Bude Almunia chytat za anglickou reprezentaci?

07.12.2007, 10:21
Aktuality
Anglický národní tým má drobné problémy na postu brankáře a trn z paty by mu mohl vytáhnout Manuel Almunia. Španělský gólman Arsenalu možnost reprezentovat Albion nevylučuje...

"Nikdy bych nezavřel dveře lidem, kteří mi prokázali takovou náklonnost," naznačil Almunia své možné budoucí úmysly.

"Chci zemi poděkovat za podporu, jakou mi projevila. Nevidím důvod, proč bych za ni nemohl chytat. Nevylučuji to," pokračoval Almunia.

Třicetiletý Almunia letos dokázal z postu jedničky Arsenalu vytlačit Jense Lehmanna a podle manažera Arseneho Wengera by se mohl stát španělskou jedničkou. Tou je v tuto chvíli Iker Casillas, jemuž dýchají na záda Pepe Reina a Victor Valdes.

Daleko větší šanci by tak Almunia mohl mít v Anglii. Paul Robinson je poslední dobou často kritizován a svou šanci nevyužil ani Scott Carson, který se svým špatným výkonem v utkání proti Chorvatsku výrazně podepsal pod to, že Anglie nepostoupila na ME do Rakouska a Švýcarska.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
Xavi

To je hnus, velebnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosti a nic než blbosti. Jaké problémy?? Stačí jenom vybrat ty správné lidi. Robinsona, toho bych fakt asi hodil přes palubu. Ale zatracovat Carsona za jeden nepovedený zápas?? Vždyť jinak přece chytá výborně. Dále pak takový David James. Ten čím je starší, tím je lepší. Dříve se projevoval častými minelami, ale teď byste je u něj hledali velmi těžko. I díky němu je Portsmouth tam, kde je. A do třetice skvělý Robert Green v brance West Hamu. Jistota do budoucna spolu s už výše zmiňovaným Carsonem. Takže řeči o nějakém problému v brance Anglie jsou pouze snůšky nesmyslů, kvalita tam rozhodně je!

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita tam urcite je, ale ja si myslim, ze jednotkou by mal byt Foster, ale uvidime v akej forme sa vrati po dlhom zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to by nejprve musel chytat...Což se myslím neděje, každopádně ve Watfordu byl fakt třída.

Reagovat
Shevchenko

On je ale zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si jeste matne vzpominam na jmeno chris kirkland. jak to ted vypada s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zašitý ve Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

coz to vim, ale prislo mi, ze wigan ma celkem slusny amobice a ne zrovna spatny tym. spis by me zajimalo, jak se potkava s formou

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný zápas Wigan jsem tuto sezonu zatím neměl možnost vidět, takže obrázek o formě týmu si můžeme udělat podle postavení v tabulce. A to myslím mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se tak stane a Almunia opravdu bude reprezentovat Angličany, tak se nepřímo přiznají k tomu, že jejich liga je jedna z nejlepších jen díky tomu, že mají v klubech více cizinců než domácích hráčů.

Reagovat
jtbs

bola by hanba keby za anglicku reprezentaciu chytal spaniel.

Reagovat
smazaný uživatel

S Anglickými brankáři je to stejné jako s trenéry. Nejlepších 5 klubů o ně nestojí,protože tam ta kvalita prostě není.

Reagovat
jtbs

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je jednička Anglický reprezentce pořád David James... sice má už nějáký roky, ale chytat přestat neuměl...dvojkou asi Robinson nebo Robert Green

Reagovat
jtbs

Carson je velmy dobry brankar a to ukazuje aj v klube. Bola chyba McClarena ze postavil na taky dolezity zapas tak neskuseneho brankara! Kvalifikaciu mohol kludne dochytat Robinson. Ten sice robi casto chyby, ale aspon uz ma skusenosti z dolezitych zapasov a psichycky by sa nezosipal tak ako Carson

Reagovat
smazaný uživatel

Tady píšeš, že Carson je velmi dobrý brankář. Z toho usuzuju, že uznáváš, že by klidně mohl být dobrým gólmanem národního tým. V článku http://www.eurofotbal.cz/clanky/bbc-anglicane-uz-nabidli-mourinhovi-reprezentacni-lavicku-41042/

ale oponuješ, že Anglie bude mít s Mourinhem vyhráno pouze tehdy, když bude stát v bráně Mourinho. Tím pádem nechápu tvé názory, vyloženě si protiřečíš.

Reagovat
jtbs

proste v tak dolezitom zapase ako s chorvatskom mal dochytat Robinson a dalsiu kvalifikaciu (po pripade EURO) mal zacat Carson. Prepac v tom minulom clanku som sa zle vyjadril. Myslim si ze v klube chyta dobre a staci to aj na reprezentaciu, ale to neznamena ze muzstvo podrzi. Anglicko proste nema brankarov narozdiel od spa, ita, fra....

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, pochopil jsem Ale i tak nesouhlasím Italové sice mají Buffona, ale kdo dál? Francouzi a španělé na tom také nejsou podle mě líp. Chyba je jenom v tom, že McLaren vybíral ty nepravé hráče. Kdyby chytal James či Green, nikdo by o postu golmana Anglie nemluvil jako o slabině. Jak říkám, je to o tom, vybrat ty správné lidi.

Reagovat
jtbs

taliani-buffon,abbiati,amelia

spanieli-casillas,reina,valdes

francuzi-coupet,frey

a este by sa nasli dalsi.

Ja zas nesuhlasim s tebou! Myslim ze anglicko nema z coho vyberat. Zatial som nevidel spolahliveho angl brankara...no je fakt ze Greena som moc hrat nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, o těchto golmanech vím. Ale určitě bych neřekl, že např. takový Valdes či Abbiati je lepší než Green.

Reagovat
jtbs

Valdes asi nie, ten ma nevyrovnane vykony, ale o Abbiatim nepochybujem.

Reagovat
P8P

jestli do toho muzu vstoupit, tak ja osobne si myslim ze valdes je daleko lepsi nez green, abbiati i nez reina pro me je to spanelska 2...a abiatti je deravy brankar to je ten typ co obcas udela paradni zakrok a hned na to minelu

Reagovat
jtbs

je to tazke s tymi brankarmi, ale myslim si ze hociktore z top reprezrntacii ma lepsich brankarov ako anglicko!

anglicki brankari sa mozu rovnat s contofalskym

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych nevěřil, že se Anglie bude spolíhat na cizince, kteří si vemou jejich občanství.

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to ten Blatter zatrhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Maj to Angláni udělat jako Rusáci v hokeji. Od příští sezony tam v jejich superlize můžou chytat pouze ruský golmani. Kdyby to v Anglii zavedli, určitě by se objevil nějakej talent, kterej teď nedostává šanci, protože jsou tam brankáři z celý evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je volovina první třídy. V Anglii je dobrých brankářů dost,že je neuměl ten exot McClaren najít je jiná věc.

Reagovat
P8P

ja bych to naturalizovani zakazal...neni to anglican nebude chytat za repre od toho je to ang. repre , aby za ni hrali anglani ne..napr brazilec deco taky reprezentuje portugalsko s cimz taky nesouhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně bych neodsuzoval Carsona, Green si určitě šanci zalouží a třeba i jiní, ale ruku na srdce, jen stěží se tito brankáři mohou rovnat s Gigi Buffonem, Petrem Čechem, Gregory Coupetem,.... Jejich brankáři jsou na úrovni brankářů těch týmů, které na ME, nbo MS nepostupují. nejsou špatní, jsou možná dobří, ale ne vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

si že Anglie má dost dobré a kvalitní brankáře, ale prostě udělá jednu minelu a hned ho vyháněj do Antarktidy. Vždyť James, Robinson, Green, Carson a nebo třeba taky Ben Foster. Ten taky neni špatnej.

Reagovat
jtbs

kvalitou sa mozu rovnat s contofalskym

Reagovat
smazaný uživatel

Ve španělské repre si nezachytá..a má už 30let--thak proč bysi nechal thakovou šanci ujít!!

A ktomu chytá solidně.PROČ NE!!

Reagovat
smazaný uživatel

Správně tady padlo jméno Kirklanda, opravdového supertalentu, bohužel má prostě celou kariéru smůlu na zrasnění, jinak by dnes byl světovou jedničkou.

Carson je taky fantastický, Angličané zbytečně plaší, Almunia je nemehlo.

Reagovat
Devil

FUUUJ !!!! Jeste ze je to blbost !

Reagovat
smazaný uživatel

Trenovat to muze Mourinho casem si stahne do tymu par nepotrebnych krajanku do brany(po obrovskem natlaku a za ty prachy) ten spanelsky supertalent se stylem kdyz se stesti unavy...no a je vymalovano.Jak ja je zboznuju naivni Anglicka mentalita jinymi slovy absolutni mistrovstvi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele