Bude muset Neville ukončit kariéru?

30.11.2007, 15:25
Aktuality
Otazník se vznáší nad další kariérou Garyho Nevilla. Kapitán Manchesteru United vinou přetrvávajících zdravotních problémů stále nehraje a britské deníky dokonce již spekulují o tom, zda nebude muset ukončit kariéru...

"Ačkoliv manažer Sir Alex Ferguson odmítl přehnané obavy z permanentní absence Nevilla, kapitán stále oddaluje svůj návrat a rostou tak spekulace o tom nejhorším konci," stojí v dnešním vydání deníku Daily Mirror.

Zdravotní potíže 32letého anglického reprezentanta začaly v březnu, kdy si v úvodu ligového utkání s Boltonem poranil kotník. Neville následně vynechal celý zbytek sezony a do přípravy Manchesteru United se zapojil až v létě, brzy si však poranil lýtko a následovala další nucená pauza. Ta se řádně protahuje, Neville sice na konci října nastoupil k jednomu zápasu za rezervní tým Red Devils, v listopadu se však na hřišti neobjevil. Nenastoupil ani včera proti Sunderlandu, kdy byl ze soupisky bez vysvětlení vyřazen.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to red devil..ten karieru neukonci dokud nebude na voziku!!...MAN UTD 4EVER

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni red debils hrajou jako kdyby byli na vozejku

Reagovat
PJ

No vidis, a i to jim loni stacilo, aby ostatni, vcetne tech tvejch, strcili do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

heheh....tomu říkám utěrák

Reagovat
smazaný uživatel

asi tezko...ted sem na manutd.com cetl ze by mel bejt na zapas s as roma v nominaci...

Reagovat
Devil

Byla by to skoda . Nevil je jeden z nejlepsich krajnich obrancu v PL. I pres to ze uz ma svuj vek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele