Bylo to správné rozhodnutí, vrací se Marmoush k letním jednáním o odchodu z Frankfurtu

Dnes, 09:43
Aktuality
Omar Marmoush (© Ozan KOSE / AFP)

Jeho jméno začíná rezonovat napříč Evropou, avšak rušno kolem něj bylo už před aktuální sezonou. Egyptský útočník Omar Marmoush (25) byl v létě spojován s přesunem do Nottinghamu Forest, nicméně se rozhodl zůstat v Bundeslize. Dle jeho vyjádření se jednalo o správnou volbu, v lednu ale bude muset možná svou loajalitu přehodnotit, neboť se o něj zajímá těžší váha Liverpool.

Výraznou měrou se podílel na hladkém postupu Egypta v kvalifikační skupině C na finálový turnaj APN v příštím roce. A také v barvách Frankfurtu se mu střelecky daří, o čemž se nedávno přesvědčil Bayern Mnichov.

Marmoush se v novém ročníku Bundesligy v sedmi zápasech gólově prosadil hned devětkrát a k tomu si připsal čtyři asistence. Dvě trefy zaznamenal právě proti bavorskému gigantovi, se kterým Frankfurt díky jeho produktivitě remizoval 3:3.

"Obránce měli hodně vysoko, ale byl jsem rychlejší než oni, takže se mi dařilo prosadit. Nebylo to tak poprvé. Cítím, že když dostanu od spoluhráčů dobré míče, dokážu je díky své rychlosti zužitkovat," vracel se Marmoush k zápasu k Bayernu a prozradil také své tajemství úspěchu aktuální formy.

V létě jej lákal z Frankfurtu Nottingham, Marmoush však zůstal vůči svému zaměstnavateli věrný. "Přestup se řešil, ale díky bohu jsem zůstal. Bylo to správné rozhodnutí," přiznal egyptský útočník, který je v posledních týdnech hojně spojovaný s Liverpoolem. Jako poslední zatím jeho kvality okusil Leverkusen, který sice dokázal doma v rámci dalšího bundesligového kola zvítězit 2:1, avšak Marmoush slavil další gólovou trefu.

Autor: eFotbal.cz / Jakub Šafka

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele