Cahill jednou nohou v Chelsea, Boas chystá ještě jeden přestup

09.01.2012, 18:52
Aktuality
Manažer Chelsea André Villas-Boas ještě ani nedotáhl transfer své první posily a už spřádá plány na další. Stoper Boltonu Gary Cahill je podle slov svého zatím ještě současného trenéra Owena Coyla už prakticky hráčem Blues, Villas-Boas tak začíná přemýšlet nad dalšími možnými příchody. Více než dva fotbalisté ovšem s modrým dresem v lednu pózovat nebudou.

Před pár dny se na internetu objevily spekulace, že by Cahillův přestup do Chelsea mohl mít překážku ve vysokých požadavcích 26letého obránce. Zda se vysoký bek umoudřil, nebo ustoupil štědrý mecenáš Londýňanů Roman Abramovič, nevíme, Coyle ovšem považuje výměnu prakticky za hotovou.

"Bolton si s Chelsea plácl. Teď už záleží jen na domluvě hráče s klubem, do čehož já pochopitelně nevidím. Jsem si ovšem jist, že Gary našel nové působiště," nechal se slyšet skotský kouč, dle něhož odehrál Cahill poslední zápas už v lize proti Evertonu. Úspěšnosti transferu pak napovědělo i to, že svou klíčovou postavu nenasadil do duelu FA Cupu, aby mohl ve stejné soutěži nastoupit za Chelsea.

Není tak divu, že portugalský stratég za kormidlem Blues André Villas-Boas už svůj hledáček upřel na další možnou posilu; podle nepotvrzených informací by se mělo jednat o středního záložníka, odjezd Drogby s Kalouem na APN zase nahrává příchodu útočníka. Tuto variantu nicméně již dříve bývalý šéf Porta prakticky vyvrátil.

Chelsea je nejvíce spojována s ofenzivními hvězdami Hulkem a Milošem Krasićem. "Kromě středního obránce zřejmě přivedeme ještě jednoho hráče, ale s jistotou to potvrdit nemohu," řekl Villas-Boas. "Lednové nakupování je obtížné, protože většina špičkových hráčů ž má za sebou starty v soutěžích, ve kterých je pak nemůžeme využít. Hráči jsou navíc v poslední době dost přepláceni, to je taky jeden z důvodů, proč se nyní nebudeme hrnout do žádných finančních dostihů," zakončil 34letý Portugalec.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com, bbc.co.uk

Komentáře (1047)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele