Cahill má jasno, bude pokračovat v Crystal Palace

05.08.2019, 23:19
Aktuality
Crystal Palace oznámil podpis Garyho Cahilla. Bývalý anglický reprezentant byl po odchodu z Chelsea volným hráčem a se svým novým zaměstnavatelem podepsal smlouvu na dva roky...

Cahill začal s fotbalem v Aston Ville, kde po hostování ve druholigovém Burnley dostal poprvé šanci v Premier League, výrazněji se však neprosadil a odešel do Boltonu Wanderers.

Jeho dres 33letý stoper oblékal čtyři roky, aby se následně přestěhoval do Chelsea, se kterou během uplynulých sedmi a půl let vyhrál všechny možné trofeje. Cahill se podílel na dvou vítězstvích v Premier League, triumfu v Lize mistrů anebo na dvou výhrách v Evropské lize.

Po minulé sezóně však Cahill jakožto volný hráč Blues opustil, přesto nadále zůstane v Premier League, kde bude oblékat dres konkurenčního londýnského Crystal Palace.

"Jsem rád, že jsem tady. Je to pro mě dobrá šance na pokračování v Premier League," řekl po podpisu dvouleté smlouvy Cahill. "Mám chuť si prodloužit kariéru tak dlouho, jak jen to půjde - jsem ve skvělé kondici a novému klubu chci odevzdávat 110 %," vyhlásil zkušený stoper.

Cahill do této chvíle odehrál v nejvyšší anglické soutěži 349 zápasů, ve kterých zaznamenal sedmadvacet přesných zásahů. Dalších pět gólů přidal za Albion, jehož dres oblékl v 61 vystoupeních, přičemž v pěti případech dokonce na rukáv navlékal kapitánskou pásku.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de, cpfc.co.uk

Komentáře (351)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele