Camacho se bojí Korejců

20.06.2002, 18:28
Aktuality
Španělský trenér Jose Antonio Camacho neskrývá obavy před sobotním čtvrtfinále s mužstvem Jižní Koreje. "Korejci jsou velice těžký soupeř, říkám to stále, potvrdili to v osmifinále s Itálií," řekl kouč. "Dokázali otočit skóre a vyřadit tým s obrovskými zkušenostmi z velkých turnajů. Korejci ani v devadesáté minutě nepřestávají hrát naplno. Bude to pro nás velice těžká zkouška, protože oni navíc hrají před domácím publikem, a to je pro ně obrovskou podporou," dodal Camacho.

Španělsko se s týmem Jižní Koreje naposledy střetlo před osmi lety na šampionátu v USA, utkání v základní skupině tehdy skončilo nerozhodně 2:2.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele