Capello by se angažmá u anglické reprezentace nebránil

22.11.2007, 13:02
Aktuality
Na lavičce anglické reprezentace se dost možná podruhé v její historii objeví cizinec. Průkopníkem v tomto ohledu byl Švéd Sven-Göran Eriksson, na něhož může navázat například Portugalec Jose Mourinho. Národní tým Albionu by mohl mít i italský rukopis, tomuto angažmá by se totiž nebránil Fabio Capello...

"Byla by to překrásná výzva. Jsem v tom správném věku. Je to bitva," prohlásil Capello.

61letý Ital platí na klubové scéně za záruku trofejí. Tituly získával s Juventusem, AC Milán, AS Řím a loni ukončil dlouhé čekání Realu Madrid. Vedení Bílého baletu však nebylo spokojeno s defenzivním pojetím hry, Capella v létě vyměnilo za Bernda Schustera a italský kouč od té doby pracuje jako spolukomentátor pro televizní stanici RAI.

Místo trenéra anglického národního týmu je volné od dnešního dopoledne, kdy byl podle očekávání propuštěn Steve McClaren. Ten nedokázal splnit cíl a nepostoupil na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
sansiro

další kandidát je i Lippi

Reagovat
smazaný uživatel

maybe i karel jarolím !

Reagovat
smazaný uživatel

asi brzo napisu mourinhovi at si konecne sezene praci. fakt uz me nebavi videt jeho jmeno vzdycky kdyz nekde vyhodi trenera

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že herní změna by to nebyla a ještě by měli výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

On Fabio dokáže vydolovat z mužstva maximum.Vůbec není pravda,že by měl svůj styl,který nemění.Hraje vždycky to,co přivede mužstvo k vítězství a k úspěchům.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele