Carrasco přestupuje zpátky do Atlética Madrid

08.09.2020, 17:57
Aktuality
Belgičan Yannick Carrasco přestupuje z čínského Dalianu Yifang do Atlética Madrid. V klubu už hostoval od ledna letošního roku. Za Atlético také hrál do roku 2018, než se vydal za čínským dobrodružstvím.

Sedmadvacetiletý fotbalista odešel v únoru 2018 do Číny za 10,5 milionu eur. Cena transferu opačným směrem zveřejněna nebyla. V Dalianu měl Carrasco smlouvu ještě na dva roky. Ovšem už od ledna letošního roku hrál znovu v Atléticu, kam se vrátil na hostování. Původně se spekulovalo o tom, že Atlético se zápůjčku pokusí prodloužit, nakonec se ale s čínským klubem dohodlo na přestupu. Španělský klub to potvrdil oficiálně na sociálních sítích.

Za Atlético na jaře Carrasco odehrál 16 zápasů a vstřelil jednu branku. Od klubu dostal smlouvu na čtyři roky, do června 2024.

Autor: Jiří Fišara / tranfermarkt.de

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

celkem zbytecny

Reagovat
Berbatov9

Skoda tej picoviny s tou cinou, takova ta generace talentu z Monaca kolem roku 2014 2015 vypadala hodne slibne , konkretne od nej a Jamese jsem cekal opravdu velke veci

Reagovat
RadekVonCZE

Ocampos stojí taky za zmínku

Reagovat
Berbatov9

Ocampos je hrozne zajimavej hrac... ja vlastne ani nemuzu rict ze by James nejak zklamal, vzdy kdyz hral v Realu tak mel vykonost i cisla, hodne mi to pripominalo Kaka v Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kaka byl naprosto prisernej.

Reagovat
Berbatov9

To si nemyslim... pokazde kdyz nastoupil tak byl platnym hracem

Reagovat
PH8

generace talentů z Monaca... James šel už do Monaca za 45M EUR a strávil tam přesně rok.

Reagovat
Berbatov9

Ty jsi fakt ocas... a jak se to vylucuje s tim co jsem napsal ?? Patri proste do te skupiny hracu kteri v te dobe rozhodne talenti byli a v Monacu taky pusobili... namatkou za zminku stoji rozhodne Martial,Fabinho,Bernardo Silva plus dva vyse zmineni.... nez odesles takovy vyblitek priste radsi si uprav tu kopu sracek co mas v oblibenych klubech, ktera jen stvrzuje zbytecnost tve reakce

Reagovat
PH8

Nerozporoval jsem kvalitní hráče z Monaca, jen jsem upozorňoval, že to označení u Jamese je divné. Ani jsem to nemyslel zle.

Ale ty jsi a vždycky si byl vodpornej zamindrákovanej "chlap", tak se tě to hned dotklo. Naštěstí tě tu téměř nikdo nebere vážně, co jsem tak viděl, tak si mel co chceš.

Reagovat
Berbatov9

Ale je mas pravdu omluva je na miste vzal jsem to od tebe moc utocne tak se teda omlouvam ... preci jen nepatris do zabreclavske sekce abych byl takovy

Reagovat
PH8

Tak taky promiň, nikdy jsem od tebe žádný komentář neviděl, takže nevím jestli tě tu lidé berou vážně

Reagovat
Berbatov9

Nahodouu jako kontr to byla dobra poznamka ... ja prispivam vetsinou jen ohledne Sparty, nebo kdyz si chci pichnout do slovenske sekce vse odpusteno u piva bych ti aj ten Liverpool odpustil

Reagovat
PH8

Nemám tu emoji srdíčka, abych podtrhl naše usmíření

Reagovat
smazaný uživatel

To mohli podpísať radšej nejakého Číňana, ktorý dá dva góly za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný chamtivec jako Messi takže spodina

Reagovat
eder

To snad ne, Carrasco přeci nemůže být taková sketa...

Reagovat
hematop

Reagovat
smazaný uživatel

a ze jste se hledali..

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem nějaký spekulace o první nabídce za Garciu, kterou City odmítlo a o Bellerinovi, je na tom něco pravdy, nemáte někdo info?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele