Carvajal za sebou má úspěšnou operaci, na marodce může strávit celý rok

Včera, 14:31
Aktuality
Daniel Carvajal (© AFP)

Dani Carvajal si před šesti dny vážně poranil koleno a dnes absolvoval operaci, chirurgický zákrok byl označen za úspěšný. Španělského obránce Realu Madrid i tak čeká hodně dlouhá pauza, kopačky znovu nazuje až ve druhé polovině příštího roku.

32letý mistr Evropy se zranil v samém závěru utkání proti Villarrealu, trávník opouštěl na nosítkách a brzy po závěrečném hvizdu potvrdil, že má přetržený přední zkřížený vaz. Nejednalo o jediný závažný problém, následně absolvoval další testy a ty odhalily vážné poškození rovněž postranního vazu.

"Náš fotbalista Dani Carvajal se dnes podrobil úspěšné operaci přetrženého předního zkříženého a také postranního vazu v pravém koleně, zákrok proběhl za dozoru zdravotního týmu Realu Madrid. Carvajal v nejbližších dnech zahájí proces rehabilitace," oznámil Bílý balet v oficiálním prohlášení.

Carvajal určitě přijde o zbytek letošní sezony a podle médií by mohl marodit až dvanáct měsíců. V tuto chvíli má zajištěnou další budoucnost, smlouva mu totiž běžela jen do června 2025 a vedení tento kontrakt krátce po zranění prodloužilo o dalších dvanáct měsíců. Jednat se naopak minimálně v nejbližších dnech zřejmě nebude o případné náhradě, naznačil to trenér Carlo Ancelotti.

"Maximální důvěru v tuto chvíli má Lucas Vázquez, podává kvalitní výkony a zaslouží si šanci. Trh je navíc uzavřený a měli bychom hodně omezené možnosti," naznačil, že se Real Madrid nebude porozhlížet mezi volnými hráči a nevyužije ani možnost koupit dodatečnou posilu, na což má podle regulí právo díky vážnému zranění Carvajala.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Obri smula v takovem veku a hlavne po zivotni sezone brzke uzdraveni!

Btw Diakhaby z Valencie uz zacina behat, to je rychlost

Reagovat
Ross Geller

Hlavně se stal kapitánem Realu a vůbec si tu pásku na ruce neužije.

Reagovat
Godwinson

Ne, ze by nebyl fajn pocit, kdyz taky jednou karma zauradovala a tenhle desne drsnej a zakernej picus lezel na hristi a fnukal jak nejvetsi chcanka. Snad uz si nekopne a presne tak bude vypadat jeho posledni louceni s fotbalem :*

Reagovat
Nicely

Doufám, že nesportuješ Asi se mi v zivote nestalo, ze bych nejakeho sportovce nemel tolik rad, abych mu pral dlouhodobe zraneni. Ale rozdil mezi nami je markantní, jsi malinko omezenej, asi se neco zanedbalo a nebo te zeny nemaji radi. Ale cajk, mas porad nadeji

Reagovat
Csaplárova past

Nic v porovnání s tím, co tady píšou o Viniciusovi

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Jordi Alba

Ještě aby se ti to stalo, když fandíš těm nejhorším.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
LeonardoUžoa

ty vole..

Reagovat
kaja900

Ty můžeš být rád že takový lejno jako ty tu vůbec může komentovat.. snad ti to karma vrátí

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele