Carvalho se vrací do Londýna, Liverpool ho po dvou letech prodal Brentfordu

12.08., 21:20
Aktuality
Fábio Carvalho (© Brentford F.C.)

Liverpool se po dvou letech od té doby, co se ofenzivní záložník Fábio Carvalho přestěhoval k jeho řadám z Fulhamu, s hráčem rozloučil. Jeho služby získal Brentford, který údajně na stůl položil nemalou částku ve výši 22,5 milionu liber. Portugalec uplynulou sezónu nejprve paběrkoval na hostování v Lipsku, přece se ale uměl rozehrát ve druholigovém Hull City.

Carvalho tehdy přicházel na Anfield se statutem nadějného hráče, který by se mohl v budoucnu usadit v dresu The Reds. Pro uplynulý ročník s ním však v Liverpoolu nepočítali, na výpůjčce v Bundeslize přitom Carvalho nenastupoval pravidelně, a tak bylo rozhodnuto o ještě jedné změně angažmá. Rodák z Torresu Vedras pak na jaře v EFL Championship zaznamenal úctyhodných 9 branek ve 20 zápasech.

Je možné, že kdyby se s Tygry dokázal vyhoupnout do Premier League, možná by měl zájem v klubu zůstat. Takhle však volil cestu do prvoligového Brentfordu, který ve schopnosti tohoto praváka pevně věří. Interes mimochodem jevil rovněž nováček ze Southamptonu, nepochodil ovšem s nabídkou 15 milionů liber. Smlouva byla jinak sepsána na pět let, ve hře je možné prodloužení o jeden další rok na základě opce.

Přestupová suma se podle britské televizní a rozhlasové stanice BBC může vyšplhat až na 27,5 milionu liber. Pokud hráč bude ještě někdy prodán na jinou adresu, Liverpool utrží 17,5 procenta z takové částky. Na své si přijde také Fulham, ten si totiž díky dřívějším dohodám s vedením celku z Merseyside přijde na 20 procent ze sumy, kterou tam za Carvalha zaslal aktuálně právě Brentford.

Autor: Patrik Sandev / bbc.com

Komentáře (140)

Přidat komentář
Ranoth

Co ten Zubimendi ? Nejak ostalo ticho

Reagovat
MoonKnight

Ztráta času, nikdo ho nepřemluví. Je to dnes velmi vzácné, kord když nehraješ za top klub, ale on prostě nechce a neodejde. Třeba má problém se sebevědomím, možná si prostě nevěří na velký klub.

Reagovat
Jordi Alba

Na to sebevědomí bych to úplně neházel, nebyl by to první ani poslední Bask, kterej by radši hrdě zůstal.

Reagovat
O.Giroud

Ale ono je pekné ako sa na jednej strane plače ako vymreli srdciari a keď sa potom nejaký nájde, tak je tiež zle lebo si neverí na väčší klub, nemá ambície a pod.

Reagovat
SunFells

a Zubimendi si prostě užívá život a popularitu doma. On třeba pro toho Xabiho jednou přestoupí, času má dost.

Reagovat
Kucka

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Neutron

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Largo

Reagovat
O.Giroud

Takže ďalší do zbierky čo nás poslal kade ľahšie, až na to že väčšina aspoň išla do iných tímov, tento radšej ostane vo svojom.

Reagovat
Maresma

Odmitl nas, zustava ve Spanelsku.

Reagovat
MoonKnight

Vždyť to bylo úplně jasné. Odmítl Arsenal, odmítl Barcu, on bude celou kariéru na jednom místě l.

Reagovat
martin.b

tak podle všeho nejdřív projevil zájem o přestup, proto do toho vedení šlo, ale sentiment byl holt nakonec silnější no

Reagovat
O.Giroud

ten ešte skončí v ManCity alebo v Reale Madrid

Reagovat
frezi

za rok/dva pôjde k Xabimu do Madridu

Reagovat
Sigma Olomouc

Na druhou stranu, v dnešní době se věrnost klubu jako Totti moc nevidí.

Reagovat
Kixi Syhimour

fair play pro něho

Reagovat
Sigma Olomouc

Legenda Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Martin Zubimendi

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nic moc start pro Hughese...

Vzpomínky na Caiceda jsou stále čerstvé, tak ať se klub snaží sehnat nějakou alternativu...

Reagovat
O.Giroud

Aspoň máme výhovorku pre Slota, že nedostal prvú voľbu. To sa potom ťažko hrá

Reagovat
martin.b

pořád asi lepší než aby se mu po roce stýskalo a chtěl odejít, evidentně si nebyl 100% jistej a takový hráče tu nepotřebujem

Reagovat
Kixi Syhimour

[Steele] As per Spanish reports, told that Martin Zubimendi has rejected Liverpool. Unlikely that the Reds go in for another No 6 this summer. Richard Hughes believed the Spanish midfielder had given his word.

A nebo taky ne , to jsou fakt čůráci, krásné podkopání sezóny hned na začátku. Bylo mi úplně jasný, že tohle hned přijde

Reagovat
martin.b

Radši dát prosto Gravenberchovi než kupovat průměráky

Reagovat
Muffi

Za 5 let mame netspend na urovni West Hamu, trem klicovym borcum konci za rok smlouvy, kazdej nas oodmita i kdyz vedeni neustale tvrdi, jak chteji klub posilit a i kdyz udajne cekame na spravne hrace, z poslednich 3 velkych transferu (Diaz, Szobo, Darwin) je povedeny jeden a i u Diaze se mluvi o odchodu. Zbytek hraci za sumy, jake si bezne dovoli West Ham nebo Villa.

Vazne veris, ze se pristi rok utrati 400 mega za top stopera, DM a tahouny dopredu?Udajne jsme meli monitorovat ekvadorskeho stopera Frankfurtu a poslat nabidku v dobe, kdyz uz byl v pokrocile fazi jednani s PSG. U Yorra se nam zase nezdal plat. Vzdyt to je totalni agonie, kterou nikdo nemuze myslet vazne.

Reagovat
Kucka

Szobo bude dobrej

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri, zase vieme kúpiť hráčov aj rozumne, mne sa toto páči viac, ako nákupy MU, Chelsea.

Reagovat
Muffi

Kdo z hracu, co prisli po titulu za rozumne penize je tahounem?

Jota, Tsimikas, Konate, Gakpo, MacAllister, Gravenberch, Endo?

Podle me maca a s primhourenim oci jota.

Kdo z kloppovych posil, ktere to tahly byl vylozene levny? Maximalne Robbo. Gini a Matip byli spis hraci zakladu nez tahouni. Salah a Mane byli super, ale 35 mega za kridlo bylo tehdy kurva hodne. VvD a Alisson byli nejdrazsi na svete a Fabinho byl na DZ taky dost drahy.

Salah stal podobne jako Gakpo. Problem je, ze 6 let zpatky to byly velke penize, dnes je na takovych hracich postaveny i West Ham.

A kdo podle tebe bude ten tym tahnout v sezone 25/26? VvD, TAA a Salahovi konci smlouvy, Slot neni uplne nadseny z Konateho, Enda, Nuneze a Diaz v pripade nabidky taky pujde.

Takze to bude Alisson-robbo-???-???-???-???-maca-szobo-???-jota-???.

Reagovat
eder

Quansah, Elliott, Jones, Doak... A časem ti ještě mladší... Mně se osobně nejvíc líbí jít cestou vlastních odchovanců a "homegrown" talentů, i když vím, že jich zas tolik není. Ale blýská se na lepší časy...

Reagovat
iamek

Reagovat
Bandita_Harry

Mane a Gini prišli v Tom istom prestupaku ako Pogba za 100. Salah prišiel za 40 v Tom istom prestupaku ako Dembele do Barcy za 100+ VVD a Alissona prekonali Kepa s Maguirem hneď ďalšie prestupaky a môžme povedať že za tie prachy kurva stali, prestrelena suma to bola len u Oxa a Keitu a zatiaľ Nunez ostatné všetko super podpisy za dobre ceny. Máme tam kopec mladých hráčov. Stačí nám šťastie že hráči budú zdravý a myslím si že môžme atakovať kľudne 85+ bodov aj túto sezónu. Snaha kúpiť kvalitných hráčov tam je. Bohužiaľ nedarí sa nám to vždy, tiež som za to že tu 6 dokážeme zastať aj z vlastných radov ako kupovať nejakú tretiu možnosť čo bude ochotná prestúpiť

Reagovat
Muffi

85 bodu jsme uhrali za posledni 4 roky jednou a to nas trenoval Klopp, dnesni trener je horsi dokud neprokaze opak. To same plati pro mlade hrace, spolehat na ne je blbost. Navic hrajeme LM, kde pribudou zapasy. Zadne setreni jak loni v EL.

Ta litanie o prestupech ma znamenat co? Nikde nezpochybnuju, ze se vyplatili ale jde o to, ze ten uspesny kadr stal asi 400+ milionu eur. Soucasny kadr stal o neco vic, problem je, ze inflace je mnohem vyssi a kadr za 400 mega si muze dovolit vic klubu. 40 mega za Salaha bylo vic nez tech samych 40 za Gakpa. Dnes mas Salaha za 60.

Nejde o to, kolik plati ci platili United ci CFC, takove prestupy ani nechci. Problem je, ze realne jsme 3. v lize a nedela se nic pro to, aby se ten rozdil na Arsenal a Citizens zmensil. Misto toho mame za 5 let netspend na urovni West Hamu, za Villou ci Newcastlem, kteri na rozdil od nas nespi. Pokud nikdo neprijde a prodaji se nejaci mladsi hraci, budeme mit za 5 let netspend na urovni Notringhamu

Proc mam verit vedeni, ze penize jsou a pristi rok to bude lepsi?

Reagovat
Bandita_Harry

Išlo mi len o to že je jedno za koľko hráč prestupuje, správny hráč môže stať aj 20m alebo byť "zadarmo". Mne sa páči že si Slot hráčov najprv odskúšal a nerobili sa hneď prestupy dnu a von, materiál tam má dobrý a určite sa ten tím dá ešte posunúť aj smerom k titulu bez toho aby sme mali netspend na úrovni Manchestrov

Reagovat
MoonKnight

Zase je pravda, že máte nového trenéra po 9 letech a těžko říct, jak naváže a zvládne přesun Slot. Taky může v půlce sezóny jít a co potom ? Trochu chápu, že po tak dlouhé době s jedním trenérem váhá klub s posily. Ale překvapují mě dvě věci: jak laxní je Liverpool v řešení Salaha a Van Dijka, mohli by z nich mít 100-150 mega, po sezoně jdou oba zadarmo. A druhá je, že nepřišel ten Inacio. Bez ohledu na to, jak to Slotovi půjde, tak Inacio je 22 letý výborný stoper s perspektivou být v klubu klidně 10 let, tam bych těch 60 mega poslal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Žádné váhání s posilami není na místě, to je odstřelení trenéra. Proč jsme si ho teda brali, když mu vedení nevěří?

Naše přestupová politika je takhle vyloženě k smíchu. To jsou několik řeči o Bellinghamovi, Tchoumenim, pak přijde Caicedo a nakonec tohle s tím, že po 6 teda nepůjdeme? Takže jako přijde max stoper, když budeme mít štěstí?

DM mělo ukázat ambice a být do jisté míry statement signing, takhle akorát ukazujeme mentalitu Spurs (nic proti, jenom to vaše památné okno, kdy jste nikoho nepodepsali).

S tímhle běžtě do hajzlu

Reagovat
MoonKnight

Žádný stoper nepřijde, náhrada za Matipa je Sepp, měl zůstat v Německu, ale nakonec bude členem kádru.

Tak všichni víme, proč byl volbou Slot se vší úctě k němu. Amorim, Alonso, De Zerbi požadovali po klubu budget na přestupy, Slot řekl, že je připraven fungovat se současným kádrem. Hughesovo kecy o nějakých datech, vybral trenéra, co po něm nechtěl přestupy. Klopp byl jediný, kdo uměl opravdu dupat po vedení, protože to uměl obracet v úspěchy a zároveň zisk.

Reagovat
fenixLFC

tvl slot prichadzal s tym ze o prestupoch rozhodovat nebude a ma pracovat s tym co je k dispozicii. co je na tom odstrelenie trenera rovnako ako "prestupvoa politika k smiechu"- realu sme konkurovat nemohli a nechali sme sa napalit pri caicedovi. a je teda vtipne ze napriek tomu ze mame mat prestupovu politiku k smiechu mame uplne v pohode kader.

a nejake statement signing si strc niekam, mame hracov privadzat kvoli hracovi do timu, nie robit svaly na ostatnych tym ze draho nakupime

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedat týpkovi ani jednu posilu, když je na posily prostor? RW, DM, CB? V historii PL se stako jednou, že tým nikoho nekoupil, vždycky je možnost pro zlepšení

Opravdu romantická představa o nákupech, můžeš doufat, že ji bude sdílet třeba TAA či další hráči, kteří zkrátka radši půjdou do Arsenalu, protože ten ukazuje ambice rvát se o špičku, zatímco my se samozřejmě spokojíme s top 4.

Reagovat
O.Giroud

Počkaj ako skočime po Ugartem pred podpisom s ManUtd a pošle nás niekam aj on alebo skončime s dementom Rabiotom

Reagovat
Neutron

prosim ano

Reagovat
Kixi Syhimour

Co se týče přestupové politiky, tak to je docela v pohodě hodnocení.

2 roky zpátky dáme pomalu stovku za Nuneze, který je od té doby pravidelně k smíchu celé Anglii, rok potom skvělý nákup Maca, Maďar má ještě čas a pak výbuch s Caicedem a mediální přetahovaná se Southamptem o Laviu. Letos necháváme nákupy na týden před sezónou, přijde tohle a je tu reálný scénář, že nikoho nekoupíme. Za mě teda nic moc.

Reagovat
martin.b

Jako blbý je, že klub tím ukazuje top hráčům nedostatečný ambice no, to samozřejmě může napáchat problémy

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk může přidat, že nám zbývá rok na smlouvách u 3 z 5 nejlepších hráčů Kloppovy éry...

Reagovat
martin.b

ty jsem přesně myslel no

Reagovat
vodka

absolutně nechápu tu paniku LFC, kádr je sestavený dobře, má potenciál se zlepšovat. Odstřelit se hodí akorát Diaze a pak sehnat místo něj někoho.

Reagovat
fenixLFC

pretoze ludia vidia ze nakupuju ostatne kluby a taktiez by chceli nove posily. je im jedno ake, hlavne nech dojde niekto novy. ja nespochybnujem ze potrebujeme DM ale zaroven necakam ze budeme rozhadzovat prachy len preto aby sme ich minali a nebudem kvoli tomu majitelov nazyvat drzgrosmi. viac ma naseru tym ked vyhodia prachy za mamaradshviliho alebo sa nepredlzi trent

Reagovat
O.Giroud

Snáď príde Mamardasvili, náhradu za Alissona treba, kt. za rok alebo dva zdrhne l Arabom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Muffi

A co Trent, Dijk a Salah? Ti si mysli totez? Asi ne, kdyz Virgil chce posily.

Realne na boj o trofeje nemame a pokud neprodlouzi, je to rana financni i reputacni.

Reagovat
O.Giroud

Ale zas na druhej strane ak budúci rok odídu títo traja tak to bude posilovanie kádra jak nikdy

Reagovat
Maresma

Kadr je kvalitni, ale DM je fakt nutnost. Stejne jako u vas.

Reagovat
Busby babes

navic maj lehkej los, vyhrajou 4 z prvnich 5 zapasu a budou zas v klidu

Reagovat
Maresma

Takze bys byl taky spokojenej s tim, kdyz vase jediny DM bude v teto sezone Casemiro? (u nas Endo)

Reagovat
dusko82

Perspektívu určite má ale myslím si že stopér nás až tak netrápi, Quansah sa ukazuje skvele a Sepp nemal zlu sezónu v Mainz takže by som ku šancu dal plus je tam Virgil, Konate a Gomez. 60 mil treba minút na niekoho do zálohy pretože to je dlhodobo naša slabina..

Reagovat
Mato178178

vsak ste minulu sezonu kupili 4 zaloznikov

Reagovat
dusko82

To uznávam ale zatiaľ to nie je žiadna sláva okrem Mac Allistera tak preto sa aj stále niekto nový rieši. Za mňa ak sa Dominik a Ryan chytia tak netreba kupovať nikoho len ešte aj s novým trénerom je to vo hviezdach

Reagovat
Maresma

Slot to bude mit hodne tezky bohuzel. To angazma ve velkoklubu si musel predstavovat urcite jinak co se tyce prestupu. Sezona s Gravenberchem na DM, uz se tesim…

Reagovat
fenixLFC

tak tu top4 by sme mali uhrat aj tak, ale bez world class DM sa proste nemozme zapojit do boja o titul no

Reagovat
martin.b

Jenže ta otázka už druhej rok je, koho. Najít kvalitní šestku je strašně těžký, třeba ten Caicedo teď v Chelsea hrál pravýho beka, protože se možná Marescovi nebude na šestku úplně hodit. Zubi byl letos jasnej cíl č.1 co splňoval všechna kritéria, bohužel to nevyšlo no, jestli je na trhu ještě někdo takovej, spíš ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě to štve v kontextu prohlášení, jak je 6 pro klub priorita. To je stejná písnička, kterou jsem tolikrát četl ve stylu letošní léto rozbijeme prasátko...

Takhle máme pozici, která má být prioritou a máme všehovšudy 1 jméno, které by dokázal vymyslet i ten největší pitomec z gauče. Zkrátka zklamání...

Reagovat
martin.b

spíš než že by byla 6 priorita byl Zubimendi priorita, splňoval přesně ty kvality, který Slot chtěl doplnit. V tomhle prostě souhlasím s postojem klubu, že pokud nevyjde vytipovaný cíl, lepší nekupovat nikoho než někoho jen proto, že jsou zdroje. Problém vidím jen v tom, že to současnýmu kádru neukazuje dostatečný ambice a kromě končících smluv se to nemusí líbit třeba ani Maccovi, kterej by o nabídky nouzi neměl. Jinak Zubimendi prej řekl, že tuhle sezonu zůstane, třeba se s ním domluvíme příští léto

Reagovat
Muffi

A neni to s top prioritou jen vymluva?

Jedno leto se identifikuje Tchouameni, dalsi Lavia a Caicedo, treti zase Zubimendi. Pokud by to byla pravda, musime dalsi leto privest jen jeho a nebo doufat, ze se nekdo zazracne zlepsi a bude ty parametry splnovat. V tom pripade je ale blbost, ze jde o peclive vybraneho hrace, kdyz o rok drive ty parametry nesplnoval.

A je tu otazka, zda lze takhle fotbal vubec delat a k cemu to v delsim horizontu povede. Plus Slot nema byt nadseny z Konateho, Enda, Nuneze a Diaze. Takze s kym vlastne budeme hrat?

A u Zubimendiho pisou, ze dal Hugesovi slovo 2 tydny zpet a klub se pak zacal tahat se Sockama o zpusob platby, nacez na nej oni zatlacili ze jen pres vykupku, coz pro nej bylo tezke a jak miluje zivot v Baskicku. Je tohle jednani s top prioritou?

Reagovat
martin.b

Jedno léto je vedení ochotný nabídnout 80m za Tchouameniho, další 100m za Caiceda a teď 50m za Zubinendiho, ale ve finále jsou FSG škrti a že není jiná varianta je jen výmluva...Projeď schválně transfermarkt a napiš mi seznam hráčů, který dávaj smysl věkově a stylem hry, kterej klub hledá a jsou k dispozici, jsem zvědavej kolik takových najdeš...

Když si určuješ přestupový cíle, musíš mít taky od hráče signál, že o přestupu uvažuje, což až do letoška u Zubimendiho nebyl ten případ, proto se o něm loni ani neuvažovalo. Vždycky je to a načasování, letos třeba na trhu zase není Wharton, Guimaraes, možná Gomes z Wolves a kdo ví kdo ještě, příští rok už to může být jinak a Zubimendi už nemusí být ten nejvhodnější kandidát.

Slot rozhodně není trenér typu Conte, kterej si nadiktuje koho chce a pokud ho nedostane, kope kolem sebe, ten kádr má pořád supr kvalitní a holt naše strategie není a teď tuplem nebude jen o tom nakupovat aby byla kvantita.

Poslední odstavec je úplnej nesmysl, stuktura platby se řeší vždy, dle věrohodných zdrojů klub jasně indikoval ochotu aktivovat buy-out klauzuli, byl to hráč a jeho zástupci, kdo si vzal čas na rozmyšlení když se přestup začínal realizovat. Větu s výkupkou a tím, jak to pro něj bylo těžký nechápu, ve Španělsku to není nic neobvyklýho, přečti si o tom něco na The Athletic nebo na X.

Reagovat
Muffi

Jednat se nemuselo, mela se slozit vykupka, domluvit se s nim a konec. Jedna se proto, aby se nemusely pujcovat penize jako loni u Szoboszlaie. Tady to byla chyba, ktera dala Sociedadu cas ho presvedcit. Prisli o LeNormanda, Merino jde do Arsenalu, tak u nej udelali vse. Navic to bylo zbytecne, kdyz mu stejne oznamili, at ji slozi.U Lavii se taky zacalo jednat na nesmyslnych sumach, az ho vyfoukla CFC. Nabidky za Caiceda ci Pacha jsou za me podivne. Hrac dlouhodobe jedna s nekym jinym a pak prijdeme a jdeme preplacet? Vzhledem k ostatni politice divne. A jsou to obchodni pozice, tam jde jen o vysledek, ne snahu. Uverim jim po prestupaku za -300 mega.

Hrace ti psat nebudu. Jednak jsou za to placeni lidi v klubu a jak jsem psal vyse, musi pracovat s tim, co na trhu je, kdyztak poupravit styl hry a ne snit o idealni variante. Pokud skoncime 3., ok, pokud 7., at jdou do hajzlu.

Meli jsme 110 na Caiceda, nemame 100 na Bruna(mel mit vykupku do cervna) ci 80 na Whartona? Dostupnejsi a levnejsi nebude nikdo, komu se sezona povede.

FSG vyhralo s Red Sox svetovou serii 2018, poslednich 5 let maji jedno PO.

Penguins vyhrali serii v PO naposledy snad 2018, posledni dva roky bez PO. My mame za pet let netspend na urovni Forrest a kupujeme nahradu, kterou budeme potrebovat za 2 roky?

Reagovat
O.Giroud

A potom máš 2-3 sezóny odfajčené. A budeme čakať ako sme čakali až na Fabinha a hráči ako Virg, Alisson, Salah, Trent nám medzitým zdrhnú alebo premarnime ich najlepšie roky tým, že sme uhravali top 4 a nejaký sranda pohár.

Reagovat
martin.b

souhlas, není to ideální, otázka ale je, kdo by naši zálohu zlepšil a byl k dispozici ?

Reagovat
O.Giroud

To je otázka no, ale je zvláštne že vždy to je len o jednom mene.

Reagovat
Maresma

Vzdycky se nekdo objevi. Pristi rok nas muze odmitnout treba Wharton.

Reagovat
martin.b

jenže dělat letos přestupy hráčů typu Wharton, kterýho by CP pustil jen za +80m je taky nesmysl. Jasně, mohl by se přivíst např. Fofana z Monaca, Frendrup z Janova, Ederson nebo Varela, ale vyloženě No.6 je z nich jen Frendrup, což je prostě přestup level Bajcetic, kterej ti toho o moc víc nenabídne.

Reagovat
fenixLFC

to ze neprisiel hrac, ktory vlani odmietol barcelonu (aj ked v situacii v akej je) a arsenal by som nepovazoval za nejake vhodne hodnotenie hughesa. co ma desi viac je ze trent (a ani salah s VVD) nema novy kontrakt a najma to ze nemame ist po ziadnej sestke....ked sa namiesto toho privedie mamardashvili tak to nech idu dopice

Reagovat
SunFells

Hádám se to teď už rychle pohne s Merinem

Reagovat
frezi

Aspoň majú FSG zase raz výhovorku, prečo neutratili peniaze. Keď oni tak vždy chcú, ale nikto nemá value Na double pivot sa budú točiť Maca Endo Bajcetic Gravenberch Jones, top 4ka bude a to im stačí

Reagovat
fenixLFC

a zas dalsi ktory nadava ze niekto neutraca svoje peniaze a ma potrebu nadavat na majitelov ze sa nespravaju ako boehly

Reagovat
Ranoth

mozno je len sklamany, ze nemame ziadne vacsie ambicie... proste si len nejako uhrat top 4, postupit zo skupiny LM a sezona bude uspesna... na to sme potrebovali navrat Edwardsa a dalsich aby sme nekupili ani jedneho hraca ?

Reagovat
fenixLFC

ano, ambicie sa poznaju utratenymi prachmi a nove posily za stovky milionov zarucuju vyhru ligy aj LM. vobec sa nova organizacna a riadiaca struktura nevytvarali kvoli dlhodobemu fungovaniu klubu. nie, neprichadzaju hraci tak to je znakom nedostatku ambicii

Reagovat
Ranoth

Ano poznaju lebo ten kader je treba kazdy rok trocha prekyslicit ked sa chces udrzat na vrchole. Preco asi City tak slape ? Nie, nie je to len o tom utratit kazdy rok desiatky milionov na posily, ale priebezne ten kader doplnat aspon 1-2 novymi hracami. Videli sme to po nasej vyhre v PL a LM ako sme zaspali na vavrinoch kvoli comu nas medzicasom predbehol aj Arsenal a teraz namiesto toho aby sme ich zase dobehli my tak tu ideme hrat dalsiu sezonu s Endom na DM a sklenenym Konatem na stoperovi len pretoze sme zase cele leto cakali na jedneho jedineho hraca ktory nam dal zase kosom (ako minuly rok Caicedo). Teraz nam zase neostava nic ine len cakat dalsi rok aby sa na trhu objavilo jedno nove DM na ktore zase budeme cakat cele leto

Reagovat
Bandita_Harry

Súhlasím s tebou a zároveň aj s Fenixom páči sa mi že neutracame zbytočne, ale zároveň to niekedy nechávame na náhodu. Ja im verím že vedia čo robia, už to nieje ako kedysi že výpadol jeden hráč a musel tam hrať niekto o kom si v živote nepočul. Máme dostatočne široký a mladý káder aby sme sa vedeli posunúť aj bez posíl. To že nám ušiel vlak je bohužiaľ pravda. Od kovidu to išlo dole a vrátili sme sa v plnej sile len na jednu sezónu.

Reagovat
stiflerovamama

Tieto španielske trasorítky

Reagovat
stiflerovamama

Netreba vyplakávať, ale to je tu takmer pred každou sezónou. Každopádne to nie je dobrá vizitka klubu, ak nedokážeme opakovane posilniť pozíciu na ktorej nás najviac tlačí topánka a uspokojíme sa s tvrdením, že nie je k dispozícií ten správny hráč. Bolo to tak so stopérom, a rovnaký problém je teraz po odchode Fabinha. Tým sa sami pripravujeme o reálnu možnosť bojovať o trofeje a je to len v rovine, že môžeme prekvapiť. Minulú sezónu sa to zdalo reálne a potom sme videli v rozhodujúcej časti sezóny ako Szoboslai a MacAllister ťahali nohy pretože museli odohrať takmer všetko a nemal to kto potiahnuť za nich. A tým pádom to nie je ani dobrý signál čo sa týka ambícií klubu pre hráčov či už z vonku klubu, ale aj pre tých čo už v klube sú. City majú Rodriho, Arsenal Rica, a všetci vidia aký sú pre nich nesmierne dôležití.

Reagovat
FC Porto FC

On to nakonec nebyk6tak super tah si nechat utéct Caiceda a Laviu

Reagovat
Bandita_Harry

Lavia ? Ten čo odohral minulú sezónu v lige 1 zápas ?

Reagovat
772jozef

Liverpool potrebuje homegrown hráčov

Reagovat
LyEX

No neviem či toto je práve dobrý ťah od LFC, v prípravakoch vyzeral veľmi dobre

Reagovat
eder

Taky to vidím jako chybu pouštět zrovna takového hráče. Jedině, že to je jeho vůle a chce hrát v základu, což by mu asi Slot v LFC nezaručil...

Reagovat
O.Giroud

Ako žolík by mohol byť skvelý škoda, ale možno aj on trval na prestupe. Čuch na góly ukázal a možno by nám pomohol dotiahnuť do úspešného konca pár zápasov a la Newcastle. Z tej prednej šestky už nie som tak unesený ako minulý rok takže by sa určite niekto typu Carvalha hodil

Reagovat
oli9

Reagovat
Vopi11

Lidi zachovejme badatelský klid. Klub je dlouhodobě vedený vcelku dobře, tak věřme, že ví, co dělají.

Reagovat
retros1

OT: S blížícím se začátkem sezony řešíme s kamarádem přes koho nejlépe koukat. Já mám teda O2TV, tam snad zase nějaký ten zápas bude, ale určitě ne všechny. Jakou službu používáte vy, aby to bylo pro 2-3 uživatele najednou, byly tam všechny zápasy kola, v dobrý kvalitě. Díky

Reagovat
Mastný Chobot

Skylink TV, Canal+ balík. Top vec

Reagovat
LaVolpe

Navíc za úplné drobné.

Reagovat
retros1

Ok super, díky za názor. Od Skylinku jsme to tuším měli i minulou sezonu. Jediný problém, že jsme to měli pro 3 lidi a občas jsme se sešli ve stejnou dobu a jeden měl prostě smůlu a už ho to nepustilo, ale to koukám, že má většina těch služeb. V dnešní době to omezovat jen na 2 zařízení je šílený, když každý má doma TV, nějaký PC + mobil / tablet.

Reagovat
Liveral

Však to můžeš mít na 5 zařízeních, jen máš limit že se můžeš koukat jen na 2 současně. Nevím proč by se každý doma měl koukat na zápas PL na TV, nějakém PC a tabletu najednou

Reagovat
kissak

přesně a sehnat někoho do party

Reagovat
1joni

Mám Telly a budu taky řešit Skylink.

S příbuzným jsem si půjčovaly kódy a on jde s někým k O2.

Nevyměnil by někdo za Telly nebo šel do Skylink ?

Mají to za 239,-/ měsíc nebo 289,- s Apple + na 5 účtů

Reagovat
ElectrickMann

čau, taky hledám někoho do Skylinku

Reagovat
kissak

Reagovat
1joni

Ok

@. jonas.z@seznam.cz

Pošli číslo a domluvíme se.

Reagovat
Freedo

Mám s kámošem napůl O2 TV stříbrný, posílám mu 2 kila měsíčně, ale koukám, že teď to asi lehce zdražilo.

S jiným kamarádem potom platíme Canal+ a tam to vychází kilo měsíčně pro jednoho.

Takže sečteno platím 3 stovky a mám tam českou ligu, všech 5 top lig (pokud se něco nezměnilo od této sezóny), NHL, NBA, F1. Vše, co potřebuji.

Reagovat
1joni

Ok, diky

Reagovat
rewhik

Serie A je od letošní sezóny na Sport 1/2.

Reagovat
lhao78

Tak ja letos dal o kilo vic na O2 za stribrnou namisto canal+sport balicku bo podrazili s tim,ze bohuzel neuvidim vsechny zapasy na telce a budu lovit streamy no,ale zase je +na O2 ze uvidim Liverpool v lize mistru,poharech domacich a navic ostatni evropske top ligy.je to na houno no,aby si covek platil deset spolecnosti aby vsechno videl.od roku 2009 jsem videl uplne vsechny zapasy Liverpoolu krom asi tri pratelaku nekde v cine nebo kde to bylo pac nebyly streamy.

Reagovat
1joni

Jj nejde platit všechno , to je blbost no.

Reagovat
Grahf
Reagovat
lhao78

Jako je to zvlastni pristup od nas no.porad prodavame nejake mlade nadeje,takze jdeme furt do plusu,navic koncil Matip,Adrian,Thiago takze dost se usetri na platech.do toho koncici smlouvy a tradicne budou odchazet hraci po vyprseni zadarmo.a za me Salah uz mel byt dva roky davno prodam-naprosto nulovej herni prinos.ma sice cisla,ale to by mel v nasem systemu kde kdo,kort kdyz se odectou penalty.legenda nelegenda.ze vzpominek se zit neda proste.tohle presne oddeluje Guardiolu od Kloppa a proto byl taky spanel uspesnejsi.

Reagovat
Ranoth

Bez Salaha by sme nedali ani top 4 tak zase neprehanaj ako je Salah k nicomu.. preco nikto iny take cisla nema ked to je take jednoduche pozri na Diaza, sikovny, skvely hrac ale chybaju mu tie cisla ktore vyhravaju zapasy

Reagovat
lhao78

no ja myslim,ze dali,kdyby ho vymenili trebas s Felixem.k nicemu neni,ale funguje jak strasak pro soupere to jo. tak at ho daj do utoku,na kridle uz hrat nemuze.obejit hrace neumi uz,to je tak tri roky co se mu to povedlo naposledy hele kdyz se odectou penalty tak ma podobny cisla jako Darwin na kteryho se nadava.a nejvic me na Salahovi stve,ze je sobec,bezi dva na jednoho trebas a neprihraje proste.

Reagovat
Ranoth

po Felixovi som prestal citat lebo toto fakt nema zmysel

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
lhao78

tvoje chyba

Reagovat
TopinB

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
raduinho

Kdo to je?

Reagovat
janinho

mna by skor zaujimalo preco je tak ticho okolo TAA. hrac s jeho hodnotou v stale mladom veku ktoremu bezi posledny rok kontraktu... by som cakal ze toto bude pre LFC priorita. pokial teda nema nejake zdravotne/psychicke problemy o ktorych sa nepise.

Hakimi ak predlzi(l) v PSG tak je nadobro hotova vec, tak ten TAA podla mna pre Pereza bude velke lakadlo.

Reagovat
Muffi

Vzdyt nedava pro nej zadny smysl, aby zustaval.

Kdyz Hakimi neprodlouzi a odejde do Realu, muze do PSG. Barcelona tam mela letos Cancela, ted tam bude Kounde, tak proc to za rok nevyresit TAA. Bayern ma Stanisice s Boeym, ale ani jeden neni zadna jistota.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
janinho

hakimi ma zmluvu este 2 roky, takze ak nepredlzi tak o rok by musel real stale rokovat s psg a to je vacsia sanca ze ma musk posle na mars.

Reagovat
aragorn

S velkou pravděpodobností je domluva o prodloužení smlouvy a čeká se až skončí přestupní okno. Momentálně se řeší přestupy.

Ze tří, kterým končí smlouvy (Trent, Salah, Virgil) je u něj největší šance, že zůstane. U Salaha se šušká, že se nechá smlouva doběhnout a odejde zdarma. Na druhou stranu se vrátil do přípravy v top stavu (nejlepší z LFC, přebral štafetu po Milnerovi) a neznačí to, že by měl nižší ambice a vyhlížel Saudi.

Reagovat
janinho

skor ma napadlo ze caka ako sa LFC posilni v lete, aby videl ci ma ten tim (detto po odchode Kloppa) na to bojovat o najvyssie priecky a ak ano, predlzi, ak nie odide v lete zadarmo alebo v zime za lacno. ti dalsi 2 uz nemaju daleko do konca kariery, ale TAA ma este velku cast pred sebou. kazdopadne je to od LFC riadne velky hazard hraca s takouto hodnotou nechat s takou zmluvou.

Reagovat
O.Giroud

Salah je zrejme passé, s ním bolo vyjednávanie ťažké už pri poslednom jednaní takže si neviem predstaviť, že by sa teraz dohodli keď ešte LFC nie je moc tím, čo chce nejak preplácať "starších" hráčov. Uvidíme čo Van Dijk a nechať Trenta odísť zadarmo by bolo fakt slušne povedané jebnuté. V podstate verím, že by sa mohol podpísať Trent s Virgilom, ale u Salaha moc neverím.

Reagovat
janinho

som velmi zvedavy ako to dopadne, ale bol by som velmi prekvapeny keby tam salah ostal aj po tejto sezone. to by slot musel urobit take vysledky ze by po sportovej stranke nemal dovod odist.

ja som vravel ze ked bolo jasne ze mbappe odide, tak trebalo ponuknut salaha za 100 mega tomu jebnutemu arabovi a neverim ze by po nom neskocil.

klub ako LFC nemoze nechat takych hracov ako salah, TAA atd nechat odchadzat zadarmo. uz sa popalili na tom, ze nechceli dat 100m za bellinghama.

Reagovat
O.Giroud

Nemusí to byť len o športovej stránke, možno skončí niekde v Saudskej alebo Egypte. Ale nemyslím, že mu Liverpool dá to čo bude chcieť (plat, dĺžka zmluvy) lebo keď dal ponuku ten Ittihad či kto to bol tak to vyzeralo, že by Salah aj odišiel ak by LFC kývol na tú ponuku. Akurát problém bol, že došli s ňou na konci prestupového obdobia a teda by sme nestihli zohnať náhradu.

Preto som chcel aby sa Salah buď toto leto predal alebo podpísal, nechať ho odísť zadarmo bude fail, ale nechať odísť zadarmo Trenta by bola katastrofa. Ešte keď LFC je proste tím, čo si neťahá peniaze zo zadku, ale väčšinou čaká na predaje.

Reagovat
janinho

suhlas so vsetkym. preto pisem, ze tim ako LFC, ktory sa musi co sa tyka financii spravat zodpovedne nemoze takychto hracov nechavat odist zadarmo. ano, hladat nahradu za takeho hraca ako je salah je tazka uloha, ale za tie peniaze co by dostali za neho mohli mat fakt toho bellinghama. alebo o rok mozno wirtza, ak trochu dolozia. TAA co bude mat 26 rokov je proste pre mna nepochopitelne ze s nim takto riskuju.

uz tak ma riadne vytocili ze nezobrali toho hancka. ked siel slot do LFC tak by som dal ruku do ohna za to, ze hancko pojde hned po ME tiez.

Reagovat
O.Giroud

u toho Hancka to vyzeralo fakt reálne, jeho bývalý tréner, LFC hľadal už v zime nejakého stopéra ľaváka, ale nejak sa k prestupom LFC nemá, akurát čo zabili týždeň s niekým kto k nim ani nechce ísť.

Reagovat
aragorn

Myslím si, že Hancko nebyl moc pravděpodobný ale tlačili to média. Liverpool se na něj určitě dotazoval ale reálná nabídka nepřišla.

To by musel Virgil opravdu za rok skončit. Nemá smysl kupovat 26letého Hancka aby dělal back up Virgilovi s Robbem další tři roky. To přijde někdo mladší.

Další možnost byla hrát na tři stopery ale i toto Slot vyloučil.

Reagovat
janinho

za predpokladu ze Konate je podla teba ovela lepsi, co si nemyslim. podla mna by Hancko v pohode dokazal hrat vedla VVD. v holandsku tusim pod slotom nevynechal ani jedinu minutu. taki ako Gomes, Tsimikas a Matip su podla mna o velky level nizsie nez Hancko. Okrem toho este nemas iste, ze VVD u vas vobec predlzi zmluvu, takze nieco ako ze by mu robil backup 3 roky by som teraz vobec neriesil.

Reagovat
aragorn

Vycházím hlavně z toho, že Virgil hraje výhradně vlevo (v LFC snad nenastoupil jak RCB) a Hancko hraje LCB/LB.

Nemám problém uznat, že Hancko může být lepší než Konaté, nemám ho nasledovaného ale není to podstatné. Není to jeho přímá konkurence.

Jeden z důvodů, proč spekulace ohledně Hancka do LFC přestali může být právě proto, že Virgil zůstane a podepíše prodloužení smlouvy a tím se vracím k původnímu příspěvku.

Pokud ale Virgil odejde za rok zadarmo a Hancko byl letos k dispozici, byla chyba to nezkusit.

Reagovat
janinho

neviem, mozem sa mylit ale pochybujem ze by mal hrac na tejto urovni problem ci bude hrat praveho alebo laveho stopera. je to asi aj tak jedno, LFC vyzera ze o hanckovi vobec nejedna, len je to podla mna skoda. ale ak by mal ist niekam do leicestru tak radsej nech ostane vo feyenoorde, tam bude mozno jeden z kapitanov a bude hrat LM

Reagovat
aragorn

VVD v repre hraje prostředního (posledního) stopera, jinak jsme ho nikdy neviděl hrát jinde než na LCB.

Někteří hráči to tak mají.Salah rsky

Reagovat
aragorn

*Salaha jsem neviděl hrát v životě zprava, max na jeho začátcích

Reagovat
aragorn

Moc se o tom neví ale pravděpodobně nedostal návrh na prodloužení žádný z těch tří hráčů. Minimálně Virgil o sobě v tomto duchu mluvil. Na konci sezóny bylo "bezvládí" a v momentě kdy začalo nové vedení pracovat, byli hráči v repre + na dovolených.

Věřím, že Trent je vysoce pravděpodobný, že prodlouží. U něj by to nedávalo vůbec smysl po sezoně zdarma odejít z klubu, kde je od 8 let.

Virgil pravděpodobně je ústně dohodnut na něčem, co se musí akorát doladit a podepsat.

Salah je s otazníkem. Tam mám největší strach. Na druhou stranu. Pokud by to nebyla Arábie kam reálně může jít? Max PSG.

Pokud nebudou mít v listopadu podepsal novou smlouvu, tak se začnu teprve reálně bát.

Reagovat
janinho

len k tomu TAA... u neho by som to vyckavanie chapal v kontexte toho ze uvidi ci LFC po odchode Kloppa bude schopny v dalsich rokokch bojovat o trofeje lebo ak sa to Slotovi rozoserie a LFC skonci niekde na 6.mieste tak si myslim ze by TAA siel asi do Realu.

urcite by bola velka skoda ak by sa ten LFC uplne rozbil a vypadol z boja o titul, ale tam bude treba poriadne zainvestovat a priviest kvalitu. salah podla mna po sezone pojde hrat za 100m rocne do SA. ja by som ho na ich mieste hned po tom ako mbappe potvrdil odchod ponukol za 100m PSG. za to by sa vedel kupit hancko, kludne aj lobotka a este by ostalo nieco na utocnika. na ich mieste by som skusil watkinsa, aj ked toho by isto nepustila AVL za menej jak City alvareza

Reagovat
aragorn

Management LFC (i Klopp celé jaro) opakují, že tým je složen výborně. Je plný talentovaných hráčů a nehodlají dělat velké množství přestupů. Vypadá to na 1-2 hráče.

Rozumím tvému postoji ale já bych Salaha neprodával

Reagovat
oli9

Zrovna ho jsem čekal, že letos dostane šanci v lize a ukáže, že na to má.. Škoda.. Tak to ukáže v jiném týmu

Reagovat
Dirtyfoxx420

Ok, Zubi chtel zustat doma, to se da pochopit, tak ze satecek a papa.

Ale ze i 17ti lety Angely jde radsi do Wolfsburgu, to uz mi hlava nebere co tam v tom kanclu delaji

Reagovat
MoonKnight

Tak tady to chápu, reálně by si nejspíš tak 3-4 roky pořádně nekopl, ve Wolfsburgu bude mít už letos několik startů.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Realne nema zatim ani na prvni tym Wolfsburgu, tak ze bude hrat za tamnejsi juniorku s moznymi par minutami v pokalu nebo pujde stejne nekam do nizsi ligy na hostovani.

Coz mohl delat i v Liverpoolu, ale tam by (se vsi uctou k Wolfs) nabral vic zkusenosti, byl by pod drobnohledem vehlasnejsich treneru, realizaku a skautu a vubec.. byt v 17 letech soucasti hierarchie Poolu nebo jineho podobneho top tymu je snad sen kazdeho fotbalisty, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele