Cazorlův příběh ještě nekončí, záložník pokračuje v Oviedu

28.06., 10:32
Aktuality
Santi Cazorla (© AFP)

Santi Cazorla v polovině prosince oslaví čtyřicáté narozeniny a rovněž tou dobou bude profesionálním fotbalistou, zkušený záložník podepsal nový jednoletý kontrakt s Realem Oviedo.

Cazorla v Oviedu vyrůstal, před rokem se do domovského celku vrátil a jen krůček ho dělil od postupu do španělské nejvyšší soutěže. Oviedo se probojovalo do finále baráže a v prvním zápase porazilo Espanyol, odvetu ovšem nezvládlo a po prohře 0:2 zůstává ve druhé lize.

Cazorla v minulosti oblékal dresy Villarrealu, Huelvy, Málagy, Arsenalu a katarského Al Saddu a během kariéry ho opakovaně trápila zranění. Loni zvládl porci 25 ligových duelů.

Na svém kontě má i 81 startů za španělskou reprezentaci, v nichž zaznamenal patnáct branek. V letech 2008 a 2012 byl u obou španělských triumfů na mistrovství Evropy.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
Jason_

a co ten 50 japonec tomu sa jak darí?

Reagovat
bakasa

Teď podepsal novej kontrakt ve 4. japonské

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Covadonga

Reagovat
oli9

proč ne. Pokud někoho fotbal baví tak je to fajn když se udrží na této úrovni

Já kvituju všechny kdo například neseknlu a fotbalem úplně ale například kopou klidně někde okres kde vyrůstali nebo momentálně bydlí

Atraktivita pro fanoušky, soutěž, spoluhráče, protihráče

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lovecour42

Santi

Reagovat
Seydou Doumbia

81 startu za repre při konkurenci Xavi, Iniesta, Fabregas, Mata, D.Silva, Thiago a svého zdraví solid...vím někteří trochu odlišné posty, ale i tak vražedná záloha

Reagovat
oli9

také bych v čekal něco kolem 30

Reagovat
Kucka

Santi legenda

Reagovat
Csaplárova past

Borec ve 40 pomalu pevnější zdraví jak ve 30

Reagovat
Front hell

Jeden z mých nejoblíbenějších hráču v dresu Arsenal. Ať se mu daří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele