Čech na letní fotbalové škole přivítal i děti z Nového Zélandu

30.06.2019, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
dextroza_m

Peťa

Reagovat
Whitemedia

Péťa rozdává eurofotbalovou radost, tady zase bude nablito

Reagovat
John Obi Mikel

Taky si říkám, že je ten počet článků provokací pro některé fanoušky-bezmozky

Reagovat
smazaný uživatel

to ze nekomu vadi cech a jeho milion clanku a vyjadreni ke vsemu jeste neznamena ze je nekdo bezmozek podle me ale hodne slabej trolling, idealni kombinace clanku by byla tema : hradeckej stadion a co si o nem mysli petr cech a autor clanku fisara.

Reagovat
John Obi Mikel

Špatně jsi mě pochopil Nemyslím ty, kterým vadí, kolik je tu článků, ale ty, kteří na něj pořád nadávají a shazují ho do průměráků apod.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeho fotbalova kvalita a uspechy jsou nepopiratelny, do prumeru ale upadl, posledni dva roky uz pak delal vylozene jenom ostudu svymu jmenu mi prislo, ale potka to kazdyho driv nebo pozdej, 20 let udrzet stejnou vykonost nejde a pochybuju ze mu to nekdo bere za zle. Podle me osobne byl pred zranenim hlavy nejlepsi golman na svete, potom uz sezonu od sezony jenom stinem toho cecha co driv.Me osobne jinak vadi cech po osobnostni strance, typy jako on nemuzu vystat a ty clanky to je prvotridni komedie.

Reagovat
dave30

Právě jsi se odhalil v plné kráse, prostě typický antiČech. Můžeš mi říci, kolikrát jsi se s ním osobně potkal a třeba s ním o něčem diskutoval? Nebo tvá antipatie vychází z článků, které píší novináři? Jestli posuzuješ lidi podle článků na EF, nebo podle FB a podobně, tak prostě nemám dalších otázek...

Reagovat
jakubbosak

Já si myslím, že zrovna Peťa vystupoval v televizi nebo dával nějaké rozhovory více než mockrát a názor, že je nesympatický "lidsky" si snad můžu udělat i podle toho, ne? Jinak já se s tím názorem ztotožňuji. Fantastický gólman, svého času nejlepší na světě, ale co se týče sympatičnosti - asi mám jiné favority. Na tom není přece nic špatného...

Reagovat
dave30

Ok. Také je mi některý herec, politik či sportovec nesympatický, i když ho neznám. Takže se omlouvám...

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SpartaOvenka

Prosím tě, moc jsem přes sezónu Chelsea sledoval spíš jen áčko, dost tu mluvíte o hráčích jako James nebo Mount a další mladíci, nemohl bys mi je trochu popsat, jestli mají třeba i šanci se prosadit?

Reagovat
smazaný uživatel

No preventivne bych mu projel hdd, asi tam bude mit nejaky chlapecky s dresem chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

okurkova sezona v plnem proudu

Reagovat
FUnk

tankisticka sezona....

Reagovat
TheMally11

Tankista

Reagovat
smazaný uživatel

Osádku tanku typu T-72M4 CZ tvoří tři osoby. Čechovi se v Nymburce hlásilo okolo 100 rekrutů. To je lidský materiál na jeden celý tankový prapor.

Reagovat
lampas

Nechápu, kam se Čech po konci kariéry a tom super fleku v Chelsea sere, že je tu o něm dneska už druhý článek

Reagovat
dave30

Tak on samozřejmě vždy utíká za novináři, aby o něm něco napsali... Dovedeš si představit že by se tady objevila poznámka o tom, že jistý novinář požádal Čecha (ale můžeš si dosadit kohokoliv jiného, od něhož se ti články nelíbí) o rozhovor a on odmítl, protože již rozhovorů poskytl více než dost? To by byly komentáře o namachrovanosti a pod.

Reagovat
lampas

Já bych ho cenil za soudnost.

Reagovat
dave30

Tak s představ, že za nim přijde 5 novinářů (každý z jiného média), on jako profesionál každému trpělivě odpoví a večer jsou 2 články na EF. Co s tím má dělat?

Reagovat
andrew96

Prý chce přivést Sadílka.

Reagovat
Posledni Kovboj

kys

Reagovat
Spasitel

Čech Váš najlepší hráč v samostatnej historii čo patrí do top 5 brankárov za posledných 30 rokov vo svete

Reagovat
Azazelo RD

Nedvěda bych dal výš, ale těžko měřit.

Reagovat
smazaný uživatel

top 5 brankářů píše ne top 5 čssr hráčů to je jasný, že nedvěd je topka

Reagovat
Azazelo RD

"Váš najlepší hráč v samostatnej historii..."

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd jo Čechíno je taky top, ale za tou obranou chelsea to měl i lehčí i tak famozní golman kterej vydržel strašně dlouho na špici

Reagovat
meno

Gólman je pro obranu strašně důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Medvěd dělá brum, brum, brum,

Pája Nedvěd rum, rum, rum.

Reagovat
h8_sfatto

kde začít počítat chyby ve větě ? Rozhodně není nejlepší v historii, ani té samostatné a rozhodně nepatří mezi top 5 ,ale patřil v posledních 30letech, ikdyž já ho v 7 letech chytat neviděl slunko je sviňa

Reagovat
Y.N.W.A

první část za mě úplně ne - Nedvěd, Rosa, Poborský, možná i Baroš či Šmicer jsou srovnatelný, ta druhá část za mě jo ...vedle Casillase, Bufonna, van der Saara, Schmeichela...a pár dalších

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele