ČECH: NEJDE O POMSTU

24.04.2007, 20:16
Aktuality
Fotbalisté Chelsea dostanou již zítra šanci oplatit Liverpoolu dva roky staré vyřazení v semifinále Ligy mistrů. V bráně londýského klubu bude i tentokráte Petr Čech, který odmítá spekulace o chystané pomstě směrem k Reds...

Liverpool v sezóně 2004/2005 vyřadil Chelsea jedinou "brankou, nebrankou" Luise Garcíi. Ani dnes není nikdo schopen říci, zda míč po jeho střele skončil za brankovou čarou či nikoliv. Gól je ale tehdy, když ho uzná rozhodčí a fanoušci Blues se tak museli smířit s hořkým vyřazením od anglického rivala. Teď se oba kluby střetnou znovu.

"Souboj s Liverpoolem není odvetou toho dva roky starého. Nedíváme se na to tak. Naším cílem není pomstít se, ale postoupit do finále," říká podle mnohých nejlepší brankář světa.

Zatímco Chelsea stále nahání tři zajíce k tomu jednomu, kterého už v pytli má, pro Liverpool je Liga mistrů poslední šancí, jak v letošní sezóně něco vyhrát. "Vypadli z Carling Cupu, FA Cupu a nemají šanci na zisk mistrovského titulu," vyjmenovává Čech letošní neúspěchy Liverpoolu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Bender

Správně. Chelsea musí pomstít Barcelonu...

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele