ČECH PODEPSAL SMLOUVU S CHELSEA!

19.01.2004, 20:55
Aktuality
Petr Čech se stal hráčem anglické FC Chelsea! V Londýně dne 19.01.2004 podepsal svou životní smlouvu na čtyři roky. Petr Čech ale dochytá jaro ve francouzském klubu Stade Rennes od 01.07.2004 se stane oficiálně hráčem Chelsea.

"Jsem nesmírně šťastný, že to takhle dopadlo. Chtěli jsme Petra Čecha již teď, ale i tak jsem rád, že za nás bude chytat. Dohodli jsme se i na kontraktu, smlouva bude platná čtyři roky," spokojeně řekl manažer Chelsea Claudio Ranieri.

Tato situace se komplikovala, protože každý věděl, že Chelsea chce brankáře teď a ne až v létě, a proto si každý myslel, že když nevyjde obchod s Petrem Čechem, přijde někdo jiný, ať Sebastian Frey nebo Paul Robinson. Jenže ono se stalo úplně něco jiného, stala se ta varianta, kterou hned od začátku navrhoval francouzský klub Stade Rennes - pustit Petra Čecha až v létě, s tím, že se podepíše předběžná smlouva.

Suma, za kterou Rennes Čecha prodala, se prý pohybuje kolem 400 milionů korun! A to je za brankáře dost!

Dvoutýdenní schůzka zástupců Stade Rennes a FC Chelsea skončila skvělou dohodou pro obě strany, určitě jsou spokojení všichni i manažer Zíka i Petr Čech, který si přestup do Chelsea jednoznačně přál a sám to dával najevo. Přemlouval prý dokonce vedení, aby neváhali a do Chelsea ho ihned pustili!

(Článek je převzat z www.paolo.wz.cz - ČFZ)

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hlavně aby Chelsea nekoupila ještě dalšího golmana! jsou toho schopni

Reagovat
smazaný uživatel

No gratulujem! Cudicini nie je brankár pre Chelsea. Uvidíme, ako sa ˇCechovi zadarí.

Reagovat
HOST*Mára

Je to uplná bomba,asi začnu fandit CHELSEA.

Reagovat
HOST*Wajzán

Reagovat
HOST*Wajzán

S Čechem vyhrajou Ligu Mistrů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A my letos vyhrajem Mistrovství Evropy.............Nedvěd a spol. do boje!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele