Čech zůstává ve WBA

21.05.2011, 10:08
Aktuality
Slovenský futbalový reprezenant Marek Čech má opäť dôvod na radosť. Jeho zamestnávateľ West Bromwich Albion sa totiž rozhodol využiť opčné právo na predĺženie zmluvy ľavonohému obrancovi o ďalší rok. Rodák z Trebišova tak ostáva na Ostrovoch minimálne ďalší rok.

Sám hráč priznal ďalšiu veľkú spokojnosť v priebehu niekoľkých dní: "Po narodení môjho syna je to ďalšia pozitívna udalosť v priebehu niekoľkých dní. Vo štvrtok som dostal oficiálny dokument, v ktorom mi vedenie klubu oznámilo, že využíva svoje právo, a tak v tejto chvíli zostávam hráčom WBA do konca sezóny 2011/2012. Som rád, že aj po skončení trojročnej zmluvy má tento klub Premier League naďalej záujem o moje služby. Teším sa na letnú prestávku a chvíľkový návrat na Slovensko, kde si chcem dobre oddýchnuť. V príprave na novú sezónu urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som presvedčil nového trénera Hodgsona, že patrím do základnej jedenástky nášho mužstva," bývalý hráč FC Porto, ktorý obliekol dres reprezentácie Slovenska 44-krát.

Čech sa dostal do Premier league ako 11. Slovák v roku 2008 a vtedajší portugalský majster FC Porto, zhodou okolností aj tohtoročný, zinkasoval sumu 1,4 milióna britských libier. S birminghamským klubom titul nevybojoval, ale inak sa mohol tešiť z prvenstva v dresoch Interu Bratislava, pražskej Sparty a 3x pri spomínanom angažmá v Porte. Muž číslom 4 na drese sa so svojím klubom v tejto sezóne umiestnil na 11. pozícii a bol aj účastníkom minuloročných MS v JAR. Zasiahol do prvého stretnutia proti Novému Zélandu.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mě první napadl Petr Čech

Reagovat
kris_kros

mňa nie

Reagovat
Ferguson6

a čo by tam Petr robil??

Reagovat
FC Porto FC

Myslel sem že se vrátí do porta

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si myslel že tím čechom myslia hodgsona :D že akože zmenil občianstvo či čo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Marek vyzerá jak buzna, ale čutalista je to fajnový.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele