Česká liga jde nahoru. Hráčem podzimu je Panák, hodnotí Jiří Čihák

18.12.2023, 09:31
Rozhovory
Filip Panák (© AFP)

FORTUNA:LIGA má za sebou poslední podzimní kolo a na téměř dva měsíce se odebírá k zimnímu spánku. V zákulisí se rozjíždějí boje o přestupy hráčů, řeší se také změny klubových majitelů, a tak je zřejmé, že i zimní přestávka nabídne nejeden zajímavý příběh. Pondělní epizoda podcastu Livesport Daily přináší rekapitulaci toho nejzajímavějšího z podzimního dění na českých stadionech, a to s fotbalovým novinářem zpravodajského portálu iDnes.cz Jiřím Čihákem.

Ligový podzim na českých trávnících je minulostí. V čele je po posledním prosincovém kole Sparta, která drží pětibodový náskok před úhlavním rivalem ze Slavie, ta má ovšem zápas k dobru. Velmi rušno je i na opačném pólu tabulky, kde začíná pořádně přituhovat. Nejhůř jsou na tom po podzimu České Budějovice, které v lize vyhrály naposledy na začátku října.

Nejvyšší soutěž má náboj. "Mám velmi pozitivní dojem a myslím, že to je vidět nejen na hřišti, ale hlavně v hledišti. Co se týče boje o titul, asi už opravdu sledujeme ligu dvou klubů, Sparty a Slavie. Myslím si, že tohle uvidíme v budoucnu čím dál častěji, obzvlášť pokud opravdu dojde k prodeji Slavie do rukou Pavla Tykače, tak do toho budou obě pražská 'S' pořádně šlapat," myslí si Čihák.

V dnešní epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Největší pozitivní i negativní překvapení podzimu.

Situaci na sestupových příčkách.

Nejlepší předsezonní posilu a nejlepšího hráče ligy.

Očekávání od zimní pauzy v českých klubech.

Nový díl Livesport Daily najdete na oblíbených podcastových platformách - Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Y.N.W.A

já čet "čínská liga" ...a myslel jsem, že jsem se vrátil v čase o takových 6 let zpátky

jo, jde to nahoru - zápasem roku zatím Zlín - Boleslav, týmem roku Dynamo, protože dalo prvoligovou šanci největšímu množství trenérů

Reagovat
Freedo

Taky jsem četl prvně čínská. Jak je hned pod tím Čihák, tak si to mozek spojí dohromady, zajímavé

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele