Chance liga - preview 12. kola: Slavia cestuje do Jablonce

19.10., 08:43, aktualizováno 20.10., 09:15
Previews
Michal Beran (© FK Jablonec)

Sparta včera hostila Liberec a z podobného soudku bude i poslední duel nedělního programu, v němž se Slavia představí v Jablonci. Bohemians hrají s Mladou Boleslaví a Slovácko bude favoritem proti Teplicím.

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav

neděle 13:00

Bohemians i Mladá Boleslav mají na čem pracovat. "Klokani" se sice v minulém kole dočkali po dlouhé době výhry, body ovšem chtějí sbírat taky v domácím prostředí, což se jim dosud moc nedaří. Naopak na straně hostů dál trvá série bez vítězství, cíl před nedělním střetnutím je tedy z pohledu Středočechů jasný.

Bohemka v dosavadním průběhu ligové sezony přemohla na vlastním hřišti pouze ostravský Baník. Následně podlehla oběma pražským "S" (Spartě se Slavií) i Jablonci. Proti Boleslavi už by to tedy chtělo z pohledu Vršovických minimálně remizovat. "Musíme být obezřetní a dát si pozor na jejich zbraně. K nim patří rychlý přechod do útočné fáze. Některé hráče známe i z jejich působení v Bohemce," řekl směrem k nedělnímu soupeři asistent hlavního trenéra Klokanů Ivan Hašek.

Středočeši čekají v nejvyšší domácí soutěži na vítězství od 1. září. Následně uhráli v pěti soubojích jen tři body za stejný počet remíz. Naposledy plichtili s Baníkem. "Remíza proti Ostravě toho v tabulce moc nezměnila, bod je málo. Mentálně jsme ale dobře odpověděli na nepovedené utkání s Noahem. Na to potřebujeme navázat proti Bohemians, jelikož nás příští týden čeká další utkání v pohárech," uvedl kouč Boleslavi Andreas Brännström, jenž zmínil také porážku v rámci Konferenční ligy proti arménskému Noahu.

Další střet na evropské scéně čeká Středočechy již ve čtvrtek, a to na domácí půdě se švýcarským Luganem. To pravděpodobně vynechají záložník David Kozel s útočníkem Solomonem Johnem, kteří kvůli zranění nestihnou ani utkání s Bohemians. Teprve se uvidí, zda proti Klokanům i následně ve čtvrtek bude moct nastoupit obránce Tomáš Král. To jiného zadáka Denise Donáta budou Boleslavští v neděli stoprocentně postrádat, neboť odchovanec náchodského fotbalu nemůže nastoupit kvůli trestu za červenou kartu.

Podobný důvod vylučuje rovněž start ofenzivního záložníka Bohemky Jana Matouška, ten ovšem pyká za čtyři nastřádané žluté karty v průběhu ročníku. Čtyři Matouškovi spoluhráče - brankáře Romana Valeše, pravého beka Martina Dostála, univerzála Martina Hálu a středopolaře Adama Jánoše - nepustí do hry zdravotní potíže. Ty limitují rovněž záložníka Aleše Čermáka, jehož start proti Boleslavi zůstává nejistý.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Frühwald - A. Kadlec, Křapka, Vondra, Hybš - Smrž, Hůlka - Pleštil, Ristovski, Kovařík - Hilál

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Vydra, Suchý, Králik - Kostka, Mareček, Sakala, Fulnek - Kušej, Ladra - Mašek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.60 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice

neděle 15:30

Ačkoli byli oba nedělní soupeři pasováni mezi hlavní kandidáty na sestup, vede se jim naprosto rozdílně. Karviná se zatím drží relativně daleko od bezprostředního nebezpečí sestupu, zato České Budějovice čeká náročná šichta.

Slezané získali v deseti zápasech už dvanáct bodů a spíše tak atakují pozice ve středu tabulky. Pomáhá jim k tomu zejména pevná defenziva, když z posledních pěti utkání hned čtyřikrát udrželi čisté konto. Třikrát se zrodila bezbranková remíza, naposledy před reprezentační pauzou doma proti Hradci Králové.

Zato Dynamo v dosavadním průběhu získalo jeden jediný bod za nerozhodný výsledek s Bohemians. Bilance deseti zápasů s jedním bodem a skóre 2:25 vystihuje sezonu Jihočechů lépe než jakýkoliv jiný popis. Na patnácté Pardubic už ztrácí zdánlivě propastných šest bodů, je tedy nejvyšší čas začít vyhrávat.

K tomu ovšem Českým Budějovicím nepomůže zraněný Ondrášek, k tomu je v ohrožení i start Zíky. Domácí se musí obejít bez potrestaného Bergqvista a zdravotně indisponované dvojice Raspopović, Regáli.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Vallo, Krčík, Svozil, Fleišman - Moses, Čavoš - Memič, Botos, Samko - Vecheta

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čoudek, Križan, Míka - Šigut, Tischler, Hubínek, Trummer - Čermák, Ekpai - Adediran

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.16 - 6.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Teplice

neděle 15:30

Další reprezentační pauza poskytla Slovácku i Teplicím možnost bilancovat své dosavadní působení v sezoně. Moravany těší bodový zisk, nadále je však trápí nízká produktivita. Více branek vsítili i "Skláři", kteří ovšem dál bojují jen ve spodních patrech tabulky. Vylepší si svou pozici v Uherském Hradišti?

Slovácko již stihlo o body obrat Slavii, Spartu i Baník. Vděčí za to především solidní obraně, zato útok nadále tápe. "Nechci být nepokorný, vzhledem k tomu, že se nám výsledkově daří. Ale prostě byl bych raději, kdyby nás k těm výsledkům přivedla i lepší předvedená hra, především do útočné fáze. Čili o něco více střel, více šancí a tím pádem i více branek. Je to většinou takové upracované, ubojované. Chybí nám lehkost při hře dopředu," přiznal trenér Uherskohradišťských Roman West.

Proti Teplicím by se Moravané rádi konečně rozstříleli. "Hrajeme doma, chceme jednoznačně dominovat a před domácími fanoušky vyhrát. Teď se nám bodově dařilo, a proto bychom chtěli navázat na výherní zápasy. Teplice jsou mladý tým, který má svoji kvalitu, ale my jsme zkušenější a doufám, že to na hřišti bude vidět,” uvedl útočník Slovácka Michael Krmenčík.

Skláři nadále klopýtají, naději jim ale dávají poslední tři soutěžní klání, v nichž ani jednou neprohráli. Naopak dvakrát zvítězili (v národním poháru proti Milínu i v lize nad Pardubicemi), přičemž mohli zdolat rovněž pražskou Duklu, s níž však nakonec jen remizovali. "Na týmu už byla vidět určitá uvolněnost a kluci jsou na správné cestě. S Duklou to také bylo vidět, byť to bylo jen za bod. I ten se ale počítá a v zápase byla řada pozitivních věcí," zhodnotil uplynulé období asistent hlavního kouče Teplic Ondřej Prášil.

Realizační tým Severočechů nyní dumá například o defenzivním rozestavení. "Všichni, kdo fotbal sledují, vnímají, že se ty systémy v průběhu utkání stejně mění. Ať už v reakci na soupeře či vývoj zápasu. My jsme dlouho byli nastavení hlavně na tři obránce, pak jsme přešli na čtyři. Jak nastoupíme na Slovácku, to si zatím nechám pro sebe," řekl trenér Sklářů Zdenko Frťala.

Fanoušky Teplic jistě těší vyprazdňující se marodka, na níž zůstávají jen obránci Jan Knapík s Ladislavem Takácsem a útočník Pavel Svatek. První dva jmenovaní se nicméně blíží k návratu na trávníky. V Uherském Hradišti se nepředstaví ani záložník Matěj Radosta, neboť ten se nechal vyloučit v posledním ligovém zápase proti Dukle. Trest za udělenou červenou kartu vylučuje také start stopera Slovácka Stanislava Hofmanna. Na straně domácích se pak neukáže ani nadále zraněný defenzivní univerzál Vlastimil Daníček.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Kukučka, Vaško, Doski - Havlík, Trávník - Blahút, Kim, Sinjavskij - Krmenčík

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Mareček, Kričfaluši, Mičević - Bílek, Sedláček, Jukl, Trubač, Harušťák - Jásir, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.36 - 3.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Slavia Praha

neděle 18:30

Po sobotním klání poražených z předchozích derby přijde v neděli na řadu duel vítězů. Slavia si před dvěma týdny proti Spartě vybudovala na čele už šestibodový náskok, Jablonec zase pěti zásahy zostudil rivala z Liberce.

Zeleno-bílí nepřijížděli do sousedního města jako favorité, přesto nakonec duel opanovali. Vše začal Ševinského vlastní gól, pořádný brankostroj se ovšem spustil až po pauze. To se postupně trefili Kanakimana, Nebyla, Martinec i Alegue a na světě byl výsledek 0:5. I díky němu se Jablonec, který za posledních pět soutěžních zápasů dostal jediný gól, vyšvihl na pátou pozici a další soupeře má na dostřel.

To neplatí o červenobílých, kteří jsou přeci jen už trochu odskočení. "Samozřejmě očekáváme velice těžký zápas, protože přijíždí tým, který vede ligu o šest bodů. Slavia jen jednou remizovala v prvním kole a za 10 zápasů dostala pouze dva góly. To samo o sobě hovoří za vše. Věřím, že budeme stoprocentně namotivovaní a podáme výkon na hranici svých možností. Určitě se nebojíme," ujišťuje Josef Petřík, asistent jabloneckého trenéra Kozla.

V dobrém rozmaru se ovšem nachází také sešívaní, kteří z posledních osmi duelů sedmkrát zvítězili a jen jednou remizovali s Ajaxem. To když upřednostnili nadcházející derby výjimečné důležitosti, což se jim také vyplatilo. Velmi rychle v něm otevřel skóre Chytil, po dvaceti minutách zvyšoval Zafeiris. Sparta se sice ve druhé půli přitáhla zásluhou Rrahmaniho, na srovnání už se ale nezmohla.

Vítězství v derby pro nás bylo extrémně důležité. Je hezké, že máme nějaký náskok, ale vůbec nechci na tabulku koukat. V kabině to nesmí být sebemenší téma. Sezona je dlouhá, musíme dál podávat takové výkony a zvládat své zápasy. Po reprezentační přestávce začínáme v Jablonci, který teď hraje skvěle. Minule v Liberci potvrdil své dobré výkony, takže nás čeká velmi těžký venkovní zápas," upozorňuje kouč hostí Jindřich Trpišovský.

Severočeši budou v zápase postrádat zraněného Černáka a zřejmě i Hurtada, hostům kvůli karetním trestům nepomohou Oscar s Douděrou. Ti tak za postranní čarou doplní četnou marodku v podobě Staňka, Ogbua, Vlčka, Masopusta, Schranze a Vorlického.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Kanakimana, Hollý - Puškáč

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Holeš, Zima, Bořil - Wallem, Zafeiris, Prebsl, Diouf - Chytil, Provod - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.19 - 4.67 - 1.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc

sobota 13:30

Ačkoliv si olomoucká Sigma připsala v minulém kole nečekaný domácí nezdar, stále drží umístění v elitní šestce. V sobotu zamíří na hřiště jednoho z hlavních vyzyvatelů v podobě Hradce Králové, jehož ambice rovněž míří vysoko.

Votroci mohou rovněž litovat předcházejících nezdarů, na přelomu září a října si totiž odvezli porážku z Jablonce a jen bezbrankovou remízu z Karviné. Potřebovali by přitom ve svém středu najít střelce, dosud je totiž co do gólů nejvíce táhne stoper Filip Čihák se třemi zásahy. Celkových osm branek rozhodně není bilancí pro útok na poháry, zvlášť srovnáme-li to se Sigmou.

Ta totiž nasázela už sedmnáct branek, více má pouze silné české trio v podobě pražských "S" a Plzně. Více než polovinou, přesně devíti, se na tom podílel Jan Kliment, jenž je aktuálně suverénním lídrem tabulky střelců. Jenže proti Bohemians předvedl zkrat, kterým přivodil svému týmu porážku a sobě třízápasový trest, který jej pustí na trávníky až v listopadu. Hanáci se s Klokany i v deseti pokoušeli o zázrak, jenže na góly Matouška s Júsufem zareagoval jen Mikulenka, v závěru vítězství hostí pečetil Drchal. Plusové tři body získané na Letné tak rázem byly pryč.

"Bude to těžký zápas. Hradec je velice silný v domácím prostředí, kde body dlouhodobě neztrácí. Bude chtít doma zvítězit. Pro nás to ale nic nemění, budeme chtít napravit zaváhání z posledního domácího zápasu proti Bohemians. Budeme bojovat o to, abychom body, které jsme doma ztratili, získali zpět, varuje Tomáš Janotka před sílou soupeře.

Vedle zmíněného Klimenta hostům nepomohou ani zranění Juliš s Růskem, otazník k tomu visí nad Leiblem a Navrátilem. Královéhradečtí se musí obejít bez potrestaného Pilaře, zdravotně indisponovaných Heidenreicha a Šašinky a zřejmě také Spáčila.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čihák, Petrášek, K. Spáčil - Klíma, Kodeš, Samek, Horák - P. Juliš, Vlkanova - Griger

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Pokorný, Král, Sláma - Breite, J. Spáčil - Vodháněl, Zorvan, Mikulenka - Muritala

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.26 - 3.36

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň

sobota 16:00

Baník je na domácím hřišti zatím stoprocentní a jistě by rád vítěznou sérii protáhl minimálně o jeden zápas. V sobotu však bude čelit silné Plzni, která prověří, zda jsou Ostravané konečně připraveni na výraznější úspěch v lize.

O tom, že by Baník mohl rozšířit tuzemskou klubovou špičku, se hovoří již několik let. Zatím se to ale z různých důvodů nedařilo. Až v uplynulé sezoně finišovali Slezané v tabulce nejvyšší domácí soutěže na čtvrtém místě, díky čemuž po hodně dlouhé době nakoukli do pohárové Evropy. A především ukázali, že na podobné úspěchy by si fanoušci z Ostravy i okolí mohli zvyknout.

Také nezaujatí pozorovatelé české kopané by Baníku přáli (nebo možná měli) úspěch. Přece jen, elitní trojzubec ve složení Slavia, Sparta a Plzeň už za minulé ročníky poněkud zevšednil. Chtělo by to zkrátka oživit. Změnu by podle mnohých mohl přinést právě ostravský klub. Je finančně zabezpečený a podporuje jej jedna z nejširších fanouškovských základen na území mezi Aší a Jablunkovem.

Alespoň v domácím prostředí se Slezanům daří vysoká očekávání naplňovat. V probíhající sezoně odehráli ve svém útočišti již šest utkání - a ve všech zvítězili. Venku ovšem Baník klopýtá. Všechny body si do tabulky přivezl pouze z Teplic, naopak na hřištích Bohemians, Slovácka, Karviné, Olomouce i Mladé Boleslavi vždy něco zapomněli.

Kvůli nezdařilým výjezdům tak Ostravané již nyní na nejlepší tři mužstva soutěže ztrácí. V sobotu však mají šanci zachytit alespoň jednoho konkurenta. "Výhrou bychom se na Plzeň samozřejmě bodově dotáhli, ale jako zápas o třetí místo to utkání nevnímáme. Je to jeden v dlouhé řadě zápasů a my chceme uspět v každém z nich," prohlásil trenér Baníku Pavel Hapal.

Také Západočeši jistě doufali, že na svém kontě budou mít víc bodů. Základní plán, tedy postavení v horních patrech ligového pořadí, sice plní. Avšak vedoucí Slavia už jim stihla vyprášit kožich tříbrankovým přídělem a stejně tak nemohli být podporovatelé Viktorie spokojeni ani s remízami v Liberci a doma s Mladou Boleslaví. Alespoň poslední soutěžní špíl Plzni vyšel - před reprezentační přestávkou přemohla Pardubice.

V Ostravě budou Západočeši postrádat středopolaře Lukáše Červa, a to kvůli trestu za obdrženou červenou kartu, kterou český reprezentant viděl proti Pardubicím. Chybět bude také čtveřice zraněných Viktoriánů - záložníci Jan Sýkora s Cheickem Souarém a útočníci Christophe Kabongo s Rafiuem Durosinmim. Na straně Baníku pomohla reprepauza k doléčení bolístek náhradního brankáře Dominika Holce a pravého beka Jana Jurošky. Proti Plzni si ovšem nezahraje čerstvě zraněný forvard Jiří Klíma.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
J. Markovič - Juroška, Chaluš, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Šín, Boula, Ewerton - Prekop

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, S. Marković, Jemelka - Kopic, Kalvach, Sojka, Cadu - Šulc - Vašulín, Adu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.38 - 2.80

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Pardubice

sobota 16:00

I tak dlouho sloužící stadion jako kultovní Juliska se může dočkat nějaké té premiéry. Onen výjimečný den nastane v sobotu, kdy do pražských Dejvic zavítají Pardubice, které se s domácí Duklou dosud ještě nikdy neutkali v tuzemské nejvyšší soutěži. A pro obě strany barikády bude sobotní střet důležitý.

Dukla se s Pardubicemi utkala v jedné lize naposledy v sezoně 2019/20. Šlo ovšem o druhou nejvyšší soutěž, Východočeši navíc po zmíněném ročníku zamířili mezi elitu. To pražský celek ještě několik let setrval o patro níž. Postup vybojoval až letos na jaře a nyní dělá vše pro to, aby si účinkování v první lize prodloužil alespoň o rok. Po deseti odehraných kolech to Dukle zatím stačí na třinácté místo.

Pardubice ztrácí na dejvický mančaft jediný bod. Jejich sezonní cíl je veskrze stejný a bodový zisk z Julisky by se jim tím pádem dost hodil. "Uzdravují se kluci, kteří byli na marodce. Od začátku sezóny se udělal obrovský kus práce a doufám, že to konečně zúročíme., prohlásil středopolař Východočechů Kamil Vacek.

V sobotu Pardubicím nepomůže záložník Tomáš Solil, jemuž trvá disciplinární trest za červenou kartu. Na marodce setrvávají univerzál na levý kraj hřiště Jan Kalabiška i středopolař Adam Fousek. Dukle schází marodící středopolař Jakub Hora.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ambler - Zeronik, Kozma, Lichý, Šebrle - Mešanović, Řezníček

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jindra, Noslin, Lurvink, Šehić - Vacek, Polyák - Sychra, Míšek, Patrák - Zlatohlávek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.49 - 3.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec

sobota 19:00

Souboj dvou poražených ze svých největších derby bude k vidění v sobotu na Letné. Sparta po porážce v Edenu hostí Liberec, který je na tom podstatně hůře. Od Jablonce schytal pětigólový debakl a dál výrazně zaostává za očekáváními.

Letenští za sebou nemají výsledkově zrovna nejlepší období. Remíza ze Stuttgartu je sice rozhodně plusová, avšak dvě ligové porážky dávají výrazné trhliny do šancí na zopakování postupu do Ligy mistrů. Nečekaný nezdar proti Olomouci mohli vykompenzovat na hřišti Slavie, kde však už po dvaceti minutách prohrávali o dvě branky. Rrahmaniho trefa přispěla jen ke korekci skóre, na čelo tabulky tudíž Friisova družina ztrácí už šest bodů.

"Máme za sebou několik kvalitních tréninků, i když spousta kluků byla s reprezentacemi, kde se jim dařilo. Teď se můžeme připravit na následující zápasy. Prvním z nich je Liberec, proti němuž se chceme vrátit na vítěznou vlnu. Máme za sebou dva nepovedené výsledky, ze kterých se za pomoci nekompromisního výkonu musíme oklepat," doufá asistent trenéra Jens Askou.

V případě Severočechů už to vypadalo, že se po počátečním tápání zvedli, když přišel těsně před reprezentační pauzou tvrdý náraz. Očekáváné derby s Jabloncem skončilo "bůrem" v sítí Liberce a nulou na jeho gólovém kontě. V tabulce tak Slovanu patří aktuálně až desáté místo, byť v nabité a vyrovnané tabulce to zatím není žádná pohroma.

Radoslav Kováč na Spartě v minulosti působil jak v roli hráče, tak i asistenta trenéra. Tentokrát však chce favorita obrat. "Sparta je doma velmi silná, soupeř je to náročný. Víme, že poslední dva zápasy prohráli, takže nás čeká velmi náročné utkání. Jedeme tam zkusit urvat nějaké body. Po minulém zápase víme, že musíme být v úplně jiném nastavení, s daleko lepší organizací, hlavně daleko lépe bránit. Věříme, že když budeme trpěliví a budeme se dobře držet herního plánu, můžeme uspět třeba i bodově. Favorit je jasný, ale každý zápas jdeme bojovat," nabádá Kováč.

Poslední vzájemné střety vycházely podstatně lépe Spartě, která se radovala třikrát po sobě. V únorovém měření sil na Letné rozhodli o jejím vítězství krátce po pauze slepenými góly Haraslín a Olatunji.

Domácí se musí v zápase obejít bez zraněných Cobbauta s Garcíou, otazník visí rovněž nad Kairinenem, Rynešem a Zeleným. Hostů vedle potrestaného Frýdka nepomůže ani Ševínský vinou dohody klubů, zdravotní potíže pak do hry nepustí Koželuha, Plechatého a Rabušice.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Laci, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Olatunji

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Mikula, Purzitidis - Ghali, Icha, Hlavatý, Kayondo - Višinský, Tupta - Letenay

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.72 - 9.49

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
10
9
1
0
22 : 2
28
2
Sparta Praha
10
7
1
2
21 : 11
22
3
Viktoria Plzeň
10
6
3
1
18 : 7
21
4
Baník Ostrava
10
5
3
2
12 : 8
18
5
FK Jablonec
10
5
2
3
14 : 5
17
6
Sigma Olomouc
10
5
2
3
17 : 16
17
7
1. FC Slovácko
10
4
4
2
8 : 9
16
8
FC Hradec Králové
10
4
1
5
8 : 9
13
9
FK Mladá Boleslav
10
3
3
4
15 : 13
12
10
Slovan Liberec
10
3
3
4
15 : 16
12
11
Bohemians Praha 1905
10
3
3
4
11 : 14
12
12
MFK Karviná
10
3
3
4
8 : 13
12
13
Dukla Praha
10
2
2
6
8 : 15
8
14
FK Teplice
10
2
1
7
11 : 19
7
15
FK Pardubice
10
2
1
7
8 : 16
7
16
Dynamo České Budějovice
10
0
1
9
2 : 25
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (243)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Doufám, že Liberec odčiní vysokou poražku z minulého kola a dneska přiveze body z venku.

Reagovat
KingMaster13

Chceme návrat pana Kanii na X

Reagovat
Grupma

Už tam není Kozel. To bych se trochu bál. Tak snad jedině podcenění jako s Olmíkem...

Reagovat
PavlíčeQ

hvezda ze severu proti cervenobile sile, dve nejlepsi obrany proti sobe, snad udelame alespon bod abychom potvrdili dobry vysledek z liberce, prohra by zamrzela

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Snad ne

Reagovat
Coutinho10

potvrzovat to můžete v jiných zápasech, tam by ten výsledek z Liberce ztratil hodnotu a né proti nám

Reagovat
Kepy_FCB

čt opět vysílá prales a Švancapíča tam nemůže chybět

Reagovat
FCSL

S tou naší stoperskou trojicí kopyt a wingbekama, který neuměj bránit, to bude další bůr Snad aspon budou jezdit a neudělaj další ostudu. Do 3:0 budu spokojen

Reagovat
doocetung

mě spíš zaráží ten Letenay v předpokládané sestavě Když teď není Kania na twitteru tak se divím že si nenašel čas projet včera pár hospod v liberci a udělat nábor jako v okresním přeboru.

Reagovat
FCSL

Na hrotu snad bude Nyarko no. To že jim zdrhne a nějakou náhodou se ukopne a promění to je asi naše jediná šance dneska

Reagovat
Sigma Olomouc

Muritala Proč tam Janotka musí dávat Krále?? Má tam být Dohnálek. Fiala snad bude hrát normálně.

Reagovat
Sigma Olomouc

Mikulenka

Reagovat
veikko

Tak to má Hradec za to, že nechá kopat penaltu asi největšího dřeváka v celé lize.

Reagovat
Greny

Předtím nedal už i Vlkanova, n chápu proč to nenechají kopat Petráška

Reagovat
veikko

V podstatě kohokoliv... Kodeš je takový ten symbol "soubojové ligy", práci s míčem má naprosto příšernou, což jen potvrdil.

Reagovat
Greny

Pokud se nepletu tak Petrášek v Polsku právě ty penalty kopal ne ??

Reagovat
djiros

a jednu ještě nedal v Ostravě Mihálik...

Reagovat
veikko

Jj, kopal. Já jen narážím na to, že volbu Kodeše fakt moc pochopit nejde.

Reagovat
djiros

Souhlas. Horší volba už být nemohla. Dostal důvěru jako kapitán jinak tomu nerozumím.

Reagovat
Greny

A nebo to vzal jako kapitán na sebe pokud třeba nikdo nechtěl jit

Reagovat
doocetung

to je sice borec , ale v jeho případě by bylo lepší kdyby fakt nikdo nešel

Reagovat
C-M@ster

Grenyyyy, jedeš na Spartu na MOL Cup? Kupuješ lístek nějak dopředu, nebo až na místě?

Reagovat
Greny

Hej asi nejedu, protože absolutně nevím jak bych to udělal, je to hodně blbý termín

Reagovat
andrew96

Prý to bylo mezi ním a Čmelíkem.

Reagovat
doocetung

nevím proč ale dneska tomu Kubalovi nějak věřím a Šín na dostřídání mi taky nevadí, minulé zapasy to tam krom Holzera neměl kdo oživit.

3:1 (2x Kubala,Rigo)

Reagovat
veikko

Já se hlavně těším, že dostane Kubala prostor hrát s někým jiným než s Klímou.

Reagovat
doocetung

mohl by se dneska chytnout no, ale jeste radsi bych ho videl na hrotu s tou trojkou ewe,sin,buchta pod nim .. nechapu proc se to pri te nasi bídě v útoku ani jednou letos nezkusilo

Reagovat
veikko

Jj, bavili jsme se o tom asi dvě kola zpátky.

Reagovat
oli9

To je ten Tanko tak v hajzlu?

Reagovat
doocetung

já z něho nikdy nebyl odvařenej, je to jen rychlé kopyto .. buď má "formu" a spadne mu tam 1 z 5 šancí a nebo nemá a je uplne k hovnu .. ja bych ho tam daval max kdyz vedem na 15min do otevrene obrany

Reagovat
ratusek

Tanko nabral svalovou hmotu a ztratil jedinou přednost a to je rychlost

Reagovat
bobis21

Ze začátku mu tam padal jeden za druhým proto, že ho soupeři nečekali, hráli vysunutou obranu a on měl za ní prostor zabíhat. Ještě během podzimu na to ostatní přišli a od té doby se zasekl.

Budoucnost má podle mě jediné na křídle, případně jako podhrot pod někým, kdo mu bude dělat prostor.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Spalovač šancí

Griger slušně na Jackie Chana

Reagovat
Sigma Olomouc

Si dělá rozhodčí prdel tvl. Griger tam knockoutuje dva hráče a je z toho volný kop pro Hradec

Reagovat
veikko

On ho přistrčil Pokorný. Mi to taky přišlo na faul málo, ale Grigerova chyba to úplně nebyla.

Reagovat
veikko

Ale jinak Radina celý zápas totálně zoufalý.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny

Řešil to var ? Mě to přišlo i jako ofsajd

Reagovat
Spalovač šancí

Rozhodnutí rozhodčího pořádku, fauloval sigmák a z toho vznikl dvojitý zásah

Reagovat
Sigma Olomouc

To je v prdeli. Zbytečný gól na konci. Stoppen sice chytil penaltu, ale ten gól jde převážně za ním.

No nevadí, před zápasem bych bod bral, teď jsem zklamaný. Příště vyhrajeme

Reagovat
C-M@ster

Já nechápu, proč má Hell reklamu na rozhodčích, ale skoro nikde v ČR ho neprodávají.

Maximálně na něj občas narazím ve vietnamské večerce.

Reagovat
Grupma

Ten VAR to zkoumá tak dlouho, dokud to všem nezačne být jedno a nezačne být pro ně důležitější, abs se zase hrálo Jako když naštvanýho člověka nechají vychladnout v předpokoji skeretariátu a pak ho pustí dovnitř.

Reagovat
Bex5

Reagovat
C-M@ster

Vydra

Reagovat
C-M@ster

Princ!

To je aspoň produktivita proti zoufalýmu Vydrovi

Reagovat
Martin9719

Vydrovi tohle angažmá gólově absolutně nesedlo a pravděpodobně už se to nezmění, jinak já tvrdím dlouhodobě, že je to kvalitní hráč.

Reagovat
bobis21

Nevím jestli hraje tak špatně obrana Baníku, nebo tak dobře ofenzíva Plzně, ale mám pocit že pokaždé když se přiblíží k vápnu je z toho golovka. Že by naší defenzivu někdo motal až takhle si dlouho nepamatuji.

Reagovat
veikko

Jj, tady je prostě Plzeň třeba pochválit. My hrajeme dobře, ale Plzeň je v tomto zápase zatím výborná.

Reagovat
Cotton

Reagovat
thewall

Plzeň výborná, ale na naši hru bych "dobře" nepoužil. Vzadu lítáme jak nudle v bandasce a směrem dopředu ukazuje Plzeň, jak se hraje dobře. Nedá se našim upřít, že makají a nic nevypustí, ale to je na dnešní Plzeň hodně málo.

Reagovat
veikko

Poupravil bych to na to, že v předfinální fázi hrajeme výborně, ve zbytku nic moc, stopeři (a Markovič taky) dneska špatní. Ewerton je dobře bráněný a Prekopa sice člověk musí mít za tu snahu rád, ale všechno zadrbe.

Reagovat
thewall

To beru a je to vlastně typické pro naši hru. Do finální fáze OK a poté trápení. Bohužel dnes trápení i vzadu, což ale možná jen ukazuje, že na dosavadní soupeře z ligy ta úroveň stačila, ale na Plzeň a eska to stačit nebude.

Reagovat
thewall

Bohužel se sešlo obojí a dělá to zatím jednoznačný výsledek. V obraně hoříme a současně Plzeň v útoku se skvělou produktivitou. Všechno kolem a uvnitř našeho vápna smrdí gólem.

Reagovat
Odborný diskutér

tak špatně obrana Baníku

Reagovat
ratusek

Plzeň skvělá. Ta ofenzivní síla je masakr. Koubek je skvěle připravil. Nechápu, že si na něj plzeňští stěžují.

Baník šílenej. Katastrofa. s TOP3 hrajeme hovno.

Reagovat
oli9

Plzeň skvělá dlouhodobě

Reagovat
Martin9719

Spíš si na něj stěžují hlavně pisálkové někde z Ruiku a podobných odborných webů. To přináší samozřejmě fanoušky kteří to budou slepě papouškovat. Dneska to mělo skončit rozdílem třídy. Aby Baník hrál o 3. místo je totální nesmysl a taky přišlo vystřízlivění. Česká liga je o 3 týmech a zbytek se tomu snaží jen zdánlivě sekundovat a s kvalitou ostatních (Boleslav, Liberec i Baník) to jiný nebude.

Reagovat
ratusek

nevím, co by se muselo stát v následujících letech, aby titul získal někdo jiný než TOP3. Zbytek si hraje to svoje a může být rád, že se zavedla EKL, takže i ze 4.místa se dají hrát poháry. A i letos to vypadá, že bude o 4.místo souboj kriplů.

Však to dnes mělo být za půl hodiny 0:4 a byl by klid

Reagovat
Martin9719

Tak takhle je to už několik let a ta kvalita ostatních jde bohužel jen dolů. To že máme např. Boleslav v EKL je spíš zásluha právě prvních 3 týmů kteří udělali vynikající koeficient jaký tady pro poháry snad ještě nebyl. Od nějakého 10. místa dolů už to nemá s 1. ligou nic společného. Nechápu třeba ten hype co přišel před tímhle zápasem když Baník udělal "body navíc" jen s Libercem (papírově nejtěžší poražený soupeř) a neměl ani obě S.

0:4 by to bylo kdyby občas Vydra k dobré práci i trefil zařízení.

Reagovat
ratusek

jo dnešek to byl drsný direkt a ukázka reality. Taky nevím, kde se vzal ten hype. Hra drhne, doma to ještě jde, ale venku je to bída. Bez zápasu s TOP3 a i přesto jsme ztráceli na třetí místo tři body. Plzen za námi, Sparta za dva týdny. Do další repre pauzy bude sešup tabulkou. Ale jelikož je to zase souboj kriplů, tak ten sešup by neměl být tak velký

Reagovat
Irská 1922

Co to kecas, jakych 4:0?

Notabene, mi přijde, že ty vzdy cekas na nějaký neúspěch, aby sis mohl kopnout do Baníku ( jako proc?).

Ty ses vazne pripad...

Reagovat
ratusek

Ty seš pacient Dva regulérní goly, jeden odvolaný a to břevno. Počítat předpokládám umíš

Reagovat
veikko

Markovič

Reagovat
poz3n

Kterej

Reagovat
C-M@ster

Ten policajt.

Reagovat
doocetung

proc do píce nestrida ???

Reagovat
Mönchengladbach

Řezníček 100? Nebo kolik mu před dnešním zápasem chybělo?

Reagovat
doocetung

jj.. toho minimalne do stredy nikdo neuvidí krom krupieru a barmanu v Rozvadově

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Neon

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

jezdi do Kings?

Reagovat
doocetung

spis by se dalo rict ze z kings jezdi i obcas domu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mayday

Není tak polepšenej jak tvrdí?

Reagovat
C-M@ster

Jak jsou v Zootropolis ti lenochodi, co pracujou na poště, tak dneska sedí u VARu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hezký zapas z obou stran. Rozhodla kvalita v útoku a na stoperu. Adu + Dweh vs Prekop + Frydrych jednoznačně na straně Plzně.

Gratulace do Plzně, pořad jsou o kus před Baníkem což není nic prekvapujiciho. Skoda jen tech zbytečných branek v 1. poločase mohl to být zajímavější zapas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak dneska po delší době se mi líbil Tanko. Střídající hráči naprosto v pořádku výkon, jenom to mělo proběhnout o pauze. Kubala šílený a na základ nemá. Hrál bych Sina od začátku, nechápu co tím Hapal zkoušel.

Reagovat
veikko

Tvl, co máte všichni proti tomu Kubalovi? Vždyť byl dneska z té ofenzivní čtveřice nejlepší.

On je vynikající v takových těch rychlých sklepávačkách, kterými uvolní ostatním prostor. To, že ho pak zejména Prekop s Buchtou nejsou schopní využít, je ale jejich chyba. Kdo jednoznačně musí zabrat, tak Buchta. Posledně se sice rozstřílel, ale herně to je prostě delší dobu slabota a myslím si, že by měl více šancí dostávat Rusnák. A kdo si zaslouží naopak velkou pochvalu, je Holzer. Poslední zápasy je i lepší než Ewerton, který je docela z formy (na své poměry).

Reagovat
HorajzmAmmann

Protože Šín je jediný, kdo tam v tím středu dá nějakou kreativní přihrávku. Kubala proste nemá žádnou přidanou hodnotu, vůbec nevím o nějaké šanci, kterou by včera Kubala vytvořil … naopak tam s Rigem posral asi 5 jednoduchých přihrávek

Reagovat
HorajzmAmmann

PS: Ja mám Kubalu rad, rozhodne to je kvalitní fotbalista. Jenom se v Baníku zatím trápí a Ja úplně nevím v čem je jeho největší přednost. Není to střelec, není to kreativní hráč, není to vyloženě bojovník jako Prekop, který má aspoň to i kdyz to je kopyto

Reagovat
veikko

Začnu těmi přednostmi: je to jiný přesně opačný typ AM/SS než Šín, takže ti dává možnost změnit způsob hry i během zápasu. On má skvělou hru zády k bráně, kdy ti rychlou a hlavně přesnou narážečkou na malém prostoru vyřadí z bránění 2-3 hráče a otevře prostor pro spoluhráče - a tady nastává problém, protože když ten prostor tvoříš pro hráče jako Prekop nebo Klíma, tak pak ty asistence nenaskáčou nikdy, protože jsou to dřeva. Ten jeho styl je ale právě náročnější na sehranost než třeba Šínův, což je prostě klasická kreativní desítka silná ve hře čelem k bráně. Proto mě tak sere Buchta, který vůbec nevyužívá nějakých ostrých náběhů do vápna a právě takových těch nenápadných prostrkávaček typických pro Kubalu. Jen si tam tak běhá po křídle a zavírá zadní tyč, no, což když na tebe centruje převážně Kpozo, je málo. Největší problém u Kubaly je tak to, že ho ten tým neumí využít. Pokud se ho zbavíme, tak je to chyba, protože lepšího hráče podobného typu můžeme tak maximálně zkusit vyskautovat někde za draho v cizině.

Reagovat
veikko

Už se dostanu i k pokračování Bylo by fajn, kdyby dostával Kubala více minut i s Prekopem a Tankem, aby se sehráli. Včera bylo vidět, že Prekop se často stahuje níž a pak za něj má právě převzít roli Kubala, jenže to haprovalo. Prekop navíc se svojí technikou tu roli spojky zálohy a křídel prostě nezvládá. Kdyby byli sehranější, tak by tolik nevadilo, že nám včera křídla vůbec nefungovala, protože by se dokázali lépe zastupovat. Nastupováním s Klímou bys momentálně zabil skoro každého hráče, toho by oživil tak maximálně Messi.

Jinak těmi několika lacinými ztrátami mě štval taky, ale nejde říct, že by nebojoval, naopak ho bylo vidět i ve sprintech dozadu.

Reagovat
veikko

Ale až na toho Kubalu, který podle mě schytává fakt nezasloužený hate, souhlasím. Škoda, že dostává poměrně málo šancí Uchenna. Ale chápu, že se Hapal bál dát nezkušeného borce do takto těžkého zápasu a Frydrych letos v sezóně nehrál špatně. Na ty lepší soupeře už ale asi nemá. Místo v tom týmu ale Frydrych pořád má, minimálně je to jeden z mála nebezpečných hráčů při standardkách.

Reagovat
ratusek

Na Kubalu mám diametrálně odlišný názor, takže se hádat nebudu, ale souhlasím s tebou, i s kolegou výše, že Šín, Holzer, Uchenna mají hrát základ

Reagovat
veikko

Taky už nebudu dál provokovat, protože vím, že většina ho tady nemá ráda. Ještě okrajem k tomu Holzerovi: Kpozo už mě taky štve, protože on je do defenzivy špička ligy, ale souhra s Ewertonem strašně trpí, protože Kpozo neumí směrem dopředu nic překvapivého. Do příští sezony bych si klidně dokázal představit mnohem levnější variantu s dvojicí Holzer, Harušťák.

Reagovat
ratusek

jako včera mi Kpozo přišel šílenej. Jemu snad překážel balon, nedal jeden dobrej míč dopředu.hrůza. souhlas, Kpozo prodat a Harušťák, Holzer kombo nalevo

Reagovat
Nuno čomes

Pořád jsou o kus před Baníkem.

Pobavilo... Jak by se to snad mělo během několika let změnit

Reagovat
djiros

Proč není Vitík ani na lávce, když byl trest za CK zrušen?

Reagovat
jsemdement

kravaťáci s perem v ruce to nestihli podepsat a dát razítko

Reagovat
Coutinho10

asi ho šetřili na City

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Dle sestavy nulová sebereflexe od Kováče a Nezmara, nechat si dát takový gól od Wiesnera po sedmi minutách je toho jen důkazem. Možná by je další buro mohlo konečně probrat...

Reagovat
veikko

Jako ten Kayondo tam dobře couval, no.

Reagovat
jsemdement

No ale že Wiesner použije hlavu, s tím nekalkuluje ani Wiesner.

Reagovat
lampas

Reagovat
Bex5

To jejich zkonstnatělý politbůro?

Reagovat
Martin9719

Nemyslím si, že Liberec je v situaci aby si po prohře 1:2 na Spartě mohl říkat něco o nulové sebereflexi.

Reagovat
exse

Co a na koho ví Višinský, že furt dostává šanci? To už není normální, Kováč radši zabije Tuptu na hrotu a nechá na něho nakopávat balóny, než aby ho posadil.

Reagovat
djiros

Upřímně ten kádr je příšerný. Má navíc? Když se člověk podívá na jména, tak má dojem, že Kováč z Pardubic nikdy neodešel.

Reagovat
exse

Být všichni zdraví, tak určitě na víc má. Mimo top 3 je konkurenceschopný všem.

Reagovat
Uwe háže buly

To teda fakt ne. Ten tým je letos tak na osmé až dvanácté místo.

Reagovat
Transfermarkt

Už byla oslovena potencionální náhrada za Kováče. Do konce měsíce má čas se rozhodnout

Reagovat
ACSeRw!n

Franco ?

Reagovat
Transfermarkt

Ne

Reagovat
Imos

Blbost

Reagovat
mupi23

snad se ty komentátoři po tom golu Slovanu nerozbrečí

Reagovat
Grupma

Co se na té Spartě děje?

Reagovat
lampas

Kováč je uspal, ale mají štěstí, že stabilně má Slovan nejslabší brankáře v lize.

Reagovat
Grupma

diky

Reagovat
Greny

Hej ten gól co dal Hradec ?? Fakt vám to nepřijde ani jako hraniční ofsajd ? Mě teda to přijde na hraně asi všeho a chtěl bych vidět video rozbor protože by mě zajímalo jak by to tam kreslili v tom zmatku a vysledek

Reagovat
Losinho

Dneska to bude těžký, výhra by byla hodně cenná. Pak výrazně lehčí los až do další repre pauzy.

Reagovat
Transfermarkt

Nebreč ještě před zápasem

Reagovat
Kepy_FCB

ČT sport rezervy Slavia-Banik od 10:15

Reagovat
John Obi Mikel

A už prohráváme

Lepší někdy místo komplikované rozehrávky hrát dlouhou přihrávku na hrot...

Reagovat
Kepy_FCB

Padá to tam

Ale to hulákání vožralů to se nedá

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybys častěji chodil na zápasy pralesních lig, tak jsi zvyklej

Reagovat
John Obi Mikel

Elmedin Rama

Reagovat
John Obi Mikel

Tomáš Necid kanonýr

Reagovat
monty25

Ten druhý gól si ale přiznejme, že si hlavou trefil ruku.

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt? Já koukám na Slavii

Reagovat
monty25

Jo, hlavou si trefil ruku a pak to ještě dokopnul za čáru.

Reagovat
John Obi Mikel

Za Brno zas září Potočný

Reagovat
monty25

Ten jeho gól z trestňáku na 2:2 bude asi v highlightech nejhezčích gólů.

Reagovat
monty25
Reagovat
STR

Reagovat
Firkraag

Byl jsem. Strašně pralesní úroveň

Reagovat
John Obi Mikel

Proč hraje Fukala jen za béčko?

Reagovat
Transfermarkt

Protože byl zoufalej už v Liberci

Reagovat
C-M@ster

Neckovi na brněnskou obranu stačí při vysokejch balónech zůstat stát a oni to vždycky podskočí.

Dnes mohl dát klidně těch gólů 5

Reagovat
oli9

2. liga... Pospisiluv primak

Necid

A zbrojovka tu Evropu do 4 let chce hrát jak?

Reagovat
doocetung

pocitaji s pozvankou do superligy

Reagovat
Grupma

Reagovat
C-M@ster

Necid 89 gólů - kdyby šel někam na Slovensko, tak těch 11 na klub ligovejch kanonýrů by udělal.

Reagovat
monty25

Je mi vás trochu líto, náš druhý gól neměl platit a třetí jste si dali vlastní. A ještě k tomu Zbrojovka klesla na poslední místo. Jak se říká, na posranýho i hajzl spadne.

Reagovat
C-M@ster

Co povídáš? Však jsme první.

https://i.imgur.com/4nT5TS5.png

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Cením, že to bereš s humorem. Já mám taky ještě v živé paměti, když Viktorka drhla dno tabulky...

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Zbrojovka

Reagovat
STR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Reagovat
oli9

Reagovat
Firkraag

Vždyť Žižkov byl herně o třídu výš. Ale šance mělo Brno velký, zvlášť to, co nedal Kubr.

Je někde sestřih? Ten druhej gól byl hodně bizarní.

Reagovat
fabec1222

Tak to Brno vzalo ten cíl pryč z 2. ligy trochu jinak, než se čekalo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

To je jak když se s Haškem vyhnuli baráži

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Reagovat
Euphael

Reagovat
Neon

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ratusek

V Karviný typická ukázka naší ligy. Běží dva sami na bránu, není z toho ani zakončení a potom dají gol po teči, kdy Vecheta vystřelí ze zoufalství

Reagovat
Transfermarkt

Opravdu typická ukázka ty experte

Reagovat
Selänne

Reagovat
TactXak

Takže už se to začíná pomalu blížit - Budějovice nejhorší tým historie ligy

Reagovat
slonzacky_lenoch

Proč mám pocit, že kdysi dávno byl Ekpai považovány za někoho kdo má talent?

Reagovat
Transfermarkt

Franzovi jsem přál,ale tohle by už neměl ustát. Zkusil bych Nádvorníka

Reagovat
Grupma

Co je vlastně s Tobiášem?

Reagovat
Grupma

To už je Tobiáš mladší, ne? Já myslel toho rotujícího trenéra ze starších časů.

Reagovat
fabec1222

Franz by se na to měl vysrat sám co nejdřív. S tímhle prostě nemá šanci nic udělat. Akorát bude všem pro smích, že vede nejhorší tým historie naší ligy. Budějky ať si tam klidně dosaděj někoho zevnitř, protože tam už je stejně hotovo.

Reagovat
doocetung

presne at to polozi dokud je jeste brán jako uznávaný odborník napříč spektrem

Reagovat
TactXak

On někdy nebyl někomu pro smích?

Reagovat
Puskas

Jako hráč určitě ne, tvrdý jak křemen, důrazný, neprostupný. A jako trenér si škodí svou otevřeností a upřímností.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Když byl u nás byl jediný kdo si otevřel pusu na tehdejší poměry v klubu a měl pravdu.

Reagovat
Selänne
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
TactXak

To bylo poprvé a naposled. Jak z tama odešel, tak cirkus.

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Havlík

Reagovat
ACSeRw!n

kanonyr

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná má dost zajímavé hráče. Vallo, Botos, Vincius, Botos, Memic…

Reagovat
HorajzmAmmann

* Vecheta

Reagovat
Euphael

Botos je hrac Slavie

Reagovat
doocetung

proti budejkam bych byl zajímavý i já , a to jsem se naposled rozběhl v červnu pro ciga do trafiky aby mi nezavřeli

Reagovat
slonzacky_lenoch

Vallo byl super transfer, Vinicius je spíš v dobrou dobu na dobrém místě, Memič po sezoně do Baníku nebo Plzně. Botos začíná být dobrej ale je otázka jestli je dobrej i na Slávistické poměry.

Reagovat
Kiwi-21

Jsme jen 3 body od Baníku nemá důvod se tam teď Memič hnát

Reagovat
slonzacky_lenoch

Chtělo by to ten tým +- udržet, Moses půjde nejpozději po sezoně určitě pryč, Memič asi taky... Uvidíme.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Uwe háže buly

To mi přijde že měla vždy, proto bych je v lize chtěl...

Reagovat
slonzacky_lenoch

Dobrý skauting, jestli jsou někde v klubu lidi na dobrém místě tak jsou kolem hledání nových a kolem béčka

Reagovat
andrew96

Reagovat
Coutinho10

Holeš naštěstí ok a tedy v základu

SESTAVA: Kinský – Holeš, Zima, Bořil – Michez, Prebsl, Zafeiris, Diouf – Lingr, Provod, Chorý

LAVIČKA: Mandous – Chaloupek, Wallem, Chytil, Ševčík, Zmrzlý, Jurásek, Pech

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Btw přál bych Pechovi aspoň pár minut.

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko co dneska nedalo tenhle zápas bude mrzet...3x tyč, 1x břevno...

Reagovat
TactXak

Nemůžou mít furt štěstí. S Karvinou dvě střely na bránu = 2 góly. S Jabloncem 0 střel na bránu a stejně hod.

Reagovat
monty25

Dneska jsem se byl podívat na ženy Slovácka v Plzni. Jsem rád, že Slovácko vyhrálo jenom tam.

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaal Micheeeeeeeeez

Reagovat
Mass

Twl a teď po stejný ose měl dát druhej!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PhilipS

Diouf bude rekordní přestup z český ligy. Pamatujte na má slova boys

Reagovat
Mass

Je to divoch.

Reagovat
Simas92

Pujde do Realu misto Mendyho

Reagovat
jenage

Wow odvážný názor.

Reagovat
ACSeRw!n

obrance ?

Reagovat
Mass

Ty Jabka se docela posraly, zkoušej tam rozehrávku ve stylu Ajaxu a dokonce se jim to daří

Reagovat
PhilipS

Celkově výkon dobrej. Choras by ale potřeboval pauzu. Dneska mu trochu chybí šťáva. Prebsl je velkej downgrade proti Oscarovi, ale kdo by nebyl. Ještě to bude boj. Jabka hrajou sympatickej fotbal. Takovej moderní tréner by se hodil zrovna Liberci.

Reagovat
delfin

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Au, ta sedla

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaaaal Lingiii

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
naheCZ

Provod parádní dnes zas Lingr to konečně dobře trefil

Reagovat
Mass

Provod pěkná přihrávka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Grupma

Chorý sice z ofsajdu, ale to zakončení

Reagovat
Mass

No ale centrovat ať radši nezkouší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Grupma

Ten šel.

Reagovat
naheCZ

Chorý

Reagovat
TactXak

Jasná penalta. Jasná.

Reagovat
hrundy

Stoprocentní úplně

Reagovat
TactXak

Proč to nepiskl jako?

Reagovat
hrundy

Co já vím, já třeba z ani jednoho, z těch dvou záběru co ukázaly, neviděl jak ho to trefilo.

Reagovat
TactXak

No jo, ale je var.

Reagovat
hrundy

Dobře, ten to určitě zkoumal a ty si to z těch záběru poznal jak ta situace přesně byla ?

Reagovat
Grupma

Prej má dlouhé rukávy.

Reagovat
Greny

Jakože piskatelna vzhledem k tomu co se piska, ale ještě jak na to zkušené odpískal faul po třech vterinach

Reagovat
TactXak

Tohle je fakt hrůza, co se zase děje.

Reagovat
wyqinac

Tak mělo by se pořád brát v úvahu přirozená poloha ruky, ne? Což podle mě bylo, vypadlo to těsně před ním a vidět to nemohl.. Ale jako nebudu říkat, že jsem se ty penalty nebál, předpokládám, že se k tomu bude zítra vyjadřovat komise

Reagovat
Greny

Rouček je úplně mimo

Reagovat
wyqinac

Mě teda přišel dnes standardně dobrej, co se ti nelíbilo?

Reagovat
John Obi Mikel

Ufff, ještě že Polidar nepřihrával

Reagovat
naheCZ

Kinský ale smrdí to vyrovnáním

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele