Chance liga - preview 13. kola: Plzeň o druhé místo se Spartou

Včera, 09:22, aktualizováno dnes, 09:28
Previews
Pavel Šulc (© Viktoria Plzeň)

Nedělní program nabídne další z vrcholů podzimu. Od 18:30 přivítá třetí Plzeň obhájce titulu Spartu, která je v tabulce na druhém místě o šest bodů za Slavií. Lídr tabulky hostí od 15:30 v pražském derby nováčka Duklu.

FK Teplice - Bohemians Praha 1905

neděle 13:00

Souboj čtrnáctého týmu se dvanáctým se i v této fázi sezony dá dozajista označit za důležitý vzhledem k bitvě o záchranu. Pokud by totiž Bohemians v Teplicích zvítězili, výrazně by se už od barážových příček odpíchli.

Skláři od poloviny srpna zaznamenali sérii čtyř porážek v řadě, pohárové vítězství v Milíně je ovšem dostalo na podstatně lepší vlnu. Zejména díky zlepšené defenzivě získali z následných tří ligových utkání sedm bodů. Paradoxně zremizovali to jediné domácí proti Dukle, naopak v Uherském Hradišti i Pardubicích slavili vítězství. Na hřišti Slovácka poslal hosty do vedení před pauzou Gning, v závěru výhru pečetil Horský.

Severočeši si nicméně uvědomují, že je nyní čeká možná ještě těžší soupeř. "V kádru Bohemians má v podstatě každý hráč obrovskou kvalitu a ligovou zkušenost. Je to tedy celkově výborný tým s reprezentačním trenérem, což hovoří za vše. V jednu hodinu jsem snad nikdy nehrál, pamatuji si ale zápasy na Žižkově od 10:15, to byla taková rarita. Jsme ale profesionálové a prostě se na to připravíme, abychom utkání co nejlépe zvládli. Povedlo se nám získat tři body na Slovácku, které se rozhodně počítají. Toto vítězství chceme potvrdit proti Bohemce," nabádá asistent trenéra Jan Rezek.

Rovněž Klokani jsou v říjnu ještě stále neporaženými. Po úspěchu na Andrově stadionu doma přivítali Mladou Boleslav a byl z toho atraktivní zápas s nerozhodným výsledkem. Středočeši se dvakrát dostali do vedení zásluhou Maškova gólu a Vydrovy penalty, na obě situace ovšem zareagovali Zeman a v samotném závěru také Júsuf.

"Od Teplic očekávám bojovného ducha. Tým je dobře vedený, má dobrou organizaci hry, od ní se následně vše odvíjí. Na ofenzivních pozicích disponují kvalitními individualitami, uzdravil se Jásir a dobrými výkony se prezentuje Gning. Zejména na něj si budeme muset dát pozor. Dále má soupeř velmi dobrý přechod do útoku, umí kombinovat na stranách hřiště. Z nich následně pramení časté centry do pokutového území, což je vždy hodně nebezpečné," upozorňuje Rezkův protějšek Stanislav Hejkal, asistent Jaroslava Veselého.

Ten se bude muset obejít bez zraněných Dostála, Hály, Jánoše a Valeše, domácím vedle potrestaného Radosty nepomohou Danihel, Jásir, Knapík, Mičević, Svatek a Takács.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Bílek, Mareček, Havel, Harušťák - Švanda, Kričfaluši, Jukl, Trubač - Gning, Čerepkai

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Frühwald - A. Kadlec, Křapka, Vondra, Hybš - Smrž, Hůlka - Pleštil, Čermák, Matoušek - Hilál

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.38 - 3.02

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná

neděle 15:30

Mladá Boleslav ve čtvrtek nezvládla další zápas v Konferenční lize, čímž zároveň natáhla své čekání na vítězství napříč všemi soutěžemi. V neděli by Středočeši černou sérii rádi ukončili. K tomu ovšem musejí zkrotit rozjetou Karvinou.

Tři body uzmula Boleslav naposledy zkraje září v Teplicích. "Neprožíváme jednoduché období, sedm zápasů bez vítězství je hodně. Bolí to mě, hráče, všechny v klubu. Zároveň ale věřím, že to brzy prolomíme, stále držíme při sobě," prohlásil trenér Středočechů Andreas Brannström, jehož mužstvo se v tabulce tuzemské nejvyšší soutěže propadlo po jedenácti odehraných kolech na desáté místo.

Naopak Karviná stoupá směrem vzhůru. Za poslední dva měsíce podlehla v první lize pouze Slovácku a díky pilnému sběru bodů již poskočila na solidní osmou příčku. "Je to moc hezký pohled, přímo nádherný. Mohli jsme být klidně i výš, to všichni cítíme. Ale ano, současné umístění je skvělé," řekl asistent hlavního kouče MFK Marek Bielan.

Uplynulý víkend přehrála Karviná s přehledem České Budějovice. Toto klání kvůli zlomenině nosu nedohrál ve formě hrající útočník Slezanů Filip Vecheta, proti Boleslavi by se ovšem na trávníku mohl objevit s ochrannou maskou. Zranění každopádně zůstávají obránce MFK Momčilo Raspopović i jeho spoluhráč, záložník Denny Samko. Středočeši by v neděli měli postrádat jen středopolaře Davida Kozla.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Donát, Suchý, Králik - Kostka, Vydra, Sakala, Fulnek - Kušej, Ladra - Mašek

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Vallo, Bergqvist, Krčík, Fleišman - Moses, Čavoš - Ražnatović, Botos, Memić - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.91 - 3.75

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dukla Praha

neděle 15:30

Malé pražské derby jako předzvěst hlavního šlágru kola. Zatímco Sparta bude mít v Plzni těžké pořízení a reálně může ztratit body, Slavia má další příležitost k upevnění pozice na čele. Hostí totiž outsidera z Julisky.

Po dlouhých devíti zápasech bez porážky museli sešívaní ve čtvrtek kousat dílčí nezdar. Z Bilbaa se totiž kvůli gólu Nica Williamse a neproměněným šancím vrátili s nepořízenou. Nadále však trvá jejich úchvatná domácí série, naposledy totiž v Edenu loupil v březnu AC Milán. Od té doby v patnácti zápasech slávisté dvakrát remizovali - s Olomoucí a Ajaxem - a třináctkrát zvítězili. Porážku si z Vršovic odvezli pražská Sparta, dvakrát Plzeň a k tomu i Royale Union či Lille.

To Dukla řeší namísto prohánění evropských velkoklubů úplně jiné starosti. Po dlouhé době se vrátila do nejvyšší soutěže a ráda by si svou ligovou příslušnost uchovala. Zatím k tomu má našlápnuto slušně, s jedenácti body ve stejném počtu utkání se drží mimo barážové příčky, na poslední České Budějovice už má náskok deseti bodů.

"Čeká nás další soupeř ze silné trojky, která je zbytku ligy odskočená. S Plzní a Spartou jsme prohráli, do Edenu však rozhodně nepojedeme zápas odevzdat. To by bylo špatné, bojovnost a odhodlání musí být. A také vědomí, že každé utkání začíná od nuly. Slavia je v euforii, stadion zase bude plný. Ve čtvrtek odehrála výborný zápas v Bilbau. Uvidíme, jak složí sestavu, možná některé hráče prostřídá. Má ovšem tak široký kádr, že nehraje roli, pokud někoho ze základu vymění. My jsme zase méně vytížené hráče nasadili v poháru v Hořovicích, což se osvědčilo," odkazuje se Petr Rada na středeční šestigólovou výhru.

Červenobílí se nemohou spolehnout na potrestaného Oscara a zraněné Staňka, Ogbua, Vlčka, Schranze, Masopusta a Vorlického. Otazník navíc visí nad Filou, Holešem, Chorým a Zimou. Na straně hostí se nepředstaví kvůli dohodě klubů Pech, zdravotní potíže do hry nepustí Dodu se Svobodou. Bez této trojice se armádní klub bude pokoušet zvítězit v Edenu po sedmi letech a šesti zápasech.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - D. Douděra, Holeš, Chaloupek, Zmrzlý - Zafeiris, Prebsl - Jurásek, Lingr, Diouf - Chytil

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Zeronik, Lichý, Kozma, Šebrle - Mešanovič, Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 12.20 - 30.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha

neděle 18:30

Jakožto úřadující mistr, lépe postavený celek v tabulce i tým s kvalitnějším kádrem půjde v pozici favorita do nedělního šlágru tuzemské nejvyšší soutěže pražská Sparta. Poslední týdny ale Letenským nevycházejí úplně podle představ a rozhodně není vyloučeno, že by je Plzeň mohla zaskočit.

Zatímco na začátku sezony šlo sparťanům v podstatě vše, na co sáhli, poslední měsíc jim to tolik neklape. Vše začalo nečekanou domácí porážkou proti olomoucké Sigmě, načež Letenští nezvládli ani ostře sledované derby proti městskému rivalovi Slavii. Až minulý víkend se mančaft trenéra Larse Friise zase dočkal ligové výhry, nicméně konečný výsledek 2:1 naznačuje, že ani proti libereckému Slovanu Pražané úplně nepřesvědčili.

Do aktuální nálady v kabině Sparty se pochopitelně promítají rovněž vystoupení v Lize mistrů. A také zde mají její výsledky sestupnou tendenci, byť něco takového se očekávalo. Po úvodní demolici Salcburku vybojovali Letenští remízu ve Stuttgartu, naposledy ovšem jasně nestačili na silný Manchester City.

Z posledních pěti soutěžních klání získali Pražané jen čtyři body za jedno vítězství a jednu plichtu. Úspěch v Plzni by se jim tedy náramně hodil už jen kvůli morálnímu povzbuzení. "Uvědomujeme si, jak důležitý a těžký nedělní zápas bude, v tabulce nás dělí jen bod. Potkají se dva opravdu dobré týmy, které navíc kvůli evropským pohárům cestovaly. Jsme hodně motivovaní, abychom získali dobrý výsledek v Plzni, jelikož teď je to nejdůležitější duel v sezoně," uvedl Friisův asistent Tim Sparv.

Viktoria čeká na přemožitele déle než měsíc, avšak i ona mohla poslední špíly zvládnout lépe. Její fanoušky mrzí především remízy v Evropské lize. Tu první s Frankfurtem ještě brali všemi deseti, následující dělby bodů už ale znamenaly spíše ztrátu. Svědomí zpytovali Západočeši zejména po posledním měření sil na mezinárodním poli. V Soluni proti tamnímu PAOKu vedli o dva góly, jenže náskok nakonec neudrželi.

V domácí nejvyšší soutěži pak Plzni chvilku trvalo, než se oklepala z dosud jediné porážky od Slavie. Poté totiž jen plichtila s Mladou Boleslaví. V říjnu už se však Viktorii vede lépe. Nejprve udolala doma Pardubice a před týdnem uspěla v důležitém souboji na půdě ostravského Baníku, jemuž tak nedovolila bodově se dotáhnout v tabulce. A sama Slezanům odskočila.

V neděli čeká na Západočechy další těžká zkouška, která následuje jen tři dny po jejich výletu do Soluně. "Z hlediska zátěže nás utkání s PAOK stálo hodně sil. Výsledek ani konec zápasu nám ale nemůžou ublížit. Myslím, že vědomí, že jsme vedli utkání dobrým směrem, nás naopak může jen posílit. Věřím, že to zvládneme," vzkázal směrem ke střetu se Spartou kouč Viktorie Miroslav Koubek.

Plzeň se doma s Letenskými utkala naposledy v květnu ve finále národního poháru, které se do paměti zapsalo především výtržnostmi fanoušků obou družin. Samotný mač dopadl lépe pro Spartu, jinak se ovšem Pražanům ve Štruncových sadech dlouhodobě moc nedaří. Ostatně jejich poslední ligová návštěva soutoku Mže s Radbuzou dopadla ostudným debaklem 0:4.

Spartě dál schází zraněný bek Imanol García, k tomu jsou nejisté starty čtyř dalších hráčů: obránců Jaroslava Zeleného s Eliasem Cobbautem, křídelníka Lukáše Haraslína a útočníka Indrita Tuciho. Na straně Viktorie už uzdravený Cheick Souaré nesdílí místo na marodce vedle záložníka Jana Sýkory a forvardů Rafiua Durosinmiho s Christophem Kabongem. Zřejmě až těsně před výkopem se rozhodne, zda do nedělního střetnutí budou moct středopolař Tom Slončík a útočník Ricardinho.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, S. Marković, Jemelka - Havel, Kalvach, Červ, Cadu - Sojka, Šulc - Adu

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Sörensen - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančević, Haraslín - Rrahmani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.57 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko

sobota 13:30

Ačkoliv ve vyrovnané tabulce to zatím nic neznamená, určitě se libereckému klubu nelíbí postavení až na dvanácté pozici v tabulce. Změnit to může už v sobotním domácím zápase proti Slovácku, které se i přes bídnou ofenzivu drží podstatně výše.

To u Slovanu je hlavním problémem defenziva, vždyť více gólů dostaly už jen Teplice a beznadějně poslední České Budějovice. Na vině je především poslední domácí utkání, na které chtějí hráči i fanoušci hodně rychle zapomenout. V severočeském derby proti Jablonci totiž schytali málo vídaný pětigólový debakl. Složit reparát na Letné se Severočechům vzápětí nepodařilo, byť po rychlé Wiesnerově trefě dokázali srovnat zásluhou Pourzitidise. Tři body ovšem Pražanům vystřelil Haraslín.

Důležitost utkání si uvědomuje i David Mikula. "Soupeři se těžko dávají góly, šestkrát v sezoně udržel čisté konto. V tom je jeho největší síla, má zkušené stopery i gólmana, na to se musíme připravit. Pro nás nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu, zvlášť po posledním domácím zápase. Musíme teď postupně zase budovat a získávat důvěru našich fanoušků. Chtěli jsme s tím začít už minule na Spartě, kde se to ale výsledkově nepodařilo, nicméně naše hra už byla určitě lepší. Každopádně je potřeba začít vyhrávat doma," nabádá asistent trenéra Kováče.

Slovácko do reprezentační přestávky vstupovalo pozitivně naladěné díky výhrám nad Karvinou a Českými Budějovicemi, návrat do ligového režimu už jim ovšem nevyšel. Porážka s Teplicemi 0:2 byla ukázkou největší neduhy mužů z Uherského Hradiště, a to ofenzivy. V jedenácti zápasech vstřelili osm branek, hned v šesti případech navíc vyšli gólově naprázdno.

Roman West i tak nespatřoval v ofenzivě výraznější problém. "Do Liberce jedeme po domácí prohře s Teplicemi. Výkon směrem dopředu byl herně dobrý, ale nakonec z toho nemáme vůbec nic, takže o to víc to mrzí. Víme, že kvalita libereckého týmu momentálně neodpovídá jeho postavení v tabulce. Je to ambiciózní klub, který v létě prošel řadou změn a mužstvo si sedá. Čeká nás mimořádně těžké utkání, protože Liberec v posledních zápasech výsledkově neuspěl. Zápas s námi označil za utkání podzimu, které potřebují za každou cenu zvládnout. Už z toho jde cítit, že utkání bude velmi těžké a my se na to musíme velmi dobře připravit," upozorňuje trenér Slovácka.

Domácí se musí obejít bez potrestaného Frýdka a zraněného dua Koželuh, Rabušic, hostům nepomohou vykartovaný Vaško a zdravotně indisponovaný Daníček.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.33 - 3.99

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové

sobota 16:00

Také v 11. kole se českobudějovické Dynamo muselo sklonit před svým protivníkem. Dál tedy čeká na první výhru v probíhající sezoně tuzemské nejvyšší soutěže. Jihočeši nicméně věří, že proti Hradci už se jim výsledkově konečně zadaří.

Veškeré recepty na zlepšení Budějovic zatím přišly vniveč. Neúspěšná je také terapie od trenéra Františka Straky. Avšak sám protřelý lodivod své práci nadále věří. "Jsme v nepříjemné situaci, ale neuhnu z toho, co děláme. Jsem pod tlakem, vím to. Ale dokud u týmu budu, budu s ním pracovat, dokud se to nezlomí," vzkázal.

Podle papírových předpokladů by Hradec měl na půdě Dynama uspět. Sám však vyhrál jediné ze šesti posledních ligových klání. A i kvůli tomu cestuje k soutoku Vltavy a Malše s jistou dávkou opatrnosti. "Většina týmů tam vyhrávala, ale my musíme jet do Budějovic s pokorou, plně soustředění na tohle utkání. Do Hradce chceme odvézt nejlépe tři body," uvedl asistent hlavního trenéra Východočechů Adrián Rolko.

Hradci v Budějovicích nepomohou zraněný útočník Ondřej Šašinka ani křídelník Václav Pilař, jenž nemůže nastoupit kvůli disciplinárnímu trestu za obdrženou červenou kartu. K tomu je na straně hostů nejistý start stopera Filipa Čiháka. Na straně Dynama nepustí zdravotní problémy do hry záložníka Petra Zíku s forvardem Zdeňkem Ondráškem. O nasazení útočníka Jakoba Tranzisky se teprve rozhodne.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čoudek, Križan, Míka - Šigut, Tischler, Hubínek, Trummer - Čermák, Ekpai - Adediran

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Petrášek, Spáčil - Harazim, Kodeš, Samek, Horák - Juliš, Vlkanova - Griger

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.87 - 3.62 - 1.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Baník Ostrava

sobota 16:00

Minulý víkend se ostravský Baník musel smířit s tím, že na nejlepší trojku nejvyšší domácí soutěže pořád nemá. V dalších dnech pak sbíral síly na následující náročný program. Během něj Slezané odehrají během jednoho týdne tři venkovní zápasy. Ten první je čeká v Pardubicích.

Porážka s Plzní sice neznamenala pokles v tabulce, přesto příznivce Baníku jistě zamrzela. Už jen kvůli ztrátě kontaktu právě se třetími Západočechy. Neúspěch ovšem musí hodit za hlavu, nyní je čeká cestování po Čechách. A to jak v rámci první ligy, tak i ligového poháru.

Před výlety do Varnsdorfu a na pražskou Letnou se Slezané zastaví na východě Čech. "Chceme napravit prohru s Plzní, to je pochopitelně náš cíl. Doma jsme poprvé nebodovali, ale je třeba zvednout hlavu a jít dále. Čeká nás teď anglický týden a náročnější program tím, že hrajeme všechno venku. Pardubice potřebují taky uspět, takže těžký zápas, ale věřím, že budeme pokračovat v posledních venkovních zápasech, kdy jsme dokázali sbírat body," prohlásil trenér Ostravanů Pavel Hapal.

Pardubice v nejvyšší soutěži nezvítězily už dva měsíce, poslední tři ligové duely dokonce prohrály. Kvůli tomu kotví v tabulce až na předposledním místě. Zatím se jim moc nedaří ani na domácím hřišti, kde zdolaly jen regionální rivaly z Hradce Králové.

U soutoku Labe s Chrudimkou se ale Východočeši představili naposledy na konci září. A i z tohoto důvodu se na sobotní domácí špíl těší. "Za prvé máme vynikající, neuvěřitelné hřiště, jedno z nejlepších v republice. A za druhé máme fanoušky, kteří nás podporují," vyjmenoval lodivod Pardubic Jiří Saňák důvody, proč se střetnutí s Baníkem nemůže dočkat.

Nově se ovšem Východočeši musí obejít bez šikovného záložníka Dominique Simona, který bude kvůli problémům s kolenem absentovat několik týdnů. Na marodce FK tak doplní dlouhodobě absentujícího univerzála na levý kraj hřiště Jana Kalabišku. Kvůli disciplinárním trestům se na straně domácích neobjeví ani obránce Jason Noslin (kvůli čtyřem žlutým kartám) a středopolař Tomáš Solil (kvůli vyloučení). A Eldaru Šehićovi zase neumožní nastoupit pravidla: bosenský krajní bek totiž v Pardubicích hostuje právě z Baníku.

Také Slezané evidují nové jméno na marodce, a to stopera Davida Lischka. Dál zůstává zraněný též útočník Jiří Klíma.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Jindra, Šimek, Lurvink, Surzyn - Vacek, Polyák - Sychra, Míšek, Patrák - Zlatohlávek

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
J. Markovič - Juroška, Chaluš, Pojezný, Holzer - Boula, Rigo - Buchta, Šín, Ewerton - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.31 - 4.58 - 1.49

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec

sobota 19:00

Souboj pátého celku se šestým nabídne třinácté kolo Chance ligy. Olomouc i Jablonec se drží na kontakt se čtvrtým Baníkem, ambice jednoho z týmů na elitní šestku však v sobotu dostanou výraznou trhlinu.

Sigma na konci září zaskočila pražskou Spartu v jejím chrámu, navázat na tento skvělý počin se jí ovšem nepovedlo. Domácí porážka s Bohemians ani remíza v Hradci Králové nejsou něčím, s čím by se měli Hanáci spokojit. A to zvláště vzhledem k tomu, že na východě Čech zásluhou Mikulenky dlouho vedli, až ve třetí minutě nastavení přišli o tříbodový zisk z kopačky Grigera.

U Severočechů se projevuje typický rys Luboše Kozla v podobě nekonzistence. Výsledky střídají jako na houpačce, jen jednou si připsali dvakrát po sobě stejný bodový zisk, to když na přelomu září a října zdolali Hradec Králové a v derby památným způsobem také Liberec. Velmi dobrý výkon předvedli také proti Slavii. Ačkoliv po gólech Micheze a Lingra prohrávali dvoubrankovým rozdílem, dokázal Čanturišvili snížit a sešívaní se o vítězství strachovali až do závěrečného hvizdu.

"Kluci si ověřili, že i s tak kvalitním soupeřem jako Slavia se dá hrát o dobrý výsledek do konce zápasu. V závěru jsme Slavii i přitlačili, akorát to skončilo výsledkově pro našeho soupeře. Určitě budeme muset na tento výkon navázat. Sigma dokázala vyhrát na Spartě. Měla tam i štěstí, ale je to kvalitní tým, který se snaží hrát. Hodně gólů jim dával Kliment, který jim bude chybět. Věříme, že v Olomouci dokážeme uhrát dobrý výsledek," vyhlíží asistent trenéra Kozla Tomáš Čížek.

Vedle aktuální formy hovoří v neprospěch Olomouce také četné absence. Karetní tresty nepustí do hry Klimenta s Pokorným, zdravotní potíže zase Juliše, Navrátila a Růska. Na straně hostí zůstávají mimo hru Černák s Hurtadem.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.41 - 2.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
11
10
1
0
24 : 3
31
2
Sparta Praha
11
8
1
2
23 : 12
25
3
Viktoria Plzeň
11
7
3
1
21 : 8
24
4
Baník Ostrava
11
5
3
3
13 : 11
18
5
Sigma Olomouc
11
5
3
3
18 : 17
18
6
FK Jablonec
11
5
2
4
15 : 7
17
7
1. FC Slovácko
11
4
4
3
8 : 11
16
8
MFK Karviná
11
4
3
4
12 : 14
15
9
FC Hradec Králové
11
4
2
5
9 : 10
14
10
FK Mladá Boleslav
11
3
4
4
17 : 15
13
11
Bohemians Praha 1905
11
3
4
4
13 : 16
13
12
Slovan Liberec
11
3
3
5
16 : 18
12
13
Dukla Praha
11
3
2
6
10 : 16
11
14
FK Teplice
11
3
1
7
13 : 19
10
15
FK Pardubice
11
2
1
8
9 : 18
7
16
Dynamo České Budějovice
11
0
1
10
3 : 29
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (118)

Přidat komentář
Kepy_FCB

https://1url.cz/L1TJJ

Jsem rád že to oba tábory bojkotovali

Reagovat
Irská 1922

Co to zase kecas?

Reagovat
Kepy_FCB

V podstatě bojkotovali Ty Vylitino

Reagovat
HorajzmAmmann

Jakoze 215 lidi je do Jihlavy na béčko v pátek malo?? A z Opavy tak 100. Na ty podmínky dobrý počet z obou stran

Reagovat
Cotton

Reagovat
Irská 1922

Ta lopata tohle nepochopi.

Kdyby tam byl, kdyby videl setavy obou sektoru, tuhle svou klasickou picovinu by nenapsal.

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem si rikal, ze celkem pruser.. to si hrajou na druhy nejvetsi derby v zemi

Reagovat
Salfovic

To je ale blbá fotka.

Reagovat
kasparko

Liberec jak do toho vletel od zacatku

Reagovat
Transfermarkt

Liberec Navíc pohlidane i od Nezmice

Reagovat
TactXak

Tvl, zda se mi to, nebo Krmelčík má nadváhu jak prase?

Reagovat
doshcz

nvm ale krome toho golu Sparte je uplne nulovej

Reagovat
John Obi Mikel

Návrat na twitter?

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja jsem teda ten poslední kdo by hejtoval Hapala, ale zase bez Šína, po 1. nepovedenem zápasu sundat Chaluse jako proč? Pořad měnit rozestavení na 3 nebo na 2 stoper. Btw přitom to je úplně jasný ze nejlepší obrana by byla ve složení Juroska, Chalus, Uchenna, Holzer a nechat to takhle 5 zápasů.

Nevadí, asi setrime na Varnsdorf snad 3 body i tak. Pardubicím taky chybí hodně lidi.

Reagovat
doocetung

Chaluš odehrál do teď úplně vše a kdy jindy ho prorotovat než proti předposlednímu týmu? a s tím Šínem jsem psal i minule.. když ho dáš do základu tak pak je ta lavička tak bídná a z formy že to střídaníma akorát dodrbeš, navíc teď měl náročný program i s tou repre takže s tím jsem taky ok, ale příští týden už musí do základu. A taky už bych chtěl vidět Holzera normálně ve čtyřce, podle mě by to zvládl. Buď to co píšeš ty, nebo Rusnák,Uchenna,Chaluš,Pojezný,Holzer .. já nechápu proč se ten Rusnák tak odepsal? mi nepřišel tak hrozný, akorát se vysral na toho hráče v Kodani co dal gól a od té doby nedostal ani čuchnout

Reagovat
veikko

Hlavně Buchta je tak špatný, že Rusnák by horší být nemohl.

Reagovat
ratusek

Bez Chaluše a Šína, a s Frýďou v základu. No dobře

Reagovat
John Obi Mikel

No dobře to zatím nevypadá. Penalta pro Pardubky

Reagovat
ratusek

Frýďa a jeho akcičky. Bohužel stopeři z loňské sezony už hrát nesmí. Lischka už je mimo a Frýďa už snd taky hrát nebude

Reagovat
lampas

Hlavně to potvrdit v Budějovicích. Ale pro mě dobrý znamení, že buro s Jabloncem neznamená, že na kategorii v lize kam míříme, tak nemáme

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak být teď Prekopem tak dam Tanka do kravaty Tankovo fotbalové myšlení a panika kdyz má míč ve vápně je okouzlující.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Prokop spis žlutá za simulaci než pecka

Reagovat
veikko

On mu Lurvink brnknul o nohu zezadu už před vápnem. Penalta určitě ne, na červenou by to asi bylo kruté, na druhou stranu faul z pozice posledního to byl... Jinak teda zatím z naší strany všechno špatně. Snad to bude tradiční změna ve druhém poločase.

Reagovat
Kily

Saňák zatím takticky paráda, béčko před týdnem deklasovalo Kolín 7:0, tak z něj vzal několik hráčů a ono to už asi třicet minut funguje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Pandula vypada skvele.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dolu Frydrych, Tanko, Buchta a nahoru Rusnák, Sin a Kubala …

Reagovat
doocetung

Dolu Frydrych, Tanko, Buchta a nahoru Rusnák, Sin. *

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak nula změn. Asi v pohodě poločas

Reagovat
djiros

Jak tahá obranu z klobouku před každým zápasem včetně rozestavení, tak lepší to nebude. Nehrajou poháry a rotuje jak jeblý.

Reagovat
doocetung

..nemám slov.. zase bude čekat do 65. a pak se bude divit že stihnem max vyrovnat

Reagovat
Rohlik se šunkou

Poslední dobou moc nestíhám koukat. Hraje ten Tanko někdy dobře?

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední dobou vůbec…

Reagovat
Rohlik se šunkou

To už je tím pádem hodně dlouhá doba

Reagovat
doocetung

poslední rok

Reagovat
$dolar$

Ty Budejice to je neco. Celej polocas aktivni, lepsi, vic sanci. Vic ze hry. Hradec marnej.

Prijde nastaveni, neuhlidaji roh a tecou.

Reagovat
TactXak

Prosím, vydržte Budějovice do konce podzimu, to by snad byl světový rekord mít v první lize jen bod

Reagovat
doocetung

v mongolské premier league je aktuálně na posledním místě tým s 0 body po 9.zápasech a skóre 2:111 poslední zápas rupli 1:21.. to myslím že budějky nepřekonaj

Reagovat
lampas

Ten tým by měl reálně problémy udržet druhou ligu, neskutečný, že to hraje ligu.

Reagovat
Firkraag

A samozřejmě s náma

Reagovat
Losinho

Klasika

Reagovat
Firkraag

A to je nejlepší výsledek z ČB za posledních 5 let

Reagovat
John Obi Mikel

Kubala dal gól

Reagovat
Kepy_FCB

Vyvěsme flagi

Reagovat
ratusek

Borci otočit

Reagovat
exse

Tohle musí odvolat, žádný kontakt, jasná žlutá za simulování.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Příště toho Sina nech na tribuna ty suldo. Zbytečně si to děláš těžký. Střídání ale super.

Reagovat
ACSeRw!n

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě jdou malovat

Reagovat
John Obi Mikel

Krobot okamžitý přínos

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasna branka. To jsou retardi

Reagovat
Firkraag

To jim nejde čára, nebo co?

Reagovat
doocetung

v pardubicich je u VARU ten z velké pardubické ?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kily

nebo to má na starosti stejný člověk jako rozhlas

Reagovat
kecipep

Reagovat
ACSeRw!n

sou slepy nebo co ?

Reagovat
patas92

Co jim tam tvl trvalo tak dlouho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co to tam malovali? Mi prislo, ze az tak tesny to nebylo.

Reagovat
John Obi Mikel

Krásný gól mimochodem

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Reagovat
Firkraag

Jak velkej debil musí být sudí, aby za tohle nedal žlutou kartu? Tohle nejvíc české lize škodí.

Reagovat
Firkraag

Vacek je hroznej tragéd

Reagovat
Selänne

Moc hezká akce. Šín klobouček.

Reagovat
bobis21

Všechny gólové akce přes Šína. Ten prostě musí být v základu vždy

Reagovat
Wyrda

Hapi ho zkušeně šetřil na pohár do Vanďáku

Reagovat
veikko

Ještě mě celkem pobavilo, když jsem si představil, co by se stalo, kdyby Kubala tu kolmici mířil na jiné spoluhráče. Klíma by zastavil náběh ještě před narážečkou, Tanko by šel do kličky do autu a Prekop by to silou narval někam Stejskalovi do hlavy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Wyrda

Reagovat
HorajzmAmmann

Šín Nejde mu to nepřát. Kdyby hrál někde v Plzni tak je příští repre sraz v nominaci.

Kubala kdyby takto hrál každý zapas tak nemám problém Produktivní Kubala ale bohužel existuje 1 ze 20 zápasů.

Střídání super

Reagovat
veikko

Šín naprosto skvělý, ale to víme. A Kubalu pochval víc, zaslouží si to. On by možná produktivní byl, kdyby hrál se Šínem častěji.

Reagovat
Puskas

Za Kubalův příchod jsem byl rád a fandím mu, má to v sobě, jen to potřebuje prolomit.

Reagovat
veikko

Reagovat
ratusek

Prolomit už rok ale dnes paráda

Reagovat
Puskas

Někomu to holt trvá déle. Přišel, nedařilo se mu, jak si představoval nejen on, čelí tlaku, který je u nás dost velký, ale ten prostě ustát musí, jestli chce jít někam ven.

Reagovat
HorajzmAmmann

Za včerejší zapas nemám problém. Hrál skvěle i kdyby Sin tu šanci nedal

Reagovat
exse

Neskutečný z jakých zápasů Baník dokáže dělat 3 body. Strašná škoda pro Pardubky, protože hráli fakt hezky.

Každopádně Šín je fakt top, jedinej hráč, kterého Baníku závidím. O to vtipnější je, že pod Hapalem není starter.

Reagovat
HorajzmAmmann

Co? Vždyť byl Banik lepší tvle. Kdyby takhle hrál Slovan tak vůbec nepochybujes o zaslouzenych 3 bodech ty Sasku. Ty jsi ohledne Baníku hrozně trapný Tobě někdo z Ostravy oprcal starou podle mého

Reagovat
doocetung

bože.. reálně byl tuhle sezónu v 90% zápasech v základu.. to fakt není pro hapala starter no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sin neskutecnej. Prace s micem, rychlost, dneska jim v podstate udelal zapas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Takze příští zapas tribuna

Reagovat
Puskas

Dnes jsem ho neviděl, ale jinak se mi též moc líbí.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Šín to v sobě má. Doufám, že se z něho nestane Holzer nebo Matušovič, ale aspoň Svěrkoš.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jablonec musíme porazit. Ne proto, že jsou špatní, ale protože jsme doma a body nutně potřebujeme.

Tip: 2:2

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se toho Šína ten reportér na to ptá?

Reagovat
Puskas

Na co?

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli ten vítězný gól věnuje dědečkovi, který předevčírem zemřel. Dost necitlivá otázka.

Reagovat
Greny

No ale to by mohlo vysvětlovat proč dneska začal na lavičce, že prostě nemusel být úplně stoprocentně připraven k zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Vidiš, to mne nenapadlo

Reagovat
Puskas

Ach jo, nedovedu si představit, že by se tak ptali svého času Šálek nebo jiní staří bardi.

Reagovat
Sigma Olomouc

To jsou dementi, ti kdo vymýšlí rozhovory.

Snad se s tím Šín vyrovná

Reagovat
fantomas10
Reagovat
John Obi Mikel

Lol Kovboj a Azazelo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten Breite je fakt idiot. Došlápne na hráče když ví, že je VAR.

Reagovat
Batigol

Ale penaltu nevidí takže zajímavé

Reagovat
Sigma Olomouc

Nevím, jestli to měla být penalta.

Ale odkop Fortelného po přerušení opravdu neviděl.

Reagovat
doocetung

tyvole ten šín řekl že ten jeho děda pošel to se říká akorát u dobytku ne ?

Reagovat
Sigma Olomouc

Jako fakt?

Reagovat
Mönchengladbach

Čárlí Šín?

Reagovat
Sigma Olomouc

Muritala měl přijít dříve

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Ten konec v Olomouci, pěkně to rozhodčí Jablonci pohlidal

Reagovat
Lukáš_6

Zkušeně to szikszay hlídal celej zápas. A i var to ošéfoval .

Reagovat
Irská 1922

Slusne emoce dnes s Banikem v Pardubicích.

A Zlatohlavek je ucho, pres ktere by potřeboval dostat.

Tak jeste dnes neprohra GieKSy na Legii a bude to hodne fajn vikend.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Jinak minulý týden slušná baníkovská kulisa na stadionu GieKSy proti Śląsku

Reagovat
HorajzmAmmann

Kolik tam bylo celkem ?

Reagovat
pingla

West končí na Slovácku, snad přijde Holoubek

Reagovat
kasparko

Docela prekvapeni, Slovacko ma pohodovou sezonu, nevim teda co cekali.

Reagovat
pingla

to fakt nemá, mají na víc, hlavně co se týká předvedené hry

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Effenberg

Jak se dívá někdo z Olomouce na Janotkuv výpad proti vlastním fanouškům? Za mne tedy palec dolu , připomíná mi to normalizační umělce a jejich legendární klid na poctivou práci - pro starší uživatele

Reagovat
monty25

Taky vám na Betanu nefunguje přenos z Teplic?

Reagovat
monty25

Tak už jo a hned 0:1.

Reagovat
kasparko

Skoda Budejc, jinak by ten boj o zachranu byl pekne vyrovnany

Reagovat
$dolar$

Jen toho Havla stavte. Pohroma v Budejkach, tak ho vezmou Teplice.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele