Chance Liga - preview 2. kola: Liberec se představí doma, Plzeň hostí Hradec

27.07., 08:11, aktualizováno 28.07., 08:20
Previews
Hráči a fanoušci Liberce (© FC Slovan Liberec)

Slovan Liberec odehraje ve 2. kole Chance Ligy první domácí utkání. Soupeřem mu při něm bude Sigma Olomouc. Na vlastní půdě nastoupí také Viktoria Plzeň. Tu česká souboj s Hradcem Králové. Do Ostravy dorazí Jablonec a do Mladé Boleslavi Slovácko.

Slovan Liberec - Sigma Olomouc

neděle 14:30

Nedělní program české nejvyšší soutěže začne soubojem dvou před týdnem úspěšných týmů. Liberec si odvezl body z Karviné, Olomouc uspěla v Českých Budějovicích.

V domácí kabině během léta došlo k velkým změnám a nový kouč Radoslav Kováč dostal k dispozici spoustu nových posil. V prvním kole byl vidět především Michal Hlavatý, který dvěma přesnými pasy dirigoval obrat v Karviné, pečeť na výhru 3:1 přidal tři minuty před koncem Ľubomír Tupta.

"Čeká nás silný protivník, který určitě budí respekt. Olomouc stejně jako my vyhrála v prvním kole venku a ukázala, že na hřištích soupeřů to bude umět. U týmu také došlo ke změně na postu trenéra, převzal ho Tomáš Janotka, kterého dobře znám. Do mužstva jako by vlil novou krev. Nás čeká první domácí zápas a chtěli bychom se předvést v co nejlepším světle. V Karviné jsme sice nezačali dobře, ale naše obměněné mužstvo ukázalo charakter a sílu a dokázalo zápas otočit. Jak zní i z kabiny od hráčů, kdybychom teď nezvládli utkání s Olomoucí, body z Karviné bychom zahodili. Proto máme všichni motivaci jasnou," říká asistent domácího trenéra Miroslav Holeňák.

Sigmě se na úvod vyplatil tah s angažováním Jana Klimenta, útočník dal na jihu Čech obě branky a postaral se o triumf 2:0. Liberec a Olomouc mají vyrovnané vzájemné zápasy 22 výher i porážek a 16 remíz, loni se pokaždé radoval domácí tým, a to z vítězství 2:0.

"Bude proti nám stát velmi ambiciózní tým, který prošel velkou obměnou. V Liberci si slibují start nové éry, došlo k nákupu velkého množství hráčů, jejichž kvalita je velmi vysoká. Pro nás bylo velmi důležité vítězství v Budějovicích z toho pohledu, že jsme v kontextu dvou venkovních zápasů na začátek hned v tom prvním bodovali. Navíc to bylo vítězství zasloužené. V Liberci na to budeme chtít určitě navázat a nedáme kůži lacino. Bude to obrovská prověrka našeho týmu a třeba i některých mladších hráčů. Já ale věřím, že máme dostatečně silný a kvalitní tým, abychom tam odvedli dobrý výkon a porvali se o body," nechal se slyšet kouč Tomáš Janotka.

Na liberecké straně nejsou zcela fit Eneme, Halinský, Kulenovič a Rabušic a o jejich startech se teprve rozhodne. Olomouc se obejde bez Růska, chybět by mohli i Slavíček a Uriča.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Plechatý, Ševínský, Mikula - Koželuh, Varfolomejev, Icha, Ghali - Hlavatý, Višinský - Letenay

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Šíp - Kliment

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.54 - 4.01

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec

neděle 17:00

Ostrava za sebou má úspěšný návrat do evropských pohárů a v neděli odpoledne hodlá poprvé bodovat i v lize, před domácím publikem poměří síly s Jabloncem.

Baník před týdnem padl na půdě Bohemians 1905 a náladu si napravil ve čtvrtek proti Urartu. Soupeře z Arménie smetl jasně 5:1, trefilo se pět různých hráčů a svěřenci Pavla Hapala jsou jednou nohou ve třetím předkole Konferenční ligy.

"Jsme rádi, že nám vyšlo pohárové utkání s Urartu, ale musíme zase rychle přepnout na ligu. Čeká nás v ní určitě složitější zápas a těžší soupeř. Jablonec ukázal kvalitu hned v prvním kole a víme, že to bude náročné utkání. Máme samozřejmě v hlavě i nějaké změny. Čeká nás větší zátěž a cestování, tak s ohledem na to budeme zvažovat určité varianty. Každopádně se chceme dobře přichystat a věřím, že doma uspějeme," věří Pavel Hapal.

Jablonec zvládl skvěle loňskou skupinu o záchranu a na dlouhou sérii bez porážky dokázal navázat i v prvním kole proti Mladé Boleslavi. Nový trenér Luboš Kozel se uvedl výhrou 2:0, do listiny střelců se zapsali Dominik Hollý a Vachtang Čanturišvili.

"Vstup do sezony je vždy důležitý, první utkání proti účastníkovi evropských pohárů (Mladé Boleslavi) jsme zvládli. Je to odměna pro hráče za práci, kterou odvedli v přípravě i v tom prvním zápase. Chtěli jsme divákům ukázat, že jsme v přípravě nespali a dokázali něco změnit. Byly tam dobré pasáže a akce a teď na to musíme navázat," prohlásil Luboš Kozel.

Jablonci to na půdě Ostravy jde a dvakrát po sobě si na sever Čech odvezl výhru o jeden gól. O motivaci postaráno bude mít především jeho kouč Luboš Kozel, který dříve Baník trénoval. Jeho kolega na domácí střídačce Pavel Hapal by zase rád dostal dodatečný dárek k 55. narozeninám, které oslavil v sobotu.

Domácím vinou zranění nepomohou Lischka a Šudák a kompletní nebude ani Jablonec. Disciplinární trest si musí odpykat Puškáč, na marodce je kvarteto Černák, Hurtado, Chramosta, Krulich.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Juroška, Frydrych, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Šín, Ewerton - Klíma

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.09 - 4.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko

neděle 17:00

Slovácko na úvod překvapivě obralo Slavii a v neděli jede poprvé ven. Představí se na půdě Mladé Boleslavi, ta má v nohou čtvrteční první duel druhého předkola Konferenční ligy.

Tým Davida Holoubka před týdnem zklamal v Jablonci, podal špatný výkon a domů se vracel se zaslouženou porážkou 0:2. Proti litevskému TransINVESTu následně úspěšně složil reparát a mrzet ho mohou zahozené šance, výhra 2:0 mohla být vyšší.

"Představovali jsme si jiný vstup do ligové sezony i jiný způsob hry. Proti Transinvestu už jsme předvedli velmi slušný výkon, na který budeme chtít navázat. Znovu hrajeme doma, chceme se opět na konci utkání radovat společně s našimi fanoušky. Bude to pro nás obrovsky těžké a složité přepínat z poháru do ligy a zpět. Pro klub, jakým je Mladá Boleslav, je to velký zápřah. Hodně přemýšlíme o rozložení sil, přizpůsobujeme tomu i trénink. Určitou šířku kádru máme, budeme rotovat, ale zase nemůžeme měnit všech deset hráčů pro každé utkání," nastínil David Holoubek.

Slovácku se povedla otupit ofenzivní sílu Slavie a před vlastními fanoušky uhrálo cennou remízu 0:0. Ničeho obávat se nemusí ani ve druhém kole - v Mladé Boleslavi neprohrálo šestkrát za sebou, prohrálo jediný z posledních 12 vzájemných ligových zápasů a v nejvyšší soutěži s M. Boleslaví 7x po sobě bodovalo.

"Jedeme na první venkovní zápas povzbuzeni remízou se Slavií. Je to cenné z hlediska síly soupeře a také proto, že se nám v přípravě výsledkově nedařilo. V Boleslavi budeme vycházet z předchozí sestavy, možná dojde k jedné změně. Čeká nás silný soupeř. Do ligy sice nevstoupil dobře, přišel o dva vyloučené, ale má tak silný kádr, že je schopný Suchého a Sakalu nahradit. Navíc proti nám půjdou posilněni pohárovou výhrou," uvědomuje si Jan Palinek, asistent hostujícího trenéra.

Mladá Boleslav v prvním kole doplatila na nedisciplinovanost, Sakala a Suchý inkasovali červené karty a duel proti Slovácku se jich týkat nebude, společnost na tribuně jim budou dělat zranění Jawo, Kadlec, Kozel a Matějovský.

Slovácko tolik absencí nehlásí, i tak se musí obejít bez tří fotbalistů - karetní trest si odpykává Juroška, na marodce jsou Břečka a Daníček.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Král, Králik, Fulnek - Vydra, Langhamer - Ladra, Mareček, Kušej - Pulkrab

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Vaško, Doski - Havlík, Trávník - Blahút, Kohút, Sinjavskij - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.57 - 3.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové

neděle 20:00

Program druhého kola Chance Ligy zakončí utkání mezi dvěma celky, které stoprocentně zvládly svůj úvodní duel. Do Plzně zamíří Hradec Králové, jenž je pro papírového favorita neoblíbeným soupeřem.

Ze tří posledních vzájemných zápasů, obou odehraných v minulém kalendářním roce, totiž viktoriáni vytěžili pouhé dva body. Obě utkání předchozí sezony skončila remízou 1:1, ve Štruncových sadech téměř přesně před rokem srovnali hosté až zásluhou Šašinky v šesté minutě nastavení.

Koubkovi svěřenci na úvod letošní edice soutěže zvládli souboj týmů se dvěma nejstaršími trenéry. Dukle nedali mnoho šancí a nakonec zásluhou Dwehova gólu, Šulcovy penalty a Peterkova vlastňáku zvítězili 3:1. Napravili tak nepříliš vyvedený závěr minulého ročníku, kdy čtyřikrát v řadě nedokázali vyhrát. Nutno však podotknout, že kromě pohárového finále už jim o nic nešlo.

Miroslav Koubek byl se vstupem do ligy spokojen. "Proti Dukle to byla nepochybně důležitá výhra. Věděli jsme, že start není s nikým jednoduchý, zvlášť když je to na půdě nadšeného nováčka. Takovým zápasům říkám past, jsem rád, že jsme ho zvládli. Čeká nás Hradec, mužstvo velice konsolidované a silné. V minulé sezoně nás dvakrát obralo o body, určitě musíme být ve střehu," varuje ostřílený kouč.

Votroci mohli být s koncem minulého ročníku nadmíru spokojeni, z deváté pozice po základní části se skrze play-off probili až do play-off o Konferenční ligu. Nezdar v Mladé Boleslavi určitě přinesl zklamání, hned na úvod nové sezony ovšem Hradečtí ukázali, že to s atakem na poháry myslí vážně i letos. Nebyl to zrovna nejpohlednější výkon, avšak odhodlání a Spáčilova trefa v páté minutě nastaveného času jim vynesly tříbodový zisk.

"Plzeň rozjela sezonu zřetelnou výhrou na Dukle. Trenér Koubek nás má určitě dobře načtené, my naopak známe jeho práci. Viktorka má samozřejmě silný kádr, velké individuality, jde o účastníka evropských pohárů. Pojedeme tam ale s otevřeným hledím a zkusíme pro Hradec urvat nějaké body," nabádá Adrian Rolko, asistent trenéra Horejše.

Ten bude postrádat velké množství hráčů, zdravotní potíže do hry Heidenreicha, Hlaváče, Kodeše, Krejčího a Kučeru. Ani domácí na tom nejsou v tomto ohledu o mnoho lépe, nemohou využít Durosinmiho, Baiera, Hejdu, Palusku, Sýkoru a Valentu, otazník navíc visí i nad Souarém.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Kabongo, Vašulín

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čech, Čihák, Spáčil - Harazim, Dancák, Kaštánek, Horák - Juliš, Pilař - Matěj Koubek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.28 - 8.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 14:30

Také ve druhém kole tuzemské nejvyšší soutěže se dejvická Juliska zřejmě slušně zaplní. Po návštěvě plzeňské Viktorie totiž Dukla vyzve ve svém útočišti Bohemians. Půjde tedy o městské derby, v němž domácí budou chtít poprvé po návratu do ligy bodovat.

Před týdnem Dukla mnoho šancí neměla. Na Plzeň brzy začala ztrácet a nakonec Západočechům podlehla po výsledku 1:3. Proti Bohemians, tedy papírově snadnějšímu soupeři, už by její hráči rádi uhráli lepší výsledek. Zadarmo to ale nebude. "Musíme se připravit na to, že utkání bude stejně těžké. Je potřeba, abychom přenesli do zápasu větší odvahu, kterou jsme proti Plzni měli v druhém poločase," řekl trenér Dukly Petr Rada.

Bohemce se start do sezóny povedl lépe. "Klokani" našli ve svém Ďolíčku po dlouhých čtrnácti vzájemných utkáních bez výhry úspěšný recept na ostravský Baník. Na Julisce už sice nebudou vedeni jako domácí mužstvo, lze však očekávat, že jejich fanoušci budou v ochozech hlasitější než příznivci Dukly. "Každý vítězný vstup do nové sezony je cenný, navíc když víte, že pak jedete dvakrát ven. Skolili jsme silného protivníka, Baník. Nyní chceme potvrdit dobrý start do soutěže na Dukle. Věříme, že nám tam fanoušci vytvoří domácí prostředí," uvedl kouč Bohemians Jaroslav Veselý.

Na straně Klokanů se v sobotu neukážou brankář Roman Valeš ani obránce Denis Vala - oba limituje zranění. K tomu je nejistý start náhradního brankáře Lukáše Soukupa. U domácích se zase teprve rozhodne o nasazení zadáka Davida Ludvíčka.

Obě mužstva se naposledy utkala před více než pěti lety - tehdy zápas na Julisce skončil smírně 1:1.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Holiš - Douděra, Hora, Kozma, Šebrle - Matějka - Mešanovič

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Vondra, Hybš - Dostál, Smrž, Čermák, Kovařík - Ristovski - Hilál, Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.70 - 2.07

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná

sobota 17:00

Pardubice ani Karviná v prvním kole ligového ročníku nebodovaly. Ze sezonních prologů ale odcházely oba mančafty s odlišnými dojmy. Zatímco Pardubičtí se za výkon na půdě Sparty nemuseli stydět, Slezané nebyli po domácí porážce s libereckým Slovanem vůbec spokojeni. Jak si Východočeši a MFK povedou ve vzájemném klání?

Pardubice před týdnem proti obhájci mistrovského trůnu dokonce jako první skórovali. Nakonec sice padli, ale na Spartu nestačili o jediný gól. V dalším utkání už každopádně chtějí být po závěrečném hvizdu úspěšnější. "Každý ligový zápas je složitý a náročný. Vždy se hraje o každý metr hřiště. Jiný zápas nás čeká hlavně po mentální stránce. Nic to nemění na tom, že se chceme hodně soustředit na domácí utkání. Chceme, aby pro nás zápasy v CFIG Areně znamenaly výhodu," prohlásil trenér Východočechů Jiří Saňák.

Karviná hrála doma už před týdnem. A svou tvrz neuhájila, když od soupeře z úpatí Ještědu inkasovala hned třikrát. "Liberec byl k poražení, minimálně bod jsme měli uhrát. Ale už je to za námi, k fotbalu to patří. Snad se z chyb poučíme," doufá před cestou do Pardubic asistent hlavního trenéra MFK Marek Bielan.

Slezanům bude na východě Čech scházet zraněný obránce Douglas Bergqvist. Pardubičtí se zase musí obejít bez záložníka Laurenta Kissiedoua, jenž jakožto občan Pobřeží Slonoviny čeká na schválení dlouhodobých víz.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Šimek, Polyák, Kalabiška - Vacek, Solil - Mareš, Patrák, Zifčák - Zlatohlávek

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Svozil, Krčík, Fleišman - Mikuš, Čavoš, Planka, Memič - Regáli, Ezeh, Samko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.52 - 2.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha

sobota 17:00

První dva soutěžní zápasy v nové sezóně má Sparta zdárně za sebou. V lize si i přes potíže poradila s Pardubicemi, následně Letenští zvládli též úvodní zápas předkola Ligy mistrů. Budou Pražané úspěšní i napotřetí? Nebo je v Teplicích rozhodí nová hymna "Sklářů"?

Zatím se Sparta pod novým trenérem Larsem Friisem pozvolna rozjíždí. Proti Pardubicím dokonce prohrávala, nakonec ale utkání otočila ve svůj prospěch. A úterní mač na půdě irského Shamrocku Rovers už měla víceméně ve svých rukou. Letenští tak mohou být se vstupem do ročníku jakž takž spokojeni, byť klíčové souboje samozřejmě teprve přijdou.

Vzhledem k náročnému programu zkraje sezóny je důležité, jak se Pražanům bude dařit udržet všechny členy kádru v zápřahu. "Do první reprezentační přestávky nám zbývá odehrát 11 zápasů, takže potřebujeme všechny hráče. Bude se to ještě trochu točit. Ale nevím, jestli budeme hráče rotovat v každém utkání. Musíme plnit své úkoly, máme před sebou hodně zápasů v české lize i v předkolech pohárů. Musíme dál vyhrávat," řekl k tomuto tématu kouč Friis.

Teplice se na rozdíl od Sparty mohou plně koncentrovat jen a pouze na tuzemská střetnutí. Jedno takové odehrály před týdnem v neděli - a byla to dost napínavá podívaná. Dlouho se zdálo, že si Skláři s královéhradeckými "Votroky" rozdělí body. Pak ovšem Severočeši skórovali - jenže tento zásah nakonec kuriózně neplatil kvůli chybně rozehranému volnému kopu. A nakonec si Tepličtí z východních Čech neodvezli ani bod, neboť v samotném závěru rozhodl o výhře Hradce obránce Karel Spáčil.

Nyní čeká Skláře obtížný protivník, i tak jej ale hodlají potrápit. "V úvodním kole jsme pracovali dobře do defenzivy, proti Spartě bychom však chtěli být ještě odvážnější v ofenzivě. Soupeře čeká odveta předkola (Ligy mistrů), má ale kádr tak široký a kvalitní, že je vlastně jedno, kdo nastoupí. Vždy budou mít velmi silnou sestavu. Nečekáme, že Sparta proti nám bude něco měnit na stylu hry, se kterým je úspěšná už od předminulé sezony," vzkázal asistent hlavního trenéra Severočechů Ondřej Prášil.

Proti Spartě odehrají Teplice první domácí zápas sezóny. Při té příležitosti představí Skláři novou klubovou hymnu od skupiny Kabát. Kvůli zranění si ji pouze z tribuny poslechne hned několik zraněných na straně Severočechů - obránci Jan Knapík s Ondřejem Kričfalušim a defenzivní univerzál Ladislav Takács. K tomu je nejistý start záložníka Roberta Jukla i útočníka Mohameda Jásira. Letenští zase na marodce evidují středopolaře Kaana Kairinena, o nasazení pravého beka Angela Preciada se teprve rozhodne.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Cykalo, Mareček, Mičević - Švanda, Bílek, Havelka, Harušťák - Trubač - Gning, Horský

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Zelený - Wiesner, Laci, Sadílek, Ryneš - Daněk, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.65 - 4.80 - 1.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice

sobota 20:00

Slavii nevyšel vstup do ligového ročníku podle představ. Pražané na hřišti Slovácka nevsítili jediný gól, což hodlají v dalším zápase napravit. Pokud by k tomu nedošlo, šlo by o velké překvapení. Sešívaní totiž přivítají jasné outsidery z Českých Budějovic a snad ani ti nejoptimističtější fanoušci Jihočechů neočekávají něco jiného než výhru domácích.

Možná slávisté před týdnem doplatili na pozvolnější rozjezd hráčů, kteří měli ještě pár týdnů dozadu reprezentační povinnosti. Tak či onak, družina trenéra Jindřicha Trpišovského se proti Slovácku nepředvedla v nejlepším světle. Na rozdíl od hlavních konkurentů v boji o první místo, Sparty a Plzně, tak hned na úvod ligového kalendáře zaváhala.

Dvoubodovou ztrátu ovšem může rychle napravit. A proti Českým Budějovicím se ani nic jiného nečeká. Pro Pražany navíc půjde o první domácí utkání v sezoně, před vlastními příznivci se tedy budou chtít pořádně ukázat. "Těšíme se na fanoušky moc, pauza byla dlouhá, zase bude vyprodáno, úžasná věc. Jsme natěšení, věřím v dobrý výkon, zisk tří bodů," vyhlíží sobotní špíl Trpišovského asistent Milan Kerbr.

To Budějovičtí do vršovického Edenu v tak dobrém rozmaru nedorazí. V průběhu týdne se sice formálně dokončilo převzetí klubu novým vlastníkem, tato změna však fanoušky, kteří proti předešlému vedení oddílu vehementně protestovali, moc neuklidňuje. A stejně tak je jistě moc nepotěšil ani vstup Dynama do sezony. Jihočeši totiž nestačili na olomouckou Sigmu, jejíž vítězství režíroval dvougólový útočník Jan Kliment.

Samotní fotbalisté Budějovic ale nechtějí hned po prvním klopýtnutí připustit nepohodu. "Určitě jsme chtěli první duel vyhrát, chtěli jsme potěšit naše fanoušky. Jdeme však zápas od zápasu. Určitě nás to nějak nerozhodí. Jsme připraveni na další zápasy, budeme bojovat o každý metr na hřišti, o každý bod. Sezona je ještě dlouhá, takže věřím, že to nakopneme a budeme úspěšní," prohlásil záložník Dynama Marcel Čermák.

Zatímco Jihočeši by do Prahy měli dorazit v kompletním složení, Slavia eviduje hned několik ztrát. Na marodce setrvávají brankář Jindřich Staněk a obránci Štěpán Chaloupek s Ondřejem Zmrzlým a čerstvě indisponovaným Tomášem Vlčkem. K tomu jsou nejisté starty záložníků Christose Zafeirise s Alexandrem Bužkem a univerzála Lukáše Masopusta.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Zima, Ogbu, Bořil - Tomič, Prebsl, Oscar, Diouf - Jurásek, Fila, Jurečka

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Kotula, Havel, Čoudek, Trummer - Suchan, Hubínek, Čermák - Šigut, Ondrášek, Tranziska

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 14.70 - 36.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slovan Liberec
1
1
0
0
3 : 1
3
Viktoria Plzeň
1
1
0
0
3 : 1
3
3
FK Jablonec
1
1
0
0
2 : 0
3
Sigma Olomouc
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Bohemians Praha 1905
1
1
0
0
2 : 1
3
Sparta Praha
1
1
0
0
2 : 1
3
7
FC Hradec Králové
1
1
0
0
1 : 0
3
8
1. FC Slovácko
1
0
1
0
0 : 0
1
Slavia Praha
1
0
1
0
0 : 0
1
10
Baník Ostrava
1
0
0
1
1 : 2
0
FK Pardubice
1
0
0
1
1 : 2
0
12
FK Teplice
1
0
0
1
0 : 1
0
13
Dukla Praha
1
0
0
1
1 : 3
0
MFK Karviná
1
0
0
1
1 : 3
0
15
Dynamo České Budějovice
1
0
0
1
0 : 2
0
FK Mladá Boleslav
1
0
0
1
0 : 2
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (435)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele