Chance Liga - preview 2. kola: Liberec se představí doma, Plzeň hostí Hradec

27.07., 08:11, aktualizováno 28.07., 08:20
Previews
Hráči a fanoušci Liberce (© FC Slovan Liberec)

Slovan Liberec odehraje ve 2. kole Chance Ligy první domácí utkání. Soupeřem mu při něm bude Sigma Olomouc. Na vlastní půdě nastoupí také Viktoria Plzeň. Tu česká souboj s Hradcem Králové. Do Ostravy dorazí Jablonec a do Mladé Boleslavi Slovácko.

Slovan Liberec - Sigma Olomouc

neděle 14:30

Nedělní program české nejvyšší soutěže začne soubojem dvou před týdnem úspěšných týmů. Liberec si odvezl body z Karviné, Olomouc uspěla v Českých Budějovicích.

V domácí kabině během léta došlo k velkým změnám a nový kouč Radoslav Kováč dostal k dispozici spoustu nových posil. V prvním kole byl vidět především Michal Hlavatý, který dvěma přesnými pasy dirigoval obrat v Karviné, pečeť na výhru 3:1 přidal tři minuty před koncem Ľubomír Tupta.

"Čeká nás silný protivník, který určitě budí respekt. Olomouc stejně jako my vyhrála v prvním kole venku a ukázala, že na hřištích soupeřů to bude umět. U týmu také došlo ke změně na postu trenéra, převzal ho Tomáš Janotka, kterého dobře znám. Do mužstva jako by vlil novou krev. Nás čeká první domácí zápas a chtěli bychom se předvést v co nejlepším světle. V Karviné jsme sice nezačali dobře, ale naše obměněné mužstvo ukázalo charakter a sílu a dokázalo zápas otočit. Jak zní i z kabiny od hráčů, kdybychom teď nezvládli utkání s Olomoucí, body z Karviné bychom zahodili. Proto máme všichni motivaci jasnou," říká asistent domácího trenéra Miroslav Holeňák.

Sigmě se na úvod vyplatil tah s angažováním Jana Klimenta, útočník dal na jihu Čech obě branky a postaral se o triumf 2:0. Liberec a Olomouc mají vyrovnané vzájemné zápasy 22 výher i porážek a 16 remíz, loni se pokaždé radoval domácí tým, a to z vítězství 2:0.

"Bude proti nám stát velmi ambiciózní tým, který prošel velkou obměnou. V Liberci si slibují start nové éry, došlo k nákupu velkého množství hráčů, jejichž kvalita je velmi vysoká. Pro nás bylo velmi důležité vítězství v Budějovicích z toho pohledu, že jsme v kontextu dvou venkovních zápasů na začátek hned v tom prvním bodovali. Navíc to bylo vítězství zasloužené. V Liberci na to budeme chtít určitě navázat a nedáme kůži lacino. Bude to obrovská prověrka našeho týmu a třeba i některých mladších hráčů. Já ale věřím, že máme dostatečně silný a kvalitní tým, abychom tam odvedli dobrý výkon a porvali se o body," nechal se slyšet kouč Tomáš Janotka.

Na liberecké straně nejsou zcela fit Eneme, Halinský, Kulenovič a Rabušic a o jejich startech se teprve rozhodne. Olomouc se obejde bez Růska, chybět by mohli i Slavíček a Uriča.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Plechatý, Ševínský, Mikula - Koželuh, Varfolomejev, Icha, Ghali - Hlavatý, Višinský - Letenay

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Šíp - Kliment

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.96 - 3.54 - 4.01

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec

neděle 17:00

Ostrava za sebou má úspěšný návrat do evropských pohárů a v neděli odpoledne hodlá poprvé bodovat i v lize, před domácím publikem poměří síly s Jabloncem.

Baník před týdnem padl na půdě Bohemians 1905 a náladu si napravil ve čtvrtek proti Urartu. Soupeře z Arménie smetl jasně 5:1, trefilo se pět různých hráčů a svěřenci Pavla Hapala jsou jednou nohou ve třetím předkole Konferenční ligy.

"Jsme rádi, že nám vyšlo pohárové utkání s Urartu, ale musíme zase rychle přepnout na ligu. Čeká nás v ní určitě složitější zápas a těžší soupeř. Jablonec ukázal kvalitu hned v prvním kole a víme, že to bude náročné utkání. Máme samozřejmě v hlavě i nějaké změny. Čeká nás větší zátěž a cestování, tak s ohledem na to budeme zvažovat určité varianty. Každopádně se chceme dobře přichystat a věřím, že doma uspějeme," věří Pavel Hapal.

Jablonec zvládl skvěle loňskou skupinu o záchranu a na dlouhou sérii bez porážky dokázal navázat i v prvním kole proti Mladé Boleslavi. Nový trenér Luboš Kozel se uvedl výhrou 2:0, do listiny střelců se zapsali Dominik Hollý a Vachtang Čanturišvili.

"Vstup do sezony je vždy důležitý, první utkání proti účastníkovi evropských pohárů (Mladé Boleslavi) jsme zvládli. Je to odměna pro hráče za práci, kterou odvedli v přípravě i v tom prvním zápase. Chtěli jsme divákům ukázat, že jsme v přípravě nespali a dokázali něco změnit. Byly tam dobré pasáže a akce a teď na to musíme navázat," prohlásil Luboš Kozel.

Jablonci to na půdě Ostravy jde a dvakrát po sobě si na sever Čech odvezl výhru o jeden gól. O motivaci postaráno bude mít především jeho kouč Luboš Kozel, který dříve Baník trénoval. Jeho kolega na domácí střídačce Pavel Hapal by zase rád dostal dodatečný dárek k 55. narozeninám, které oslavil v sobotu.

Domácím vinou zranění nepomohou Lischka a Šudák a kompletní nebude ani Jablonec. Disciplinární trest si musí odpykat Puškáč, na marodce je kvarteto Černák, Hurtado, Chramosta, Krulich.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Juroška, Frydrych, Pojezný, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Šín, Ewerton - Klíma

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.09 - 4.51

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko

neděle 17:00

Slovácko na úvod překvapivě obralo Slavii a v neděli jede poprvé ven. Představí se na půdě Mladé Boleslavi, ta má v nohou čtvrteční první duel druhého předkola Konferenční ligy.

Tým Davida Holoubka před týdnem zklamal v Jablonci, podal špatný výkon a domů se vracel se zaslouženou porážkou 0:2. Proti litevskému TransINVESTu následně úspěšně složil reparát a mrzet ho mohou zahozené šance, výhra 2:0 mohla být vyšší.

"Představovali jsme si jiný vstup do ligové sezony i jiný způsob hry. Proti Transinvestu už jsme předvedli velmi slušný výkon, na který budeme chtít navázat. Znovu hrajeme doma, chceme se opět na konci utkání radovat společně s našimi fanoušky. Bude to pro nás obrovsky těžké a složité přepínat z poháru do ligy a zpět. Pro klub, jakým je Mladá Boleslav, je to velký zápřah. Hodně přemýšlíme o rozložení sil, přizpůsobujeme tomu i trénink. Určitou šířku kádru máme, budeme rotovat, ale zase nemůžeme měnit všech deset hráčů pro každé utkání," nastínil David Holoubek.

Slovácku se povedla otupit ofenzivní sílu Slavie a před vlastními fanoušky uhrálo cennou remízu 0:0. Ničeho obávat se nemusí ani ve druhém kole - v Mladé Boleslavi neprohrálo šestkrát za sebou, prohrálo jediný z posledních 12 vzájemných ligových zápasů a v nejvyšší soutěži s M. Boleslaví 7x po sobě bodovalo.

"Jedeme na první venkovní zápas povzbuzeni remízou se Slavií. Je to cenné z hlediska síly soupeře a také proto, že se nám v přípravě výsledkově nedařilo. V Boleslavi budeme vycházet z předchozí sestavy, možná dojde k jedné změně. Čeká nás silný soupeř. Do ligy sice nevstoupil dobře, přišel o dva vyloučené, ale má tak silný kádr, že je schopný Suchého a Sakalu nahradit. Navíc proti nám půjdou posilněni pohárovou výhrou," uvědomuje si Jan Palinek, asistent hostujícího trenéra.

Mladá Boleslav v prvním kole doplatila na nedisciplinovanost, Sakala a Suchý inkasovali červené karty a duel proti Slovácku se jich týkat nebude, společnost na tribuně jim budou dělat zranění Jawo, Kadlec, Kozel a Matějovský.

Slovácko tolik absencí nehlásí, i tak se musí obejít bez tří fotbalistů - karetní trest si odpykává Juroška, na marodce jsou Břečka a Daníček.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Král, Králik, Fulnek - Vydra, Langhamer - Ladra, Mareček, Kušej - Pulkrab

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Vaško, Doski - Havlík, Trávník - Blahút, Kohút, Sinjavskij - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.57 - 3.42

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové

neděle 20:00

Program druhého kola Chance Ligy zakončí utkání mezi dvěma celky, které stoprocentně zvládly svůj úvodní duel. Do Plzně zamíří Hradec Králové, jenž je pro papírového favorita neoblíbeným soupeřem.

Ze tří posledních vzájemných zápasů, obou odehraných v minulém kalendářním roce, totiž viktoriáni vytěžili pouhé dva body. Obě utkání předchozí sezony skončila remízou 1:1, ve Štruncových sadech téměř přesně před rokem srovnali hosté až zásluhou Šašinky v šesté minutě nastavení.

Koubkovi svěřenci na úvod letošní edice soutěže zvládli souboj týmů se dvěma nejstaršími trenéry. Dukle nedali mnoho šancí a nakonec zásluhou Dwehova gólu, Šulcovy penalty a Peterkova vlastňáku zvítězili 3:1. Napravili tak nepříliš vyvedený závěr minulého ročníku, kdy čtyřikrát v řadě nedokázali vyhrát. Nutno však podotknout, že kromě pohárového finále už jim o nic nešlo.

Miroslav Koubek byl se vstupem do ligy spokojen. "Proti Dukle to byla nepochybně důležitá výhra. Věděli jsme, že start není s nikým jednoduchý, zvlášť když je to na půdě nadšeného nováčka. Takovým zápasům říkám past, jsem rád, že jsme ho zvládli. Čeká nás Hradec, mužstvo velice konsolidované a silné. V minulé sezoně nás dvakrát obralo o body, určitě musíme být ve střehu," varuje ostřílený kouč.

Votroci mohli být s koncem minulého ročníku nadmíru spokojeni, z deváté pozice po základní části se skrze play-off probili až do play-off o Konferenční ligu. Nezdar v Mladé Boleslavi určitě přinesl zklamání, hned na úvod nové sezony ovšem Hradečtí ukázali, že to s atakem na poháry myslí vážně i letos. Nebyl to zrovna nejpohlednější výkon, avšak odhodlání a Spáčilova trefa v páté minutě nastaveného času jim vynesly tříbodový zisk.

"Plzeň rozjela sezonu zřetelnou výhrou na Dukle. Trenér Koubek nás má určitě dobře načtené, my naopak známe jeho práci. Viktorka má samozřejmě silný kádr, velké individuality, jde o účastníka evropských pohárů. Pojedeme tam ale s otevřeným hledím a zkusíme pro Hradec urvat nějaké body," nabádá Adrian Rolko, asistent trenéra Horejše.

Ten bude postrádat velké množství hráčů, zdravotní potíže do hry Heidenreicha, Hlaváče, Kodeše, Krejčího a Kučeru. Ani domácí na tom nejsou v tomto ohledu o mnoho lépe, nemohou využít Durosinmiho, Baiera, Hejdu, Palusku, Sýkoru a Valentu, otazník navíc visí i nad Souarém.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc - Kabongo, Vašulín

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čech, Čihák, Spáčil - Harazim, Dancák, Kaštánek, Horák - Juliš, Pilař - Matěj Koubek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.28 - 8.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Bohemians Praha 1905

sobota 14:30

Také ve druhém kole tuzemské nejvyšší soutěže se dejvická Juliska zřejmě slušně zaplní. Po návštěvě plzeňské Viktorie totiž Dukla vyzve ve svém útočišti Bohemians. Půjde tedy o městské derby, v němž domácí budou chtít poprvé po návratu do ligy bodovat.

Před týdnem Dukla mnoho šancí neměla. Na Plzeň brzy začala ztrácet a nakonec Západočechům podlehla po výsledku 1:3. Proti Bohemians, tedy papírově snadnějšímu soupeři, už by její hráči rádi uhráli lepší výsledek. Zadarmo to ale nebude. "Musíme se připravit na to, že utkání bude stejně těžké. Je potřeba, abychom přenesli do zápasu větší odvahu, kterou jsme proti Plzni měli v druhém poločase," řekl trenér Dukly Petr Rada.

Bohemce se start do sezóny povedl lépe. "Klokani" našli ve svém Ďolíčku po dlouhých čtrnácti vzájemných utkáních bez výhry úspěšný recept na ostravský Baník. Na Julisce už sice nebudou vedeni jako domácí mužstvo, lze však očekávat, že jejich fanoušci budou v ochozech hlasitější než příznivci Dukly. "Každý vítězný vstup do nové sezony je cenný, navíc když víte, že pak jedete dvakrát ven. Skolili jsme silného protivníka, Baník. Nyní chceme potvrdit dobrý start do soutěže na Dukle. Věříme, že nám tam fanoušci vytvoří domácí prostředí," uvedl kouč Bohemians Jaroslav Veselý.

Na straně Klokanů se v sobotu neukážou brankář Roman Valeš ani obránce Denis Vala - oba limituje zranění. K tomu je nejistý start náhradního brankáře Lukáše Soukupa. U domácích se zase teprve rozhodne o nasazení zadáka Davida Ludvíčka.

Obě mužstva se naposledy utkala před více než pěti lety - tehdy zápas na Julisce skončil smírně 1:1.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Holiš - Douděra, Hora, Kozma, Šebrle - Matějka - Mešanovič

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Vondra, Hybš - Dostál, Smrž, Čermák, Kovařík - Ristovski - Hilál, Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.43 - 3.70 - 2.07

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Pardubice - MFK Karviná

sobota 17:00

Pardubice ani Karviná v prvním kole ligového ročníku nebodovaly. Ze sezonních prologů ale odcházely oba mančafty s odlišnými dojmy. Zatímco Pardubičtí se za výkon na půdě Sparty nemuseli stydět, Slezané nebyli po domácí porážce s libereckým Slovanem vůbec spokojeni. Jak si Východočeši a MFK povedou ve vzájemném klání?

Pardubice před týdnem proti obhájci mistrovského trůnu dokonce jako první skórovali. Nakonec sice padli, ale na Spartu nestačili o jediný gól. V dalším utkání už každopádně chtějí být po závěrečném hvizdu úspěšnější. "Každý ligový zápas je složitý a náročný. Vždy se hraje o každý metr hřiště. Jiný zápas nás čeká hlavně po mentální stránce. Nic to nemění na tom, že se chceme hodně soustředit na domácí utkání. Chceme, aby pro nás zápasy v CFIG Areně znamenaly výhodu," prohlásil trenér Východočechů Jiří Saňák.

Karviná hrála doma už před týdnem. A svou tvrz neuhájila, když od soupeře z úpatí Ještědu inkasovala hned třikrát. "Liberec byl k poražení, minimálně bod jsme měli uhrát. Ale už je to za námi, k fotbalu to patří. Snad se z chyb poučíme," doufá před cestou do Pardubic asistent hlavního trenéra MFK Marek Bielan.

Slezanům bude na východě Čech scházet zraněný obránce Douglas Bergqvist. Pardubičtí se zase musí obejít bez záložníka Laurenta Kissiedoua, jenž jakožto občan Pobřeží Slonoviny čeká na schválení dlouhodobých víz.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Šimek, Polyák, Kalabiška - Vacek, Solil - Mareš, Patrák, Zifčák - Zlatohlávek

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Svozil, Krčík, Fleišman - Mikuš, Čavoš, Planka, Memič - Regáli, Ezeh, Samko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.52 - 2.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha

sobota 17:00

První dva soutěžní zápasy v nové sezóně má Sparta zdárně za sebou. V lize si i přes potíže poradila s Pardubicemi, následně Letenští zvládli též úvodní zápas předkola Ligy mistrů. Budou Pražané úspěšní i napotřetí? Nebo je v Teplicích rozhodí nová hymna "Sklářů"?

Zatím se Sparta pod novým trenérem Larsem Friisem pozvolna rozjíždí. Proti Pardubicím dokonce prohrávala, nakonec ale utkání otočila ve svůj prospěch. A úterní mač na půdě irského Shamrocku Rovers už měla víceméně ve svých rukou. Letenští tak mohou být se vstupem do ročníku jakž takž spokojeni, byť klíčové souboje samozřejmě teprve přijdou.

Vzhledem k náročnému programu zkraje sezóny je důležité, jak se Pražanům bude dařit udržet všechny členy kádru v zápřahu. "Do první reprezentační přestávky nám zbývá odehrát 11 zápasů, takže potřebujeme všechny hráče. Bude se to ještě trochu točit. Ale nevím, jestli budeme hráče rotovat v každém utkání. Musíme plnit své úkoly, máme před sebou hodně zápasů v české lize i v předkolech pohárů. Musíme dál vyhrávat," řekl k tomuto tématu kouč Friis.

Teplice se na rozdíl od Sparty mohou plně koncentrovat jen a pouze na tuzemská střetnutí. Jedno takové odehrály před týdnem v neděli - a byla to dost napínavá podívaná. Dlouho se zdálo, že si Skláři s královéhradeckými "Votroky" rozdělí body. Pak ovšem Severočeši skórovali - jenže tento zásah nakonec kuriózně neplatil kvůli chybně rozehranému volnému kopu. A nakonec si Tepličtí z východních Čech neodvezli ani bod, neboť v samotném závěru rozhodl o výhře Hradce obránce Karel Spáčil.

Nyní čeká Skláře obtížný protivník, i tak jej ale hodlají potrápit. "V úvodním kole jsme pracovali dobře do defenzivy, proti Spartě bychom však chtěli být ještě odvážnější v ofenzivě. Soupeře čeká odveta předkola (Ligy mistrů), má ale kádr tak široký a kvalitní, že je vlastně jedno, kdo nastoupí. Vždy budou mít velmi silnou sestavu. Nečekáme, že Sparta proti nám bude něco měnit na stylu hry, se kterým je úspěšná už od předminulé sezony," vzkázal asistent hlavního trenéra Severočechů Ondřej Prášil.

Proti Spartě odehrají Teplice první domácí zápas sezóny. Při té příležitosti představí Skláři novou klubovou hymnu od skupiny Kabát. Kvůli zranění si ji pouze z tribuny poslechne hned několik zraněných na straně Severočechů - obránci Jan Knapík s Ondřejem Kričfalušim a defenzivní univerzál Ladislav Takács. K tomu je nejistý start záložníka Roberta Jukla i útočníka Mohameda Jásira. Letenští zase na marodce evidují středopolaře Kaana Kairinena, o nasazení pravého beka Angela Preciada se teprve rozhodne.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Cykalo, Mareček, Mičević - Švanda, Bílek, Havelka, Harušťák - Trubač - Gning, Horský

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Zelený - Wiesner, Laci, Sadílek, Ryneš - Daněk, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.65 - 4.80 - 1.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice

sobota 20:00

Slavii nevyšel vstup do ligového ročníku podle představ. Pražané na hřišti Slovácka nevsítili jediný gól, což hodlají v dalším zápase napravit. Pokud by k tomu nedošlo, šlo by o velké překvapení. Sešívaní totiž přivítají jasné outsidery z Českých Budějovic a snad ani ti nejoptimističtější fanoušci Jihočechů neočekávají něco jiného než výhru domácích.

Možná slávisté před týdnem doplatili na pozvolnější rozjezd hráčů, kteří měli ještě pár týdnů dozadu reprezentační povinnosti. Tak či onak, družina trenéra Jindřicha Trpišovského se proti Slovácku nepředvedla v nejlepším světle. Na rozdíl od hlavních konkurentů v boji o první místo, Sparty a Plzně, tak hned na úvod ligového kalendáře zaváhala.

Dvoubodovou ztrátu ovšem může rychle napravit. A proti Českým Budějovicím se ani nic jiného nečeká. Pro Pražany navíc půjde o první domácí utkání v sezoně, před vlastními příznivci se tedy budou chtít pořádně ukázat. "Těšíme se na fanoušky moc, pauza byla dlouhá, zase bude vyprodáno, úžasná věc. Jsme natěšení, věřím v dobrý výkon, zisk tří bodů," vyhlíží sobotní špíl Trpišovského asistent Milan Kerbr.

To Budějovičtí do vršovického Edenu v tak dobrém rozmaru nedorazí. V průběhu týdne se sice formálně dokončilo převzetí klubu novým vlastníkem, tato změna však fanoušky, kteří proti předešlému vedení oddílu vehementně protestovali, moc neuklidňuje. A stejně tak je jistě moc nepotěšil ani vstup Dynama do sezony. Jihočeši totiž nestačili na olomouckou Sigmu, jejíž vítězství režíroval dvougólový útočník Jan Kliment.

Samotní fotbalisté Budějovic ale nechtějí hned po prvním klopýtnutí připustit nepohodu. "Určitě jsme chtěli první duel vyhrát, chtěli jsme potěšit naše fanoušky. Jdeme však zápas od zápasu. Určitě nás to nějak nerozhodí. Jsme připraveni na další zápasy, budeme bojovat o každý metr na hřišti, o každý bod. Sezona je ještě dlouhá, takže věřím, že to nakopneme a budeme úspěšní," prohlásil záložník Dynama Marcel Čermák.

Zatímco Jihočeši by do Prahy měli dorazit v kompletním složení, Slavia eviduje hned několik ztrát. Na marodce setrvávají brankář Jindřich Staněk a obránci Štěpán Chaloupek s Ondřejem Zmrzlým a čerstvě indisponovaným Tomášem Vlčkem. K tomu jsou nejisté starty záložníků Christose Zafeirise s Alexandrem Bužkem a univerzála Lukáše Masopusta.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Zima, Ogbu, Bořil - Tomič, Prebsl, Oscar, Diouf - Jurásek, Fila, Jurečka

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Kotula, Havel, Čoudek, Trummer - Suchan, Hubínek, Čermák - Šigut, Ondrášek, Tranziska

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 14.70 - 36.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slovan Liberec
1
1
0
0
3 : 1
3
Viktoria Plzeň
1
1
0
0
3 : 1
3
3
FK Jablonec
1
1
0
0
2 : 0
3
Sigma Olomouc
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Bohemians Praha 1905
1
1
0
0
2 : 1
3
Sparta Praha
1
1
0
0
2 : 1
3
7
FC Hradec Králové
1
1
0
0
1 : 0
3
8
1. FC Slovácko
1
0
1
0
0 : 0
1
Slavia Praha
1
0
1
0
0 : 0
1
10
Baník Ostrava
1
0
0
1
1 : 2
0
FK Pardubice
1
0
0
1
1 : 2
0
12
FK Teplice
1
0
0
1
0 : 1
0
13
Dukla Praha
1
0
0
1
1 : 3
0
MFK Karviná
1
0
0
1
1 : 3
0
15
Dynamo České Budějovice
1
0
0
1
0 : 2
0
FK Mladá Boleslav
1
0
0
1
0 : 2
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (435)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:

Kinský - Zima, Ogbu, Bořil - Tomič, Prebsl, Oscar, Diouf - Jurásek, Fila, Jurečka

To jsem zvědavý kolik z toho jste trefili

Reagovat
Coutinho10

nevděčná role tohle tipovat

Reagovat
KingMaster13

Já jen vím že si z fanty mohu jít vyndat Vlčka

Reagovat
monty25

Reagovat
Luka3enko

alespoň máš jistotu

Reagovat
Grupma

Ty máš ve fantě Slávisty? Chápu, že Slávii fandíš, ale tohle je Fanta. Žádné emoce, jen tvrdý boj o body Já Slavii vypustil, protože tam základ nikdo nikdy neví.

Reagovat
Freedo

Mám tam Kinskýho a Ogbua. To je za mě jistota a čistý konta budou. Záloha se až na Oscara tipuje blbě, útok už úplně. Filu tam zase nečekám, bohužel.

Reagovat
Grupma

Tak aspoň dvě skoro jistoty. Já vsadil na lepší hráče z horších týmů s větší jistotou základu. Takový Karel Spáčil z Hradce se mi už hezky vyplatil. Ale to je jasně spíš náhoda. Já taky kromě svých oblíbenců ligu prakticky nesleduju, takže musím trochu naslepo.

Reagovat
Freedo

Jak se to vezme. Spáčil má 16 zápasů v lize a 4 góly, což je na stopera super bilance. Já mám Čiháka.

Jakou fantasy hraješ?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jak píše kolega pode mnou. Ta obrana je po zranění Vlčáka skoro jistota že trefíš. Ogbu, Holeš, Kinský to je prostě jasný a ten poslední post buď Zima a nebo Bořil (to taky prostě vycítíš). Bořil teď má dobrou formu tak nějakou dobu ho Jindra nechá hrát. Vepředu si to absolutně netroufnu ale odhadovat Ještě mám Provoda, to je takovej základní stavební kámen zálohy a Oscar by se dal hrát ale ten je pro fantu naprd protože nedělá body

Reagovat
Miguel19

Že už by to měl Jindra sehraný?

Reagovat
exse

Tyjo, to vypadá docela šíleně. To už tam fakt nemáte žádný fotbalisty?

Reagovat
Losinho

Zafeiris, Oscar, Fila, Ševčík, Wallem, Jurásek, Vorlický + Kinský s Mandousem technicky mezi top gólmana určitě. Za mě ok co se týče technickejch hráčů a to jsem byl myslím při vybírání docela přísnej.

Reagovat
exse

Plus mínus souhlas, jen bych čekal, že doma proti nejhoršímu týmu ligy těch technickejch hráčů využijete více.

Reagovat
Losinho

Tak Zafeiris se vrací po zranění, do základu ho asi hned nehodí. Vorlický je specifickej případ.

Z toho zbytku myslím většina nastoupí.

Reagovat
Luka3enko

jako na tom Slovácku mi teda přišlo, že to ten Vorlický možná v noze má, ale na úroveň ligy není absolutně ready.

Reagovat
Losinho

Byl to jeden zápas, nedělal bych z toho velký závěry.

Reagovat
Freedo

Bylo vidět, že toho nemá ještě tolik odehráno v dospělém fotbale a neumí se tolik popasovat s tvrdou hrou. Trochu se bojím, že ho někdo v naší kopáčský lize zrakví.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Tak musíš ho do toho dostat no, to se dalo očekávat.

Reagovat
ACSeRw!n

mel sem to bez komentare, tak si nejsem jisty, jestli to byl vzdy on ale prislo, mi ze asi 3x vzal balon a bezel s nim hodne dobre dopredu a meli problem ho chytit

Reagovat
KingMaster13

Slovácko hrálo hrozně agresivně a on byl podělanej až za ušima že ho někdo sejme a bude zase mrtvej. Včera už hrál v mnohem větším klidu.

Reagovat
Nuno čomes

Třeba Wallem.

Reagovat
Losinho

Kinský - Douděra, Ogbu, Holeš (Zima), Bořil - Prebsl, Oscar - Jurásek, Provod, Wallem - Fila

Pls pls

Reagovat
ACSeRw!n

to vypada moc logicky, to nebude

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nuno čomes

Proč se nesehrávají?

Reagovat
Me2win

Kolář - Coufal, Kúdela, Deli, Bořil - Traoré, Souček - Masopust, Stanciu, Olayinka - Škoda

Reagovat
Gelu28

Tipovačka 2.kolo

Dukla - Bohemka 1:1

Pardubice - Karviná 2:2

Teplice - Sparta 1:3

Slavia - Budějovice 4:0

Liberec - Olomouc 2:2

Baník - Jablonec 1:2 (Hapale už táhni)

Boleslav - Slovácko 1:0

Plzeň - Hradec 3:0

Reagovat
Freedo

Tipovačka 2.kolo

Dukla - Bohemka 0:1

Pardubice - Karviná 1:2

Teplice - Sparta 0:2

Slavia - Budějovice 3:0

Liberec - Olomouc 2:1

Baník - Jablonec 1:1

Boleslav - Slovácko 0:0

Plzeň - Hradec 3:1

Reagovat
Kryptos_

Tipovačka 2.kolo

Dukla - Bohemka 1:2

Pardubice - Karviná 2:2

Teplice - Sparta 1:3

Slavia - Budějovice 3:0

Liberec - Olomouc 3:2

Baník - Jablonec 2:1

Boleslav - Slovácko 0:1

Plzeň - Hradec 3:1

Reagovat
oli9

Pokud chcete hrát tipovacku, nejlepší na fcslovacko.com

Reagovat
Orlandiiik

Prosím, pošle někdo odkaz, kde se probírá OH ?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
C-M@ster

Borci, taky někoho tak neskutečně sere Radotínský? Kdy přijde nějaká nová škola komentátorů, co vytlačí tyhle klíšechrlicí dinosaury? A nemyslím Svitkovou, co zní jak 14letej kluk.

Reagovat
Me2win

Daleko horší je ten klaun Šilhan, ten mi pije krev neskutečně.

Reagovat
ACSeRw!n

Radotinskyho nesnasim uz od doby Galaxie sport, nechapu, jak nekdo jako on muze tu praci delat a jeste takhle dlouho

Reagovat
PL28

mám to podobně, tehdy měl ještě brýle a ty dlouhý kudrnatý vlasy

Reagovat
Uwe háže buly

navíc je tam snad i nějakej šéf těch komentátorů ne? Něco jak Bosák nebo Příruba.

Reagovat
Sosi

Reagovat
rufus

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Uwe háže buly

Ne, za mě je z těch komentátorů nejhorší, klidně i když počítám i ty z ČT.

Reagovat
Sosi

Odjakziva. Dal bych mu pesti

Reagovat
C-M@ster

Bude červená?

Reagovat
$dolar$

Bude, ale pro Matejku

Reagovat
C-M@ster

To ten zákrok Hůlky byl horší, ale Matějkův vypadal hůř na videu

Reagovat
Greny

Jatka Matějka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

A Hulka ji nedostal proc?

Reagovat
wwwx

To je komedie.

Reagovat
lampas

Za chvíli budou redky za každý obyčejný faul Tahle zkurvená mrdka spolu s VARem postupně likvidují fotbal...

Reagovat
Greny

Lampasak zas bude po zápase brečet

Reagovat
PL28

Tohle, tohle nemám rád..

Reagovat
Sosi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Snad do toho pujde na plny pecky a konecne od nej budem mit pokoj.

Reagovat
ratusek

Proč ho Dostál sundával? On by to stejně nedal

Reagovat
Coutinho10

Matějku mám na 1. místě lavičky na isport fantě, tak hlavně, ať mi ho nikdo nepustí do hry , už má -5 bodů

https://ibb.co/S7y8gs7

Reagovat
lampas

Bez hráčů jako Dostál by ta liga nebyla tak zábavná

Reagovat
John Obi Mikel

*Reichl

Reagovat
John Obi Mikel

Duklaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle udělal náš gólman v okrese, myslel jsem že už to neuvidim Reichl

Reagovat
ratusek

Ty vole brankáři jako Knobloch, Reichl chytají ligu

Reagovat
$dolar$

Vsak Reichl bejval dobrej golman, ne?

Reagovat
kasparko

Byl dobry, ale i kdyz chytal dobre, tak ho Vesely hned stejne vyndal jak prisel Jedlicka a od ty doby se do ty predchozi formy nemuze dostat.

Reagovat
ratusek

Je pravda, že takovéto hrůzostrašné kiksy asi udělá jednou za čas snad každý golman v naší lize

Reagovat
Uwe háže buly

Ale to bylo jen pár týdnů v kariéře ne? Předtím taky bída.

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek kapitan to uz to fakt radsi mohli dat Belmondovi,, kazdopadne Kairinen na livici je skvela zprava a snad by mohl byt pripraven na rozhodujici zapasy v kvalifikaci do LM

Reagovat
Uwe háže buly

Co ti na něm vadí?

Reagovat
ratusek

Vždyt se ho Matoušek ani nedotkl ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Duklaaa Plukovník

Reagovat
wwwx

Člověk by nevěřil, že takhle může vypadat prvoligový stadion na západ od Košic, ale pro pevnost Juliska.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda že Sparta nedostala ty Islanďany (respektive k ní nepostoupili), to byste teprve viděli.

Reagovat
ratusek

Ty jo, tam je polovina stadionu Sparty ne?

Reagovat
ACSeRw!n

vypada to minimalne na 5k

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, mohl být gól po zakopnutí

Reagovat
guzman

Tak co to je kurva, zbytečné ztráty

Reagovat
monty25

Gningu, neboj se udělat kličku.

Reagovat
Me2win

Že by dneska ztráta ?

Reagovat
$dolar$

S Budejkama tomu nevěřím.

Reagovat
$dolar$

Birmancevic

Reagovat
Me2win

Birmančevič na něčem jede?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Hele, Srbsko hraje volejbal až zítra...

Reagovat
ratusek

Pěkně to skákalo té v černém

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem cumel

Reagovat
$dolar$

Už mi došlo koho mi Friis připomíná - Philip Seymour Hoffman

Reagovat
Me2win

v tom filmu kde hraje toho novináře.

Reagovat
Mass

Reagovat
Bex5

Pirati na vlnach

Reagovat
Witcher

Brzo

Reagovat
guzman

Ten trávník je otřesný

Reagovat
Me2win

Svatku tyvole takhle do Slavie nepůjdeš...

Reagovat
ACSeRw!n

Suchomel je strasidelnej.. drevak a navic evidentne hrozne nervozni.. o puli snad Wizzard a ten rozhodne

Reagovat
Me2win

Birma mi připomíná Olayinku v posledních sezónách ve Slavii, to už na tom hřišti vyloženě dělal kokotiny. A co to je ten Suchomel za šílený kopyto? Ten je strašidelnej.

Reagovat
$dolar$

No chtelo by to gol od Teplic. Sance tam jsou, jen to zakonceni.

Reagovat
KKralik77

Jestli Teplice vydrží fyzicky, tak body budou

Reagovat
$dolar$

krasne si to zakriknul

Reagovat
KKralik77

Omlouvám se

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Boze to je blbec

Reagovat
monty25

Než zapnu 2. půli, tak Teplice prohrávají.

Reagovat
John Obi Mikel

Takže za to můžeš ty, že ses nekoukal

Reagovat
monty25

Já jsem v hospodě, doma by se mi to nestalo.

Reagovat
ACSeRw!n

Friis to dobre videl a Suchomela vyndal a dokonce poslal Amiga

Reagovat
KKralik77

Hmm a jste o 100% víc nebezpečný.

Reagovat
Me2win

Štěstí Sparty by měli studovat někde v laboratoři. Ono se jim to vrátí zase nějakou šestkou v Evropě .

Reagovat
Transfermarkt

Zaujatý pseudoexpert promluvil

Reagovat
ACSeRw!n

Angelo uz tam jezdi na motorce

Reagovat
guzman

Šulo zbytečná, ale taky kvůli rozhodčímu

Reagovat
Gelu28

Ten sudí Starý už od pohledu by zasloužil nakopat do tlamy...co to jako mělo ted být ? jasný faul na Birmančeviče nechal a pak Haraslína okartuje ....kdyby pískl co má tak ta situace není ....

Reagovat
guzman

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná žlutá Haraslína, ještě mohl dostat žlutou za kecy.

Reagovat
guzman

?

Reagovat
mistr129

tohle bylo asi nejdivnější divení se, jaký jsem viděl

Reagovat
$dolar$

Tak to samy dneska cervena ro Matejku, oranzovej faul Hulky nechal jako vyhodu a Matejka z toho ma cervenou.

Reagovat
Transfermarkt

Jako je tragickej

Reagovat
ACSeRw!n

ofsajd

Reagovat
KKralik77

Nádhera

Reagovat
ACSeRw!n

Sulo super akce

Reagovat
John Obi Mikel

Harušťák

Reagovat
monty25

Góóól!!! Harušťák

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
$dolar$

To si delaji prdel? Jak to muzou takhle po rozehravce nepohlidat?

Reagovat
didosh

kokoti

Reagovat
KKralik77

To si dělají prdel

Reagovat
$dolar$

To jsem se radoval dlouho ty kravo.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Šuloooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
guzman

Kuchtič Šulo

Reagovat
ACSeRw!n

jak tam vyvolava jeste toho teplicaka

Reagovat
Grupma

Poj*banej stream. Si to tu přečtu a pak mi to ukážou

Reagovat
smazaný uživatel

Haraslin neodejde? Podle mě hráč pro kluby v top 5 ligách

Reagovat
Me2win

Starej a skleněnka. Sparta je pro něj ideální.

Reagovat
ACSeRw!n

celej zapas hral strasny hovno, ale sanci promenil no.. dost mozna uz je na velkej prestup starej

Reagovat
monty25

Ty vole, vždycky když nekoukám, tak Teplice dostanou góla...

Reagovat
$dolar$

A proc kurva nekoukas?

Reagovat
monty25

Protože dneska koukám na mobilu v hospodě a když píšu na EF, tak nemůžu koukat.

Reagovat
John Obi Mikel

Musíš najít hospodu kde dávaj fotbal

Reagovat
monty25

V Horšovským Týně bohužel asi žádná není.

Reagovat
Uwe háže buly

a kde si byl teda nakonec?

Reagovat
monty25

Restaurace Kobra. Jako všechno dobrý, ale televizi tam měli vypnutou.

Reagovat
ACSeRw!n

Kobra v Praze?

Reagovat
monty25

Tam jsem byl jednou na hokeji.

Reagovat
ACSeRw!n

ja vedle toho zimaku bydlim

Reagovat
Uwe háže buly

Já tam hrával

Reagovat
ACSeRw!n

krasa

Reagovat
Cotton

V čem?

Reagovat
Bex5

Ty jsi tam na pouti?

Tejno je vyborny misto, nedavno jsme se tam dost pobavili

Reagovat
monty25

Jo, byl jsem se tam dneska podívat na Káťu Tichou. Fotbal končil někdy v sedm a ona měla hrát od půl osmý, takže to akorát navazovalo. Nakonec teda kvůli technickým potížím začala až za pět osm.

Reagovat
Nuno čomes

Nee

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bex5

Kdo je Kata Ticha?

Ja tam jezdim obcas pracovat, jako je to fakt docela dobry misto na ziti

Reagovat
monty25

Kateřina Marie Tichá - zpěvačka

https://www.instagram.com/p/C98KjnHgrGQ/

Reagovat
John Obi Mikel

Tu znám, ta zpívala s Jelenem

Reagovat
monty25

Jo, dlouho s nima jezdila jako host. Teď už pár let zpívá s kapelou Bandjeez, která dřív hrála se zesnulým Davidem Stypkou.

Reagovat
Bex5

Aha, dik. Ale rekl bych, ze mam na min

Reagovat
Uwe háže buly

Akorát tam snad není jediná slušná hospoda takhle na posezení. A na jídlo taky tragédie, jedna restaurace na náměstí, kde mají dobrý hotovky

Reagovat
Bex5

Ne, slusny hospody tam fakt nenajdes

Zamecka docela dobre vari. Kobra, tam maj obcas veci ze zabijacky. A mezi panelakama je nejaka bejvala jednota, za 1014 korun jsme se vozrali radkama a fernetama + vecere.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, ta zámecká, to je asi ona. Za mě je to přesně ta prdel mezi Plzní a Domažlicema/De, kde je sice příjemně, ale je to díra po granátu

Reagovat
Bex5

Jo, pro mladyho cloveka to uplne neni, ale dokazu si predstavit, ze tam zijes jako presenior.

Ale krasna priroda, fajn tak akorat buransky lidi, kus historie a Nemecko (a Alpy) blizko.

Navic do 10 let tam bude nejen VR zeleznice z Plzne snad az do Mnichova, ale i obchvaty vsech tech dedin az do Plzne.

Reagovat
$dolar$

Tak sem nepis. Bude to radost x2.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
didosh

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Grupma

100x radši Monty, než ty. Ale zůstaňte tu prosím oba

Reagovat
Bex5

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se tvl dívej

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to jsou zase takové kecy těch komentátoru. Šestkrát to ještě řekněte s tím Bouřňákem Zlatá ČT

Reagovat
Gelu28

Bouřnák oni to říkají fakt furt ti lidoopové

Reagovat
ACSeRw!n

Kairinen

Reagovat
exse

Vindhal je dobrej čůrák. Za tohle by měl VAR dávat redky.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kolik nastaví?

Reagovat
John Obi Mikel

Njn, Trubač není Roberto Carlos

Reagovat
Zephyr

Krasniqi bude dobrá posila. Dost mu věřím tuhle sezónu.

Reagovat
Grupma

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

SIUUU a Amigo na motorce

Reagovat
monty25

1:1 na góly, co jsem viděl

Reagovat
exse

Wtf, to musel být jasnej offside.

Reagovat
Grupma

Monty na hajzlu

Reagovat
monty25

Ne, ale po tom gólu na 1:3 jsem začal psát tweet, takže ani ten čtvrtej jsem neviděl...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Grupma

Reagovat
guzman

Konečně

Reagovat
monty25

Takovej debakl

Reagovat
guzman

Dementi rozhodčí dneska

Reagovat
Grupma

No tak teď je Krasni zostudil

Reagovat
oli9

Hele mají tu vlastně nějaké fanoušci Bohemaci? Na stadion jich chodí hodně ale tady jich moc není ne...

Nebo je to tím že neumí psát

Reagovat
John Obi Mikel

Však je tu Firkraag, nebo jak se jmenuje.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Wow , si to napsal správně. Díky, cením

Reagovat
John Obi Mikel

Taky zírám, obvykle jsem v cizích slovech negramot

Reagovat
KKralik77

Reagovat
Sir Ravealot

Neumíme psát

Reagovat
oli9

Ne je vás tu fakt málo, mi přijde

Reagovat
iamek

Krasniqi Baller jak hovado

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Gelu28

Ted ještě Teplice padnou na Sigmě a to bude průser teprve s tím bouřnákem a budou mít o čem přemýšlet

Reagovat
John Obi Mikel

Musíme dávat góly se stejnou lehkostí jako Sparta. Po závaru jako druhý s Pardubicema, po odrazu jako dneska Vitík, soupeř by nám mohl přihrát před bránu jako se Shamrockem, po teči jako teď Krasniqi a z rychlého brejku jako Olatunji. My jsme hrozně křečovití a potřebujeme aby nám tam taky něco takhle prošlo.

Reagovat
guzman

Možná je to tím, že my tomu jdeme trochu naproti. Že rotace hráčů dává smysl, hráči hrají na svých postech a když to někomu nejde tak jde prostě dolů, do toho máme pár technických hráčů, které se nebojíme použít.

Reagovat
ACSeRw!n

tri sezony mame stesti

Reagovat
Luka3enko

a oni maji zase smule ohledně zranění

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ratusek

Reagovat
Grupma

Konec dobrý, všechno dobré. Ale ten fotbal na půl plynu mě moc nebaví.

Reagovat
Transfermarkt

Mě naopak zápasy Sparty narozdíl od Slavie baví

Reagovat
lampas

Původně jsem měl boj o poslední místo čistě mezi Duklou a Budějovicemi, každopádně Pardubice v boji o holé přežití budou evidentně taky.

Reagovat
mayday

Dukla si myslím v klidu jedenácté dvanácté místo ukope.

Reagovat
$dolar$

Trpisovsky at jde do pice. Proc neni Chytil ani na lavicce??

Reagovat
KKralik77

Že by zranění nebo nemoc ?

Reagovat
John Obi Mikel

Zdravotní indispozice nepustí do zápasu Ondřeje Koláře, Jindřicha Staňka, Štěpána Chaloupka, Tomáše Vlčka, Ondřeje Zmrzlého, Alexandra Bužka a Mojmíra Chytila. Christos Zafeiris s Lukášem Masopustem svá zranění doléčují.

Reagovat
$dolar$

Fantasy zase v pice. Ještě když se střídá jen post za post.

Reagovat
Mada

Reagovat
Coutinho10

Fila a Ivan zaklad

zatím jenom graficky, na webu to ještě není

https://pbs.twimg.com/media/GTglapsXgAAy7hW?format=jpg&name=large

Reagovat
Mass

Znělka slabá, ale reklama na Chance s Arabáčema skvělá

Reagovat
Nuno čomes

Koupit za 100 mega borce na lavičku, to je sen

Reagovat
guzman

Teď už dva

Reagovat
Miguel19

Musí se sehrát...

Reagovat
Nuno čomes

A pak ještě přijde +5 bodů.

Reagovat
Coutinho10

SESTAVA: Kinský – Holeš, Ogbu, Bořil – Douděra, Prebsl, Oscar, Diouf – Schranz, Fila, Provod

LAVIČKA: Mandous – Zima, Wallem, Jurečka, Vorlický, Ševčík, Chorý, Tomič, Jurásek

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
John Obi Mikel

Zase tohle rozestavení ještě v kombinaci s Prebslem v záloze. Nevim nevim.

Reagovat
Coutinho10

Buďějovice úplně nebyl soupeř, co by tento systém prověřil....uvidíme, co v dalších zápasech

Reagovat
Transfermarkt

JT loňské nezískání titulu hodil na Zimu? Nebo jak tomu mám rozumět?

Reagovat
PL28

Měl náročný Euro...ale zas tam načerpal spoustu zkušeností, jak na tom prvním

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě je léto, čas Zimy přijde.

Reagovat
Coutinho10

pro mě upřímně velký překvapení, čekal jsem, že po vypadnutí Vlčka, kdy poměrně dobře naskočil na Slovácku, tak že důvěru dostane i dnes, ale nedostal...

Reagovat
djiros

Tohle už je na těžkou diagnózu, Chocholoušek hadra

Reagovat
Miguel19

Hrát doma proti Budějkám s takovou připosranou sestavou...

Reagovat
hrundy

Jen 7 defenzivních hráčů doma na budejky? Nejsem si jistej, jestli to mužem zvládnout...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kazdej malej jarda vi, ze gol je nadstavba.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
KKralik77

Dneska to tam bude padat

Reagovat
Igner Farnsworth

Trpisovsky úplně ztracenej

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dobrá marodka na to že je 2 kole

Reagovat
John Obi Mikel

Inspirace Chelsea/United

Reagovat
Nuno čomes

Tak když mas v acku 30 lidi, dá se očekávat větší marodka. Ten styl fotbalu taky tomu hodně pomůže, v jiných týmech nejsou zvykli.

Reagovat
John Obi Mikel

DOUDĚRAAA

Reagovat
John Obi Mikel

FILA, hráč jako pila

Reagovat
Grupma

Reagovat
Mass

Reagovat
KKralik77

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Chorý když mají Filu

Reagovat
Transfermarkt

To neříkej,nebo tě Coutinho vyfénuje

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

hele ....já jsem rád za oba

Reagovat
Nuno čomes

A co Chytil? V tom případě jsi předpokládám rád za oba tři

Reagovat
Coutinho10

Chytil mi poslední dobou (i na euru) nepřišel jako top, takže když bude rozdílovej a hrát dobře, tak budu rád, ale myslím si, že nemusí mít nějakou super sezónu a proto je důlezitý mít Filu a i Chorýho, když Jurečka už je odepsaný ...pro Chytila to bude taky lepší, že to třeba na něm nemusí stát jako do této doby

Reagovat
Mass

Na co Staněk, když je Kinský.

Reagovat
smazaný uživatel

to platí taky, ale ten se během podzimu ukáže v Evropě a v zimě jde ven

Reagovat
Grupma

Oslabit konkurenta?

Reagovat
Bex5

Za tohle oslabeni skoro podekovat

Reagovat
Vinci

Oslabit konkurenta a mít v týmu aspoň někoho trochu sympatickyho

Reagovat
Nuno čomes

Tak co s penězi.

Reagovat
Coutinho10

oba mají svůj přínos...ty 2 jména se nevylučujou, že musí bejt jenom jeden nebo pouze druhej

Reagovat
KKralik77

Budějovice

Reagovat
John Obi Mikel

A jde se rýsovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rýsování stojí za hovno, proč nekoupili rovnou poloautomatický systém

Reagovat
ACSeRw!n

pockat.. oni to delaji nejak rucne nebo ??

Reagovat
wyqinac

no a jak sis myslel, ze se to dela?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám že ne, ale jde o rychlost, než tady ty čáry správně nakreslí tak to trvá pár minut, u poloautomatického systému co byl v LM a na Euru a už bude i v Premier League, to trvá pár sekund

Reagovat
dantetomas

V malovani

Reagovat
pingla

*Malování 3D

Reagovat
guzman

Ručně od ruky

Reagovat
Nuno čomes

Nedivil bych se. Ale opravdu vůbec ne. Spis by mě poloautomatické systém v naši lize prekvapil

Reagovat
wyqinac

je hrozny, jak dlouho to trva

Reagovat
Coutinho10

trvá to zbytečně dlouho, ale jestli to teda je na 100% správně, v což chci doufat, tak ok, ale když sem to pak večer viděl, tak jako hodně těsná záležitost a možná by se dala narýsovat i jinak, aby to offside nebyl, ale nebudu to nijak hejtovat, ale souhlas, že by to minimálně mělo bejt rychlejší

Reagovat
exse

Ten novej VAR je staršná hitparáda, jeden borec sedí u kompu s XPéčkama a 2 borci za ním mu čumí přes rameno a radí kam má klikat. Parádní 90' vibes.

Reagovat
Grupma

uronil jsem slzu.

Reagovat
Miguel19

Fila

Reagovat
John Obi Mikel

PREBSLLLL

Reagovat
DieFohlenBMG

Fantaaa

Reagovat
Transfermarkt

Ten Kostenbauer má asi jen jednu ruku, když místo něj chytá taková lopata,jako Jenáček

Reagovat
John Obi Mikel

Fandové z toho deště nejsou nadšení

Reagovat
PhilipS

Diouf naprosto boží, takže čekám, že si příští tři měsíce nekopne

Reagovat
John Obi Mikel

Konrád Waleeem, to bylo rychlý

Reagovat
monty25

Fila, Prebsl a Wallem ve Fantasy, to budou aspoň nějaký body.

Reagovat
djiros

Jurečku jste už odstřelili?

Reagovat
Transfermarkt

Asi jo, stejně,jako Zimu

Reagovat
Witcher

Zima se blíží

Reagovat
PhilipS

Tvle není místo dyť je tam teď asi 40 hráčů.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Coutinho10

pokud nepodepíše smlouvu, tak to bude mít těžší a těžší a konkurence je obrovská, takže si asi moc nakonec nekopne

Reagovat
Nuno čomes

Z Opavy i Slovácka odcházel po konci smlouvy, proč, je asi každému jasné. Nevím co si od toho slibujete, ale Vás to čeká za rok. Proč ho prostě nestřelíte za mega euro treba než ho mít na lavicce a v útoku na výběr máte?

Reagovat
Luka3enko

já úplně nechápu ten hate na něj, má platnou smlouvu a chce jí dodržet...

Reagovat
Coutinho10

j, už někdy od března / dubna mi je jasný, že nepodepíše, takže je to taková hra a čekání, jestli za něj přijde nějaká nabídka, která by dávala smysl přijmout, ale možná, jak jsme v dobrý finanční situaci, tak třeba to pro nás už není takový rozdíl, jestli dostat 1 mil EUR nebo nedostat a případně ho mít k dispozici třeba při nějaký neformě či zranění jiných útočníků

Reagovat
Martin9719

Bereme...

Reagovat
PhilipS

Pro Provoda malá tragédie, že se zranil. Už by hrál jinak dávno v top 5 ligách. Fakt skvělej. Diouf MOTM. A musím férově uznat, že dobře hraje i Bořil. Vorlický mě baví. Fotbalovost z něho vyloženě čiší. Takovejch hráčů není moc. Jsem na jeho vývoj moc zvědavej

Reagovat
wyqinac

Boril hral zatim oba zapasy fakt vyborne a to on je zrovna hrac, od kteryho uz bych to tolik necekal

Reagovat
Vinci

Má klasicky problém jako většina současných slavistu, je extrémně nesympatickej. Proto je nikdo v nechce

Reagovat
PhilipS

Jinak nová znělka úplně v pohodě. Panika na sítích zbytečná

Reagovat
Mass

Evidetně neroznenáš rozdíl mezi kritikou a panikou.

Reagovat
Nieuwendyk

Pískat konec ligy! ::mad

Reagovat
Nieuwendyk

Kia

Reagovat
Nieuwendyk

Napotřetí už to opravovat nebudu

Reagovat
Svářeč

Trochu OT, ale může mi někdo osvětlit, co se děje ve Slavistickém kotli? Dneska děkovačka pozdě, a před ní se tam cosi dělo, minule na v Hradišti tam taky bylo nějaké drama... nějaké vnitřní spory?

Reagovat
ACSeRw!n

vase bida nase radost

Reagovat
ratusek

Asi se řešil přístup k Chorému

Reagovat
Coutinho10

bohužel viz toto info z twitteru

https://pbs.twimg.com/media/GTjordMWkAIxa6m?format=jpg&name=large

na TS už několik let nechodím, ale jednoduše řečeno, tak mají tam nastavená pravidla, která chtějí, aby byla dodržovaná a když nejsou, tak se jim to nelíbí a pak to dělá nám jako klubu celkem ostudu...

Reagovat
ACSeRw!n

spravne, telefony do kotle nepatri a prekvapuje me, ze to nekdo nechape

Reagovat
Coutinho10

tak vždy se najde někdo, kdo třeba o tom není tolik srozuměn, ne každý třeba chodí pravidelně na TS a obzvlášť toto byl 1. domácí zápas, takže to třeba mohl bejt i někdo úplně novej, ale zkrátka je to tak nastavený a pokud tam člověk chce chodit, tak se musí přizpůsobit nebo jít jinam no

Reagovat
ACSeRw!n

tak jasny, ze ne vsichni lidi to vedi tim padem tam ale nema co delat a byl po zasluze odveden pokud ani na slovni urgenci nereagoval

Reagovat
KingMaster13

Já třeba naprosto chápu když tam blbouni natáčí během zápasu kdy se má fandit. A jako že byly doby, kdy to tam nahrával každý 5. Takže TS si ty lidi už docela vycvičila protože v kotli se má fandit ale na děkovačku mi toto přijde úlet. Zvlášť když je to jeden člověk a ty videa fandy SKS proslavují. Třeba na Stamford bridge taky několik lidí natočilo tu památnou děkovačku a na youtube je to docela hit.

Reagovat
Coutinho10

j dřív se to samozřejmě neřešilo...to až teď i s tím, jak přišel úspěch, tak najednou i ten zájem bejt na TS je vyšší a tak si řekli, že si můžou vybírat, jaký lidi tam chtějí a proč z toho nevytěžit to je nejlepší, aby ta podpora byla co největší a tím pádem lidi, co tam chodí si fotit / natáčet, tak tam nechtějí a je jim jedno no, jestli během zápasu nebo po zápase

nicméně myslím si, že už asi není úplně nutný tu děkovačku tolik propagovat...ta už svůj zvuk a respekt má nejenom u nás, ale i v zahraničí viz jak píšeš ohledně té z Anglie

Reagovat
KingMaster13

Jo to asi není ale furt chodí noví a noví lidé a ti si to na památku natočit chtějí. Já mám takto natočené takové 3 výjimečné a bohatě mi to stačí, protože se to furt opakuje ale pokud přijde někdo úplně nový tak mám pochopení že si to natočit chce. Já mám takhle děkovačku po Kluži, Seville a Rakowu to byly takové 3 okamžiky novodobé éry které tak nějak vystihují to dění u nás

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Největší prdel, když si fakani z kotle myslej, že jsou něco víc. Ale chápu, v 16 jsem byl stejnej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Grupma

Lidi jsou s těmi mobily jak nemocní. Někde je vystoupení, které se nahrává oficiálně s tím, že to bude na YT, ale stejně tam lidi mají zapnuté mobily. Ve školce se rodiče nedívají na vystoupení, protože se dívají na mobil, a pak ani nemůžou pořádně dětem zatleskat, protože s mobilem v ruce je to trochu koan Při nástupu na olympiádě - už na té minulé - tam mraky sportovců šlo s mobilem a natáčeli se, jak tam jsou...

No, asi bych je nevyhazoval, ale někdo by jim měl už trochu domluvit.

Reagovat
Coutinho10

OT: teď derby Béček na ČT2

jsestava dle jmén ne nijak moc zajímavá:

https://pbs.twimg.com/media/GTjuHWDXAAAKAvG?format=jpg&name=large

jinak stadión v Radotíně se mi teda moc nelíbí, určitě mohli vybrat nějakou lepší variantu pro stěhování ze Xaverova....tady je i atletická dráha, takže nic moc

Reagovat
John Obi Mikel

Rama

Reagovat
Coutinho10

dobrej důraz v té skrumáži ve vápně vypadá hodně dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Tak teď to s ním nevypadá vůbec dobře

Reagovat
Coutinho10

pořádně jsem to ani neviděl, co přesně se mu stalo....velká škoda

Reagovat
Losinho

Tam bude zlomená lýtková nejspíš.

Reagovat
Coutinho10

au au

Reagovat
Transfermarkt

Jj, v Bille ve slevě, také jsem neodolal

Reagovat
John Obi Mikel

Ta byla přísná

Reagovat
Coutinho10

asi notičky no protože musel vidět, že hrál míč čistě na roh

nicméně v derby mě to asi úplně nepřekvapuje no...pískat penalty v deby už dlouhodobě se rozhodčí pro našeho soupeře nebojí

Reagovat
Transfermarkt

Neskutečný, vy si pobrečíte i v zápasech rezerv.

Reagovat
Losinho

Tohle penalta

Reagovat
Coutinho10

asi notičky no protože musel vidět, že hrál míč čistě na roh

Reagovat
Losinho

Díky bohu za VAR, když vidím tyhle hovna.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
havrys99

Tyjo teď na to koukám zpětně, on sice odehrál míč, ale druhou nohou mu kolenem vzal achilovku. Jakože zdá se přísná, ale není to úplně úlet.

Reagovat
Losinho

Ale i s mladší sestavou Spartu teda slušně točíme. Jen na ten nedostatek zkušeností právě v těhle zápasech zase dojedeme.

Reagovat
Coutinho10

obraz hry není špatný a souhlas, v zápasech proti ostříleným týmům 2. ligy jako bylo třeba 1. kolo na půdě Táborska, tak tam asi budeme tahat za kratší konec pravidelněji

Reagovat
Losinho

Pak zas budou starosti o záchranu no..

Reagovat
Coutinho10

j, právě, bojím se toho, ale aspoň derby máme vítězný

Reagovat
$dolar$

Ja vas videl proti Taborsku nazivo. A nejvic se mi libil Pech. A ten Pikolon to je Cech? Takovy zvlastni jmeno.

Reagovat
Coutinho10

Pikolon, jj, tady máš víc info o něm: https://www.slavia.cz/player?id=3361&category=MUB

jinak ale herně asi Táborsko lepší ne a jejich zasloužená výhra nebo výsledek zkresluje

Reagovat
$dolar$

To se tezko komentuje.

Protoze oba tymy jsou uplne jinde. Vy se snazite rozvijet individualni schopnosti hracu a Tabor jde tvrde za postupem taktickym vykonem.

Takze zaslouzena vyhra, ale vetsina vasich hracu individualne lepsi, nez u Tabora. Akorat vam chybi zkusenosti a Nadvornik presne vi, co ma za hrace a co s tim tymem chce hrat. Za me nejlepsi kouc v druhy lize. Spolu s Krondakem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Jj Pech je dost odskočenej oproti zbytku. Pikolon je Čech, určitě jeden z nejlepších v ročníku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Tak na poslední čtvrthodinku jdeme risk na dva hroty

Reagovat
Coutinho10

karma existuje, jestli si dobře pamatuju, že tu penaltu písknul po Konečnýho odehrání míče, tak právě Konečný dal vítězný gól derby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaká bude návštěva v Liberci v prvním domácím zápase pod novým vedením?

Reagovat
Tomko7

Cca 5500 si myslím

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Witcher

Reagovat
ACSeRw!n

tak co, kolik dorazilo? a kam prestoupil Doumbia?

Reagovat
kilobyte

Nic moc teda.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten zlínský trávník to je síla

Reagovat
$dolar$

Strasny, vubec se nedivim Nadvornikovi ze byl nasranej, proc to neotocili? Proc se nehralo v Tabore?

Reagovat
iamek

Budejky

Reagovat
monty25

Lehce OT: Po vyrovnání na 1:1 hned dostat gól a nakonec čtyřku. Kde už jsem to jenom viděl?

https://www.livesport.cz/zapas/t8BZgxZG/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Necid zase gól

Reagovat
monty25

To je asi jediné pozitivum. Pak ještě Melichar chytá dobře, ale obrana mu vůbec nepomáhá.

Reagovat
$dolar$

Kdybys sem nepsal, tak to skonci remizou.

Reagovat
Grupma

Reagovat
Greny

Tak Budějovice bez trenérů, vyhodili je rychle

Reagovat
smazaný uživatel

A nástupce prý Franz nebo Chovanec

Šok v Českých Budějovicích. Jen pár hodin po prohře se Slavií (0:4) v jihočeském klubu skončili trenéři Jiří Lerch a Jiří Kladrubský. Nahradit je může František Straka, další variantou je Jozef Chovanec (iDnes)

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Pepa Kolik mu je? To by do toho ještě šel?

Reagovat
Uwe háže buly

Jen 64, mladší než Rada. Podle mě by do toho nešel.

Reagovat
Uwe háže buly

I mladší jak rada

Reagovat
Uwe háže buly

Straka

Reagovat
mayday

Starší brácha Karluše Kejruše

Reagovat
iamek

Co Kotrba?

Reagovat
ACSeRw!n

Jozko GM a Franz trener

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

na tohle se těším....ještě, že je máme už za sebou, až je Franz zase namotivuje

Reagovat
Freedo

Kdy hrajou se Spartou?

Reagovat
Coutinho10

až 21.9. , ale doma

Reagovat
Bex5

To byl muj tip hele .. ale necekal jsem to po 2.kole

Reagovat
Skalda29

OT rohovy kop: chci se zeptat jestli někdo nemá odkaz na jeden špatné rozehraný roh první útočící hráč u rohu posune trochu míč do hry a než přijde druhý útočící aby mohl zahrát roh, tak přiběhne bránící hráč a veme balón a běží z toho do protiútoku.... Snad se něco takového stalo a není to můj výmysl

Reagovat
ACSeRw!n

k snidani byly lysohlavky ?

Reagovat
Skalda29

Jednou jsem měl a dobrý.

Reagovat
Nuno čomes

A jak ten protiútok dopadl?

Reagovat
Sigma Olomouc
Reagovat
Skalda29

Jojo něco takového ale myslim že to dokonce skončilo i gólem. Ale i tak dík aspoň za todle

Reagovat
Witcher
Reagovat
Transfermarkt

ePojisteni liga

Reagovat
Skalda29

Přesně todle. Díky moc

Reagovat
Sigma Olomouc

My máme Koutného v bráně tvl, to je vtipné. Ale je to jenom dobře, že se zbavujeme starého odpadu. Janotka

Reagovat
JackBlack

Liberec už mohl dát 3 goly prakticky z ničeho...

Reagovat
guzman

Plnej barák

Reagovat
djiros

Hapal šetří na odvetu nebo se zbláznil, že posadil Ewertona, Buchtu?

Reagovat
ratusek

Tak Buchta je totálně brz formy už několik zápasů a Ewerton je asi unavený. No šetřit hráče během třetího zápasu mi přijde přehnané. Uvidíme

Reagovat
doocetung

vždyť vyměnil asi 9hráčů.. a hlavně zase 3-5-2 , já to fakt nechápu .. pamatuje někdo zápas kdy jsme v tom hráli dobře nebo aspoň vyhráli ?

Reagovat
Kepy_FCB

Měl ho nechat odpočívat v odvetě a to tak že by tam ani neletěl

Reagovat
ratusek

Reagovat
djiros

Reagovat
Coutinho10

šetří pro koeficient

Reagovat
ratusek

3640? To mi přijde jako ostuda. Uvidíme další zápasy, ale čekal jsem tak 5,5tisíce. Přišlo ted jen o 600 lidí více než byla loňská průměrná návštěva

Reagovat
ACSeRw!n

3600 je uspech, jen blazen mohl cekat, ze najednou prijde plnej dum

Reagovat
ratusek

3600 by tam přišlo i za normálních okolností

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

no prave, lidi proste nejsou, nevim kde by se najednou vzali

Reagovat
Selänne

Před rokem by se hlásilo přes 5 tisíc. Jako musím říct, že z hlavní tribuny jsem tipoval minimálně 4,5 tisíc.

Reagovat
mayday

Léto, neděle, krásné počasí, start ligy.

A pod článkem u nového stadionu se půlka lidí rozčiluje, jak je 17k nebo kolik málo a že musí být stadion 25k apod.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Franta Jetel

Tyhle omluvy. Pokaždé se něco najde. Je to prostě trapas.

Reagovat
GjøvikFF

No však o tom mluví. Že veškeré debaty o nedostatečných kapacitách čs. stadionů jsou úplně liché.

Na tenhle "produkt" prostě nejsou lidi zvědaví.

Reagovat
mayday

Omlouvám se, chyba úsudku.

Reagovat
ratusek

Neřeším Baník

Reagovat
mayday

Vím, sorry

Reagovat
božský John

Reagovat
Witcher

Kde sou ty statisíce ze socek

Reagovat
lampas

Přesto se nešlo dostat k pivu a u vstupu na stadion byla fronta až k parkovišti V pátek, až přijedou pražský kurvy, tak to bude brutální masakr.

Jinak nepříjemné překvapení pro Kaniu to asi je, loni byla na úvodní domácí zápas s Baníkem návštěva téměř stejná. Když jednou ty lidi odnaučíte na fotbal chodit, tak je zpátky přivede asi jen boj o titul...

Reagovat
ratusek

Fakt jsem čekal o dost více. Ale je mi naprosto jasné, že by ten stadion zkolaboval Takže možná dobře, že tam víc lidí nebylo. Ale čeká vás to v pátek, to už aby ses tam šel postavit te´d a zamluvil místo v bufetu a na hajzlíkách

Reagovat
exse

Píšu to tu po milionté, ale musím. Letenay není fotbalista ani na okres, to je naprosto šílené co předvádí.

Reagovat
JackBlack

Ten je strašnej no

Reagovat
RadekVonCZE

Letenay

Reagovat
mayday

Čekal jsem, že ještě naposled nastoupí jeden z komba Tobiáš/Kotrba

Reagovat
JackBlack

Olomouc vzadu uplně tragická. Kdyby Liberec nebyli dřeváci, tak mohli dát tak 7 golu... hnus

Reagovat
KingMaster13

Když vidím to Slovácko tak o to hůř ta ztráta u nich teď vypadá.

Reagovat
ACSeRw!n

a krasnych 30 kusu od nich na vyjezdu, tam to jde do hajzlu

Reagovat
Coutinho10

nicméně pořád bych bral velkej potaz v tom, jestli ten tým hraje doma x venku

Reagovat
Greny

Kabongo out na celý podzim.. možná i dele

Reagovat
monty25

Tak to už po Vlčkovi v 1. kole zase vím, koho ve Fantasy prodám. Jinak je to dost na hovno i pro jednadvacítku.

Reagovat
Greny

Já to vidím na žolíka a postavím to znovu, toto kolo bez Kabonga, Daňka

Reagovat
Coutinho10

tak to se mi povedlo dobře ho po 1. kole vyndat z obou fant

Reagovat
djiros

Což je při jeho ceně spíše hovadina a velké "štěstí".

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale v útoku je hodně možností a chtěl jsem tam nacpat i Dweha, což jinak moc nešlo (alespoň u mě), protože mám Hranáče a Šulce

Reagovat
Coutinho10

btw jsi v EF minilize ? že tě nevidím ani v jedný fantě nebo máš nějaký jiný název týmu než normálně

Reagovat
djiros

MK89 ale koho vezmu tak si urve koleno a JT mi nedělá radost už delší dobu

Reagovat
Coutinho10

j, jako pešek při výběru no

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole jakto? Ten vypadal parádně

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Už vidím

Reagovat
$dolar$

Závěr týdne nepřinesl dobrou zprávu. Dvacetiletý útočník Christophe Kabongo, jenž přišel před sezónou z belgického Lommelu, si poranil koleno a čeká jej nucená několikaměsíční pauza.

„Christophe se bohužel zranil na předzápasovém tréninku. V nejbližších dnech podstoupí operaci a podzimní část sezony pro něj tedy skončila předčasně. Má samozřejmě naši plnou podporu a maximální péči klubových lékařů a fyzioterapeutů. Věříme, že se po zranění vrátí co nejdříve zpět na trávník a v plné síle,“ uvedl sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pro něj i pro Vlčka sportovní tragedie. Oba tymy hrajou i pohary...mohli to vytáhnout vysoko.

Reagovat
Greny

Loket v obličeji není faul jo???

Reagovat
Miguel19

Ten Vašulin je hroznej omyl…

Reagovat
$dolar$

Jediný co mě uklidňuje je, že Chory takhle vypadal tak 2 roky.

Reagovat
Miguel19

Pravda.

Ale pohybově je na tom šíleně a fotbalově ještě hůř zatím

Reagovat
$dolar$

Ten typek nezpracuje balon k noze, vsechno mu odleti nekam metr do prdele. A to at to zkousi nohou, hlavou, prsama.. Do toho jsem se od komentatoru dozvedel, ze to neni ani hlavickar. Tak ty vole, co umi?

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Greny

Jedlička zatím v této sezoně totálně tragickej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele