Chance Liga - preview 5. kola: Na tahu je Plzeň

17.08., 08:53, aktualizováno 18.08., 08:34
Previews
Marek Havlík (© 1. FC Slovácko)

Sparta a Slavia svoje zápasy tohoto kola zvládly a jako poslední z velké trojky jde do akce Plzeň, která se představí v Českých Budějovicích. Olomouc hostí Mladou Boleslav, Slovácko poměří síly s Baníkem.

Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav

neděle 14:30

První tři ligová kola nenašla olomoucká Sigma přemožitele, poté už ale nestačila na silnou Slavii. V neděli se Hanáci pokusí vrátit na vítěznou vlnu. Přivítají Mladou Boleslav, která se může pyšnit produktivním útokem, ovšem venku se jí v tuzemské nejvyšší soutěži nedaří.

a

Dalo se to čekat. Olomouc na Slavii jasně nestačila, a i samotní Hanáci si toho byli vědomi. "Musíme uznat, že síla Slavie, zejména v defenzivě, byla velká. Prakticky jsme neměli šanci na to, abychom vstřelili branku. Nějaká standardka, nedohrané situace tam sice byly, ale Slavia má takovou kvalitu, že nám ani neumožnila dostat se do stoprocentní šance. Neměli jsme ani možnost v tom utkání zvítězit," přiznal trenér Sigmy Tomáš Janotka.

I zkušenost z Vršovického Edenu ale byla pro Olomoucké poučná. "Víme, že se potřebujeme zlepšit v rámci součinnosti do ofenzivy. Abychom byli nebezpeční a dostávali se do brankových příležitostí. Z hlediska defenzivy jsme ukázali věci, na kterých potřebujeme zapracovat, chybičky pořád jsou. Myslím, že to byl dobrý odrazový můstek a srovnání v rámci zápasu proti top týmu. Pořád máme na čem pracovat. Hned v pondělí jsme si Slavii vyhodnotili, prakticky celý týden se ale plně soustředíme na Mladou Boleslav," pokračoval Janotka.

Boleslav v ligové sezóně prohrála již dvakrát, vždy na hřištích protivníků. Doma se naopak se soupeři nepáře - Slovácku vsítila tři, Českým Budějovicím pak rovnou čtyři góly. A podobně produktivní jsou Středočeši také v předkolech Evropské konferenční ligy. Náramně jim vyšlo především poslední klání, kdy díky dalšímu čtyřbrankovému koncertu otočili nepříznivě se vyvíjející souboj s izraelským Hapoelem Beer Ševa, po jehož zdolání již buší na brány skupinové fáze mezinárodní soutěže.

S Hapoelem se Boleslavští utkali ve čtvrtek v Bulharsku, kde izraelský mančaft působí kvůli vojenskému konfliktu v Pásmu Gaza. Z bulharské Lovče ovšem necestovali zpět do středních Čech, nýbrž na Moravu. "Nedokážu si představit, že bychom se v pátek v poledne vrátili do Prahy, jeli trénovat do Boleslavi a druhý den jeli do Olomouce," vysvětlil kouč mladoboleslavského FK David Holoubek.

Středočeši na marodce evidují záložníka Davida Kozla a útočníka Lamina Jawa, Hanáci zase stopera Lukáše Vraštila a forvardy Antonína Růska s Janem Fialou. K tomu ovšem ještě nejsou na straně Sigmy jisté starty záložníka Jiřího Slámy a útočníků Jana Vodháněla s Filipem Uričou.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Šíp - Kliment

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Kostka, Suchý, Králik, Fulnek - Langhamer, Matějovský - Stránský, Mareček, John - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.71 - 3.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň

neděle 17:00

Jak v prvním zápase, tak i v odvetě. Plzeň ve čtvrtek zdolala ukrajinský Kryvbas opět o jeden gól a před kvalifikací do skupinové fáze Evropské ligy jí stačí přemoct už jen jednoho protivníka. Předtím se ale Západočeši představí ještě v domácí nejvyšší soutěži. Prodlouží čekání českobudějovického Dynama na první ligové body?

Zatímco v prvním střetnutí s ukrajinským protivníkem vsítili Plzeňští dvě branky, o týden později jim ve Štruncových sadech stačil jediný zásah. Opět se prosadil útočník Daniel Vašulín, což stačilo, neboť Kryvbas se střelecky neprosadil.

Trenérský štáb udržené čisté konto potěšilo. "Musím pochválit naší obranu, která nedostává branky. Na tom to máme postavené a mužstvo už v tomto směru projevuje zkušenost. Na herní stránce dopředu vždy záleží, co nám soupeř dovolí. Nebylo jednoduché se do nich dostat, ale povedla se nám krásná akce. Byl to nesmírně těžký zápas a do konce nebylo o ničem rozhodnuto. Odolali jsme jim a musím pochválit naší defenzivu. Máme zajištěnou evropskou skupinu, budeme rotovat a je to šance pro naše mladé hráče," uvedl hlavní kouč Viktorie Miroslav Koubek.

V neděli se Plzeň vydá do Českých Budějovic, v nichž bude hájit průběžné druhé místo v ligové tabulce. Domácí Dynamo naopak sídlí přesně na opačném konci ligového pořadí. Všechny čtyři dosavadní zápasy prohrálo a nespokojenost jeho fanoušků roste. Do toho se navíc spekuluje, že by jih Čech měly opustit dvě opory - stoper Lukáš Havel a záložník Jan Suchan.

Jiní hráči však věří, že po nedávném příchodu lodivoda Františka Straky se postavení Dynama změní. "Trenér Straka přinesl hodně nových věcí. Chce, abychom hráli hodně rychle, aby běhal balón, abychom byli důrazní, agresivní, abychom se snažili chodit rychle nahoru, víceméně po zisku co nejrychleji nahoru a do zakončení. Myslím si, že to má hlavu a patu. Každopádně musíme to plnit ještě lépe, než to plníme, protože zatím to nestačí," prohlásil středopolař Budějovic Michal Hubínek.

Na Plzeň by Budějovičtí měli být připraveni v plné síle. To Západočeši dorazí k soutoku Vltavy a Malše bez řady zraněných hráčů. Jmenovitě jde o brankáře Viktora Baiera, obránce Lukáše Hejdu, záložníky Jana Sýkoru s Cheickem Souarém a útočníky Rafia Durosinmiho s Christophem Kabongem. K tomu jsou nejisté starty gólmana Martina Jedličky, zadáka Jana Palusky a středopolaře Matěje Valenty. Obráce Cory Sène nemůže hrát kvůli týden starému obdržení červené karty, po němž automaticky následuje zákaz startu v následujícím utkání.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Kotula, Havel, Čoudek, Trummer - Šigut, Hubínek, Suchan, Čermák, Zíka - Ondrášek

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Dweh, Hranáč, Jemelka - Cadu, Kalvach, Panoš, Havel - Jirka, Šulc - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.49 - 4.95 - 1.45

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Pardubice

neděle 17:00

Zatímco majitel libereckého Slovanu na sebe více či méně úspěšně pravidelně upozorňuje v mediálním prostoru, samotné fotbalisty působící pod Ještědem nyní zajímá jediné: konečně doma zvítězit. Podaří se jim to proti Pardubicím, které rovněž formu spíše hledají?

Zatím to Liberci ve vlastním útočišti u řeky Nisy moc nejde. S Olomoucí zde remizoval, Slavii podlehl. Šlo sice o silné protivníky, i tak ale Severočeši pořádně lační po prvním domácím úspěchu v sezóně. "Teď hrajeme třetí zápas, ty první dva jsme, neříkám že herně, ale výsledkově nezvládli, a teď už U Nisy musíme dělat body, nejlépe tři, a před našimi diváky se chceme za každou cenu rehabilitovat," prohlásil trenér Slovanu Radoslav Kováč.

Do Liberce dorazil Kováč v průběhu léta z Pardubic a v neděli tak může využít, že protivníka dobře zná. Totéž lze říct o středopolařích Marku Ichovi s Michalem Hlavatým, kteří v uplynulých měsících putovali stejným směrem. Naopak z úpatí Ještědu se k soutoku Labe a Chrudimky alespoň dočasně přesunul hostující obránce Tomáš Polyák.

Zřejmě i odchody důležitých mužů mohou za to, že se Pardubicím v úvodu ročníku moc nedaří. Body uzmuli jen v Českých Budějovicích, zato doma na východě Čech se trápí. Nestačili zde jak na Karvinou, tak ani před týdnem na Slovácko. "Chceme se prezentovat mnohem lépe než v posledním utkání. Být aktivní, silní na míči a dobře organizovaní. Pak budeme nebezpeční pro soupeřovu bránu a můžeme pomýšlet na zisk bodů," uvedla před výletem k Nise brankářská jednička pardubického FK Viktor Budinský.

Východočechům dál schází kvůli chybějícím vízům zadák Laurent Kissiedou. Kvůli zranění se v Liberci na straně hostů nepředstaví záložníci Tomáš Solil s Vojtěchem Sychrou ani útočník Pavel Zifčák. Další forvard Pavel Černý již není součástí kádru Východočechů, odešel totiž hostovat do druholigové Chrudimi.

Slovan bude ještě nějakou dobu postrádat marodícího útočníka Michaela Rabušice. Záložník Santiago Eneme již začal s tréninkem, proti Pardubicím si ale zřejmě ještě nezahraje. Podobně nejistý je také start stopera Dominika Plechatého, jehož trápí bolavá třísla.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Ševínský, Mikula - Koželuh, Icha, Hlavatý, Ghali - Višinský, Tupta - Nyarko

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Noslin, Šimek, Kalabiška - Simon, Polyák - Leipold, Zlatohlávek, Patrák - Krobot

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.64 - 9.43

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava

neděle 20:00

Po trpkém vyřazení ve 3. předkole Evropské konferenční ligy se ostravský Baník vrací na ligové trávníky. Víkendový program uzavře střetnutím v Uherském Hradišti, kde si proti němu bude chtít domácí Slovácko zvednout střelecké sebevědomí.

"Nejlepší atmosféra ve Vítkovicích ever," hlásil po čtvrtečním špílu s Kodaní redaktor Deníku Sport Michal Kvasnica. Rovněž autor těchto řádku měl to štěstí být ve čtvrtek u toho, a byť domácí zápasy Baníku nenavštěvuje tak často, dovolí se pod Kvasnicova slova podepsat. Ostravský stadion toho dne skutečně bouřil dobré tři hodiny v kuse a ukázal, že také v Česku se atmosféra může minimálně rovnat i německé Bundeslize.

O to víc mrzí, že Slezané po vynikajícím výkonu v hledišti i na hřišti nedotáhli bitvu s Kodaní do zdárného konce. Dánského favorita v odvetě přehrávali, jenže navzdory prohlášením o připravenosti na pokutové kopy selhali právě v penaltovém rozstřelu. "Zklamání z vyřazení musíme hodit za hlavu. A vzít si z toho to pozitivní, že jsme i proti soupeři z evropského ranku dokázali odehrát velice dobré utkání. Na tom můžeme dále stavět a určitě si přenést nějaké zdravé sebevědomí i do ligy, ale musí to být současně podpořeno tvrdou prací," prohlásil po čtvrteční bitvě trenér Baníku Pavel Hapal.

Po zbytek sezóny už se Ostravané mohou plně koncentrovat pouze na domácí soutěže. Nedělním výletem do Uherského Hradiště ukončí náročné období, kdy soutěžní zápas absolvovali každé tři nebo čtyři dny. Slovácko tedy může o víkendu využít únavy soupeře. Přece jen, proti Kodani už bylo u řady hráčů Baníku znát, že "tahají nohy".

I tak se ale Uherskohradišťští hodlají na Slezany důkladně připravit. V ligové tabulce sice sídlí jen o dvě pozice za svým nedělním sokem na devátém místě, potřebují však pořádně zabrat směrem do ofenzivy. Teprve v minulém kole se dočkali první branky v probíhajícím ročníku. Tento problém by každopádně měla vyřešit nová posila. Do Slovácka totiž dorazil útočník Michael Krmenčík, jenž se může pyšnit zkušenostmi z reprezentace. U břehů řeky Moravy se pokusí navázat na plodná období, které zažíval zejména v dresu plzeňské Viktorie.

Střelecký půst Slovácka ukončil před týdnem poněkud nečekaný muž, krajní bek Gigli Ndefe. "Mohli jsme mít více bodů, ale na druhé straně jsme třikrát udrželi nulu vzadu, což je pozitivní. Určitě ale musíme zapracovat na střílení branek," uvedl angolský fotbalista, jenž dříve oblékal i dres Baníku.

Celek z Uherského Hradiště dál postrádá zraněného defenzivního univerzála Vlastimila Daníčka, který už se však alespoň vrátil k tréninku. Ostravané zase postrádají stopera Davida Lischku a záložníka Radima Šudáka.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Hofmann, Vaško, Doski - Trávník - Blahút, Kohút, Havlík, Juroška - Kozák

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Uchenna, Chaluš, Pojezný - Rusnák, Boula, Rigo, Holzer - Klíma, Kubala - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.04 - 3.17

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Dukla Praha

sobota 14:30

Dvě domácí výhry, dvě venkovní porážky. Tak si v aktuálním ročníku zatím stojí Hradec Králové. Votroci přitom budou doufat, že i v pátém kole bude v jejich utkání platit "můj dům, můj hrad". Přivítají totiž pražskou Duklu.

Východočechy po úvodním vítězství nad Teplicemi čekal náročný trojboj proti účastníkům evropských předkol. Zatímco doma Mladou Boleslav přehráli, s prázdnou odjížděli z Plzně i Ostravy. Naposledy ve Vítkovicích si osud zpečetili prakticky hned na začátku. I přes brzké Kučerovo vyloučení dostali příležitost pokutového kopu, jenž ovšem Mihálik zahodil. Slezané následně postupně stupňovali tlak a v nastaveném čase rozhodl jediným gólem, svým premiérovým ligovým, Nigerijec Aririerisim.

Ani Pražané neměli do startu ročníku vůbec lehký los. Návrat do ligy jim ztížila porážka od Plzně, následná dvě městská derby vyšla na padesát procent - úspěch proti Bohemians, nezdar na Spartě. Mrzet je ovšem může poslední porážka proti Jablonci, a to z podobného důvodu, jako Votroky. I Dukla totiž zahodila penaltu, kterou mohla vyrovnat, a nakonec soupeři podlehla 0:2.

Petr Rada nemůže v utkání počítat se zraněným Šebrlem, na straně domácích jsou ovšem absence ještě četnější. Zdravotní indispozice neumožní nastoupit Heidenreichovi, Pilařovi, Pudhorockému a zřejmě ani duu Krejčí, Spáčil, do toho platí disciplinární tresty pro Juliše a Kučeru.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.67 - 4.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905

sobota 17:00

Svůj vstup do soutěže by jako slabší průměr asi ohodnotili oba soupeři, kteří se střetnou v sobotu v Karviné. Jak domácí, tak i Bohemians totiž v průměru disponují jedním bodem za zápas, přičemž Klokani jich zatím odehráli o jeden více.

Slezané se museli potýkat s náročným vstupem do soutěže. Na domácí nezdar proti Liberci dokázali rychle zareagovat důležitou výhrou v Pardubicích, po odložení utkání s Baníkem ovšem možná i kvůli nedostatku zápasové praxe vybouchli v Plzni. Tam brzy po Vašulínově úvodním gólu uviděl červenou kartu Čavoš, načež přišel gólový koncert Viktorie, která nakonec završila pověstného "bůra".

To muži z Ďolíčku zvládli samotné první kolo doma na jedničku, když si poradili s Ostravou. Pak ale přišly vesměs neuspokojivé výsledky. Porážka na Dukle následovaná remízou na Slovácku a domácím nezdarem se Spartou, to vše dělá vrásky na čele Jaroslava Veselého. Zvlášť když se proti obhájci titulu dostali díky Júsufovi do vedení, avšak ještě před pauzou srovnal Tuci a obrat dokonal Birmančević.

Klokani ztratili svůj náskok i v posledním vzájemném střetu, když ve skupině o záchranu padli 1:3, ačkoliv díky Matouškovi zprvu vedli. Jedná se však dosud o jedinou výhru Karviné z posledních sedmi vzájemných zápasů, celkem se ze šestnácti prvoligových pokusů radovali Slezané jen čtyřikrát.

Úlohu v nadcházejícím střetnutí jim ještě ztíží absence, vedle potrestaného Čavoše chybí i zranění Bergqvist a Endl. Hosté dorazí bez indisponovaných Hály, Kovaříka a Valeše.

Utkání na Městském stadionu v Karviné začíná se sobotní sedmnáctou hodinou, coby hlavní sudí na něj dohlédne Pavel Orel.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.56 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice

sobota 17:00

Zatímco Sparta si postup do 4. předkola Ligy mistrů musela v odvetě vydřít, druhé z pražských "S" položilo klíčové základy již v prvním zápase. Na hřišti belgického Unionu si pak Slavia vše pohlídala a taktéž klepe na brány hlavní fáze Champions League. Naladí se na klíčový souboj s Lille očekávaným úspěchem proti Teplicím?

Rozhodně ne všichni fanoušci sešívaných byli s úterním výkonem svého oblíbeného mužstva spokojeni. Na druhou stranu se slávisté nemuseli v Bruselu nikam hnát. Do Belgie si přivezli dvoubrankový náskok, který proti bezzubému soupeři v klidu drželi. V závěru jej navíc navýšili a po úsporném výkonu pokračují v Lize mistrů. Následující týden zamíří ještě o něco dál na západ, do francouzského Lille.

Před střetnutím se silným protivníkem se mohou ještě jednou sehrát, a to v utkání tuzemské nejvyšší soutěže. "Zase plánujeme nějakou rotaci sestavy, to nám teď strašně pomohlo. Bude to pro nás opět důležité, protože po Teplicích hned zase jedeme do Francie," naznačil trenér Slavie Jindřich Trpišovský možné změny v základní jedenáctce svého týmu.

Tepličtí si o podobných toulkách Evropou mohou nechat jen zdát, jejich ambice tak vysoko ani nemíří. Pro ně je momentálně důležité se vůbec dostat do formy, což by se jim mohlo povést po minulém víkendu. "Skláři" sice nezvládli tři úvodní ligová kola, před týdnem se ale konečně dočkali bodů. A to hned třech, když na lopatky položili liberecký Slovan.

Zdá se tak, že rozprava mezi členy kádru Severočechů a realizačním týmem padla na úrodnou půdu. "Pravdou je, že se snažíme mít individuální i skupinové rozmluvy. Myslím ale, že kluci byli stále zdravě nastavení a věřili si. Výhry visely na vlásku v Olomouci i Hradci, ale soupeři bohužel vždy daly o gól víc. V tři body z utkání proti Liberci jsme věřili," uvedl asistent hlavního kouče Teplic Jan Rezek.

Nově Skláře může těšit také to, že marodku opustili středopolaři Filip Havelka s Kevinem Zsigmondem. Po disciplinárním trestu navíc může opět hrát obránce Jegor Cykalo. Mimo hru nicméně pořád kvůli zranění zůstávají zadáci Jan Knapík s Josefem Švandou, záložníci Ladislav Takács s Lukášem Marečkem a forvard Mohamed Jásir. V sobotu si ve vršovickém Edenu nezahrají ani obránce Albert Labík se středopolařem Filipem Horským - oba totiž v Teplicích hostují právě ze Slavie a pravidla neumožňují, aby proti svému zaměstnavateli nastoupili.

Také seznam indisponovaných plejerů sešívaných přišel o jednoho muže - uzdraveného stopera Štěpána Chaloupka, někdejší oporu Teplic. Dál však marodí brankář Jindřich Staněk a zadáci Ondřej Zmrzlý s Tomášem Vlčkem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Prebsl, Ogbu, Bořil - Tomič, Bužek, Oscar, Diouf - Jurásek, Fila, Jurečka

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Cykalo, Kričfaluši, Mičević - Radosta, Bílek, Jukl, Trubač, Harušťák - Čerepkai, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 8.77 - 22.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha

sobota 20:00

Ani po zvládnuté těžké šichtě si Sparta nemůže oddechnout. V předkole Ligy mistrů ji čeká ještě jeden dvojboj ve Švédsku. Cestou na sever se navíc zastaví v Jablonci, jemuž se Letenské daří v poslední době úspěšně obírat o body.

Po rozpačitém domácím zápase s rumunským FCSB nemohli sparťané v odvetě čekat nic jednoduchého. Přesto jim první poločas v Bukurešti vyšel náramně a až po změně stran začali ztrácet dech. Postupovou výhru 3:2 nicméně udrželi a jejich sen vrátit se po 19 letech do hlavní fáze Champions League stále žije.

V závěrečném předkole milionářské soutěže se Letenští utkají se švédským Malmö, ještě předtím je ale čeká ligové klání v Jablonci. "Musíme přepínat mezi českou ligou a Ligou mistrů, což není jednoduché. Teď potřebujeme vyhrát v Jablonci a pak se pustit do Malmö," shrnul následující program Sparty její trenér Lars Friis.

Jakožto jediný celek, jenž v tuzemské nejvyšší soutěži neztratil za úvodní čtyři kola ani bod, dorazí Pražané na sever Čech samozřejmě v roli favorita. Jablonecké by ale podcenit neměli - obzvlášť na jejich Střelnici, z níž si všechny body odvezli při jedné z posledních pěti návštěv. Navíc Severočeši mohou být se vstupem do sezóny taktéž relativně spokojeni. Prohráli jen jednou, na hřišti ostravského Baníku, doma již naopak oloupili i silnou Plzeň a před týdnem obstáli též na půdě pražské Dukly.

Potrápí zelenobílí rovněž úřadujícího mistra? "Teoreticky to je teď asi nejsilnější soupeř, i když mají docela náročný program, takže je předpoklad, že možná trochu protočí sestavu. Čeká je asi nejdůležitější dvojzápas sezóny o Ligu mistrů. Ale na to se vůbec nedá spoléhat, Sparta má natolik vyrovnaný kádr, že ať postaví jakoukoliv jedenáctku, bude hrát první druhé místo v lize. Očekáváme velice těžký zápas, na druhou stranu my jsme povzbuzeni výhrou, čeká se velká návštěva, takže se na zápas těšíme," řekl asistent hlavního trenéra Jablonce Josef Petřík.

Příznivci obou celků se před úvodním výkopem rozloučí s někdejším středopolařem Tomášem Hübschmanem, který po uplynulém ročníku ukončil kariéru, během níž zanechal výraznou stopu v Jablonci i na Letné. Pouze z tribuny budou tomuto aktu přihlížet tři zranění hráči na straně Severočechů - obránce Haiderson Hurtado, záložník Michal Černák a útočník Jan Chramosta. Sparta na Střelnici dorazí bez levého beka Imanola Garcíi, jenž absentuje od minulého víkendu.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Souček, Tekijaški, Martinec - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Alégué, Hollý - Puškáč

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Zelený - Wiesner, Solbakken, Sadílek, Ryneš - Daněk, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.00 - 3.97 - 1.69

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
4
4
0
0
10 : 3
12
2
Viktoria Plzeň
4
3
1
0
9 : 1
10
3
Slavia Praha
4
3
1
0
7 : 0
10
4
FK Jablonec
4
2
1
1
4 : 1
7
5
Sigma Olomouc
4
2
1
1
5 : 4
7
6
FK Mladá Boleslav
4
2
0
2
8 : 4
6
7
Baník Ostrava
3
2
0
1
3 : 2
6
8
FC Hradec Králové
4
2
0
2
3 : 3
6
9
1. FC Slovácko
4
1
2
1
1 : 3
5
10
Slovan Liberec
4
1
1
2
5 : 5
4
11
Bohemians Praha 1905
4
1
1
2
3 : 4
4
12
FK Pardubice
4
1
0
3
4 : 5
3
13
FK Teplice
4
1
0
3
4 : 8
3
14
Dukla Praha
4
1
0
3
2 : 7
3
15
MFK Karviná
3
1
0
2
2 : 8
3
16
Dynamo České Budějovice
4
0
0
4
1 : 13
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (591)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele