Chance liga - preview 7. kola: Pětizápasová porce

31.08., 08:31, aktualizováno 01.09., 09:05
Previews
Stadion U Nisy (© Slovan Liberec)

Česká nejvyšší soutěž nabízí hned pět chodů a tím posledním bude souboj Liberce s Plzní. Od Slavie se očekává triumf nad Pardubicemi, na fotbal se dnes jde i v Olomouci, Karviné a Teplicích.

MFK Karviná - Dukla Praha

neděle 14:30

Ucházející start do ligy za sebou mají Karviná i Dukla, přesto se určitě chtějí posunout ještě blíže klidnému středu tabulky. Pražané přitom na svého soupeře nemají zrovna nejlepší vzpomínky.

V posledních třech vzájemných střetech totiž pokaždé slavili Slezané, a to s celkovým skóre 11:0. První z inkriminovaných duelů se před pěti lety odehrál ještě v nejvyšší soutěži, další dva pak v předminulé sezoně ve druhé lize.

Karvinští však zatím doma příliš nezáří a ze tří utkání získali jediný bod. Po nezdarech s Libercem a Bohemians se vzmohli alespoň na remízu proti Baníku, nejsou to však tak slavné výsledky jako venku, kde si poradili s Pardubicemi i Teplicemi.

Avšak zmíněný bod je pořád lepší skóre, než jaké má Dukla ze hřišť soupeře. Všechny své body armádní klub získal na Julisce, mimo svůj stadion podlehl Spartě i Hradci Králové. Může však být posilněn posledním vítězstvím, České Budějovice přehrál po gólech Šebrleho, Mešanoviće a Amblera jasně 3:0.

Domácí budou postrádat vykartovaného Svozila se zraněným Endlem, zdraví nepustí do hry ani hostujícího Pecha.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Raspopovič, Bergqvist, Krčík, Fleišman - Moses, Planka - Memič, Botos, Samko - Vecheta

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Ullman, Hora, Kozma, Šebrle - Mešanovič, Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.95 - 4.47

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava

neděle 14:30

Souboj dvou sousedů v tabulce uvidí fanoušci v Olomouci. Na Hanou dorazí ostravský Baník, oba celky stihly posbírat po deseti bodech.

Sigmě se podobně jako loni povedl start do sezony a je na páté příčce tabulky. K tomu všemu disponuje jednou dohrávkou k dobru, před týdnem bylo odloženo její utkání v Plzni. Proti Baníku se pokusí přerušit nepříznivou sérii z posledních let - Ostravu doma šestkrát za sebou neporazila, v pěti případech nebrala ani bod.

"Proti Baníku je to vždy výjimečný a prestižní zápas, je to takové derby. Očekáváme skvělou kulisu a atraktivní duel. Věřím, že navážeme na předchozí dvě domácí vítězství, ale nebude to nic jednoduchého. Kádr Baníku je široký. Jestli v rámci anglického týdne, který měli, protočí nějaké hráče, to zjistíme až před zápasem. Pokud je v jejich týmu někdo odstřelený, tak je to Ewerton. Všichni vnímáme jeho sílu a kvalitu. Víme, na co se chystáme. Věřím, že v utkání uspějeme," hlásí domácí trenér Tomáš Janotka.

Baník má hodně nabitý program a stále vstřebává zklamání ze třetího předkola Konferenční ligy proti FC Kodaň, kdy v penaltovém rozstřelu nezhodnotil výborný výkon před vlastním publikem. V týdnu si splnil jeden rest a nastoupil v dohrávce na půdě Karviné, odkud si odvezl bod za remízu 0:0. Zápas poznamenala 38. minuta a v ní červená karta pro Erika Prekopa.

"Bylo to bojovné, hodně soubojů, docela dost pouštěných a moc fotbalové kvality utkání nepřineslo. Musím hráče pochválit, jak to po červené kartě odmakali. Máme nulu, máme bod, musíme ho vzít, přestože jsme chtěli tři. Červená karta utkání hodně ovlivnila. Karviná se tlačila dopředu, my jsme se soustředili na bránění, což kluci zvládli skvěle. Co si vybavuji, soupeře pustili do jediné šance, což byla tyčka trefená hlavou. Jsem spokojený, co se týče defenzivy. Co se týká ofenzivy, těžko se to hodnotí," hodnotil derby trenér Pavel Hapal.

"Těšíme se, v Olomouci bývá vždy výborná atmosféra. Naši fanoušci to nemají daleko a vždy nám tady vytvoří skvělou podporu. Máme za sebou náročné utkání v Karviné, hlavně po fyzické stránce, neboť jsme skoro hodinu hráli o deseti. Takže se snažíme kvalitně zregenerovat. Ale tým je fyzicky dobře připraven a věřím, že i přes náročnější program podáme v Olomouci kvalitní výkon," vyhlíží Hapal nedělní zápas v prostředí, které velmi dobře zná z dob hráčské kariéry.

Olomouci v nejbližším utkání nepomohou zranění Růsek a Fiala, ztráty pak hlásí i hostující výprava. Na marodce jsou Lischka, Rusnák a Šudák, disciplinární trest si musí odpykat Prekop.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Navrátil, Zorvan, Mikulenka - Kliment.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Juroška, Chaluš, Frydrych, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Klíma, Ewerton - Tanko.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.50 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav

neděle 17:00

Mladá Boleslav se kvalifikovala do hlavní fáze Konferenční ligy a nyní se může alespoň na chvíli koncentrovat výhradně na ligovou scénu. Na té má co dohánět a začít může v neděli proti Teplicím.

Středočeši před týdnem překvapivě vyměnili trenéra, Davida Holoubka nahradil Andreas Brännström a zvládl první důležitý krok. Mladá Boleslav se ve čtvrtek představila v Maďarsku, Paks porazila 3:0 a může se těšit na podzim v evropských pohárech. Los jí za soupeře přisoudil Betis, Molde, Guimaraes, Lugano, Jagiellonii a Noah.

"Musím ocenit všechny hráče, není to pro ně jednoduchá situace, ale zvládají to skvěle. Museli se během dvojzápasu proti Paksu vypořádat se změnou kouče, měli jsme společně jen tři tréninky. Přesto se podařilo postoupit do Konferenční ligy, což je pro celý klub velký úspěch. Zápasy jdou rychle po sobě. Nějaké změny se dají očekávat," nastínil nový trenér Brännström.

Kouč má v tuto chvíli o čem přemýšlet, Mladá Boleslav totiž zatím třikrát prohrála a i přes odložený zápas proti Slavii se očekávalo více, než jen šest bodů a dvanáctá příčka tabulky. Pozitivní je alespoň pohled na marodku, mimo hru je pouze Kozel.

Velký prostor pro zlepšení mají i Teplice. Severočeši během léta oslabili a vše se projevilo na výkonech i výsledcích. Zatím dokázali zdolat jen Liberec, pětkrát prohráli a jsou na předposledním místě tabulky, hůře na tom jsou už jenom České Budějovice.

"Každá změna trenéra přinese do týmu určitý impulz. Viděli jsme zápas Boleslavi v pohárech a chytili jsme první principy toho, jak budou hrát. Je to trochu neznámá, my se však budeme chtít prosadit především naším fotbalem. Musíme zlepšit defenzivní práci celého týmu a nedostávat laciné branky. To musí přijít už proti Boleslavi, která má velmi kvalitní tým, co se ofenzivy týče," nechal se slyšet Jan Rezek, asistent hlavního kouče Zdenka Frťaly.

Domácí na tom jsou hůře i v otázce absencí, jen z tribuny budou nedělní utkání sledovat zranění Bílek, Jásir, Knapík, Švanda a Takács.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Kričfaluši, Havel, Mičevič - Radosta, Mareček, Jukl, Harušťák - Trubač - Gning, Horský.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Král, Suchý, Králik - Kostka, Sakala, Vydra, Fulnek - Kušej, Ladra - Jawo.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.52 - 3.21

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Pardubice

neděle 17:00

Tak blízko byli slávisté senzačnímu postupu do Ligy mistrů z nemistrovské kvalifikace. V domácí odvetě ovšem spálil několik šancí a nakonec na ně čeká jen Evropská liga. Aby si mezi elitou mohli zahrát příští rok, musí bodovat v lize, a to i nyní proti Pardubicím.

Sešívaní si z Francie přivezli dvougólovou ztrátu, a vzhledem k odloženému ligovému zápasu s Mladou Boleslaví se mohli naplno chystat na odvetné utkání. A to se jim povedlo bravurně, soupeře zaskočili rychlým gólem, v závěru pak byli blízko vyrovnání celkového skóre. Nakonec sice odešli zklamaní, avšak šance na Ligu mistrů v příští sezoně je větší než kdy jindy - mistr ligy totiž do milionářské soutěže přímo postoupí.

"Jsme zklamaní, že jsme nepostoupili přes Lille. Rozplynul se nám sen, ale snažím se v tom najít pozitiva. Musíme v podobných výkonech pokračovat dál a přenést si to do dalších zápasů, i do ligy. Musíme si udržet intenzitu, hladovost a tohle nastavení. V české lize je někdy těžší dostávat se do šancí, bránění v Česku je na vysoké úrovni. Teď nám to v neděli určitě předvedou Pardubice," varuje trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia však čelí svému oblíbenému soupeři, se kterým sedmkrát v řadě zvítězili, a to s neuvěřitelným celkovým skóre 25:0. Naposledy v únoru se v Edenu na gól dlouho čekalo, hattrickem během deseti minut však domácí spasil Chytil.

Pardubičtí prožívají rozpačitý vstup do nového ročníku, přesto se jim již povedlo vydolovat šest cenných bodů. Po výhře nad trápícími se Českými Budějovicemi zvládli před týdnem i derby s Hradcem Králové. Krátce po Patrákově úvodním gólu šli hosté do deseti, přesto dokázali srovnat zásluhou Čiháka. Saňákovi svěřenci přesto nakonec početní převahy využili, tříbodový zisk jim zajistil Vacek.

"Výhra nad Hradcem pro nás byla velkou vzpruhou a teď se už chystáme na zápas s jedním z nejsilnějších týmů v lize, který ve středu předvedl skvělý výkon v boji o Ligu mistrů. Těšíme se na plný stadion. Bude to prověrka toho, jak na tom aktuálně jsme. Musíme podat heroický výkon, individuální výkony musejí být špičkové, abychom mohli pomýšlet na dobrý výsledek. Chceme být Slavii nepříjemným soupeřem," nabádá hostující kouč Jiří Saňák.

Vršovičtí se v utkání musí obejít bez zraněných Masopusta, Staňka a Vlčka, otazník navíc visí nad Douděrou, Filou, Holešem, Chaloupkem i Jurečkou. Východočeši budou postrádat zdravotně indisponované Kalabišku se Sychrou.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Prebsl, Ogbu, Zima - Bořil, Ševčík, Oscar, Diouf - Jurásek, Provod - Chytil

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Surzyn, Noslin, Jindra, Šehič - Vacek, Solil - Leipold, Simon, Patrák - Zlatohlávek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 11.80 - 28.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň

neděle 20:00

Věrní liberečtí fanoušci se po změně ve vedení těšili na lepší výkony a výsledky, o to větším zklamáním pro ně je úvod sezony. Obměněnému Slovanu se nedaří a v neděli večer navíc nastoupí proti Plzni.

Domácí začali sezonu výhrou v Karviné, od té doby ovšem brali všechny body jenom proti Pardubicím, v srpnu jinak zaznamenali hned tři prohry. V tabulce je z toho až deváté místo. Liberec teď čeká soupeř z kategorie nejtěžších, proti kterému ale umí, loni opanoval oba vzájemné zápasy.

"Plzeň i čtvrtečním postupem do hlavní fáze Evropské ligy potvrdila, že má formu jako hrom. Sbírá výborné výsledky, předvádí dobrou hru a pod trenérem Koubkem tým prostě šlape. V kádru je spousta osobností. Takovou nadstavbou jsou kreativní a gólový Šulc, v soubojích vepředu velice silný Vašulín a ve středu zálohy Kalvach s Červem," vypočítává silné stránky soupeře Miroslav Holeňák, asistent trenéra Radoslava Kováče.

"Plzeňští sice mají v nohách zápas ve Skotsku spojený s cestováním, což by mohla být naše malá výhoda, ale na druhou stranu je tam široký kádr velmi dobrých hráčů. Mají kam sáhnout při rotacích sestavy a na sílu týmu to nemívá výrazný vliv. My se potřebujeme soustředit na naši hru, o motivaci proti jednomu z nejlepších českých klubů současnosti není třeba mluvit," dodal.

Plzeň loni dokráčela do čtvrtfinále Konferenční ligy a evropské poháry si minimálně na podzim zahraje i letos. Viktoria tentokráte suverénně projela kvalifikací do Evropské ligy, vyhrála všechny čtyři zápasy proti Kryvbasu i Hearts a může se těšit na atraktivní soupeře. V hlavní fázi nastoupí proti Manchesteru United, Frankfurtu, Realu Sociedad, PAOKu Soluň, Ludogorci, Dynamu Kyjev, Anderlechtu a Athleticu.

"Liberec je v domácím prostředí těžký soupeř, vždy byl. Jedeme tam po náročné cestě do Skotska, takže nás tam nečeká nic lehkého. Bude to soupeř možná na úrovni toho čtvrtečního, ne herním stylem, ale z hlediska obtížnosti. Nebude úplně jednoduché dát hráče do pořádku, ale máme z čeho vybírat, zamyslíme se. Věřím, že se připravíme tak, abychom byli úspěšní," nepochybuje trenér Miroslav Koubek, který v den utkání oslaví už 73. narozeniny.

Plzeň letos ještě nepoznala hořkost porážky a jedinou ztrátu Západočechů představuje remíza v Jablonci. Suverénní je i ve venkovním prostředí, z posledních patnácti duelů na hřištích soupeřů prohrála jenom jeden jediný.

V sestavě Liberce se určitě neobjeví potrestaný Ghali a mimo hru je i zraněný Rabušic. V plzeňském táboře si trest odpykává Séne, zranění jsou Baier, Durosinmi, Kabongo, Souaré a Sýkora a k dispozici už není nová akvizice Hoffenheimu Robin Hranáč. Plzeň na prodej českého reprezentačního obránce rychle zareagovala a z bělehradského Partizanu přivedla Svetozara Markoviće.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Ševínský, Purzitidis - Koželuh, Icha, Hlavatý, Kayondo - Višinský, Frýdek - Tupta.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Havel, Dweh, Jemelka - Kopic, Červ, Kalvach, Cadu - Jirka, Šulc - Vašulín.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.54 - 2.27

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905

sobota 14:30

České Budějovice jsou v krizi, Dynamu se nedaří výsledkově ani herně a o první body se pokusí v sobotu odpoledne proti Bohemians 1905, Klokani se pokusí ukončit čekání na výhru nad jihočeským soupeřem.

Domácí ještě nezískali ani bod, dali jen jednu branku a jsou na posledním místě tabulky s hrozivým skóre 1:19. Svěřenci Františka Straky si nepolepšili ani v minulém kole, po bezbrankové první půli nakonec padli na hřišti Dukly 0:3.

"Zápas na Dukle jsme si prohráli sami, neproměnili jsme jasné šance. Zanalyzovali jsme si to. Cesta bude hodně těžká, bude to velice náročná mise. Ale nesmíme nic vzdávat, věřím, že teď konečně přijde den D. Musíme to tam docpat. Doufám, že se taky jednou štěstíčko malinko nakloní k nám," věří František Straka.

Bohemians si na své konto zatím připisují těsně výsledky a s výjimkou remízy se Slováckem stačilo vítězi ke třem bodům dát o jednu branku více než soupeř. Platilo to i naposledy proti Jablonci, který si z Ďolíčku odvezl triumf 2:1.

"Bohužel jsme ztratili Kovaříka a minule proti Jablonci dalšího krajního hráče (Dostála). Bude nás to limitovat, zraněných je víc. Snad se dají někteří hráči dohromady během repre pauzy. Ještě nás čekají Budějovice, s nimiž se nám dlouhodobě nedaří. Doufám, že to změníme," naráží trenér Jaroslav Veselý na špatnou bilanci s Dynamem z posledních let. České Budějovice z posledních šesti vzájemných měření sil hned pětkrát odcházely jako vítěz, v jednom případě se body dělily.

V domácí sestavě se určitě neobjeví zraněný Skalák, nejistý je vedle toho start Keckeisena. Pražanům nepomohou Dostál, Hála, Valeš a Kovařík, stoprocentně fit nejsou ani A. Čermák, Reichl a Vondra.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čoudek, Križan, Nikl - Šigut, Tischler, Hubínek, Trummer - M. Čermák, Ogiomade - Adediran.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Křapka, Hybš - A. Kadlec, Jánoš, Ristovski, Shejbal - Drchal, Matoušek - Hilál.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.32 - 3.87 - 2.06

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec

sobota 17:00

Nad očekávání si zatím vedou dva celky, které změří síly v sobotu odpoledne. Osmé Slovácko hostí čtvrtý Jablonec a pokusí se zužitkovat získané sebevědomí z týden starého utkání na Spartě.

Slovácko na úvod sezony obralo Slavii a jako první neodešlo poraženo ani ze souboje se Spartou. Na Letné dokonce sahalo po výhře, o kterou přišlo čtvrthodiny před závěrečným hvizdem.

"Na Spartě jsme neměli s velkým favoritem co ztratit. Kdežto nyní hrajeme doma a všichni si přejí, ať zvítězíme. Ale s asistentem Baránkem jsme viděli spoustu utkání Jablonce a dobře víme, že je to velmi silný a hodně nebezpečný soupeř. Daří se mu i venku, kde nyní dvakrát vyhrál. Čeká nás velice těžké utkání," tuší před soubojem se Severočechy trenér Roman West.

Se Spartou se nedávno potkal i Jablonec a doma padl těsně 1:2, další vzájemná měření sil s úspěšnými pohárovými zástupci pro něj už dopadla výsledkově lépe a svěřenci trenéra Luboše Kozla porazili Mladou Boleslav a remizovali s Plzní. Deset získaných bodů v tuto chvíli stačí na čtvrtou příčku tabulky, pomohl tomu i triumf na půdě Bohemians 1905.

"Na Slovácko jedeme s tím, že chceme navázat na výsledek proti Bohemians, určitě tam nechceme prohrát. Na druhou stranu respektujeme obrovskou sílu Slovácka, které doma ve třech zápasech ještě nedostalo gól. Prohrál tam Baník, Slavia tam remizovala 0:0," uvědomuje si asistent trenéra Josef Petřík.

"Soupeř nedostává moc gólů kromě zápasu v Mladé Boleslavi, kde inkasovali třikrát. Myslím, že Slovácku vyhovuje hrát v bloku, odzadu. Když dostanou první gól, v tu chvíli mají problém. Jsou hodně disciplinovaní, poctiví směrem dozadu a mají rychlá křídla, přes která vyrážejí do rychlých protiútoků. Plus mají nebezpečné standardní situace," varuje Petřík.

Slovácko před dvěma týdny porazilo Baník Ostrava a po dlouhých devíti zápasech potěšilo vlastní fanoušky výhrou na domácím stadionu, k další mu nyní nepomůže vykartovaný Doski, zcela fit nejsou Petržela a Souček. Jablonec hlásí jen jednu absenci, vinou zranění zůstane doma Černák.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Ndefe, Vaško, Hofmann, Sinjavskij - Trávník - Blahút, Kohút, Havlík, Juroška - Krmenčík.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Kanakimana, Hollý - Puškáč.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.15 - 3.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha

sobota 20:00

Hradec Králové bude na podzim hostit tři mladoboleslavské zápasy v Konferenční lize, ještě předtím nicméně jako první přivítá čerstvého účastníka Ligy mistrů z Letné. Sparta má ovšem zároveň co napravovat, neboť před týdnem jen remizovala.

Votroci mají zatím v tabulce zapsané tři výhry a tři porážky. Co je pro ně ale před nadcházejícím duelem povzbudivé, to je fakt, že doma jsou zatím stoprocentní. Některé venkovní ztráty je přesto mohou mrzet, zejména ta poslední v derby s Pardubicemi. I přes červenou kartu v úvodu druhé půle dokázali vyrovnat, nicméně v závěru z kopačky Vacka znovu inkasovali.

Adrian Rolko si navíc uvědomuje, jak těžký soupeř nyní na jeho tým čeká. "Sparta je úřadující mistr, navíc se jí teď podařilo postoupit do základní části Ligy mistrů. Je jasné, že má obrovskou kvalitu. Uvidíme, s kým proti nám nastoupí, protože má řadu vynikajících hráčů. Musím říct, že v poslední době už zvládá i těžká utkání. Všechno si tam sedlo tak, jak se sluší na tým evropských parametrů," chválí protivníka asistent trenéra Horejše.

Sparta stále bude hrát na vlně euforie, v úterý si totiž poradila s Malmö i doma a po devatenácti letech pronikla do nejprestižnější klubové soutěže. Slepenými góly v závěrečné čtvrthodině se o to zasloužili Haraslín s Rrahmanim. Možná i pod tíhou tohoto veledůležitého zápasu ale Letenští před týdnem ztratili v ligové soutěže, když doma se Slováckem vyválčili pouze remízu.

Co může fanoušky Východočechů budit ze snu, to je vzájemná bilance. Soupeře totiž Votroci naposledy porazili v únoru 2012, od té doby ze třinácti utkání vybojovali jen jeden bod. V minulé sezoně na domácí půdě nevyužili více než sedmdesátiminutové přesilovky a prohráli 1:3, na Letné to bylo v podání domácích podstatně klidnější, byť v závěru Hradečtí zdramatizovali.

Pražané do ddějiště utkání přijedou bez zraněného Garcíi, otazník visí i nad startem Kuchty, Panáka a Peška. Domácím nepomohou potrestaní Petrášek s Kučerou stejně jako zdravotně indisponovaní Čmelík, Heidenreich, Pilař a Pudhorocký.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čech, Čihák, Spáčil - Klíma, Dancák, Kodeš, Horák - Juliš, Vlkanova - Mihálik

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Zelený - Preciado, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Olatunji

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.44 - 4.46 - 1.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
6
5
1
0
14 : 6
16
2
Viktoria Plzeň
5
4
1
0
12 : 1
13
3
Slavia Praha
5
4
1
0
9 : 1
13
4
FK Jablonec
6
3
1
2
7 : 4
10
5
Sigma Olomouc
5
3
1
1
8 : 6
10
6
Baník Ostrava
6
3
1
2
5 : 3
10
7
FC Hradec Králové
6
3
0
3
5 : 5
9
8
1. FC Slovácko
6
2
3
1
4 : 5
9
9
Slovan Liberec
6
2
1
3
8 : 7
7
10
Bohemians Praha 1905
6
2
1
3
6 : 7
7
11
MFK Karviná
6
2
1
3
6 : 11
7
12
FK Mladá Boleslav
5
2
0
3
10 : 7
6
13
FK Pardubice
6
2
0
4
6 : 9
6
14
Dukla Praha
6
2
0
4
5 : 8
6
15
FK Teplice
6
1
0
5
6 : 13
3
16
Dynamo České Budějovice
6
0
0
6
1 : 19
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (498)

Přidat komentář
monty25
Reagovat
Profesor Ikebara

Ten gól nruznali?

Reagovat
monty25

Ne

Reagovat
Profesor Ikebara

Tak to je dobrý poděl. To je to fairplay no.

Reagovat
Pablos

Z toho záběru cos poslal, bych tedy neřekl, že byl stopro za čárou... bez tý technologie bych řekl, že dobře neuznané. Ale třeba je více záběrů no.

Reagovat
monty25

Vždyť ten hráč Jihlavy stojí prakticky v síti. To by musel mít krk jako žirafa...

Reagovat
Pablos

jj píšu pak dál

Reagovat
Pablos

I když rozstopovaný když koukám, tak stojí fakt až nakonci u sítě a i s tím velkým předklonem se asi nedá dostat až k lajně... tak jo měli to uznat

Reagovat
inferno08

Podle mě za čárou byl. Beru to podle toho, jak hluboko ten hráč stal v ty bráně, ale taky to není tak jednoduchý. Ten hráč se samozřejmě predklonil, jak daleko mohl mít hlavu od čáry? A je třeba si uvědomit, že on nemusí tu hlavu dostat na čáru. Jemu stačí mít ji tak, aby se míč nedostal celým objemem za čáru... No ale tohle na první pohled jasný gól.

Reagovat
Pablos

U mě až na druhej pohled

Reagovat
Mass

Podívej se, kde ten odhlavičkující hráč stojí.

Reagovat
Greny

Asi gól ale záběr teda neprůkazný, škoda že jsi ale neposlal i tu reakci hráčů Žižkova

To bylo minimálně na jednu cervenou

Reagovat
monty25

Co je na tom neprůkaznýho? Jinak tu reakci už Sodoma smazal, ale za mě vzhledem k takovému zářezu naprosto pochopitelná. Na okrese by ty rozhodčí hodili do potoka.

Reagovat
Greny

Tak jestli z toho poznáš že míč je celým objemem za čárou tak ses genius, ano pisu asi gól, ale kdybys byl u varu ty bys to podle tohoto uznal s tím že máš průkazný záběr ?

Reagovat
monty25

Hráč stojí prakticky v síti, víc jak metr za brankovou čárou a odtud vyhlavičkuje míč. No a krk jako žirafa opravdu nemá.

Reagovat
Cotton

ale podle mě by to ani VAR neuznal, protože to není průkazný, i když je to vlastně logický, co píšeš

Reagovat
John Obi Mikel

Podle toho kde stojí nohama bych řekl že jasnej gól

Reagovat
Greny

Ale já nezpochybňují gól, jen záběr...

Mimochodem je škoda že ten hráč pak smazal tu část videa kdy malém dal pomezní do tlamy, kterej couval od pomezní čáry až k tribune

Reagovat
monty25

Tak zase nepřeháněj, vždyť ho tam Sodoma a spol. akorát seřvali. Já to v takové situaci úplně chápu. A jestli jsou pomezní i hlavní schopni hráčům tvrdit, že to vyhlavičkoval před čárou, tak v profesionálním fotbale vážně nemají co dělat a dostali zjebáno úplně oprávněně.

Reagovat
Greny

Jojo akorát servali, jen teda pomezní musel udělat pět kroků dozadu...

Když to dělal Krejčí v lize vsichni se mohli posrat, ale zde ho budeme obhajovat...?? Proč to asi smazal zejo

Reagovat
monty25

Hele, já taky nejsem zastáncem toho, aby se po každým druhým faulu sesypali hráči na rozhodčího, ale tohle byl prostě zářez jako prase. Je to fotbal, jsou tam emoce a přece si rozhodčí nemůžou dělat, co chtějí. A co se týče Sodomy, tak k němu mám hodně ambivalentní vztah. Jako hráč v pohodě, ale jinak ho teda moc nemusím, protože na Twitteru rád provokuje a má blbý kecy (třeba i na ženský fotbal ). Kdybys ho tam trochu pozoroval, tak on svoje tweety maže docela často, protože někdy před tím odesláním asi moc nepřemýšlí.

Reagovat
Greny

Me je to fuk, ale pokud brečí že byl poškozen a že mají trestat rozhodčí tak bych dodatečně seknul i ho třeba na tři zapasy

Reagovat
monty25

Tohle není žádný brečení, to je fakt.

Reagovat
Greny

Jinak s odstupem času, jsem došel k jednomu závěru, fakt bych nechtěl už pískat... Takový hate co se snesl na ty rozhodčí ať skončí tak to jsem už dlouho nevidel

Reagovat
monty25

Já jich teda litovat rozhodně nebudu.

Reagovat
FKVZLFC

Však se tomu po zápase divili i kluci z jihlavského kotle, že to byl jasně ukradenej gól. A ještě zpoza brány vypadalo odebrání míče Melicharovi před gólem jako bodyček jihlavského hráče na gólmana...

Reagovat
monty25

Wear to na Twitteru taky psal, že ten gól přiznali i domácí fans. Jinak ten souboj s Melicharem za mě čistý, tam to prostě podělal. Pak sice chytil dvě tutovky, ale co je to platný.

Reagovat
FKVZLFC

OK, ještě jsem TV záznam 2. gólu neviděl, jen to tak z dálky vypadalo, že Melichar dostal dost do těla, i vzhledem k tomu, co se předtím i pak někdy písklo jako faul... Každopádně gólman jinak letos slušná posila

Ale ten včerejší sudí dal akorát vzpomenout na výjezdy v ČFL, tam to taky občas bývala velká komedie (neprofi liga=neprofi rozhodčí, nebo např. Benešov, exkomunikovaný Rejžek a na tribuně paní Adámková - mmj. šedá eminence tamního SK)

Reagovat
monty25

Melichara jsem v předchozích zápasech chválil, ale Bajza byl minulou sezonu přece jenom ještě lepší. To byl snad po Vaclíkovi nejlepší gólman, co na Žižkově pamatuju.

Reagovat
monty25

Ještě k tomu Melicharovi: Čistý to teda úplně nebylo...

https://x.com/monty025/status/1830237994235945223

Doufám, že Machálek s Dohnálkem dostanou pořádnej flastr.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Necid zase gól

Jinak prohrát s Jihlavou

Reagovat
monty25

Sere mě to o to víc, že jsem měl vsazeno na Viktorku bez remízy.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
BaggioRoberto

Ja bych to taky neuznal, tou prvni strelou ho trefil do krku, jde o zdravi a jeste znkva mu miri na hlavu. Ten je nebezpecnej.

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl co tady zkoumáte? Ten míč byl jasně za čarou. To nemůže vidět jen člověk 80+ a s popelníky na očích.

Reagovat
Nuno čomes

Tak chyba pomezního, když to neviděl.

Reagovat
ratusek

Vidlák ratusek v Budějkách na fotbale. Tak šup Dynamo

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

To musí být šmakuláda

Reagovat
ratusek

Hele je to něco naprosto otřesného to zužení soutěže by do sebe možná něco mělo ale já jsem fajnšmekr, takže proti těmto zápasům nic nemám

Reagovat
Grupma

fajnšmekr jako synonymum masochisty? Jazyk se vyvíjí jak vidno.

Reagovat
Pablos

Spíš jak to napsal proboha Snad Kajšmentke

Reagovat
Kepy_FCB

Spíš totálně znuděný jedinec

Reagovat
ACSeRw!n

to muselo bejt el clasico ja jdu zitra na ACS B proti Taborsku, taky ocekavam koncert

Reagovat
ratusek

Lahůdka. Pro milovníky naší ligy top zápas kde čumíš, jak základní fotbalové dovednosti umí z 22 hráčů tak 3

Reagovat
ratusek

Tak co? Spokojenost? Dívám se, že to Táborsko v 10 otočilo

Reagovat
ACSeRw!n

naprosto silenej zapas.. nedivim se, ze nakupujeme ze zahranici.. v budoucnu ma teoreticky na A jenom Mokrovics a Surovcik, zbytek hruza.. jak kdybych koukal na mladsi zaky.. Tabor teda dal z hovna dva goly, ale my sme byli snad jeste horsi nastesti klobasa dobra a 6 piv na slunicku probehlo, tak to slo vydrzet

Reagovat
fabec1222

Aspoň si dá klobásu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Jsem zvědav na Černýho kolik nastaví v první půlce už teď to je minimálně šest minut .. čekám dve

Reagovat
$dolar$

Drchal

Reagovat
exse

Drchalova koncovka je něco neskutečného.

Reagovat
ratusek

Adediran je strašně velkej

Veselý taky, ale jiným způsobem

A Drchal je příšernej. Čekal jsem od něj kdysi víc. Je hroznej

Reagovat
Grupma

Díky za zajímavou reportáž ze zápasu

Reagovat
FCSL

Bohemka Nedat gola takovejm zoufalcům

Reagovat
Greny

Tak Drchal mohl mít hattrick v první půlce ale těžký když netrefíš branku nebo jen brankáře

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Se nikdo nedíváte na Slovácko s Jabkama? Dobrej zápas zatím.

Reagovat
Pablos

Až skončí Hoffenheim tak to tam přepnu

Reagovat
C-M@ster

Uuu Hložek áčko... jak hrál?

Reagovat
Grupma

+ Hranáč do druhé půle

Reagovat
Pablos

Bez Hranáče 0:2 s Hranáčem 1:1

Reagovat
Pablos

Přihrávka super přes celý vápno, přes všechny obránce akorát na nastavení nohy Kramariče jen do prázdný. Jinak jsem viděl jedno jeho hezké uvolnění do vápna přes dva, ale střela doprostřed na golmana… a víc už jsem moc neviděl, viděl jsem cca 10min celkem z toho zápasu, nevšiml jsem si že hrajou, navíc jsem v práci

Reagovat
Grupma

Vydržel jsem asi 15 minut (od 70.) a dost nuda teda.

Reagovat
Pablos

Jj o hovně

Reagovat
Pablos

Dá tam někdo dnes v tom zápasu gól ? Takový šance na obě strany

Reagovat
C-M@ster

To skončí 0:0

xG 0,77:1,95 a to jsem čekal, že teda Slovácko bude mít víc, šancí tam bylo dost.

Reagovat
Pablos

jj... ale tipovat v 88min nebo kdy si to napsal, zase moc odvážné nebylo

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska krátké Dohráno

Reagovat
Pablos

jaké ? Však už žádné nedělají

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec nic v podobném formátu?

Reagovat
Pablos

o ničem nevím... jestli ty ano ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Minulou sezónu jsem ještě koukal. Tuším po posledním zápase… letos popravdě netuším …

Reagovat
KnoxXx

zatial sa udajne nedohodli na pravach s O2

Reagovat
mayday

Nemají ligu, tak už nedělají ani Dohráno. Asi dvakrát jsem zkusil na O2 ten jejich sestřih sobotních a nedělních zápasů, ale to je i ničem, to jsou jen góly a dál skoro nic, sestřih minutu a půl...

Reagovat
Pablos

To není ligou, loňskou taky neměli s přesto jsme se mohli týden co týden těšit na Kobylíka ve studiu Asi chce O2 randál i za ty blbý sestřihy no

Reagovat
mayday

A jo, pravda

No škoda, Dohráno bylo relativně pěkné zhodnocení kola, na to jsem koukal.

Reagovat
andrew96

Vždyť to, co je na O2, skoro přesně kopíruje Dohráno. I tou stopáží.

Reagovat
mayday

Nemyslím si. V Dohránu toho bylo ze zápasu víc.

Reagovat
andrew96

Dohráno mělo stopáž okolo 40 min a to se jim do toho vměstnaly ještě třeba 2 zápasy 2. ligy. Na O2 mají sestřihy z posledního kola dohromady cca 37 minut. V tomto fakt nevidím zásadní rozdíl.

Reagovat
Mönchengladbach

Vitík v základu.

Reagovat
Profesor Ikebara

A?

Reagovat
Mönchengladbach

„Když mě v sobotu v Hradci Králové uvidíte v zápase, tak zůstávám ve Spartě.“

Reagovat
Profesor Ikebara

Však už se to ví snad od čtvrtka, že zůstává.

Reagovat
Mönchengladbach

Super.

Reagovat
wjillm

Někdo stream na Hradec se Spartou? O2 nemám a Betano mi zlobí, protože jsem ji už měl v jiné zemi...

Reagovat
Grupma
Reagovat
wjillm

Díky!

Reagovat
Greny

https://infotbal.cz/slavia-resi-navrat-lingra-pisi-v-nizozemsku-ve-hre-je-jen-trvaly-prestup/

Pokud je to pravda tak se ta Slavia fakt nikam neposune... Sorry

Reagovat
Pablos

Ty mají ale úplně tragickej ten přestupák... tak důležitá sezóna pro ně (dlouho bez titulu, navíc LM pro mistra) a oni udělají Chorého kde jeho góly ve vápně by dával i ten Jurečka. Herně jim v poli sice Chorý určitě lépe pomůže, ale to nebyl ten hlavní jejich problém.. ten byl plácaná po vápno a pak nekreativita do finální fáze... v tom Chorý žádný zásadní rozdíl v životě nemůže udělat. A pak už jim jen nic nevyšlo za transfery... a teď kdyby ten Lingr, tak to je zase styl, tak si trošku jen tak popošlápnem na místě, ale krok žádnej

Reagovat
mrtvej ofsajd

Chory se povedl a postupem pres Belgičan se zaplatil. Ale to je tak zatím vše...

Údajně zkoušíme z Beerschitu Micheze (křídlo)

Reagovat
Grupma

Ten Feyenord ale taky musí mít hodně "dobře" zmáklou přestupovou politiku.

Reagovat
Ross Geller

Přeci nebude Priske nasazovat Slávistu...

Reagovat
KnoxXx

len dalsie potvrdenie, ze v Slavii neexistuje skauting

Reagovat
veikko

Dneska jsem hodně zvědavý na Samka. Hlavně jaká bude vůbec jeho role na hřišti. Za mě je to pořád jeden z nejzajímavějších mladých hráčů u nás.

Reagovat
Ross Geller

Já jsem zvědavý na Rrahmaniho, podle mě dá góla.

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem mel kurz 2.91

Reagovat
Grupma

A já ještě na Spáčila. Celkem horké "zboží".

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad i 3.zápas dnes nula-nula

Reagovat
Grupma

Kdyby Sparta nastoupila s náhradníky, bál bych se toho, ale s touhle sestavou si to neumím představit.

Reagovat
John Obi Mikel

Třeba zachyta repre golman

Reagovat
Grupma

Tak ne

Reagovat
John Obi Mikel

Tak nic

Reagovat
guzman

Šuloooo, to je hráčik

Reagovat
Ross Geller

Nevíte, co znamená ta Šulova oslava po každém gole, jak vyplázne jazky a ukazuje, že telefonguje?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Grupma

Bože

Reagovat
Pablos

Tvl zrovna když nastoupí Kovář v základu v Leverkusenu, tak dostanou trojku doma zrovna Ale jestli za nějákej mohl to nevím… ale prostě pech no.

Reagovat
Vinci

A prohra v lize po 35 zápasech

Reagovat
guzman

Letos dostávají hodně gólu no..

Reagovat
doshcz

druhej gol z uhlu jesle no, to dle me musi chytit..stane se

Reagovat
BaggioRoberto

A z 2:0 na 2:3 proti 10.

Reagovat
Coutinho10

Hradecký by minimálně jeden z těch dvou posledních chytil...

tímto si o pozici jedničky rozhodně neřekl a Hradecký může být v klidu....rozehrávka sice ok, ale brankář musí umět podržet, což neudělal teď a ani posledně ve finále EL

Reagovat
Ross Geller

Jasná penalta.

Reagovat
Grupma

Tvl tyhle ofsajdy pískaný za 20 sekund Kdyby to nebylo vidět až z Měsíce, neřeknu. Ale tohle?

Reagovat
Greny

Ten Rrahmani ve vápně bude brutální dělo pokud bude zdravej

Reagovat
guzman

Albioooooooooon, ten klid v zakončení

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
zorz767

Uklidil to přímo biliárově

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
iamek

Nádherný

Reagovat
Coutinho10

vypadalo to hezky, ale gól díky teči obránce

Reagovat
Ross Geller

Co jsem říkal, Rrahmani dá gol.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrahmani

Reagovat
Profesor Ikebara

To je pašák

Reagovat
hrundy

To pisknul faul Klímovi ? Nebo co se stalo ?

Reagovat
Noke

Fouknul faul Klímovi no ale stejnak to byl offside, tak dobrý

Reagovat
guzman

Co se zkoumalo? Já myslel že se má zkoumat jen červená nebo penalta a ani jedno být nemohlo

Reagovat
hrundy

Proč by se nemohla zkoumat červená ?

Reagovat
Marisic

nebyl hradečák beztak offside?

Reagovat
hrundy

Jo pravděpodobně byl, ale zkoumat se to přece i tak mohlo ne? Navíc Rouček nepiskal ofsajd, ale faul, což teda na první pohled bylo zajímavý rozhodnutí.

Reagovat
Greny

Tak třeba zkoumali že to byl faul naopak a pak zda nebyl ofsajd

Reagovat
Marisic

Však se to zkoumalo

Rouček odpískal blbě faul, pak se k tomu zjevně vrátilo video, a i když do jejich komunikace nevidím, tak mu pravděpodobně řeklo, heleď před tím faulem je offside Hradečáka, takže nemá smysl se k tomu vracet.

Nevím, co řešíš, offside teď ukázali teda i na o2, což cením

Reagovat
veikko

Podle mě zkoumal potenciální červenou pro obránce Sparty, no. Otočený faul (Rouček klasický tragéd) jo, ale červená ani omylem.

Reagovat
guzman

No právě

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
ACSeRw!n

Albion potvrdil, ze ma skvelej prehled, techniku a zakonceni.. jeste nabrat aspon trochu svalu, at z tech souboju tolik neodlitava a bude delo

Reagovat
Ross Geller

Přijde Imanol, zraní se. Přijde Rrahmani, zraní se.

Reagovat
Vinci

Kvůli zranění snad nestridal

Reagovat
Ross Geller

Ale jo střídal, vždyŤ byla 49. minuta a on sám běžel a nějak si podvrtnul kotník, a proto střídal.

Reagovat
Greny

Těžko říci podle mě plánovaný, Olatunji už tam v prvním poločase dostával instrukce od Friise.

A nebo to může být zranění jakože nejezdí na repre a potrenujes

Reagovat
Ross Geller

Kdyby to bylo plánovaný, tak by šel přeci hned do druhé poločasu. Proč by ho tam poslal na 4 minuty a pak ho střídal?

Reagovat
guzman

Ale tak tohle ho nevyřadí na celou sezónu

Reagovat
Profesor Ikebara

Je v pořádku

Reagovat
Vinci

To by mu tam pak asi Lars evidentně minutu nevysvetloval proč ho stahuje

Reagovat
Ross Geller

Mně se nezdálo, že by hrál špatně.

Reagovat
Vinci

To snad někdo tvrdí?

Reagovat
Ross Geller

Tak ho kvůli tomu nemohl stáhnout. Jak jsem psal výše, přeci po 4 minutách druhého poločasu je nesmysl střídat hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Je. Sebere ti to střídací okno

Reagovat
Profesor Ikebara

Zřejmě o něj měli obavy, což chápu. Ale dobře to dopadlo.

Reagovat
Grupma

Spáčil děsná smůla.

Reagovat
Pepe1911

OT : Zdar, jakou službu je nejlepší si zakoupit abych měl pohromadě co nejvíc evropských lig? Chtěl bych aby tam byla hlavně rumunská, League 1 a La Liga, už se mi to nechce pirátit. Nejlepší poměr cena výkon, čím víc lig, tím může být samozřejmě vyšší cena. Děkuji

Reagovat
mayday

Já mám O2 stříbrnou a z top5 tam není jen italská, kterou letos dali na Sport 1+2.

Dál je tam Česká, Liga mistrů + na Arena sport Portugalská, Nizozemská, Belgická a nějaké druhé ligy, Španělsko, Německo, Anglie.

Rumunskou upřímně nevím jestli v ČR seženeš

Reagovat
Pepe1911

Díky

Reagovat
lajka30
Reagovat
ACSeRw!n

EF > Google

Reagovat
Grupma

chatgpt nic?

Reagovat
Ross Geller

To se musí zaregistrovat.

Reagovat
Grupma

Mě tyhle google odpovědi prostě serou.

Reagovat
Pepe1911

Dá se tam přihlásit přes google účet

Reagovat
Spalovač šancí

Přes anténu ČT4 Sport. Mají exkluzivní práva na druhou českou

Reagovat
Profesor Ikebara

Výhra super. Čihák se Spáčilem stojí za pozornost. Za to Daněk, to je tragédie. Střídání Hradce 30 s před koncem absolutně nechápu. To bylo taktické, nebo?

Reagovat
Grupma

Solbakkenovi bych ten gól přál. Škoda.

Reagovat
Profesor Ikebara

Já bych byl radši, kdyby začal pořádně hrát.

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Psalo se,že se česká liga zvedá..ale upřímně zvedá se a hodně utíkají od dalších týmu snad jen první trojka jinak to je hrozné..

Reagovat
FCSL

A díky tomu jsou dobrý v pohárech, protože o víkendu hrajou sračka zápasy v lize a můžou se soustředit na poháry

Reagovat
ratusek

Reagovat
BaggioRoberto

Ale tak porad tri tymy, ktere dlouhodobe hraji skupiny v poharech je dobre. Vsechny ligy od jedenácteho mista maji max. dva.

Reagovat
FCSL

Dneska by se nám na Koubka hodil pan trenér Kozel, ale snad jim dáme zase trojku. Akorát nevim kdo ty goly dá, když nemáme útočníka

Reagovat
Kepy_FCB

Olomouc-Baník 0:3, 1:4, 1:1, 0:2, 2:3, 1:4 poslední zápasy

Reagovat
thewall

Skvělá šnůra. Snad to ještě vydrží, ale mám trochu obavy. Bez Prekopa máme nulový útok a Sigma je docela v laufu.

Reagovat
ratusek

a před repre pauzou atmosféra v háji. Dnes to musí být za tři body

Reagovat
Pablos

Čekám Kliment, Kliment, Kli...no to už né, dva bude až až. Tak musíte dát víc no

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Grupma

Podle google translatoru znamená "friis" dánsky "led zdarma".

Reagovat
Pablos

to bude stejný jako anglické free... či-li v tomhle případě bych spíš použil ,,volný led" zní to lépe

Reagovat
Coutinho10

OT: on od nás nikdo už nedává skotskou ligu ?

docela jsem si říkal, že bych mrknul na Černýho, v základu v Old Firm derby a on to asi nikdo nevysílá

Reagovat
veikko

Aspoň Buchta dneska nemusí hrát RWB.

Reagovat
doocetung

Dneska musíme vyhrát jinak by 2b z dvojzápasu karviná Olomouc byla bída.. v olmiku nám to navíc jde poslední dobou , věřím dnes tankoví že to prolomí

1:3 Tanko,Ewerton,Buchta

Reagovat
doocetung

Jinak chválím tu pozvánku na zápas na IG olomouce

Reagovat
Mönchengladbach
Reagovat
Profesor Ikebara

V 21 letech vážné zranění kolene, téměř rok nehrál. To asi nebude dobré, nebo? Leda by to před tím bylo dělo, ale poněvadž byl v Parmě tak nevím.

Reagovat
Pablos

To je ale hodně velké téměř, když hrál naposledy v dubnu

Reagovat
Profesor Ikebara

..po zranění..

Reagovat
Profesor Ikebara

+ od dubna do teď..

Reagovat
Pablos

jj, jasný... ok.

Reagovat
Pablos

,,Míče po penaltách, které se ztrácejí v mlze" Nebo co tam měli ?

Reagovat
Pablos

Jeden Kliment už je tam

Reagovat
Zephyr

tpč ten Kliment skoro až repre forma

Reagovat
Zephyr

Kliment je vlastně v nominaci, tak nic

Reagovat
Pablos

No v náhradnících, to je takové že tam spíš není

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Cotton

Škoda

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl to už i Ostrava musí mít černozlatou kombinaci?

Reagovat
patas92

Třetí sadu v téhle kombinaci má už několik let

Reagovat
ratusek

Byla spíš černozelená

Reagovat
Puskas

Už koncem 80. let jsme občas hráli v pruhovaných černožlutých dresech, pokud si to pamatuji dobře.

Reagovat
patas92

2008 už měl Baník zlatou třetí sadu od Kappy. Pak i od Nike nebo Adidasu. Žádná novinka

Reagovat
ratusek

to já vím. Hrával v ní největší borec, Otepka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

navíc tato dost škaredá

Reagovat
bobis21
Reagovat
Profesor Ikebara

Ok..mi nějak uniklo.

Reagovat
John Obi Mikel

jste to od nich okopírovali

Reagovat
Cotton

Tak tehdy Baník nikoho nezajímal

Reagovat
Puskas

To až letos, co vyřadili Urartu.

Reagovat
bobis21

Pokud budeme věřit že trávníkář není ožralý, na ofsajd to nevypadalo.

Šín už 2. gól, myslíte že se dívá ten co tu v týdnu psal, že ho nikdy neviděl podat dobrý výkon?

Reagovat
kbtk23

Ja jsem psal že je stejný dobrý jako Karabec, Daněk nebo Ševčík ....

Reagovat
Pepe1911

Musim pochválit fanoušky Baníku

Reagovat
Coutinho10

SESTAVA: Kinský – Prebsl, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf – Jurásek, Provod – Chorý

LAVIČKA: Mandous – Chaloupek, Zima, Chytil, Bužek, Vorlický, Ševčík, Schranz, Zmrzlý

Reagovat
ratusek

svatá dvojice K+K na place a je po zápase

Reagovat
Irská 1922

Tak tam posli nekoho jineho.

Na kolika zapasech Becka si třeba byl? Abys mohl doporučit?

Jo, jiné tymy jsou prednost...

Pak nemas přehled o Baniku.

Reagovat
ratusek

áááá už vím odkud vítr vane

Reagovat
Irská 1922

Tak koho, koho bys tam dal?

Hrajes si tu na fanouska Baníku a jediné, co dokazes, tak sem přijít a jenom picovat na Baník.

Sam vidim na Klimicovi, že je v hajzlu, Kubala nikdy nebyla klasicka 9, ale sve penzum prace odvede.

To bys tedy jako fanoušek Baníku měl vedet a hlavne videt, ne?

Jo aha, ty máš omezené vlastnosti jen na některé vyjadřování.

Ostudo, pico!

Reagovat
PlackaSKS

Baví tě pořád vymýšlet nové nicky, hruškoide? Pohrdáš internetovými fanoušky, ale stockholmský syndrom tě nutí vracet se a šponovat diskuzi do kulminace? Rychle odpověz, než tě smažou!!

Reagovat
Kiwi-21

Tak jestli Karviná doma nedá ani Duklu tak to raději domácí zápasy ani nehrají

Koho jiného než Duklu nebo ČB by chtěli doma dát?

Fakt ostuda čekal jsem od 4 gólů výš

Jak se mi Hyského práce líbí doma zklamání

Reagovat
ratusek

Koho jiného? Slavii

Reagovat
Kiwi-21

Když nedáš Duklu doma tak Slavie ani Sparta nehrozí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

ty vole ten Klíma je naprosto zoufalej

Reagovat
Pepe1911

Ta neschopnost olomouce něco vepředu vymyslet je až zoufalá

Reagovat
ratusek

Běžte do prdele. Ewerton netrefí prázdnou bránu. Klíma je uplně k ničemu. Posere šanci, posere brejk a pak je z toho penalta a výhra v piči

Reagovat
doocetung

Klíma tuhle sezónu ještě nezahrál jediný zápas ani průměrně, ten fakt posral vše na co šáhl.

Reagovat
Pablos

Kdo to říkal ? Já jsem to říkal. Kliment, Kliment

Reagovat
Profesor Ikebara

Hmmm

Reagovat
BaggioRoberto

Vemeno Frydrych. Jestli to neni karma, jak tam predtim nekoho drzel za krk a pak skocil na zem.

Reagovat
doocetung

Jako nejsem nějak jeho velký fanda ale tohle bych mu nevyčítal, prostě chtěl normálně odkopnout a Zorvan se mu tam chytře vesral

Reagovat
veikko

Šel do toho odkopu extrémně ležérně a pomalu. Tohle byla jedna z nejlacinějších penalt v letošním ligovém ročníku.

Reagovat
BaggioRoberto

Pockej, on vyrobi uplne zbytecnou penaltu a ty bys mu to nevycital? To si musi pohlidat, nemuze se otocit zady k mici naprahnout, zavrit oci a pak se divit, co se stalo. Ne na urovni prvni ligy.

Reagovat
djiros

Jako ten šašek Svozil v nejlepších letech.

Hrát by měl Uchena a ne veterán.

Reagovat
ratusek

Dejte nám ten třetí, ať se vedení vzpamatuje

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty se vzpamatuj. 10 příspěvků a všechny negativní… co z toho mas

Reagovat
ratusek

Nic z toho nemám. Akorát nervy. Hráči ani vedení asi nechce další Kodaň když tam po hřišti běhá svatá dvojice K+K.

Jestli tebe tahle několikátá zbytečná ztráta nemrzí, tak mě přímo sere. Navíc tímhle způsobem. A to nás ještě čeká S+S a Plzeň. Takže jsem zvědav, zda si ty body vezmeme zpět

Reagovat
Irská 1922

Nervy maj možná tak lidi z tebe z Baniku, kdyz te tu ctou.

My máme asi nejlepe složený tým od sezony 09/10, trenér si sedl s kabinou, trenér omladil kadr. Trenér naucil hrat Banik fotbal. Trenér vzal i jiné kondicaky (dnes to bylo v plné nahote videt, jak nasi po tom zaprahu v tropech netrpeli, ale taková sigma...).

Přijde Ratusek do diskuze, vi, ze nastoupil Kubala s Klimou. Tak proc si nepohonit jako naprosta lopata.

Vsecko je na picu, vedení vse posralo, Hapal ven, svatá dvojice a pojdm mi.

Ty zkurveny ignorante, fakt sledujes Baník, vse, co se kolem nej deje, od já nevim mladeze přes dorost a Becko po Áčko.

Nebo fakt už máš v sobe jen zluc a jdes se vyblit?

Co tě ctu, ty o Baniku nemas ani sajna, kromě nadavek na klub samotny.

A propo Hapal, muzes být spoko, už dlouho u nás nebude, ale od dob Večeři a Koubka v klubu udelal nejvetsi kus práce a co hlavne, v klubu vse funguje, nikdo nenadava, nikdo na nikoho nedonasi, Banik snad fakt funguje jako evropsky klub.

Pak si přečteš diskuzi, v Olomouci skvely výkon a ty tu zas zacnes blit, nadávat apod.

Ty vazne nejsi fanousek FCB, mozna tak tohodle webu a pokud máš v sobe furt tolik nenavisti a zasti, vyhledej odbornou pomoc...

Předpokládám, v Jerevan a Kodan si videl maximalne na globusu, ale Evropu si slavil :*

Reagovat
ratusek

Pojď ještě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kepy_FCB

Nadávání je od nedávna tzv. strategická komunikacemi...

Reagovat
Cotton

Remíza v Olomouci není zbytečná ztráta, to je úplně v pohodě výsledek

Reagovat
ratusek

Vzhledem k posledním výsledkům u nich ano. Navíc po tom průběhu (výsledkovém, vím, že tam byly dvě tyčky). No nic, musíme lupnout Slavii, což bude bez Prekopa nesmírně těžké

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

4. místo, zajel jsem si do Kodaně, fakt nevím co víc chceš. Asi by jsi mohl ještě jednou zažít sestup aby sis pak vážil tohohle…

Reagovat
BLS

Na víc stejně nemáte, to by jste museli zdvojnásobit rozpočet na úroveň Plzně. Radši si užívejte že bojujete o poháry.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Však já nic o třetím místu a urovni Plzně nikdy nepsal. Je mi naprosto jasné, že to je utopie, pro kohokoliv v lize, i pro Kaniu.

Reagovat
HorajzmAmmann

4. místo je maximum… nevím co víc chceme! Bez sponzora kdyz Brabec sype hlavně do mládeže a ne A týmu asi nic neuděláme..

Reagovat
Irská 1922

Ty zkurvysyne, to tve breceni, to se nedá cist.

Delas z Baníku bandu naprostých ignorantu.

Pritom takovy (nejen ) Miklosko po sve těžké nemoci sestavil super tym.

Hapal v kooperaci se Smardou a celym realizakem vedou mancaft evropskym smerem a ty furt a stále brečís.

Ty už máš diagnozu normálně.

Banik dnes v tropickém vedru odehral výborný zapas, Sigma vedla, oni to otocili.

Holt Fryda udelal, co udelal. Ale stále má vice plusovych bodů, co pro FCB udelal a pak nabehne na forum kunda jako ty a začne brecet.

Včera ses tu chlubil, jak si v Budejicich. Tak si fandí jim. Ale o Banik se už vážně neopirej.

Delas tu FCB jen ostudu...

Umíš jen brecet a nadavat na Klimu s Kubalou a živ si NIKDY nenapsal příspěvek s informační hodnotou.

Horajzm ma svatou pravdu...

Reagovat
kasparko

Trevorkuv zivotni kolobeh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

Irská Trevorku zastávat se Klimy co to sabotuje je dno

Reagovat
ratusek

Pojď ještě

Reagovat
Grupma

Ratusek je fajn. Jen v poslední době mi přišel nějak z formy. Včera jeho reportáž z Budějovic naznačovala, že by se mohl do toho zase dostat, ale dneska zase zklamání, no.

Reagovat
Kepy_FCB

Je to bylo na zfilmování ta reportáž z Buď.

Reagovat
ratusek

jak z formy sakra?

Reagovat
Pablos

Fajn čtení

https://youtu.be/yAEFKjqPtlU?si=V0RZDd1jw-j-TYkA

Chyběl mi k tomu jen nějákej hudební podklad

Reagovat
PlackaSKS

Já nevím no, nedělají větší ostudu fanoušci co si píšou milostný zprávy s trenéry ostatních týmů?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

48 stupňů, slunko cely zapas pálilo na tribunu Sever, do toho fandím, užíváš zapas, nahoru dolu. Hezké branky, emoce na maxa… a pak ti tady picus z gauce, plechovkou v jedné ruce a telefonem v druhé ruce napíše, ať dostaneme 3. ,aby se vzpamatovalo vedení, které nás po 14 letech dostalo do Evropy!!! To fakt nepochopil…

Plus vyhejtuje Frydrycha, který šéfuje obraně, která dostala letos asi 4 branky a udrželo čisté konto proti Kodani…

Mám dost!

Reagovat
ratusek

Kde jsem vyhejtoval Frydrycha? ty si ke všemu přestal umět číst? Ale serem na to. Mě tyhle debilní ztráty prostě serou, letos už poněkolikáté, jestli tebe ne. Tak v pohodě

Reagovat
Han střelil první

Ty jsi hovado negativní. Proč vůbec Baníku fandíš, když jenom nadáváš?

Reagovat
ratusek

jen nadávám. Dobře

Reagovat
andrew96

Reagovat
Pablos

Vodháněl málem dobrý K.O.

Reagovat
GjøvikFF

Ten D. Israel v sestavě Olmika je boží V Olomouci se po celý totáč pohybovala taková nepřehlednutelná figurka, které se říkalo Donát Israel...treba je to syn

Reagovat
Kiwi-21

MFK by za tuhle remízu doma měla dostat pokuty fakt

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobrý zapas s obou stran

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se šel hlavní koukat na ofsajd?

Reagovat
DieFohlenBMG

On se běžel dívat na monitor, jestli to byl ofsajd?

Reagovat
John Obi Mikel

Náš bývalý gólman už nám chytl 2 tutovky.

Reagovat
Kily

a to je jen začátek, šli jsme do víkendu s cílem udržet šestibodový náskok na České Budějovice, takže ani nemá na výběr, jestli tam tedy zase jako posledně nepošlete Chytila

Reagovat
monty25

Góóól!!! Emmer 1. gól v lize

Reagovat
monty25

Gninga zfauloval trávník.

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš Tohle měl Havel ustát.

Reagovat
Kily

mimochodem, tady se Liga mistrů asi slaví ještě dneska

https://www.livesport.cz/zapas/bqWV9n23/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

Reagovat
delfin

Reagovat
thewall

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Nechci kazit zábavu, ale vyměnili 9 hráčů. Zřejmě ty jejich lavičkáři moc dobrý nejsou.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
$dolar$

Havel nehral ani v Budejicich zaklad a oni si ho dotahnou do Teplic a daji do zakladu. Pritom je to naprsotej traged, stejne jako Kralik na druhy strane.

Reagovat
monty25

Tak jestli má hrát Tsykalo, co taky posere, na co sáhne...

Reagovat
John Obi Mikel

Výraz Stejskala po Chorého tyčce teď všeříkající. Moc nechybělo.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl ČT sport zase vysílá Vyškov, ti jsou na ty černoušky fakt nadrbany

Reagovat
John Obi Mikel

DIOUF

Reagovat
DieFohlenBMG

Chorizo asistence joga bonito

Reagovat
KingMaster13

Diouf úplně naprosto top, až je mi líto že na jaře dostával takovou šikanu

Reagovat
Spalovač šancí

S Douděrou je to super dvojice, protože soupeř nemůže posílit jednu stranu, aby eliminoval. Ale chtělo by to umět lépe využívat. Jenže to už je jiný problém

Reagovat
KingMaster13

Hlavně problém je, že Douděra nebude hrát všechno, protože potřebuje klidnější režim kvůli problémům v rodině

Reagovat
John Obi Mikel

Musí se někdo koupit, jinak by byl odchod Tomiče oslabení

Reagovat
Pablos

Lingr to zvládne

Reagovat
KingMaster13

My těch děr v sestavě máme ale docela dost....tohle JT docela posral. Chybí pořádné AM (rozdílové) (příchod Lingra opravdu neberu jako zalepení), chybí pořádná náhrada na křídelní beky, i ty křídla jsou taková všelijaká V podstatě dobře pokryté máme jen stopery, střed hřiště a golmany.

Reagovat
John Obi Mikel

Zmrzlý bude dobrý, tomu věřim

Reagovat
KingMaster13

Zmrzlý je ok, Bořil je ok ale ta pravá strana trpí. Tam buď Douděra a nebo Maso Přičemž Douděra má problémy a Maso zranění a nevypadá fotbalově už vůbec dobře bohužel

Reagovat
John Obi Mikel

Střed nevim nevim. Zraní se Oscar/Zafeiris a jsme namydlení.

Reagovat
KingMaster13

Tak furt Provod, dá se tam stáhnout Holeš, Ševčík I když toho bych tam raději neviděl, Prebsl, Vorlický ale jo tam těch alternativ máme víc

Reagovat
Spalovač šancí

Do středu chybí kvalitní silové DM. Aktuálně jsou tam k dispozici hráči na jediný herní systém.

Reagovat
Mass

Simion Michez byl dneska na stadionu. A pokud se jen nepřišel podívat na skvělou hru, tak by měl Slavii posílit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

To vypadá nadějně.

Na druhou stranu Mejdr s Vlkanovou se tam tehdy taky jen byli kouknout na skvělou hru

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to už jsem totálně zapomněl

Reagovat
KingMaster13

To je dobře, nutně ho potřebujeme alespoň se vyřeší ty kraje

Reagovat
naheCZ

tak snad to dopadne

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý, ty jsi magor

Reagovat
Pablos

S Jurečkou by už vedli 4:0 s Fillou 6:0

Reagovat
doshcz

v zadny seriozni repre by Jurasek nebyl ani mezi nahradniky

Reagovat
KnoxXx

este mozno u nas, my mame tiez taky pokutny vyber

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý se dočkal

Reagovat
djwenca

Co je s tím Wallemem? Vždyť nikam neodešel, tak proč je mimo tým?

Reagovat
KingMaster13

Já nevím bejt Jindrou tak se to s ním snažím vyžehlit za každou cenu, však ta křídla u nás nejsou nic moc Jeho bych bral všema deseti

Reagovat
Pablos

Řekl bych, že naposledy jsem ho na hřišti kus zahlédl v útkání Slavia - Lille, když Kinský vyrval ten drn… v noci ho pak zakopali radši hloubš.

Reagovat
Grupma

brutal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Error

Reagovat
Cotton

Reagovat
kilobyte

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ACSeRw!n

??

Reagovat
Neon

Reagovat
Design23

Prý byl videň ve vlaku do Košic

Reagovat
Design23

*viděn

Reagovat
John Obi Mikel

Auty se mají házet dopředu.

Reagovat
monty25

Němeček

Reagovat
monty25

A je to zase v prdeli.

Reagovat
Kepy_FCB

Kouřil nakouřil vlastenca

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
Greny

Frťala je další na řadě ne ??

Reagovat
Pablos

Jarošík je volnej

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Zdeněk Šcasný návrat

Reagovat
monty25

Toho bych bral, ale asi už trénovat nechce.

Reagovat
ratusek

Jožka Weber už se třese. Nebo Holoubek

Reagovat
monty25

Holoubka ne, protože nehrajeme Evropu a Jožku už vůbec ne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kepy_FCB

snad jo

Reagovat
Pablos

Co tam je za choreo… vidím bez začátku jen to …chcete být milionářem ? Vo co go ?

Reagovat
Mass

Pane Matznere, chcete být milionářem?

A následovalo pyro.

Reagovat
Pablos

Aha

Reagovat
Rizek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

tak to máte za půl mega a podmíněný zavřený tribuny

Reagovat
naheCZ

super choreo to bylo

Reagovat
Profesor Ikebara

To je zmrd ten Douděra!

Reagovat
Grupma

Spíš ubožáček. Ale možná oboje dohromady.

Reagovat
Miguel19

Adu hned základ.

Kdo přivedl toho Ricardinha, že ten si ještě ani neťukl?

Reagovat
Martin9719

Pokud se Ricardinho sledoval tak dlouho a neprosadí se ani trochu tak je to totální selhání skautů kteří buď špatně vysledovali jeho kvality na hřišti nebo charakter. To, že dá hned na 2 posty nové hráče kteří absolvovali pár tréninků mi nepřijde úplně ok. Jednak to může znamenat průser co se týče sehranosti a taky to nemusí dělat úplně pořádek v týmu. Já být třeba Jirka tak budu docela nasranej, absolvuješ celou přípravu, jsi v týmu už dost dlouho, kvality jsi prokázal a místo tebe jde v rámci rotace do základu někdo kdo je tu asi 4 dny.

Reagovat
ratusek

Někdo tu psal, že Ricardinho není Koubkova posila a proto ho nestaví. Ale nevím zda něco takového je pravda. Je fakt, že ten poločas v Budějovicích byl z jeho strany otřesný. Ale to se dá pochopit, první zápas, nervozita atd

Reagovat
Salfovic

Hlavně v tom poločase byla otřesná celá Plzeň.

Reagovat
ratusek

jo to taky mělo vliv

Reagovat
Martin9719

Já si myslím, že to s těmihle posilami dost přeháníme a až se uzdraví Kabongo nebo Duro tak jsem celkem zvědav co budeme dělat asi s 6 útočníky + Metsoko na hostování.

Reagovat
Salfovic

Markovič taky, dědek překvapil

Reagovat
Kily

jak to vypadalo v Edenu? Předvedli jsme něco? Statistiky na LS ukazují, že to nemuselo být úplně marné

Reagovat
Mass

Tak logicky po tý červený pro Prebsla se hra vyrovnala, možná že i Pardubky byly víc na míči, ale že by tam byly nějaký velký šance bych neřekl, jen pár střel z dálky doprostřed brány od toho novýho afrofrancouze, kterej mi tim svym neustálym drbánim připomíná Kangu z wishe.

Mmch ta červená byla za to, že tam někdo asi Diouf tak špatně hodil aut, že dal do špeku Bořilovi a ten posunul na vašeho útočníka, kterýho jako poslední Prebsl fauloval.

Reagovat
PhilipS

Kinský dostal v lize jedinej gól. Hraje naprosto skvěle a na Livesportu má průměrný skóre 6,7. Maj to kluci nějaký vysratý

Reagovat
Salfovic

To jsi řekl přesně, to jejich známkování je úplně vo hovně.

Reagovat
Mass

Reagovat
Miguel19

A měl nějakou práci?

Reagovat
Mass

Asi tak pořádně jen jednou. A tentokrát to dal bez krtka, takže to chytil.

Reagovat
Kily

musí přihrát na gól, zoufalý Coufal díky tomu měl druhou nejlepší známku našich na ME proti Portugalsku

Reagovat
Pablos

Reagovat
Mass

Nesměj se, je to tak.

Reagovat
djwenca

Jedlička musí být naštvanej, že i po tom, co je zdráv, tam nechává Koubek Tvrdoně

Reagovat
Salfovic

Předpokládám, že po repre pauze ho tam vrátí.

Reagovat
$dolar$

Tak tezko vyndas golmana, kdyz nedostava goly a chyta paradne.

Reagovat
Mass

To je takovej běžnej fotbalovej obrat, že někdo hraje na dvě tykadla?

Reagovat
John Obi Mikel

Běžný ne, ale už jsem to slyšel.

Reagovat
Grupma

Mám dojem, že dřívávějc se to říkalo.

Reagovat
Kily

Reagovat
Mass

Ruka Cadu

Reagovat
Batigol

To ať jdou do prdele... jestli tohle není penalta...

Reagovat
Mass

jasná ruka

Reagovat
$dolar$

Dle pravidel neni. Byt s tim dlouhodobe nesouhlasim.

Reagovat
Mass

To by si tu ruku musel sám nastřelit, což se nestalo. Jasná ruka.

Reagovat
$dolar$

Stalo.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Mass

Reagovat
Profesor Ikebara

Pusť si to znovu, měl tam dotyk nohou bezprostředně před tou rukou.

Reagovat
Profesor Ikebara

A když by šli do detailů, tak ho tam dost rozhodil protihráč tím držením.

Reagovat
Batigol

Jistě, protože to by byla penalta proti Plzni, tak si vzali i lupu aby to našli

Reagovat
$dolar$

To je uplne jedno, jestli si vzal lupu, byl tam dotek nohou, predtim, nez se dotknul rukou? Ano, byl. Takze penalta ne.

Reagovat
Mass

Víš jakej je rozdíl mezi nastřelením a lehkou tečí, která se musí hledat dvě minuty na varu? Asi nevíš.

Reagovat
Profesor Ikebara

Bohužel žádný. Je to na číču, ale dle pravidel správně.

Reagovat
$dolar$

Tak povidej, jakej je to rozdil z hlediska pravidel?

Reagovat
Mass

Pokud je míč tečován, tak není nastřelen. Nastřelení vyjadřuje nějaký aktivní pohyb.

V pravidlech je:

"Kdy rozhodčí ruku nepíská:

míč je nastřelen na ruku u těla

hráč se po pádu nechtěně dotkne míče rukou

hráč při vstávání používá ruku jako podporu

po vědomém odehrání míče jinou částí těla si trefí míčem ruku

po odehrání míče neočekávaně trefí ruku spoluhráče v těsné blízkosti"

Vědomé odehrání míče je to nastřelení, teč vědomé odehrání míče není.

Reagovat
$dolar$

Ale on se snazil vedome zasahnout mic nohou. Coz se mu povedlo, ikdyz ne tak dobre, jak chtel.

Reagovat
Batigol

Tak co? Furt podle pravidel?

Reagovat
Batigol

Poukazuji na to, že na druhé straně by se nic nehledalo

Reagovat
Profesor Ikebara

Šulc má kurwa dobrý výskok.

Reagovat
exse

Dobře nás Pechanec řeže. Doufám že Nezmič o poločase přeřadí na oranžovou.

Reagovat
$dolar$

Mam 4 strelce Plzne vsazeny.

Vasulin, Prince, Sulc a Cerv.

4 sance Plzne meli Vasulin, Prince, Sulc a Cerv

Reagovat
Profesor Ikebara

To je odvážná sázka.

Reagovat
$dolar$

Jak jinak..

Reagovat
Mass

Twl Pechanec dobře tlačí Plzeň

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Nic proti Vašulínovi... ale proč kurva hraje?

Panoš od toho gólu v Evropě moc čuchnout nedostává. Slončík taky spíš lavka.

Reagovat
Miguel19

Tvl já ho chtěl hrát, tam byl kurz 4,5

Reagovat
Miguel19

Dobrý

Reagovat
guzman

Princ Adu

Reagovat
Profesor Ikebara

Řekl bych, že tam byl.

Reagovat
C-M@ster

Po těch gólech Slavie vůbec nevím.

Spíš jsem myslel, že vpoho

Reagovat
Profesor Ikebara

I podle čáry malého vápna to vypadalo, že tam o kousek byl.

Reagovat
C-M@ster

https://i.imgur.com/o0Hzk6A.png

je to možný, ale nedokážu odhadnout očima

Reagovat
Profesor Ikebara

Tohle je ovšem jiný obrázek, než ukazovali v přenosu. Tam už byl Adu nakročený do vápna.

Reagovat
Salfovic

Jenže je otàzkou, jestli ukazují zāběr přesně v momentě pŕihrávky.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jo já vím, jen konstatuji, že jsem se vyjadřoval dle jiného obrázku.

Reagovat
PhilipS

No jsou si jistý že Aduovi je 20? Vypadá spíš na 30

Reagovat
Profesor Ikebara

No nejsou, on také ne.

Reagovat
Martin2626

Žádnej ofsajd. Regulérní gól Plzně. Pouze a jenom sparťanští tepláci jejich VAR

Reagovat
$dolar$

Skoda, ale hrajeme dobre. Mohli jsme dat uz tak 3-4 goly, tak snad nas to nebude mrzet.

Reagovat
Pablos

Liberec… to jsou prostě Pardubice, na náhodu jestli se uhrajou body A Plzeň prostě nuda většinou pod Koubkem.

Snad druhá půle bude lepší.

Reagovat
Pablos

Ale koukal jsem od 20.min …jestli to byl jinak super fotbálek do té doby, tak se omlouvám

Reagovat
diskoschlampe

Wtf

Reagovat
Pablos

Náhoda vyšla… je to blízko

Reagovat
Pablos

Jinak to neber vážně, malé rypnutí do zápasu na který jsem se těšil, ale co mě nakonec herně nezaujal.

Reagovat
Rizek

Pěknej zápas.

Gólmani úplně světoví.

Reagovat
Profesor Ikebara

Chybí tomu jen ty góly.

Reagovat
Mass

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
poz3n

Kariusový

Reagovat
exse

To je fakt neuvěřitelný. Jak může mít Višinský tak dobrej na malém prostoru a přitom být v koncovce nejhorší fotbalista v historii fotbalu.

Reagovat
Mass

Oscar vibes

Reagovat
exse

V podstatě jo, akorát Oscarovi to člověk odpustí, protože je ve všem ostatním geniální.

Reagovat
Profesor Ikebara

Nadpozemský

Reagovat
Mass

Btw slávistický odchovanec, zahrál si v béčku se Standou Teclem.

Reagovat
Profesor Ikebara

Tvrdoň

Reagovat
Moshe Dajan

Ronaldinhicha

Reagovat
John Obi Mikel

Cože?

Reagovat
Mass

Zapoměl si plivnout do rukavic

Reagovat
Pablos

Tak Jedlička to nakonec bude mít jednoduchý

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jedlicka dekuje.

Reagovat
Salfovic

Bylo jen otázkou času, kdy Tvrdoň něco takového vyvede. Díky bohu, že si to schoval až na teď a ne na předkola.

Reagovat
Sandstorm

Dneska už sem čekal Jedličku tak snad příště

Reagovat
Salfovic

Já ho čekal po repre, i bez této minely, takhle je to jasný.

Reagovat
Moshe Dajan

takhle zkazit Markovičovi čisté konto

Reagovat
kilobyte

https://x.com/OndrejKani13615/status/1826654116409639072

Brankář soupeře si hodí míč do brány. Bude to další náhoda do konspiračky?

Reagovat
Vinci

To je hroznej debilek

Reagovat
Mass

To Xko mu dělá Agraelus?

Reagovat
Martin9719

A nevyloučení po jasné 2. ŽK za zatažení, to by mohla být další konspirace u ligového rozhodčího.

Reagovat
ratusek

To je šašek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Moshe Dajan

Vydrátor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Vydra pan hráč

Reagovat
PhilipS

Vydra tohle ještě umí?

Reagovat
Salfovic

Ukopnout se, evidentně.

Reagovat
Sandstorm

Vydra no nene

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle má být slabší levá?

Reagovat
Salfovic

Třeba ten vůl hraje tři roky špatnou nohou.

Reagovat
Grupma

Reagovat
Mass

Co si ho pamatuju tak byl vždycky levák.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak asi komentátor chyboval

Reagovat
Sosi

Radotinsky? Nemozne

Reagovat
Kily

už jen podle penalt, které kopal za Watford

Reagovat
Sosi

Konecne neco predvedl, snad prvni svetly moment

Reagovat
Profesor Ikebara

Vydra

Reagovat
Profesor Ikebara

Twl to je snad jasný ne?

Reagovat
Sosi

Na co ten Pechanec ceka?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasna redka, neskutecny.

Reagovat
Sosi

Ja teda pamatuju doby, kdy se za to piskala penalta...

Reagovat
Profesor Ikebara

Komedie v přímém přenosu. Kdo tady psal, že Pechanec tlačí Plzeň?

Reagovat
exse

Nezmič asi zaklepal na kabinu a po poločase začal kompenzovat. Nakonec je to 50:50.

Reagovat
Bex5

No to urcite

Reagovat
PhilipS

Nedávalo se jednu dobu za tyhle očividný fauly na přerušení breaku červený?

Reagovat
exse

Ne.

Reagovat
PhilipS

Já mám pocit, že chvíli jo

Reagovat
$dolar$

No dávat by se měli, když je tam naprosto nulovej zájem hrát balón. A to vůbec nemluvě o tom Kayondovi.

Reagovat
kilobyte

Spíš ne. Když budeš za takové držení dávat rovnou červené, tak ti hráči budou chodit do skluzů, kdy budou mít větší šanci nedostat červenou. Tím ale zvýšíš i šanci na zranění.

Reagovat
Profesor Ikebara

Takže budeš tolerovat fauly, které zásadně ovlivní hru, jen proto, aby ses vyhnul jiným faulům?

Reagovat
kilobyte

Ne. Pořád je to faul a taxativní žlutá.

Reagovat
Profesor Ikebara

Nemůžeš přeci dát taxativní žlutou u zákroků, které bezprostředně zabraňují zjevné brankové příležitosti. A je jedno, jestli je to rukou, nohou, nebo něčím jiným. To pak akorát ti hráči toho budou zneužívat. A fotbal je kontaktní sport a odjakživa k němu patřily skluzy.

Reagovat
kilobyte

Tady se ale bavíme o zákroku s nulovým zájmem hrát balón. Za zastavení zjevné brankové příležitosti je taxativně červená.

Reagovat
Profesor Ikebara

No a, co byl tento zákrok?

Reagovat
kilobyte

Ale v tomhle vlákně se nehodnotí tenhle zákrok. Podle mě to bylo na červenou a nebo minimálně na hraně.

Ten popis "za tyhle očividný fauly na přerušení breaku červený" třeba splňuje i ten zákroky Zyby v poslední minutě. To na červenou určitě nebylo.

Reagovat
Profesor Ikebara

A VAR nic? Tohle už je fakt výsměch.

Reagovat
PhilipS

Tvrdoň hráč zápasu na Livesportu. vůbec nemaj ty gólmanský ratingy vysraný

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Profesor Ikebara

Však to souhlasí, jeden gól dal a několik jich chytil.

Reagovat
$dolar$

Jak mohl Liberec dohrát v 11?

Reagovat
Pablos

Pechanec strašnej výkon celý zápas… to s Jirkou už byla jen třešnička.

Reagovat
Mass

Souhlas, první poločas "pomáhal" Plzni, druhej zase Liberci. Takže celkově to sral na obě strany. Ty žlutý rozdával náhodně. A za mě měla být na každý straně penalta.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Hroznej výkon

Reagovat
kilobyte

Návštěva taky slušná bída.

Reagovat
lampas

Za to může O2 a tenhle vyprcaný termín. Jinak návštěva v pohodě, hlavní a severní skoro plná.

Reagovat
kilobyte

V čem je to vyprcaný termín? Neděle večer je pro místní nejlepší možný čas. Všichni už vracený z víkendu, teplota už není tak vysoká, sluníčko nepraží. Jediný problém je cesta pro dojíždějící, ale těch Liberec asi tolik mít nebude. Severní byla poloprázdná a hlavní plná určitě nebyla. Kamera párkrát zabrala kraje a nikdo tam nebyl.

Reagovat
vestinustarychdubu

Termin jako takovej za me v pohode, dneska tomu asi jen uskodilo, ze je zitra prvni skolni den.

Reagovat
kilobyte

Pokud budeš hledat výmluvy, tak první školní den je dobrá výmluva. Ale reálně čemu to vadí? Že nemohli přijít děti, protože zítra půjdou ráno pozdravit paní učitelku?

Reagovat
HorajzmAmmann

Mozna rodiče půjdou poslední den někam k vodě místo fotbalu… ale realne to můžou jit i za týden, ze jo

Reagovat
kilobyte

Tak koupaliště a bazény většinou zavírají do 20:00.

Pak zas bude na fotbal moc zima, pršet, foukat.

Reagovat
vestinustarychdubu

To neni ani o vymluve, ja uprimne taky cekal vic lidi, ale chapu, ze to muze byt okolnost a ze si to x tatu doma dneska neobhajilo. Pro me osobne je takhle nedele podvecer/vecer ideal - stihnu si uzit peknej vikend a pak si na zaver zajit na fotbal. Ale chapu, ze zase pro vyjezdaky, nebo x jinych lidi, to je termin na hovno.

Reagovat
kilobyte

U každého zápasu ti napíšu několik okolností, proč by mohla být malá návštěva. Vysoká teplota, špatný termín (moc brzo, moc pozdě), lidi jsou na dovolených, lidi musí do práce/školy, nízká teplota, prší, sněží,...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

To je lepší pátek od 20:00 než neděle…

Reagovat
lampas

Tak to by naopak byl poměrně luxusní termín

Reagovat
HorajzmAmmann

doma to je asi jedno, ale neděle od 18:00 a později to už je docela na hovno termín.

Domů přijedeš bůh ví v kolik a na sedmičku do práce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele