Chance Liga - preview 9. kola: Sparta bude hájit neporazitelnost

Včera, 08:42, aktualizováno dnes, 09:06
Previews
Hráči Českých Budějovic (© SK Dynamo České Budějovice)

Hráči pražské Sparty budou na hřišti posledních Českých Budějovic hájit neporazitelnost v ligovém ročníku. Obhájci titulu na jihu Čech nastoupí odpoledne a pokud uspějí, udrží krok s městskými rivaly ze Slavie, kteří v sobotu přehráli třetí dosud neporažený tým Plzeň. Nedělní program zahájí účastník Konferenční ligy Mladá Boleslav, která přivítá čtrnácté Pardubice.

FK Mladá Boleslav - FK Pardubice

neděle 13:00

Mladá Boleslav v týdnu sehrála dohrávku proti Slavii a nyní vyběhne na domácí trávník znovu. Tentokráte bude favoritem, před vlastními fanoušky přivítá Pardubice.

Mladoboleslavští vyměnili trenéra, úspěšně prošli sítem předkol a zahrají si hlavní fázi Konferenční ligy. Ta startuje až za necelé dva týdny a svěřenci kouče Andrease Brännströma do té doby mají možnost vylepšit si postavení v ligové tabulce. Napoprvé se jim to nepovedlo, v úterý doma nestačili na Slavii a padli 0:2.

"Všechno je pro mě pořád nové, každý den se učím. Hráči poslouchají a pomáhají mi. Zatím jsem v Boleslavi odtrénoval jen tři zápasy. Proti Slavii jsme v úterní dohrávce prohráli zaslouženě. Domácí porážku musíme odčinit v neděli s Pardubicemi," uvědomuje si Brännström.

Poslední zápas Pardubic je shodou okolností shodný s tím mladoboleslavským, rovněž Východočeši nastoupili proti Slavii a na její půdě padli 0:2. Nenavázali tak na vítězné derby, díky němuž v tabulce figurují na čtrnácté příčce.

"Musíme si pohlídat rychlé protiútoky, ve kterých je Boleslav silná. Má totiž ve svých řadách rychlé a ofenzivně laděné hráče. Ve středu pole je Mára Matějovský, který toho umí vymyslet opravdu dost. Věřím ale, že si to v defenzivě pohlídáme a naopak vepředu budeme nebezpeční," nechal se slyšet pardubický trenér Jiří Saňák.

Mladá Boleslav loni zvládla oba vzájemné zápasy a vytěžila z nich maximální počet šesti bodů. K další výhře jí nepomohou zranění John a Kozel, stoprocentně fit není ani Král.

V kompletním složení do duelu nenastoupí ani hosté. Doma zůstanou zranění Kalabiška se Sychrou, na poslední chvíli se rozhodne o tom, zda budou moci hrát Noslin, Patrák a Solil.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Trmal - Král, Suchý, Králik - Kostka, Sakala, Vydra, Fulnek - Kušej, Ladra - Jawo.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Stejskal - Surzyn, Jindra, Šimek, Šehič - Darmovzal, Vacek - Leipold, Simon, Míšek - Zlatohlávek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.85 - 7.36

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha

neděle 15:30

Slavia v sobotu večer porazila Plzeň a nyní je na tahu Sparta. Letenské čeká zatím nejslabší tým celého ligového pelotonu, zavítají na jih Čech k souboji s posledními Českými Budějovicemi.

Sparta se v týdnu po dlouhých devatenácti letech představila v hlavní fázi Ligy mistrů a jednalo se o povedený návrat do milionářské soutěže. V domácím prostředí nedala šanci Salcburku, skóre otevřela už ve druhé minutě a nakonec zvítězila jasně 3:0.

"Byl bych opravdu hloupý, kdybych řekl, že to v některých zápasech Ligy mistrů bude jednoduché. Mám velký respekt k Salcburku a jejich způsobu hry. Dnes jsme to takticky zvládli dobře, udrželi jsme je od velkých šancí. Musím kluky pochválit za to, jak zůstali disciplinovaní," rozdával úsměvy na všechny strany spokojený trenér Lars Friis.

Český šampion se nyní musí rychle přeorientovat na domácí scénu a připravit se na utkání proti Dynamu. V týdnu přišel o vedení v tabulce, Slavia totiž nejprve zvládla dohrávku v Mladé Boleslavi a v sobotu si poradila i s Plzní.

"Výhra nad Salcburkem v Lize mistrů nám přidává další sebevědomí a není to jen o hráčích, kteří jsou v základu nebo o náhradnících. Víme, jak jsme dobří. Potřebujeme naši výkonnost neustále potvrzovat. Musíme pokračovat a vyhrát další zápas," uvědomuje si Friis.

Zcela opačná nálada panuje v jihočeském táboře. Dynamo nezvládlo start, získalo jen jeden bod a se skóre 1:19 se krčí na posledním místě tabulky. Optimismus do žil jeho fanoušků nedodává ani bilance se Spartou, z posledních sedmnácti vzájemných zápasů se České Budějovice z výhry radovaly jen jednou.

"Pro psychiku je důležité, že jsme minule získali první bod. Samozřejmě když přijede Sparta, je to pro nás mega zápas, highlight sezony. Sparta se dostala do Ligy mistrů, o to více nás to bude motivovat a hnát dopředu. Nemáme co ztratit," nechal se slyšet František Straka, pro něhož se vzhledem k hráčské i trenérské minulosti bude jednat o pikantní zápas.

Českým Budějovicím se snaze o zázrak nepomůže zraněný Skalák. Sparta postrádá dlouhodobého maroda Garcíu, hrát možná nebudou ani další obránci Cobbaut se Sörensenem.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Čoudek, Križan, Novák - Šigut, Tischler, Hubínek, Trummer - Čermák, Ogiomade - Adediran.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Zelený - Preciado, Kairinen, Laci, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Olatunji.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 17.50 - 8.76 - 1.15

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dukla Praha

neděle 15:30

Olomouc bude v neděli odpoledne usilovat o prodloužení vítězné série proti Dukle. Sigma Pražany porazila pětkrát za sebou, ve čtyřech případech neinkasovala a výhra se od ní očekává i tentokrát.

Domácí jsou aktuálně na osmém místě tabulky a jestli je někde tlačí bota, je to v defenzívě. Čtyřikrát po sobě inkasovali minimálně dva góly a platilo to i o dohrávce v Plzni, ta před vlastními fanoušky utrhla výhru 2:1.

"Za poslední měsíc jsme toho moc neodehráli. Věřím, že na zápas proti Dukle jsme dobře připraveni. To, že jsme hráli teď v úterý, nám přichází jen vhod. Dukla je tým, který nedostává moc gólů a má skvěle organizovanou hru. Má svůj styl založený na velice dobré defenzivě a na zkušených hráčích, ať už je to nová posila Řezníček, Mešanovič nebo Hora. Je to houževnatý a bojovný soupeř, který má ve svém týmu rychlostní typy hráčů směrem do ofenzivy. Tým má zkušeného trenéra, ví, co chce hrát. Soupeři, kteří proti Dukle hráli, se proti ní nemohli prosadit," říká trenér Tomáš Janotka.

Nováček je v tabulce třináctý a pomohl si posledními dvěma zápasy, díky nimž ukončil sérii porážek. Dukla nejprve porazila České Budějovice, aby si poté přivezla bod z Karviné.

"Přestávka byla dlouhá. Mrzí mě, že se minulý víkend nehrálo, ale plochy byly nezpůsobilé. Sehráli jsme během pauzy modelované utkání, Olomouc má trochu výhodu, že v úterý měla zápas v Plzni. Nový trenér Janotka dává šanci odchovancům, mají dobře podkládaný tým, do budoucna perspektivní. Kliment podle mě zaslouženě vede tabulku střelců, dobře ho podporují další hráči jako Zorvan, Breite či Fiala," nechal se slyšet zkušený Petr Rada.

Právě na hostujícího kouče bude upřena velká pozornost, v české nejvyšší soutěži totiž odtrénuje 450. zápas. A nemusel by být jediným jubilantem v týmu z hlavního města, na 300. ligové utkání čeká Jakub Hora a 150 startů by na svém kontě v neděli odpoledne mohl mít Pavel Moulis.

Na marodce Olomouce jsou Juliš a Růsek, otazníky se vznášejí nad starty Leibla a Navrátila. Na hostující straně není jisté, zda bude k dispozici trio Hora, Pech, Špatenka.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Chvátal, Dohnálek, Pokorný, Sláma - Breite, Spáčil - Vodháněl, Zorvan, Mikulenka - Kliment.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Peterka, Hašek, Ludvíček - Šebrle, Lichý, Kozma, Ambler - Matějka, Mešanovič.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.71 - 7.38

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905

neděle 18:30

S velkými ambicemi vstupoval do sezony Liberec, očekávání se ale Slovanu zatím nedaří naplňovat a svěřenci Radoslava Kováče vyhráli jen dvě utkání. Se stejnou bilancí půjdou do nedělního zápasu Bohemians 1905, tabulkový soused Severočechů.

Liberec je v tabulce až na desátém místě, na svém kontě má osm bodů a k dispozici má jen dvoubodový náskok na čtrnácté Pardubice. Důvodem je bilance jedné výhry z posledních šesti zápasů, pozitivní náladu do kabiny a na tribuny by mohla vlít alespoň poslední remíza s Plzní (1:1).

"Bohemians hrají i v této sezoně pořád to svoje, protože mají stejného kvalitního trenéra. Stále se prezentují takovým atletickým fotbalem. V tabulce jsou na tom stejně jako my a také mohli mít vzhledem k předváděné hře více bodů, protože v některých zápasech měli trochu smůlu. Čeká nás silný tým, v němž jsou hráči, kteří prošli Libercem - Hybš, Hilál a Matoušek. Poslední dva jmenovaní jsou vepředu spolu s Drchalem hodně nebezpeční a šikovní a speciálně na ně si musíme dát pozor," ví asistent domácího trenéra Miroslav Holeňák.

"My jsme odehráli poslední zápas doma s Plzní a na ten bychom chtěli navázat. Nechybělo moc, abychom ho vyhráli. Dobře si uvědomujeme, že utkání s Bohemkou je takové klíčové k tomu, abychom se vrátili zpátky do hry a v tabulce byli výš," dodal.

Klokani to na Liberec umějí a neprohráli s ním třikrát po sobě. Loni jim Slovan nedal ani jeden gól a všechny body si ze severu Čech Pražané odvedli dvakrát za sebou. Před dalším vzájemným duelem mají oba kluby shodně po osmi bodech.

"S Libercem jsme na tom bodově stejně. Celkově jsou bodové rozdíly v tabulce minimální, samozřejmě vyjma těch tří týmů nahoře. Venku v lize jsme třikrát za sebou bodovali, doufám, že v neděli na to navážeme," věří hostující trenér Jaroslav Veselý.

V sestavě Liberce se opětovně neobjeví Rabušic, na marodce zůstává Rýzek a stoprocentně fit nejsou ani Frýdek s Plechatým. Ještě hůře jsou na tom v tomto ohledu Bohemians 1905 - v hlavním městě zůstanou Dostál, Hála a Valeš, otazníky se navíc vznášejí nad starty tria Matoušek, Reichl, Vondra.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Halinský, Ševínský, Purzitidis - Ghali, Icha, Hlavatý, Kayondo - Višinský, Tupta - Nyarko.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - Hůlka, Petrák, Hybš - Křapka, Jánoš, Hrubý, Kovařík - Ristovski - Drchal, Hilál.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.94 - 4.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko

sobota 13:30

Hradec před reprezentační pauzou prohrál dva zápasy za sebou a na vítěznou vlnu se hodlá vrátit v sobotu po obědě, Votroci doma přivítají Slovácko.

Východočeské celek sezonu velmi dobře začal a o to více ho muselo mrzet nezvládnuté derby na půdě Pardubic. Porážku 1:2 se následně koncem srpna nepovedlo napravit, i když nezdar v souboji se Spartou nepředstavuje velkou ztrátu. Svěřenci Davida Horejše ale i tak spadli na devátou příčku, náskok na dvanáctou Karvinou činí jen jeden bod.

"Ve Slovácku došlo k nějakým změnám, před sezonou skončil trenér Svědík, který u týmu strávil několik let. Nový kouč na jeho práci a koncepci navázal. Mužstvo stále vychází z kvalitní defenzivy a organizace hry. V kádru mají řadu zkušených hráčů, kteří jsou delší dobu pospolu, dobře se znají. V zádech mají sérii zápasů, ve kterých neprohráli. Prezentovali se kvalitním výkonem na Spartě, kde sahali po vítězství, což mluví samo za sebe. Určitě nás čeká nepříjemný a konsolidovaný soupeř," tuší domácí asistent trenéra Adrian Rolko.

Slovácku se naopak daří a aktuálně bodovalo v pěti po sobě jdoucích duelech. Body vozí i zvenku, zvítězilo v Pardubicích a senzačně obralo pražskou Spartu (2:2).

"Minulý víkend při odloženém kole jsme chtěli sehrát modelový zápas, ale podmínky nám to nedovolily. Suplovali jsme to v hale při futsalu. Teď nás čeká zápas po dvou volných víkendech, snad budou mít hráči větší hlad. V Hradci to bude těžké, protože tento tým je zejména v domácím prostředí velice silný. Má hodně rychlostních i soubojových typů hráčů a hraje zajímavý fotbal. V domácím prostředí zápasy kromě Sparty zvládali a vyhrávají je. Takže to bude nesmírně těžké utkání, ale i tak to chceme bodově zvládnout," nechal se slyšet trenér Roman West.

Hradci Králové v sobotu určitě nepomůže zraněný Heidenreich, zdravotní problémy mají rovněž Čmelík, Pilař a Pudhorocký, o jejichž startech se teprve rozhodne.

Slovácko je na tom v případě absencí podstatně lépe, na jeho marodce je pouze Souček.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čihák, Petrášek, Spáčil - Klíma, Kodeš, Dancák, Horák - Juliš, Vlkanova - Mihálik.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Vaško, Doski - Trávník - Blahút, Havlík, Kohút, Juroška - Krmenčík.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.02 - 3.53

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Jablonec

sobota 16:00

Po rozpačitém startu do sezony se Karvinští zlepšili a jsou v kontaktu dokonce i s elitní šestkou. Do té prozatím patří také jejich nadcházející soupeř z Jablonce, který by rád udržel svou čtvrtou pozici.

Zatímco z prvních čtyř kol Slezané třikrát prohráli, poslední měsíc jim vyšel podstatně lépe a v důležitých utkáních bodovali. Tři body si přivezli z Teplic, následně zapsali dvě bezbrankové remízy jak v slezském derby s Baníkem, tak proti nováčkovi v podobě Dukly.

To Severočeši sbírají body od začátku sezony nenápadně, zato však pravidelně. Podlehli pouze dvěma pohárovým účastníkům Spartě a Baníku, na další dva si ale vyšlápli - doma zdolali Mladou Boleslav a remizovali s Plzní. Úspěšní byli i na konci srpna na dvojici výjezdů, když si přivezli vítězství z Ďolíčku a cenný bod z Uherského Hradiště.

Chvála na soupeře zní i z tábora Karviné. "Jablonec hraje pod novým trenérem Lubošem Kozlem úplně jinak než v minulé sezoně, je tam vidět zřetelný progres. Jsou silnější na míči a mají nadstandardní kádr. Na čtvrtém místě jsou právem, asi to pro nás bude dosud nejtěžší domácí zápas sezony," varuje asistent trenéra Marek Bielan.

Domácí mužstvo se musí obejít bez zraněného Endla, hostům zase chybí Černák. Trenér Kozel navíc musí čekat na upřesnění zdravotního stavu Fortelného a Nardiniho.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Lapeš - Raspopovič, Bergqvist, Krčík, Fleišman - Moses, Planka - Memič, Botos, Samko - Vecheta

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Tekijaški, Cedidla - Čanturišvili, Beran, Nebyla, Polidar - Kanakimana, Hollý - Puškáč

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.42 - 2.86

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava

sobota 16:00

Teplice před letošní sezonou plánovaly útok na pozice znamenající střed tabulky, místo toho prožívají zklamání a počítají především porážky. Nic snadného na Severočechy nečeká ani v sobotu odpoledne, na Stínadla dorazí Baník Ostrava.

Domácí jsou až na předposledním místě tabulky a jediné body zaznamenali v souboji s Libercem (2:1), dalších šest zápasů prohráli a začíná se mluvit o rošádě na lavičce, jistou pozici totiž rozhodně nemá trenér Zdenko Frťala.

"Ostrava určitě patří k top pětce až šestce ligy, navíc hrála předkola evropských pohárů. Má velmi věrné fanoušky, kteří vytvářejí skvělou atmosféru. Když ale někdy nemají výsledky, je ta kritika silnější. Stále je to však tým řadící se mezi špičku české ligy," uvědomuje si domácí asistent trenéra Ondřej Prášil.

Baník v létě neúspěšně bojoval o účast v hlavní fázi Konferenční ligy, bude se tak koncentrovat výhradně na tuzemskou scénu a i přes nahuštěný program si vede obstojně. Mrzet ho mohou remízy z Karviné a Olomouce, i tak jsou Ostravští na solidní páté příčce tabulky.

"Teplicím se výsledkově nedaří, ale vnímám je jako nepříjemné, pracovité, organizované mužstvo. Trenér Frťala na tyto věci dost dbá. Poslední zápas s Boleslaví prohráli podle mě dost nešťastně. My hlavně chceme a potřebujeme využít naše příležitosti. V poslední době moc gólů nestřílíme, i když šancí máme spoustu. Věřím, že to teď konečně prorveme," prohlásil trenér Pavel Hapal.

Svěřenci hostujícího kouče recept na sobotního soupeře velmi dobře znají, nad Teplicemi vyhráli čtyřikrát za sebou a na severu Čech prohráli jenom jeden z posledních sedmi vzájemných zápasů, v minulých třech sezonách si domů navíc pokaždé odváželi všechny body.

Domácí vedle výkonnosti bojují i se zraněními a mimo hru jsou Bílek, Jásir, Knapík, Labík, Svatek, Švanda a Takács, Baníku chybí jen potrestaný Prekop.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Němeček - Kričfaluši, Havel, Mičevič - Radosta, Mareček, Emmer, Harušťák - Trubač - Gning, Horský.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Juroška, Chaluš, Frydrych, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Šín, Ewerton - Tanko.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.72 - 3.76 - 1.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň

sobota 19:00

První ze šlágrů v rámci velké trojky bude k vidění v sobotu večer v Edenu. Lídr tabulky v podobě domácího týmu bude hájit své vedení nejen před nejbližším pronásledovatelem Spartou, ale také před soupeřem z Plzně.

Zatímco pražská "S" se shodně pyšní zisku devatenácti bodů, viktoriáni jim dýchají na záda s pouhými dvěma body ztráty. Mohou se přitom soustředit na nahánění hlavních favoritů, mezi třetí a čtvrtou pozicí už je totiž velký odstup.

"Čeká nás velký zápas, na který se těšíme. Je důležité, že hrajeme doma, i když vloni jsme prohráli. S Plzní jsou to vždy těžké zápasy. Je to top klub, znovu se dostali přes kvalifikace pohárů. Je tam skvělý trenér, nedostávají góly. Vepředu mají Šulce ve skvělé formě, za nároďák hrál proti Ukrajině výborně. Pro Tomáše Chorého to bude náročný zápas. Je ale vždy výhodou, když útočník zná obránce, brankáře, prostředí. Vždy je lepší mít ho v takových zápasech na své straně," libuje si domácí kouč Jindřich Trpišovský.

Mírně lepší formou se aktuálně prezentují sešívaní, kteří si poměrně s přehledem poradili jak s Pardubicemi, tak s Mladou Boleslaví. Dohrávku ve středních Čechách rozhodli už v první půli svými zásahy Chytil a Diouf. Slávisté tak v rámci domácí soutěže ztratili pouze v úvodním kole na Slovácku, navíc postup do Ligy mistrů jim unikl jen těsně.

Nakonec budou nastupovat "pouze" v Evropské lize, stejně jako Západočeši. Ti ovšem do této soutěže nepropadli, nýbrž si postup do ní vybojovali skrz předkola na úkor Kryvbasu a skotských Hearts. I Plzeňští jsou v nejvyšší soutěži zatím neporažení, byť si připsali dva nerozhodné výsledky - oba přišly na severu Čech, v Liberci i Jablonci. V úterý proti Olomouci domácí prostředí uhájili díky dvěma zásahům Šulce, za hosty v závěru Pokorný jen snížil.

"Bude to velký zápas před skvělou kulisou, my se na to těšíme. Vloni se nám tam podařilo uhrát body. Myslím, že zápas bude mít podobný průběh. Slavia se bude do nás tlačit a bude na nás, jak se s tím popasujeme. Věřím, že budeme odhodlaní a najdeme skulinky, abychom tlak soupeře otupili a naopak my byli nepříjemní a nebezpeční. Těžké zápasy rozhodují detaily, jak budeme úspěšní v soupeřově šestnáctce a jak se v našem vápně popasujeme s agresivní nátlakovou hrou soupeře. Zápas bude vyhecovaný, v první řadě je třeba zvládnout ho v hlavě. Tím pádem můžeme jít za cílem, kterým je bodovat," nabádá Marek Bakoš, asistent trenéra Koubka.

Ve vzájemných střetech poskytuje domácí prostředí obrovskou výhodu, byť loni v listopadu Slavia na svém stánku po devíti a půl letech padla. Na soupeře nestačila ani v jarní odvetě, tříbodový zisk zapsala alespoň v nadstavbě. V květnu o vítězství 3:0 rozhodli Zmrzlý, Dorley a Jurečka.

Oba týmy se aktuálně potýkají s četnou marodkou. Jindřichu Trpišovskému nepomohou Staněk, Vlček, Masopust, Schranz ani Vorlický, otazník navíc visí nad Filou. Hosté nastoupí bez zdravotně indisponovaných Souarého, Kabonga, Sýkory a Durosinmiho, nejistý je rovněž stav Baiera s Vašulínem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Holeš, Ogbu, Bořil - Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf - Provod - Chytil, Chorý

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Dweh, Markovič, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Jirka, Šulc - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.53 - 6.83

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
7
6
1
0
13 : 1
19
2
Sparta Praha
7
6
1
0
16 : 6
19
3
Viktoria Plzeň
7
5
2
0
15 : 3
17
4
FK Jablonec
7
3
2
2
7 : 4
11
5
Baník Ostrava
7
3
2
2
7 : 5
11
6
Sigma Olomouc
7
3
2
2
11 : 10
11
7
1. FC Slovácko
7
2
4
1
4 : 5
10
8
FK Mladá Boleslav
7
3
0
4
12 : 10
9
9
FC Hradec Králové
7
3
0
4
5 : 7
9
10
Slovan Liberec
7
2
2
3
9 : 8
8
11
Bohemians Praha 1905
7
2
2
3
6 : 7
8
12
MFK Karviná
7
2
2
3
6 : 11
8
13
Dukla Praha
7
2
1
4
5 : 8
7
14
FK Pardubice
7
2
0
5
6 : 11
6
15
FK Teplice
7
1
0
6
7 : 15
3
16
Dynamo České Budějovice
7
0
1
6
1 : 19
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (205)

Přidat komentář
Kryptos_

2:1

Reagovat
$dolar$

1:1 a oba spoko

Reagovat
Lukáš Krejzar

Spokojený s remízou bysme byli jedině, kdyby remizovali i Sparťani

Reagovat
Losinho

Sparta i Plzeň?

Reagovat
$dolar$

Sparta ztratí v Budejkach, chtějí Budějovice v první lize

Reagovat
ACSeRw!n

to je pravda, ale zatim nemame jisty titul, takze zatim se darky nedavaji bohuzel

Reagovat
Lukáš Krejzar

Sparta získá v Budějovicích 1 bod za remízu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lukáš Krejzar

Hradec 0:1 Slovácko

Karviná 1:4 Jablonec

Teplice 2:3 Baník

Slavia 3:1 Plzeň

Mladá Boleslav 0:0 Pardubice

Dynamo ČB 1:1 Sparta

Olomouc 3:0 Dukla

Liberec 1:1 Bohemians

Reagovat
Losinho

2:0 na klid.

Reagovat
Houfi

0:1 v suchem

Reagovat
Antijazvec

Kto chce,môže sa zapojiť do súťaže o dva lístky na zápas LM Slovana s Manchesterom City:

https://sportweb.pravda.sk/futbal/europske-pohare/clanok/723449-sutaz-o-dva-listky-na-zapas-ligy-majstrov-slovan-bratislava-vs-manchester-city/

Reagovat
$dolar$

Dotaz na Banikovce - Resili jsme to v jinem clanku, zajimalo by me, koho berete jako nejlepsiho Banikovce? A jeste to zuzim, kdo byl lepsi hrac - Baros nebo Jankul?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

S tebou se po povodních nebudeme bavit.

Reagovat
Moshe Dajan

máte promočené klávesnice?

Reagovat
wwwx

Spíš psy.

Reagovat
bobis21

Když budeme počítat jen počínání v Baníku, tak Baroš.

Už přiznáš, že povodně se týkaly více než 1% ČR?

Reagovat
$dolar$

Na to jsem se vůbec neptal. Ptal jsem se, kdo je pro vás lepším hráčem, Baroš nebo Jankul.

Reagovat
inferno08

Však on ti odpověděl a na oplátku se zase na něco ptá tebe.

Reagovat
$dolar$

Neodpověděl. Na jejich počínání v Baníku jsem se vůbec neptal.

Reagovat
bobis21

Odpověděl. Na otázku "nejlepší Banikovec" je pro fanoušky Baníku nejdůležitější právě to, co udělali v Baníku. A v tom má Baroš navrch.

A ty odpovíš, nebo na to nemáš?

Reagovat
Transfermarkt

Ty seš vážně kus debila

Reagovat
Bex5

Pojdme prestrelku 2:3 (Chory neslavi, Chory slavi - Sulc, Adu, Jirka novej kontrakt).

Rehak/ Houstecky po zapase da delo, dostane delo.

Reagovat
ratusek

Doufám, že to bude hodně nervozní

Reagovat
Bex5

Pod tlakem vznikaj diamanty

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Začal bych tim, že bych Šádkovi sundal boty a zkontroloval, jestli tam nemá petardy.

Reagovat
$dolar$

Co to bylo za braneni od Hoffmana?

Reagovat
ACSeRw!n

Hradec

Reagovat
monty25

Konečně je na Betanu napadlo dávat přenosy s komentářem.

Reagovat
Salfovic

Ještě tak něco udělat s tím pravěkým rozlišením.

Reagovat
patas92

Funguje vám Livesport apka na androidu?

Reagovat
monty25

Na webu taky píšou o technických problémech.

Reagovat
ACSeRw!n

ne, jebe se to i na kompu

Reagovat
monty25

Danihel smolná premiéra Teplická obrana je takovej lazaret, že už musí hrát i ten tragéd Tsykalo.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning a Yasser budou dobrá dvojka

Reagovat
monty25

Němeček To nám to teda vydrželo dlouho...

Reagovat
$dolar$

Vysvětlí mi někdo, proč chytal tenhle tragéd?

Reagovat
monty25

No, Ludha v téhle sezoně zatím taky nezářil.

Reagovat
$dolar$

Němeček nechytil jedinou věc, za tu dobu co chytá. A do toho dělá chyby.

Reagovat
monty25

Tak to zase chytil...

https://x.com/O2TVSportCZ/status/1822362399900352634

BTW: Koukám, že ten tweet neopravili...

Reagovat
Transfermarkt

Pro tragéda každý tragéd

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Dobře Buchta

Reagovat
Moshe Dajan

krutý zákrok Německa

Reagovat
monty25

Němečku, jdi do prdele.

Reagovat
Moshe Dajan

Němecek solí! tak tohle byl zákrok století

Reagovat
monty25

Tohle je na vystřídání gólmana.

Reagovat
djiros

Střídat, protože tohle se jen tak nevidí ani v přeborech.

Reagovat
monty25

Reagovat
djiros

Kdy měly naposled Teplice spolehlivou jedničku? Grigar před 10 lety?

Reagovat
monty25

Asi tak.

Reagovat
Mass

Grigar co si pamatuju, byl schopnej taky dělat parádní minely.

Reagovat
monty25

Postupem času jo a čím dál víc, ale před těma 10 lety na něj ještě byl spoleh.

Reagovat
monty25

Hm, tak asi hotovo...

Reagovat
monty25

Tsykalo Opět se projevilo kouzlo EF, když jsem tady o něm psal, že je tragéd. Bohužel to přišlo pozdě.

Reagovat
veikko

Tak on hrál do obrany docela špatně, ale za gól Je mi Teplic líto, ten tým byl dobře organizovaný, připravenější než Baník... a pak to takhle kardinálně posere gólman. Ale tak jako děkujeme Němečkovi za 3 body.

Reagovat
ratusek

Jak to dnes vypadalo? Neviděl jsem. Aspon že jsou tři body

Reagovat
bobis21

První poločas držení míče, ale bez nějakých šancí. Druhý poločas že začátku lepší, ale od 3. gólu se už dopředu moc nehrálo, jen protiútoky.

Pozitivum je, že po loňských příšerných standardkách z nich teď dáváme góly a jsme nebezpeční, to může výsledkově hodně pomoct.

Reagovat
ratusek

Akorát jsem viděl, že nám dva goly daroval golman. Ale to je jedno, hlavní jsou 3 body a jedeme dál

Reagovat
veikko

Mi se teda nezdá, že bychom ty standardky zlepšili. Rohy jsou absolutní tragédie a nebezpečné jsou jen když náhodou trefíme Frydrycha. Že dneska padly ze standardek dva góly není zásluhou nikoho jiného než Němečka. Ten roh byl jako vždycky zahraný mizerně, povedl se jen ten úplně poslední v zápase.

Reagovat
Irská 1922

Reagovat
monty25

On hraje do obrany permanentně špatně, proto jsem to taky psal. Dva kiksy Němečka rozhodly zápas, to je bez debat. Když se k tomu přidá lazaret v obraně, tak není divu, že je situace čím dál víc kritická. Baník pod Hapalem každopádně na Teplice umí snad nejlíp v lize.

Reagovat
John Obi Mikel

Nou Grigar, nou párty

Reagovat
Irská 1922

Připravenejsi?

To jako vážně?

Krom menšího tlaku ve druhem polocase je do ničeho Baník nepustil.

Ba naopak mi přišlo, že naši sou na ten zápas hodně namotivovani, viz. Boulic

Reagovat
veikko

Jednoznačně připravenější. V prvním poločase měli hned ve druhé minutě tutovku atd., ale to není to hlavní. Teplice se skoro dokonale posouvaly v bloku a Baník měl v prvním poločase maximálně drobné náznaky šancí. Ten zápas nám udělal čistě Němeček. Kdyby neudělal dva totální kiksy, tak by ten průběh rozhodně nevypadal tak hezky, jako když Teplice chtě nechtě z toho bloku musely vylézt. Jejich kádr je zdecimovaný zraněními, takže pak už to pro nás nebylo moc těžké udržet.

Reagovat
Transfermarkt

Tak co mám info,tak Vachoušek včera večer poptával Luboše Loučku, zda by byl ochotný převzít Teplice. Vzal si do pondělí čas na rozmyšlenou

Reagovat
Coutinho10

SESTAVA: Kinský – Holeš, Ogbu, Bořil – Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf – Chytil, Provod, Chorý

LAVIČKA: Mandous – Chaloupek, Zima, Wallem, Michez, Bužek, Ševčík, Prebsl, Lingr, Zmrzlý, Jurásek

Reagovat
Mass

Stejná jako proti Bolce, to sem čekal. Jen sem si řikal, jestli možná nenasadí třeba Prebsla místo Zafiho, aby hlídal Šulce. Asi není třeba se tak bát, stejně Plzeň bude hrát spíš na brejky.

Reagovat
Coutinho10

j není důvod nic měnit

Reagovat
KingMaster13

Zafeiris na něj bude hrát osobku sám

Reagovat
ACSeRw!n

Jirka bude mit velkou motivaci ten skoruje

Reagovat
ratusek

Reagovat
romeo351

Někdo stream… Díky!

Reagovat
naheCZ

To šlo trefit

Reagovat
mistr129

O2 se snaží triumfnout novu

Reagovat
guzman

Nemusí, stejný vlastník

Reagovat
John Obi Mikel

Jděte do píči

Reagovat
naheCZ

O2

Reagovat
Tromas

To si dělají prdel že jim to vypadne už v 5. minutě

Reagovat
guzman

Proč nebyla reklama na Spartu?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Bořil

Reagovat
John Obi Mikel

Kapitáááán

Reagovat
Coutinho10

Diouf a Bořil

Reagovat
Sigma Olomouc

Obránci + Oscar mají snad víc gólů než útočnici

Reagovat
ACSeRw!n

oni ho proste nevylejou nikdy, neskutecny

Reagovat
naheCZ

Za co?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Byleth

Koho?

Reagovat
ACSeRw!n

Chory, pripadne Boril

Reagovat
Mass

Tohle by nebyl faul ani v basketu..

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl loket

Reagovat
KingMaster13

Zbořil El kapitáno

Reagovat
Rimmer77

Plzeň pojďme vyrovnat

Reagovat
Coutinho10

hezky Oscar

Reagovat
Rimmer77

Tvl ty sešívání klauni co to komentujou to je děs jak se ani nesnaží zakrývat, že jim fandí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Pusť si to na polsatu, Choleš šukal Chorego

Reagovat
Rimmer77

Reagovat
thewall

Reagovat
C-M@ster

Vpravo dole se dá komentář vypnout, je to pak lepší

Reagovat
ACSeRw!n

ten van der Sar za Plzen nevypada nic moc

Reagovat
Mass

Plzeň 9 hráčů ve vápně

Reagovat
naheCZ

Ogbu

Reagovat
Coutinho10

to je v hajzlu

Reagovat
KingMaster13

Nevadí, že to dnes nedohraje ale hlavně buď dobrej Těch obránců už máme takhle dost zrakvených

Reagovat
naheCZ

Rovnou do nemocnice, to nezní zrovna dobře

Reagovat
djiros

A na co má čekat?

Reagovat
John Obi Mikel

Zlomenina v obličeji, resp.podezření na ni. Asi bude hrát s maskou.

Reagovat
mayday

Co je vlastně s Jedničkou, že nechytá?

Reagovat
John Obi Mikel

Už není jednička

Reagovat
John Obi Mikel

Střílej

Reagovat
Coutinho10

Oscar z jiný galaxie

Reagovat
naheCZ

Aby nás toto ještě nemrzelo

Reagovat
JackBlack

Za tyhle stoličky bych dával hned karty, když nechceš hlavičkovat tak uhni do prdelee

Reagovat
Coutinho10

Penalta

Reagovat
mistr129

To je snad jsna ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Penalta

Reagovat
DieFohlenBMG

Úplně jasná penalta a rozhodčí byl metr od toho

Reagovat
mistr129

Ale to u Černýho nepřekvapí

Reagovat
Coutinho10

trest rozhodčímu i tak

Reagovat
Sandstorm

Už toho Tvrdoňe posaď.

Reagovat
wwwx

Reagovat
mistr129

Ten to přehulí

Reagovat
mistr129

Tak ne

Reagovat
16Dave

Jasná penalta to není....Když člověk sleduje biomechaniku těla, tak vidí, jak Chytil hezky simuloval..

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
jackinho10

Sleduj radeji fotbal

Reagovat
Transfermarkt

Jízdenka

Reagovat
naheCZ

Chorý beztak nedá

Reagovat
ednkfdzkgfd

neskutecny polocas tvrdone

Reagovat
exse

Si děláte prdel? Ho regulérně kopl do břicha, tohle je na žlutou pro Chytila.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Cože co?

Reagovat
C-M@ster

Radši si to ještě pak o poločase pustím, jestli třeba nepadal dřív nebo ho fakt nekopl, ale na první dobrou to vypadalo jako pentle.

Reagovat
mistr129

On ho “kopnul”, ale až kdyz naskakoval potom co ho Tvrdon chytil

Reagovat
C-M@ster

Penalta jasná. https://i.imgur.com/z0lChkb.png

Ale Chytil měl mít žlutou za toto... https://i.imgur.com/aN1VgyI.png

Pravou nohu nic nebrzdí a není důvod, aby zničehonic ochrnula.

Reagovat
meno

Lol

Reagovat
Coutinho10

ono nejde úplně běhat s jednou nohou....

Reagovat
C-M@ster

Kámo-- víš, že respektuju tvoje fantasy výkony, ale podívej se na to video... normálně to moh ustát a třísknul sebou

Reagovat
Coutinho10

jako jak má tu první nohu chycenou (tvůj 1. screen), tak za mě je jasný, že se nechceš přerazit víc než by bylo nutný a tak nemůžeš pokračovat v běhu nebo můžeš, ale ještě bys toho brankáře víc nakopnul a spadnul třeba o 2 kroky později

v tomhle případě, kdy je 100% vina na penaltě u brankáře, jde hráči pod nohy a nevyráží míč nebo něco, tak se není ani v nejmenším o čem bavit...samozřejmě, každý hráč nebude vymýšlet nějaký zázračný zastavení, uskučení jinam, aby se připravil o jasnou penaltu

Reagovat
Coutinho10

jinak jo, ve fantasy zatím slušná jízda a není ještě konec kola https://ibb.co/QXtT9f3

Reagovat
Salfovic

V tom dnešním buzerantským fotbale, kdy simulantům prochází takové prasárny, to penalta je.

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaal Choraaaaaaaas

Reagovat
DieFohlenBMG

Frajer

Reagovat
John Obi Mikel

Neslavil

Reagovat
mistr129

Hodnej kluk to je, 100% sympatak

Reagovat
John Obi Mikel

Mohl udělat Adebayora

Reagovat
Salfovic

Ale jde kopat penaltu, to je fakt strašnej dement

Reagovat
Miguel19

Jak k tomuhle musíš využít VAR tvl.

Reagovat
Rimmer77

Rozhodčí=Tvrdík>Šádek

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
John Obi Mikel

PROVOD

Reagovat
naheCZ

Csaplár vyrušen

Reagovat
Coutinho10

Provoooood konečně trefil

Reagovat
John Obi Mikel

Aby to nenapsali Jemelkovi

Reagovat
Coutinho10

šlo to na bránu, takže ne

Reagovat
Rimmer77

Překvapivě slaboučká Plzeň, no v Bulharsku Černý pískat nebude, tak snad aspoň remízu sesivanci uhrajou

Reagovat
Coutinho10

ten Černý, který by nás obral o penaltu, jasný

Reagovat
meno

O jednu obral a o druhou málem

Reagovat
Coutinho10

dokonce

Reagovat
Transfermarkt

Jízdenka

Reagovat
Mass

Já teda takový "kuchtovský" penalty nemám rád, ale když už sem mu tam brankář takhle natáhne, tak většina útočníků neodolá, předkopne si balon a zakopne o brankáře. Píská se to vždycky. Prostě velkej risk, když brankář skočí hráči pod nohy.

Reagovat
naheCZ

Píská se to vždy je na tom to nejdůležitější. Tady si nikdo stěžovat nemůže.

Reagovat
Vinci

Tohle ostuda od Plzně

Reagovat
Mass

Provod z voleje, paráda konečně se trefil, on to v noze má.

Reagovat
inferno08

Trefil to hlavně Jemelka pěkně do protipohybu...

Reagovat
Mass

Jasně, ten to tečnul, ale základ je nejdřív vystřelit na bránu.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

Ještě 2 kola zpět bych řekl že Plzeň a Sparta o titul

Titul spíš Sparta a nebo Plzeň

Ale od zapasu z Lille vidím nejsilnější Slavii za 3 roky

Reagovat
$dolar$

Tak hrajou to co my loni, akorát s lepšíma hráčema. Nákupy na Choryho.

Reagovat
Kiwi-21

Spíš pomáhá že je tam i Chytil

Před zápasem z Lille až na obranu hráli opravdu hrozně

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

co koment od tebe, to perla

Reagovat
Sigma Olomouc

ZATÍM v suchým triku

Reagovat
naheCZ

Střídání brankářů kvůli výkonu...Tak to člověk jen tak nevidí

Reagovat
djiros

V Teplicích se to mělo stát dneska taky, Koubek

Reagovat
Martin9719

Očekávám omluvu od realizačního týmu. Když přijedeš na Slavii a myslíš si že to otevřeš a nějak to dopadne, tak takhle se v Edenu fakt nehraje. Můžeš dostat gól, ale musíš to nějak uklidnit, zformovat to, počkat si na šanci a ne pustit soupeře do dalších 10ti přečíslení. Můžeš dostat do poločasu druhý, ale dostat ještě v nastavení třetí je na přes držku. Tvrdoň už v té bráně dávno nemá být. Pomohl když nebyl Jedlička, ale je to prostě dvojka. Jednu minelu už udělal, dnes další 2.

Reagovat
delfin

Jo, má některý dobrý momenty, ale kiksů těch dělá Jedlička o dost míň.

Reagovat
Martin9719

Já si u něj na žádný nepamatuju třeba.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten eurofotbal nefungoval jenom mne? Nebo globalni vypadek?

Reagovat
C-M@ster

Globální, blbne i livesport

Reagovat
naheCZ

Řekl bych, že Livesport něco dělal se všemi svými servery, vzhledem k tomu, že po výpadku EF už jede i Livesport.

Reagovat
Kily

úplně ideálně nejel, ještě před půlnocí jsem otevíral zápas Slavia - Plzeň a naskočila mi zase červená tabulka hlásící problém

Reagovat
Kily

globální, stejně jako minulý pátek

Reagovat
Salfovic

Žijé, on žijé, žijé.

V lisportu už dneska zasněžilo ?

Reagovat
Mass

Provod dneska výbornej.

Reagovat
Franta Jetel

Snad jel Hapal rovnou do Edenu a dívá se. Příští rok s tímhle hegemonem Sparty a Slávie už musí něco udělat. Plzeň na to nemá.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Rimmer77

Tvl myslíš to tragický Lille z kterého jste byli v prvním zápase priposrany, to Lille který proti Sportingu v prvním poločase nevystřelilo na bránu, to Lille který dnes horko těžko zachránilo remízu proti Štrasburku, to Lille který v lize má z pěti zápasů bilanci 2-1-2 žádné měřítko první zápas který ukáže jak na tom jste bude až s námi .

Reagovat
Rimmer77

To mělo být pro Kiwi-21

Reagovat
Mönchengladbach

Každý evropský soupeř Slavie za Západu je vždy tou dobou na úrovni Realu Madrid.

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Salfovic

Přes Lille měli postoupit, ale to by se nesměli v prvním zápase totálně zesrat. A po těch zkušenostech i nepochopitelně.

Reagovat
mistr129

Což tedy, o tom zápase, který ukáže jak na tom kdo je, platí oboustranně

Reagovat
John Obi Mikel

Za béčko proti Viktorce Žižkov dneska Chaloupek, Bužek a Perišič.

Za Žižkov poprvé v základu Tonda Vaníček

Reagovat
Transfermarkt

Na Slavii to bude mít každý tým těžký, hrají dobře, navíc s jízdenkou v zádech

Reagovat
ACSeRw!n

Houstecky byl koukam zase v zenu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele