Chance Liga - preview prvního kola: Sezonu zahájí poslední šestice

19.07., 10:12, aktualizováno 21.07., 09:04
Previews
Václav Jurečka (© SK Slavia Praha)

V neděli bude dohráno první kolo nové sezony a největší pozornost bude poutat utkání Slovácka se Slavií. Přebudovaný Liberec cestuje do Karviné, Hradec bude večer potvrzovat skvělou vzájemnou bilanci s Teplicemi.

MFK Karviná - Slovan Liberec

neděle 14:30

Liberec na Karvinou umí a vzájemnou bilanci bude potvrzovat v prvním zápase nedělního programu. Oba týmy během léta udělaly změnu na lavičce, Slovan řádně obměnil i kabinu.

Kormidla Liberce se ujal Radoslav Kováč a od vedení dostal jako dárek řadu nových posil. Slovan získal Patrika Dulaye, Santiaga Enemeho, Denise Halinského, Michala Hlavatého, Marka Ichu, Azize Kayonda, Josefa Koželuha, Benjamina Nyarka, Martin Rýzka, Adama Ševínského a Qëndrima Zybu. Po předchozím hostování navíc do klubu přestoupil Dominik Plechatý.

"Hrozně se na start sezony těšíme. Chceme hrát nějakým způsobem a věříme, že bude úspěšný už v Karviné. Sami jsme zvědaví na to, jak si to celé sedne, změn je hodně. Respektujeme každého soupeře, ale věříme, že už v Karviné to zvládneme. Věříme, že začátek se nám povede, což je asi cílem všech," říká někdejší kormidelník Pardubic.

Karviná doma Liberec loni porazila vysoko 5:2 a jednalo se o jednu ze dvou výher z posledních čtrnácti vzájemných střetnutí. MFK se navíc v závěru loňské sezony začalo před vlastním publikem dařit, neprohrálo šestkrát za sebou.

Také domácí vyměnili trenéra a na svou prvoligovou premiéru v této funkci se těší Martin Hyský. Jeho svěřenci se na první duel sezony naladili vítězně, před týdnem vyhráli 2:0 nad Skalicí.

"Z vítězné generálky proti Skalici mám dobrý pocit. Měli jsme svou herní tvář a vytvářeli jsme si šance. Herní výkon byl fajn, ale pořád je to jen generálka. Hlavu nahoře kluci musejí mít, ale nos pěkně dole. Do ligy jdeme s pokorou. Zápas s Libercem bude úplně o něčem jiném. To je jisté a jsem si toho stoprocentně vědom," prohlásil někdejší obránce.

Karviné bude chybět zraněný Moses, stoprocentně fit nejsou ani Endl se Žákem a o jejich startech se teprve rozhodne. V sestavě Liberce se možná neobjeví Kulenovič a Tupta.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Mikuš, Svozil, Bergqvist, Fleišman - Čavoš, Planka - Memič, Samko, Regáli - Ezeh.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Plechatý, Ševínský, Mikula - Koželuh, Varfolomejev, Icha, Ghali - Višinský, Hlavatý - Letenay.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.82 - 3.47 - 2.48

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha

neděle 17:00

Slavia vyklidila mistrovský trůn, po tři roky sledovala oslavy Plzně a Sparty a čekání na další titul hodlá ukončit v sezoně 2024/2025. Na úvod se představí na půdě Slovácka.

Sešívaní vyhráli čtyři přátelské zápasy a naposledy rozstříleli Žilinu, z triumfu se neradovali jenom na úvod přípravy proti Pardubicím (1:1). Podobně jako Sparta a Plzeň budou v úvodu sezony řešit dilema ohledně reprezentantů, právě klub z Edenu měl na mistrovství Evropy v Německu nejvíce hráčů a na šampionátu včetně nové posily útočníka Tomáše Chorého představili i obránci Davidové Douděra a Zima a Tomášové Holeš s Vlčkem, záložníci Petr Ševčík, Matěj Jurásek a Lukáš Provod, útočník Mojmír Chytil a gólmanská jednička Jindřich Staněk. Za Slováky startoval univerzál Ivan Schranz.

"Příprava byla tím Eurem specifická. Na kempu v Rakousku s námi bylo 20 hráčů pod 23 let. Kluci dostali velký prostor, mohli jsme s nimi pracovat, dostali velkou porci času v přípravných zápasech. Někteří naznačili velký potenciál se teď momentálně ucházet o místo v užším kádru, případně i v základní sestavě," řekl trenér Jindřich Trpišovský.

"Na start sezony se neskutečně těšíme. Hodně hráčů jsme měli v reprezentacích, začátek musejí odtáhnout hlavně ti, kteří byli na kempu v Rakousku. Ti mají výhodu. Na druhou stranu nás hned v prvním kole čeká těžký výjezd. Reprezentanti navíc budou potřebovat minutáž před ostrými zápasy v kvalifikaci Ligy mistrů. Myslím, že některé zapojíme už v prvním kole na Slovácku. Je to hodně individuální, hráči měli na Euru různé vytížení. Cítím z týmu velkou odhodlanost, hladovost, jsem zase o krok dál oproti minulé sezoně. Pravda pak ale leží na hřišti, v neděli od pěti hodin od prvního kola. Věřím, že jsme dobře nachystaní a že to v neděli ukážeme," nechal se dále slyšet kouč Slavie, jehož čeká 300. ligový zápas.

Slovácko zažilo mizerné jaro a v uplynulých týdnech přišla řada změn. K té nejdůležitější došlo na lavičce, kde skončil Martin Svědík a jeho nástupcem se stal Roman West. Ztráty zaznamenala především obrana. Kariéru ukončil Michal Kadlec, do Pardubic odešel další veterán Jan Kalabiška, klub se nedohodl na pokračování s Danielem Holzerem a také uvolnil ofenzivního Ondřeje Mihálika. Defenzivu má vyztužit Slovák Filip Vaško z Michalovců, Gigi Ndefe z Baníku, v záloze jsou nováčky Jakub Křišťan z Teplic, či host ze Sparty Filip Souček. Ofenzivu by měl oživit Dyjan Carlos de Azevedo, který hrával i v Baníku Ostrava.

"Na rozjezd ligy není Slavia vůbec snadným soupeřem, z posledních 11 utkání s ní Slovácko získalo jen bod. Musíme hrát týmově, kompaktně, poctivě v defenzivě a třeba se k nám malinko přikloní i štěstí, které s takovým soupeřem potřebujete. Uděláme všechno pro to, abychom Slavii potrápili. Myslím, že nebude hrát roli, pokud nenastoupí reprezentanti, kteří se zapojili do přípravy později. Slavia má dost kvalitní kádr na to, aby postavila velmi dobrou sestavu," uvědomuje si West.

Slovácku určitě nepomůže potrestaný Juroška a zraněný Daníček, otazník se vznáší nad startem Součka.

Na marodce Slavie se nacházejí Chaloupek, Zafeiris a celý podzim by měl vynechat brankář Staněk. Jisté není ani to, zda po krátké přípravě nastoupí Douděra, Holeš, Chorý, Chytil, Masopust, Provod a Schranz.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Vaško, Hofmann, Doski - Trávník, Kohút - Blahút, Havlík, Sinjavskij - Vecheta.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kinský - Vlček, Zima, Bořil - Tomič, Ševčík, Oscar, Zmrzlý - Jurečka, Wallem - Fila.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.77 - 4.81 - 1.45

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Teplice

neděle 20:00

Hradec Králové a Teplice spolu bojovaly v loňské baráži o Konferenční ligu a další souboj svedou hned na úvod nové sezony, jejich vzájemný zápas zakončí první kolo Chance ligy.

Favoritem zápasu budou Východočeši a vedle domácího prostředí jim do karet hraje i vzájemná bilance. Teplice porazili osmkrát z posledních devíti soutěžních utkání, pětkrát za sebou navíc dokázali udržet čisté konto.

"Co bylo v minulé sezoně, na to se nekoukám. Teplice pozměnily tým, my taky, takže určitě to bude jiný zápas. Začíná se od nuly. Budeme chtít navázat na výsledky z předchozí sezony, ale bude to úplně jiné utkání. Musíme se co nejlépe připravit, abychom do sezony dobře vstoupili," říká trenér David Horejš.

Hradec bude muset nahradit kanonýra Daniela Vašulína, který přestoupil do Plzně. Byl to však jediný výrazný odchod z kádru. Naopak do ofenzívy přišli Adam Vlkanova (Ruch), Matěj Náprstek z Jablonce s Ondřejem Mihálikem ze Slovácka. Po hostování přestoupili na východ Čech z Plzně obránce Filip Čihák a záložník Samuel Dancák z Mladé Boleslavi.

Teplice se loni dokázaly vyhnout skupině o záchranu a povedla se jim i příprava na novou sezonu, když vyhrály všechny čtyři zápasy a inkasovaly jen jeden gól. Nedělní zápas bude mít zvláštní náboj pro jejich trenéra Zdenka Frťalu, který v minulosti seděl na královehradecké lavičce.

"Příprava se nám vydařila, každé vítězství je důležité pro sebevědomí. Ale rozhodně to nepřeceňujeme. Kromě našeho tříobráncového systému jsme zkoušeli i nová rozestavení. V zápasech s Hradcem v minulé sezoně jsme nebyli úspěšní, to bychom rádi zvrátili," nechal se slyšet Frťala.

Domácím budou scházet Klíma a Mihálik, kteří si musejí odpykat tresty za červené karty, nejistý je navíc start Pilaře. Teplicím napomůže Knapík, stoprocentně fit nejsou Labík a Takács.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Čech, Čihák, Spáčil - Harazim, Dancák, Kodeš, Horák - Juliš, Vlkanova - Koubek.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Mareček, Kričfaluši, Mičevič - Švanda, Jukl, Havelka, Harušťák - Trubač - Gning, Svatek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.31 - 3.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav

sobota 14:30

Nový trenér Jablonce Luboš Kozel se se svými jednotkami připravuje na nový ročník a začne ho doma před vlastními fanoušky. Na Střelnici se v sobotu představí Mladá Boleslav, která má s Jabloncem v prvním kole dobré zkušenosti.

Když se totiž Mladá Boleslav poprvé utkala s Jabloncem v minulé sezoně, taky se jednalo o první kolo. A úvodní soutěžní duel tehdy dopadl lépe právě pro Boleslavské, kteří vyhráli snadno 3:1. Do utkání tehdy jako střídající hráč zasáhl i záložník Tomáš Ladra, který před duelem s Jabloncem prozradil: "Vzpomínám si, že i před rokem jsme ligu začínali proti Jablonci. A vítězně. Na to budeme chtít letos navázat. S kluky se bavíme, jak je důležité soutěž odstartovat za tři body a dobře se naladit na Evropu. Nálada v mužstvu je výborná a všichni už se na první zápas těšíme."

Aby taky ne, když mají za sebou povedenou letní přípravu. Na tu mohou být Mladoboleslavští opravdu hrdí, protože vyhrávali jeden zápas za druhým a povedlo se jim porazit i Liberec v tradičním utkání v Benátkách nad Jizerou. Až poslední přípravný duel s polskou Vratislaví Mladá Boleslav uhrála jen na remízu, ale přesto mohl být trenér David Holoubek s přípravou nadmíru spokojen.

Jablonec si od nové sezoně hodně slibuje. Zejména zlepšení herního projevu a výsledků, neboť poslední tři sezony se potácel ve skupině o udržení. Přes léto se navíc kabina musela rozloučit s několika oporami a dlouholetými hráči včetně kapitána a někdejšího reprezentanta Tomáše Hübschmana. Klub ze šestačtyřiceti tisícového města buduje nový, mladý a hladový tým, alespoň podle slov trenéra Luboše Kozla.

"Skončila éra, kdy se stavělo na hráčích, kteří tu předtím zažili evropské poháry. Současný tým je mladší a věřím, že bude hladovější a bude hrát trošku jinak," uvedl trenér Kozel v rozhovoru pro iDNES. Domácí by rádi odstartovali cestu za lepšími výsledky třemi body, s Mladou Boleslaví ale nemají moc dobré zkušenosti.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Polidar, Štěpánek, Souček, Slávik - Fortelný, Beran, Nardini, Alégué - Velich, Schánělec

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kadlec, Suchý, Králik, Donát - Vydra, Langhamer - Mašek, Ladra, Mareček - Pulkrab

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.63 - 3.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava

sobota 17:00

Už ve čtvrtek se Baník dočká prvního evropského zápasu po čtrnácti letech, ještě předtím ale musí zvládnout úvod do ligového ročníku. V sobotu zamíří na hřiště Bohemians, kteří mezinárodní měření absolvovali pro změnu loni.

Klokani uplynulou sezonu zakončili na nepříliš lichotivé třináct pozici, a byť záchranářské starosti se jim vyhýbaly, rádi by nyní skončili podstatně výše. I proto přivedli čtveřici poměrně zvučných posil, z nichž hned tři loni nastupovaly v Jablonci. Jedná se o záložníky Aleše Čermáka s Dominikem Pleštilem a útočníka Václava Drchala. Možnosti do ofenzivy rozšíří také Júsuf Hilál z Mladé Boleslavi. S několika hráči včetně řady stálic se Bohemka rozloučila. Její dres už nebudou oblékat například Tomáš Necid, Daniel Köstl, Erik Prekop nebo David Puškáč.

Přes tyto změny zůstává Baník mírným favoritem, což vědí i v Ďolíčku. "Baník bude na úvod těžký soupeř. Vzhledem k tomu, že se jim v přípravě výsledky nepovedly, budou obezřetnější a více na špičkách. Vstup do soutěže je vždy důležitý. Sestava Baníku je pro nás nečitelnější, investovali do posil hodně peněz. Dají dohromady dvě jedenáctky. Vloni zaslouženě skončili čtvrtí, odvedli kus práce. Máme z nich respekt, na druhou stranu hrajeme doma a chceme uspět. Optikou sázkovek asi nebudeme favorit, ale chceme předvést výkon, na který budeme hrdí," nabádá trenér Jaroslav Veselý.

Ostravští po uplynulé sezoně podrželi trenéra Pavla Hapala a pro návrat do Evropy mu navíc dopřáli solidního posílení. Jedním z nových mužů na soupisce je i zmíněný Prekop, mnohem zvučnějšími jmény však jsou Ewerton, Matěj Chaluš či Daniel Holzer. Zkušenost z pražských "S" má i Dominik Holec, který přišel coby náhrada za Jiřího Letáčka, nově oblékajícího dres Getafe. Alespoň zpočátku však pravděpodobně dostane důvěru v brankovišti dosavadní dvojka Jakub Markovič.

Pavel Hapal už se nemůže dočkat, až si všechny tyto změny odzkouší načisto. "Těšíme se, je to konečně zase soutěžní zápas po nějaké době. Očekávám, že v Ďolíčku bude plno a že utkání bude mít dobrou kulisu. Bohemka vypadala v přípravě velice dobře, alespoň podle toho, co jsme měli možnost sledovat. Dařilo se jí i výsledkově, dávala dost gólů. Ale vždy se pak ukáže až v ostrém ligovém utkání, jak na tom vlastně mužstvo je. Věřím, že my jsme nachystáni dobře a sezonu zahájíme dobrým výsledkem," doufá zkušený kouč.

Ten by měl mít k dispozici kompletní kádr, naopak jeho domácí protějšek se potýká se zraněními Hály a Valeše, otazník navíc visí i nad Soukupem.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hůlka, Vondra, Hybš - Dostál, Smrž, Čermák, Kovařík - Hrubý - Hilál, Drchal

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Markovič - Juroška, Chaluš, Lischka, Kpozo - Buchta, Boula, Rigo, Klíma, Ewerton - Kubala

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.79 - 3.60 - 2.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc

sobota 17:00

Fotbalisté Českých Budějovic otevřou nový ročník Chance Ligy proti hanácké Sigmě. V loňské sezoně se klub stěží zachránil a na povrch pak vypluly nepříjemnosti ohledně hráčských výplat. Se začátkem nového ročníku se zdá, že problémy jsou zažehnány a Dynamo bude chtít na hřišti ukázat, že není jenom do počtu.

O potížích Dynama se toho psalo hodně, nicméně je tu další sezona a do ní chtějí na jihu Čech vstupovat s čistým štítem. Na trenérských postech nakonec setrvali Jiří Lerch s Jiřím Kladrubským a Dynamu se povedlo přivést i několik nových tváří. Jak to bude vypadat na hřišti se teprve ukáže. Pravdou je, že v přípravě se Budějovicím dařilo a ve čtyřech zápasech třikrát vyhrály a jednou remizovaly.

"Mým cílem je, abychom hráli někde uprostřed tabulky a mohli jsme dávat šanci našim mladým klukům. Chceme také uspokojovat naše fanoušky dobrou hrou, atraktivním fotbalem, chceme také dávat hodně branek a sbírat body," prohlásil na klubových stránkách trenér Lerch.

České Budějovice čeká na úvod Chance ligy Sigma Olomouc, kterou v uplynulém ročníku doma porazily 2:1. Stejným výsledkem skončil i zápas na Hané, tentokrát ve prospěch Sigmy. I v sobotu se očekává vyrovnaný duel, což dle svých slov potvrdil i hostující kouč Tomáš Janotka: "Zápas bude naprosto otevřený. Uvidíme, jak to bude vypadat, těžko tipovat. Pojedeme tam s odhodláním udělat maximum pro dobrý výsledek a pro vítězství. Uvidí se na hřišti."

Sigma dala najevo, že postupně omlazuje kádr a pracuje na přestavbě. Hlavní cíl sezony nechtěl Janotka přímo komentovat. "Cíle jsou přímo úměrné tomu, v jakém stavu se momentálně nacházíme. Naší vizí je přestavba a vytvoření správného mixu. Vše bude potřebovat čas a určitě nebudeme mít velké oči. Tím, že se změnilo nastavení postupu do pohárů, tak naše cíle jsou omezenější. Do sezony půjdeme s tím, že chceme urvat co nejvíce bodů, uvidíme, na co to bude stačit," dodal Janotka. Sigma zakončila minulý ročník na osmém místě, tedy přesně uprostřed ligové tabulky.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.58 - 2.86

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Viktoria Plzeň

sobota 20:00

Po dlouhých pěti letech se Dukla opět vrací na přední českou fotbalovou scénu a hned na úvod uvítá svěřence trenéra Petra Rady enormně těžký soupeř. Do Prahy totiž přijede Viktorka Plzeň, která opět cílí na ta nejvyšší místa.

Trenér Petr Rada obdržel v pátek jednu dobrou zprávu. Byl mu totiž Disciplinární komisí Ligové fotbalové asociace prominut zbytek tříměsíčního trestu, který zkušený kouč dostal v minulém ročníku ještě ve druhé lize za rasistickou urážku. Může se tedy hrdě postavit na lavičku svého týmu i v první lize a ještě k tomu začne doma před vlastními fanoušky. Na Julisce budou k vidění nové tváře i nové dresy, velkým lákadlem ale samozřejmě bude i trenér Rada osobně.

A ostřílený trenér, který umí rozpoutat divadlo na lavičce i u mikrofonu, se do první ligy hodně těší. Na tiskové konferenci mluvil i o rozdílu mezi první a druhou ligou. "Ten rozdíl je opravdu velký. V návštěvách, stadionech, ve všem. Hráči si musejí zvyknout na jiný režim a tlak. Ale pokud chcete hrát první ligu, musíte to zvládnout. Sezona bude těžká, liga je vyrovnaná. Věřím, že hráči si s tím poradí. Hned na první zápas tu bude třeba čtyři nebo pět tisíc lidí, kluky to musí vtáhnout.

Mužstvo pod jeho vedením loni získalo první místo ve druhé lize a přes léto posílilo, i když je otázka, zda to bude na přežití mezi nejlepšími stačit. Hodně se změnila soupiska i u sobotního konkurenta Dukly, Plzně. Hned sedm nových hráčů přišlo, deset hráčů včetně tahouna Chorého v Plzni skončilo.

Minulý ročník se Plzni relativně povedl, protože již delší dobu prochází generační obměnou kádru a proto je třetí loňské místo úspěchem. Především se ztrátou reprezentačního útočníka Chorého se fanoušci musí vypořádat. Mezi muži, kteří jej mají nahradit, figuruje dvojka Daniel Vašulín a Christophe Kabongo, který v přípravě nasázel skvělých šest branek. Plzeň má s Duklou skvělé zkušenosti, vyhrála nad ní už sedm posledních utkání.

Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hruška - Vondrášek, Hašek, Peterka, Ludvíček - Kozma, Barac - Douděra, Hora, Moulis - Matějka

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hranáč, Jemelka - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Panoš, Kabongo - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.82 - 4.82 - 1.50

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Pardubice

pátek 19:00

Sparta znovu obhajuje titul a na úvod by měla splnit povinnost v souboji s Pardubicemi, Východočeši během léta oslabili, nepovedla se jim ani příprava a do hlavního města cestují v roli jasného outsidera.

Letenští loni vyhráli ligu i pohár a během léta následně přišli o svého kapitána. Do Girony přestoupil Ladislav Krejčí, na svoje šance už nebudou čekat Adam Karabec (Hamburk), Michal Ševčík (Norimberk) nebo Patrik Vydra (Mladá Boleslav).

Specifická následně byla letní příprava. Po odchodu Briana Priskeho se do pozice hlavního trenéra posunul Lars Friis a během letních utkání dával šance hráčům širšího kádru. Dánský kouč nechal odpočívat účastníky evropského šampionátu, nemohl navíc využít služeb zatím posledních dvou posil - Imanol García de Albéniz a Mathias Ross přišli až v průběhu tohoto týdne a na seznamu nových tváří doplnili Ermala Krasniqiho.

"Nebylo to samozřejmě nejlepší přípravné období v historii. Euro není náš nejlepší kamarád, ale jsme velký klub a musíme se s tím vyrovnat. Měli to těžké a také rozdílné. Někteří s námi trénují týden, další se teprve zapojují. Někteří na turnajích hráli dost, jiní ani minutu. Nejde obecně říct, kdy všichni naskočí. Máme tu postavenou dost dobrou testovací baterii, aby se ukázalo, kdy budou připraveni. Bude to i podle jejich pocitů. Rozhodně nechceme, aby začali sezonu vyhořelí," vyjádřil se Friis na téma reprezentantů, kterých je v kádru celkem šest - na Euru byli s českým týmem obránce Martin Vitík a útočník Jan Kuchta, s Albánií záložník Qazim Laci, se Slovenskem Lukáš Haraslín a se Srbskem jiný křídelník Veljko Birmančevič. Bek Ángelo Preciado se představil s Ekvádorem na jihoamerickém šampionátu.

Sparta s Pardubicemi body neztrácí a od návratu hostujícího týmu do nejvyšší soutěže je porazila ve všech osmi zápasech. Opětovně přitom bude chtít těžit ze síly domácího prostředí, v minulé sezoně byla jediným týmem, který před vlastními fanoušky nezakusil hořkost porážky.

"Boj o titul bude těžký. Dáme do toho všechno, to je náš cíl. Bude to bitva, na kterou jsme připravení. Nebude to jen o fyzičce, ale také o psychické stránce. Mnoho reprezentantů prakticky nemělo volno. Proto budeme jejich nasazení do zápasu posuzovat individuálně. Čeká nás mnoho zápasů a je jasné, že celý podzim neodehrajeme ve stejném složení. Příležitosti dostanou i mladí hráči, kteří jsou součástí našeho kádru. Vždy se budeme snažit být co nejsilnější," slíbil Friis.

Rovněž Pardubice měnily trenéra, Radoslav Kováč zamířil do Liberce a jeho místo zaujal Jiří Saňák. Toho čeká hodně náročná a také specifická soutěžní premiéra, jelikož ve Spartě v minulosti pracoval jako asistent.

"Oba týmy jsou pro sebe trochu nečitelné, v obou proběhla změna realizáku. Sparta navíc po Euru nemá kompletní tým. Očekávám tu největší zkoušku pro náš tým, uvidíme, jak jsme na tom. Budeme tam chtít vidět soudržnost. Nechceme podlehnout strachu. O základní sestavě máme víceméně jasno. U Sparty to bude trochu oříšek, ale o tom to není. Má jasné principy hry. Budeme opravdu čelit kvalitě," řekl kormidelník, který loni vedl Olomouc.

Pardubice začátkem července prodaly do Liberce Michala Hlavatého, do mateřských klubů se po hostováních vydala řada dalších fotbalistů a na východě Čech budují nový tým. Do známého prostředí se vrátili Jan Stejskal, Pavel Zifčák a Adam Fousek, defenzívu vyztužili Jan Kalabiška s Danielem Šimkem a o místo se budou prát i André Leipold a Tomáš Polyák.

Základní sestava Sparty představuje jeden velký otazník a určitě se v ní neobjeví zraněný Kairinen, na trávníku, lavičce nebo tribuně by se mohli objevit Birmančevič, García, Haraslín, Kuchta, Laci, Preciado, Ross, Solbakken, Sörensen a Vitík. Pardubicím chybějí zranění Fousek se Sychrou, nejistý je start Stejskala a k týmu se stále nepřipojil mladý záložník Kissiedou, který si vyřizuje vízum.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Zelený - Wiesner, Sadílek, Solbakken, Ryneš - Krasniqi, Daněk - Olatunji.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Šimek, Jindra, Kalabiška - Vacek, Solil, Míšek - Brdička, Patrák - Zlatohlávek.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.88 - 17.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Dukla Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
1. FC Slovácko
0
0
0
0
0 : 0
0
FC Hradec Králové
0
0
0
0
0 : 0
0
Bohemians Praha 1905
0
0
0
0
0 : 0
0
Dynamo České Budějovice
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Jablonec
0
0
0
0
0 : 0
0
Slovan Liberec
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Mladá Boleslav
0
0
0
0
0 : 0
0
Baník Ostrava
0
0
0
0
0 : 0
0
Viktoria Plzeň
0
0
0
0
0 : 0
0
Sigma Olomouc
0
0
0
0
0 : 0
0
Slavia Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
Sparta Praha
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Teplice
0
0
0
0
0 : 0
0
MFK Karviná
0
0
0
0
0 : 0
0
FK Pardubice
0
0
0
0
0 : 0
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (967)

Přidat komentář
Coutinho10
Reagovat
Miguel19
Reagovat
Freedo

Já jsem zůstal jen u sport.cz, nechtělo se mi přesouvat miniligu a všem vysvětlovat novou soutěž. Koukám, že jsem asi udělal dobře.

Reagovat
Coutinho10

tak toho je teda dost, co jim tam hapruje

Reagovat
Grupma

Aspoň to řeknou a nemlžej.

Reagovat
Nad dopisy diváků

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta Praha sampioon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

NEJLEPŠÍ LIGA NA SVĚTĚ NÁM STARTUJE! ❤️

Pojďme trošku zapojit fantazii a zatipovat si!

Tabulka po nadstavbě:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

---------------------------

7.

8.

9.

10.

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11.

12.

13.

BARÁŽ 14.

BARÁŽ 15.

SESTUPUJÍCÍ 16.

Nejlepší hráč:

Nejlepší střelec:

Nejlepší asistent:

Nejlepší brankář (čístá konta):

Nejlepší mladý hráč:

Nejlepší trenér:

První vyhozený trenér:

Nejlepší přestup:

Nejhorší přestup:

Překvapení ligy (hráč):

Zklamání ligy (hráč):

Překvapení ligy (tým):

Zklamání ligy (tým):

Postupující z 2. Ligy:

Vítěz poháru:

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tabulka po nadstavbě:

1. SLAVIA

2. PLZEŇ

3. SPARTA

4. BANÍK

5. LIBEREC

6. HRADEC

---------------------------

7. JABLONEC

8. MLADÁ BOLESLAV

9. TEPLICE

10. BOHEMIANS

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Jablonec

---------------------------

11. SLOVÁCKO

12. OLOMOUC

13. KARVINÁ

BARÁŽ 14. PARDUBICE

BARÁŽ 15. DUKLA PRAHA

SESTUPUJÍCÍ 16. ČESKÉ BUDĚJOVICE

Nejlepší hráč: Šulc

Nejlepší střelec: Chytil

Nejlepší asistent: Birmančevič

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Holoubek

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: De Azevedo

Překvapení ligy (hráč): Vlkanova (bude řádit)

Zklamání ligy (hráč): De Azevedo (udělá nějaký průser a vyhodí ho )

Překvapení ligy (tým): Hradec

Zklamání ligy (tým): Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Zlín

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
kilobyte

Tabulka po nadstavbě:

1. Sparta

Nezájem

Nejlepší hráč: Birma

Nejlepší střelec: Birma

Nejlepší asistent: Birma

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl

Nejlepší mladý hráč: Vitík

Nejlepší trenér: Friis

První vyhozený trenér: Rada

Nejlepší přestup: Imanol

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Penxa

Zklamání ligy (hráč): Chorý

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
Me2win

Reagovat
Mönchengladbach

Rada nebude první vyhozený.

Reagovat
delfin

Reagovat
Petr325

Pro tu prdel, zkusím, ale jak tak koukám, jsem zas*anej pesimista

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia Praha

2. Sparta Praha

3. Viktoria Plzeň

4. Slovan Liberec

5. Baník Ostarava

6. Hradec Králové

---------------------------

7. Mladá Boleslav

8. Teplice

9. Slovácko

10. Karviná

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Mladá Boleslav

---------------------------

11. Bohemians Praha

12. Bohemians

13. Jablonec

BARÁŽ 14. České Budějovice

BARÁŽ 15. Dukla

SESTUPUJÍCÍ 16. Pardubice

Nejlepší hráč: Pavel Šulc (Plzeň)

Nejlepší střelec: Mojmír Chytil (Slavia)

Nejlepší asistent: Pavel Šulc (Plzeň)

Nejlepší brankář (čístá konta): Peter Vindahl (Sparta)

Nejlepší mladý hráč: Matěj Jurásek (Slavia)

Nejlepší trenér: Miroslav Koubek (Plzeň)

První vyhozený trenér: Tomáš Janotka (Olomouc)

Nejlepší přestup: Ricardinho (Plzeň)

Nejhorší přestup: Ermal Krasniqi (Sparta)

Překvapení ligy (hráč): Ricardinho (Plzeň)

Zklamání ligy (hráč): David Zima (Slavia)

Překvapení ligy (tým): Karviná

Zklamání ligy (tým): Pardubice

Postupující z 2. Ligy: Vyškov

Vítěz poháru: Viktoria Plzeň

Reagovat
Freedo

Na derby Bohemek se těším

Reagovat
Petr325

Do pi*i,

12. Sigma Olomouc, díky

Reagovat
Mass

Střížkov je zpátky?

Reagovat
Simas92

Jak muzou byt Pardubice zklamani kdyz jim vsichni predpovidame posledni misto?

Reagovat
frankiefcb

1. Slavia

2. Baník

3. Plzeň

4. Sparta

5. Liberec

6. Mladá Boleslav

---------------------------

7. Jablonec

8. Sigma

9. Slovácko

10. Hradec Králové

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Teplice

12. Karviná

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Dukla Praha

SESTUPUJÍCÍ 16. České Budějovice

Nejlepší hráč: Jurásek

Nejlepší střelec: Ewerton

Nejlepší asistent: Šulc

Nejlepší brankář (čístá konta): Markovič

Nejlepší mladý hráč: Panoš

Nejlepší trenér: Koubek

První vyhozený trenér: Lerch

Nejlepší přestup: Chorý

Nejhorší přestup: Krasniqi

Překvapení ligy (hráč): Panoš

Zklamání ligy (hráč): Kuchta

Překvapení ligy (tým): Karviná

Zklamání ligy (tým): Sparta

Postupující z 2. Ligy: Táborsko

Vítěz poháru: Baník

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

GL

Reagovat
Mass

V tomhle by byl překvapení ligy rozhodně ten Baník.

Reagovat
frankiefcb

asi jo, ale já hodně věřím Hýskému a jeho práci a myslím, že se to v Karviné projeví.

Reagovat
fabec1222

Tabulka po nadstavbě:

1. Sparta

2. Plzeň

3. Slavia

4. Boleslav

5. Sigma

6. Baník

---------------------------

7. Hradec

8. Liberec

9. Teplice

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Liberec

---------------------------

11. Jablonec

12. Bohemka

13. Dukla

BARÁŽ 14. Karviná

BARÁŽ 15. Pardubice

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějovice

Nejlepší hráč: Veljko Birmančević

Nejlepší střelec: Veljko Birmančević

Nejlepší asistent: Lukáš Haraslín

Nejlepší brankář (čístá konta): Martin Jedlička

Nejlepší mladý hráč:Jáchym Šíp

Nejlepší trenér:Tomáš Janotka

První vyhozený trenér:Jiří Lerch

Nejlepší přestup: Adam Vlkanova

Nejhorší přestup: Aleš Čermák

Překvapení ligy (hráč): Jáchym Šíp

Zklamání ligy (hráč):Michal Hlavatý

Překvapení ligy (tým): Sigma

Zklamání ligy (tým): Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Opava

Vítěz poháru: Boleslav

Reagovat
Me2win

Reagovat
Freedo

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia Praha

2. Sparta Praha

3. Viktoria Plzeň

4. Baník Ostrava

5. Mladá Boleslav

6. Slovan Liberec

---------------------------

7. Hradec Králové

8. Sigma Olomouc

9. Slovácko

10. Karviná

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Hradec Králové

---------------------------

11. Jablonec

12. Teplice

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. České Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Dukla

Nejlepší hráč: Lukáš Provod (Slavia)

Nejlepší střelec: Mojmír Chytil (Slavia)

Nejlepší asistent: Veljko Birmančevič (Sparta)

Nejlepší brankář (čístá konta): Martin Jedlička (Plzeň)

Nejlepší mladý hráč: Christophe Kabongo (Plzeň)

Nejlepší trenér: Jindřich Trpišovský (Slavia)

První vyhozený trenér: Jiří Lerch (Budějovice)

Nejlepší přestup: Ewerton (Baník)

Nejhorší přestup: Ermal Krasniqi (Sparta)

Překvapení ligy (hráč): Christophe Kabongo (Plzeň)

Zklamání ligy (hráč): Ricardinho (Plzeň)

Překvapení ligy (tým): Karviná

Zklamání ligy (tým): Teplice

Postupující z 2. Ligy: Vyškov

Vítěz poháru: Slavia Praha

Reagovat
Moshe Dajan

Provod dá 1 gól.

Reagovat
Freedo

Vsadím se, že dá víc. O co?

Reagovat
GabrielBatistuta

Kdyz dá víc, pošlu ti 100 Kč. Když nedá víc, pošleš mi 10000 Kč. Platí na ligu 24/25. Bereš?

Reagovat
Freedo

Ne. Zkus navrhnout stejné podmínky pro oba. Klidně o to kilo, jestli se bojíš.

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak tohle musí být v nějakém poměru. I když já jsem to samozřejmě přestřelil. To jde hrát jen na to, že by se zrakvil. Takže určitě ne 1:1

Reagovat
Freedo

Když dá 1 a méně, tak ti pošlu kilo. Když dá víc, tak si dáš navždy Slavii do oblíbených

Reagovat
GabrielBatistuta

Tohle risknu, taky za 10000

Reagovat
wwwx

Tabulka po nadstavbě:

1. SPARTA

2. SLAVIA

3. PLZEŇ

4. BANÍK

5. HRADEC

6. LIBEREC

---------------------------

7. BOLESLAV

8. JABLONEC

9. BOHEMIANS

10. TEPLICE

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Teplice

---------------------------

11. OLOMOUC

12. KARVINÁ

13. SLOVÁCKO

14. DUKLA

15. PARDUBICE

16. BUDĚJOVICE

Nejlepší hráč: Birmančevič

Nejlepší střelec: Šulc

Nejlepší asistent: Birmančevič

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Horejš

První vyhozený trenér: Kladrubský, následně Lerch

Nejlepší přestup: Vlkanova

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Olatunji

Zklamání ligy (hráč): Chorý

Překvapení ligy (tým): Hradec

Zklamání ligy (tým): Olomouc

Postupující z 2. Ligy: Zlín (z 2. místa za Slavií B)

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
PavlíčeQ

prostredni skupina uz by se mela hrat jen o nejakou financni premii

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Dokonce, sorry Tak to berme, že vítěz té prémie. A jinak i sorry za ten formát, nevím, proč se to vždycky tak roztáhne

Reagovat
bobis21

Tabulka po nadstavbě:

1. Plzeň

2. Slavia

3. Sparta

4. Baník

5. Liberec

6. Boleslav

---------------------------

7. Hradec

8. Slovácko

9. Olomouc

10. Teplice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Bohemians

12. Jablonec

13. Karviná

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Dukla

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějovice

Nejlepší hráč: Birmancevic

Nejlepší střelec: Durosinmi

Nejlepší asistent: Birmancevic

Nejlepší brankář (čístá konta): Staněk

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Koubek

První vyhozený trenér: Sanak

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Kabongo

Zklamání ligy (hráč): Haraslín

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Pardubice

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
Mass

Staněk ty čistý konta letos asi nestihne.

Reagovat
bobis21

A jo ty vole, zapomněl jsem na zranění

Tak nevím no, získám dost bodů jinde

Reagovat
deiw

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Hradec Králové

5. Liberec

6. Jablonec

---------------------------

7. Baník

8. Teplice

9. Bohemians

10. Mladá Boleslav

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

Mladá Boleslav

11. Olomouc

12. Karviná

13. Slovácko

BARÁŽ 14. Dukla

BARÁŽ 15. Pardubice

SESTUPUJÍCÍ 16. České Budějovice

Nejlepší hráč: M. Jurásek

Nejlepší střelec: Chytil

Nejlepší asistent: Hlavatý

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlička

Nejlepší mladý hráč: Slončík

Nejlepší trenér: Horejš

První vyhozený trenér: Holoubek

Nejlepší přestup: Ross

Nejhorší přestup: Krasniqi

Překvapení ligy (hráč): Kačor

Zklamání ligy (hráč): Zmrzlý

Překvapení ligy (tým): Hradec Králové

Zklamání ligy (tým): Mladá Boleslav

Postupující z 2. Ligy: Táborsko

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
Pablos

Jsem myslel, že budu jedinej magor s tím Hradcem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chamezjunior

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia Praha

2. Sparta Praha

3. Viktoria Plzeň

4. Slovan Liberec

5. Mladá Boleslav

6. Baník Ostrava

---------------------------

7. Hradec Králové

8. Sigma Olomouc

9. Slovácko

10. Teplice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Hradec Králové

---------------------------

11. Jablonec

12. Dukla

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Karviná

SESTUPUJÍCÍ 16. České Budějovice

Nejlepší hráč: Zafeiris (Slavia)

Nejlepší střelec: Mojmír Chytil (Slavia)

Nejlepší asistent: Veljko Birmančevič (Sparta)

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl (Sparta)

Nejlepší mladý hráč: Christophe Kabongo (Plzeň)

Nejlepší trenér: Jindřich Trpišovský (Slavia)

První vyhozený trenér: Jiří Lerch (Budějovice)

Nejlepší přestup: Antonín Bužek (Slavia)

Nejhorší přestup: Ermal Krasniqi (Sparta)

Překvapení ligy (hráč): Christophe Kabongo (Plzeň)

Zklamání ligy (hráč): Ricardinho (Plzeň)

Překvapení ligy (tým): Dukla

Zklamání ligy (tým): Karviná

Postupující z 2. Ligy: Brno

Vítěz poháru: Slavia Praha

Reagovat
Mass

Doufám že v Karviné překvapí svojí kvalitou Botos, v přípravě mi nepřišel vůbec marnej a když byl na hřišti se Zaferisem a Vorlickým, tak to byl celkem dobrej ťukes.

Reagovat
KingMaster13

Botos bude top posila pro ně, toho si dám jako překvapení ligy

Reagovat
schuby

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Liberec

5. Ostrava

6. Boleslav

---------------------------

7. Olomouc

8. Hradec

9. Teplice

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Hradec

---------------------------

11. Jablonec

12. Bohemians

13. Karviná

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Dukla

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějovice

Nejlepší hráč: Šulc

Nejlepší střelec: Chytil

Nejlepší asistent: Birmančevič

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl

Nejlepší mladý hráč: Kabongo

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Lerch s Kladrubským

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Krasniqi

Překvapení ligy (hráč): Bottos

Zklamání ligy (hráč): Zima

Překvapení ligy (tým): Hradec

Zklamání ligy (tým): Bohemians

Postupující z 2. Ligy: Brno

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
Pablos

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Hradec Králové

5. Liberec

6. Baník Ostrava

---------------------------

7. Jablonec

8. Teplice

9. Mladá Boleslav

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Bohemians Praha

12. Dukla Praha

13. Pardubice

BARÁŽ 14. Sigma Olomouc

BARÁŽ 15. Karviná

SESTUPUJÍCÍ 16. České Budějovice

Nejlepší hráč: Birmančevič

Nejlepší střelec: Kabongo

Nejlepší asistent: Birmančevič

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindheim

Nejlepší mladý hráč: Kabongo

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Janotka

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Azevedo

Překvapení ligy (hráč): Kabongo

Zklamání ligy (hráč): Chorý

Překvapení ligy (tým): Hradec Králové

Zklamání ligy (tým): Sigma Olomouc

Postupující z 2. Ligy: Opava

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
wwwx

Vindheim? Zajímavá volba na brankaře.

Reagovat
Mass

Reagovat
Pablos

jo Vindahl no

Reagovat
Pablos

A samozřejmě jen testuji, jestli to tu někdo reálně čte

Reagovat
Mass

Reagovat
delfin

Reagovat
naheCZ

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Baník

5. Jablonec

6. Liberec

---------------------------

7. Hradec

8. Teplice

9. Olomouc

10. Karviná

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Slovácko

12. Boleslav

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Dukla

Nejlepší hráč: Oscar

Nejlepší střelec: Chytil

Nejlepší asistent: Ewerton

Nejlepší brankář (čístá konta): Kinský

Nejlepší mladý hráč: Kabongo

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Holoubek

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Vorlický

Zklamání ligy (hráč): Chorý

Překvapení ligy (tým): Karviná

Zklamání ligy (tým): Boleslav

Postupující z 2. Ligy: Brno

Vítěz poháru: Plzeň

Reagovat
Cotton

NEJLEPŠÍ LIGA NA SVĚTĚ NÁM STARTUJE! ❤️

Pojďme trošku zapojit fantazii a zatipovat si!

Tabulka po nadstavbě:

1. Plzeň

2. Sparta

3. Slavia

4. Liberec

5. Baník

6. Bolka

---------------------------

7. Hradec

8. Teplice

9. Jabka

10. Olomouc

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Bohemka

12. Slovácko

13. Dukla

BARÁŽ 14. Karviná

BARÁŽ 15. Pardubice

SESTUPUJÍCÍ 16. Dynamo

Nejlepší hráč: Červ

Nejlepší střelec: Chorý

Nejlepší asistent: Šulc

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl

Nejlepší mladý hráč: Vitík

Nejlepší trenér: Koubek

První vyhozený trenér: Kdokoliv trénuje v Budějkách, jméno nevím

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Olayinka

Překvapení ligy (hráč): Hlavatý

Zklamání ligy (hráč): Olayinka

Překvapení ligy (tým): Teplice

Zklamání ligy (tým): Pardubice

Postupující z 2. Ligy: Zlín, Táborsko

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
Mass

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Baník

5. Liberec

6. Olomouc

7. Boleslav

8. Hradec

9. Slovácko

10. Teplice

11. Bohemians

12. Pardubice

13. Karviná

14. Jablonec

15. Dukla

16. Budějovice

Nejlepší hráč: Oscar Dorley (i přesto, že nedá ani jeden gól)

Střelec: Kuchta

Nahrávač: Birmančevič

Brankář: Jedlička

Mladík : Jurásek

Trenér: Friis

Vyhozený: Kozel

Nejlepší přestup: Olayinka (here we go ... again)

Nejhorší přestup: Ross (nebude se s ním nikdo chtít přátelit)

Překvapení (hráč): Cham (byl bych hodně překvapenej, kdyby ještě přišel)

Zklamání (hráč): Vlkanova (jako mít vlka, znova)

Překvapení (tým): Nikde nic, vše tak jak má být

Zklamání (tým): Jablonec (hrajou čim dál tim větší (_._)

2.liga : Zlín

MOL Cup: Plzeň (kontumačně, potom co se Friis s Houšteckým v předchozím zápase porve)

Reagovat
Prey CFC

1. Sparta

2. Plzeň

3. Slavia

4. Liberec

5. Baník

6. Sigma

---------------------------

7. Boleslav

8. Hradec

9. Teplice

10. Jablonec

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Bohemka

12. Slovácko

13.Karviná

BARÁŽ 14. Dukla

BARÁŽ 15. Pardubice

SESTUPUJÍCÍ 16. České Budějovice

Nejlepší hráč: Haraslín

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Haraslín

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindahl

Nejlepší mladý hráč: Mikulenka / Šíp

Nejlepší trenér: Tomáš Janotka

První vyhozený trenér: West

Nejlepší přestup: Vlkanova

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Mikulenka / Šíp

Zklamání ligy (hráč): Olayinka

Překvapení ligy (tým): Plzeň

Zklamání ligy (tým): Slavia

Postupující z 2. Ligy: Brno

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
guzman

Už se nehraje play off o konferenční ligu ne? Jen o finanční odměnu

Reagovat
Zephyr

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Baník

5. Liberec

6. Jablonec

---------------------------

7. Hradec

8. Olomouc

9. Boleslav

10. Teplice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Hradec

---------------------------

11. Slovácko

12. Karviná

13. Bohemians

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Budějovice

SESTUPUJÍCÍ 16. Dukla

Nejlepší hráč: Birmančevič

Nejlepší střelec: Vašulín

Nejlepší asistent: Birmančevič

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlička

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Holoubek

Nejlepší přestup: Chorý

Nejhorší přestup: Imanol García

Překvapení ligy (hráč): Kabongo

Zklamání ligy (hráč): Panák

Překvapení ligy (tým): Liberec

Zklamání ligy (tým): Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Zlín

Vítěz poháru: Plzeň

Reagovat
John Obi Mikel

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Hradec

5. Baník

6. Liberec

---------------------------

7. Mladá Boleslav

8. Jablonec

9. Teplice

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Bohemians 1905

12. Olomouc

13. Karviná

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Dukla

SESTUPUJÍCÍ 16. České Budějovice

Nejlepší hráč: Zafeiris

Nejlepší střelec: Schranz a Haraslín

Nejlepší asistent: Jurásek

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlička

Nejlepší mladý hráč: Jurásek

Nejlepší trenér: Trpišovský

První vyhozený trenér: Holoubek

Nejlepší přestup: Ewerton

Nejhorší přestup: Kabongo

Překvapení ligy (hráč): Jedlička

Zklamání ligy (hráč): Kuchta

Překvapení ligy (tým): Hradec

Zklamání ligy (tým): Olomouc

Postupující z 2. Ligy: Viktorka Žižkov, fotbalu je chlouba

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
KingMaster13

1) Viktoria Plzeň

2) Slavia Praha

3) Sparta Praha

4) Baník Ostrava

5) Slovan Liberec

6) Hradec Králové

7) Jablonec

8) Teplice

9) Mladá Boleslav

10) Slovácko

11) Sigma Olomouc

12) Karviná

13) Bohemians 1905

14) Pardubice

15) Dukla Praha

16) České Budějovice

Nejlepší hráč: Oscar

Nejlepší střelec: Šulc

Nejlepší asistent: Šulc

Nejlepší brankář: Jedlička (Na podzim Kinský ale na jaře ho nahradí asi Staněk)

Nejlepší mladý hráč: Do kolika let to klasifikuje? Botos (23 let) může být? Pokud pod 20 tak.....Diouf

Nejlepší trenér: Koubek

První vyhozený trenér: Holoubek

Nejlepší přestup: Hlavatý

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Vorlický

Zklamání ligy (hráč): Chorý

Překvapení ligy (tým): Hradec Králové

Zklamání ligy (tým): Bohemians 1905

Postupující z 2. ligy: Zlín (tam ani nemá kdo jinej kromě Brna který je v hajzlu), prvoligisté vyhrají baráž

Vítěz poháru: Slavia

Reagovat
Sigma Olomouc

Tabulka po nadstavbě:

1. Sparta (těžko se mi to říká)

2. Plzeň

3. Slavia

4. Baník

5. Liberec

6. Boleslav

---------------------------

7. Hradec

8. Bohemians

9. Teplice

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Hradec

---------------------------

11. Sigma Olomouc

12. Jablonec

13. Pardubice

BARÁŽ 14. České Budějovice

BARÁŽ 15. Karviná

SESTUPUJÍCÍ 16. Dukla

Nejlepší hráč: Birmančević

Nejlepší střelec: Birmančević

Nejlepší asistent: Birmančević

Nejlepší brankář (čístá konta): Vindhal

Nejlepší mladý hráč:

Nejlepší trenér: Priske

První vyhozený trenér: Lerch

Nejlepší přestup: Chaloupek

Nejhorší přestup: Botos a Vašulín

Překvapení ligy (hráč): Markovič

Zklamání ligy (hráč): Vorlický

Překvapení ligy (tým): Teplice

Zklamání ligy (tým): Sigma

Postupující z 2. Ligy: Vyhraje Sparta "B", ale postoupí Zlín

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
meno

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Plzeň

3. Sparta

4. Hradec

5. Liberec

6. Bohemka

---------------------------

7. Sigma

8. Baník

9. Bolka

10. Teplice

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny: Sigma

---------------------------

11. Karviná

12. Pardubice

13. Dukla

BARÁŽ 14. Jablonec

BARÁŽ 15. Slovácko

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějce

Nejlepší hráč: Provod

Nejlepší střelec: Chytil

Nejlepší asistent: Provod

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlička

Nejlepší mladý hráč: Kabongo

Nejlepší trenér: Horejš

První vyhozený trenér: Holoubek, pak budou mít nějek nesmyslnej run a dostanou se ze skupiny o sestup nadostřel skupině o titul, ale Janotka a jeho školka budou ke konci nejlepší formu v lize a Baník spadne ze skupiny o titul, protože na jaře už Baník nebude mít Eweho a Riga.

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Azevedo

Překvapení ligy (hráč): Botos, bude naprostej tahoun Hyskýho družiny

Zklamání ligy (hráč): Krasniqi, zbytečný sóla, špatnej do týmu, druhej Ševčík

Překvapení ligy (tým): Hradec

Zklamání ligy (tým): Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Jihlava

Vítěz poháru: Slavia (po letech bude double )

Reagovat
meno

Jsem nemyslel, že Holoubek poletí tak rychle, to abych ještě upravil pořadí

Reagovat
Bex5

Tabulka po nadstavbě:

1. Plzeň

2. Slavia

3. Sparta

4. Liberec

5. Baník

6. Hradec

---------------------------

7. Bohemians

8. Jablonec

9. Mladá Boleslav

10. Olomouc

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11.-16. je mi jedno

Nejlepší hráč: Šulc

Nejlepší střelec: Birmančevič

Nejlepší asistent: Šulc

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlička

Nejlepší mladý hráč: Kabongo

Nejlepší trenér: Koubek

První vyhozený trenér: Ten z Budějovic

Nejlepší přestup: Kabongo

Nejhorší přestup: Ricardinho/ Chorý

Překvapení ligy (hráč): Kabongo

Zklamání ligy (hráč): Chorý (porve se zas s Bořilem )

Překvapení ligy (tým): Plzeň/ Hradec Králové

Zklamání ligy (tým): Budějovice

Postupující z 2. Ligy: Nevím

Vítěz poháru: Sparta

Reagovat
SuperBanikovec

A kde jsou tradiční předsezónní 4-dílná shrnutí změn v klubech?

Letos jste se na teda na nejlepší ligu na světě hodně vykašlali

Reagovat
Miguel19

Však už se tu sere na všechno

Reagovat
SuperBanikovec

Bez prdele... Od doby co je nový web, šla kvalita rapidně dolů, mám dojem.

Reagovat
frankiefcb

ten dojem má více lidí. Že samotná grafika a funkčnost webu oproti minulému stojí za hovno to bych ještě snesl. Ale kvalita článků bohužel šla do háje.

Reagovat
GabrielBatistuta

A co diskuze, pomyslel nekdo na diskuze?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Sigma Olomouc

Za to můžeš ty.

Reagovat
ondrasch77

Úplně mě to přestalo zajímat..., před updatem jsem tu byl denně...

Reagovat
ratusek

Bude představení týmů před soutěží? Nebo se na to sere už uplně.

Reagovat
ratusek

jo on se ptá už kolega nahoře

Reagovat
Tomko7

to neví nikdo... tajně doufám že se to tady objeví odpoledne

Reagovat
ACSeRw!n

udelas to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4500 Kč ano.

Reagovat
elChe

Preview 1. kola chance ligy a Jestřábi, Přerov, Poruba nebo Vsetín nikde...to se bude těžko zvykat na tohle

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Salfovic

Strašnej bordel tohle neustálé přejmenovávánì soutěží podle

Reagovat
Salfovic

podle sázkovek

Reagovat
didosh

Reagovat
Seydou Doumbia
Reagovat
Mass

Skoupili to co zbylo ve Vyškově?

Reagovat
Seydou Doumbia

no minimálně to tak vypadá

Reagovat
Tomko7

Tabulka po nadstavbě:

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Baník

5. Liberec

6. Hradec

---------------------------

7. Olomouc

8. Boleslav

9. Bohemians

10. Slovácko

Vítěz PO o Konferenční ligu z téhle skupiny:

---------------------------

11. Teplice

12. Karviná

13. Jablonec

BARÁŽ 14. Pardubice

BARÁŽ 15. Dukla

SESTUPUJÍCÍ 16. Budějovice

Nejlepší hráč: Birmančevič

Nejlepší střelec: Kuchta

Nejlepší asistent: Birmančevič

Nejlepší brankář (čístá konta): Jedlička

Nejlepší mladý hráč: Slončík

Nejlepší trenér: Kováč

První vyhozený trenér: Saňák

Nejlepší přestup: Vašulín, Vlkanova, Hlavatý

Nejhorší přestup: Chorý

Překvapení ligy (hráč): Mikuš

Zklamání ligy (hráč): Chorý

Překvapení ligy (tým): Liberec, Hradec, Karviná

Zklamání ligy (tým): Jablonec, Slovácko

Postupující z 2. Ligy: Zlín

Vítěz poháru: Plzeň

Reagovat
Salfovic

Budou na webu Chance streamy ?

Reagovat
ACSeRw!n

a co tipac? na LS psano jen betano..

Reagovat
schuby

jen betano má exkluzivní streamy

Reagovat
ACSeRw!n

ok, takze je cas na deposit

Reagovat
Salfovic

Chance nebude streamovat zápasy Chance ligy, to je zase Kocourkov

Reagovat
Grupma

Jak to tam funguje a kolik to stojí, prosím? Sázet se mi nechce, ale vyjde-li to výhodněji než 299/měsíc na O2, tak proč ne?

Já koukám na ten web, našel jsem přes balíček vpravo nahoře "Betano TV", ale místo abych se dověděl, jak to funguje, tak mě to hodí na stránku s Live sázkama. Asi něco dělám špatně

Reagovat
ACSeRw!n

na Tipaci stacilo mit 100 Kc na ucte.. tady to bude asi podobny, ale je to jen v malem okne

Reagovat
Salfovic

A měsíčně si musel prosázet min 30 korun.

Reagovat
monty25
Reagovat
Grupma

Díky. Ale registrace chce datum narození, adresu, telefonní číslo... O2 za 400/měsíčně Nasrat na fotbal. Jdu si číst knížku. A každý měsíc si koupím novou

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
ednkfdzkgfd

jsem v soku ze sazkovka potrebuje overeni totoznosti

Reagovat
Johny203

Budú naďalej vysielať zápasy aj na TIppsporte?

Reagovat
ACSeRw!n

nevypada to

Reagovat
Johny203

Nakoniec sú.

Reagovat
Pablos

Dukla první v tabulce

Reagovat
Cotton

Liga mistrů volá

Reagovat
PavlíčeQ

report jabloneckeho leta :

na skromny jablonecky pomery musim rict ze pohyby v kadru docela dobry

zbavili jsme se hracu kteri nemeli odpovidajici vykonnost (fsoucek, houska, plestil, drchal)

pak skoncili hraci u kterych me to trochu zamrzelo ale neni to zase zadna tragedie

hubschman bude nadale pracovat pro klub, kratochvil si svoje v jablonci odehral a naprstek v jablonci hrat nechtel

dovnitr naopak prislo hned nekolik zajimavych hracu do zakladu (cedidla, beran, polidar - prodlouzeni hostovani, puskac), spis do zakladu (nardini), spis na lavicku (fortelny) a schanelec jako utocnik cislo ctyri

nepovedlo se udelat golmana, coz je skoda vzhledem k tomu ze jsme zkouseli privest jednoho z dvojice hladky - pavlenka

nejvice chvalenym hracem cele pripravy byl i pres bilanci 0+0 prekvapive beran, i kdyz je teda pravda ze kvuli absenci defenzivniho zaloznika po vetsinu pripravy hral hodne vzadu a ofenzivu delal hlavne nebyla

pro me byl prijemnym prekvapenim puskac ktery mel bilanci 6z/6g, kez by to prenesl i do ligy

nejsilnejsi sestava za predpokladu ze budou vsichni k dispozici :

hanus - martinec, tekijaski, hurtado - nardini - cedidla, nebyla, beran, polidar - puskac, alegue

ofenzivnejsi varianta pak s canturisvilim nebo hollym misto jednoho stredniho zaloznika

Reagovat
FCSL

Kanakimana zase nic nebo na to nemá? To byl můj oblíbenec ve Vyškově. Ale je pravda, že on je čistý křídlo no. Kozel hraje furt 3-5-2, to pro něj není. Do 3-4-3 by se hodil. Snad se chytne aspon ten Alegue, ten je komplexnější, kreativnější. Jinak sestava docela dobrá a Kozlovi taky věřim, budete nahoře si myslim

Reagovat
PavlíčeQ

kanakimana spis z lavicky, na zaklad to podle me uplne neni, z tech vyskovskych se jevi lip urcite alegue, ten hral uz minulou sezonu dobre ale bohuzel latal ho stavel - nestavel, pod kozlem by mu to mohlo sedet vic

Reagovat
kasparko

Jak na tom ted budete s prachama, kdyz vlastne Pelta je v podstate volny? Tak ted uz by zase nemel byt problem sehnat sponzory, kdyz cekali jak dopane soud? Uz by se s vama zase dalo pocitat mezi ty lepsi.

Reagovat
PavlíčeQ

pelta jeste uplne vyhrano nema, takze i nadale fungujeme v nejakym uspornym rezimu, na vyskakovani to neni

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
$dolar$

Schanelec nebude v zakladu?

Reagovat
PavlíčeQ

v prvnim kole asi jo ale jinak urcite ne, poradi hrotaku je podle me jasne dany

puskac

chramosta

krulich

schanelec

velich

Reagovat
Mass

Souček F. , Pleštil, Drchal nemají na první ligu?

Reagovat
PavlíčeQ

fsoucek tech klubu prosel uz docela dost a nikde podle me uplne nepresvedcil, hrac ktery nevycniva nicim, mozna jmenem

plestil ma lehce nadprumernou rychlost ale to jak mu prekazi mic, z toho i na pomery ceske ligy cloveka boli oci

drchal pod nejakym trenerem s absolutni duverou par golu za sezonu asi da ale taky podle me nema nic navic

Reagovat
vestinustarychdubu

Beran asi nikdy mít čísla nebude, ale tak on není typ hráče, co by měl. On byl vždycky primárně tvořivej, zakládání akcí a na předfinální přihrávky. Takový Rosický z Wishe. Rosa taky neměl čísla (góly, asistence) a jakej to byl fotbalista.

Reagovat
Lemond Laws

Holly byl v širší nominaci na Euro a nebude hrát základ?

Jenom se ptám, v životě jsem ho neviděl

Reagovat
PavlíčeQ

casem mozna ale ted bych rekl ze jeste ne

Reagovat
PavlíčeQ

tak dnes pro me trochu prekvapive v zakladu, cekal jsem spis nardiniho a rozestaveni 352, ale asi jeste nema kondici, nakonec to bylo 343 a jeste dal holly gol, takze se to trochu zamotava

Reagovat
shitcool

Kde se dá liga sledovat kromě O2? 4 kila za to dávat nechci, to je dražší jak Max a Netflix dohromady

Reagovat
Witcher

Dukla už to nepustí

Reagovat
$dolar$

Jako vazne lidi? Opravdu to sem zatim nikdo nenapsal?

Reagovat
Cotton

Tak já budu první: Plzeň se vrátí, kam patří!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Salfovic

Do LM.

Reagovat
Pablos

Nejlepší liga na světě začíná

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tohle už tady je

Reagovat
Pablos

já to tu nečetl ...dal tip, koukl zběžně na pár tipů jiných jen

Reagovat
$dolar$

To se neda pocitat, kdyz je to zasrany nejakym dalsim textem.

Reagovat
$dolar$

Presne tohle

Reagovat
fabec1222

Dočkal neumí 1 na 1

Reagovat
GabrielBatistuta

Messi > Ronaldo

Reagovat
ACSeRw!n

5-7

Reagovat
Lemond Laws

RIP in peace Plzeň

Reagovat
Vasil

Zbrojovka

Reagovat
mayday

Kuchta je čurák.

Reagovat
$dolar$

Jako vazne je cena za 3. misto ve fantasy 2 x 2 vstupenky na Chance ligu? A ctvrta pak playstation, pata novej mobil?

Reagovat
Pablos

To je geniální jako nadstavba pro 6.místo

Reagovat
GabrielBatistuta

Sis nezvyknul, že je lepší skončit 7., než 6.? Ceny po vzoru ligy

Reagovat
Salfovic

Vstupenky na Gambáč ligu jsou přeci k nezaplacení.

Reagovat
Lemond Laws

PS si můžeš koupit kdykoliv.

Dostat se běžnou cestou na S nebo S skoro nejde...

Reagovat
Firkraag

A první je vstup na finále poháru a výběr pejska zdarma?

Reagovat
Fernando_Torres

Jako skončit třetí a vyfasovat dvě VIPka někam na Duklu nebo do Budějek, to bych byl fakt nasranej

Reagovat
Puskas

I kdyby přijela Karviná?

Reagovat
$dolar$

100. pro titul Viktorky

Reagovat
Grupma

Trapná repre pauza je u konce a nejlepší a nejzábavnější liga je tady

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Ten zlatej je ňamka

Reagovat
John Obi Mikel

Kde najdu nějaké kvalitní přehled/souhrn všech týmů před ligou, jaké udělali příchody, ideálni sestavy apod., když tady tenhle rok není?

Reagovat
Pablos

Tak koukám, že vyprcanci stáhli absolutně všechno z těch balíčků... NovaSport nikde ani jeden kanál... jen na tom nejdražším balíčku za 449,- Takže předkola ani neuvidím

Reagovat
Pablos

tak aspoň na Skylinku vlastně mám Nova1, Nova2 aspoň... a tam by to někdo tu psal snad bejt mělo

Reagovat
Lemond Laws

Sparta a jejich domácí zápasy jenom

Reagovat
Pablos

A zbytek nevíš ?

Reagovat
Lemond Laws

Tohle uzavřela přímo Sparta s Novou partnerství, ostatní nic, takže jak se to bude vysílat, to nevím... ale někdo si to určitě sebere...

Reagovat
Lemond Laws

450 měsíčně hodně? za všechny fotbaly, co skoro existuje? Vždyt to jsou 2 obědy v práci...

Reagovat
monty25

Když chci koukat jenom na Teplice, tak se mi spíš vyplatí to Betano.

Reagovat
Greny

Má magebtu a betano a to bude stacit

Reagovat
Greny

Magenta TV (t mobile)

Reagovat
Pablos

Musíš to brát jinak trošku... Platím si 700,- měsíčně TV a fotbal vidím v průměru 3 zápasy za měsíc... když bych chtěl vidět 5 zápasů... víc nepotřebuji, tak by mě to stálo 950,- ...to mu se neříká 2 obědy v práci, ale neekonomické činy. Ale možná mi nic jiného nezbyde no... ještě uvidím.

Reagovat
Pablos

*850,- samozřejmě

Reagovat
Lemond Laws

Chápu no.. ale proste v uvozovkách mas svobodu si kdykoliv pustit fotbal za pár stovek… to mi za to asi stojí

Reagovat
Pablos

Nemají ani Konferenční ligu žebráci

Reagovat
kilobyte

2 obědy v práci? Ty asi nepracuješ ve sněmovně.

Reagovat
Freedo

Kterej poslanec seš?

Reagovat
kilobyte

Žádnej, ale za 450 by tam těch obědu měl hodně.

Reagovat
Lemond Laws

Bohužel stridam domací vaření s karlínskými podniky no

Reagovat
kilobyte

Když už bych se stravoval v Praze, tak bych chodil jen do poslanecké kantýny. Levnější jak v Ústí apod.

Reagovat
Lemond Laws

Nesmis byt zid no

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavý jestli konečně vrátí do nabídky Sport 1/2, je tam EL/ KL s českými týmy, sice bude i na Nova Sport 5, ale to je vlastně jen výměna za ČT sport, první volba u každého kola, takže jen jeden český tým v nabídce O2 TV!

Reagovat
Pablos

No píšou že EKL nemají pokrytou ...tak asi né. Ten Sport mám naštěstí na skylinku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už mám právě přes Skylink jen balíček Canal+ Sport

Nova Sport 5 by měla vysílat jak EL, tak KL, ale jen první volbu, ale i tak je to málo, když se doufejme opět dostanou do skupin 3 české týmy

Reagovat
ratusek

Mě stál ten balíček 249, už ani není v nabídce, a mám tam holé nic. Bohužel mi vypršela platnost staré karty, tak jsem ji musel změnit. A dle těch vyprcanců jsem změnil službu a mám 299. Což jako je furt dobrý, za to nic co tam je a pár zápasů měsíčně. Ale ten princip ty vole

Reagovat
Pablos

Já jedu taky na zrušenej balíček 299,- HBO a Sport ...a je tam jen Chance liga a hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Radiožurnál Sport bude od letošní sezóny vysílat stejně jako u hokejové ligy všechny zápasy živě

Reagovat
ratusek

S mikrofonem za fotbalem a hokejem

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen to, mají ty audio práva exkluzivně, takže bude i třeba na Livesportu

Reagovat
Puskas

Reagovat
Ross Geller

To je na nic, my chceme obraz.

Reagovat
Me2win

Ta sestava Sparty vypadá příšerně, dneska to vidim tak na 1:0 max.

Reagovat
naheCZ

Střed Pavelka Sadílek vypadá hrůzostrašně no. Ale od Pardubic vůbec nic nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vůbec reálné aby se v české lize zrodil nějaký nečekaný mistr, aby vyhrál někdo jiný než obě S nebo Plzeň?

Reagovat
Mass

Co vyhrál Liberec a Baník už je to pár let. Ale rozhodně to možný je, aby se objevil nějakej tým podobnej Leicesteru nebo Gironě, i když Slovácko to tentokrát určitě nebude.

Reagovat
Selänne

Asi nereálný.

Reagovat
exse

Ty vole ta sestava Sparty vypadá jak z roku 2020, jsem to s tím handicapem možná přehnal.

Reagovat
kilobyte

Na handicap to hraje Friis.

Reagovat
KingMaster13

Ta sestava Sparty je top. Jako pochopím ještě třeba Wiesnera či Lopatunjiho ale Pavelka?

Pan Friis se mi začíná líbit

Reagovat
Mass

Lopatunji

Reagovat
kilobyte

Solbaken asi není 100% ready a Laci začínal déle. První poločas budeme hrát asi na jistotu a když to nebude pro nás příznivé, tak zatopíme.

Reagovat
Greny

A koho měl na ten střed postavit?

Reagovat
KingMaster13

Klidně jakéhokoliv mladíka, dávat tam dinosaura Pavelku, který má tak na spodek ligy.....nevím no to je plýtvání. Hrajou s Pardubicema doma tam bych se fakt nebál.

Reagovat
Greny

Však hrají s týmem se spodkem tabulky tak by to mělo stacit

Reagovat
kilobyte

Chybí půlka základu, tak vsadil na zkušenost. Mladíka bych zkoušel až kolem něho budou hráči, kteří mu pomůžou víc.

Reagovat
KingMaster13

A co třeba Laci?

Reagovat
Greny

Očividně jde na zacatku po LM ... A Solbakken musel pry odjet že soustředění takže už tam na výběr není moc, Kairinen zranenej

Reagovat
KingMaster13

Je začátek sezony ti hráči musí umět zvládat anglické týdny, navíc Kairinen se tam brzo připojí.

Reagovat
Greny

Tak to jsem zvědav kolik reprezentantů nasadí Slavie když takový Laci co byl na euru by to měl zvladat

Reagovat
KingMaster13

Tak my jsme trošku specifický případ u nás i ti reprezentanti mohou hrát spíš druhé housle viz Schranz.

Reagovat
Greny

No a vy hrajete až později ne ? Sparta hned v tydnu

Reagovat
KingMaster13

To jo ale Sparta se moc nervovat nemusí. Ten Shamrock musí porazit v chodeckém tempu 2x 4:0

Reagovat
kilobyte

Laci začínal přípravu déle a stejně jako ostatní reprezentanti nehrál v přípravě zápas.

Reagovat
FCSL

Asi si hraje na Trpiše

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se ukáže že Priske byl anomálie a v Česku nemůže trénovat zahraniční trenér a Friis poletí po 10 kole

Reagovat
KingMaster13

To zase ne ale spíš mi přijdou strašně úsměvné názory že po Priskem tam dáme asistenta a budou furt stejné výsledky

Reagovat
GabrielBatistuta

Jj, můžou být lepší

Reagovat
exse

Není to o domácí/zahraniční, Priske byl anomálie v tom jak je dobrej. Což prostě Friis očividně není, ale nemá to nic společného s jeho národností.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Jak očividně ? To můžes napsat na konci sezony

Reagovat
Selänne

Reagovat
Fakt

Očividně

Reagovat
Pablos

Jako správné poEurové utkání by se mělo začít vlastním gólem někoho

Reagovat
Me2win

Pod tím tlustým nesympatickým hovadem bych sázel na ještě o něco větší počet červených karet Sparty, třeba na derby to bude tutovka.

Reagovat
ACSeRw!n

sestava

Reagovat
Miguel19

Tvl Saňák slušná figurka

Reagovat
Ross Geller

Hrozně vypasenej, že se nestydí, když se podívá do zrcadla...

Reagovat
pingla

je rád, že žije, tak ho neurážej

Reagovat
ACSeRw!n

debilku

Reagovat
ACSeRw!n

to je sileny ten zvuk na Betanu zlatej Tipac

Reagovat
Cuntona

Já mám hlavně šílený rozlišení. Dá se to někde nastavit?

Reagovat
ACSeRw!n

neda

Reagovat
Cuntona

Slibovali 720. U mě to vypadá tak na 288.

Reagovat
ACSeRw!n

720 by byl luxus, ale to dneska opravdu neni no

Reagovat
Me2win

Kdo neskáče není piča óóó

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice si měli od hokejistů půjčit Červenku jestli chtějí dát nějaký gól

Reagovat
John Obi Mikel

Červenku už Pardubice v útoku měli

Reagovat
Kily

A před rokem nám v přípravě dokonce dal gól, od té doby si ho ani nesmíme dobírat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Ta sestava Sparty poněkud překvapivá... Wiesner, Pavelka

Reagovat
kilobyte

Naopak se to dalo čekat, když reprezentanti začali déle a nehráli ani jeden zápas.

Reagovat
Luka3enko

ja byl naopak překvapený, že nastoupil Birma a Vitík

Reagovat
kilobyte

Tak Vitík byl asi jasný, když vypadnul Sorensen. Ale Birmu jsem taky nečekal. Ale zase on má dobrou kondici a je to rozdílový hráč, který umí ten zápas rozhodnout sám.

Reagovat
Luka3enko

no já tam čekal, že zkusí Mejdra co tam odehrál ten první zápas přípravy, ale asi s ním už nepočítají

Reagovat
Greny

Tvl tohle bez karty hodně drsný

Reagovat
Me2win

Dobrá žlutá

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten Budínský dělá chyby v rozehrávce jak Sánchez

Reagovat
Mass

To teda nevim jestli zrovna tohle po něm trenéři chtějí...

Reagovat
John Obi Mikel

Ledaže by trenéři fandili Spartě.

Reagovat
John Obi Mikel

KALABIŠKA

Reagovat
Mass

37 let

Reagovat
Me2win

Gól, už se to sype, Sparta je na dně .

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl mlč

Reagovat
Mass

Jó, Kalabiška!

Reagovat
Miguel19

Ten Wiesner tvl Jako chápu, že je to až druhá volba. Ale ten týpek kromě nadšení nemá absolutně nic na ligový fotbal..

Reagovat
Uwe háže buly

Zase by jsem nepřeháněl

Reagovat
kilobyte

Na ligový fotbal je to ještě nadprůměrný hráč.

Reagovat
John Obi Mikel

Ošklivý zákrok Wiesnera na kotník

Reagovat
Fernando_Torres

Koloběžka i v těch sedmatřiceti je pro Pardubice extrémní posilou, jestli je tam letos někdo, kdo je může dotáhnout za záchranou, tak je to on

Reagovat
ACSeRw!n

Wizzard

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co to bylo

Reagovat
naheCZ

Gól sezóny

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Pablos

Tyhle góly v lize chceme

Reagovat
Pablos

Tak beru zpět, to nebyl asi nakonec vlastní Wiesner prostě zkurví abdolutně vše

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Ofsajd

Reagovat
naheCZ

Nebyl ofsajd?

Reagovat
STR

Takže offside a pak penalta pro Spartu už to vidím ten cirkus

Reagovat
Lopiger

Na tom Betanu se to blbě zvětšuje fakt, nejde to přes ctr + jako na Tipsportu. Povedlo se to někomu nějak důstojně?

Reagovat
monty25

Já koukám na mobilu, jinak se to nedá.

Reagovat
Lopiger

asi taky přejdu no

Reagovat
ACSeRw!n

klikni na tu ikonku obraz v obraze a tak to pujde dat na full screen

Reagovat
Lopiger

i na pc?

Reagovat
ACSeRw!n

jasny

Reagovat
Lopiger

tak buď jsem slepý nebo to tu nemám

Reagovat
ACSeRw!n

vpravo dole v tom okne.. mels by to tam mit

Reagovat
Lopiger

Bohužel, jde to jenom na mobilu...

Reagovat
ACSeRw!n

na mobilu sem to nezkousel, ale na pc to mam normalne na full screen, asi bude chyba nekde jinde hele

Reagovat
Lopiger

fakt si nemyslím Dokonce jsem jim psal i na podporu a psali že to nejde. Nicméně upravil jsem si css, takže full screen mám

Reagovat
Ross Geller

Mně to šlo na full screen na PC v pohodě.

Reagovat
Pablos

Tak aspoň že tak

Reagovat
Me2win

Šimek vykoupen.

Reagovat
Pablos

Opava - Vlašim taky slušný

Reagovat
$dolar$

Olatunji za tohle mel dostat zlutou.

Reagovat
STR

ještě se u toho možná zranil tvle

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

*červenou

Reagovat
naheCZ

Olatunji

Reagovat
Fernando_Torres

Skvělá situace hned v prvním možném zápase, aby se nová komise i technologie ukázala, jsem dost zvědavěj, jak to vlastně přesně rozsoudili, z těch opakovaček jsem z toho moc moudrej nebyl

Reagovat
Me2win

Už nezvládaj Harkonneni

Reagovat
Firkraag

Olatunji je úplně zbytečnej hráč

Reagovat
Mass

Ještě tam tak dva skoky do vápna zkusí, bych ho nepodceňoval.

Reagovat
KingMaster13

A bohužel něco mu vyjde, on je přesně takovej ten hráč na kterýho se dělají snadno fauly.

Reagovat
Luka3enko

tak vaše kombo ch+ch v téhle disciplíně budou letos rekordmani

Reagovat
Miguel19

Olatunji by se hodil do filmu Kokosy na trávě. Ale na rozdíl od těch prvních dvou filmů se z něj nadějný sportovec nevyklube...

Reagovat
naheCZ

7 minut si z eura příklad neberou

Reagovat
KingMaster13

Ale je to správně, tam fakt bylo hodně situací kdy se nehrálo. A to Spartě fakt nefandím.

Reagovat
naheCZ

jo, je to správně. Jen se divím

Reagovat
Mass

Naopak si vzor berou, tam když nevyhrával favorit, tak taky nastavili víc.

Reagovat
ACSeRw!n

Krystof super

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nastavení dokud Sparta nedá gól?

Reagovat
Pablos

Ryneš

Reagovat
KingMaster13

Škoda, nečekal jsem, že by Pardubice mohli něco urvat ale do poločasu to vydržet mohli

Reagovat
hrundy

Zasloužený, Pardubice jsou teda naprosto tragický...

Reagovat
naheCZ

Sparta teda hraje taky hovno

Reagovat
ACSeRw!n

prvni zapas a beckova sestava bez kreativniho zaloznika. jen blazen moch cekat koncert

Reagovat
naheCZ

Jako jasný, ale proti těmto Pardubicím bych čekal víc od vás teda.

Reagovat
guzman

s tou sestavou bylo jasný že to bude boj

Reagovat
hrundy

To se dalo čekat už podle sestavy, ale Pardubice jsou šíleně slaboučký

Reagovat
Me2win

Tak cos čekal? Náhodou do obrany hrajou dobře.

Reagovat
hrundy

Fakt? Však do obrany jsou naprosto strašný, každý útok Sparty smrdí šanci... Hrát Haraslin, tak je to 4:1

Reagovat
ednkfdzkgfd

1.tym lonske sezony herne dominuje nad 12. naprosta silenost

Reagovat
Greny

V čem jsou tragické ?

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda no. Doufal jsem že už to Pardubky do poločasu ukopou. Bohužel takhle to s nimi nevypadá moc nadějně. Pozitivum je, že Zlatohlávek už od té karty nefauloval, ale stejně bych ho co nejdřív střídal, protože během první čtvrthodinky vypadal že nedohraje poločas. Jinak ale byl hodně vidět a má asistenci.

Reagovat
Vinci

Kokoti. Chtěl naložit na Spartu před druhým poločasem

Reagovat
Greny

Si dělá prdel ne? Za toto kartu ? Každopádně asi za deset minut půjde na plac Kuchta a Laci a bude 3:1 konec

Reagovat
$dolar$

Olatunji ted fauloval ptakem na zlutou..

Reagovat
Greny

Hlavně když srovnas ty sáňky v desáté s tímto tak je to zase výsměch za 30 od hlavního

Reagovat
ACSeRw!n

SIUUU

Reagovat
STR

Tohle jsou strašný góly ale pokud se tohle bude Spartě dařit, donést ten míč do brány silou tak bude obrovský plus pro ně.

Reagovat
John Obi Mikel

Opět klikaři

Reagovat
KingMaster13

Tak dalo se čekat že to Pardubice nevydrží ale i to, že vzdorovali krásných 60 minut je docela příjemné překvapení. Já čekal ve 20. minutě stav 3:0

Reagovat
John Obi Mikel

Polyák Budínský

Reagovat
Mass

Tehleten Polyák už tam při gólu Olatunjiho negoval jasnej ofsajd. Když chceš vyhrát zápas na Spartě, tak musí všichni zahrát na max., Polyák to dnes kurví.

Reagovat
Mass

Už si toho všiml i Saňák, když tohoto stopera vystřídal.

Reagovat
naheCZ

sekvence dřeváků

Reagovat
Firkraag

Pinball

Reagovat
KingMaster13

Pičo co tam dělal ten obránce? Krasniči tam běží a on si tam vedle něj jde jak na pláži a pak se diví že mu uteče o 10 metrů

Reagovat
Firkraag

Krasniči - dement. Proč to nenahrál?

Reagovat
ACSeRw!n

za me to udelal dobre, ze to vzal na sebe.. jasne, prituknout to tak, je to jistej gol, ale je to jeho prvni zapas v novym tymu, je dobre, ze ukazal sebevedomi a gol mi mu hodne pomohl

Reagovat
Firkraag

Píčovina, máš hrát tak, aby padl gól. Nesmyslný řešení. O tom hráči musel vědět, byl tam dobře a měl dost času mu to dát.

Reagovat
Mass

Chtít po Lacim aby se přiznal k teči, to je dobrej fór.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Chance Liga vysílaná na Betano TV

Už vidím, jak se příští sezonu dočkáme Betano Ligy na Chance TV

Reagovat
Miguel19

Kde ho vyhrabali?

Reagovat
naheCZ

Kopyto

Reagovat
John Obi Mikel

Timo Werner přestoupil do Sparty?

Reagovat
DieFohlenBMG

Krásný, či?

Reagovat
STR

Ten krasniqi technický hodně dobrý, to zakončení se podá jak u Haraslína

Reagovat
KingMaster13

Novej Paixao

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to ten Huf neviděl že dělá kličku do autu?

Reagovat
Mass

Počkej na Olejníka

Reagovat
KingMaster13

Za to zdržování s pyrem jim měl dát víc

Reagovat
Mass

Sparta vede, tak je logický, že na ty tři minuty prodlevy s pyrem zapomněl.

Reagovat
smetos

Krasniqi nenahral Kuchtovi 2x do prazde brany, pak to mohlo vypadat jinak

Reagovat
exse

Ty vole ten Šádek ty Ska letos fakt zase pochčije. Sparta si očividně řekla, že 2 tituly stačili a než aby si dělali ostudu v LM tak se zase na pár let vrátí do průměru. A Seshiti budou furt žít v nostalgii až do bodu kdy jim tam bude běhat 11 Hubschmanů.

Reagovat
ACSeRw!n

tak to je dobre ze mas po jednom zapasu jasno o titulu

Reagovat
Mass

Vždyť je zrovna teď Sparta první.

Reagovat
exse

Tak že je Friis nekompetentní už bylo jasný dávno, ale pokud někdo váhal, tak to střídání 4 hráčů v 60 minutě po střeleném gólu muselo utvrdit i ty nejzarytější Sparťany. Plus samozřejmě očividná absence kreativních hráčů ve středu hřiště.

Reagovat
Luka3enko

tvle co to je zase za bludy? Asi byl Kuchta, Laci připraveni jen na 30 minut hry a Birmancevic a Vitik na 60 minut… meli kratkou pripravu, takže to byl předzápasový plán…. spíš to ukazuje jak jsi hloupý

Reagovat
exse

V žádném vesmíru není normální střídat 4 hráče v 60 minutě, když je tvůj tým v laufu. A taky se to přesně ukázalo, Sparta pak byla rozhozená a už se do toho do konce zápasu vůbec nedostala.

Reagovat
Luka3enko

nedostala? :D takže ty 2 obrovské šance Krasniqiho je nic? Tvle seriozně se tu čím dál víc ztrapňuješ…. Hráli úplně vpohodě a pořád to kontrolovali

Reagovat
Luka3enko

a jen doplním, že příchodem Laciho jsem získali střed pole

Reagovat
kilobyte

Chyběli kousky a šlo by se do většího vedení. Naopak Pardubice měly jen pár náznaků. Ta střídání nebyla taktická, ale šlo o rozložení sil. Aby se všichni trochu rozehráli a nikdo zbytečně nepřetahoval.

Reagovat
Mada

Reagovat
naheCZ

Takže odpíská faul a konec jak na euru, 4 minuty, odehraje se minuta a na čas konec

Reagovat
Greny

Ten rozhodčí je Pica on piskne faul a pak konec tak pisknu konec hned a nebo držím hubu a nechám to dohrát...

Zase se nic nebude měnit protlačí se Sparta a Slavia

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda no, chyběla jedna povedená akce Pardubic. Sparta tyhle nepovedenější zápasy tradičně zvládá, my v nich ztrácíme. Chce to změnu. Taky škoda, že nedostali těžšího soupeře v téhle situaci, kdy ještě reprezentanti nejsou stoprocentně zapojení, ale Pardubky, které budou hrát o sestup. To jsou zápasy, kdy my potřebujeme jejich ztrátu.

Reagovat
$dolar$

To cejtime stejně.

Reagovat
monty25

Buď v klidu, příští kolo Na Stínadlech jim tenhle výkon stačit nebude.

Reagovat
Luka3enko

vždyť vy máte Slovácko, víc free body na první kolo jste snad dostat nemohli…

Reagovat
kilobyte

Už takhle vytěžily Pardubice z jedné šance díky šťastné teči maximum. Ten zápas byl jen o jednom týmu. Což je podle mě docela smutné, když jsme nastoupili bez půlky opor a druhá půlka opor nastoupila z přípravy do prvního zápasu.

To jsem čekal, že Pardubice budou více kousat. Když jsme dostali první gól, tak jsem si říkal, že to možná bude těžký. Ale při vyrovnání do půle už podle mě bylo rozhodnuto.

Pardubice pak začali něco hrát, až když prohrávali, ale to byly spíš jen náznaky.

Reagovat
$dolar$

Piskne primak a odpiska konec, jo?

Sparticka zase posefeny.

Reagovat
exse

Na letný byly ty hajzly vždycky tak nějak suchý.

Reagovat
Pablos

Reklama Chance tipovacka docela dobrá

Reagovat
Salfovic

Nechtěl by někdo zprůměrovat ty tipy a pak sem hodit tabulku ?

Já su líné.

Reagovat
delfin

Zkopiruj to a hod to gpt4, a je to ne?

Reagovat
monty25

OT: Vypadá to, že kromě zápasů vysílaných na ČT a Sporty TV (kterou nechytám) nebude 2. liga nikde k vidění. Sporttotal už to nemá a na sázkovkách taky nic není. Tak to asi Viktorku moc často neuvidím.

Reagovat
Salfovic

Co je sakra zase Sporty TV ?

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

takže jí má jenom Vodafone, se divím, že to ji nemá víc poskytovatelů

Reagovat
smazaný uživatel

https://sportytv.cz/jak-naladit tady je seznam kdo to má v nabídce, z velkých hráčů jen Telly a T-Mobile(Magenta TV), Vodafone, měli být i v O2 ale prý se to nějak zaseklo, Kalemba na Twitteru psal před několika týdny že to měli mít..

Reagovat
Coutinho10

tak to je dost poskytovatelů a i těch internetových TV tam je dost, takže kdo chce, tak není problém si pár korun tu TV pořídit, ikdyž kvůli 2. lize to není zase nějaký extra lákadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to TV primárně pro pozemní vysílání pro menší sporty jako je házená, volejbal atd..

Reagovat
Coutinho10

jj, koukal jsem na jejich program, takže spíš pro fajnšmekry

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

to je divný, že by nikde nebyly streamy na to, co není v TV...jsem zvědavej, schválně zkusím mrknout, jestli najdu od 17:00 na naše Béčko v Táborsku

Reagovat
Uwe háže buly

Musíš se někdy připojit a jet s náma v neděli ráno do Prahy

Reagovat
monty25

Když jsem naposledy měl permici a jezdil pravidelně, tak Viktorka sestoupila do ČFL. Jinak je někde v HT hospoda/sportbar, kde dávají ligu na O2? Za týden to asi budu potřebovat.

Reagovat
Uwe háže buly

Nevím, já se tam moc nepohybuju. Když už tak Staň. Na náměstí, tam je fajn hospůdka.

Reagovat
Coutinho10

tak je to tak...viz tweet o našem Béčku, že přenos není k dispozici

https://twitter.com/slaviaofficial/status/1814664602984034403?t=Nt4q0NHjoSCobqFeau_kvQ&s=19

tak to je celkem krok dolů, protože to teda vypadá, že max. 2 zápasy z kola CT Sport a 1 na Sporty TV, zbytek niv

Reagovat
Coutinho10

*nic

Reagovat
monty25

Tohle kolo má ČT dva zápasy (v pondělí Jihlava - Brno na ČT2), ale jinak bohužel. Jak někdo píše pod tím tweetem, návrat o dvacet let zpět. Nevím, jestli se to v průběhu sezony může ještě nějak změnit.

Reagovat
Coutinho10

j, jako někdo ty práva na internetový přenosy buď musí mít, ale sere na to nebo je nikdo nekoupil a kdyby chtěl, tak by asi mohl si myslím, ale je to celkem šok jako, zvlášť, když se ta 2. liga poslední dobou i víc propaguje např. i v Kudy běží zajíc atd., ale přesně, tohle je velkej krok zpět

jediný pozitivum vidím v tom, že to donutí lidi víc chodit na stadiony

Reagovat
didosh

Reagovat
Cotton

Podívej se na stránky LFA, práva na streaming koupil Tipsport, takže to bude tam. Prý od 2. kola všechny zápasy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ostuda, že zatímco třetí ligu můžeš vidět každý zápas, tak druhou ne.

Reagovat
Cotton

Kdo dává třetí ligu?

Reagovat
monty25

TVCOM

Reagovat
didosh

Reagovat
sensei25

Kde sa da pozerat ceska liga v tv na Slovensku?

Reagovat
kasparko

Fajn, ze se konecne hraje ve vice casech, ale zaroven me sere, ze uz na livesportu nejdou pustit goly.

Reagovat
Coutinho10

mělo by to bývat na twitteru nebo isport, jestli to má dál si myslím taky

Reagovat
Mönchengladbach

Dnes kozelball i hapalball!

Reagovat
Coutinho10

jinak docela se mi líbí ten formát toho preview na nové kolo, které O2TV dává, jmenuje se to Chance Liga Kickoff a je to vždy pár minut věnovaný všem zápasům, nějaký rozhovory před tím zápasem + nějaký zajímavosti, za mě super

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Mass

Ta nová znělka, to někde stáhli z NoCopyrightSounds? Takovej generickej zvuk,to bych spíš pouštěl někde ve výtahu, než ke každýmu fotbalovýmu zápasu.

https://www.youtube.com/watch?v=vdUXPqJ1NZU

Reagovat
Coutinho10

u Fortuny to hrálo i před zápasem...zatím jsem to u těch 2 zápasů nějak nezachytil, tak jsem zvědavej i na tu zkrácenější verzi nebo jak to bude znít na stadiónu, až budeme hrát doma, ale jako neuráží mě to, má to moderní prvky, ale asi ta od Fortuny byla víc melodičtější, ale podle mě to je fakt vše o zvyku

kdybysme se podívali zpětně, tak bych řekl, že se určo hned hejtovala i Fortuna po pár dnech

Reagovat
Mass

Tak zaprvé, objektivní kritika neni hejt, za druhý, znělka F:L se nehejtovala, aspoň ne na yt, ty komentáře se tam dají pořád najít.

Reagovat
Coutinho10

já myslel tu na EF

Reagovat
meno

Jde vám na betanu zvuk Bolka Jablonec?

Reagovat
Coutinho10

zvuk blbnul i v TV přenesu na O2TV, takže teď už bys to měl mít asi taky ok, šlo o celkevej výpadek

Reagovat
monty25

Nejde, je to děs.

Reagovat
meno

Já to vyřešil tak, že si pouštím komentář na Radiožurnál sport a koukám na obraz na betanu. Doufám, že tohle vyřeší po prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 v tom má nějaký bordel, podle webu mají komentovat Václav Pilný - Vojtěch Šilhan a komentuje David Nyč, který měl být reportér na Bohemce

Reagovat
Me2win

To je fotbálek

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kde je řehtačka?

Reagovat
Mass

Já tam slyšim nějakou trubku.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale maj tam trumpetistu

Reagovat
Nuno čomes

Z toho scrollování na mobilu ve vláknu, kde je přes 300 komentů, si člověk jednou odjebe všechny prsty.

Reagovat
STR

Reagovat
Uwe háže buly

Stačí jeden pohyb ne

Reagovat
Nuno čomes

No ne vždycky

Reagovat
STR

Řehtačka

Trumpeta

Reagovat
John Obi Mikel

Fanoušci Boleslavi jsou dnes víc slyšet, než když hrajou doma

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Pokřik "vstávej Kubo vstávej" byl dobrej.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten trumpetista je jablonečák nebo boleslavák?

Reagovat
John Obi Mikel

Sakala

Reagovat
Batigol

Tam to bylo jasný hned po té první, že půjde byl jsem zvědav by ho Holoubek nedal dolů o půli

Reagovat
Mass

Bejt reportérem, tak se ho na to zeptám.

Reagovat
Pablos

Co se v Rangers naučíš jako, když najdeš

Reagovat
Me2win

?

Reagovat
Coutinho10

už jsem Sakalu projíždel, jestli tam náhodou nehrál

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

Fashion Sakala tam hrál… proto taky ten smajl… mrk mrk

Reagovat
Coutinho10

tyjo, tak to jsi docela znalec

sice to je jinej, ale i tak

Reagovat
Pablos

Hovno znalec, prostě tohle ,,české” jméno si pamatuješ… takže Slavia - Rangers: Roof, Kamara, Sakala …nezapomeneš

Reagovat
Coutinho10

jako upřímně, pamatuju si dost jmén a nejenom z té sezóny, protože jsem je celkem sledoval v dřívější době, ale zrovna Sakala mi tam neutkvěl

Reagovat
monty25

Ten zápas se Slavií byl v březnu 2021 a Sakala tam přišel až potom v létě, to už jsi je asi nesledoval...

Reagovat
Pablos

Takže až ta Sparta no

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

to bude ono

Reagovat
Pablos

Ale možná to bylo až pak se Spartou

Reagovat
Transfermarkt

Tvůj humor je opravdu neskutečný. Klobouk dolů

Reagovat
Pablos

Už aby tě zase zabanovali blbe

Reagovat
Coutinho10

nějakýho chytráka mi to připomíná

Reagovat
Mass

Taky mě ten bídák s timhle nachytal.

Reagovat
kasparko

Mi nerikejte, ze v Bolce se ti hraci nesnazi Holoubka zbavit. Kulic s tema hracema hral pohledny fotbal a byl vyhozeny, pak prijde Holoubek a ti stejny hraci hrajou bez zajmu od minuly sezony. U Kuseje ktery vletel do ligy a cekalo se jestli pujde do Sparty ci Slavie, nebo si vykope neco lepsiho na Euru je najednou hrac na lavicku.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo je Holoubek neschopnej

Reagovat
ratusek

Reagovat
mayday

To spíš. Teoretik to být může, ale s tím jeho projevem z něj musí mít dospělí chlapi spíš prdel. Ten může trénovat tak mládež, kde kluci ještě neví.

Reagovat
Coutinho10

šetřili se na předkolo EKL a Suchoš chce mít volno mezi oběma zápasy

Reagovat
Coutinho10

a i Sakala

Reagovat
PavlíčeQ

setrit se na jeden z nejhorsich tymu litevske ligy a jeste kdyz hraji doma

Reagovat
Coutinho10

tak spíš na odvetu mít týden volnější bez ligovýho zápasu

protože to fakt vypadalo, že tu redku chce a když jí nedostal hned, tak hned vzápětí

Reagovat
John Obi Mikel

Ta byla přísná

Reagovat
Mass

Teď koukám, to byla rovnou červená?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, dve zlute za minutu

Reagovat
Mass

Já tady u toho něco ještě dělám, tak sem si nevšiml, za co byla ta první žlutá?

Reagovat
John Obi Mikel

Oplácení po faulu

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Sem zvědavej, jestli všichni za takhle zvednutou ruku v hlavičkovym souboji budou dávat žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek v září zpět na FACRu

Reagovat
KingMaster13

Spíš ve studiu jako odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Pěknej gólik

Reagovat
Mass

To se to hraje proti 9.

Reagovat
John Obi Mikel

Zas proti deseti jim to moc nešlo, tak se musel hráč ubrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jebka Holoubek první odvolaný trenér Nymand

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný sáňky

Reagovat
John Obi Mikel

Králik

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Kubalo, ty chuju

Reagovat
ratusek

To prostě není hrot. A kdo ho tam furt staví a chce na něm stavět utok, si zaslouží vyhazov. Už minulou sezonu to tak bylo

Reagovat
lajka30

Gambáč liga opět nezklamala. Samé golové hody.

Reagovat
Pablos

Hapal ven

Reagovat
John Obi Mikel

Pěknej gól Bohemky

Reagovat
Pablos

Hilál super

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav se ho neměla zbavovat.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
5PUR5

Kliment

Reagovat
smazaný uživatel

Když dám v aplikaci O2 na Android TV na O2 Fotbal MD tak mě nejde pustit druhý zápas Olomouce v Budějovicích, má to někdo taky tak

Reagovat
Pablos

Ještě musiš dát na tu ikonu md v přenosu přímo

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, na to kliknu a tma a občas tam vyskočí chyba přehrávače

Reagovat
Pablos

Tak nevim no, kup si iphone

Reagovat
smazaný uživatel

Už to jde, jsou to prostě vyprcanci no, chvíli to jde chvíli ne

Reagovat
Pablos

Vyprcanci

Reagovat
didosh

Taky mě to psalo ale u Baníku

Reagovat
Coutinho10

jak píše Pablos, máš vždy na výběr ze všech hraných zápasů, takže si ho musíš vybrat

př. u mě na mobilu: https://ibb.co/ftn00LW

Reagovat
Coutinho10

Yusuf na Bohemku král, ale jinde vždy nic moc

Reagovat
FCSL

Kliment luxus nůžky

Reagovat
FCSL

Kliment, Kliment!

Reagovat
John Obi Mikel

Cože co?

Reagovat
John Obi Mikel

To je nějaký renonc, ne?

Reagovat
Pablos

Tvl Baník v lize nechtěj

Reagovat
John Obi Mikel

anebo video v lize nechtěj

Reagovat
Pablos

Ja čekám že se tam najde snad něco wtf co nešlo vidět… a a je to tady. Regulerni gól

Reagovat
ednkfdzkgfd

v jakem vesmiru ten druhy gol bohemky neni ofsajd?

Reagovat
exse

Si dělají prdel ne s tím druhým gólem Bohemky?

Reagovat
DieFohlenBMG

Co to mělo kurva bejt???

Reagovat
C-M@ster

???

Reagovat
John Obi Mikel

Chápe to někdo?

Reagovat
Selänne

Co to bylo?

Reagovat
Pablos

Vím jen jedno, komise to obhájí

Reagovat
Firkraag

Tohle ne, já fakt na stadionu myslel, že hrál Prekop a teď se nestačím divit, co za dementa muselo sedět u VARu. Takovýhle zářez ve prospěch Bohemky jsem ještě nezažil

Reagovat
5PUR5

Říkal jsem si, že ten 2. gól Klimenta docela sporný, na první pohled mi to přišlo jako ofsajd. Ale proti tomuhle to je teda slabý kafe ještě.

Reagovat
Lemond Laws

Bohemka do LM! Konecne se to zaclo trochu topit

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že se hraje na vědomé hraní, ne teč

Reagovat
Pablos

To nebyla teč, byl tam dřív nohou, takže to odehrál

Reagovat
patas92

Protože mu tu nohu v souboji vychýlil hráč bohemky, takhle kokotsky to zahrát nechtěl. Za mě furt ofsajd

Reagovat
Pablos

Či-li prohranej souboj. Jako bejt to aut… tak je to aut pro Bohemku. Chápu taky jsem nechápal… ale teď už tam nic hledat nemusíme, zahrál to on prostě, ofsajd neprobehl, tak to ofsajd bejt nemuze.

Reagovat
patas92

Buď to hrál Jánoš rovnou, nebo kopl Prekopa do nohy a ten to pak zahrál domů. Ofsajd nebo faul

Reagovat
Pablos

Omluvte se

Reagovat
C-M@ster

Já to nějak furt nechápu, sorry

Reagovat
Pablos

Pokud zahraje soupeř, tak ofsajd není přece. Nešlo to vidět no předtím… ale ten poslední záběr byl jasnej… smolnej dotek ale jasnej.

Reagovat
Firkraag

Vždyť hrál jednoznačně Jánoš a Prekop to možná tečoval, to nehraje roli. Nahrávka šla dopředu, případná teč vůbec nic nezměnila a ani nešlo o nějaké vědomé hraní někam jinam. To je 100% ofsajd.

Reagovat
Bex5

Je

Reagovat
Me2win

Milimetrový ofsajd. Kalibrovaná čára byla přáteli, které jsme si udělali na cestě .

Reagovat
Vinci

Chápe někdo ten 2. gól bohemky?

Reagovat
Pablos

Já jo

Reagovat
Vinci

To mi přijde blbost co píšeš prave ale třeba podle pravidel to tak je, jen to nemá logiku. Banikovec míč určitě nezahrál, maximálně mu to lizlo o nohu když mu bral míč bohemak

Reagovat
Pablos

Mně přišlo, že ho hrál jenom Prekop a Jánoše to možná lízlo. Ale jako jo, je to víc wtf než jsem myslel.

Reagovat
John Obi Mikel

Mne to přišlo právě naopak, že hrál Jánoš, ale ten záběr byl rozmázlý jako kráva a sudí od toho stál metr, tak škoda, že to hlavně neviděl on.

Reagovat
djiros

Z pohybu hráčů ho takhle dozadu snad ani Prekop nemohl zahrát, hrál Jánoš a Prekop maximálně tečoval. Jasnej ofsajd tečka.

Reagovat
Vinci

Taky si myslím

Reagovat
C-M@ster

Prý Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Banik se vraci tam kam patri

Reagovat
exse

Návrat krále

Reagovat
Ross Geller

Tohle říkáš po prvním zápasu sezóny, kdy klub čeká ještě dalších několik desítek zápasů? To moc rozumu nemáš, což ale dokazuješ každým rokem zde.

Reagovat
Pablos

Kdyby jí tam nedal, tak to trefí ruku Bohemáka… docela pech.

Reagovat
Coutinho10

Bohemka celkem štěstí v těch sporných situacích

Reagovat
Firkraag

To jsem neviděl, do sestřihu to radši nedali. Jak to bylo? Hrál Drchal rukou?

Reagovat
Pablos

Nehrál ...protože mu tam před ruku dal ruku ještě baníkovec... ale nedat jí tam, tak to jde stopro do Drchala a jeho ruky.

Reagovat
Igner Farnsworth

Banik jak ho známe

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Rada je zpátky

Reagovat
Me2win

Plzeň má ty dresy z Lidlu?

Reagovat
Mass

Někdo tu hnusnou světlemodrou převzít musel. Aspoň že snad budou mít víc rozumu než ve Slavii a nevezmou si je proti někomu s bílejma dresama.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Hruška furt chytá

Reagovat
Imos

ne

Reagovat
Sigma Olomouc

Kliment

Reagovat
Salfovic

Plzeň má pěkný dresy Slušnej kontrast oproti té domácí šílenosti.

Reagovat
Me2win

Na rok 1996 slušný

Reagovat
Mass

Přece jen sem hodně podobný dresy viděl u jinýho mužstva a moc se mi nelíbily.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Kabongo před penaltou

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

To bude dělo

Reagovat
Salfovic

Začátek sezony a Plzeň má 7 zraněných

Byť Duro a Sýkora dlouhodobě.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tak když už hraje Dukla hovno, alespoň ten Rada by mohl něco předvést

Reagovat
Salfovic

Šance je, Cadu a Kabongo vypadají jak cikání.

Reagovat
$dolar$

To kde takhle vypadají cikani?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň bude top, myslím že obě S budou mít staženou prdel

Reagovat
KingMaster13

Tak furt je to jenom Dukla, která bude ráda když Budějovice nestihnou doplnit kádr a to je záchraní ale i třeba v tom porovnání se Spartou, která hrála doma proti o něco malinko lepším Pardubicím jde zatím jasně v jejich prospěch.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
meno

Dukla se díky Radovu hnuso - ale pragmatickému - fotbalu zachrání. A docela v pohodě imho.

Každopádně včera to taky byly jenom Pardubky a musela Sparta otáčet.

Reagovat
Luka3enko

Tak jako podle dnešního výkonu hráli teda o parník hůř než včera Sparta. Oba zápasy jsem viděl na stadioně a ta Dukla bude mít obrovský problém nebýt poslední, pokud výrazně neposílí, ale i tak se dostali do spousty poměrně solidních šancí a Plzeň si teda nevypracovala nic moc velkého. Od Kabonga jsem teda čekal mnohem víc, než co předvedl, protože já bych ho střídal v půlce. Jako začátek sezóny, ale bylo to fakt špatné.

Reagovat
$dolar$

Wtf?

Reagovat
Mass

Sparta

Reagovat
ACSeRw!n

Praha

Reagovat
Mass

Buzerantů

Reagovat
$dolar$

Plno

Reagovat
oli9

top asi ne ale slušně je proožene

Reagovat
Losinho

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Přidají ještě do poslední fify (myslím ea fc) nějaké přestupy pomoci aktualizace nebo to už bude jen do nové hry a vše si musíme udělat ručně?

Reagovat
dantetomas

Caka ta rucna praca... Keby do konciaceho rocniku pridali letne prestupy, prisli by o polovicu prijmov, pretoze by ludia mali o vyrazny dovod menej kupovat novy rocnik

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tak já jsem zvyklý kupovat fifu ob rok a to ještě na konci léta čili jsem aktuální fifu měl zadarmo tak si to musím udělat sám no zas tolik času to nezabere když nepotřebuješ nějaké bezdomovce z rumunska a podobně, top týmy máš za pár hodin

Reagovat
Cotton

To je tak když druholigová sestava hraje ligu

Reagovat
Luka3enko

ale kupodivu to byl solidní výkon. Nastřelená tyčka, pak pár hezkých centrů… ale herně se na to moc dívat nedalo na obě strany

Reagovat
poz3n

Zapnul jsem Plzeň až druhý poločas a teda podivnej výkon. To nekončící prokletí “vedeme, tak začnem hrát udržovačku a začnem si řikat o průšvih” máme evidentně v DNA i pro novou sezonu.

Reagovat
C-M@ster

tak si to ten týpek vymodlil

Reagovat
Salfovic

Co dělaj u toho VARu

Reagovat
poz3n

To je kalibrace

Reagovat
Salfovic

Mně bylo jasný, že tohle malování čar bude velká zábavu, jako všude doposud, ale srát se s tím 4 minuty už je trošku moc.

Reagovat
ednkfdzkgfd

a pak nastavi 4 minuty, tem rozhodcim uz na startu ligy opravdu mrda v hlave

Reagovat
Odborný diskutér

Nevíte, jesli jsou někde situace ze zápasů s původními výkřiky těch dnešních Tittelbachů? Jako to bylo na isportu. Ne sestřih, to je nuda.

Reagovat
Tevezinho

o2 tv sport youtube

Reagovat
realm75

Proč má Isport ty sestřihy bez komentáře??

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Sparta B - Baník B na Sporty TV

Reagovat
Mass

Byla tam aspoň nějaká bitka chuligánů?

Reagovat
ACSeRw!n

nebyla, pocet Baniku byl velky zklamani

Reagovat
FCSL

Dneska to bude sakra těžký, půlka kádru ještě není ready na většinu zápasu. Kulenovič zřejmě mimo, Tupta netrénuje ani týden a většina posil je na tom podobně. Jestli se do základu nepočítá ani s Frýdkem, tak ta sestava zatim nevypadá úplně přesvědčivě. Z nových hráčů to vidim na základ zatim na Koželuha, Ševinskýho, Ichu a Hlavatýho. Útočník je asi největší otazník, tam máme v nepřítomnosti LukaKu dost problém. Tady v sestavě je Letenay, tomu zrovna moc nevěřim. To at hraje radši Kok a možná i ten Rambo. Snad bude hrát aspon ten Frýdek, dneska by se hodil

Bačkovský - Plechatý, Ševinský, Mikula - Koželuh, Icha, Hlavatý, Ghali - Frýdek, Višinský - Kok

Reagovat
Mass

Jestli si Liberec vezme ještě aspoň jednoho hráče ze Slavie, tak ho začnu sledovat.

Reagovat
Imos

tak nám dejte mandouse

Reagovat
Gelu28

Jsem na Liberec dnes zvědavý.....kolem Kováče a toho novýho majitele je až moc neskutečný HYPE.....tak uvidíme...on Hyský umí něco vymyslet, né že né.

Jinak včera jsem byl osobně na Bohemce a fakt ten Hapal at už táhne....Baník sice první poločas 2 šance, ale ne po nějak extra vypracovaných věcech, že by je vytukali..spíše na náhodu všechno.....bohemka ale pak měli kliku....v nastavení to byla za mně ruka...no nic...jdeme dále...Urartu už čeká

Reagovat
Euphael

Na tipaci to nestreamujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Od této sezóny má betting práva výhradně Betano

Reagovat
Euphael

jezisi...to betano je uplme zkurvene, neprehledne, streamy jak curaci v rohu...mrdam to

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Začínám to dělat, jak tady psal meno. V mobilu si pustím stream na Betanu a na notebooku komentář z Radiožurnálu. Sice je ten komentář trochu pozadu, ale lepší než nic. Na Tipsportu byl každý zápas s komentářem a obraz v lepší kvalitě, na Betanu je to zatím dost bída.

Reagovat
smazaný uživatel

U hokejové ligy má ten komentář Radiožurnálu i Livesport a Sport.cz, u fotbalu si to nechávají pro sebe

Reagovat
meno

Na betanu to můžeš o 5 sekund posunout, pak to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik myslíte že O2 udělali těch VAR místností? Protože jak se třeba bude hrát na konci sezóny v jeden čas nevím jestli budou mít 8 místností

Reagovat
Pablos

Regáli

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Euphael

co ti čertíci v obrane slovanu zmatkuji

Reagovat
Pablos

Liberec vtipnej vzadu

Reagovat
vestinustarychdubu

Jako vzadu je to zatim neuveritelna paralympiada

Reagovat
ratusek

Knobloch klasik

Reagovat
Euphael

co ten picus zkousel s takovym vybehem??

Reagovat
vestinustarychdubu

Totalni Knoblochiada v soboji kriplu Visinsky vs Knobloch byl Knobloch vitez

Ale jinak povedena akce.

Reagovat
Kiwi-21

Knobloch nemá v lize co dělat pokud bude 1 bude nás to stát hodně bodů a Hyského možná misto

Reagovat
Coutinho10

tak Ševinský na lavičce mrzí

Reagovat
Pablos

? Ševinský tam je né …jen nejde skoro vidět

Reagovat
Coutinho10

myslím ve svojí fantasy

Reagovat
Pablos

Jo tak

Reagovat
Skalda29

Co to je s těmi brankáři za Karvinou Ciupa se myslím loučil s velkou minelou, pak přišel Holec, který též hned v první zápase udělál velkou chybu a vyběhl někam mimo a dneska tak samo Knobloch

Reagovat
ratusek

Běžte do prdele. Liberec hovno a dva goly, ale oba pěkné. Baník by to už neotočil. a Hlavatý ukazuje, jak bude naprosto rozdílový hráč. A to Liberec hraje s béčkem

Reagovat
A Seleção

S jakym Beckem? Ze nehraje Tupta, Kule a Frydek znamena Bcko? Klasickej chytrolin

Reagovat
FCSL

Eneme asi taky bude hrát časem základ, možná i Kayondo

Reagovat
exse

Zyba stopro taky.

Reagovat
ACSeRw!n

dyt dneska sedi ten reprezentant Kosova

Reagovat
Imos

a pak to krásně poslal na tuptu ty reprezentante

Reagovat
vestinustarychdubu

Vzadu je Slovan zatim silenej, ale vymenena obrana. Dopredu uz je to lepsi, Hlavaty fantasticka prihravka, a kdyz nenakopavaji priblble a hraji po zemi, tak tam jsou naznaky, ze by to mohlo fungovat.

Reagovat
A Seleção

Souhlas.Smerem dopredu je videt nejaky novy nastaveni. Dozadu je to horsi.Konkretne Plechac hori.

Reagovat
vestinustarychdubu

Plechatyho nechapu taky, jako mel dlouhou pauzu, ale tam stinuje hrace, pricemz ho ma dva metry od sebe

Ta obrana bude orisek, tam to bude chtit asi vic casu, ale jinak ten herni projev tam videt mistama je a je to sympaticky. Ale budou to asi infarkty s tou obranou

Reagovat
A Seleção

Hlavatej jedna krasna prunikova prihra a krasne kopnutej roh. Hrajem dobre,je videt nejaka aplikovana herni filosofie.Bačky zbytecne nenakopava a okamzite dava balon na zem rozehrava smysluplne viz prvni nas gol. Primocara hra po krajich bez hura nakopu.Sice prvni zapas a jsou tam mezery predevsim v organizaci obrany,ale verim,ze si to sedne. Jen tak dal.POJDME SLOVAN

Reagovat
FCSL

Dobře teda nehrajem, zatim máme pěknou kliku. A Hlavatýho

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem zvědav, co dneska vyčaruje za sestavu, výběr má obrovitý.

Reagovat
Coutinho10

taky taky...asi bych čekal něco podobnýho jako v generálce

Reagovat
Miguel19

Snad Jurečka hattrick...

Reagovat
Coutinho10

na lavičce

Reagovat
Miguel19

I Wallem

Tak snad Slavia skončí 3. a Trpišák půjde do prdele za tohle...

Reagovat
Coutinho10

já se naštěstí našim hráčům vyhnul na sport cz fantě, na tý isport.cz mám jenom Juráska, ten by něco mohl dát

Reagovat
exse

Ze začátku strašnej sranda fotbal, ale pak už si to začalo sedat. Pokud urvem 3 body tak je to paráda, protože teď budem každým kolem silnější a silnější.

Reagovat
FCSL

Hlavatý 0+2 a to není skoro ve hře. Král To bude rozdílovej hráč. Začátek tragickej, pak už to bylo lepší, ale stejně to smrdí. Dneska to musíme přežít. A máme po letech i náboje na lavici, tak snad to pomůže

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Imos

Reagovat
FCSL_fan

Bačkovský a jeho odkopy nikam

Reagovat
Pablos

Penalta… jinak ten Var zrušte

Reagovat
Pablos

Nic… ok tak to zrušte tvl

Reagovat
exse

Wtf, jasná penalta. Co u nás pořád dělá Letenay je naprosto nepochopitelný.

Reagovat
Pablos

za objektivitu

Reagovat
exse

Tady není o čem. Doufám, že to bylo jen anomálie a žádné ježdění na oranžovou letos nebude.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ja si taky myslim, jako hodne tomu teatralne pridal, coz mu asi uskodilo, ale drzel ho tam jasne.

Taky nechapu, proc tam misto Letenaye nedal Dulaye.

Reagovat
Pablos

Botos si nechal zkrátit trenky né ? Nebo je má ke krku tvl

Reagovat
Batigol

Opalovačka

Reagovat
Mass

Jj už to měl vytažený i v připravných zápasech.

Reagovat
Coutinho10

Prebsl

Sestava: Kinský – Holeš, Ogbu, Vlček – Douděra, Prebsl, Oscar, Bořil – Jurásek, Provod– Chytil

Lavička: Mandous – Zima, Wallem, Fila, Diouf, Jurečka, Vorlický, Ševčík, Chorý, Schranz, Tomič

Reagovat
Mass

Prebsl překvapení pro mě, čekal sem Wallema v základu.

Reagovat
Coutinho10

i Jurečka se celkem očekával, že začne

Reagovat
Mass

Jurečka co vim, tak pořád neprodloužil.

Reagovat
Coutinho10

j, za mě správně

a zatím jsem nikde nezaznamenal, že by Kinský prodloužil, takže tam to taky bude zajímavý

Reagovat
John Obi Mikel

Zranění: Maso, Zafeiris, Zmrzlý, Staněk, Chaloupek, Bužek

Reagovat
Coutinho10

Bužka škoda

Reagovat
Mass

Ten mě v těch přípravných zápasech překvapil svojí kvalitou, ale snad to nebude nic vážnějšího.

Reagovat
Coutinho10

taky snad ho nepošlou někam hostovat

Reagovat
KingMaster13

To je hodně zajímavý Chválím ale že je snaha zkusit něco nového.

Reagovat
ACSeRw!n

500mega na lavicce

Reagovat
Me2win

Takhle nadhodnocuješ čísla často?

Reagovat
mupi23

tak víš jak to, je. Kdyby se mluvilo o tom, že budou přestupovat, tak by najednou podle něj měli cenu poloviční

Reagovat
Me2win

dobře ty

Reagovat
Mass

Ono když to vezmeš podle TM tak to skoro na těch 20M € vyjde.

Reagovat
Me2win

Já myslel, že bere částku za přestup.

Reagovat
ACSeRw!n

Mandous - 10

Zima - 100

Wallem - 50

Fila - 30

Diouf - 70

Jurečka - 20

Vorlický - 20

Ševčík - 10

Chorý - 80

Schranz - 50

Tomic - 20

=

460m

Reagovat
Me2win

Wallem 40, Jurečka 0, Vorlický asi 5, Schranz za 50? cmon

Reagovat
Mass

Přesně mi to vyšlo na 22,9M €.

Reagovat
ACSeRw!n

hodne slusny

Reagovat
Mass

Ale podle TM, jinak ti hráči na přestup takový částky nestáli, Jurečka, Vorlický, Schranz, Tomič byly free transfery, Wallem a Diouf byli levnější, protože tam maj nějaký bonusy do smlouvy za evropský poháry a to třeba v případě zrovna Dioufa asi nedopadlo, za to co provedl proti ACM.

Reagovat
ACSeRw!n

to ne, ale spis sem bral v potaz aktualni ceny tech hracu, pripadne tolik, za kolik by je byla Slavia ochotna prodat (Schranz apod)

Reagovat
Mass

Já myslim že si to +- trefil.

Reagovat
Nuno čomes

Ten Zima je nejvíc On snad nebude zaklad ani v nové sezóně Tvl.

Reagovat
A Seleção

Mit moznost v 66ty minute poslat na hriste Tuptu a Frydka je ohromnej luxus. A to se nam jeste neukazal Kayondo plus zraneny Kulenovic a Eneme Mame moznosti coz je luxus na kterej se dobre zvyka.

Reagovat
vestinustarychdubu

Je super, ze i ta lavicka uz ma ligovy parametry a mas moznosti. Loni ta lavicka byla slaboucka a jakykoli stridani bylo oslabeni.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Knobloch furt stejnej zoufalec, jako když byl v Liberci.

Reagovat
vestinustarychdubu

Knobloch tvl, to je legenda

Reagovat
exse

Ok, tak na neuznané penalty 1:1.

Reagovat
vestinustarychdubu

Ne no, to na penaltu ted fakt nebylo.

Reagovat
exse

Vždyť ho úplně jasně podkopl.

Reagovat
Pablos

Knobloch

Reagovat
vestinustarychdubu

Knobloch

Reagovat
Raffaello

Mikuš se takhle jako pyča chová pořád? To je hroznej kokot. Za ty jeho gesta po celé utkání směrem ke Ghalimu a teď "ramena" na Frýdka, to bych mu dal kopačkou z otočky mezi oči.

Reagovat
Transfermarkt

Zřejmě budeš velkej drsňák

Reagovat
exse

Až budou Tupta, Zyba a Lukaku 100%, tak to budou neskutečnej válec. Navíc k tomu Nyarko, Frýdek, Viši, Kyando, Eneme na lavce.

Reagovat
lampas

Nebyla to hezká výhra, docela špinavá, ale výhra to z venku je (připomínám, že loni udělal Kozel venku výhru jednu jedinou). Tyhle zvládnuté zápasy jako dnes nás mají přesně dostat do TOP 6.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
Imos

Reagovat
Me2win

Trpiš tam dal 4 reprezentanty bez jediný přípravy? Aby nás to nestálo nějaký zranění, třeba u Provoda... Tam klidně mohl být Wallem a místo Chytila FIla. Na druhou stranu to asi opravdu letos bereme vážně . Snad to přinese kýženej výsledek.

Reagovat
Mass

Zafi, Maso, Zmrzlý a Chaloupek se zranili už v přípravě..

Reagovat
Me2win

A Bužek , ten by tam dnes byl 100%.

Reagovat
Mass

To si úplně nemyslim.

Reagovat
Me2win

V přípravě doslova vypadal nejlíp. Místo Prebsla by za mě naskočil, nebo místo Oskyho.

Reagovat
Mass

Já sem ty zápasy v přípravě viděl všechny a hrál fakt dobře, ale že by hned naskočil v základu? To určitě ne.

Reagovat
Me2win

Když hraje Prebsl?

Reagovat
Transfermarkt

Evidentně tomo fotbalu moc nerozumíš.

Reagovat
Me2win

Evidentně vůbec nesleduješ Slavii joudo.

Reagovat
Greny

Toho jsem dneska vsadil za 500 netu že dá gól abych protocil nety ne jistotu

Reagovat
John Obi Mikel

Měl tam dát ty co hráli v přípravě

Reagovat
Pablos

Letos bereme vážně

Reagovat
Miguel19

Boží.

Reagovat
Me2win

Tak museli jsme nechat tu rudou lůzu po 10 letech čuchnout, letos to zase bude jasný .

Reagovat
naheCZ

Zápas dnes nemůžu vůbec vidět, tak budu věřit v úspěšný start bez nervů

Reagovat
SpecialOne

Omlouvám se za OT, ale tady se určitě někdo najde. Proč Norris pouštěl Piastriho? Zapnul jsem to až po KAR-LIB tak netušíím...

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Nepsané pravidlo je, že se staráš primárně o vedoucího jezdce. Při druhé zastávce Norrise poslali o dvě kola do boxu dříve než Piastriho s tím, že musí pokrýt Hamiltona a že to potom zmenežují. Norris udělal na Piastriho undercut, ale Oscarovi slíbili, že dojde k prohození pozic. Potom desítky kol přemlovali Landa, aby ho pustil. No prostě komedie. Přitom podle mě nemusel Norris dřiv do boxu. Ham ztrácel po pitstopu 5s...

Reagovat
SpecialOne

Díky

Reagovat
STR

pěkný souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

To moc O2 nevychytalo ty zápasy 14:30 - 17:00, tam není před druhým zápasem prostor na před zápasové studio, měli ten první zápas dát na 14:00...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě když tam dají 5 minut reklama

Reagovat
Coutinho10

oni mají obsáhlejší to studio před 1. odboledním zápasem

Reagovat
Me2win

Aspoň nás ušetřili studia.

Reagovat
lampas

Zase bude čas na studio po zápase.

Reagovat
Fernando_Torres

Bejt Filou, tak se na jim na to vyseru a požádám o přestup... Že nedostane šanci ani dnes, když jeho konkurenti neodehráli v přípravě ani minutu, to je celkem jasnej signál směrem k tomu, jak s ním počítají

Reagovat
Miguel19

A on někdo čekal něco jiného?

Hraje se na jednoho útočníka a má jako konkurenci dva reprezentanty.

Reagovat
John Obi Mikel

Proto byl Chorý zbytečný

Reagovat
John Obi Mikel

Za mne daleko lepší venkovní dres než ta světle modrá loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Trpišovsky zas dělal že má ruku v ortéze, jednou nos, pak ruka

Reagovat
John Obi Mikel

Spadl z kola

Reagovat
John Obi Mikel

O2 komentátoři

Reagovat
ACSeRw!n

jesteze to je na Betanu bez komentare a mam konecne klid

Reagovat
monty25

Další výhoda komentáře z Radiožurnálu, že mám od těch vyprcanců klid.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
KKralik77

Narazis na lytka Holese

Reagovat
Me2win

Jsme nerozehraný

Reagovat
smazaný uživatel

"Holeš musel najít hranici"

Vždyť byl dávno za hranicí, ho tam tahal za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že Tvrdík nenechal nic náhodě a Slavii se připískává hned od 1. kola

Reagovat
hrundy

Boží

Reagovat
John Obi Mikel

Vlček

Reagovat
John Obi Mikel

Bořile, klop to!

Reagovat
Pablos

Kdo mi to říkal, že Bořil nebude kapitán, protože bude v béčku ?

Reagovat
Mass

Asi já

Reagovat
Pablos

Jo asi jo

Reagovat
Me2win

Prebsl se strašně rád válí... Už jsem si toho všiml v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rouček

Reagovat
Pablos

Je to pošetřený

Reagovat
Pablos

Jo aha já myslel, že dá redku Tak omluva

Reagovat
Pablos

Tvl proč se nakonec omlouvám

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Červenou?? Tlačenka od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on mu chce dát červenou? Za co vole

Reagovat
John Obi Mikel

Vy všichni, jak jste tady, tomu rozumíte?

Reagovat
Pablos

Slovácko musí do deseti… teď se jen hledá jak je tam poslat

Reagovat
Batigol

horší je, že borci to vůbec neumí ovládat zjevně

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadalo to jako cvičná zkouška systému

Reagovat
Me2win

Reagovat
Pablos

Tak nerozumím teda

Reagovat
Greny

A za co by ji měl dostat chtěl si pokrýt balón, úmysl žádnej, žlutá v pohodě, nebo ti to přijde jako pochybení??

Reagovat
John Obi Mikel

Já nechápu vůbec co se tam stalo

Reagovat
Coutinho10

Trávník se tam nohou ohnal po Oscarovi, ale netrefil

Reagovat
Komix

Co to je??

Reagovat
Greny

LuftJarda to podmazl hned od začátku ne ??

Reagovat
Greny

Ještě že tak to by byla komedie a akorát se x minut nehrálo, přesně ta situace kdy do toho vůbec var nemá sahat

Reagovat
Pablos

Hrozný

Reagovat
John Obi Mikel

Hej vole co to bylo

Reagovat
exse

Ty pičo, za těch 5 minut zkoumání mu mohli aspoň tu žlutou odebrat, když bylo jasně vidět, že Oscar narazil do jeho zad.

Reagovat
wyqinac

Tak jako zase prr, od travnika jednoznacnej pohyb proti oscarovi

Reagovat
exse

Faul ok, žlutá ani náhodou, rukou se ho nedotkl.

Reagovat
ACSeRw!n

co to tam resi ? dyt to podle toho zaberu nebylo ani jisty, jestli to byl vubec faul

Reagovat
KingMaster13

Co tam jako dělal ten dement? Nám zbytečně narušil akorát tempo, snad to alespoň nastaví

Reagovat
Mass

Třeba vyzkoušet všechny nový tlačítka na VARu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Jako ale jo.

Reagovat
delfin

Reagovat
hornito

Reagovat
Bex5

Reagovat
Fernando_Torres

Vysvětlí mi někdo, co tam jako hledali?

Reagovat
Coutinho10

Trávník se tam nohou ohnal po Oscarovi, ale netrefil

Reagovat
PavlíčeQ

suchy vcera z frustrace po prohranym souboji kopl hollyho mezi nohy a var nezkoumal nic

Reagovat
Coutinho10

j, to už jsme řešili....tam si proto šel, jinak si to vysvětlit nedokážu

Reagovat
wyqinac

Co tam ty kreteni jako delali 5 minut

Reagovat
KKralik77

Co je to dneska zase za saskarnu ?

Reagovat
Mass

Už to máš nahoře vysvětlený od Coutinha, kéž by měl i rozhodčí mikrofon, aby to mohl vysvětlit.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Ještě že to nemají, si nedokážu představit jak v x zápasech vysvětlují nevysvětlitelne

Reagovat
KKralik77

Nemel jsem na mysli jen rozhodci. Na to se neda koukat.

Reagovat
Mass

Slovácko docela brousí zatim, plus hrozný vedro.

Reagovat
KKralik77

Reagovat
ednkfdzkgfd

prvni kolo a rozhodci v uplne kazdem zapas hruzostrasni, ti meli ale pripravu

Reagovat
Greny

Zatím velký spatny

Reagovat
John Obi Mikel

Tribuna Sever přišla rovnou z koupaliště

Reagovat
Mass

Chybí jen nějaký nafukovací kachny..

Reagovat
KingMaster13

Paddlebordy

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam vidět nafukovací kruh

Reagovat
Greny

Teď si ho Oscar nahned našel, ale klidně bych to nechal taky bez karty ale ok přijde mi to divný co tam dneska vyvadi

Reagovat
Me2win

Tady je zase nabrečeno

Reagovat
John Obi Mikel

Vlček asi dohrál

Reagovat
ACSeRw!n

konec kariery

Reagovat
KingMaster13

Fakt do hajzlu už, jedinej s Juráskem se mi tam dnes zatím líbil

Reagovat
hrundy

Jurásek jde o poločase dolů

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Asi můj nejoblíbenější stoper

Reagovat
Coutinho10

byla bohužel otázka času, hrajou od 1. minuty jak prasata

Reagovat
Rizek

Reagovat
vestinustarychdubu

Ty uz se taky prober Vlcek si pri blbym pohybu nestastne proslapne koleno, ale jehonzraneni jenkvuli tomu, ze Slovacko (ne)hraje jako prasata

Reagovat
Coutinho10

ty se uklidni

mluvím obecně o tom, jak zápas probíhal, spíš neprobíhal, protože kvůli všem těm faulům to bylo hodně rozkouskovaný a nebezpečný pro naše hráče

Reagovat
Mass

Reagovat
Greny

Vlček podzim v piči ??

Reagovat
Greny

Prej nastavení 4-5 bych dal klidně deset

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

je to potřeba prostřídat, od 46. minuty hned dát Chorase

Reagovat
exse

Přesně. Za Juráska a pořádně to nakopávat. Total(it)ní fotbal.

Reagovat
Coutinho10

fotbalově to moc nejde, když nás pořád faulujou....

Reagovat
Transfermarkt

Upřímně nekoukatelná sračka. Rozkouskovaná hra, ale SKS velký zklamání

Reagovat
Mass

Málokdy ty první ligový zápasy bejval nějaký extra ťukesy.

Reagovat
Me2win

Tak to vypni a pak si smaž účet, pičo.

Reagovat
Me2win

To je přesně co říkám... Ale zrovna místo Vlčka nikdo moc hrát nemohl... Koleno v píči, to je tak na 6 měsíců, ještě ho tam nechaj hrát po tom prvním prohnutí .

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna Vlček v přípravě hrál.

Reagovat
Me2win

Až v generálce no. A pár minut s těma maďarama.

Reagovat
eleven11

Necid gól

Reagovat
John Obi Mikel

Necid

Reagovat
monty25

Reagovat
Pablos

Kde hraje ?

Reagovat
John Obi Mikel

Viktorka Žižkov, fotbalu je chlouba.

Reagovat
Pablos

Aha, tvl se tu hlásí i góly pralesu

Reagovat
Greny

Zetra jich napadá hodně jak nastoupí Brno

Reagovat
John Obi Mikel

Líbí se mi preview na livesportu. To psala umělá inteligence

Reagovat
Mouser

"Jihlava se v současné době nachází na 11. místě celkové tabulky. V této sezóně ještě neodehrála žádné utkání, takže její bilance je nula výher, nula remíz a nula proher se skóre 0:0. Na domácím hřišti se Jihlava nachází na 7. místě, rovněž s nulou odehraných zápasů, nulou výher, nulou remíz a nulou proher, přičemž si udržuje skóre 0:0. O jejich posledním soutěžním utkání nejsou k dispozici žádné informace. Tým nemá v seznamu klíčových hráčů ani v něm nejsou uvedeny žádné absence."

gold

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

proc to nechat psat lidi, kdyz to muze psat robot

Reagovat
Imos

Reagovat
Pablos

Co ten Řezníček hodí mu někdo laso ? Resp. Budějky nebo Karviná max

Reagovat
smazaný uživatel

Za co West žlutá Rouček dement

Reagovat
Greny

Za to jak se vztekal že tam byl míč mimo hřiště při útoku Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Špatný výkon. Chytil a Douděra úplně neviditelní, nechápu, proč tam posílá hráče, kteří nehráli jediný přátelák. Vždyť je to na hlavu. Dnes měl hrát Fila, hráč jako kobyla.

Nejlepší od nás asi Jurásek, v závěru něco vymyslel Provod a ještě Bořil odehrál nějaký standard (až na tu střelu). Hrozná škoda Vlčka, skvělý stoper a vypadá, že bude dlouho mimo. Slovácko hrozně agresivní hra, přesně podle očekávání nám to vůbec nesedí. Hlavně dát góla jako první. Inkasovaný gól by zabil naše šance na výhru.

Reagovat
Greny

Mě třeba přijde šílenej Prebsl

Reagovat
John Obi Mikel

Šílenej bych zase neřekl, ale za mne musí určitě dolů a místo něj někdo tvořivější.

Reagovat
$dolar$

Diky siroky lavicce vyhrajete. Ale Slovacko bude neprijemnej souper celou sezonu. West je dobrej kouc.

Reagovat
exse

West je hodně dobrej a i ten kádr celkově vůbec není tak špatnej. Vůbec bych se nedivil, kdyby byly před Baníkem.

Reagovat
$dolar$

Tak u Baniku bude hodne zalezet na tom, jestli prijde Skuhravy a jesti mu daji cas. Dovedu si predstavit, ze na jare by pak sli vzhuru. A jinak Slovacko za me teda nema moc dobrej kadr a bude ztracet hlavne s tema slabsima.

Reagovat
John Obi Mikel

Kubala není nic moc, ale Skuhravý už je trochu starej.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Me2win

poločas v prdeli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

To je neskutečně hnusnej zápas Samej faul, přerušování, nesmyslné 5 minutové zdržení varem, oba týmy herně nic moc. Typický první zápas po letní přípravě. Vlček To bylo za mě jediné pozitivum co tam bylo. Nemám Chorýho fakt hodně rád ale Jindro prskni ho tam. Klidně ať neudělá nic fotbalovýho ale rozdá pár MMA úderů dobytkům.

Reagovat
Pablos

Nebaví

Reagovat
Bex5

Kdyz je to nebabi, at je to aspon bavi

Reagovat
Bex5

Tak tohle jako bych nenapsal ...

a) nebavi

b) boli

Reagovat
Greny

Jediná šance Slavie je že tam v 60-70 pošle Vorlickyho a ten něco vymyslí, zatím je to takový nemastný, neslaný žádný napad

Reagovat
KingMaster13

Víceméně jako poslední 4 roky když proti nám postaví soupeř zeď. Tak se přes to neumíme dostat. Vorlický by mohl, ten má vždy dobré nápady.

Reagovat
Pablos

Zrovna v tomhle duchu zápasu by do dvou minut dohrál sezónu

Reagovat
Batigol

Reagovat
Batigol

Zrovna tenhle zápas by pro něj mohl být taky poslední na dlouho dobu

Reagovat
KKralik77

Je to porad furt to samy. Staci kdyz souper zaleze a pritvrdi a jsme mimo.

Reagovat
Mass

To budou hrát proti Slavii všichni, včetně Sparty.

Reagovat
KKralik77

Proto nechapu proc nedorazil nejaky kreativni stredak. Doufam ze tohle bude splnovat Vorlicky, kdyz budou drzet nohy

Reagovat
Mass

Však chtěli toho Chama, ale částka byla moc vysoká.

Reagovat
Losinho

Krása

Reagovat
Greny

Var jede bomby amateri

Reagovat
$dolar$

To uz muze VAR resit zluty? Super, bylo na case.

Reagovat
Greny

Může celou dobu když je chybné udelena

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

VAR žluté řešit nemůže. Jedině kdyby tomu předcházelo něco, co řešit může.

Reagovat
Greny

A teď si představte že by Trávníka v první půlce za další faul vylil... Tak je toto kurva normální??

Reagovat
Greny

Stejně tak mohl dostat Kohut žlutou druhou abych to doplnil

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to je boží. Celé to zkoumání nakonec nepřineslo vůbec nic

Reagovat
KingMaster13

Ještě to tím zhoršili. To jsem neviděl toto, to je fakt možné jen tady.

Reagovat
Greny

Přineslo to teoreticky jednu věc Roucek si teď může vybrat komu da případně druhou žlutou

Reagovat
John Obi Mikel

V poločasovŵm zápise na webu fačru má zatím kartu akorát Doski a Oscar

Reagovat
Greny

Právě dole jsem to posílal že to ju bizar

Reagovat
$dolar$

800. pro Kabonga

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl že Rouček je náš nejperspektivnější rozhodčí....Že to není vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem třeba tragický Berka letos postoupil v hodnoceních rozhodčích a od této sezóny může pískat EL a KL

Reagovat
JackBlack

Někde stream?

Reagovat
Greny

A s čím mám další problém kdo teda tu žlutou do píce má ???

Reagovat
Pablos

Bořil

Reagovat
Coutinho10

aha, jedno tělo férový a druhý za žlutou

Reagovat
Greny

No ten ano, ale ta žlutá buď pro Trávníka nebo Kohuta vůbec není v zapise o utkání dívej

https://is1.fotbal.cz/souteze/detail-souteze.aspx?req=4f801458-28a5-4f7b-9e99-3094588deecc&sport=fotbal

Reagovat
John Obi Mikel

Teď na to koukám no

Reagovat
KingMaster13

Ty vole co to je?

Reagovat
Greny

To je českej bizar

Reagovat
KingMaster13

Hej ale tohle už mi přijde je pomalu na hraně regulérnosti.

Reagovat
Pablos

Záleží co tam bude na konci… v průběhu ten zápas prostě nemá vliv na regulérnost ne ?

Reagovat
Pablos

*zápis

Reagovat
Greny

Tak co když udělá jeden z nich faul na kartu a vyloučí ho nebo druhýho ne??

Reagovat
Pablos

Tak rozhodčí jí dal Trávníkovi fyzicky

Reagovat
KingMaster13

Já to beru tak, že kdyby toho hráče neprávem vylili kdyby dostal další, tak co jako udělají. To by ho tam po půlce vrátili, že to bylo blbě?

Reagovat
Pablos

Nic, chyba rozhodčího… to se stává, že někdo dostane blbě kartu. Nevidíme fotbal první přece. Co se nestává je aby to řešil takhle VAR 5 minut

Reagovat
Greny

A ještě blbé teda dle komentátorů protože jinak nic nevime

Reagovat
Pablos

Hele já se vlastně vzdávám… já prostě nevim, bizár …guláš a doufám, že se to něják osvětlí. Jen doufám, že to někdo bude pitvat veřejně.

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Reagovat
Pablos

Musí jí mít Trávník né ? Rozhodčí to změnil na něj a pak už to nezměnil.

Reagovat
Greny

On ji tam nemá zapsanou vůbec ani u jednoho

Reagovat
John Obi Mikel

V poločase prohlásili komentátoři, že to vrátili na Kohúta a je to tak i na livesportu

Reagovat
Pablos

Aha tak to sorry… to jsem neslyšel, tak to je přece píčovina… co dá rozhodčí dá rozhodčí s chybou nebo bez… ale opravovat to někdy v poločase

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam dáváš Chorýho, který u nás není ani týden

Reagovat
KingMaster13

Jde jim nafackovat

Reagovat
Coutinho10

proto viz poslední závary, bez něj by ty gólový hlavičky ani nevznikly

Reagovat
Coutinho10

teď předložil Provodovi

Reagovat
Miguel19

A teď si slušně odplivl..

Reagovat
Nadržený šimpanz

OT:Dal jsem si víkendovej druholigovej dvojboj. Nejdřív včera Táborsko se Slavií B a dneska béčka Sparty a Baníku. A hodnocení?? Táborsko má prostě skvělou zálohu a křídlama, chybí tam jenom hroťák co to bude sklepávat a občas dá i gól, škoda Svatka, Mach se mi moc nelíbí. Snad někdo přijde, nevím co je že Šašinkou, ale i obrana a hlavně Pastornický jsou super. Slavia hodně velká bída v obraně, velkej kandidát na sestup v tyhle sestavě bez posil( a Kolář vyžranej jak prase). A dnešní zápas první poločas jasně pro Spartu a druhej vetšinou jasně pro Ostravu, docela hezký góly. Že Sparty se mi dlouho líbí Hranoš a Mokrovics, i když ten teď nehrál, doufám že se dostane do týmu i Penxa mladší

Reagovat
$dolar$

Vcera byl Mach skvelej. A to jeho prenaseni balonu, lahudka. Musi vic hrat.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Víc by se mi líbil na kraji, jako náhrada Bojana nebo Varyho. Na hrot v tomhle systému vidím prostě 190 cm vysokýho sklepávače

Reagovat
$dolar$

On se nezda, ale ma to v sobe. Ma dobrou hlavu, dobrou strelu a prehled, ale musi si verit.

Kazdopadne Vary hraje beka, nahore hral Necas. Mne se to vcera dopredu libilo, prekvapil me Kone na DM, znam ho akorat jako stopera. A Nsunzu byl hodne dobrej, prekvapive.

Ten kadr je akorat uzkej, neni tam moc cim prostridat.

Reagovat
Bayernista18

Nsunzu vždycky zahrál dobře, když dostal příležitost.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Taky jsem koukal, že rozestavení bylo zajimavý a jiný než loni. Za mne bych zkusil systém 3-5-2. Na stoperech černí kluci s Novákem. Záloha hraje Vary s Tusjakem a střed Bláha s Katym. No a útok Bojan, možná Mach vlevo a hrot na střed. Trochu mě mrzí, že nedostal šanci kámoš od nás z vesnice, co byl v létě na testech...ale když středního hroťáka postavíš na poločas do zálohy, a pak mu rekneš čau, tak je to v piči

Reagovat
Bayernista18

Taky jsem nedávno psal, že to chce akorát kvalitního útočníka. Nevim, proč Šašinka nebyl ani na lavičce, ale Mach hrál až překvapivě dobře. Slavia byla silná na míči a i pod tlakem dobře zvládala rychlý přechody do útoku. Třeba takovej Žižkov byl v Táboře o třídu horší. Neviděl bych to s nima tak černě.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ti mladý kluci jsou běhavý a většinou i dobrý na balónu. Ale v druhý lize, když na tebe přijede nějakej zkušenej, tvrdej tým, tak většinou to nedáš, to je problém béček

Reagovat
Bayernista18

Další kola napoví. Když budou budou chtít, tak můžou začít posílat hráče z áčka, což je výhoda.

Reagovat
KingMaster13

Prťavej Bořa takový hlavy Škoda

Reagovat
Mass

Bohužel už bylo předem vidět, kam to bude dávat.

Reagovat
KingMaster13

Ale jako stejně tohle Heča mít nemusel, to šlo prostě pod víko. Dobře to chytil

Reagovat
Coutinho10

Choras mu dobře odclonil protihtáče

Reagovat
hrundy

Naše hra je zoufalá až trapná... Jindra už dlouho neví kudy kam a je to stále horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To už hraje i Schranze který měl ještě míň volna než čeští hráči

Reagovat
Me2win

Na beku

Reagovat
Rimmer77

Tak zatím 72. minuta a sešívačky příjemně překvapují, čekal jsem že s jejich nejoblíbenějším soupeřem už to bude minimálně o dva góly. Tak jen tak dál, potěšili by jste hned ztrátou v prvním zápase

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nevypadá to nejhůř

Reagovat
Coutinho10

škodaaaa dobře tam Choras šel, to je ono

Reagovat
lajka30

Gambáč liga v celé své kráse.

Reagovat
Pablos

Jestli sis neužil bizár s VARem tak seš divnej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

De Azavedo

Reagovat
PtákOhnívák

Lidi, může mi někdo říct jestli vůbec Slávia měla nějakou letní přípravu a herní soustředění??

Já totiž na hřišti vidím pořád stejnou srajdu jako minulou sezónu...

Reagovat
Batigol

JIstě běhali po lese

Reagovat
PtákOhnívák

Jó dobrý.

Takže moje predikce že se v herním projevu nic nezmění. A budou se zase pořád dokola, jako když hluchý buší do vrat, kopat na blind centry do vápna se potvrdila.

Díky!

Reagovat
meno

Tak 10 jich bylo na repre. Divím se, že je postavil

Reagovat
Rimmer77

Toho srandistu Vorlickyho jste vzali kde? Už asi třikrát zakopl o míč

Reagovat
Pablos

Nervózní. Nevysmíval bych se po pár prvních minutách v lize

Reagovat
Greny

Hele ten pokud bude zdrávej tak bude dělo fakt že jo

Reagovat
Odborný diskutér

Těžko říct jestli hráč, jehož fyzická hra je na úrovni Aťky Janouškový, může být v naší lize někdy dělo.

Reagovat
Greny

Slavia vůbec nic dneska

Reagovat
Transfermarkt

Upřímně jsem čekal, že Chorý přišel právě proto,aby rozhodoval přesně takové zápasy,jako ten dnešní na Slovácku

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Coutinho10

bohužel, nepovedlo se

Reagovat
PtákOhnívák

Výborně, takže jak jsme, co se hry týče, minulou sezónu skončili tak tu novou začínáme...

Skvěle pane Trpišovský, dobře odvedená práce v přípravě!

Reagovat
wyqinac

Tak kdyz mas 10 hracu s repre, tak je ta priprava na hovno..

Reagovat
$dolar$

Tak ten kádr není úplně malej, proč dneska nehrál Jurecka nebo Fila?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
wyqinac

Jurecka hral picu celou pripravu, proc nehral Fila nevim

Reagovat
PtákOhnívák

Nejde o hráče, jde o systém. A ten se bohužel nezměnil. Voni si akorát myslí, že to vytrhnou Chorasem. Ale když na něj nejsou schopný za cca 35 min co byl na hřišti poslat kloudnej centr, tak k čemu to potom je.

Vážně hrůza hrůzoucí co ten Trpiš předvádí poslední půl rok.

Reagovat
JackBlack

Spíš tak dva roky

Reagovat
Mass

Jeden tam byl, jak to hlavičkoval Bořil.

Reagovat
Nuno čomes

A ti hraci na lavicce, to je nic? Ten Diouf za XY mega?

Reagovat
wyqinac

tak zrovna Boril byl asi to nejlepsi, co jsme vcera na hristi meli (bohuzel), tak tam asi stridat byla blbost

Reagovat
hrundy

Trpisovsky ven, tohle se prostě nezmění dokud tu bude.

Reagovat
Ladas321

Přežijou LuftJarda a kšiltovka tuhle sezónu pokud neudělají titul?

Reagovat
KingMaster13

Myslím si, že už ne.

Reagovat
PtákOhnívák

Jak to vypadá, ty možná budou rádi, jestli přežijí zimu.

Reagovat
$dolar$

Slavia slaboucka. Bude vyhrávat díky individualitam, ale takticky tam nic není.

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Me2win

3-4-3 hodně hodně špatný. Až tragický bych řekl. Chytil úplně mimo hru, hrajem bez křídel, na náhodu, jdu blít.

Reagovat
hrundy

Hlavně, že máme tři stopery, co se třičtvrtě zápasu dloubou v nose...

Reagovat
Me2win

Úplně by tam stačil Holeš s Ogbuem, Vlček tam byl k hovnu. Měli bychom se okamžitě vrátit k 4-2-3-1, nebo to bude hodně špatný.

Reagovat
PtákOhnívák

To se nevrátí. To minulou sezónu okoukal pořes zimu u Priskeho jak mu to šlape...

Problém je, že Priske narozdíl od Trpišovského věděl jak to rozestavení správně využít.

Ostrý křídla a tradá do branky... Né se zapikat ve čtyřech v rohu a naslepo nakopávat do vápna...

Reagovat
Me2win

Tak Trpiš to hraje s dvěma podhroty, bez křídel. Každopádně je to strašný, celou ofenzivní 3 z přípravy posadil, prostě nesmysl.

Reagovat
PtákOhnívák

No právě o to jde. On hraje rozestavení který nedává smysl. 343 nehraješ s podhroty.

Reagovat
John Obi Mikel

Dává smysl, Tuchel to hrál v Chelsea, Martinez u Belgie. Jmenuje se to

3-4-2-1. Ale nemám to rád

Reagovat
PtákOhnívák

Nedává. Ne s tím hráčským materiálem co tam má. Na to musí úplně jinak makat ty beci a o těch podhrotech ani nemluvě.

On by měl hrát prostě hlasiku 442. Postupný útok a centry do vápna na dvě věže.

To on vlastně hraje, ale v pitomím rozestavení co se na to nehodí. 3421 mi k tomu Slávistickému stylu vážně nepasuje.

Reagovat
Martin9719

Tak to dokazuje i to, že se tady píše že nemá toho Stanciua který by tam dělal nějaký progres. Pokud nemá min 2 takové hráče tak je 3-4-2-1 totální non-sense. Ten tým už reálně nemá žádnou kreativitu a překvapení, dokazuje to i takový zoufalý nákup lvl Chorý což je dost pravděpodobně s takovou pro Slavii naprosto stěžejní hráč pro tuhle sezonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Transfermarkt

Tak se vyblij a smaž si účet pičo

Reagovat
Me2win

Co tu ještě otravuješ trosko...

Reagovat
wyqinac

Na dnesku me nejvic sere, ze jsem s malym nejel na koupak, abysme se radsi koukali na fotbal

Reagovat
KingMaster13

Ty naše 1. zápasy bývají shit, vím to, beru ale dneska to byl snad nejhorší vstup pod Jindrou co pamatuju (Okay Jihlava asi 7 let zpátky byla horší) Měli jsme asi nejtěžšího soupeře za poslední roky, ok beru ale tam fakt nebylo vůbec nic. Pochválit můžu tak leda Kinskýho a obranu, že Slovácko téměř nic nemělo (nebezpečného) ale do ofenzívy? Hrozné, příští kolo ok Budějovice, tam snad se to trochu uklidní ale 3. kolo v Liberci (to je taky potenciální zápas ztrátový) a pokud by se to stalo tak se ten tým dostává pod hodně nepříjemný tlak

Reagovat
hrundy

Ještě aby Slovácko něco mělo, když do zápasu jako favorit nastoupíme se 7 defenzivníma hráčema.

Reagovat
PtákOhnívák

Trpišovského roboti.

Reagovat
kilobyte

A pak po zápase řekne, že takhle zataženě proti nim venku hrají všichni. Tak proč se na to nepřipraví?

Reagovat
PtákOhnívák

Neví jak. Nemá Stančua tak neví jak...

On reálně neví jak!!! Podívej se na nesmyslný rozestavení... atd. Nemá cenu to tu vypisovat. On to bud reálně neví jak hrát do plný obrany. Plus, tři roky není schopný přivést záložníka co umí dát kolmici a nebo lob za obranu. Prostě úplná šílenost!

Reagovat
Mass

Tohle budou hrát proti Slavii úplně všichni, tak uvidíme, jestli do příště vymyslí něco jinýho, než že je v první hodině uběháme a pak tam budem posílat jeden centr za druhym a něco tam snad spadne, což ani dneska moc nefungovalo, nešla tam přes kraj žádná narážečka, všichni byli hned dostoupený a zabržděný, ani žádnej rychlej aut, nic.

Reagovat
kilobyte

Nákup Stancia za 4 mega?

Reagovat
Mass

Po jednom nepovedenym zápase netřeba panikařit, ale nějaký menší změny podle mě už budou hned od začátku potřeba, Trpišův styl je bohužel moc čitelnej, to už snad vidí i on.

Reagovat
KingMaster13

Musí něco změnit, prostě musí. Ty týmy v lize se na ten jeho styl který byl cca první 4 roky účinnej hrát. Tudíž teď to proti nám venku hraje víceméně každej a máme s tím problémy. Pokud to nedokáže, tak se obávám že Jindra končí

Reagovat
Greny

Píšu vám to zde rok a půl že změna by pomohla všem ale nechcete na to slyset

Reagovat
Martin9719

Mě spíš překvapuje, že ještě někdo věří že by Trpišovský se Slavii dokázal začít znovu vyhrávat tituly a hrát LM. Je to stejný jako věřit tomu, že by Vrba znovu dotáhl několikrát v ČR s někým titul a poháry. Ve Slavii nedokážou pochopit, že tenhle vztah už prostě přerostl, už jen tím jak dlouho tam Trpišovský je a nedokážou pochopit, že ani po 3 sezonách v české lize bez titulu s takovým rozpočtem a takovými smlouvami by se měli vydat možná jinou cestou. Argument "koho místo něj vždyť je to nejlepší trenér" je alibismus, ve Spartě se taky nevědělo (a omílaly pořád ta stejná jména typu Bílek, Hašek atd.) a Rosický si poradil. 2 roky už tady píšu že má Trpišovský skončit, teď už by si to mohl uvědomit i on sám a třeba říct, že potřebuje novou výzvu. Po prvním kole je ale ještě brzo, ostatně my jsme taky nezářili ani náhodou a Sparta taky ne. U Trpišovského je to už ale pořád dokola se opakující věc kterou není schopen už pár let vyřešit.

Reagovat
žrout

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Votroci - Tepláky zatím slušně řečeno dietní zápas.

Reagovat
monty25

Strašná nuda, proto sem taky nic nepíšu.

Reagovat
ratusek

Pro gaučáky super, že od 8 v neděli večer. Ale zápas jako takový na hovno

Reagovat
Pablos

Teď jsem to až zapl… Hradec vs Man.City, hustý

Reagovat
monty25

Jenom tam nějak postrádám Haalanda.

Reagovat
Pablos

Já tam zatím postrádam i hru

Reagovat
Pablos

Ze 4.Slovenský do 1.Český… slušný

Reagovat
Firkraag

Proč mají Teplice takhle dementní venkovní dresy?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Čemu se teď Kodeš jako divil?

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zkušeně kopnutý roh

Reagovat
monty25

Tak nic

Reagovat
Firkraag

Akce století

Reagovat
Firkraag

Každopádně to neuznají za dvojí hraní míče

Reagovat
Greny

Ale aspoň víme že můžou teoreticky zkoumat i přešlap u autu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo vhození autu o dvě vteřiny později. Pravidla jsou pravidla...

Reagovat
Greny

Nemůže platit bohuzel

Reagovat
Firkraag

Dost se divím, že tohle rozhodčí nepískne hned, vždyť je to jasně vidět.

Reagovat
wwwx

Já ani ne. Vybral si mezi tím, co má sledovat, těch 15 lidí, co se mu hemží ve vápně, a samotné provedení rohu neviděl. Tohle se mu v kariéře rozhodčího určitě ještě nestalo. Kdyby se roh kopal na straně asistenta, tak mu to asistent odmává hned.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

LOL

Reagovat
monty25

To snad není pravda.

Reagovat
monty25

Ludha tzv. na Grigara

Reagovat
Firkraag

Kam zmizel Mucha? Mi přišel vždycky docela slušnej.

Reagovat
monty25

Koukám, že se přes Prostějov dostal do Zbrojovky.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

To neee

Reagovat
Greny

Tak to je krutý ale Spáčilovi musíš prat

Reagovat
Coutinho10

tak to je hustej finish

Reagovat
Firkraag

Gambáč liga in her prime

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele