Chance Liga - souhrn 1. kola: Slavia remizovala se Slováckem, Plzeň a Sparta vítězně

19.07., 21:03, aktualizováno 21.07., 22:00
Komentáře a souhrny
Radoslav Kováč (© FC Slovan Liberec)

Slavia se neprosadila v Uherském Hradišti a se Slováckem remizovala 0:0. Hradec Králové v nastaveném čase udolal Teplice. Liberec začal nedělní program otočkou v Karviné. Úvodní gól nové sezony nejvyšší české soutěže si sice připsaly Pardubice, ty ale nakonec z Letné odjíždí bez bodu. Na Spartu v sobotu navázala Plzeň, která si poradila s Duklou.

FC Hradec Králové - FK Teplice 1:0

21.07.2024 20:00

Góly: 90+5. Karel Spáčil

Bláznivý závěr zápasu naservíroval fanouškům Chance Ligy závěrečný souboj prvního kola mezi Hradcem Králové a Teplicemi. Když už to vypadalo, že si Skláři odvezou na sever Čech všechny tři body, vstoupil do akce systém VAR a vše směřovalo k bezbrankové remíze. Malšovická aréna se však vzápětí gólové radosti skutečně dočkala, když se v 95. minutě prosadil Karel Spáčil a Votroci mohli slavit.

Hradci se v posledním utkání minulé sezony rozplynul sen v podobě postupu do pohárové Evropy, v té nové má ale znovu podobné choutky. Votroci, v jejichž dresu se ukázal takřka po dvou letech záložník Adam Vlkanova, dostali na rozjezd soupeře z nejpříjemnějších. Nad Teplicemi totiž v minulé sezoně vyhráli všechny čtyři zápasy a nedostali od nich ani gól. Už v úvodu však bylo znát, že východočeskému celku schází kanonýr Daniel Vašulín, jenž přestoupil do Plzně.

Hradci se sice na domácí půdě daří, na zrekonstruovaném stadionu prohrál jediný z osmi duelů, proti Teplicím to ale nebyla v první půli žádná ofenzivní hitparáda. Teplický gólman Richard Ludha čelil jen několika rohovým kopům, které mu starosti nenadělaly. Na druhé straně se k alespoň trochu nebezpečné hlavičce dostal v 16. minutě Abdallah Gning, ale svůj pokus nasměroval do rukavic hradeckého Adama Zadražila.

Dalším slibně rozjetým akcím Severočechů chybělo lepší finále. Defenzivní part ale zvládaly Teplice báječně, obranný blok nedopřál Vlkanovovi s Václavem Pilařem ani píď prostoru, a tak bylo velmi dietní i menu hradeckých šancí. Nebylo proto překvapením, že se po půli odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Ofenzivní manévry nepřišly ani po pauze. V sestavě domácích už chyběl zraněný Vlkanova, na hrot nastoupil Matěj Koubek a Petr Juliš se přesunul na křídlo, teplická obranná hráz ale dál krotila jakékoliv hrozící nebezpečí. Na teplické straně se prezentoval slabou střelou Gning, pak neúspěšně zkoušel nachytat gólmana Hradce pokusem z poloviny hřiště Michal Bílek.

Dvacet minut před koncem se dostal do koncovky v pokutovém území východočeského celku Filip Horský, ale míč zasáhl na dlouhou nohu, což nevedlo k úspěchu. V závěru ale v Hradci začala divočina. Tepličtí totiž dopravili za pomoci teče domácího obránce míč do sítě, ale branka po zásahu VAR neplatila. Rozehrávající Daniel Trubač totiž podklouzl a video odhalilo jeho dvojité hraní.

Vítězná branka nakonec padla na druhé straně. Z dálky napřáhl obránce Votroků Karel Spáčil a jeho rána s tečí bránícího Jehora Tsykala skončila za zády teplického gólmana. Hradec tak po bláznivém závěru zápasu vstoupil do sezony vítězně, zatímco Teplice popáté v řadě neoblíbenému soupeři nevstřelily gól.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:0

21.07.2024 17:00

Góly: -

Slovácko se postaralo o první překvapení nového ročníku Chance Ligy, když remizovalo 0:0 se Slavií, která je jedním z největších favoritů na mistrovský titul. Sešívaní v Uherském Hradišti sice neprohráli už dvanáctkrát v řadě, ale pouze s bodem určitě spokojení nejsou. Útočná esa v čele se střídajícím Tomášem Chorým si vylámala zuby na brankáři Milanu Hečovi, jenž potěšil debutujícího kouče Romana Westa i Spartu s Plzní.

Slavia už tři roky čeká na mistrovský titul a do sezony vstoupila s jasným cílem - usednout na trůn pro krále českého fotbalu. Sešívaní nastoupili v Uherském Hradišti v nové sadě černých dresů a tak trochu překvapivě bez nejvýraznější letní posily Tomáše Chorého. V sestavě naopak nechyběl jeho parťák z útoku Mojmír Chytil, jenž v úvodu zápasu postrašil fanoušky Slovácka nepřesným pokusem.

Gólové parametry mělo ve 36. minutě zakončení Matěje Juráska, jehož pokus vytěsnil mimo tyče výborným zákrokem Milan Heča. Svěřenci trenéra Romana Westa, jenž nahradil v létě na pozici hlavního kouče Slovácka Martina Svědíka, odpověděli dalekonosnými pokusy Patrika Blahúta a Michala Trávníka, ale Kinský se nachytat nenechal.

V závěru první půle už se výrazněji tlačila do útoku Slavia. Nejprve napřáhl před vápnem střídající David Zima, jenž nahradil zraněného Tomáše Vlčka, ale gólman domácích se překvapit nenechal. Z pravého křídla pak pálil Lukáš Provod, i tady však Heča vytáhl dobrý zákrok, a tak se skóre do přestávky nezměnilo. Nastavovalo se přitom hned šest minut, když sudí Karel Rouček s pomocí kolegů u videa řešil, komu z domácích udělit žlutou kartu.

Taktická partie pokračovala i po pauze, a tak trenér Slavie Jindřich Trpišovský sáhl v 59. minutě k trojnásobnému střídání. Elixír v podání Tomáše Chorého, nejlepšího střelce Eura Ivana Schranze a také reprezentanta Petra Ševčíka však i přes snahu Pražanů k vedoucí brance nevedl. Třeba i proto, že v 63. minutě parádní hlavičku Bořila vytáhl zákrokem zápasu nad břevno Heča.

V závěru zápasu tlak Slavie sílil, Slovácko se z hlubokého bloku dostávalo jen ojediněle. V 79. minutě zvládl Heča další kritický moment, když se po centru dral do souboje Chorý, ale gólman Slovácka stihl plácnout do míče a nebezpečí odvrátil. A protože Pražané nedotlačili míč do sítě ani z dalších situací, skončil zápas 0:0.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slovan Liberec 1:3

21.07.2024 14:30

Góly: 4. Martin Regáli - 27. Denis Višinský, 34. Adam Ševínský, 87. Ľubomír Tupta

Liberec vstoupil do nové klubové i ligové éry vítězstvím, když v prvním kole Chance Ligy zdolal Karvinou 3:1. Vítězství Slovanu se však nerodilo snadno, domácí totiž šli krátce po začátku zápasu do vedení. Souboj nových trenérů Radoslava Kováče a Martina Hyského však nakonec ovládli Severočeši, jejichž obrat řídil dvěma asistencemi Michal Hlavatý.

Karviná vstoupila do sezony pod taktovkou prvoligového debutanta Hyského s jasným cílem, udržet ve Slezsku prvoligový fotbal. Na druhé straně Liberec aspiroval na cíle diametrálně odlišné. Nový majitel Ondřej Kania se nechal slyšet, že by se Slovanem rád zaútočil na postavení mezi elitní pěticí. K tomu má Severočechům pomoci nejen tvář trenéra Kováče, ale i 11 posil v čele s Hlavatým.

Úvodní šanci si vypracovali hosté z Liberce, když Denis Višinský akrobatickým kopem zpoza vápna jen těsně minul karvinskou svatyni. Ve čtvrté minutě se však radovali domácí. Střelecký účet Karviné v Chance Lize načal slovenský útočník Martin Regáli, který krásným volejem nasměroval míč do horního rohu brány gólmana Huga Jana Bačkovského. Brankář Slovanu mohl o dvě minuty později lovit míč ze své sítě znovu, Denny Samko ale střeleckou pozici těsně za malým vápnem zahodil.

Karviná pokračovala i nadále v ofenzivní aktivitě. Ve 20. minutě Rajmund Mikuš prověřil z úhlu Bačkovského, kterému po nejistém zákroku vypadl míč z náruče na rohový kop. Chvíli poté byli domácí nuceni střídat - zraněného stopera Douglase Bergqvista nahradil Dávid Krčík. S pozměněnou obranou se svěřencům trenéra Hyského vytratila jistota v zadních řadách. A tak ve 27. minutě přišlo vyrovnání, když aktivní Višinský zužitkoval průnikovou přihrávku Hlavatého a proměnil samostatný únik.

O sedm minut později vykouzlil Hlavatý další gólovou přihrávku a Kováčova družina šla do vedení. Tentokrát novic v liberecké sestavě poslal rohový kop přesně na hlavu Adama Ševínského, který se na přední tyči nemýlil. V poslední nastavené minutě první půle sahala Karviná po vyrovnání, střela Amara Memiče ani následná Krčíkova dorážka ale síť nerozvlnily.

Osm minut po startu druhé půle si hosté chtěli zajistit dvoubrankové vedení, střela Benjamina Nyarka ale brankáře Milana Knoblocha nevylekala. V mimořádně disciplinovaném duelu viděl první žlutou kartu až v 73. minutě Dominik Plechatý. Trest libereckého obránce byl dlouho jedinou výraznější událostí druhého poločasu, tři minuty před koncem základní hrací doby však triumf Slovanu korunoval střídající Ľubomír Tupta. Slovenský forvard potrestal špatně načasovaný výběh gólmana Knoblocha a třetí brankou pečetil vítězství hostů.

Liberec oblečený do nového kabátu tak odmítl předzápasový tlak a do nové sezony vstoupil ziskem tří bodů. Karviná naopak dobře rozehraný duel ztratila a na úspěch pod trenérem Hyským si bude muset počkat.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 1:3

20.07.2024 20:00

Góly: 81. Filip Špatenka - 19. Sampson Dweh, 30. Pavel Šulc (pen.), 68. Jan Peterka (vl.)

Fotbalisté Plzně zvítězili v úvodním kole Chance Ligy 3:1 na hřišti pražské Dukly, která se vrátila do ligy po pěti letech. Viktoria tak na rozdíl od předchozího ročníku zvládla vstup do soutěže, loni totiž z úvodních dvou duelů brala jen bod. Pražané, kteří v lize prohráli s Plzní poosmé v řadě, naopak potvrdili, že vstupy do sezony nezvládají; v samostatné lize nevyhráli jediný z 10 úvodních duelů.

Plzeň sice přišla o kanonýra Tomáše Chorého, který před sezonou odešel do Slavie, v základní sestavě ho však nahradilo duo nových útočníků Christophe Kabongo - Daniel Vašulín. Největší posilou pro Duklu naopak byl fakt, že disciplinární komise LFA prominula zbytek tříměsíčního trestu pro bývalého kouče reprezentace Radu za rasistickou urážku v minulém ročníku druhé ligy, a mohl tak na lavičku.

Plzeň začala podle předpokladů náporem, už ve 2. minutě propadl Kopicův centr zprava k osamocenému Kabongovi, střelou ze záklonu však branku přestřelil. V 17. minutě se však už viktoriáni radovali. Lukáš Kalvach posadil rohový kop na hlavu Sampsona Dweha, který přizvedl míč přesně k tyči. O chvíli později mohla Plzeň vedení navýšit, Dweh tentokrát centroval, hlavičkový pokus Vašulína však mířil těsně nad.

Těsně před uplynutím půlhodiny hry Viktoria zvýšila skóre. Jakub Hora v pokutovém území Dukly sestřelil Lukáše Červa, sudí Jan Machálek ukázal na penaltový puntík a pokutový kop bezpečně proměnil Pavel Šulc, který tak navázal na 18 ligových branek z předchozí sezony. Dukla mohla snížit v závěru poločasu. Muris Mešanovič šikovně sklepl míč kolegovi z útoku Lukáši Matějkovi, plzeňský odchovanec však trefil z ideální pozice jen pravou tyč.

Dukla i v úvodu druhého poločasu pokračovala v náporu, v 56. minutě si vyskočil nejvýše na rohový kop jmenovec slavnějšího hokejového brankáře Dominik Hašek, stoper Pražanů však v dobré pozici hlavou míč špatně trefil a branku minul. Po hodině hry však bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Kapitán Dukly Jan Peterka, který si ve 34 letech odbyl ligový debut, si srazil do vlastní brány Kopicův centr z pravé strany.

Přesto se Dukla radovala ze snížení. Pokus střídajícího Jakuba Zeronika ještě vytáhl robinzonádou mimo tyče plzeňský brankář Martin Jedlička, v 81. minutě se další střídající hráč Filip Špatenka dostal k odraženému míči a šajtlí z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Viktorie.

Souboj nejzkušenějších trenérů ligy tak s 65letým Radou vyhrál ještě o sedm let starší Miroslav Koubek. Do utkání nastoupil i záložník Jiří Panoš, který se v 16 letech, osmi měsících a pěti dnech stal nejmladším plzeňským hráčem v lize.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava 2:1

20.07.2024 17:00

Góly: 54. Vojtěch Smrž, 82. Robert Hrubý - 90+3. Abdullahi Tanko

Fotbalisté Bohemians 1905 porazili v úvodním kole Chance ligy ostravský Baník 2:1, a prolomili tak 13 zápasů dlouhou šňůru bez výhry nad tímto soupeřem. Klokani tak navíc nechali zapomenout na střelecké trápení z minulé sezony, kdy doma vstřelili pouhých 15 gólů a s 34 brankami celkem skórovali nejméně ze všech týmů.

Bohemians nastoupili v útoku ve zcela novém složení Václav Drchal - Júsuf Hilál, jelikož jejich nejlepší střelec v minulé sezoně Erik Prekop (8 gólů) odešel v létě právě do Baníku. Baník sice v klubu udržel svého nejlepšího střelce v minulé sezoně Ewertona (14 gólů), v závěru přípravy však přišel o brankářskou jedničku Jiřího Letáčka, jehož na této pozici nahradil Jakub Markovič.

První poločas se nesl v zahazování gólových šancí ze strany Baníku. V 16. minutě ztratil uprostřed hřiště míč Vojtěch Smrž, Filip Kubala poslal do šance Davida Buchtu, jeho střelu k levé tyči však dokázal vyrazit brankář Bohemians Michal Reichl.

Na přelomu půlhodiny hry měl Baník tři obrovské šance otevřít skóre. Nejprve agilní Kubala přetlačil Matěje Hybše a křižnou střelou trefil pravou tyč, míč se odrazil ke zcela volnému kapitánovi Baníku Ewertonovi, jehož střelu do odkryté brány vykopl u brankové čáry stoper Jan Vondra. O minutu později odtlačil Kubala před pokutovým územím nedůrazného kapitána domácích Lukáše Hůlku, v tutové šanci však těsně minul bránu.

Ve 34. minutě pak poprvé zahrozili domácí. Střelu navrátilce do Bohemians Aleše Čermáka nejprve obrana hostí srazila, Čermák si míč doběhl a odcentroval na zadní tyč, kde byl na malém vápně zcela osamocený Drchal, hlavou však branku vysoko přestřelil.

Do druhé půle vstoupili Bohemians jako vyměnění a od její první minuty byli velmi aktivní. Výsledkem toho byla úvodní branka utkání, když Júsuf v 54. minutě vybojoval míč u brankové čáry, předložil ho pod sebe Smržovi, který přízemní střelou k pravé tyči zaznamenal svůj první ligový gól v zelenobílém dresu.

Baník se dlouho nemohl dostat před bránu soupeře, v 76. minutě však po kombinaci střídajících hráčů našel Matěj Šín za obranou Abdullahiho Tanka, Reichl však jeho střelu konečky prstů vyrazil. A tak to byli zanedlouho zákonitě opět Klokani, kdo se radoval ze zvýšení skóre. V 82. minutě zůstal za obranou Baníku Robert Hrubý, který skóroval podél vyběhnuvšího Markoviče. A přestože sudí Ondřej Berka kvůli ofsajdu Hrubého nejprve gól neuznal, po konzultaci s VAR svůj verdikt změnil.

Ve třetí minutě nastavení vykřesal naději Baníku Tanko, který se střelou z hranice pokutového území mezi nohama hráče soupeře trefil přesně k tyči. Víc už však Ostravané nestihli, a tak všechny tři body zůstaly v Praze.

Pro Ostravu to byla generálka na čtvrteční úvodní zápas 2. předkola Konferenční ligy, který odehraje doma proti arménskému Urartu. Baník se v evropských pohárech představí po 14 letech.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc 0:2

20.07.2024 17:00

Góly: 56. Jan Kliment, 75. Jan Kliment

Osvěžený kádr s novým hlavním trenérem, právě tato kombinace má v této sezoně dovést Sigmu Olomouc k úspěchu. Jestli se to povede, se uvidí, nicméně první kolo ukázalo, že by to mohlo fungovat. Klub z Hané zvítězil v Českých Budějovicích 2:0, dvakrát se prosadil Jan Kliment, posila z Plzně. Zvlášť první branka po akrobatickém kopu stála za to!

Ani jeden z týmů se moc nerozpakoval a do svého soupeře se pustil s velkou chutí. Více ze hry měla v úvodních minutách Olomouc, která zapsala první výrazný moment. Filip Zorvan totiž z přímého volného kopu trefil tyč, gólman Martin Janáček už byl překonán. Hra se za pár vteřin ale přesunula na druhou stranu, kde dvojice hráčů Dynama utíkala do protiútoku. Samuel Šigut mířil z úhlu na brankáře Tadeáše Stoppena, ten ale předvedl důležitý zákrok, stejně jako jeden z obránců proti dorážce.

Netrvalo dlouho a Sigma zahrozila opět, přihrávka přes celé hřiště našla Jáchyma Šípa, který unikal domácí obraně, ale zakončil velmi nepřesně. Obraz hry byl víceméně stejný. Ať už se kterýkoliv z týmů dostal k míči, vážil si ho a zbytečně neodevzdával. Ofenzivní akce pak byly rozvinuty hlavně přes křídla, jako například ve 27. minutě, kdy centroval olomoucký Jan Navrátil, ale od Jana Klimenta se míč odrazil jen do zámezí. Zaváhání mohl napravit o zhruba deset minut později, ale z úhlu Janáčka nepřekonal.

Zbytek prvního poločasu žádnou větší šanci nenabídnul, byť se týmy o vytváření šancí snažily. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Úvodní minuty druhé půle patřily spíše Českým Budějovicím, které hýřily aktivitou a kombinovaly i u vápna Olomouce, ale byli to právě hosté, kterým pak stačilo málo k tomu, aby přidělali vrásky na čele trenérů Dynama. Nejprve aktivní Kliment nestihl doklouznout k centrovanému míči, nicméně už za pár chvil vstřelil výjimečným kopem přes hlavu první gól utkání.

Do útoku se po inkasovaném gólu logicky více tlačili domácí, ale v závěrečné třetině hřiště chyběl nápad, Olomouc navíc velmi pozorně bránila. A když hrozila, tak z protiútoků, nicméně Jan Fiala ani Matěj Mikulenka se neprosadili. Naopak Kliment ano - zužitkoval přihrávku z vlastní poloviny, po které se řítil na stopera Lukáše Havla. Toho lehce obelstil a střelou na bližší tyč rozvlnil síť. Musel si sice počkat na posvěcení od videorozhodčího, ale ten ofsajd nenašel.

Na Dynamu bylo vidět, jak ho inkasovaný gól zchladil. Elán po vyrovnání byl pryč, byť se domácí stále snažili. Hostům naopak zachutnalo a stále v ofenzivě hrozili, nicméně v posledních fázích akcí vždy ke gólu něco chybělo. Po gólu nejvíce křičela situace z 90. minuty, kdy se do otevřené obrany řítil Mikulenka, střetly se mu ale myšlenky a gólman Janáček mu sebral míč zpod nohou.

Sigma tak neměla problém dohrát utkání do vítězného konce, na úvod sezony si tak připisuje tři cenné body z venku, a to hlavně díky novému střelci. Domácí Dynamo se sice snažilo zlobit, ale kvalita byla na straně hostujícího celku.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 2:0

20.07.2024 14:30

Góly: 31. Dominik Hollý, 80. Vachtang Čanturišvili

Karty byly před prvním kolem rozdány jasně, v posledních osmi vzájemných ligových zápasech Jablonec nedokázal Mladou Boleslav porazit. Na devátý pokus se to ale již povedlo! Parta trenéra Luboše Kozla zvítězila 2:0, velkou měrou k tomu přispěl nejen Vachtang Čanturišvili gólem a asistencí, ale také (ne)disciplína hostí, kteří od 72. minuty dohrávali v devíti.

V prvních minutách zápasu se do střeleckých příležitostí dostaly oba týmy, v obou případech ale zasáhli brankáři. Jinak se hrálo spíše v klidnějším tempu, hru navíc rozbíjely nepřesnosti na obou stranách, navíc se poměrně často přerušovalo. Místo šancí tak fanoušci viděli spíše tuhou bitvu o střed pole. Boleslav zahrozila až po skvělé práci Marka Matějovského. Po jeho kličkované, kterou obešel dva hráče, ale Benson Sakala pálil nepřesně.

Po krátkém časovém úseku, kdy míč držela výhradně Mladá Boleslav, přišel překvapivě úder od domácích. Nebylovu střelu zpoza pokutového území sice hosté zblokovali, ale míč se ke slovenskému záložníkovi vrátil. Ten ho posunul k Michalu Beranovi, jenž odhadl nejlepší moment, kdy nahrát do běhu Vachtangovi Čanturišvilimu. Ten poslal ostrý přízemní pas do malého vápna, kde si ho našel Dominik Hollý a bez problémů trefil odkrytou bránu.

Obraz hry se po gólu ale moc nezměnil. Ani jednomu z týmů se nijak výrazně nedařilo rozbíjet soupeřovu obranu. Když už ano, závěrečnou fázi zkazily technické nedostatky či špatná rozhodnutí. Navíc se hráčům nedařilo vyvarovávat se faulům. Sakalu to dohnalo naplno. Těsně před koncem poločasu přišlápl ve středu pole nohu Čanturišviliho, za což dostal žlutou kartu. Jelikož jednu už v 15. minutě obdržel, šel do kabiny o něco dřív než jeho spoluhráči.

Do druhého poločasu se oba týmy pustily s velkou vervou, šancí přibývalo a i Mladá Boleslav se snažila v oslabení tvořit. Tím se otevřela okénka v její obraně, do které se Jablonec snažil rychlými protiútoky vnikat, ale bez gólového úspěchu. Otěže zápasu pak sice domácí díky držení míče přebrali naplno, ale utkání spíše kontrolovali, než aby tvořili urputný tlak.

Mladá Boleslav ale boj nevzdávala, naopak. Blízko skórování byl například střídající Vasil Kušej, který se ve vápně díky individuální akci dostal až ke střele, ale Jan Hanuš zasáhl.

Hodně práce měl rozhodčí Marek Radina, který musel v průběhu druhé poloviny korigovat zejména mladoboleslavské, kteří se zlobili téměř po každém faulu. Zvlášť na kapitánu Marku Suchém byla vidět podrážděnost. Tu si nejprve vybil ze země na Matěji Polidarovi, hned za pár chvil zasáhl při výskoku loktem Tomáše Schánělce. Za oba zákroky viděl žlutou kartu, byl tak druhým vyloučeným hráčem hostí v zápase.

Razítko na výhru dal deset minut před koncem výrazný Čanturišvili. Rozhozená obrana hostů dala domácí ofenzivní letce dost prostoru ke kombinaci. Když dostal Gruzínec na hranici šestnáctky nabito, míč zakroutil nikým nechráněný do horního rohu.

Jablonec poté neměl problém dovést zápas do vítězného konce. Od momentu, kdy dal první branku, byl lepším týmem. Mladá Boleslav po vyloučení Sakaly a Suchého soupeři logicky nestíhala, a tak na Střelnici slaví ideální vstup do sezony.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Pardubice 2:1

19.07.2024 19:00

Góly: 45+3. Matěj Ryneš, 59. Victor Olatunji - 25. Jan Kalabiška

Fotbalisté pražské Sparty porazili v páteční předehrávce úvodního kola Chance Ligy Pardubice 2:1. Vítěz posledních dvou ligových ročníků sice na svém hřišti od 25. minuty prohrával, góly na konci první půle a v úvodu druhého dějství však skóre otočil. Letenští tak úspěšně vykročili za obhajobou ligového titulu, a zároveň zvládli generálku před úterním zápasem druhého předkola Ligy mistrů na hřišti irského Shamrock Rovers.

Oba týmy přišly před sezonou o trenéry - Sparta o Briana Priskeho, Pardubice o Radoslava Kováče. Pro bývalého asistenta Larse Friise to tak v pátek byla soutěžní premiéra, Východočechy pak poprvé v lize vedl Jiří Saňák. Friis kvůli absenci několika hráčů ukázal oproti minulé sezoně na výrazně odlišnou jedenáctku, v níž však nechyběl Veljko Birmančevič. Východočeši zase až na Michala Surzyna nastoupili ve zcela nové čtyřčlenné obraně.

Po opatrném začátku se v první šanci objevil ve 21. minutě Matěj Ryneš. Po špatné rozehrávce pardubického brankáře Viktora Budinského však levý bek Sparty v ideální pozici branku netrefil. Přestože Pardubice v přípravě na novou sezonu ani jednou nevyhrály, na Letné to pro ně od 25. minuty vypadalo veseleji. Jan Kalabiška, který v létě po šesti letech opustil Slovácko, si narazil s Tomášem Zlatohlávkem, křižnou střelou k tyči překonal Vindahla a utišil zaplněnou epet ARENU. O čtyři minuty později mohl vyrovnat Birmančevič, jeho sražená střela však skončila na tyči.

Ve 37. minutě se sparťané sice radovali z vyrovnání, poprvé v sezoně však přišla do akce novinka v podobě kalibrované ofsajdové čáry, a gól Tomáše Wiesnera tak neplatil. O chvíli později navíc mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Kamil Vacek, jeho střelu však s vypětím všech sil vyrazil Vindahl. Domácí fotbalisté přesto potěšili zaplněné letenské ochozy ještě před přestávkou, když Daňkův centr z pravé strany uklidil z voleje do brány Ryneš.

Produktivní levý obránce, kterému v týdnu přibyla ve sparťanském kádru konkurence, neubral na aktivitě ani po přestávce. Těsně před uplynutím hodiny hry sice jeho střelu obrana Pardubic zblokovala, následný pokus Davida Pavelky však díky teči Victora Olatunjiho zapadl obloučkem do brány. V 65. minutě se po spolupráci dvou střídajících hráčů ocitli před Budinským osamocení Ermal Krasniqi s Janem Kuchtou, kosovský útočník se rozhodl akci zakončit, pardubického gólmana ale neprostřelil a rozdíl mezi oběma týmy zůstal minimální.

Obětavě bránící Pardubice povolily ve zbytku zápasu Spartě šanci už jen v 86. minutě, kdy Kuchta opět vybídl ke skórování Krasniqiho, jeho pokus však tentokrát branku těsně minul. Obhájci ligového titulu tak vyhráli nad Pardubicemi i osmý z devíti vzájemných ligových zápasů.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slovan Liberec
1
1
0
0
3 : 1
3
Viktoria Plzeň
1
1
0
0
3 : 1
3
3
FK Jablonec
1
1
0
0
2 : 0
3
Sigma Olomouc
1
1
0
0
2 : 0
3
5
Bohemians Praha 1905
1
1
0
0
2 : 1
3
Sparta Praha
1
1
0
0
2 : 1
3
7
FC Hradec Králové
1
1
0
0
1 : 0
3
8
1. FC Slovácko
1
0
1
0
0 : 0
1
Slavia Praha
1
0
1
0
0 : 0
1
10
Baník Ostrava
1
0
0
1
1 : 2
0
FK Pardubice
1
0
0
1
1 : 2
0
12
FK Teplice
1
0
0
1
0 : 1
0
13
Dukla Praha
1
0
0
1
1 : 3
0
MFK Karviná
1
0
0
1
1 : 3
0
15
Dynamo České Budějovice
1
0
0
1
0 : 2
0
FK Mladá Boleslav
1
0
0
1
0 : 2
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (456)

Přidat komentář
doshcz

to byl válec

Reagovat
pobody's nerfect

Cokoliv min než 105 bodů bude neúspěch.

Reagovat
Puskas

Válec se vždy rozjíždí pomalu.

Reagovat
wwwx

Grafická prezentace toho Chance produktu je fakt ošklivá. Znělka Fortuna ligy byla pěkná graficky, hudebně, měla propracované detaily, člověk se těšil, že začíná ligovej zápas. Opravdu důstojný doprovod ligového fotbalu. U té nové znělky si člověk říká, ať ta hrůza co nejdřív skončí. To někdo snad všechno splácal za jedno dopoledne a zbytek času na zakázku se flákal po hospodách. Grafickej návrat o 15 let.

Reagovat
pobody's nerfect

Opravdu chcance. Není nad gambac ligu a znelku od Mišíka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
10adam

Já jsem rád, malá se bála žluté reklamy

Reagovat
ratusek

Reagovat
GabrielBatistuta

Tvl, to mě čekaj starosti

Reagovat
10adam

Buď rád, malá má přes dva roky a na otázku: jaká je Sparta? Odpoví bez váhání: nejlepšííí

Reagovat
Me2win

Reagovat
GabrielBatistuta

Dvojčatům jsou 4 dny a na otázku jaká je Sparta zatím nereagují

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Pato44

A na Slavku ses neptal?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Error

A ty mokre pliny jsou co? Akorat to neumis spravne vyhodnotit

Reagovat
Salfovic

Nereagují, jen se poblila a posrala.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Cotton

Reagovat
Chamezjunior

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
GabrielBatistuta

To zatim resi seszricky

Reagovat
Sosi

Jak se chtel pochlubit, ze ma dvojcata cerstve

Reagovat
GabrielBatistuta

No, přesně takovej rodič nejsem

Reagovat
Mass

Velká gratulace, dvojitá radost!

Reagovat
GabrielBatistuta

Dík

Reagovat
10adam

Dej tomu čas

Reagovat
letitfly

Jsi ochotnej pro vědecké účely vychovat z jednoho sparťana a z druhýho slávistu? Mohli bychom za 30 let vyhodnotit, kdo je lepším člověkem...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Reagovat
GabrielBatistuta

Hele, to necham na nich. Tata taky fandil Slavii, ja Sparte. Navic jsou to holky, tak nevim, jak moc je bude fotbal zajimat

Reagovat
10adam

Já to mám taky tak, taťka slavista, já si vybral lépe a jedna dcera a druhá bude za pár dnů

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
letitfly

Bylo by zajímavý sledovat, která bude víc ukňouraná

Reagovat
Grupma

Reagovat
Salfovic

Ano, to by byl zajímavý sociální experiment. Možná i nějaký grant by na to získal.

Reagovat
GabrielBatistuta

Nooo, popremejslim

Reagovat
Bex5

Muj tata fakt chlastal, ja mam pivo a slivovici taky rad. Jsem zvedavej, co bude dal ...

Reagovat
delfin

Reagovat
Cotton

Někdo by na tebe měl zavolat sociálku

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
10adam

Reagovat
Mr.Dalby

Můj mladej to má stejně

Reagovat
10adam

Reagovat
Mass

Jaká jiná barva na Chcance ligu?

Reagovat
10adam

Trošku do červena?

Reagovat
Mass

Kde tam vidíš červenou?

Reagovat
10adam

To byla narážka na ty chcance

Reagovat
Mass

Já jim hodně špenát, takže moje chcance sou trochu zelena

Reagovat
Chamezjunior

Reagovat
Coutinho10

jako první dojem takovej asi byl pár dnů před startem i u mě, ale je to vše o zvyk a teď druhý den po startu mi to už nepřijde tak špatný, takže v poho

Reagovat
Imos

Chance zatím hrozný vstup a ještě k tomu přestala sledovat klub ligových kanonýrů

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mr.Dalby

Na první pohled se mi to líbilo, ale čím víc na to čumím, tak se mi to hnusí. Pocitově bych to přirovnal k tomu, jako když z dálky vidíš dobře stavěnou holku, ale pak zjistíš že má ošklivý zuby, push-up podprdu a chlupatý nohy.

Reagovat
ACSeRw!n

piskej konec

Reagovat
guzman

Neskutečná dominance

Reagovat
Greny

První zápas a hned by měl rozhodčí skončit to co předvedl to byla šílenost a tragédie

Reagovat
STR

Podobný to bude se zbrojovkou v pondělí

Reagovat
Greny

Nebude tam budeme 5:1 prohravat

Reagovat
Bozek

Ačkoliv vyhrála, tak mi Sparta udělala radost. Může to být tím, že to byl první zápas, ale byli až překvapivě slabí. Hlavně v závěru. Kvalitnější tým by si bod odvezl.

Reagovat
Greny

Taky jim nehrálo tak šest hráču co budou v zakladu

Reagovat
Kiwi-21

Tak začátek pod novým trenérem

Ono ani Priskemu nechybělo moc po 5 remizách v řadě aby skončil

Reagovat
kilobyte

Nehrála půlka opor, druhá půlka nastoupila rovnou z fyzické přípravy bez hraní přáteláků. Navíc první zápas, který je pro favority vždycky těžký, protože tam se ta kvalita podle mě nejvíce srovnává.

Přesto Pardubice měli jednu šanci, kterou se šťastnou tečí proměnili. Sparta měla největší problém s koncovkou, jinak ten zápas měla i přes inkasování první branky docela pod kontrolou.

Jen na konci to bylo zbytečně nahoru dolů z obou stran. Ale tutovky měla jen Sparta.

V prvním zápase jsou podle mě důležité jen 3 body.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Navíc jste prohrávali 0:1 a podle vytvořených šancí zasloužená otočka

Reagovat
$dolar$

Tak pozitivní je, že jim musel potlačit káru rozhodčí, aby porazili nejhorší tym v lize.

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSeRw!n

dalsi co soudi po jednom zapasu

Reagovat
Mr.Mike

Taky mi slavka udelala radost v plny palbe a hrala sileny lejno to bude super fotbal.. jak to budou celou sezonu nakopavat do vapna na choryho s chytilem

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Mr.Dalby

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Mr.Dalby

Sešívky taky dobrý

Reagovat
Jason_

19.7. prečo tak skoro ? svet je chorý

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se v Česku bojí dávat vložené kola na podzim

Reagovat
Cotton

Kam je dát, když jsou každý týden poháry/repre/molcup?

Reagovat
rufus

Nesmysl zacinat takhle brzy..

Reagovat
Mimalu

lepší v létě než v zimě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Losinho

Reagovat
vestinustarychdubu

Jj, proto se tu zacina 19. cervence, aby se mohly predehravat jarni kola do pulky prosince, a zacit zase v lesnu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ACSeRw!n

kvalifikace do LM

Reagovat
dave30

Ve spoustě zemí začínají později, i když mají týmy v předkolech. Takže o přátelský zápas by určitě měli zájem i lepší týmy než jsou Pardubice, Teplice či Dukla.

Reagovat
ACSeRw!n

netusim jak v jinych zemich, ale tady se vzdy brecelo, ze tymy naskakuji do predkol bez soutezniho zapasu, tak to posunuli

Reagovat
dave30

Což je v kombinaci s EURO ideální.

Reagovat
Losinho

Radši hrát celý léto než to dohánět v prosinci a únoru.

Reagovat
Bex5

Chory je svet

Reagovat
Sosi

Bylo kolecko?

Reagovat
ACSeRw!n

normalne se s nim pokracuje

Reagovat
Sosi

Ok

Reagovat
veikko

Nevím, jestli už to tu někde bylo, ale ekvádorská média spekulují, že chce údajně Everton koupit Preciada a nabízí Spartě snad 7,5 milionů eur.

Reagovat
joshua

Za 15 bych ho pustil. Jinak shánět na poslední chvíli pravýho beka, kterýho jsme předtím hledali několik let, je fakt něco, co nechceš.

Reagovat
mayday

Za rok mu končí smlouva,kupovali ho snad za 2. Navíc co čekáš od takovýho indiána, když ho nepustí? Ten by dělal akorát tak bordel v kabině.

Reagovat
Remt

S tím co mu nabízejí za plat v Evertonu… To musí být velký x násobek toho co má ve Sparte, pokud ho nepustí tak pravděpodobně jim na další trénink už nepřijde

Reagovat
mayday

Tak nějak.

Reagovat
veikko

Podle toho média (Bolavip) by dostal i s bonusy 2,5 mega eur ročně. Ale já nevím, mi ta zpráva přijde pochybná, nikde jinde jsem to zatím nečetl. Zájem o něj má mít ještě Besiktas. Preciado měl povedenou Copu. On když nemá zkraty, které v reprezentaci vůbec nemá, tak je hodně spolehlivý.

Reagovat
mayday

Jenže v sezoně měl těch zkratů asi pět.

Reagovat
El Cid z City

Česká luga je moc zajímat nebude.

Reagovat
Losinho

Reagovat
kilobyte

Do PL bych ho pod 10 neprodal a nejlépe až po předkolech.

Reagovat
delfin

Ryneš by jim nestačil?

Reagovat
GabrielBatistuta

Wiesner

Reagovat
Coutinho10

tam by k Pickfordovi a spol hezky zapadl

Reagovat
Mr.Dalby

Klidně donesu na Letnou mašličku a hurá na výlet a místo něj např. Astu z Fürthu

Reagovat
Salfovic

Kozelbal se rozjíždí

Reagovat
PavlíčeQ

do vykonu ten vykon mel daleko ale tri body se pocitaji, minulou sezonu jsme vyhrali az v desatym kole, o to dulezitejsi ted bylo zacit lip, navic pri tom losu co ted na zacatku mame

canturisvili na hrane lavicky a zakladu dnes prikladne zabojoval, jedna plus jedna hovori za vse

beran nakonec snad bude opravdu trefa do cernyho, pripravu mel skvelou a dnes na to navazal, moc hezky se na ten jeho fotbal kouka

cedidla taky vyborny, skoro celou pripravu hral uplne jiny post, dnes zaskocil na stoperu za zranenyho hurtada a prekvapilo me jak dominantni byl, temer bezchybny vykon

boleslav az prehnane durazna, sakala je hloupy hrac, tam me to neprekvapuje ale suchy? znicehonic mu preskocilo, cervenou mel videt uz za prvni zakrok, nechapu proc ho rozhodci setril

Reagovat
PavlíčeQ

*do idealu

Reagovat
ACSeRw!n

hral Schanelec aspon prumer ?

Reagovat
PavlíčeQ

po dnesku jsem nechtel byt kriticky ale kdyz uz se ptas tak mne se nelibil, z jabloneckych byl podle me nejslabsi, puskac, chramosta a krulich jsou lepsi nez on

Reagovat
Coutinho10

marnej, jedna z příčin sestupu Zlína

Reagovat
ACSeRw!n

na LS ma celkem ok znamku, ale budu verit tobe diky

Reagovat
PavlíčeQ

taky jsem na to koukal ale absolutne to neodpovida, berana bylo plny hriste, vybojoval dost micu, rozdaval to tam, vyvazel, pod tlakem neztracel a ma horsi znamku nez schanelec

Reagovat
doshcz

ty znamky jsou o hovne no

Reagovat
Salfovic

Naprostej vtip.

Reagovat
Sosi

Míra ucítil krev

Reagovat
Fakt

Pohárové týmy TOP formička to bude ostuda až vyletí Bolka i Baník.

Reagovat
Salfovic

Kdo z nich hraje s těma litevskejma tranďákama? To bude ostuda

Reagovat
KingMaster13

Boleslav Ale jako jestli dokážou vypadnout s týmem co hraje v Litvě o padáka tak ať se nevrací už do republiky.

Reagovat
Imos

Bolka ale Baník to v Arménii asi dá jako lampas

Reagovat
Simas92

Doufam ze lidi konecne prestanou rikat o Klimentovi ze udelall karieru diky jednomu povedenemu zapasu proti Srbsku na u21.

Byl jednoznacbe nejlepsi utocbik v Bröndby nez se zranil, v Plzni jim vystrilel LM v predkolech, nez se zase zranil. Kvalitou na to jednoznacne ma

Reagovat
oli9

Ve Slovácku byl také skvělý ale kdo vlastně ve Slovácku ne kdo tam šel restartovat nebo dohrát kariéru..

Neznar, Došek, Švancara, Kliment, Jurecka

Reagovat
Imos

one match wonder

Reagovat
Freedo

To je nesmysl vedle nesmyslu. V Brøndby tehdy hráli Pukki a Wilczek. Jednoznačně nejlepší útočník Kliment měl 6 gólů za sezónu, oni 19 a 20. Přitom Kliment odehrál asi 1700 minut, Wilczek 2100 a Pukki 3200.

Reagovat
Bex5

Dobra analyza

Reagovat
Losinho

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
exse

Tak nakonec je to, že jsme loni neudělali poháry, ten největší dárek. Baník a Bolka se absolutně vysrali na posilování a řešení problému na lavičce a tím si odstřelili letošní sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hapal první odvolaný trenér?

Reagovat
FCSL

Hapal ven může zase začít

Reagovat
oli9

to čekám až po nepostupu do Evropy

Reagovat
Kepy_FCB

Máme zoufalce ale další kolo stopro konec

Reagovat
oli9

Jako já vám to přeju ale u vás je to opravdu začarovaný kruh.. Hrajte sračku, když jde do tuhého tak se zvednete máte x vyher po sobě... Aby jste to znovu zakončili sračkou a pořád dokola..

Ale teď alepson máte šanci na tu Evropu

Reagovat
ratusek

Přesně tak to bude, Hapal bude zápas od vyhazovu, pak zázračně vyhraje a furt dokola. Stejně jako loni na podzim. To, že byli kolem nás stejní kriplové, bylo to nejhorší, protože Hapal zůstal

Reagovat
Kepy_FCB

Hapal ty to vedeš, ty brzo pudeš

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Progres jak kráva. Jsem nadšen.

Reagovat
oli9

Reagovat
patas92

Reagovat
Pablos

Reagovat
patas92

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bex5

Ban!

Reagovat
GabrielBatistuta

Na nas si nikdo hubu otvirat nebude

Reagovat
Imos

Náhodou jsem byl na Bohemce a co ten Baník předvedl vůbec nechápu, Bohemka naprosto zaslouženě

Reagovat
ratusek

žádné posily do základu, žádný střelec a nýmand na lavičce, protožw nikdo lepší nebyl k dispozici.takže očekávané. A jeho výmluva, že jsme měli těžké nohy z těžké přípravy a ostatní týmy se asi flákaly, tak s tím at jdou do prdele

Reagovat
Salfovic

Tím přiznává, že špatně naplánoval přípravu.

Reagovat
Kepy_FCB

fakt mamrd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cukrpes

To samé říkal Večera před 15 lety kdy sme se trápili s Kladnem a spol. načež sme do poslední vteřiny drtili Spartak v Moskvě a posléze měli fenomenální podzim. "Nový" ef ale pořád stejní dementi co mají nulový přehled nejenom v současnosti ale i v minulosti...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Miguel19

Zdar EURO2024

Reagovat
ratusek

počkej Euro je Cukrouš?

Reagovat
Salfovic

Překvapilo by to někoho ?

Reagovat
Cukrpes

Mě překvapuje, že se tady o někoho otíráš ty, který nikdy nezapomeneme napsat do jakékoliv diskuze dementní otázku nebo bezduchý komentář. To i ten euro měl tady větší přínos než ty hňupe.

Reagovat
kasparko

Nebyl Euro spis ten druhy?

Reagovat
ratusek

Trevor? Ten by nevydržel mi nenadávat a neurážet židovské chcanky

Reagovat
kasparko

Ale Euro dneska chytil nerva a smazal se, coz je jeho klasicka vyvojova linka

Reagovat
ratusek

To neudělal sám. Teda aspon trevor ne. To ho vždy maže Kily včetně vlákna

Reagovat
PL28

Reagovat
ratusek

vítej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
delfin

Tak každýmu ještě není 60.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Imos

Reagovat
Remt

To fakt řekl ? Proč se tedy podle téhle jeho logiky taky raději neflakali?

Reagovat
delfin

Protože by ho vyhodili hned, takhle furt ještě může doufat.

Reagovat
STR

OT: Vyškov vs Prostějov 1040 diváků slušná kulisa na stadionu v Drnovicích

Reagovat
Salfovic

Až jich bude milion, opraví si stadion.

Reagovat
Cotton

Tam 1000 bývalo normálně i loni. Ono je to ale přestane bavit, až se vrátí, kam patří.

Reagovat
mario23

Jinak si myslím, že rozhodčí docela zařízl Baník. Ten druhej gól Bohemky mi nepřišel ok.

Reagovat
icemike

Zvláštní pravidlo. Třeba v Anglii resi, zda vůbec obránce hral úmyslně, teprve pak to ruší off. Tady jim stacil dotyk s tkaničkou

Reagovat
Nuno čomes

Hapi je král Škoda, že ostatní neměli těžké nohy z přípravy

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá to, že Holoubek toho Kušeje úplně zničil. Jsem zvědavý, jestli se probere.

Reagovat
Nuno čomes

Proč zničil? Měl dobrý jen jeden půlrok ne? Možná rok.

Reagovat
Hurrikane

První poločas byl slušný, z druhého jsem byl unavený. Cítím ve vzduchu průser s Urartu. Doma třeba ne, ale pokud si neuděláme dobrý základ, tak v Arménii to bude šílenost..

Reagovat
Moshe Dajan

Klimentův gól

Reagovat
delfin

Jj

Reagovat
oli9

Reagovat
Cotton

Kliment Kliment Kliment!

Reagovat
mayday

Jenom Kliment Kliment.

Reagovat
Sosi

Rada na ISPORTU:

"Ale vy jste se každopádně omluvil. V tiskové zprávě LFA se píše, že díky tomu vám byl prominut zbytek trestu o čtyři dny. Co v té omluvě vlastně stálo?"

„Omluvu jsem celou nečetl, psalo to vedení klubu. "

To je takový chuj

Reagovat
icemike

Reagovat
$dolar$

Reagovat
guzman

Reagovat
mistr129

Reagovat
Witcher

Reagovat
GabrielBatistuta

No ty pičo

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
delfin

Zvláštní. Tak odkud vzali to, že říkají "že se každopádně omluvil", to lžou? Jestli to četli, proč se ho ptají?

Reagovat
kilobyte

Vždyť je to tam napsaný, že to četli v TZ od LFA. Četli, že se omluvil, ale omluvu nečetli.

Reagovat
delfin

"Ale vy jste se každopádně omluvil" = Rada se omluvil Poláchovi.

Jaktože omluvu nečetli, oni k tomu nepřihlíželi, že se Rada Poláchovi omluvil?

Reagovat
kilobyte

Ale tahle omluva nebyla Poláchovi, ale Rada, teda spíše klub jí poslal na LFA. Omluvu nečetl novinář, který se ho pak na to zeptal, co tam bylo.

Reagovat
delfin

Ten novinář z iSportu, myslel to co jsem napsal. Totiž, a ještě jednou ti to píšu, abys to pochopil, že Rada se Poláchovi omluvil.

Kdyby to tak nebylo, byl by ten novinář lhář. Takže se klidně toho novináře bež zeptat, jak to myslel.

Reagovat
kilobyte

Ale vždyť tam mluví o omluvě, kterou posílali s odvoláním na LFA.

Reagovat
delfin

Tak si to mysli no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ACSeRw!n

tohle totalne priznat do medii.. no asi je tak blbej, ze si to neuvedomuje

Reagovat
Me2win

Spíš je mu všechno už u prdele .

Reagovat
kilobyte

Jasně je mu všechno u prdele a proto už několik měsíců kvůli tomu všude pláče.

Reagovat
Me2win

Tak je to debílek.

Reagovat
pobody's nerfect

Že není zoufalec.

Reagovat
delfin

Reagovat
mayday

Prostě lampasácká guma no.

Reagovat
Euphael

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Marv

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
exse

Výkon poměrně meh, byly jsme v podstatě jen šťastnější, ale i to se počítá, protože za Kozla jsme těchhle 50/50 zápasů vyhráli tak 2. 3 body super a teď už to bude jen lepší a lepší, takže se máme na co těšit.

Reagovat
Imos

Reagovat
cr7sux

Reagovat
doshcz

to byl hrozny zapas, vysledek super

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia pokračuje tam kde loni skončila, když soupeř zaleze tak není schopná dotlačit góly, jestli se to nezmění tak Trpišovskeho čeká poslední sezóna..

Jinak Slovácko zodpovědný výkon, žádné chyby vzadu, Heča výborný výkon! Dobrá premiéra pro Westa

Reagovat
Coutinho10

Tak bohužel, ani Chorý nás nezachránil

rozdíl, jestli byl a nebyl na hřišti znát byl, pomohl ostatním, byly větší šance viz Bořil, ale za 30 minut víc vytěžit nedokázal, škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Přechod na tři stopery dokonal Šilhavého působení u repre a teď zničí i Trpišáka u Slavie. Tenhle systém je absolutní sračka a jestli ji budem hrát tak nevyhrajem ani zmrzlinový pohár. Nejlepší hráč od nás Bořil, to už o něčem vypovídá. Proč tam k těm třem vzadu navíc nechával destruktivního Prebsla, když jsme potřebovali něco vymyslet? Nejlepšího střelce Eura pro jistotu pošli na beka, aby se k zakončení vůbec nedostal.

Druhá věc je, že si hrajem nějakou přípravu a ty tam pak dáš hráče, kteří se jí neúčastnili, zatímco Tomič, Wallem, Fila a spol. sedí na lavičce. To je postavený na hlavu. Hráčovi se povede generálka a v dalším zápase nedostani ani minutu.

Jediné pozitivum je, že Slovácko nemělo jedinou šanci, ale to svědčí spíš o jejich nekvalitě, než naší kvalitě. Hrajou odporný antifotbal a jsem zvědav, jestli to byl jeden výstřelek nebo to budou hrát každý týden. Tohle byla každopádně jednoznačná ztráta a tenhle přístup je cesta do pekel.

Reagovat
Me2win

Už to není křeč, ale vyloženě mučení.

Reagovat
John Obi Mikel

Zbývá jen podepsat vyčpělého Olejníka a celou tuhle křeč korunovat

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
ratusek

Coutinho ti to vysvětlí

Reagovat
Coutinho10

takto, beru, jsem ten hlavní, co jeho příchod i Olieho obhajuje, tak k tomu napíšu zkráceně i svůj pohled k té dnešní ztrátě

chtěl jsem, aby Chorý měl aspoň celý 2. poločas a ne jenom 30 minut, ale i za tu půl hoďku jsem tam viděl to, co jsem si od toho sliboval, ale bohužel se to nepovedlo přetavit v gól

těch gólovek bylo nakonec hodně málo, ale Chorý hodně pomohl, jak zklepával do stran ty podržený balóny, který ostatní např. Vorlický mě napadá nevyužil při převzetí, taky byl cítit v těch centrech, kdy Bořil měl jednodušší zakončení hlavou díky Chorýmu, který tam svedl klíčový souboj před ním a taky u jedný situace to gólman jen tak tak vyšrábnul díky němu od Chytila dál atd.

situace, kde to bylo blízko tam pár tedy bylo a za mě to byl velký rozdíl oproti tomu, jak to vypadalo do doby než přišel na hřiště

suma sumárum, je to ztráta, ale byl to těžký zápas, nicméně pořád věřím, že až třeba bude schopný odehrát 90 minut, tak těch situacích bude ještě víc i souhra bude lepší s ostatními, takže je to nepříjemný ztratit hned v 1. kole, ale ne fatální

Reagovat
Nuno čomes

To je jen takové to bla bla bla

Reagovat
kbtk23

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Už to tam je

Reagovat
kilobyte

No po tomhle zápase bych se nedivil, kdyby Tvrdík jel do SA pro Stancia.

Reagovat
Bex5

Ja se uplne lekl, ze pises do AS

Reagovat
djiros

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Me2win

Trpišovský si hodně zatopil už v prvním kole... Sestavu po tý přípravě nepřípravě podle mě vůbec netipnul.

Reagovat
meno

Herně bída, proč hrál reprezentanty, kteří prostě nemohli mít adekvátní přípravu. Ta chemie ti nezmizí, to je jasný, ale máš celou dobu k dispozici Filu s Jurečkou a Wallema, proč tohle nebyla trojka?

No nic, jeden zápas, první a po repre, z toho se nedá nic moc vyvozovat, takže já jsem v klidu.

Z čeho v klidu nejsem jsou sudí a to celej víkend. Var, kalibrovaná čára a další tuna hovadin, aby pískali furt úplný kraviny. Kdyby to aspoň nebylo z 6 různejch úhlů a každej neviděl, že pískají, co pískají. Nejhorší je, že si to v pohodě obhájí... Ach jo

Reagovat
meno

A není to teda jenom problém sudí u nás. EURO bylo taky ode zdi ke zdi a když občas koukám na La Ligu, tak naši sudí jsou robocopové Já nevím, ale ty nápady o dvou sudích na ploše nebo zapojení televizních kamer, to mi od věci nepřijde.

Reagovat
M.Vaza

Několik let stejná bída venku od Trpiše, už podle té sestavy to tomu nasvědčovalo. Měli by tam též přivézt nějakého zahraničního trenéra. Ale tak dají doma šest gólů Dukle atd a všechno bude v pohodě.

Reagovat
risk je zisk

Slovan si jde pro titul

Reagovat
Miguel19

To máš za to Jindro, že si mi posral hned první kolo fantasy.

Jen ať se ti potí kšiltovka

Reagovat
monty25
Reagovat
Me2win

Reagovat
Mass

3 stopeři+ Prebsl na předstoperu, za mě zbytečný. Dozadu snad mimo tý chyby na konci až moc jistý, k čemu je, že Prebsl s Ogbuem mají 100% nákopů, když si to pak uprostřed Osky nemá s kym dát, do rychlý kombinace kopyťáci. Vlček je mimo (bohužel asi na dlouho), Zima stejně moc v rozehrávce nepomůže, dal bych to na 4 vzadu a hrál víc na riziko. Provod se tam často motal někde na křídle, toho bych postavil místo Prebsla doprostřed, kde se pro změnu motal Bořil. Nalevo chybí křídlo, tam má bejt Schranz a ne na pravym beku střídat za Douděru. Douděra dnes snad ani jeden slušnej centr, zleva tam sice něco Béřa zkoušel, ale ty šajtle moc slabý a předvítatelný. Chytil se tam sice dobře pral, ale bylo to takový bez pohybu, všechno se to hned zaseklo, Jurásek tam až na jednu střelu do chumlu neměl nic, kombinace vázla, tam byla snad jen dobrá pasáž někde kolem 55. minuty, ale zase nic z toho, z centru nápálenej první hráč. Chorý asi ok, ale nebyl dobře doplněnej. Vorlický sice první zápas, ale i tak totál provar, je vidět, že když se hraje do těla , ne jako v přípravě, tak dělá chyby, dneska byl jak hráč z futsalu.

Příští zápas doufám v sestavu Kinský- Douděra, Holeš, Ogbu, Diouf- Ševčík, Oscar, Provod- Jurásek, Chytil, Schranz

Reagovat
Me2win

Vorlický musí dostat čas...

Reagovat
Coutinho10

on hrozně moc chtěl a to mu trochu svázalo nohy

Reagovat
Mass

Jo určitě, ale ne v zápase, kdy je to potřeba v závěru dotlačit.

Reagovat
Me2win

V přípravě přišel a měl pokaždý čísla. Koho jinýho bys tam dal na závěr? Chyběla kreativita...

Reagovat
Nuno čomes

A kdy dal Douděra centr? V repre to samé.

Reagovat
ACSeRw!n

ta sestava je totalni sebevrazda

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zápas jsem neviděl, ale to fakt hrál Provod z kraje, zatímco uprostřed byl Prebsl?

Wallem nedostal čuchnout a Jurásek jako nejlepší hráč do ofenzivy (dle hodnocení Livesport) šel ven v 59. minutě, aby Chytil zůstal celý zápas a Fila nedostal ani minutu?

Trpiše a celou Slavii fakt nechápu...

Reagovat
Salfovic

Hodnocení livesportu je úplně k hovnu.

Reagovat
Mass

To podle mě dělá nějakej automat a Jurásek možná dostal dobrý hodnocení kvůli tý jedný střele tak za 0.6 (xG).

Reagovat
Me2win

To už nikdo. Trpiš ztratil nit...

Reagovat
Transfermarkt

Jurásek neviditelný, Chorý přišel právě proto,aby takové zápasy rozhodoval - nepovedlo se, Vorlický ze kterého byli všichni po přípravě paf úplně trapnej. Fila nedostal ani minutu Očekávám v týdnu alespoň 2 panic buye

Reagovat
Me2win

už nikdy nic nepiš

Reagovat
Nuno čomes

Fila půjde hostovat.

Reagovat
ratusek

Jestli ho zase pošlou hostovat, tak se jim na to rekulérně vysere a další sezonu bude v jiném dresu už natrvalo

Reagovat
Nuno čomes

Být ním, udělal bych to okamžitě.

Reagovat
$dolar$

Kdyby nebyl debil, tak v sobotu hraje v základu proti Dukle.

Reagovat
Coutinho10

OT: zítra ve 12:00 los 3. předkola LM, koho chceme ?

Dynamo Kyiv (UKR) - Partizan (SRB)

Lugano (SUI) - Fenerbahçe (TUR)

Twente (NED)

Union SG (BEL)

Reagovat
AjaxFans

Twente

Reagovat
Coutinho10

dávají i dostávají góly, mohlo by to bejt zajímavý, ale asi těžší soupeř než ostatní

Reagovat
KingMaster13

Nevím asi Kyjev? Vím, že je s nima blbá zkušenost ale od té doby oslabili, on i ten Partizan je klidně může dost pozlobit. Navíc nám se daří v pohárech dělat pomsta. Vezmi si kolika týmům co se na nás vyřádili v minulosti jsme nakopali zadek Fenerbahce....tam je Mourinho, to by nám sedět mohlo. Mourinho v životě Turky nenaučí to pragmatické bránění co vyžaduje. Rozhodně ne Union, ten je nebezpečnej a Twente ne kvůli tomu, že Nizozemci hrají podobný styl hry. Jako bát se není potřeba nikoho vysloveně ale takhle bych to viděl Jinak ale chtěl bych spíše aby se hrála EL u nás, to je soutěž která mě baví mnohem víc a máme tam mnohem větší šanci uspět a dojít daleko.

Reagovat
Coutinho10

no, Kyev, ten už to vidím bude zase protěžovanej

za mě možná radši ti Turci

Reagovat
KingMaster13

Právě Kyjev tu sílu dost ztratil a i v zákulisí. Na Ukrajince se nám teď daří, Tvrdík si udělá další kampaň na tom Fakt si myslím, že bychom to v klidu dali. Fenerbahce ale vidím potenciálně taky docela ok. Ten Union je zrádnej, navíc koukni co poslední roky generujou za hráče, dám ti příklad třeba Boniface A Nizozemci hrají podobně, ačkoliv asi nejsou individuálně na tom jak Fenerbahce.

Reagovat
Coutinho10

j, Belgičany radši ne a PSV je pořád tým z velký ligy nebo takový, kde jsou zvyklý to rozjet, takže buď Turci nebo ten vítěz toho prvního, ale jako jistej bych si nebyl, že tu sílu ztratili

Reagovat
Firkraag

Fenerbahce

Reagovat
Coutinho10

asi bych je bral taky radši

Reagovat
Firkraag

Budou nezodpovědný dozadu jako Galatasaray, to by vašemu běhání mohlo vyhovovat.

Reagovat
KingMaster13

No pozor trénuje je Mourinho ale myslím si, že ani on je nedokáže naučit bránit. Turci jsou mentálové v tomhle ohledu

Reagovat
Bex5

Rikaj mi mental Geller. Drsnou prezdivku jsem vzdycky chtel

Reagovat
Coutinho10

v to trchu spolíhám, že by to mohlo bejt podobný jako jsme viděli u Sparty

Reagovat
Kily

Reagovat
John Obi Mikel

Mourinha moc nechci, jinak se musíme hlavně soustředit na sebe.

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že pokud máme hrát takto jako dnes, tak nemáme šanci s nikým, ale evropský týmy narozdíl od Slovácka budou chtít hrát fotbal, takže to budou jiný zápasy

Reagovat
Witcher

Kromě Lugana se všim konečná

Reagovat
Bex5

To si uplne nemyslim. Maji sanci

Reagovat
O.Giroud

Určite Kyiv/Partizan

Fener má stále Kadioglua a dosť zaujímavých hráčov, síce je to Turecký tím a teda to vedia podceniť/odfláknuť tie zápasy, ale aj to poriadne roztočiť a hlavne Mourinho, kt. asi bude trvať na lepšej obrane Twente má slušný tím, ale tiež určite hrateľné, Union je neznáma odišli im Amoura, Nilsson, kt. vedeli potrápiť LFC minulý rok v skupine, ale ten ich najlepší hráč Puertas tam stále je aj keď sa špekuluje o jeho odchode. Myslím, že ich má borec čo má aj Brighton takže by ma neprekvapilo, keby tam s ich scoutingom nejaký hráč zas vyskočil.

Reagovat
Coutinho10

j, papírově to asi tak vychází a asi je i fakt, že Mourinho ví, co je Slavia zač, protože už s AS Roma si s náma vylámal zuby, takže bude připravenější a zvlášť, když se hraje o LM, což je nejvíc...no uvidíme

Reagovat
Coutinho10

j a Union SG radši ne...koukám i, že mají docela formu, takže to je takový nenápadný a hodně nepříjemný tým

Reagovat
Losinho

Nic moc začátek Trpišovo rozlučkový sezóny.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím Slavii na titul ani letos, Trpiš je tam prostě dlouho, 7 let je dost a ten tým potřebuje změnu a prospěl by odchod i druhého JT, Tykač by tam měl postavit komplet nové vedení sportovní ředitel atd.. a ať ti si tam dohodí trenéra, jak to udělal Kania v Liberci s Nezmarem

Reagovat
Mr.Mike

Snad skoncej i za Plzni ..to by byl vubec nejvetsi gol

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by jim to otevřelo oči

Reagovat
Miguel19

Pokud by se to čitou náhodou stalo, tak by jim to otevřelo oči způsobem, že vykoupí Šulce, aby jim to klapalo s Chorým jak v Plzni. Pak ještě možná zpátky Juráska.

Reagovat
Bex5

Poslou 200-250 mega (to chce Ada za Hranace) a odvezou jim ho tam na valniku

Reagovat
Mr.Mike

Ty si zijou v bubline, ze se to zlepsi..tam to zlepsi uz jen vyhazov Tvrdika a prichod nekoho, kdo bude trochu krotit Trpisaka v tom, aby se neprivadeli ty nesmyslny posily za takovy prachy.. ocividne mel Nezmar dost velkej podil na tech uspesnych sezonach Slavie, mozna i vetsi nez by si hodne lidi pripustilo. A rozhodne kdyby byl furt ve Slavii tak by neprisel ani Zima ani Chory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
delfin

Reagovat
ratusek

Reagovat
uff

Reagovat
djiros

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kiwi-21

No aby za Plzní neskončily všichni vůbec bych se nedivil

Reagovat
Simas92

Bylo jasne ze ta tymova chemie ve Slavii nemuze fungovat. Kdyz tam privedou 29lete kopyto z Plzne ktere by sedelo nebyt zraneni Durosinmiho na lavce i v Plzni a zaplati mu vic nez 90% stavajiciho kadru, je jasne ze ti mladi a nadejni budou mit problem se za tuhle organizaci pretrhnout. Vsechno spatne.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Bex5

A to jeste Choras dostal vic, nez se pise

Reagovat
Me2win

Jasně, protože si to myslí Bex5 z eurofotbalu ...

Reagovat
Bex5

Hm ... anebo to Bex5 vi

Reagovat
Nuno čomes

O kolik?

Reagovat
Bex5

Hele, Viktorka mu davala podle novy smlouvy z jara 2024 neco mezi pul mega a mega. A Slavie mu nabidla vyrazny zvyseni ... takze tak

Reagovat
Nuno čomes

Tak to není nic konkrétního, výrazný navýšení může vypadat v každých očích jinak. Tomu mega a čtvrt s bonusy/měsíc bych věřil.

Reagovat
Bex5

Hm, ale ma to bejt jeste vic. Nicmene, nejsem jeho ucetni

Reagovat
Nuno čomes

Jako pro Trpišovského docela otázka, kde pak chce trénovat.. Protože takový budget nikde v ČR/SK nedostane.

Reagovat
Keeper117

Taký vysoký nie, ale vysoko nadštandardný možno...áno

Reagovat
Salfovic

Nabízí se návrat do Liberce, až tam vyhoří Kováč.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: BIDEN odstoupil z kandidatury!!

Reagovat
$dolar$

Achjo, nic překvapivého, ale snad ani to nepomůže.

Reagovat
Simas92

Dalsi svetova udalost kterou jsem ze dozvedel poprve na Eurofotbalu

Reagovat
guzman

Reagovat
Me2win

Je to asi 30 minut starý no.

Reagovat
delfin

Reagovat
Sosi

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
thewall

taky

Reagovat
Grupma

Reagovat
Jordi Alba

A kam jinde bys na to chtěl chodit ?

Reagovat
Mass

Bohužel kombinace kovid+4 tečky.

Reagovat
kilobyte

Tak aspoň nějaká šance, že to nevyhraje dědek, který už to nejlepší má dávno za sebou.

Reagovat
Sosi

ja dodens nepochopim, jak ho mohli nominovat... uz minule vyhral po haluzi, i kdyz byl dementni... ted proste mel jit od zacatku nekdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

A podpořil viceprezidentku Kamalu a doporučil demokratům aby ji schválili, na druhou stranu ona prý v průzkumech je ještě míň oblíbená než Biden!

Reagovat
Me2win

takovou piču

Reagovat
Mass

To je snad jedno, koho tam Dementkrati daj místo něho na základě kvót. Jejich kampaň je stejně jenom o tom, aby se tam nedostal Trump.

Reagovat
Greny

Tak nemáš to jen o prezidentskech volbách, zároveň se myslím volí třetina senátu a to už by byl kurva problém kdyby to projeli ve velkým stylu pro ne

Reagovat
Mass

Tam velký změny nečekám, ty státy většinou do Kongresu volí pořád stejně. Spíš by se tam mohl objevit nějakej nezávislej kandidát od lidí, který budou znechucený prezidetskou kampaní.

Reagovat
John Obi Mikel

Blbec nemusel půl roku šaškovat s kampaní a pustit tam někoho mladšího

Reagovat
Mass

Myslim že slovo dement se na něj hodí ještě o něco víc.

Reagovat
Greny

Michelle Obama na scénu?

Reagovat
Cotton

ta je sympatická

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

A podle průzkumu by Trumpa prorazila

Reagovat
Mass

Tak maximálně na uchu.

Reagovat
Bex5

Vyborne. Jako by nestacil nejpriposranejsi prezident v historii USA, ted jeste jeho zena

Reagovat
Witcher

Jdi s tou MLS už nekam,stačej ty žensky porad

Reagovat
$dolar$

Slavisti argumentuji, že měli 10 hráčů s repre. Ok, to chápu. Ale proč dneska nehrál Fila, Jurecka, Willem, tedy kvalitní hráči, kteří odehráli celou přípravu se Slavii?

Reagovat
Miguel19

Protože to berou od začátku vážně...

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl nějaký slogan ? Nečtu to tady poprvé

Reagovat
Simas92

Protoze Chory hral preci 15min dobre kdyz jsme hrali nakopavane mice proti Turecku.

Takze je jasne ze kdyby ho Hasek postavil proti Gruzii, tak da hattrick. Ty bys nepostavil hrace ktery dal na Euro skoro hattrick? za 3m ecek super deal

Reagovat
$dolar$

Chory dneska nebyl problém, naopak, po jeho nástupu tam aspoň něco bylo.

Reagovat
Martin2626

Reagovat
Bex5

Skoro vitez tabulky strelcu

Reagovat
Me2win

Kdo ví..

Reagovat
exse

Slavie titul udělá, ale nebude to výsledek dobré práce, jako spíše hromady peněz a slabých soupeřů. Každopádně je ale až zarážející, jak se Trpišovský odmítá posouvat. Ligu dominovali díky fyzičnosti, ale v tom se jim rok za rokem všechny týmy vyrovnávají a jediná jeho reakce je víc toho samého. Ta paralela s Vrbou je zarážející.

Reagovat
delfin

Slabých soupeřů? Já jsem si říkal, jak jde liga nahoru.

Reagovat
exse

Mělo být spíše slabých konkurentů. Sparta má velkej downgrade. Plzeň je solid, ale pořád ten kádr a kouč nejsou na takové úrovni, aby hráli evropu a válcovali ligu.

Reagovat
Kiwi-21

Vůbec bych se nedivil titulu pro Plzeň letos

Reagovat
Bex5

No kez by ... ty prachy potrebujem porad vic nez vy ... jindy se do LM asi nedostanem uz

Reagovat
Greny

Neblbni žádná paralela tam není, dostávám zde za to ceres už minimálně rok

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Mirek na tenisu

Trpišovský se bude muset zeptat Houšteckého a Bořila. Možná i Teclituty.

Reagovat
ACSeRw!n

nemaji hvezdy jako Sparta, jsou v hajzlu, budou radi za treti misto

Reagovat
exse

Btw. co se dá považovat za dobrý kolo ve fantě? 50+ bodů?

Reagovat
Coutinho10

záleží v který, ale spíš bych to bral jako průměr

Reagovat
Coutinho10

ikdyž v tomto to moc nechodí, takže lehký nadprůměr asi jo

Reagovat
10adam

Co ten borec, který konečně umí zpracovat balon? Byl to “měničhry”?

Reagovat
PL28

Dostal trochu do těla a zapadl..

Reagovat
10adam

To není možné! Tomu nevěřím

Reagovat
Luka3enko

Já bych se zase asi nesmál. Musí být nějaký důvod proč ho Atalanta podepisovala. Jako snažil se hrát individuálně, měl tam pár fakt divných ztrát a hlavně je zatím takový papírový, protože mi přišlo, že když mu někdo hrál do těla tak odletěl. Určitě to nebylo podařené střídání, ale uvidí se za půl roku.

Reagovat
10adam

Já vím, že hráč to není špatný, spíš to beru v kontextu vyjádření trpiše

Reagovat
Martin2626

Opět se mně velmi líbil Chorý. Celkově dost důrazná hra Slovácka slavila úspěch. Slávie je taková rozháraná....důvody této sestavy nezná nikdo kromě trenérského štábu. Z mého pohledu to nebyl od Slávie týmový výkon. Hráči hrají hodně na sebe....po prvním zápase nelze dělat relevantní soudy, na to člověk potřebuje 10 utkání. Tohle je pouze hodnocení jednoho konkrétního zápasu....

Reagovat
oli9

Zlatý bod

Toho Vechetu ovšem poslat do hajzlu...

Reagovat
Slovácký trojboj

Přání se ti splnilo

Reagovat
oli9

Cože? Ho někdo chce??

Ten kluk je vážně hráč maximálně do divize

Reagovat
Miguel19

„Nechci se vymlouvat, ale bylo vedro a trošku jsme tahali nohy. Nemůžete pořádně dýchat. Hřiště bylo suché, drhlo nám to a dělalo velké problémy. Nebylo to rychlé, jak jsme zvyklí,“ hodnotil Jan Bořil

Nechci se vymlouvat, ale...

Reagovat
PL28

Měli by ty přípravy zrušit, akorát se po nich tahají nohy. Napřed Baník, teď Slavia..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rizek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neri04

Jestli pocitam spravne sest vymluv, ale nechce se vymlouvat, skvele.

Reagovat
Me2win

Ty ses narodil v roce 04, tvůj názor je irelevantní hochu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mimalu

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
oli9

Geniální

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Odborný diskutér

Dohráno už prdí do hlíny?

Reagovat
monty25

Taky jsem ho hledal v programu marně.

Reagovat
Odborný diskutér

To ten prodej práv asi. Pro nadržené fanoušky jako seš ty vidím jen samá negativa. Tak si to shrneme: streamy na trapnym betanu, kde nikdo nesází, žádné sestřihy gólů s původním komentářem a funus Dohrána.

Reagovat
Mirek na tenisu

Na Kavčích horách hodovali při Euru a teď budou mít půst. Co budou Vlášek, Štěpán, Lutoňák, Kalous, Zelenka, Pešír a další dělat?

Reagovat
C-M@ster

Vysílají druhou ligu.

Reagovat
Coutinho10

buď na O2TV: Chance Liga Highlights a nebo sestřihy jsou i na isportu, maji i na YT v sekci videa

https://youtube.com/@deniksport159?si=OqqArlLHUHgWBqeU

Reagovat
Odborný diskutér

No to je pěkný, dík, ale já chci studiový pořad v neděli večer, kde by Kozohorský nepokládal otázky Bittengelovi. Pobavíš se a něco se i dozvíš.

Reagovat
Coutinho10

j, jako i O2TV měla v minulých sezónách studio při těch highlightech jako Dohráno, tak i to F:INITO, ale teď už nemají ani to studio, protože studia díky 3 hracím slotům mají delší před a po zápasech, takže z toho vyplývá, že jedině čistě ty highlighty jsou k dispozici bez studia

Reagovat
smazaný uživatel

Na Isportu jsou dál? Nekoupili práva na sestřihy Sport.cz?

Reagovat
Coutinho10

podle toho to vypadá, že se nějak domluvili, nicméně už to nemají ty práva unikátně, takže to lze najít i na twitteru či obecně na sociálních sítích jednotlivých klubů, které dřív momenty či sestřihy z ligy nemohly sdílet

Reagovat
Pablos

Čekal bych ho spíš v pondělí. Ale možná už nebude no

Reagovat
Odborný diskutér

Zejtra taky hoffno. To je konec.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu že nemá ČT aspoň to dohráno, vždyť v Anglii taky BBC nevysílá PL zápasy ale MOTD je věčné

Reagovat
delfin

"Chtěl bych chápat, proč ČT nevysílá sestřihy zápasů 1. ligy, vždyť v Anglii taky BBC nevysílá PL zápasy, ale MOTD je věčné." Ale klidně dál nechápej.

Reagovat
Odborný diskutér

To si spíš nepochopil ty, ne?

Reagovat
delfin

kdo?

Reagovat
Odborný diskutér

TY!

Reagovat
delfin

Tak vidíš.

Reagovat
Odborný diskutér

Já se občas neorientuji ve vlákně, jak to máš ty?

Reagovat
delfin

Pochopil jsem, že to chceš staročesky, tady:

"Každý, kdož slyší slovo království a nerozumí, přichází ten zlý a uchvacuje to, což jest vsáto v srdce jeho."

Reagovat
Odborný diskutér

Staročeština jedině, tam už je skryta myšlenka přímo ve větné stavbě. Děkuji.

Reagovat
delfin

Neděkuj. Za tím následuje mnohem víc dalších vět, pro Tebe.

Reagovat
Pablos

Tak bizárek o nakonec

Dá tam týpka ze čtvrté Slovenské Zsigmunda, kterej dá gól… který nakonec je vlastním gólem Spáčila, gól odvolán VARem kvůli wtf podklouznutím při rohu a zahráním obouma nohama

Aby pak hned vzápětí dal Spáčil gól do správné brány a Zsigmunda Frťala vyndal ven

Skvělá pětiminutovka

Reagovat
Luka3enko

Tohle jsem snad nikdy neviděl takový důvod neuznání gólu

Reagovat
Pablos

Taky né no

Reagovat
C-M@ster

Leda třeba když byla penalta a hráč trefil tyč a pak to sám dorazil a taky to bylo neuznaný pro dvojdotek.

Reagovat
Losinho

Limba panenka do břevna

Reagovat
Firkraag

Akorát expert Zelenka to nechápal, tak si vymyslel, že se Limberský sám vystavil do ofsajdu

Reagovat
Grupma

Reagovat
Bakary3

To bylo hodně top

Reagovat
Skalda29

je někde o video

Reagovat
frankiefcb

viděl u penalty, když byl dvojdotek.

Reagovat
delfin

Reagovat
monty25

To je zase večer. Jsem měl radost, že ten Hradec konečně porazíme a nakonec je to proti nim 5. prohra v řadě a navíc popáté bez vstřeleného gólu.

Reagovat
deporpepa

V megatipovacce HK-TEP 0-0, takže nejdřív smutek vystridala radost, aby se za minutu vrátil smutek :-D aspoň ve fantasy mám Čiháka a Vlka.

Reagovat
Bakary3

Jindro, ty ale ordinujes tomu týmu řádnou sracku.

To už nejde prostě. Zkus příště třeba místo Juraska o stopera víc, třeba tam něco padne ze standardky, když už, tak už ..

Bořila akceptuju jako klasickýho beka při 4 vzadu, když hraje přes nohu, že ale hraje wingbacka je bullshit.

3 vzadu proč? Jaký to má důvod?

Prebsl je pokus o nového Součka c. 50?

Provod není křídlo ani kreativní AM.

Schranz místo Doudery úz byla jen takova třešnička na dortu.

Jinak vypadá to, že vůbec neví, co chce hrát, tak hraje na křídla, nebo na co? Tak jakou typologii pod toho hrotaka chce, když tam obsadí dva úplně jiný hráče provoda a Juraska?

A po zápase zas ty jeho kecy, jak to byl fotbal hlavně o boji.

Tak zkus někdy něco fotbalovyho ty...

Reagovat
Salfovic

A co tedy Provod je ?

Reagovat
Bakary3

Provod je tahovej záložník, který v první řadě potřebuje prostor trošku zezadu, ať se dokáže dostat do rychlosti, v tom je dobrý a čas od času tam dokáže přidat něco fotbalovyho.

Že ho ale Jindra staví na ty nejpřednější pozice je výraz jeho trenérský nekreativity a v tomhle případě zoufalství.

Jinde se dělají z ofenzivnějších hráčů defenzivní, respektive se staví na defenzivnejsi posty, ať je to fotbalový.

Jindra by tam možná snad i místo chytila dal chaloupka na hrot.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Box to box, za mě úplně ukázkovej. Ale byl bych s ním v míru i na levým wingbacku.

Reagovat
Bakary3

Přesně

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja nevim, koukali vubec pred zapasem, v jakym stavu je Chytil? Ten byl vyrizenej pomalu po 15 minutach. Vesmes vsichni reprezentanti byli nejhorsimi hraci od nas. Provod byl uplne jalovej, Oscar taky hluboko pod svym standardem. To je proste prokauc uz od zacatku. A o stridanich skoda mluvit.

Taky mi prijde, ac tech bodu furt ziskavame relativne dost, tak ze hrajem cim dal vetsi sracku. V predminuly sezone jsme to aspon rezali doma a venku jsme casto dojizdeli na neproduktivitu. Ted castokrat hrajem v podstate vyrovnany zapasy a rozhoduje proste to, ze mame kvalitnejsi hrace. Nic vic. A jak rikas, zadnej system hry neni. Mame plno hracu, ale pak zjistime, ze vlastne nemame pozici pro Juraska, Chytil s Chorym asi nemuzou hrat spolu, se Schranzem se sibe vsude mozne, jen ne na hrotu.

A nejaka hladovost? Nic. Nejvic do toho slape 33 lety jednonohy Boril, kterej byl tou druhou nohou uz ve fotbalovym duchodu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mirek na tenisu

Bořil nejlepší hráč Slavie. Překvapení.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

Viz co jsem teď psal salfovicovi, Jindra staví hroznou sracku, i dnes skoro vše fotbalový bylo na lavici.

Jakože jak kvalitní hru čeká s takovými hráči?

Co chce hrát? Jak chce vyhrát?

Jo, asi nějakým bezduchým dvacátým centrem a snad to tam někdo najde.

Doba, kdy dokázal s daným kádrem vytěžit nad jeho možnosti, je pryč.

Teď je to jednoznačně obráceně.

Ze začátku byl super úspěšný, teď už se veze s kvantitou a kvalitou v kádru. Špatný

Reagovat
deporpepa

Vrba byl taky nejlepší v lize a pak začal být horší a horší... akorát jeho Plzeň pustila, když repre volala a když se vrátil, tak to byl jeho poslední úspěch...

Možná že Trpiš je na stejný vlně...

Reagovat
C-M@ster

Zápas Slovácka se Slavii mával Berbrův muž Kubr, nicméně s kalibrovanou čárou podmáznutí lajnoví asi nebudou mít co žrát, ne?

Hlavní a VAR furt můžou ovlivňovat zápasy, ale může to ještě nějak doprasit i lajnovej?

Reagovat
inferno08

Může ti neustále mávat chybně hozený aut. To VAR zkoumat nebude.

Reagovat
kilobyte

"Těsný" ofsajdy nenechá dohrát a odmávne je hned, aby je VAR nemohl kontrolovat, když to rozhodčí pískne. Pak otočené auty/rohy a nějaké fauly u čáry.

Reagovat
Losinho

Jasně že jo.

Reagovat
doshcz

staci otacet auty a rohy

Reagovat
Bex5

To nekdy staci no

Reagovat
h8_sfatto

před pár lety by byla remíza na Slovácku berná, ale včera není dnes, každopádně soupeři klopýtnou i jinde, pokud nemá Šádek tajnej plán na LM

Reagovat
Luka3enko

To je sice pravda, ale každá ztráta může bolet, plus ti to nepřidá na pohodě. Loni měla Slavia 9 ztrát za 35 zápasů (7 remíz a 2 prohry), takže těch ztát si zase tolik dovolit nemůžeš. Samozřejmě, může se stát, že bude taky Sparta ztrácet víc jak loni, ale jen poukazuju, že ty top týmy v lize těch ztrát za sezónu moc nedělají.

Reagovat
Bex5

Sparta bude ztracet vic jak loni si myslim

Reagovat
r.mrazik

jojo,tech bodu jsme meli loni fakt extra hodne

bylo by skoro az zazracny,kdyby se to povedlo znovu

Reagovat
Bex5

Ono to prave moc ani nejde ...

Taky se muze stat, ze vitez ligy bude mit letos o 10 bodu min nez loni

Reagovat
r.mrazik

presne

Reagovat
deporpepa

Vlček zraněnej?? To aby jste zase někoho koupili

Reagovat
doshcz

dalsi navrat Deliho

Reagovat
PL28

Zima to zatáhne a udělá + 10 bodů do tabulky

Reagovat
C-M@ster

kudela

Reagovat
Svandik68

Může mi někdo vysvětlit, jak se Knobloch dostal až do ligy? Hyský vypadá jako rozumnej chlap, tak snad si nepodřeže tímhle dřevem větev, protože jinak Karviná předvedla sympatický výkon.

Reagovat
Igli

S oběma goly mohl něco dělat. Všeobecně mě překvapuje, že si vždy najde angažmá.

Reagovat
Svandik68

Kdyby jen pustil góly, se kterými něco mohl dělat, tak by to bylo zlatý. Ale ten chlap měl hroznou rozehrávku, odhad na míč, výběhy byly šílenost. Ten je může stát klidnou údržbu.

Reagovat
Igli

tak zlaté moravce s ním minulý rok udělali tak 2 body :D

Reagovat
Skalda29

Knobloch může jít akorát tak chytat cigany do nedalekého Tesca ... To bude hrůza první zápas a total propadák, tak samo Holec první zápas a též vyběhl někam doprdele a dojebal zápas... Co to učí v té Karviné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele