Chance liga - souhrn 7. kola: Plzeň remizovala v Liberci, pražská S nezaváhala

31.08., 16:34, aktualizováno 01.09., 21:59
Komentáře a souhrny
El Hadji Malick Diouf (© SK Slavia Praha)

Plzeň na závěr sedmého kola v Liberci sice vyrovnala na 1:1. další branku už však nepřidala a zapisuje druhou ztrátu v sezoně.V sobotu dávala góly jen Sparta, v Hradci vyhrála 2:0 a pojistila si vedení v tabulce. V neděli na to zareagovala Slavia, která si poradila s Pardubicemi.

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:1

01.09.2024 20:00

Góly: 66. Marek Icha - 75. Matěj Vydra

Slovan Liberec remizoval v sedmém kole Chance Ligy s Plzní na vlastním hřišti 1:1. V atraktivní první půli se diváci U Nisy vstřeleného gólu nedočkali, po změně stran se nicméně radovali, kdy po obrovské minele Mariána Tvrdoně otevřel skóre Marek Icha. Přestože hráči Viktorie museli skousnout svůj první inkasovaný gól po více než 430 minutách, před premiérovou porážkou v této sezoně je zachránila nádherná rána Matěje Vydry.

Západočeši měli ve čtvrtek v Edinburghu v odvetě závěrečného předkola Evropské ligy plné ruce práce, nakonec však domácí Hearts zdolali i podruhé a zajistili si postup do ligové fáze. Nyní je čekal duel proti nevyzpytatelnému Liberci, který ale prohrál tři z posledních čtyř zápasů. Za Plzeň už navíc od úvodních minut nastoupily obě vzývané posily, ghanský útočník Prince Adu a stoper Svetozar Marković.

Jako první o sobě ovšem dali vědět domácí. Už v šesté minutě napřáhl kousek za vápnem Marios Pourzitidis a tvrdou ranou pořádně provětral rukavice Tvrdoně. Vzápětí se blýskl také na druhé straně Hugo Jan Bačkovský, když nejprve po dlouhém propadnutém autu vychytal Markoviče a následně zneškodnil také dorážku Adua.

Někdy kritizovaný gólman Liberce se zaskvěl také ve 22. minutě, kdy po centru z levé strany fantastickým reflexivním zákrokem vytěsnil razantní hlavičku Pavla Šulce. Několik minut před koncem úvodního dějství se už červenomodří po dobré reakci Adua na zadní tyči radovali, rozhodčí ovšem po dlouhém přezkoumávání odhalili ofsajd a gól odvolali.

Po změně stran tempo duelu poměrně opadlo a na výraznější moment se dlouho čekalo. Se vším zamávala až 66. minuta, kdy Icha vyslal před branku zřejmě nepovedený centr, jenže Tvrdoň si při pokusu jej skrýt v rukavicích naprosto nepochopitelně hodil míč do vlastní sítě a Liberec překvapivě vedl.

Čtvrthodinu před koncem se nicméně z úctyhodné vzdálenosti opřel do balonu střídající Vydra a k radosti plzeňských fanoušků srovnal. V samém závěru mohl vrátit vedení na stranu domácích Jan Mikula, jeho hlavičku po Ichově centru ale tentokrát zázračným způsobem vychytal Tvrdoň.

Stadion U Nisy tak nakonec hostil remízové utkání. Další ligový zápas čeká Liberec 14. srpna na hřišti Mladé Boleslavi, Plzeň přivítá téhož dne doma Teplice.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:2

01.09.2024 17:00

Góly: 20. Jakub Emmer - 26. Tomáš Ladra, 85. Lukáš Mašek

Navzdory slibnému startu podlehly Teplice v sedmém kole Chance Ligy hostům z Mladé Boleslavi 1:2. Obrat ve prospěch favorita dirigoval Vasil Kušej, jenž si připsal asistence na oba zásahy svého týmu. V posledních šesti zápasech napříč soutěžemi se tak 24letý křídelník přímo podílel na sedmi gólech.

Předzápasové situace obou týmů naznačovaly, že by se mohlo schylovat k zajímavému souboji. Teplice se potřebovaly vyškrábat ze sestupových pozic, kam po nepovedeném úvodu sezony spadly. Mladá Boleslav pak byla pod drobnohledem kvůli novému trenérovi Andreasu Brännströmovi a postupu do Konferenční ligy.

Rychlejší spád nabral zápas po 20. minutě, kdy Teplice otevřely skóre. Centr z rohového kopu vyrazil brankář Matouš Trmal jen na hranici pokutového území, kde číhal Jakub Emmer, který šikovným obloučkem přes celé vápno rozvlnil síť. Radost domácím ale nevydržela nikterak dlouho, hned za šest minut srovnal Tomáš Ladra. Ten těžil z práce Kušeje, jenž na hranici šestnáctky obral o míč Lukáše Havla. Po kličce předložil křídelník míč Ladrovi, který nezaváhal. I ve zbytku první půle se oba celky snažily tlačit dopředu. Více se to dařilo Mladé Boleslavi, ale ve většině případů scházela přesnost.

Ve druhém poločase se na první šance čekalo zhruba čtvrt hodiny. Kolem 60. minuty mohl ale hned dvakrát skórovat domácí útočník Abdallah Gning, nicméně jeho akrobatický pokus skončil těsně vedle brány, stejně jako střela ve vyložené šanci, kterou mu centrem připravil Matěj Radosta.

Aktivita a snaha domácích pokračovala i nadále, ale kýžený efekt v podobě gólu nepřinesla. Naopak, s velkou chutí hrající Kušej utekl po pravém křídle všem obráncům a před prázdnou branku předložil míč do jasné šance Maškovi, který svou brankou rozhodl o osudu celého zápasu.

Mladá Boleslav zapsala pod trenérem Brännströmem druhou výhru, zatímco Teplice se v reprezentační pauze budou krčit na předposledním místě tabulky. Skláře čeká v dalším kole 14. září náročný výjezd na hřiště Viktorie Plzeň, Mladá Boleslav doma přivítá v tentýž den Liberec.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Pardubice 2:0

01.09.2024 17:00

Góly: 45+5. El Hadji Malick Diouf, 49. Tomáš Chorý

Fotbalisté Slavie zvítězili v sedmém kole Chance Ligy nad Pardubicemi 2:0, a částečně si tak spravili chuť po vyřazení z Ligy mistrů. Jasnou převahu Pražanů zhmotnil Tomáš Chorý, jenž nejprve přihrál na úvodní gól El Hadjimu Dioufovi a druhou branku krátce po změně stran sám vstřelil. Jeho první dva ligové kanadské body znamenaly již páté po sobě jdoucí domácí vítězství sešívaných nad Východočechy od jejich postupu do nejvyšší soutěže s celkovým skóre 19:0.

Červenobílí sice v průběhu týdne podali v odvetě play off Ligy mistrů proti Lille heroický výkon, výhra 2:1 jim ale na postup do hlavní fáze nakonec nestačila. Nyní se tak opět museli přeorientovat na nejvyšší soutěž a pokusit se přidat další výhru proti Pardubicím, jimž dosud nikdy nepodlehli a hned sedmkrát je dokázali zdolat.

Do první nadějné pozice se dostal po velmi dlouhém nákopu Lukáš Provod, reprezentační záložník, jenž ve čtvrtek v Edenu podepsal novou smlouvu, se však zjevil příliš blízko gólmanovi, a ten jej vykryl. Patrně největší příležitost dosavadního průběhu měl zhruba po půlhodině hry Chorý. Tomu z levé strany nalil míč na malé vápno Diouf, který však levačkou z první poslal balon jen do tyčky. Nerozhodný stav nakonec ještě před odchodem do šaten prolomil sám Diouf, jenž se po přiťuknutí právě od Chorého zmocnil ve vápně míče a napálil ho do bližšího horního rohu.

Krátce po změně stran se branky dočkal také urostlý útočník. Po rohovém kopu vrátil Jan Bořil míč do malého vápna, kde se k němu prodrala právě letní posila z Plzně a pohotovým zakončením zvýšila. Ačkoliv to v tuto chvíli vypadalo, že má Slavia vše pod kontrolou, zničehonic přišla komplikace. Filip Prebsl zastavil unikajícího Štěpána Míška na hranici vápna nedovoleným způsobem a protože byl domácí zadák posledním hráčem, po intervenci videorozhodčího se musel poroučet do sprch. Jindřich Trpišovský následně stáhl hru na čtyři obránce, nadiktoval svým svěřencům zklidnit tempo hry a ti si i přes početní nevýhodu pohodlným způsobem udrželi náskok až do závěrečného hvizdu.

Celek z hlavního města tedy půjde do reprezentační přestávky s pátou ligovou výhrou v řadě. Po pauze se Slavia znovu představí 14. září v atraktivním zápase na hřišti Baníku Ostrava, zatímco Pardubice ve stejný den přivítají olomouckou Sigmu.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dukla Praha 0:0

01.09.2024 14:30

Góly: -

Karviná remizovala v sedmém kole Chance Ligy na vlastním hřišti s Duklou Praha 0:0. Střet týmů, které by se před reprezentační pauzou chtěly zabydlit v klidném středu tabulky, proběhl bez většího pozdvižení pro fanoušky. Dělba bodů byla po závěrečném hvizdu spíše úlevou pro hosty, kteří po výměně stran tahali za kratší konec provazu.

Oba týmy mohly jít do utkání s dobrým pocitem, ve svých posledních zápasech bodovaly. Karviná i Dukla se pomalu začaly namáčet do sestupových pozic a body, které domácí urvali s Baníkem a Teplicemi a hosté s Českými Budějovicemi, dodaly klid na práci. Bylo tak jasné, že ve vzájemném utkání na to budou chtít navázat.

Karviná si i přes územní převahu v úvodu nedokázala vypracovat větší příležitost, a tak mohli nečekaně udeřit hosté. Ti ve 25. minutě využili zaváhání obránců a Štěpán Šebrle s míčem pelášil po křídle, předložil jej ve vápně číhajícímu Murisi Mešanovičovi, ten však z dobré pozice trefil gólmana Jakuba Lapeše. Hra se poté vyrovnala, Dukla se totiž osmělila směrem dopředu. Velkých šancí však bylo v první polovině jako šafránu, diváky rozproudila alespoň střela Šebrleho, ta ale skončila těsně nad břevnem.

Druhý poločas začal opět aktivitou Karviné, která byla před uplynulou hodinou hry dvakrát velmi blízko brance, nicméně střela Davida Planky skončila těsně vedle tyče, následná hlavička Andrije Ražnatoviče pak rozvlnila síť jen z boku. Za deset minut těsně minul i Martin Regáli. Slovenský útočník zanedlouho pořádně protáhnul brankáře Dukly Matúše Hrušku, gól v těchto momentech skutečně visel ve vzduchu.

Po této zajímavé sekvence se hra uklidnila a jak zápas spěl ke svému závěru, bylo vidět, že týmy chtějí hlavně neprohrát, a tak se hrálo o něco opatrněji, byť Karviná ještě těsně před koncem dvakrát zahrozila. I tentokrát ale dojela na nepřesnost v zakončení, a tak utkání dospělo k bezbrankové remíze.

V Moravskoslezském kraji tak došlo k dělbě bodů. Hráči Karviné v příštím kole pojedou 14. září na hřiště Sparty, Dukla doma přivítá o den později Slovácko.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 2:2

01.09.2024 14:30

Góly: 34. Jan Kliment, 85. Jan Kliment (pen.) - 42. Matěj Šín, 50. Matěj Šín

V zápase sedmého kola Chance Ligy přivítala Sigma Olomouc na Andrově stadionu ostravský Baník. Atraktivní duel, který nabídl množství šancí, skončil dělbou bodů po remíze 2:2. V utkání zářili Matěj Šín s Janem Klimentem. Druhý jmenovaný si v narozeninový den připsal již sedmou trefu v novém ročníku Chance Ligy a vévodí tabulce nejlepších ligových střelců.

Obě mužstva vstupovala do svého posledního zápasu Chance Ligy před reprezentační pauzou v obdobném rozpoložení. Tabulkoví sousedé měli na kontě před vzájemným střetnutím 10 bodů. O něco lépe na tom však byla Sigma, která odehrála oproti svému soupeři ze Slezska o jeden zápas méně. Olomouc po výhře nad Mladou Boleslaví v minulém kole usilovala o vytvoření vítězné série.

V 17. minutě se nigerijský útočník Abdullahi Tanko dostal dobře načasovaným náběhem za obrannou linii domácích a jeho prudkou střelu na bližší tyč musel vytáhnout na roh gólman Stoppen. Brankář Sigmy se blýskl do konce první půle ještě dvakrát. Nejprve brilantním zákrokem ve 30. minutě zlikvidoval šanci Matěje Šína, o několik momentů později vytěsnil konečkami prstů střelu zpoza vápna v podání kapitána hostů Ewertona.

Následně však proti chodu hry udeřila Olomouc. Kliment se ve vápně vynikajícím dotekem zbavil obránce Matěje Chaluše a přesnou střelou poslal domácí do vedení. Hosté však do konce poločasu stihli odpovědět, když se po centru Jana Jurošky prosadil hlavičkou Šín.

Krátce po změně stran se 20letý záložník prosadil podruhé a poprvé v zápase poslal hosty do vedení. Střídající Jan Vodháněl v 67. minutě po dobré individuální akci málem vyrovnal. Prudkým projektilem nicméně orazítkoval pouze břevno branky Jakuba Markoviče. O pět minut později mohl rozhodnout Ewerton, který ale Juroškův centrovaný balón nezvládl umístit do odkryté brány. Domácím se v závěru podařilo vyrovnat, když Kliment po nařízeném pokutovém kopu přesvědčivě překonal Markoviče.

Klání mezi domácí Sigmou a Baníkem tak skončilo dělbou bodů. Obě mužstva nyní čeká dvoutýdenní reprezentační přestávka, Baník poté 14. srpna přivítá v domácím zápase pražskou Slavii, zatímco Olomouc čeká ve stejný den výjezd do Pardubic.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha 0:2

31.08.2024 20:00

Góly: 8. Lukáš Haraslín, 45. Albion Rrahmani

Fotbalisté Sparty dali v sedmém kole zapomenout na předešlou ztrátu se Slováckem a Pod lízátky porazili Hradec Králové 2:0. Klíčovým mužem zápasu byl hostující Albion Rrahmani, jenž při svém ligovém debutu nejprve přihrál na gól Lukáši Haraslínovi a poté sám udeřil. Sparťané tak zvýšili svůj náskok na dotírající Plzeň a Slavii na šest bodů, oba konkurenti však odehráli o dva zápasy méně.

Sparta navnaděná postupem po 19 letech do Ligy mistrů jela do Hradce s cílem napravit domácí zaváhání se Slováckem, jelikož v předchozím kole pouze remizovala 2:2. Neměla však jednoduchý úkol, jelikož domácí Pod lízátky dosud neztratili v nové sezoně ani bod. Hradec chtěl doma zapomenout na prohrané Východočeské derby s Pardubicemi, ve městě perníku se navíc vykartovali Tomáš Petrášek a Jakub Kučera.

Změna domácí sestavy se projevila už v osmé minutě, kdy z první větší šance udeřil Haraslín, jenž si po zmatku v obraně Východočechů našel odražený míč a umístil ho do pravého dolního rohu branky. Po půl hodině hry se přes pravou stranu prodral Ondřej Mihálik, jenž přihrál před bránu, kde stál úplně osamocený Adam Vlkanova, tomu se však nepodařilo trefit pořádně balon, a tak skóre zůstalo stejné. Na konci první půle dostal míč na hranici vápna Rrahmani, nijak moc nepřemýšlel, placírkou kopl do míče, poslal ho k pravé tyči a před odchodem do kabin uklidnil sparťany.

Druhý poločas zahájili lépe domácí, kteří se chtěli co nejrychleji přiblížit soupeři ve skóre. Po šťastných odrazech se k míči dostal Karel Spáčil, jeho pokus však těsně minul bránu. V 70. minutě zachyboval Qazim Laci a Lukáš Juliš se objevil sám před Peterem Vindahlem, dánský gólman však včas vyběhl a zneškodnil šanci ex-sparťanského forvarda. Krátce nato běžel sám na bránu Kryštof Daněk, který se snažil překvapit domácího brankáře lobem, ovšem nezamířil přesně.

Hradec tedy obhájci titulu podlehl a poprvé v sezoně doma nezískal ani bod. Své zaváhání může po reprezentační pauze napravit na hřišti Bohemians, kam zavítá 15. září. Sparta o den dříve vyzve doma Karvinou.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0:0

31.08.2024 17:00

Góly: -

Hráči Slovácka natáhli domácí neporazitelnost v aktuálním ročníku Chance Ligy. Jablonečtí přišli o sérii dvou venkovních vítězství v řadě a po bezbrankové remíze si na sever Čech odvezli bod. Největší příležitost zápasu sedmého kola přišla krátce před poločasovým hvizdem, kdy Patrik Blahút nastřelil břevno.

Sobotní odpoledne svedlo k souboji Slovácko proti Jablonci v rámci sedmého kola Chance Ligy. Domácí celek hájil dosavadní neprůstřelnost na domácím stadionu a Jablonečtí sérii dvou vítězství na venkovní půdě.

Slovácko vstoupilo do zápasu aktivně, již v sedmé minutě pořádně zatopilo jablonecké defenzivě. Nejprve si navedl do pokutového území Vlasij Siňavskij míč na pravačku, ale jeho pokus byl zablokován. Následně přišel z levé strany centr Marka Havlíka, ale ten našel pouze připravenou hlavu Nemanji Tekijaškiho.

Vzápětí se na druhé straně o slovo přihlásil David Puškáč, který po přihrávce Dominika Hollého zakončoval z otočky, jeho pokus projel kolem pravé tyče domácí branky do zámezí. Slibnou příležitost si ale Jablonečtí vypracovali na přelomu 20. a 21. minuty, kdy Bienvenue Kanakimana poslal z pravé strany prudký centr, který Michal Kohút srazil těsně nad břevno.

Největší příležitost prvního poločasu si připravili Jihomoravané, konkrétně Patrik Blahút, jenž vypálil z hranice pokutového území, ale jeho razantní projektil zastavilo břevno.

Druhá část nabídla vážnou situaci již ve 48. minutě, kdy se k hlavičce vyšrouboval Jakub Martinec, ale mířil mimo tři tyče. Okamžitě na druhé straně se o slovo přihlásil Michael Krmenčík, který hlavou těsně minul vzdálenější tyč.

Stoprocentní příležitost přinesla 74. minuta, kdy se k zakončení probojoval Puškáč, nicméně Milan Heča míč skvěle vyrazil. K další domácí nule mu poté odkopem ještě vypomohl Gigli Ndefe.

Nerozhodný výsledek potvrdil nelichotivou bilanci Slovácka proti Severočechům. Jihomoravané ovládli jediné z posledních sedmi vzájemných klání. Svěřenci trenéra Luboše Kozla po reprezentační přestávce přivítají na Střelnici České Budějovice. Slovácko jede na půdu Dukly.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 0:0

31.08.2024 14:30

Góly: -

Hráči Českých Budějovic prolomili v sedmém kole Chance Ligy čekání na první bodový přísun, když před vlastním publikem remizovali 0:0 s Bohemians. Jihočeši ani tentokrát nepodali herně dobrý výkon, alespoň za bod však mohli poděkovat hostujícímu Václavu Drchalovi, jehož pokus ze závěru první půle minul o centimetry levou tyč.

Závěrečné kolo před reprezentační přestávkou otevřel duel mezi trápícími se Českými Budějovicemi a pražskými Bohemians. Jihočeši v dosavadním průběhu sezony nezískali ani bod, navíc v posledním zápase dostali lekci z produktivity na půdě Dukly. Klokani jsou zatím lepší na venkovních hřištích, kde získali čtyři z celkových sedmi bodů.

Zápas začal velmi otevřeně, již v první desetiminutovce byly vidět na obou stranách hřiště slibné příležitosti. Nejprve se Milan Ristovski v sedmé minutě ocitl na hranici malého vápna, ale jeho pokus zablokovala budějovická obrana.

Poté si domácí fotbalisté vytvořili dvě odpovědi. Nejprve zakončoval z rychlého přechodu Quadri Adediran nad branku. Následnou akci rozjel v deváté minutě Marcel Čermák, když vyslal kupředu Adedirana, ten mu pak míč vrátil a tvrdou střelu kapitána českobudějovického Dynama byl nucen vyrážet Lukáš Soukup.

Obrovskou šanci si připravili Klokani ve 25. minutě, kdy Robert Hrubý dostal balon do šestnáctky, přehodil si ho na pravačku a vypálil těsně vedle pravé tyče brány Viléma Fendricha. Další zajímavou možnost přinesla 38. minuta, kdy rána Ristovského byla sražena pouze k Drchalovi, jenž z otočky minul prostor mezi třemi tyčemi.

Nadějnou příležitost druhého dějství přinesla až 56. minuta, kdy se ke střele z voleje dostala nová posila Bohemians Dominik Pleštil. Pokus křídelníka hájícího zeleno-bílé barvy ale skončil pouze v zámezí. Po hodině hry se také do šance probojovali Jihočeši. Samuel Šigut dostal na kopačky skvělou kolmici, ale jeho následné zakončení bylo pro Soukupa lahůdkou.

Bezbrankový výsledek vylepšil Pražanům bilanci na půdě Českých Budějovic, na níž padli šestkrát po sobě, přičemž poslední výhru z jihočeské metropole si Klokani odvezli v srpnu 2015. České Budějovice se ziskem prvního bodu sezony mírně uklidnily před reprezentační přestávkou a mají tak nyní čas na práci. Po reprezentační pauze je totiž čeká smrtící los, kdy vyzvou Spartu, ostravský Baník a Slovácko.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
7
6
1
0
16 : 6
19
2
Slavia Praha
6
5
1
0
11 : 1
16
3
Viktoria Plzeň
6
4
2
0
13 : 2
14
4
FK Jablonec
7
3
2
2
7 : 4
11
5
Sigma Olomouc
6
3
2
1
10 : 8
11
6
Baník Ostrava
7
3
2
2
7 : 5
11
7
1. FC Slovácko
7
2
4
1
4 : 5
10
8
FK Mladá Boleslav
6
3
0
3
12 : 8
9
9
FC Hradec Králové
7
3
0
4
5 : 7
9
10
Slovan Liberec
7
2
2
3
9 : 8
8
11
Bohemians Praha 1905
7
2
2
3
6 : 7
8
12
MFK Karviná
7
2
2
3
6 : 11
8
13
Dukla Praha
7
2
1
4
5 : 8
7
14
FK Pardubice
7
2
0
5
6 : 11
6
15
FK Teplice
7
1
0
6
7 : 15
3
16
Dynamo České Budějovice
7
0
1
6
1 : 19
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
Pablos

Hype Veselý už definitivní konec ? Minulej rok ještě nestačil, díky postu v repre... ale letos už to asi zhasne né ?

Reagovat
Grupma

Sedí na dvou židlích. Ne tedy že by na to neměl prdel, to zase jo, ale víš jak. Stejně to nemůže dávat oboje.

Reagovat
Pablos

Tím to není. Prostě měl super jednu sezonu... a pak už vše šlo jen dolu (jasný zase kádr tam neudrží pořád stejný)... líbí se mi třeba jak mluví a popisuje a hodnotí věci, fotbalu opravdu rozumí, ale nějákej trenerský mág to si nebude no... kádr má slušnej mi příjde. Jasný to co mu Drchal nedá za to on nemůže, ale asi chyba, že si z mužstva proti Dynamu nevypracují vyložené šance třeba 5-6 hráčů z týmu.

Reagovat
Grupma

Proti Franzovi se nikomu nehraje dobře

Reagovat
Axelrose

Souhlas

Reagovat
Svářeč

Já s ním teda viděl jen pár rozhovorů, ale přijde mu suverénně jako nejubrečenější trenér v lize...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Momentálně není v lize Jílek, tak je to celkem možné.

Reagovat
Profesor Ikebara

Jj, a navíc je kamarád s Jindřichem.

Reagovat
Transfermarkt

Radu nebereš jako ligového trenéra?

Reagovat
Mass

Jako by v tý repre jako druhej asistent měl takový práce?

Reagovat
Grupma

Tak Sparta to po repre pauze Budějkám pustí. "Chceme Budějky v první lize".

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Salfovic

Až v odvetě, aby mohl zase Franta kroužit po Letné

Reagovat
Aldeano

Reagovat
5PUR5

Bohemka z 18 střel 1 na bránu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Neschopové hopsaví

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
wwwx

Výsměch si zaslouží každý, kdo pustí Budějovicím body, takže Bohemka

Reagovat
Indio

bod dobrej

Reagovat
PavlíčeQ

zklamani, herne to neni uplne spatny ale ta koncovka je k placi

Reagovat
ratusek

Dnešní zážitek pro labužníky byl naprosto top! Klobása dobrá. Výkon obou kotlů taky. Smekám hlavně před domácími, 30 kusů při té nevyhnutelné tragikomedii v podobě sestupu se snažilo o atmosféru.

Klokani mě zklamali. Drchal je velmi špatný. Yusuf se snažil, ale nebavilo ho to. Ostatní to snad nebavilo vůbec. Výkon Budějek takový smutně zoufalý. Snaha tam je. Ale taktika kopněte to na Adedirana a koukejte se na něj, jak válčí mezi šesti zelenýma a modlit se za jiný než očekávaný konec akce, je slušně řečeno na hovno. Podpořili ho snad v jedné akci.

Bohemka právě naopak při jeho bránění má vzadu kolem šesti hráčů! V Budějovicích! To je na okamžité odvolání Veselého.

Akorát tedy hrát v tomhle od 14:30 je na kriminál pro toho, kdo to rozhodl. Já se potil na tribuně ve stínu, natož na hřišti na přímém slunci.

Budějovice tedy sestup. Je to jak tehdy Baník. Člověk furt doufá, ale ten sestup jednu sezonu už přijde

Reagovat
Coutinho10

ten čas je na nic no...já se zítra děsím i 17:00, to taky bude ještě výživný

Reagovat
Salfovic

Kde byl umístěn domácí kotel? Jsem četl, že je chtěl Kristek nahnat do nějaké ,,klece´´.

Reagovat
ratusek

Normálně za bránou na tradičním místě. Měli vlajky atd, snažili se. Líbilo se mi to. Klokani na tradičním místě a hodně jich bylo v sektoru vedle a jinak byli rozeseti po celé tribuně. Tak jsem si říkal, že takto to třeba na Spartě, Slavii a Baníku asi nefunguje

Reagovat
BaggioRoberto

Kotel uz to pres rok bojkotuje tak, ze stoji u zabradli ve vedlejdim sektoru a tam maji i vlajky. Oficialni kotel je prazdny.

Reagovat
ratusek

Počkej takže oni mají normálně sektor na kraji v té kleci? Jo ted se dívám, máš pravdu. Na plánku je to v rohu v sektoru A. Tak to se nedivím, že stojí normálně za bránou

Reagovat
BaggioRoberto

Ale oni drive chodili do toho sveho sektoru, ale pak zacali bojkotovat Koubka a to tak, ze se presunuli o sektor vedle. A Kristkovi rekli, ze v tom budou pokracovat, nevim presne proc, asi, ze mu neveri.

Reagovat
ratusek

Já jsem si včera říkal proč je tam ten vysoký plot a jakoby klec a nikdo tam neseděl. Tak už vím

Reagovat
ratusek

jak píše kolega, mají normálně sektor v kleci, ale stojí volně za bránou a ignorují nařízení Kristka

Reagovat
Neri04

"V 70. minutě zachyboval Qazim Laci a Lukáš Juliš se objevil sám před Peterem Vindahlem, dánský gólman však včas vyběhl a zneškodnil šanci ex-sparťanského forvarda."

Neni Julis jako Julis, coz...

Reagovat
Bex5

Exbratra exspartanskeho exforvarda

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Splést si hráče se stejným příjmením, to zavání rasismem

Reagovat
kilobyte

Reagovat
wwwx

Jenom, když je jeden z nich sexuální deviant.

Reagovat
Mass

Co má sexuální deviace společného s rasismem?

Reagovat
wwwx

Se zeptej Ferlanda.

Reagovat
Mass

Na rasismus si ale stěžoval Edouard a falešně obvinil (nebyl by první) někoho z rasismu, přitom sám je rasista.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Grupma

Včera Birmančevič naprosto neviditelnej.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Martin2626

Ani jeden gól těch sparťanských tepláků neměl platit

Reagovat
Transfermarkt

Popiš chybu

Reagovat
Profesor Ikebara

Prázdná dutina lebeční.

Reagovat
Martin2626

že to říkáš zrovna ty

Reagovat
Profesor Ikebara

Přijde mi jak někteří v jiných diskusích. Snaží se jen rozdmýchávat diskusi, aby se klikalo.

Reagovat
Martin2626

tobě nikdy nic nepřijde(nedojde). Ty to tady rozdmýcháváš to svoji debilitou.

Reagovat
Bruny

Popiš chybu

Reagovat
Pablos

Nepiš tu už

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
AjaxFans

Kliment

Reagovat
Pablos

*Kiment, Kliment

Reagovat
Pesojen

Reagovat
ratusek

Ewerton

Klíma

Baník

Reagovat
Luc-Luc

Kliment jede bomby Sigma!

Reagovat
PavlíčeQ

odehrano samozrejme jen par kol a rozdily v tabulce nicotny ale neveril bych ze prvni repre pauzu stravime na ctvrtym miste, na to jak mame uzky kadr a slabouckou koncovku tak kozel zatim kouzli

Reagovat
Grupma

Je to kozelník

Reagovat
Mönchengladbach

Kouzelball

Reagovat
BaggioRoberto

Mezi prvnim a ctvrtym mistem je rozdil 8 bodu po sedmi kolech. Zato mezi ctvrtym a jedenactym jenom 3 body, to je jeden zapas. To zase bude paralympiada o 4-6 misto.

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Má tu nejlepší motivaci.

Reagovat
Feind

hapal se jara nedozije

Reagovat
Grupma

Stejně je to srandovní, jak se ty věci občas vyvinou. Expreska:

05.06.202417:53

Rrahmani na cestě do Slavie?

Slavia je podle rumunských médií blízko k dohodě s Albionem Rrahmanim z Rapidu Bukurešť. Nabídky na 23letého reprezentanta Kosova nicméně měly poslat také skotské Rangers FC a Aston Villa.

Reagovat
thewall

Tradičně skvělá domácí atmosféra v Olomouci. Ten jejich kotel je srandovní.

Tradičně zahozené šance a situace, které měly vést ke zvýšení náskoku. Klímu už v životě nechci ani vidět. To není jen o zakončení ala malá domů, ale on posere totálně všechno.

Reagovat
veikko

Jo, ještě zhruba dva týdny zpátky jsem si říkal, že ještě není třeba ho odepisovat, protože v minulosti dokázal být platný. Teď už fakt není, je totálně ve všem špatný a jen se to zhoršuje. V prevku se hejtoval Kubala, přitom ten pořád platný je a hrát s Tankem, tak mu ty šance vytváří. Jenže když nastoupíš s takovým jelitem jako Klíma a k tomu Buchta taky neměl nejlepší zápas, tak co tam pak máš vymýšlet.

Reagovat
thewall

Já Klímu v začátcích bral, ale dnes jsem nad ním definitivně zlomil hůl. A Tanka bych taky poslal pryč i zadarmo. Dnes sice nebyl tak špatný, ale ten má Klíma level už hodně dlouho. Na něm zůstala ligová jen rychlost a to ještě s přimhouřenýma očima.

Reagovat
icemike

Ta minulost je už asi starší jak 2 roky...

Reagovat
kbtk23

Je to bohužel tak. Já mu věřil, doufal jsem že se do toho po zranění dostane, ale už jsem nad ním taky zlomil hůl

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejhorsi atmosféra na tribune Sever za tech posledních 8 zápasů od 2. ligy nebo kolik jich bylo…. Samozřejmě, v tom horku a čekání 40 minut na vodu to asi neslo jinak… ale moc se nám nechtělo a typek co tam zkolaboval o svacine je doufám OK.

Reagovat
thewall

Ani mi nepřišlo, že by byl nějaký rozdíl, ale to možná bude tím, jak se mi zhoršuje věkem paměť

Přišlo mi, že se zbytečně "jebala" Olomouc, když šlo v podstatě o hru a chování Klimenta a jeho nekritického obdivovatele rozhodčího. A moc jsem nepobral, proč se při děkovačce jebala Slavia...

Reagovat
HorajzmAmmann

k poslední větě - jednalo se o "pozvánku" na příští zápas doma.

K Olomouci, ta se jebala proto, že prý "domácí" dost často berou šály děckám a pak se tím chlubí v sektoru jaký jsou velký chuligáni... co jsem tak pochopil.

Reagovat
thewall

Dík za info.

Reagovat
El Cid z City

Pořád je každej druhej banikovec na výjezdu fetka nebo se to už trošku vobměnilo?

Reagovat
thewall

Na výjezdy jezdím do Ostravy. Bydlím v Olomouci Nebudu ten pravý na odpověď. Navíc zápasy v Olomouci jsou specifické tím, kolik lidí dorazí. Včera nás mohlo být zase mezi 3-4 tisíci. Ta směsice lidí je pak hodně pestrá. Od malých děcek až po důchodce.

Reagovat
ratusek

Takže i nějakým způsobem přeješ Olomouci?

Reagovat
thewall

Sigma je mi u ..., tedy lhostejná Bude fajn, když zůstane v lize, ale jen z toho důvodu, že 1x ročně hostí Baník.

Ale město Olomouc mám rád a moc.

Reagovat
ratusek

A chodíš i na ostatní ligové zápasy?

Reagovat
thewall

Na Sigmu chodím jen, když je tu Baník. Mám ji v kategorii týmů, které ve mně nevyvolávají žádné emoce. Ani negativní, ani pozitivní.

Reagovat
ratusek

Příští rok plánujeme dovolenou v Olomouci. Tak se na tebe obrátím s doporučením ohledně ubytování

Reagovat
thewall

Nevím, jestli budu ten správný člověk. Moje poslední "komerční" ubytování v Olomouci bylo téměř před 20 lety v hotelu Alley (svatební noc ve VIP apartmá)

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc mi je jedno, ale ten jeden výjezd na tu jejich tribunu by v lize chyběl

Reagovat
thewall

Možnost mít celou obří tribunu je skvělá. A navíc je to zlatý důl

Početnější ligový výjezd než ty olomoucké byl snad jen ten v mistrovské sezóně na Spartu, kam dorazilo taky cca 4k chacharů. Tolik míst už nám nikdo nikde nedá, než v OL.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom fetky...

Reagovat
ACSeRw!n

pochybuju... FC Toulen Ostrava

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře zvládnuté oslabení, snad zranění Schranze nebude vážné. Dobrý výkon Provoda dnes

Reagovat
Moshe Dajan

Teplice snad konečně sestoupí ten nechutný rebrand byl poslední kapka na cestě do pekel

Reagovat
monty25

Že na tom má zájem zrovna fanoušek Las Palmas, Freiburgu a Twente. První sezona s rebrandem byla náhodou úspěšná.

Reagovat
Mass

Úspěch neúspěch, to logo se mi pořád nelíbí. Je jak generický logo z FMka.

Reagovat
monty25

Já si na něj zvyknul docela rychle.

Reagovat
Pablos

Já si taky zvykl a ve výsledku je docela v poho. Šílenej je ten Liberec.

Reagovat
kilobyte

Hlavně je určitě lepší než to předchozí.

Reagovat
Coutinho10

zase po evropským zápase nic moc, ale důležitý gól do šatny Malicka a pak na začátku 2. půle Chorase, který nás uklidnil a byl vlastně klíčový, protože pak o jednoho méně by bylo riskantní mít náskok jenom jednoho gólu, takže povinnost před repre pauzou splněná

Reagovat
$dolar$

Bod beru, druhej polocas jsme měli spatnej. Škoda těch sanci z prvního. Jsem zvedavej, jestli bude dál chytat Tvrdon.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tvrdon hroznej pech, jinak vychytal vsechno a jeste vyslal do uniku Jirku, kterej mohl rozhodnout (Pechanec a VAR wtf).

Reagovat
PL28

Pak se diví že hráči tomu občas přidají a spadnou..tady jasný faul na Jirku, který to ustál, ale jasně ho to v zakončení rozhodilo, a nic. Spadnout, tak to piskne a ještě bude spekulovat jestli to není červená.

Reagovat
Pablos

Ten by byl schopen gestikulovat, ať vstává

Reagovat
Mass

To asi těžko, když ukazoval výhodu.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
Salfovic

Pechanec dneska top formička Nejlepší byla ta situace, jak někdo visel na Jirkovi, že mu málem svlékl trenýrky, a žlutá nikde

Reagovat
Mass

Za to by mohla být podle jistého výkladu pravidel i červená.

Reagovat
lampas

Remíza spravedlivá, výkon konečně celkem obstojný.

Reagovat
insane

Slovan načíná novou éru s novym majitelem, trenérem a zajímavym mužstvem, a na Viktorku přesto přijdou 3 tisícovky lidí? Ten Liberec je v tomhle fakt ztracenej, tam chodilo málo lidí i když se hrálo o titul. Asi čekají na LM, aby to konečně aspoň jednou vyprodali.

Reagovat
kilobyte

Kania to stejně prodá jako úspěch. Protože podle jejich dat je tam určitě nějaký nárůst.

Reagovat
Selänne

Dvacet let sraní na fanoušky se musí někde projevit.

Reagovat
Miguel19

Asi zase blbej čas, jak tu minule někde konstatoval.

Reagovat
HorajzmAmmann

3000? Stejně bylo dneska na fotbale i chacharu. Nevidím v tom problém.

Reagovat
lampas

Lidi bylo dost, zhruba dvojnásobek co by na podobný zápas přišel loni a min. polovina stadionu byla zaplněná (jiný klub v lize by nahlásil návštěvu 5,5k). Čas byl naprosto strašný a Plzeň navíc není žádný atraktivní soupeř (pro místní fanoušky).

Reagovat
John Obi Mikel

Jiný klub v lize by nahlásil návštěvu 5,5

Reagovat
kilobyte

Jasně Liberec je jediný, který počítá příchozí. Teda pardon, příchozí plus 10%.

Polovina stadionu fakt zaplněná nebyla.

Reagovat
ratusek

Objektivně je třeba říct, že ta tribuna naproti kameře byla zaplněná celkem obstojně. Dříve byli lidi jen uprostřed a po stranách minimálně.

Reagovat
kilobyte

I tak byla dost prořídlá. A když kamera zabrala kraje tribuny pod sebou, tak tam taky nikdo nebyl. Polovina nebyla zaplněná ani náhodou.

Reagovat
insane

Ta tribuna naproti kameře fakt nebyla zaplněná zrovna důstojně, jinak by mě nenapadlo hned hledat počet diváků.

Reagovat
ratusek

Důstojně v porovnání s minulýma sezonama

Reagovat
lampas

Severní tribuna byla téměř komplet plná, jinou tribunu naproti kameře nemáme

Reagovat
kilobyte

Vždyť ty krajní sektory byly v podstatě prázdný. To už ti chybí asi čtvrtina kapacity jen na tomhle.

Reagovat
ratusek

Uvědomte si, že v porovnání s minulýma sezonama je ta tribuna prostě plnější. Nevím, co tu řešíme

Samozřejmě je možné, že narvali lidi naproti kameře, aby ten stadion vypadal plnější. To nezpochybňuji

Reagovat
kilobyte

To je možný, že loni tam bylo míň lidí. Ale to neznamená, že teď tam byly plné tribuny.

Všude to propaguje, Kania si mastí na sociálních sítích triko, jak to dělá dobře, protože má velký dosah. Pak přijde zápas a lidi nikde. Tak poplive ostatní, že si vylepšují čísla a sám si tam přidá 10%.

Reagovat
ratusek

Však já s tebou souhlasím. Objektivně je však potřeba uznat, že ta tribuna naproti kameře je prostě obsazenější než minulé sezony. Jak to bylo všude okolo nevím. Za levou bránou není nikdo (asi se tam neprodávaly lístky), za pravou bránou je tam ani ne půlka lidí a za kamerou nevím. Z jednoho záběru ze sestřihu na O2TV to taky není žádná hitparáda.

Takže ano, návštěva žádná sláva, to souhlasím.

Reagovat
kilobyte

Tak já většinou vidím Liberec doma jen když tam hraje Sparta. Takže plnější tribunu si představuji jinak. Když to důkladně projdeš, tak tam chybí minimálně třetina.

Reagovat
Axelrose

Jenže na Spartu a Slavii i na tuhle tribunu dorazí spousta fans těchto klubů.

Mi, když jsme tam spustili červená/bílá, tak nám odpovídala většina ostatních tribun.

A myslím si, že s vámi je to stejné, jenom se změní pokřik.

A to si myslím, že Plzeň nedá.

Reagovat
kilobyte

Jasný. Jen že si právě kvůli tomu představuji plnou tribunu trochu jinak.

Reagovat
Axelrose

Reagovat
lampas

Ujišťuji, že třeba na zápase s Pardubicemi tam byla min. dvojnásobná návštěva, jak by přišla loni (to dle obsazenosti okolo sebe a front na pivo prostě poznáš). Včerejší zápas se kvůli termínu těžko posuzuje, loni se hrálo s Plzní normálně v sobotu odpoledne. Jako návštěvy kolem 3k jsou možná některým k smíchu, ale furt to Kania meziročně zdvojnásobil

Reagovat
Transfermarkt

Kámoš mi včera psal, že tam nejde, že 350,- za lupen nedá. Mě to tedy na Slovan přijde taky hodně

Reagovat
naheCZ

Jako 350 je teď nějak moc peněz? Kdyby to někdo řekl před 10 lety, tak ok, ale dnes mi to přijde normální částka za vstupenku na prvoligový fotbal...

Reagovat
Puskas

A nemají to odstupňované podle kvality soupeřů jako na Baníku, že se platí za soupeře?

Reagovat
deporpepa

V pardubicích jsem na Plzeň platil asi 300, takže asi OK.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lampas

To naprosto chápu, ceny lístků za poslední léta neskutečně ustřelila a podle mě to výrazný vliv na úbytku diváků má taky.

Reagovat
Franta Jetel

V Liberci se chodí na hokej

Reagovat
insane

Je to 100tisícový město, hokejová sezóna ještě ani nezačala. Ještě mě teda baví ten argument, že v Libereci (a Jablonci) je oblíbenější lyžování a celkově individuální sporty. Nevim, fakt už nevim, kdy by ten stadion (pro 9 tisíc lidí) měli fanoušci zaplnit, než v létě večer proti Plzni, která se zrovna dostala do EL.

Reagovat
Witcher

Tak je pravda že tam určitě sportuje víc lidí než v ostatních městech

Reagovat
inferno08

Jj, v neděli ve 20h je Liberec liduprázdný, protože všichni někde sportují. To v Plzni všichni od pátku sedí v hospodě a čekají na fotbal. Tady nikdo nesportuje.

Reagovat
Luka3enko

Reagovat
Marisic

jako fanouškovsky se musí Plzeň strašně pochválit. Jako jasně svýho času se dalo říkat, že tam choděj akorát fanoušci úspěchu, ale to už taky ne úplně platí. Atmo se zvedlo fakt solidně, ten kotel není vůbec špatnej. Je to tam sice tišší než na Spartě nebo na Slavii, ale fakt super. Liberec by to moh mít podobně, taky měl nějaký tituly, taky maj slušnej stadion, ale vůbec to tam tak není. Největší průser je ten rozdělenej kotel, to je fakt šílený

Reagovat
ratusek

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Witcher

Spíš tam lidi něco sami něco dělají než že by trávili čas sledováním někoho jiného.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
kilobyte
Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
delfin

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Reagovat
deporpepa

Luxus,...

Reagovat
vestinustarychdubu

Me to dneska bavilo, slusnej fotbal z obou stran, atmosfera i vzhledem k poctu divaku, po dlouhy dobe fotbal po setmeni s osvetlenim. Bohuzel chybi sikovnejsi utocnik, nebo proste kladivo do vapna. Nicmene zacina to mit parametry a tempo drzi cely zapas. Hugo dneska taky podrzel. Pechanec zmatenej na obe strany.

Ze stadionu a prubehu trochu pocit, ze bod je mozna lehce ztrata, ale bod a minimalne vyrovnana partie s Plzni se pocita, je na cem stavet. Chtelo by to uz ale nekde potvrdit a nasbirat nejaky body, nebo udelat povedenou snuru.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Puskas

Stojí přímo u toho...

Reagovat
ratusek

Ty vole. Je ten hráč v pořádku? To je na kriminál

Reagovat
kilobyte

Snad jo. Nikde jsem nic nenašel. Bylo to v posledních minutách zápasu. DK to zas zahraje do autu, že hráč byl potrestaný žlutou a když nedošlo k zranění (snad ne), tak to nemůžou řešit.

Reagovat
ACSeRw!n

videl sem nazivo na stadionu a fakt humus.. slusny kungfu na ukonceni kariery.. rozhodci byl mimo celej zapas

Reagovat
inferno08

Tpc... Jak vůbec dopadl ten hráč, co mu loni v Kroměříži zlomili lebku? Už hraje nebo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele