CHARLTON SE BENTA NEVZDÁVÁ

08.05.2007, 18:00
Aktuality
Nad Charltonem se včera zavřela pomyslná hladina, Addicks doma v souboji 37. kola Premier League podlehli městskému rivalovi Tottenhamu 0:2 a minimálně na rok se tak loučí s anglickou klubovou elitou. Vedle prvoligové příslušnosti Charlton přijde i o své hvězdy, ta největší by ale mohla zůstat...

"Stejnou situaci jste viděli s Andrewem Johnsonem. To, o co se chceme pokusit, je vrátit se zpět co nejrychleji a s nejsilnějším týmem, ale je nemožné odpovědět na tuto otázku teď," nechce se výkonný ředitel Addicks Peter Varney vzdát reprezentanta Darrena Benta a připomíná případ Andyho Johnsona, který před dvěma roky i přes sestup zůstal v kádru Crystalu Palace.

"Okolo Darrena je tu spousta jestli a ale, je to anglický reprezentant a určitě bude chtít hrát na té nejvyšší úrovni. Jeho odpověď ještě neznám, ale chceme udržet ten nejsilnější tým. Musíme zůstat pohromadě. Téměř sedmnáct tisíc fanoušků již obnovilo své permanentní vstupenky, a to ještě nevěděli, zda budeme hrát v Championship nebo Premiership. To ukazuje důvěru, jakou mají v klub a zvláště v Alana Pardewa," pochvaluje si Varney přístup fanoušků.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrozná škoda, že spadli

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem jim sestup nepřál, ale prioritou je pro mě udržení West Hamu, takže z tohohle hlediska kladivářům odpadl další soupeř. Už jen Wigan a bude hotovo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele