Chceme skončit mezi nejlepšími pěti, hlásí útočník Lazia Klose

04.11.2014, 17:47
Aktuality
Lazio se v letošní sezoně může soustředit výhradně na boje na italské frontě a zatím se mu to daří na jedničku. Římský celek nezvládl ideálně vstup do ligového ročníku a v prvních čtyřech zápasech třikrát prohrál, od té doby ovšem šly výkony a výsledky nahoru a svěřenci Stefana Pioliho poskočili na třetí místo tabulky...

Lazio naposledy včera porazilo doma 4:2 Cagliari. Po první půli vedlo 3:0 a po změně stran dovolilo soupeři snížit na rozdíl jedné trefy, dělba bodů se ale nekonala, v nastavení totiž pečetil domácí výhru záložník Emerson. Jedním z hlavních hrdinů duelu byl autor dvou gólů Miroslav Klose.

"Je to důležité vítězství. V první půli jsme pracovali hodně tvrdě a zasloužili si vyhrát. V Laziu jsem čtvrtým rokem a vidím práci, kterou odvádíme na hřišti. Chtěli jsme se posunout na třetí místo a onu touhu jsme také dokázali. Jdeme zápas od zápasu, chceme skončit mezi nejlepšími pěti," prohlásil zkušený německý útočník.

Někdejší německý reprezentant byl v průběhu kariéry zvyklý nastupovat v základní sestavě a do ideální jedenáctky v případě stoprocentního zdravotního stavu patřil rovněž v Laziu. To už neplatí v letošní sezoně, celý zápas odehrál Klose jenom dvakrát.

"Jestli chci hrát více? Hrát chce každý a všichni máme možnost si vysloužit důvěru trenéra. Ten rozhoduje," nechal se dále slyšet Klose.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

borec!!

Reagovat
salaminoo

otázka pro někoho kdo je sleduje..je to reálné?

Reagovat
10

je

Reagovat
Milan.B

je

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezonu muže byt treti skoro kdokoliv...tymum z Janova ych to přál, ale podle me se zvedne Inter a Fiore

Reagovat
lucius6

rozhodně ano, teda aspoň co se týče EL, dle mého názoru bude klíčová kondice hráčů a počet zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho v Laziu nebyl tak kvalitni tym. Kdyby Lotito navic v zime privedl jeste jednoho kvalitniho stopera k de Vrijovi, veril bych, ze to treti misto udrzi az do konce.

Reagovat
Pipo123

Já som nejak neveril posilám ako Biglia, De Vrij, ale zápas od zápasu hrajú lepšie, hlavne De Vrij hraje výborne, na svoj vek si to dáva skvele a pritom lopta mu nerobí problém, ten raz pôjde do PL za poriadnu sumu. Navyše ten futbal tento rok baví a pre mňa je to po AS zatiaľ najlepší futbal v lige čo hráme, padá hodne gólov, pekné akcie, troška zmena oproti Petkovičovi a Rejovi

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, zatim to vypada vyborne. Prave proto bych chtel, aby Lotito jeste nasel penize na jednoho stopera. Gentiletti je minimalne na pul roku mimo, Novaretti na to nema, Ciani jako nahradnik ujde, ale zadna velka slava to neni. Cana mi na stoperu vzdy prisel jako zaskok, neni to jeho primarni pozice. Druha moznost je na stopera posunout Radua, ale vzhledem k jeho zdravi to taky podle me neni idealni reseni. Kazdopadne Pioli zatim odvadi skvelou praci.

Reagovat
lucius6

3 fanoušci Lazia? Wou zdá se, že dobýváme EF

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

OT: Bernardeschi na půl roku mimo hru

Reagovat
M11

a ja se tesil ze se zacne prosazovat i v Calciu

Reagovat
10

Cenzo ho stejně dost nepochopitelně moc nestavěl, ale intak je to nahovno, na něj jsem se hodně těšil a věřil mu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě dost mrzí. Doufám, že bude v červnu schopný hrát, chci se na něho jet podívat.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Kepy_FCB

Lazio do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Každoročně ty samé láry fáry. Holt si zase (jako každou sezónu) prožijí svou chvilku na slušné pozici, aby to pak ke konci sezóny poslali do totálních sr*ček mimo jakoukoli příčku zajišťující evropské pohary. Zase si jednou, jako každou sezónu, prožijí svůj jeden článek na eurofotbalu. Přitom tady stačí zase jeden pokažený zápas a jsou skoro uprostřed tabulky.

Reagovat
Pipo123

Tento rok to je iné, nehraje sa EL, hráči majú čas na oddych a prišli viaceré posily, nás vždy na konci sezóny položili zranenia, hlavne teda Kloseho a obrany, tento rok to dúfam bude iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych proti.

Reagovat
smazaný uživatel

splnitelný cíl Grande Mira!!

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz prestoupis, tak mozna ano

Reagovat
bayern987

A kdo by jim to pak vystřílel?

Reagovat
bayern987

MIRO!!! Věřím že to vystřílíš!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Po pol roku sa to tam vykryštalizuje, osobne si myslím, že v januári odpadnú. A vlastne, vtedy sa bude aj lámať chleba

Reagovat
10

Fabio Cannavaro ‏@fabiocannavaro 2h2 hours ago

Chinese Super League champions Guangzhou Evergrande officially unveiled Fabio Cannavaro as their new coach

Reagovat
Pettirosso

Nuovo Lippi

Reagovat
DelPiero137

Som zvedavy ako sa mu bude darit. Zatil bol Marcellov asistent. Ma nato?

Reagovat
Kaka14

este ste nehrali podla supisky s najsilnejsimi v lige, okrem AC, ktory ste prehrali...

Reagovat
Pipo123

Bolo tam Udine aj Fiorentina, ktoré majú svoju kvalitu, rozhodujúci bude január kde máme AS, Neapol, Doriu a Inter nejak sa tých najlepších v lige nebojím, bo na tých sme pomerne často vedeli dobre zahrať, hlavné čo je rozdiel oproti predchádzajúcim sezónam je že porážame slabšie kluby

Reagovat
Vtáky cez tepláky

treba ešte podoktnúť, že prvé zápasy hralo AC ako z veľkej knihy, asi najmä vďaka menézovi ktorý hral parádne. Teraz by AC podľa mňa dostalo, čo konštatujem nerád.

Reagovat
Kaka14

nerad to vravim, ale od kedy Pipo stavia Toresa, tak najma Menez a aj Honda isli vykonom dole....

Reagovat
snuff24

Diego Abatantuono (milánský herec a historik): "Milánské derby bude výzva mezi chudými. Takové bezdomovské derby." bohužel

Reagovat
M11

Kwadwo 15 dni out

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

fanta vysledky na foru A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele