Chci být součástí dalších úspěchů, řekl po prodloužení smlouvy Ramires

29.10.2015, 22:04
Aktuality
Fanoušci Chelsea dostali alespoň jeden důvod k radosti. Trápící se celek prodloužil smlouvu se záložníkem Ramiresem, jenž by měl nyní na Stamford Bridge zůstat do roku 2019...

Brazilský reprezentant si na evropské scéně udělal jméno během působení v lisabonské Benfice, odkud se záhy po pouhém roce stěhoval do londýnského velkoklubu.

Vyjma minulého ročníku pak Ramires patřil mezi neodmyslitelné články základní sestavy Chelsea, se kterou vyhrál Ligu mistrů, Evropskou ligu nebo anglickou nejvyšší soutěž.

Původní smlouva měla 28letému středopolaři vypršet na konci příští sezóny, nyní by měl Ramires za Blues nastupovat ještě o dva roky déle. "Během posledních pěti let jsem s Chelsea vyhrál prakticky všechny možné trofeje. Doufám, že budu součástí i mnoha budoucích úspěchů," prohlásil Ramires, jenž také během letošního ročníku plní spíše roli náhradníka.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (660)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele