Chci se letos vrátit do hry, vzkazuje Meier

08.03.2018, 23:52
Aktuality
Eintracht Frankfurt prožívá hodně vydařenou sezónu, jeho kapitán Alexander Meier však má za sebou zřejmě nejhorší období ve své kariéře. Zkušený kanonýr je ale nyní zpátky a do konce sezóny chce hrát...

Odchovanec Hamburku během letošního ročníku zatím neodehrál ani jeden jediný zápas, když se léčil ze zranění kotníku, onemocnění boreliózou anebo problémů s chodidlem.

Meier se však dokázal uzdravit a ve středu zasáhl do přátelského utkání, ve kterém "Orli" přehráli třetiligový ruský klub Kazanka Moskva 5:3. Zkušený veterán odehrál 16 minut.

Dlouholetá opora hesenského mužstva pak má před sebou jediný cíl - ještě letos se vrátit na bundesligové trávníky. "Pokud by to nebylo cílem, každý den by nemělo smysl podstupovat rehabilitaci," potvrdil jasný cíl Meier, jenž má kontrakt do konce sezóny.

"Všechno se hrozně táhlo. Je hezké opětovně nastoupit do zápasu," řekl útočník po krátkém vystoupení. "Není však co slavit. Po devíti měsících na marodce mám za sebou týden týmového tréninku. Musím znovu nabrat sílu a doufám, že noha zůstane bez bolesti," vyhlásil Meier, který byl během uplynulých měsíců dokonce spojován s uzavřením kariéry.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele