Chiesa na odchodu z Juventusu. Nebyl v nominaci z přestupových důvodů, vysvětlil Motta

04.08., 11:11
Aktuality
Federico Chiesa je na odchodu z Juventusu. (© AFP)

Juventus rok před vypršením smlouvy pravděpodobně opustí Federico Chiesa. Blížící se odchod šestadvacetiletého italského reprezentanta potvrdil kouč Thiago Motta, jenž křídelníka nenominoval ke včerejšímu přípravnému utkání s Brestem (2:2).

Chiesa za sebou nemá špatnou sezonu, devět ligových gólů je jeho maximem v turínském klubu a celkově druhým nejlepším počinem od sezony 2019/20, kdy se za Fiorentinu trefil desetkrát. Nový trenér Thiago Motta ale s křídelníkem nepočítá a vzhledem ke končící smlouvě je na odchodu.

Rodák z Janova vynechal soustředění "Staré dámy" a nezasahuje ani do přípravných utkání. Po sobotní remíze 2:2 s Brestem přitom Motta potvrdil chystaný přestup Chiesy. "Chiesa je mimo hru z přestupových důvodů, stejně jako ostatní, kteří chyběli v nominaci, až na zraněného Fabia Mirettiho."

Chiesa není jediným, kdo turínský klub opustí, nové angažmá si hledají rovněž Tiago Djaló a Hans Nicolussi Caviglia, kteří by však - na rozdíl od slavnějšího spoluhráče - měli odejít na hostování.

"Vyjádřili jsme se k nim jasně. Jsou talentovaní, ale musí si najít jiné možnosti, kde dostanou více herního času. V případě Chiesy a ostatních už bylo rozhodnuto," vysvětlil Motta.

Juventus vzhledem ke končící smlouvě za Chiesu žádá 20 milionů eur, přesto neeviduje větší zájem. Mluvilo se o AS Řím, jenž se ale rozhodl z Turína upřednostnit Matíase Soulého, spekulovalo se také o Tottenhamu a dalších anglických klubech, oficiální nabídka však nedorazila.

Vyjma uvedené trojice by neměli dres "Staré dámy" nadále oblékat ani Wojciech Szczęsny, Mattia De Sciglio, Daniele Rugani, Arthur Mělo, Filip Kostić a Weston McKennie.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net, x.com/FabrizioRomano

Komentáře (206)

Přidat komentář
juveforever

Chelsea má úzky káder vraj. tam by mohol byť záujem

Reagovat
O.Giroud

Takého dedka určite

Reagovat
Beči

Je mu 26

Reagovat
icemike

Přesně pro to

Reagovat
Sigma Olomouc

Dědek

Reagovat
Uwe háže buly

Není mu 18 a je běloch.

Reagovat
eder

Motto, no toto?!

Reagovat
kitas

Reagovat
kitas

Reagovat
kitas

Reagovat
10

Riskantní rozhodnutí, provedení naprosto tragické, nedůstojné, nedomyšlené...

Tohle reálně směřuje k tomu, že jeden ze 3 nejhodnotnějších hráčů v kádru, za kterého se zaplatilo 50m, za rok podepíše zdarma někde jinde, dost možná v týmu největšího rivala, a tuhle sezonu bude na tribuně. Ten zájem o něj totiž očividně není takový, jaký si asi maestro Giuntoli a spol. mysleli.

Nemluvě o tom, že za něj 2 týdny do začátku ligy není náhrada a všichni pokémoni, o kterých se za něj píše, jsou nejen horší, ale zároveň stojí 35m+.

Myslím, že si Giuntoli s Mottou vytvořili naprosto zbytečný problém. Ten tým jich má pořád tolik a zásadnějších, že je tohle opravdu těžko pochopitelné...

Reagovat
Raffaello

Problém je, že nechce podepsat smlouvu. Kdyby ji podepsal, tak se k němu staví jinak. Je úplně jedno, že se před týdnem oženil, mentálně je to pořád malý dítě. Kdyby měl koule, podepíše prodloužení o rok, s menším platem, a vsadí sám na sebe. Nehledě na to, že on ani není ochotný připustit to, že dělá něco špatně, že měl špatný přístup, nebo že by se změnil ku prospěchu týmu. Zájem z jeho strany nula.

Reagovat
10

Tohle je ale takový vytváření fake news, protože to nikdo neřekl nebo nenaznačil. Kdyby to tak bylo, tak by ho Giuntoli nebo Motta propálil. A moc reálné mi to nepřijde, vzhledem k tomu, že musí vidět, jaký o něj je zájem a že jde většinou o týmy bez LM.

Všichni mluví od začátku o tom, že se Mottovi nehodí do systému, že s ním nepočítá a dal svolení k jeho prodeji. Pak prostě žádné nabídnutí nové smlouvy nebylo na stole. Stejně jako u Dybaly.

Reagovat
Raffaello

Já to myslel z jeho strany. Projevit zájem, že chce hrát. Vždyť trucoval a dělal ze sebe oběť už poslední rok pod Allegrim. Dybala chtěl hrát, chtěl zůstat v Juve, chtěl novou smlouvu, nechtěl ani raketu. Chiesa je pravý opak. Pokud by pak přišlo8 shora stejné rozhodnutí, jaké udělalo minulé vedení směrem k Dybalovi, pak OK.

Reagovat
10

Dybala chtěl raketu, proto mu pak nebyla nabídnuta nová smlouva. Akorát se trošku přepočítal a nakonec musel vzít půlku...tohle může být dost podobná situace, protože se dlouho psalo, že Chiesa bude chtít stejně jako má Dušan

Reagovat
Raffaello

Z těch tří by si za svoje výkony Dybala ty peníze zasloužil nejvíc. OK. Nicméně ve světle Chiesových výkonů pro mě jeho "raketa" není to samé co Dybalova. Dušan bude taky oříšek. Chtějí o jeho smlouvě jednat po mercatu.

Reagovat
10

Vlahović je Chiesa příštího léta.

A pokud mu ta smlouva opravdu narostla na 12m ročně, tak by měl být právě on prvním adeptem pro prodej.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Truffaldino

12m čistýho?

Reagovat
10

Ano, 22.2m hrubého ročně.

https://www.calcioefinanza.it/2024/07/05/stipendi-juventus-2024-2025/

https://www.calcioefinanza.it/2024/07/24/quanto-costa-vlahovic-alla-juventus-stipendio/

Psalo se to dlouho, vlastně hned po podpisu, že má od této sezony dojít k navýšení ze 7m na 12m, ale já jsem tomu odmítal uvěřit, že by někdo takovou smlouvu postavil. Nejspíš to tak ale fakt je.

Ty zmrdy z předchozího vedení by měli zažalovat za cílenou sabotáž.

Reagovat
Truffaldino

Mě to právě zarazilo, protože by se dostal na úroveň Haalanda s Lewou a do top deseti hráčů v Evropě. Tak to hodně štěstí s prodejem.

Reagovat
10

No dopadne to stejně, jako s Chiesou. Akorát to bude ještě x-krát dražší.

Reagovat
Truffaldino

Chiesa se ještě prodat dá, když za něj vezmete 10m, tak bude rozpočet Juve o dvacet mega lehčí oproti loňské sezóně. Mottovo vyjádření je pobídka nápadníkům a může se stát, že se s ním i někdo v Itálii domluví na kratší smlouvě a zachrání vás. Potenciálních kupců stále ještě pár zbývá včetně AS.

Ale u toho Vlaha se omezujete tak pět klubů v celé Evropě, které by si ho mohli dovolit.

Reagovat
Kluivert9

Juve by si mělo dát zákaz nakupovat z Fiorentiny

Reagovat
10

Commisso musí mít Vánoce, když na telefonu vidí číslo DS Juve...

ale nedají si pokoj, teď chtějí za Gonzáleze

Reagovat
Rudy

Brutal. Pak ze nejsou penize Za takove prachy to musi byt minimalne gol na odehrane kolo.

Reagovat
danko10

12???

Reagovat
10

22.2m ročně...jsou to drobný za to, jakou fotbalovou radost nám tento balkánský chlapec přináší

Reagovat
danko10

To je neskutočné.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli tomu rozumím dobře, tak je to něco jako 420 tisíc týdně?

Reagovat
10

ano, vydělil si to plus mínus správně

Reagovat
10

Ještě k Duškovi, aby té deprese nebylo málo...

Přišel za 83.5m + 10m v bonusech.

První dvě a půl sezony bral 7m čistého ročně (12.95m hrubého ročně) = cca 32.6m

Poslední dvě sezony kontraktu má brát 12m čistého ročně (22.2m hrubého ročně) = 44.4m

Takže nás do roku 2026 bude stát minimálně 160.5m (pokud nebudu počítat ty bonusy).

Reagovat
M11

Nechutné

Reagovat
10

zvlášť když ho pak člověk vidí na hřišti...

Reagovat
Csaplárova past

To je vždycky něco tyhle smlouvy s navýšením mezd každým dalším rokem. Lewa to tak má v Barce ... v 35 letech

Reagovat
Raffaello

Krásná práce. Andrea by se za to měl smažit v pekle, co s tím se svými kumpány provedl. Tohle bylo jejich grande finale působení v klubu.

Reagovat
I*M

Tak to je masakr

Reagovat
10

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-531422/?forum=1#post12980820

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-531422/?forum=1#post12981424

Atd.

Jsem si ještě vzpomněl, že on měl mít v létě smlouvu už jen na rok...ať mi nikdo neříká, že půlku nedává Paraticimu, to nemá jiné vysvětlení

Reagovat
DelPiero137

Do roka cakam skandal o provizii z platu pre Paraticiho

Reagovat
10

a odpočet 30 bodů pro Juventus

Reagovat
herbage

Díky z Lonndýna, že jste nám ho vyfoukli

Reagovat
jitrnica

Jojo úplný majstrštyk hlavně v kontextu toho za kolik a s jakým platem přišel Havertz

Reagovat
Nizzie

Akorát že Havertz je u nás sezónu a je týmu velmi prospěšný. To se ti trošku nepovedlo no.

Reagovat
jitrnica

Velmi prospěšný ,to můžou tvrdit tak max pomatení fanoušci Arsenalu, protože nikdo jiné to nevidí takže za tu škváru úplné gamechanger

Reagovat
Bakary3

Ano, fanoušci, kteří ho sledují.

Ale ne, spíš bude mít pravdu nějaká jitrnice, která ho ani nevidela minulou sezonu hrát...

Reagovat
jitrnica

Ano ano vysoce objektivní fanoušci podle kterých má ten tým nejlepší hráče v evropě na každém jednom postu to pro mě hodně znamená , viděl jsem ho několikrát i na EURo a je to tragédek s pár dobrýma momentama

Reagovat
Nizzie

Arsenal hraje od kdy EURO? Bavíme se tu snad o jeho vlivu na Arsenal, nebo si ho snad koupilo a platí i Německo? Toť k druhé půlce tvého příspěvku. K té první asi tolik, pošli mi tu pls jeden odkaz na někoho, kdo tvrdí, že máme nejlepší hráče v evropě na každém jednom postu, ještě lépe bys mohl nějaký takový příspěvek najít ode mě nebo od Bakaryho, jinak je to jen irelevantní plácání hloupé jitrnice.

Reagovat
jitrnica

Sám jsi hloupý, přitom ani neumíš číst a dál mě baví jak tu oba debílci vytahujete můj nick jakoby to měla být nějaká urážka , ta první část byla očividně nadsázka ale není to tak dávno cojsem tu někde v diskuzi po příchodu toho Itala četl o nejlepší obrane na světě, což je klasický Woolwich, vyhraje se mickey mouse cup a najednou jste nejlepší, Rice je nejlepší na světě a další hovna

Reagovat
Nizzie

Co jsem prosím špatně přečetl, to by mě zajímalo?

A ty svoje myšlenky pobíráš? Že jednou žvatláš o nejlepších hráčích v evropě na každém jednom postu a pak najednou taháš nejlepší obranu na světě? Dost velký rozdíl v těch dvou velkohubých prohlášeních. Pojem a průjem co? V tvém případě teda řádná sračka. Nezapomeň to schovat za "nadsázku" Očividná by ta nadsázka byla, kdyby si nereagoval jako hysterka.

A abys zase nekňučel, ano, o nejlepší obraně na světě tu někdo skutečně diskutoval. Já si to tedy nemyslím, ale nic to nemění na tom, že tvůj původní příspěvek se týkal něčeho jiného, tak když už chceš trollit, tak to dělej příště aspoň pořádně. Jinak seš tragickej jako Havertz několikrát, když si ho viděl i na EURU.

Btw ten nick není urážka, naopak, perfektně tě vystihuje.

Reagovat
jitrnica

Však jsem ti tam hodil Rice ta obrana byla jen poslední příklad co mě napadl, konkrétní by byl Saliba jako nejlepší stoper Saka jako nejlepší křídlo, předlonský Ramsdale gk, Zinčenko první sezonu nejlepší inverted bek letos už ale ne teď bude Ital nejlepší LB/stoper v lize, už se nemůžu dočkat a šlo by pokračovat, jinak nic neschovávám, protože to bylo očividný a tvůj dojem je mi u zadku Vpodstatě se celou dobu akorát chytáš slovíček a ta původní pointa zanikla, kde jestli se někdo v kontextu toho co psal herbage choval jak hysterka tak ty což dost i vysvětluje ten tvůj nick pro malou holčičku , na druhó stranu jestli bych od někoho čekal oslavy za vyfoknutí Vlahoviče za současnéch podmínek a pak onanováním nad HAvrtezm, i když je jejich přínos pro tým reálně dost podobný tak od fans Woolwiche to že měl letos Vlahovic nějkaých 140 min na gól teda průměr co by byl tragédův nej v kariéře už je vedlejší on má přece přínos nikde jen ho nevidí nikdo krom gunners....

dík holka,

Reagovat
Nizzie

Jako fakt se obdivuju za to, že sem dokázal tu tvoji slátaninu dočíst. Nicméně diskuze na toto téma zjevně nikam nevede a ty jsi evidentně dosáhl svého limitu, takže bych to tímto ukončil. Díky za pobavení.

Reagovat
jitrnica

Ty mi dáváš podobný vibe jak Sunfells, nejste přibázný náhodó? K tematu původniho kontextu nic, jen arogance, narcismus, radoby urazky na základe nicku což jsem si taky vyzkoušel a je to fakt trapas, teda ve výsledku radoby chytré leč prázdné hovno zabaleného do úhledného textu, fakt stejné gangster jako on.

Reagovat
Nizzie

"Sám jsi hloupý, přitom ani neumíš číst a dál mě baví jak tu oba debílci vytahujete můj nick jakoby to měla být nějaká urážka" ---> "K tematu původniho kontextu nic, jen arogance, narcismus, radoby urazky"

Reagovat
Nizzie

Btw dobře, co bylo původní pointou tvého příspěvku prosím?

Reagovat
Nizzie

Hm, tak nic.

Reagovat
jitrnica

Zapomněl jsem chytání za slovička, kde mě tu vyčítáš hysterie, ale sám napíšeš toto :Arsenal hraje od kdy EURO?

Reagovat
Front hell

Ono je hlavně problém,že to psal Miguel 19 a to je fanoušek Chelsea. ale zkusil si no

Reagovat
jitrnica

touche draku, ale dostal tam i lajk od fanouška arsenalu ,každopádně stačilo by aby se mi chtělo trochu pátrat a nedalo by mi to mco práce abych našel plno daších věcí a ne jen tady na ef, na twitteru budou pdbný bláboly od týpků z celýho světa

Reagovat
Front hell

Tak třeba o salibovi to tady píšou i fans jiných týmů,ten kluk má náběh být opravdu top na svém postu a dokazuje to pravidelně třeba teď na euru. Stejně jako tady na Kaie po přestupu nadavalo spousta fans Arsenalu. Ale to je stejně jedno, protože kdo chce tak si najde jen to co potřebujete,aby mu to sedělo do jeho názoru

Reagovat
Nizzie

Zajímavé, já tě poprosil o jeden jediný příklad a pořád si mi ho nebyl schopný doložit jitrničko.

Reagovat
jitrnica

jestli nezapomenui tak něco hodím až bude čas

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bakary3

Tvoje komentáře jsou v podstatě dá se říci kupa sraček, sám jsi přiznal že o jeho hře v Arsenalu nemáš ponětí, já na to nebudu dále reagovat

Reagovat
jitrnica

Jak jako přiznal? Píšu že jsem ho za Arsenal viděl několirkát a pak i na EURO nebo tam nevidíš tu spojku? Vy dvě rádoby chytré jelita potrefené se naučte radši číst

Reagovat
Bakary3

Ok, mně vypadlo to "i", každopádně tedy škoda, žes ho buď neviděl častěji, nebo že tomu nerozumíš. Škoda.

Reagovat
Nizzie

Tady se obávám, že znalost fotbalu nebo třeba jen analýza hry Havertze je ten nejmenší problém.

Reagovat
jitrnica

U tebe určitě

Reagovat
Nizzie

Tak když tak strašně odbíhám od tématu a chytám se za slovíčko, tak pojď, pobav nás a dej sem tvou analýzu toho, jak je Havertz pro Arsenal neprospěšný, jak je tragický a k hovnu, věřím ti.

Reagovat
Nizzie

A opět hm, tak nic.

Reagovat
jitrnica

Vidím, že tobě to těžce nedá spát

Reagovat
Nizzie

Ano, nedá mi spát, že si mi dal zapravdu a utekl z diskuze, protože si jen plácal.

Reagovat
jitrnica

No očividně jo, klidně uznám že utekl, původně jsem fakt neměl čas, pak měl, ale rozhodl jsem se ho s tebou neztrácet a pak jsem to uplně vypustil z hlavy a už bych si ani nevzpomněl, co to bylo za článek, svou pravdu si klidně měj pokud ti to polechtá ego (tam jsem to očividně ale trefil),sláva ti

Reagovat
Nizzie

Takové výmluvy mám rád. Hele, je to tvoje věc, tvůj čas, do toho ti kecat nebudu, ale je to hrozně vtipný.

Reagovat
jitrnica

Ještě směšnější mi teda přijde že si tu jdeš z ničeho nic pohonkat pytlík po 9 dnech,

Reagovat
Nizzie

Když myslíš, že je to směšnější než dělat ramena a pak utéct jak malý kluk, okej, tvůj názor, na ten máš samozřejmě právo. Měj se hezky

Reagovat
jitrnica

A teď tu zase čas ztrácím úplně zbytečně takže poslední reakce na tebe,adios

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Nepřekvapuje mne, že si to opět nepobral.

Reagovat
Bakary3

Mně se ani nechtělo věřit, že by arteta takovýho hráče chtěl

Reagovat
Nuno čomes

Vy ho od konce minulé sezony stavíte před to, ze s ním pro novou nepočítáte i přesto by měl podepsat o rok? Co z jeho strany řeší podepsání na rok, když v zimě může podepsat někde jinde a mít bonus?

Reagovat
10

Reálně to bylo spíš tak, že se čekalo na novýho trenéra. Motta je očividně nekompromisní, nechce dělat ústupky od svojí vize. Podle mě by 99% trenérů v tuhle chvíli radši mělo v týmu "jistotu" v podobě Chiesy, než 14 dnů do začátku ligy řešit náhradu, která se nemusí chytit a už teď jsou někde u varianty D...

Reagovat
Nuno čomes

No to si taky myslím, protože Motta byl jasný docela brzo a času bylo pořád dost na to to vyřešit jinak než abyste pak dali takovéhle vyjádření. Ale pokud se ho chcete jen zbavit za par euro, tak bych to i tak jako problém neviděl.

Spis tady Raffaellek jede celý prestupak pohadky a moc mu nevychazeji

Reagovat
Talker

Jn, hráč, kterému je 26 bude podepisovat roční prodloužení smlouvy za méně peněz. Jaký by to dávalo smysl pro něj, zvlášť když se tu píše o tom, že nesedí trenérovi do systému?

Buď si najde tým letos nebo půjde za rok zdarma, prodloužení o rok by byla pro něj naprostá demence.

Reagovat
Raffaello

Že nepasuje trenérovi do systému se začalo řešit až později. Nehledě na to, že on se nehodí pomalu nikomu, jak moc je jeho hra specifická. Potoky slz ronil už pod Allegrim. Zářil tak ve 4-5 zápasech za celou dobu, co je Juve, nejlepší zápas odehrál v květnu 2021 ještě pod Pirlem před Eurem ve finále Coppy. Všude, kam půjde, nedostane víc než 5-5,5 v čistém. De facto půjde do hůře postaveného týmu než je Juve, ať půjde nyní kamkoliv, protože týmy hrající LM o něj nestojí. Nikde nepodepíše smlouvu na delší dobu než 2 roky + opce, protože buď dostane málo peněz, nebo půjde do ne zrovna atraktivní destinace. Jo, Juventus přijde o miliony, když ho teď střelí za 10-15m, nebo ho nechá jít zadarmo. Sám Chiesa ztratí daleko víc.

Za dva měsíce mu bude 27. Pokud chce ještě prorazit, musí změnit svoji hru i přístup. Byli tu daleko lepší fotbalisté, kteří museli po zranění svoji hru uzpůsobit a změnit se (Del Piero). On za posledních 12 měsíců neprojevil žádnou snahu se změnit. Celý můj point je v jeho zahleděnosti do sebe samého. Jít za rok zdarma pro něj znamená zahodit další rok kariéry, protože v Juve už si nekopne. Takže příští rok ve věku 27 let a 9 měsíců (7/2026) bude někde startovat kariéru? Hodně štěstí, nebo vlastně ani ne. On je symbolem italské ztracené generace, symbolem úpadku italského fotbalu. Bernardeschi to vyřešil útěkem do Kanady, jak to vyřeší Chiesa?

Reagovat
Talker

Podepisovat roční smlouvu je pro něj naprostá blbost, protože za rok bude v úplně stejné situaci jako letos, jen bude o rok starší.

On prostě "potřebuje" podepsat novou dlouhodobou smlouvu. Buď mu ji nabídne Juve, někdo jiný za něj nabídne peníze nebo půjde za rok zdarma.

Hele nevím, jak jsou daně v Itálii, takže budu vycházet z capology a tam by měl mít hrubého 180k/w. Což nejspíš nikde nedostane, ale klidně může dostat 100-120k/w a k tomu 10-15 mega podpisový bonus, pokud přijde zadarmo, což u pětileté smlouvy přidá dalších 40-60k/w a není tak daleko od toho, co bere teď s tím, že bude mít jistotu toho příjmu následujících pár let.

Reagovat
Raffaello

Piš to prosím jako člověk. Teď má 5m ročně v čistém (9.25m v hrubém). Chtěl zásadní navýšení platu, které by se blížilo Vlahovičovi, jeho situaci popsal 10:

"První dvě a půl sezony bral 7m čistého ročně (12.95m hrubého ročně) = cca 32.6m

Poslední dvě sezony kontraktu má brát 12m čistého ročně (22.2m hrubého ročně) = 44.4m"

To mu nikdo nedá, hlavně ne na 5 let, a to ze tří důvodů. 1) úspěchy na to nemá; 2) jeho aktuální výkonnost tomu neodpovídá; 3) ve 27 letech už nemůže být řeč o potenciálu, zvlášť po těch zraněních.

Hypoteticky, podepsat teď roční smlouvu v Juve, resp. jinde dvouletou, je sázka na sebe. Pokud ukážeš v sezóně 24/25 to, že máš výkonnost a uděláš z křídla minimálně 10+10, můžeš dostat po roce vylepšenou smlouvu s prodloužením a navýšením peněz. Je to motivační záležitost. Pro peníze si stejně časem dojde k velbloudům.

Reagovat
Talker

Nevím, co se ti nelíbí na tom jak píšu.

Je na něm, co bude preferovat, podepsat o rok znamená, že se může zranit nebo Motta ho nebude využívat nebo cokoliv jiného a bude v ještě horší situaci.

Roční smlouva je naprostá demence, ze které benefituje jen Juventus. To by pro něj dávalo smysl jen v situaci s výrazným zvýšením platu, ne se snížením, protože těch 5 mega ročně dostane i jinde (když se rozpočítá bonus).

To by pro něj dávalo smysl třeba kdyby mu bylo 19 a chtěl mít otevřená vrátka pro to zdrhnout za lepším.

Reagovat
Raffaello

V civilizované Evropě nepíšeme týdenní výplatu.

I když podepíše jinde, nikdo mu tu dlouhodobou smlouvu nedá. Lpí na vyšší výplatě a LM. Aktuálně nedá svému budoucímu zaměstnavateli adekvátní hodnotu. I kdybych byl v pozici Neapole, Říma, klidně i někoho z ostrovů, víc než 2+1 bych mu nedal. Jinými slovy, lepší smlouvu, než jakou dostal Dybala v Římě, si nezaslouží, protože odejde jako horší hráč než jakým byl ve stejné situaci Dybala, který v Římě podepsal tříletý kontrakt za 5m ročně ( 6m včetně bonusů), který šel zadarmo. Ve výsledku nedostane nic, co chtěl, jen uteče z Juve jako nenaplněný talent.

Reagovat
M11

Budu se opakovat ale ty odchody jsou ze strany vedeni zatím vcelku trapas.. za 14 dni zaciname a jeste je toho spousta co vyresit.. no jsem zvedavy, jestli bude nakonci prestupaku jeste vetsi panika..

Reagovat
10

Ta situace, do který Giuntoliho dovedly kroky předchozích vedení je šílená, ale přijde mi, že rozehrál až moc riskantní hru, která se mu začíná trošku vymykat kontrole.

Reagovat
Raffaello

Jede hodně hranu, musí. A teče mu do bot. Proto klidně přivede průměrný křídla, aby z nich Mottova hra udělala nadprůměrný. Nemůže si dovolit víc, dokud se nezbaví toho odpadu. A s těmi jejich smlouvami je to fakt kříž. Se podívej na toho amerického otesánka nebo bílého brazilského virtuoze za desítky milionů. To je dvojice k pohledání.

Reagovat
10

no, prostě...z toho nemůže být nic jiného, než Scudetto

Reagovat
Nuno čomes

Btw. v tom případě se chcete do konce srpna zbavit tak osmi hráčů ne? Vůbec nerozumím, že jste to tak vyhodili ven. Asi se spokojite i s drobnými.

Reagovat
Seydou Doumbia

O jaké pokemony máte zájem, desítko?

Reagovat
10

Galeno, Nico González, Adeyemi, Conceicao...o těch se píše

Reagovat
Raffaello

A o Berardim se jen šeptá.

Adeyemi je out, BVB ho nepustí, pod 50 je to pro ně non sense, zvlášť formou Mr. G. ve stylu 10 za hostování, 30 opce.

Výměna Chiesa vs Raspadori je ještě dopadne.

Reagovat
10

udat ho součástí výměny podle mě bude nejpravděpodobnější varianta...ale snad za někoho jiného, Raspadoriho v tomhle rozestavení moc nevidím

Reagovat
Raffaello

Zkoušení na křídle a "vice Dušan". Ve skutečnosti to bude asset s potenciálem a hodnotou, kterou můžeš v budoucnosti využít, protože bude mít vyšší hodnotu než Chiesa v posledním roce smlouvy. Není to ideální, pouze další balancování na hraně a mírnění dopadu celého průseru. Za další rok ho pošleš do Říma za 20m.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to nic moc, celkem podvrataci ti hráči...co ten žán clean todibo? kde to vázné?

Reagovat
10

nejspíš klasické přetahování mezi kluby

Reagovat
FrancaLaurin

Vzal bych ho do Barcy

Reagovat
Manik...

Jak je to dlouho, co se u něj mluvilo o 80-100 mega?

Reagovat
10

reálně nikdy

Reagovat
MarcoBanco

Tak podla mňa tou dobou, ako prestupoval do Juve bol naozaj TOP a mal všetky predpoklady k tomu aby mal cenovku 100M. Z Fio išiel ako hviezda, začiatok v Juve mal tiež dobrý, vedel byť rozdielový hráč a myslím že aj na Eure patril medzi lepších. Ak sú to všetko rozdielne obdobia a všetko sa mi to zlieva do jedného pol roka/roka, tak to sorry. Potom jasné, prišlo zranenie, nehral, keď sa vrátil už to nebolo ono a začal upadať. Škoda, pre mňa osobne bol/je sympaťák.

Reagovat
mayday

Vždycky když jsem se podíval jednou za čas na Juve, tak v té herní bídě a ubohosti mi přišel jako jeden z mála, co chtěl běhat a makat... Nečekal bych, že zrovna o něj nebudou mít zájem.

Reagovat
Il Architetto

Až na to, že je rok 2024. Vstávej lenochu..

Reagovat
mayday

A pointa? Říkám co vidím v televizi, když jsem si je sem zam zapl.

Reagovat
dinss

Co se kurva stalo s Juventusem? Kazdej mladší hráč na odchodu. Teď Chisea, kterýho mám za dobrýho hráče.

Samozřejmě, Juventus sleduju minimálně ale zatím se tak víc prodává než nakupuje, ne? S kým to budou hrát?

Reagovat
Raffaello

Juve prodává, aby mohlo nakupovat. Včera proti Brestu věkový průměr týmu 24 let. Až Juve prodá ještě další hráče, se kterými nepočítá (Chiesa, McKennie, Artur, a několik dalších), přijdou ještě do konce přestupového období další 4 hráči. Až odejde Chiesa, přijdou dvě křídla.

Reagovat
Kluivert9

Tak je otázka, jestli ty "posily" mají smysl, když musíš prodat jediná 2 schopná křídla v týmu (Soule, Chiesa), abys potom naháněl Koopmeinerse za 50 mega na post, kde už máš Douglese Luize, Thurama, Locatelliho, Mirettiho...

Reagovat
Raffaello

Serie A, Coppa Italia, Liga mistrů, Mistrovství světa klubů, italský Superpohár u velbloudů

Mottova hra stojí na středu hřiště, záloha hraje náročný fotbal na velkém prostoru. Jeho hra stojí na středové ose hřiště. Až kolem nich rotuje zbytek a přizpůsobuje se hře.

Koopmeiners, Thuram, Luiz, Locatelli, Fagioli, Miretti - 6 hráčů na 3 pozice do středu hřiště, všechny zdvojené, což je naprostá nutnost, zvlášť když Locatelli aktuálně nemá parametry na základ a o Mirettim se do jeho zranění v minulém týdnu mluvilo i o adeptovi na hostování, minimálně do začátku září nebude k dispozici (2 kola Serie A).

Reagovat
Malresi

O akých kluboch sa v jeho prípade najviac špekuluje? Snáď ostane v Taliansku a vyhne sa PL.

Reagovat
O.Giroud

Asi Aston Villa, tá chce teraz všetko

Reagovat
Geordies

Tottenham, PSG, Newcastle a AV

Reagovat
10

V Itálii tohle léto možná Neapol, pokud prodá Osimhena. Spekuluje se o tom, že se dohodl s Marottou na příští léto.

Jinak se nejvíc píše o Tottenhamu, ale ten zájem je údajně dost vlažný i přes tu cenovku, která by prý měla být už někde od 15m...

Reagovat
Nuno čomes

O spojení s Interem jsem nic nezachytil. Tomu bych nevěřil. Navíc takhle rok předem. V zimě možná, ale teď v létě, kdy muže v pohode přestoupit..

Reagovat
10

Pokud zůstane přes letní mercato, tak je to varianta, na kterou bych vsadil úplně s přehledem.

Reagovat
danko10

Samozrejme. To si Marotta postráži. Bolo by fajn, keby sa do toho Ghisolfi vložil, ale bez ohladu na cenu, sa obávam, že platovo by to bolo mimo realitu Ríma.

Ale keď si zafantazírujem, bolo by to ideálne riešenie pre všetkých. On by v Ríme hral v podstate všetko. Dani by mal o kľúčový problém menej, lebo ľavá strana je bez normálneho fotbalistu fakt v prdeli. A vy by ste z neho vytrieskali aspoň niečo, plus ročný plat.

Ďalší problém z pohľadu Ríma je ale fakt, že urgentne potrebujeme aj kvalitného pravého obrancu. Bez toho budú Soulé s Dybalom poloviční.

Včera s Olympiakosom sa ukázalo, že jediná cesta je krídelný fotbal, pričom sú ale obidve strany ihriská devalvované, každá iným spôsobom. Zalewski je materiál pre Seriu B a Zeki môže byť maximálne na lavici.

Reagovat
10

Pro něj by AS byla jednoznačně nejlepší volba z mnoha pohledů. Publikum, prostředí i pozice v týmu by jeho ego dokázalo uspokojit, ten fotbal, který od AS tuhle sezonu čekám, by mu seděl maximálně.

Takticky je tam navíc Dybala (jako vlastně celou jeho kariéru ), poslat ho do Arábie a získat za něj Chiesu, tak je AS bez ohledu na sentiment výrazně silnější.

Reagovat
danko10

Ani nie, ak by Dani prešiel na 4231. Včera sa chvíľu niečo také skúšalo a bola to asi najlepšia časť zápasu.

S troma strednými záložníkmi, s ohľadom na profily, ktoré sú k dospozícii, vydrží Rím imho maximálne tri kolá. To nemá žiadny zmysel.

Reagovat
10

Dovbyk

Chiesa - Dybala - Soule

Paredes - Riso

a na beku ještě křídlo Angelino? to bys opravdu chtěl vidět?

Reagovat
danko10

Vieš… tú druhú alternatívu, ktorú sem ani nenapíšem, lebo by mi odhnili palce, chcem vidieť ešte menej.

Reagovat
10

kde jsou ty doby, kdy v calciu bylo víceméně rouhání mít na hřišti 3 "nebránící" hráče

Reagovat
Largo

Presne tak, to je naprosto idealni rozestavni. Hodne ofenzivni, takze tam ale musi byt nejakej defenzivni stit…

Reagovat
10

Ideálně Makelele nebo Emerson

Reagovat
Largo

Reagovat
Truffaldino

I když odhlédnu od všech výtek, které k němu mám, tak pro něj AS není dobrá adresa po herní stránce. Nemáme dostatečně rychlý přechod hřiště, křídla hrají zády k soupeři, Chiesa potřebuje otevřený prostor, balón do běhu. Nic z toho nedostane, naše ofenzíva bude odvislá od toho, že si Dybala se Soulém vymění míč na pětníku a ukrajinský zlobr to pak nějak dorazí. Nomentálně se síla týmu s novým křídlem nezvýší, potřebujeme hráče do obrany a hlavně někoho, kdo dokáže míče odebrat.

"I still haven’t quite figured out who within the team is capable of consistently recovering the ball for Roma.” Tohle řekl Pruzzo a docela vystihl současný problém AS. Lpění na Cristantem nás stojí dvě místa v tabulce, Celik je jeho alter ego v roli beka. Ofenzivní čtyřka už zásadní posílení nepotřebuje, Chiesa by znamenal vyhozené peníze. Potřebujeme posílit obranu.

Kdybych byl římským DS, tak by mi za Bryanka stačilo to, co si seškrábeš z bot po návštěvě psí zahrádky.

Reagovat
10

..."současný problém", který trvá už tak 5 let

btw. víš kdo měl z AS minulou sezonu nejvíc "recovered balls", viď?

Reagovat
Truffaldino

Asi nikoho nepřekvapí přímá úměra mezi ziskem míčů a počtem odehraných minut Jo a těch pět let docela koresponduje s tím, kdy se dostal do sestavy a jak dlouho čekáme na LM.

Reagovat
10

trošku mě v tomhle ohledu překvapuje, že Frendrup je pořád v Janově a ani jsem nezaznamenal žádný spekulace o jeho odchodu...to by byl zrovna přesně hráč, co by se vám hodil

Reagovat
Pozor skluz!!!

Bove je v odebranych micich tesne za nim v prepoctu na 90 minut.

Reagovat
Truffaldino

Jinak se zkus podívat na konkrétní období nebo zápasy. Na jaře měl více "tackles" než na podzim, ale výrazně mu spadla úspěšnost. Podobně počet "interceptions" mu klesl po přechodu na 433.

Reagovat
danko10

Lenže Zale so Štefanom tiež nie su schopní toho, čo popisuješ. Podľa mňa je vľavo niekto, kto sa nebojí 1 na 1, nevyhnutnosť. Čož sa nevylučuje s tým, že treba posilniť obranu a obidva problémy sa asi počas tohto mercata vyriešiť nepodarí. Obzvlášť s ohľadom na počet nepotrebných hráčov na súpiske.

Reagovat
Truffaldino

Výhledově souhlasím, ale v tuhle chvíli to neberu jako prioritu, narozdíl od obrany. Další věc je, kam s Pellegrinim a jestli není opravdu nejlepší uklidit ho zleva.

Případná výměna Dybala/Chiesa by pak znamenala výrazné zvýšení v nákladech, protože si Paulito nenese amortizaci.

Reagovat
Raffaello

Vím, že to asi není úplně reálné, ale není na čase si říct, že Capitano do základní sestavy nepatří? Nebo se mu bude hledat pozice stejně jako v minulosti Florkovi? Do jednoho tu píšete "kam s Pellegrinim" / "musí se někam uklidit Pelle".

Reagovat
Pozor skluz!!!

To je na case uz davno.

Cristante ani Pellegrini nejsou hraci do boje o LM.

Reagovat
danko10

"kam s Pellegrinim"

Teraz asi začnú lietať šutre, ale za mňa do Al-WhatDaFaq kľudne. On tomu často dáva ešte menej, než Cristanbauer. Dopredu je pomalý, zle sa rozhoduje, technicky je pri najlepšom priemerný. Dozadu nič. On je podľa mňa jeden z dôvodov, prečo to chudák Bryan dostáva zo všetkých strán. Ja si myslím, že ten by eventuálne ako oldschool predstopér v djvojpivote s niekým, schopným riadiť hru, fungovať mohol. Pre capitana zmysluplné miesto nevidím.

Reagovat
Raffaello

Reagovat
Truffaldino

Samozřejmě, jenže se bavíme o "nejlepším záložníkovi v Itálii," kterého má mj. Daniele mezi untouchables.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Zalewski se zpočátku ale jevil dobře ne? To sel tak dolu? Nadějný mladý hráč.

Reagovat
danko10

Vôbec, on je poľská atrapa Florenziho. A že chudák Flore nebol bohvieaký fotbalista sám o sebe.

Univerzál, na kraj ihriska s tým, že pod pojmom univerzál rozumej, že je všade rovnako na hovno.

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

Jsi to přivolal? Za mě spis kachna.

Inter could try to sign Chiesa this summer

They planned on waiting for his contract to expire next year to get him on a free transfer but Marotta is thinking to capitalize now.

La Repubblica

Reagovat
10

ano, s tím přišli teď...ale o tom, že ho chce na příští léto psala Repubblica už tak 14 dnů zpět

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

OT: Jinak u Interu opravdu nudné léto, vypadá to, že nikdo důležitý neodejde a žádný nákup se nechystá. Peníze se minuly jen za Martineze, zadarmo přišel Zielinski a Taremi, který se už stihl zranit a začátek sezony asi ani nestihne. Škoda, vypadal dobře.

Docela se obavám toho, že velké okysličení se nekoná. I když to má spojitá s tím, ze nejsou odchody opor. Za mě bych bral nějaké top RWB a prodal Dumfriese do Anglie, protože trpět ho další rok bude průser a mohlo z nej být i 40 mega. A Darmian zase o rok starší.

Reagovat
Rudy

Co takhle zacit hrat Dumfriese normalne a vyuzivat jeho prednosti?

Reagovat
Nuno čomes

Jak normálně?

Reagovat
Rudy

Neni o nic horsi nez Fede na leve strane. Jake se k nemu dostavaji balony, pokud vubec, to je ostuda. Tohle ale nemuze byt za ty roky nahoda, Inzaghi. Z jeho prednosti se nevyuziva naprosto nic. Kdyz uz se k nemu nahodne odrazi souperuv balon, vhodny do jeho hry, okamzite je z toho nebezpeci pro soupere. Od spoluhracu takovy mic nedostane.

Reagovat
Nuno čomes

No tak to nesouhlasím. Pokud ten chlap 9x z 10 centru trefí prvního hráče, tak bych mu neprihral, ani kdyby sel sám na golmana. Protože by to stejně zazdil. Je to jen běžec, míč mu děla problém, neprihraje ani na dva metry a ano, občas se někdy ukopne. Dimarco je technicky oproti němu 3x jinde. Ideální materiál do Anglie.

Reagovat
Rudy

Dimarco je technicky lepsi, to souhlasim. Tohle bohate vyvazuje Denzelova rychlost, o te se Fedemu ani nezdalo. Ze trefi hrace je tim, co dostava za balony, naprosto nevhodne. Za idealnich okolnosti soupere ani nepotka a sype to utocnikum do behu pred branu. Po zemi at to nemaji utocnici tak tezke. Tohle samozrejme nemuzes hrat s Dzekem, ktery teprve startuje z poloviny hriste. Pokud musi cekat na ostatni, je to samozrejme k nicemu.

Reagovat
Nuno čomes

No to sypání míčů útočníkům před bránu bych si pral někdy vidět, když hraje. Pokud si mám vybrat Dimarco nebo Dumfries, jednoznačně Dimarco. Proto je vpravo vhodnější Darmian, který je lepší do defenzívy a i přesto je schopny dat centr.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Nuno čomes

Nebo teda, jakou má vlastně tu přednost? S míčem určitě žadnou. Kdykoliv ho má, i v soupeřově vápně, trnu.

Reagovat
Rudy

Z meho pohledu rozhodne rychlost, tah na branku. Hodit si to 1v1 a nechat ho za zady taky zadny problem. Nic z toho co hraje Inter na prave strane. S Thuramem by to tam mohlo pekne litat. Oba rychlostne nadprumerni. Slusna hra hlavou. V reprezentaci ho kouc hraje jak se slusi a patri. Kdo ho koupi rozhodne neprodela.

Reagovat
Nuno čomes

Hru hlavou nemá špatnou. Jak rikam rychlost Ok. Ale je to jen běžec. V repre nehraje špatně, ale tam hraje primárně beka. Já bych ho střelil hned z fleku.

Reagovat
Rudy

Rad bych aby tohle vsechno ukazal v Interu. Coz se nestane. Je ale zbytecne aby marnil svuj cas pod Inzaghim. Pro jeho dobro by mel bohuzel jit o dum dal. V PL by mohl byt king.

Reagovat
Deki

Že nikdo důležitý neodejde, je největší posílení a oproti minulým rokům posun. Nazývat to tedy nudným obdobím je trochu mimo. Možná že by těch změn bylo víc, ale vše je závislé na odchodech. V kádru je pořád Correa, Arnautovič, Salcedo, Radu nebo třeba i Dumfries.

Reagovat
danko10

Poď, chlapče.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
lnterista

zadarmo proč ne...takovej lepsi Sionko

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

Reagovat
Deki

K ničemu. V 3-5-2 úplně. Jediný, kdo ho bude chtít, je Beppe. Snad jen spekulace, zatím jsem v klidu.

Reagovat
cresposuper

Za mna by to bol naopak fajn zolik. Do utoku je to uplne iny typ hraca, nez akych mame, zaroven by sme mohli vdaka nebu obcas zmenit rozostavenie na 3 vpredu, pripadne by mohol chodit na RWB v situacii, ked by sme na konci potrebovali dat gol. Za 20 mega je to za mna dobra prilezitost.

Reagovat
Rudy

Prej RWB Kdy jsi ho naposled videl hrat? Vypada to na prvni polocas Eura. V prvni rade by se mel podivat na svoje vykony. Pokud i pote bude chtit takove nehorazne prachy, ztratil veskerou soudnost. Leao je vuci nemu ikona konzistence. Kam prijde bude akorat pritez s jeho naroky. Tohle mu projde maximalne v Al-neco, u Saudu.

Reagovat
cresposuper

Docital si aj tu vetu? Pisem, ze ked by sme na konci zapasu potrebovali dat gol.

Reagovat
Rudy

Me sokoval uz ten zolik. S jeho pozadavky na plat. To jsem jeste nezminil, v Inzaghiho pojeti fotbalu si ani neskrtne. Z toho co umi nejlip, v Interu nepouzije vubec nic. Stejna situace jako s Dumfrisem, hraje se uplny opak toho co mu vyhovuje.

Reagovat
Nuno čomes

Mít 4 útočníky jako Lautaro, Thuram, Taremi, Chiesa na papíře nevypadá špatně. Akorát si nejsem jistý, zda bysme ho využili a stojí za to + plat.

Reagovat
Igli

Reagovat
r.mrazik

za 15 mega jako prvni hrac za lavicky na prave kridlo by nebyl vubec spatny

driv se mi herne extra libil

on mel nejaky vetsi zraneni ne?

Reagovat
M11

Za ty 4 roky u nas ma prumer v lize 5+4 na sezonu..

Reagovat
Nuno čomes

To je dost bída no.

Reagovat
pistacik11

Z toho cítim ešte väčší pruser, ako tie 7 miesta po postupe. Nič lepšie tam nemáme, ocividne ani k nám prísť nechce, z kádra vyradime hráča, ktorý je lepsi ako alternatívy. Ale budeme ho naďalej platiť. Logika a la juve

Reagovat
stuff

Tak sme sa tesili na vymenu vedenia, no co zatial vidim toto leto, som skepticky.

Odchod Souleho, Hujisena a Chiesu? Ani jeden z nich za sumu, aku by nevyjednal s prstom v nose(doslova) moj trojrocny syn.

A preco to vsetko? Pre Koopa za 50? A ne preto sme si vozili sefa nakupov z Afriky aby nam noveho koopa nasiel niekde za dvacku v Rumunsku miesto hraca na vrchole kariery hrajuceho pod specifickym trenerom.

A preco sa vlastne nemohol nechat hujisen miesto Bremera a zaplatit z Bremera secko? Alebo fakt nam treba predavat hujisena a este priplacat za ten isty post odniekial z vonku?

Solidny predaj zatial len Ken. Vsetci ostatni mckenniovia, arthurovia nam tam nadalej smrdia. Inak to preco sme s nim vlastne predlzovali zmluvu pri poslednom hostovani?

A toto s Chiesom rovnaka gadzovina jak s Dybalom. Normalne cez kopirak. To sa tak nerobi do psej matere

Reagovat
Raffaello

To bych chtěl synátora vidět.

Koopa chce primárně Motta a Atalanta ví, že si může dovolit Juve zmáčknout. Za Moggiho by přišel za polovic, za Marotty by se hledala starší a levnější (zadarmo) varianta. Afričany ať si nechají khurfa v Africe, už jich je v Evropě víc jak nasráno a levné pracovní síly z Balkánu jakbysmet.

Za Bremera nikdo těch 70m, kterými ho Juve označkovalo, nikdo na stůl nedal. United šli jinou cestou, se kterými byl spojovaný. Nehledě na to, že nesvěříš vedení celé obrany 20letýmu klukovi se 14 zápasy mezi dospělými. Ale jinak bych to ve Fifě udělal tak jak říkáš, o tom žádná.

Celý je to o tom, že Juve nemá peníze. Proto s ním Řím a ta anglická díra vyjebali. A nemůže si dovolit dělat černé operace v šedé zóně, které předváděl Paratici se svou partou pohůnků. Juve je pod drobnohledem a jakýkoliv výstup z standardu může být znovu pod drobnohledem příslušných finančních orgánů.

Ber roky 2024-2026 jako přechodná období, kdy musíš snížit svoje výdaje a zbavit se toho, co se dá. Utáhnout si opasek. Holt si řečí Čechů "půjčíš u Profi Creditu jenom na jednu dovolenou u moře a Vánoce a druhou dovolenou v na horách na lyžích oželíš".

Reagovat
Raffaello

PS k odstavci o Koopovi. Za Paraticiho by přišel za 50 + Miretti a Fagioli k tomu.

Reagovat
stuff

Jake vedenie obrany 20rocnemu chlapcovi? Ved mame Capitana

A teraz vazne, ak nemame love, ta co ideme kupovat za pade. Ved mame moderneho trenera, naj hra moderny futbal s mladymi hracmi.

Z Afriky som myslel, ze dosol Guinto . A to vravim, ze dosol preto aby nasiel nieco, co nie je uplne obvious. Na to fakt nemusim byt top menezer aby som objavil Koopa. O kerem sa mimochodom pise davno predtym nez sa zacalo o Mottovi

No ale ved egal, kus som si pofrflal, itak sa tesim na sezonu.

Len proste nemam rad ked odchadzaju Hujsenovia. Radsej naj sa ukaze ze je vecna future star jak Rugani ako talenty predavat do bornemontov za 15.

A Chiesa ani nevravim. Fakt sa to neda urobit kus viac na urovni? Nejak sa dohodnut? Abo potichu sa rozist? Ne, my sa ideme rozchadzat jak 16tka cez smsku, a potom cakame, ze nam nekto da zanho slusny cash. Kurnik jediny hrac, kery vedel byt rozdielovy od nas.

Reagovat
Raffaello

Capitano bude hrát na pravé straně, protože Barbieri odchází, Gatti je nepoužitelnej a Savona na to ještě nemá a bude spíš backup. Vzhledem k tomu, co ještě Mr. G. musí pořešit, tak nevidím jakýkoliv příchod pravého obránce jako reálný.

O příchodu Motty se spekulovalo už vloni. Tam byla domluva asi jako mezi Nezmarem a Kováče do LBC, když to přeženu. To není o objevení Koopa, ale o tom, že Juve ho chce, protože ho Motta vyloženě vyžaduje. A kdyby nepřišel Koop, musí přijít někdo jiný. Na ty tři pozice potřebuješ 6 hráčů a nemůžeš mít nejzkušenějšího Luize s Locatellim.

Upřímně, je mi jedno, kdo odejde. K žádném z hráčů už nemám jakýkoliv větší vztah. Mám oblíbence, ale z toho kádru bych obětoval absolutně kohokoliv, jen aby to pomohlo týmu.

Sorry, ale tady má máslo na hlavě Chiesa, ne klub. Když se to děcko chová nepřístojně, nebudu s ním jednat jako s rovným partnerem. Juve se chtělo dohodnout, on nestojí o žádnou dohodu. Proto ho Motta vyloženě vyhlásil. Ať jde třeba do prdele zadarmo, je mi to úplně jedno, hlavně ať už je pryč, klidně v Interu, AC, Atalantě, whatever... A pardon, ale rozdílový nebyl, resp. být rozdílový v bandě neumětelů není žádné terno. Jeho výkony od zranění stojí za hovno, jen on si to není schopný přiznat.

Reagovat
stuff

Ja k poslednemu v time, co som mal vztah, bol Polak.

Tak dufam, ze ten Talian miesto neho bude fajn a ze si Vojta najde este nejaku jednu fajn stacu.

Z novych mi je gambler celkom sympaticky. A paradoxne aj capitano

Reagovat
Gimme

Zaplatím i letenku a přihodím i na přestup

Reagovat
pastal

Slozim se s tebou

Reagovat
Raffaello

https://football-italia.net/tammy-abraham-milan-find-roma/

Tohle by taky bylo zajímavé. Saelemaekers + Calabria za Abrahama. K tomu odchod Cristanteho a tady se hned bavíme u raketovém upgradu a útoku na TOP 4.

Reagovat
Truffaldino

Saele by se případně dal zahrnout i do nějaké výměny za hráče, kterého chceme my. Třeba ho nabídnout Leedsu za Gnonta (příklad) nebo Rennes za Assignona.

Celika poslat domů a mít Calabriu s Pubillem/Assignonem by mohlo být zajímavé.

Reagovat
Raffaello

Saele bych bral hned teď okamžitě do Juve. Motta ho hodně hrál, přesně hráč pro jeho fotbal.

Reagovat
10

pravá křídla Weah-Saelemaekers, nalevo vyměníme Chiesu za El-Shaarawyho...konkurence sere strachy

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Raffaello

Chiesa dopadne stejně jako El-Sha/Berna. Je jedno, jak a s kým dojdeš k vítězství, na vše ostatní je tu MasterCard.

Reagovat
pastal

Elsha snad v Římě zůstane

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ta představa mi vehnala slzy do očí. Slzy vděku a radosti.

Modlím se.

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby odišiel Cristanbauer do Anglicka a vymenili by sme Tammyho za Saelemakersa s Calabriom, tak by som pohonil, ale dopadne to tak, že Tammy pojde do Milanella na hosťovačku a na pravého beka príde Ballanova za hrozné prachy.

Reagovat
10

konečně Arsenalu došlo, že potřebujou upgrade za toho jejich dřeváka

Reagovat
danko10

Nastastie si to napisal asi dostatocne krypticky, aby si nevyvolal armadu PL zombikov.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

oni ví...ale drží se, aby mi nedali za pravdu

Reagovat
Raffaello

PL zombíci si "dali do držky" o něco výše v této diskusi, takže je klid.

Reagovat
Emmett Brown

Za 12+3 by som ho bral.

Reagovat
Truffaldino

Dneska jsme proti Barnsley viděli ohromný rozdíl mezi prvním a druhým poločasem, propastná byla hlavně hra na křídlech. Takže teda Chiesa in a ten zbytek - Fée, Pelleg, Cristante, Bove, Paredes - se pro první zápasy pomlátí o zbylé dvě pozice na pivotech?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele