Chorvat Prosinečki se stal novým koučem fotbalistů CZ Bělehrad

10.12.2010, 12:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odvazlivec.

Reagovat
Puskas

Skvělý plejer...

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle Chorvatská generace(Šuker,Jarni,Boban, atd) mi trochu unikla, bo jsem začal sledovat fočus v 98 a to sice měli,ten velkej úspěch,ale to byl jejich vrchol,takže jsem si je moc neužil,i když je pravda,že někteří strašili ještě v Japonsku a Korei.

Reagovat
FORZAMILAN

Tak to je škoda,že's je nezažil,chorvati byli fakt silní,ale to nakonec v té době všichni balkánci.Rumuni (Hagi,Popescu....), Bulhaři (Stoičkov,Balakov....) a Srbové (Savičevič,Mihajlovič.....). Na začátku devadesátých let byly ty jejich kluby jako Steaua nebo CZ Beograd hodně silný.

Reagovat
Puskas

CZ vyhráli PMEZ, Jugoši byli též skvělí, to fakt. Belodedici, Binic, Jerkan, Mladenocič, paráda A Bulhaři též - Ivanov, Konstadinov, Rumuni s Lacatusem, a spol...

Reagovat
Puskas

A Darko Pančev, co vyhrál Zatou kopačku

Reagovat
FORZAMILAN

jj ,taky Steaua vyhrála,porazila v 86 ve finále Barcu,na penalty,ale za tři roky už ve finále dostali od AC čtyřku.........taky si pamatuje,že v 89 hráli CSKA Sofia ještě se Stoičkovem semifinále PVP s Barcou , a pak tam přestoupil

Reagovat
Puskas

To byl Sredec

Reagovat
Puskas

A Ducadam v tom finále chytl 4 penalty, mladý Caucescu chtěl po něm Mercedes, co ho dostal, on mu ho nedal, tak mu nechal zlomit prsty

Reagovat
FORZAMILAN

ano,máš pravdu,v té době to byl Sredec,bravo ,máš dobrý znalosti , s Ducadamem to vím

Reagovat
Puskas

No, spíš si pamatuji jak ti dva v útoku neskutečně cvičili s celou Spartou. To skončili nějak 3.2, nnebo 3:1, ale mohli jim dát tak deset. A pak ještě ten skvělý kyjevský tým, kde bylo 10 reprezentantů s Čanovem v kase. Belanov, Protasov, Rac, Jaremčuk, Michjličenko, demjNĚNKO, TÉŽ VÝBORNÝ TÝM, VYHRÁLI I pvp TUŠÍM, S aTLETICEM /87?/

Reagovat
Puskas

Michajličenko a Demjaněnko

Reagovat
smazaný uživatel

Belodedici je rumun

Reagovat
Puskas

Odešel do jugošky a hrál za CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanova si pamatuji, protože to je ten, co měl strašně smutný výraz,že by mu člověk dal poslední pětník,jestli to je teda Trifon , nebo jak se jmenoval. No nevím, jestli se tak tvářil vždy, ale já si ho tak pamatuji, ale když uvážím co tam předvedli.Teď jsem jsi vzpomněl, že vlastně možná neměl smutný výraz, ale pětník bych mu dal i tak, protože vypadal jako bezdomovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví jak by dopadla Jugoslávie na ME v roce 92. Třeba by místo červenobílého dynamitu získala titul právě Jugoška.

Reagovat
Puskas

No právě, ten skvělý mančaft, co měli...

Reagovat
smazaný uživatel

No, za tohle ho nebudou mít moc rádi v Chorvatsku... Ubi, ubi, uni srbinaaaaa !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele