Cillessen neodolal dalšímu angažmá v LaLize, přestoupil do Las Palmas

21.06., 18:51
Aktuality
Jasper Cillessen (© AFP)

Jasper Cillessen ve svých 35 letech vyráží na ještě jedno zahraniční angažmá. Zkušený nizozemský brankář tento týden opustil Nijmegen a přestoupil do Las Palmas, na Kanárských ostrovech podepsal smlouvu na dvě sezony.

Cillessen prostředí španělské nejvyšší soutěže velmi dobře zná, v roce 2016 přestupoval do Barcelony a tři sezony následně strávil rovněž ve Valencii.

"Když se ozvali zástupci Las Palmas a Jasper nám naznačil, že je tomuto přestupu otevřen, tak jsme jako klub chtěli spolupracovat," prozradil technický ředitel NEC Carlos Aalbers.

"Jasperova kariéra se pomalu chýlí ke konci, v této fázi je důležité se fotbalem především bavit a jemu se naskytla vhodná příležitost. Pro nás toho udělal hodně a na cestě do Španělska mu přejeme hodně štěstí. Snad se v budoucnosti najde nějaká další možnost, kdy bude moci on udělat něco pro nás a my pro něho," dodal.

Cillessen má na svém kontě 65 startů za nizozemskou reprezentaci a několik sezon byl jedničkou mezi tyčemi Ajaxu. V mládežnické akademii Nijmegenu vyrůstal, začínal zde i s velkým fotbalem a po návratu se spoluhráči sahal po zisku pohárové trofeje, v letošním finále Nijmegen nakonec těsně (1:2) nestačil na Feyenoord.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (6)

Přidat komentář
Rudnevs

Slušné angažmá

Reagovat
AjaxFans

Slušná kariéra, na jeho schopnosti

Reagovat
Txapeldun

V tomhle věku stěhování z Nijmegenu na Kanáry, to bych taky bral I když ty lety do pevninskýho Španělska a zpět musej bejt celkem opruz

Reagovat
STR

To sice ano ale zase ty pláže nekonečné teplo přes celý rok to určitě vynahradí.

Reagovat
Mateo16

Betis snad uz pojde buduci rok na TOP4

Ich najvacsia slabina minulu sezonu obrana a krajní bekovia

LB - odchod Mirandu a Abnera

prichod - Sergi Cardonu a Perrauda

Obrana - Pezzella ostáva , Riad odisiel do CP a nahradiť ho ma Vitao,

Reagovat
Mateo16

Chelsea are advancing on Guiu, there’s a possibility he could be loaned to Strasbourg. (@MatteMoretto @relevo) #CFC

Toto nevymyslis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele