Citelná ztráta pro Priskeho, Feyenoord dohraje rok bez Giméneze

Dnes, 21:02
Aktuality
Santiago Giménez (© AFP)

Feyenoordu se začátek nové sezony nepovedl, utrpěl několik bodových ztrát a nyní přišel o jednoho z klíčových hráčů. Mimo hru je Santiago Giménez, mexický střelec si v neděli poranil stehenní sval a jedná se o hodně vážný problém.

23letý Giménez nedohrál utkání proti nováčkovi z Bredy (2:0), do šatny byl odnesen na nosítkách ve 29. minutě a výsledky následných testů nejsou vůbec příznivé.

"Santiago Giménez si v neděli poranil stehenní sval a začátkem tohoto týdne absolvoval podrobné vyšetření, očekávaná doba jeho absence činí tři měsíce," oznámil Feyenoord v oficiálním prohlášení.

Giménez letos načal v Rotterdamu svou třetí sezonu a během předcházejících dvou nastřílel celkem padesát gólů. Od úvodu nového ligového ročníku se do listiny střelců zapsal čtyřikrát, nejprve dvěma zásahy přispěl k triumfu v Superpoháru nad PSV Eindhoven a v nizozemské nejvyšší soutěži dvakrát pokořil defenzívu Zwolle.

Svěřenci Briana Priskeho nezačali sezonu vůbec dobře a z pěti duelů Eredivisie vytěžili dvě výhry a hned tři remízy. Ještě horší byl jejich start do hlavní fáze Ligy mistrů, v jejímž rámci za dva a půl měsíce přivítají Spartu, minulý týden doma utrpěli debakl od Leverkusenu.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele