CO SE DĚJE VE VALENCII?

17.11.2006, 21:16
Aktuality
Tým Valencie se po sympatickém startu do sezony pozvolna dostává do krize. Klesá v tabulce, předváděná hra upadá. Velkým problémem je nejen spousta zranění, které celek oslabují, ale zdá se, že i kontroverze mezi klubovými činovníky ....

Zkraje sezony situace vypadala dobře, nový sportovní ředitel Amedeo Carboni v létě přivedl hodně posil, mezi nimiž nechyběla i velká a ligou ověřená jména Joaquína, Del Horna či Morientese. Zajímavé výkony podával mladíček Silva a pomohl hodně zaplašit stesky fans po odchodu Aimara. Villa neztratil nic ze své loňské formy, góly střílel i Morientes. Navíc se podařilo udržet nespokojeného stopera Ayalu.

Carboni ale do týmu přivedl i svého krajana Francesca Tavana z Empoli a právě záležitosti okolo tohoto hráče poprvé poodkryly neshody mezi Carboni a trenérem týmu Quique Sánchezem Floresem. Ten si totiž do týmu přál jiného hráče, a to Luise Garcíu z Espanyolu. Tavano se zranil a nemohl na hřišti spoluhráčům pomoci, do médií se přesto dostaly zprávy o jeho nespokojenosti v týmu, které také pramenily s problémy s adaptací a tím, že je Tavano introvertem.

Nyní už je ale zdravý. Díky zranění spoluhráče se dostal na hřiště v poháru s Portuense a Mestalla nadšeně aplaudovala jeho akcím. Tím ale jeho starty prozatím skončily, v nominaci na ligu se Sevillou dal údajně arogantní Flores raději přednost Aaronovi z juniorky. Některé jazyky šeptají, že je hráč koučem záměrně ignorován a je obětí mocenské hry Florese a Carboniho. Podle některých zpráv už Cabroni oslovil k jednáním italského kouče Lippiho, který se již dříve vyjádřil touhou vést příští rok nějaký španělský tým.

Další věcí je, že Flores prohlásil, že díky množství zranění potřebuje tým v lednu posílit. Na levém kraji obrany je situace tristní, když dlouhodobě jsou zraněni Del Horno i Moretti a zápasovou porci tak musí zastat nezkušený mladík Cerra, který byl k prvnímu týmu povolán z B týmu. Carboni posilování v podstatě vyloučil, jakoby chtěl Florese podusit za to, že jej minulý rok na levém kraji obrany vůbec nestavěl.

Do problémů se dostal i Villa, když v tréninkovém zápase s juniorkou své mladší kolegy několikrát ostře fauloval a Flores jej vykázal do šatny. Floresova pozice není snadná, kritizován za předváděnou hru byl i minulý rok, ale prezident Soler mu nakonec dal důvěru i na letošní sezonu. Situaci jistě neprospěla ani Carboniho návštěva v šatně o poločase neúspěšného domácího zápasu s Bilbaem.

Podle jistých zdrojů situace neeskalovala jen proto, že Carboni jen seděl a zůstal zticha, někteří hráči byli ale v myšlenkách proti jeho přítomnosti v kabině. Mezi oběma muži probíhá válka nervů, kdy ji prezident Soler zastaví? Proslýchá se, že Flores neví, jak motivovat tým, ze hry už delší dobu doslova bolí oči, šancí si Valencia mnohdy vypracuje jako šafránu. Nejen zranění, ale též špatné vztahy ubližují Valencii...

Autor: Radek Nosil

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ona je až šestá? Já mám od preview furt vsugerované, že vedou ligu o dvacet bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

pětadvacet ....... ale na holou

Reagovat
smazaný uživatel

Píšou se jen tři tečky, nevím, co s tím přetečkováváním všichni máte.

Reagovat
smazaný uživatel

pozdravuj ode mě Evičku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je na tebe tak zvědavá.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy, konkrétně teď, jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

budu si muset změnit heslo

Reagovat
HOST*Ondras

Můj milovaný klub...co se to zas děje...na zranění je opravdu smula.Doporucuji tento odkaz na spravení chuti a poznání Valencie CF,jaká doopravdy je: http://www.youtube.com/watch?v=972hYTKMQgs&mode=related&search=

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem byl na jednom valencijském foru a je tam anketa komu přejete titul když by jej nezískala Valencia??? Vyhrává Zaragoza, fanoušci nezapoměli na Pabla Césara

Reagovat
HOST*

Ave César....

Reagovat
HOST*Ondras

Jojo...Zaragoza jede.A je to kvuli prave Aimarovi.Ale samozrejme nejen diky nemu...vivala Valencia a taky Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

Moribundi te salutant.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele