Coco nabídl své služby AC Milán

31.10.2007, 08:47
Aktuality
Francesco Coco se v létě překvapivě rozloučil s aktivní kariérou, nyní fotbalovému světu přichystal další senzační překvapení. 30letý obránce by se rád vrátil na zelené trávníky, a to v dresu milánského AC...

"Byla to špatná volba, když jsem řekl, že chci skončit s fotbalem. Fotbal je můj život a já se chci vrátit do klubu, kde budu moci pokračovat v práci, kterou miluji. Kam? Chci se připojit k AC Milán, protože to je klub, v němž jsem vyrostl. Pokud by to bylo možné, šel bych tam zdarma," prohlásil Coco v rozhovoru pro magazín Chi.

Coco má na svém kontě sedmnáct startů za italskou reprezentaci. Během své kariéry působil vedle AC Milán rovněž v týmu městského rivala Interu, dále oblékal dresy Vicenzy, FC Turín, Livorna a několik měsíců strávil na hostování v Barceloně. Často ho ovšem pronásledovala zranění a zájem klubů o jeho služby tak postupně opadal. V létě se proto rozhodl skončit s fotbalem poté, co o něho neměl zájem žádný italský prvoligový klub.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*GATTUSO

hmm, Coca bych bral - jestli počítám dobře - tak před šesti, sedmi lety, od tý doby to s ním šlo z kopce. teď už by to bylo od vedení moc samaritánský, stejně jako s Ibrahimem BA.

Reagovat
HOST*

Věk na AC má, tak proč ne.

Reagovat
HOST*

tos rek uplne presne

Reagovat
HOST*

ani ne... Jeste by mel dva tri roky pockat

Reagovat
HOST*bistinko

Opakovany vtip uz nieje vtip chlapci...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

To není vtip, to je realita, tak nekul očima.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Mrazik

Tak on o něj neměl zájem žádný italský prvoligový klub a on najednou chce od jednoho z nejlepších. To si dělá legraci, ne? Nevím, co by tam dělal. Vykopat se znova v 30 neni zadna sranda.

Reagovat
HOST*arny

Coco je mlady na to aby hral v AC

Reagovat
HOST*

přesně tak,možná splnuje věk pro juniorku nebo žáky AC ale do A týmu nemůže..

Reagovat
smazaný uživatel

blbouni!

Reagovat
Shevchenko

Panebože nechápete že je to už trapné

Reagovat
HOST*

To jo, proc uz konecne nekoupi nekoho pod tricet ??

Reagovat
Shevchenko

Gourcuff, Pato, Bonera, Oddo ??

Reagovat
HOST*GATTUSO

že vůbec řešíš ty kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strašnou radost, že se chce Coco vrátit, ale pro "začátek" si mohl vybrat něco menšího než AC...

Reagovat
HOST*

On má na AC dost kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Já netrvdim, že nemá. Ale teď je pár měsíců mimo fotbal a předtim byl dlouho zraněnej a nehrál... v Interu se díval na zápasy z tribuny... pro začátek si měl dát menší cíl!

Reagovat
HOST*GATTUSO

před zhruba šesti lety patřil k nejlepším levým italským obráncům..., ale od tý doby hůř a hůř, pořád zraněnej, nebo špatnej..., s AC si snad dělá srandu, sedět může doma, stejně jako na tribuně.

Reagovat
HOST*retro

Aj ja chcem hrať za AC! Vek mám v kolektíve som obľúbený a veľa nechcem. Nech mi preplatia ubytovanie a raz mesačne cestu domov. Keď strelím 10 gólov tak aj stravné lístky

Reagovat
HOST*Cenich

Poprejme mu hodne zdravi a stesti.

Reagovat
HOST*marcocruz

zaradil se za Favalliho,Vieriho atd...zklamal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele