COCU SE ROZLOUČIL S EINDHOVENEM

30.04.2007, 11:55
Aktuality
PSV Eindhoven včerejším zápasem s Vitesse Arnhem přišel o svého kapitána. Pro odchodu z nizozemského klubu se rozhodl 36letý záložník Phillip Cocu, který nyní přemýšlí, co bude dál...

"Je tu možnost, že budu i v příští sezóně hrát," naznačil nizozemský reprezentant, že by také mohl ukončit svou bohatou kariéru. "Už ne v PSV, ale v úvahu přichází zahraniční dobrodružství," řekl dále Cocu.

Oním zahraničním dobrodružstvím by se mohla stát Austrálie, tamní celek Sydney FC Cocuho již několik týdnů láká a není vyloučeno, že hráč kývne právě na tuto nabídku.

Cocu se s Eindhoven včera rozloučil, a bylo to loučení stylové. PSV díky výhře 5:1 nad Arnhemem poskočilo v tabulce nizozemské Eredivisie ze třetího místa na první a může slavit obhajobu mistrovského titulu. Ve prospěch týmu vedeného Ronaldem Koemanem nakonec rozhodla jedna vstřelená branka, kterou dal v 77. minutě právě Cocu.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*nofan

Škoda. Jednou ale musel odejít. Je to něco jako Nedvěd z repre.

Reagovat
HOST*Hunter

Huntelaar je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele