Coman změnil názor a prodloužil smlouvu s Bayernem Mnichov

12.01.2022, 14:15
Aktuality
Kingsley Coman (© AFP)
Kingsley Coman měl před několika měsíci zaječí úmysly a plánoval odchod z Bayernu Mnichov, bavorský klub se ale ještě jednou vrátil k jednáním o prodloužení spolupráce a nakonec slaví úspěch. S hráčem se dohodl na novém kontraktu, ten je platný až do června 2027...

"Jsem šťastný, Bayern je jedním z nejlepších klubů světa a vím, že před sebou stále máme spoustu příležitostí a velkých cílů. Jsem zde od roku 2015 a cítím se jako součást jedné velké rodiny. Všechno je skvělé. Stále před sebou mám nejlepší roky kariéry a jsem rád, že je strávím v Bayernu," prohlásil francouzský reprezentant.

"Mým největším cílem je znovu vyhrát Ligu mistrů. A tentokráte bych toho rád dosáhl s fanoušky na tribunách," dodal.

25letý Coman v minulosti hájil barvy Juventusu a PSG a v takto mladém věku má na svém kontě spoustu trofejí. Šestkrát se stal mistrem Německa a tituly vybojoval i v Itálii (1) a Francii (2). K tomu přidal i triumfy v národních pohárech, Superpohárech a také na mistrovství světa klubů, k čemuž vedlo rok a půl staré vítězství v Lize mistrů.

Coman má v kapse novou smlouvu a na dlouho nezůstane jedinou ofenzivní hvězdou, v dohledné době by měl lukrativní kontrakt dostat rovněž Serge Gnabry.

Autor: Tomáš Pavlík / fcbayern.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Spalovač šancí

srdcař

Reagovat
Rich

Super zpráva, ještě Gnabry by mohl, co nejdříve podepsat smlouvu a bude o starost méně... Pak to chce se porozhlédnout po nějakém pravém bekovi.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
db18

Reagovat
Psy_cho

Nagelsmann počítá se Stanišičem, potenciál prý má, že ho vytáhne. Pavard brečel v diskuzi, že má malý čas na hřišti, ale poslední roky hraje starou belu.

Reagovat
Rich

Stanišič se musí zlepšit a když je mimo hru, tak tam hraje Pavard. Jinak to vím no a taky, že chce hrát v obraně jako Sule nebo Upamecano, přitom ani tam není nějak přesvědčivý...

Reagovat
Bayern +

Trvalo im to síce o niečo dlhšie, ale už môžeme povedať, že Robbéry sú nahradení. Individuálne síce na tom nebudú nikdy tak ako Robben a Ribery (Coman má slabú finálnu fázu a Gnabry zas nemá taký dribling a schopnosť prejsť hráča1v1), ale tímový výkon ale aj celková kvalita plne postačuje. Ani by človek nepovedal, že by sme Robbery nahradili za vseho vsudy 35 mega €

Coman navyše ešte môže atakovať Daniho Alvesa v celkovom počte trofejí.

Reagovat
Rich

Ale tedy prodlouží ještě Gnabry a křídla jsou pořešená. Když si vezmu, že Gnabry, Coman a Sané, budou zdraví, tak křídla Bayernu budou opravdu nebezpečná. Jinak podle mě spíše než Coman, tak Sané a Gnabry jsou plnou náhradou Robberyho. Do toho Musiala ještě, nevypadá to špatně do budoucna... Možná bych dal šanci, pak časem Copadovi... Tilmman mě moc nepřesvědčuje...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mu dali 17 mega a Gnabrimu 15 plánujú ?

Vôbec mi to nesedí do finančnej politiky Bayernu.

Reagovat
db18

Kimmich má 22,5 nebo 25? Klíčoví hráči mají 15 mega (s bonusama lze víc), hvězdy pak až 25 (Lewa, Kimmich, možná Müller)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som nasiel 19,5 pre lewu a to ma byt najlepsie plateni hrac. Preto mi to pride divne

Reagovat
Rich

Muller vydělává taky kolem 20 mega a snad se ho budou chystat prodloužit po konci sezóny.

Reagovat
Uwe háže buly

Doba je taková.

Reagovat
Rich

Lewa má s bonusy kolem 22 mega tuším... Ale Coman a Gnabry jako platově měli málo, oba si polepší o dvojnásobek... Gnabry, možná bude mít 15 a bonusy, že se vyrovná Comanovi. Ale Coman je potřebný pro Bayern, čili je to v pořádku, navíc jeho zakončení se zlepšilo pod Nagelsmannem znatelně.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Motika?

Reagovat
Rich

To samé, rezerva Bayernu má slušné talenty...

Reagovat
Psy_cho

H ch k r d t n. Motyka.

Reagovat
Irek

Nebude já něj moc psycho

Reagovat
Ferragamo7

Ja som rád že King ostáva,je to veľmi rýchle krídlo s dobrou technikou,jeho veľkou slabinou je zakončenie,tých gólov by mohol dávať viac,vzhľadom na to,do akých šancí sa dostane počas zápasu.Ale je to dobrá správa,nechcel som aby prestúpil.A dal rozhodujúci gól vo finále LM,to mu už nik nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

To same mas dlouhodobe ve Spanelsku kde dostava Real jeste specialni prachy od kralovske rodiny. Nemluve o cca 60% jejich trofeji co posbirali behem Frankova rezimu ktery klidne nechal popravit prezidenta konkurecniho klubu po te co Real utrpel porazku atp. a pres to stejne jako v Nemecku obcas prekvapi nejaky vyrazne mensi a chudsi klub a trofej jim uzme ve Francii mas v soucasnosti PSG v Italii Juve jsou zkratka kluby ktere si dokazali zajistit privilegovane postaveni .. co me chybi je skutecna nestranost arbitru vc. varu neb korupce v jejich radach korumpuje a nici nejednu soutez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele