Coufal i Fabiaňski budou kvůli zranění West Hamu v poháru chybět

01.03.2023, 09:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
JohnnyBravo

Doufám, že ETH pořádně zarotuje, ať jsme na Pool ready. Každopádně Bruno a Case budou stejně hrát, ale doufám aspoň v Sabitzera a volno pro sotpery a Shawa, klidně i Rashyho

Reagovat
iamek

Ten Hag on Fernandes playing so much: “He likes to play + he doesn’t want to miss anything.”

On momentum of games: “It’s true. In my experience in Ajax, when we dropped out of Europe the levels went down + when you are in it gives energy.”

Reagovat
nani92

Reagovat
ManUnited

Vím, že ty dost sleduješ juniory. Co ten Zidane? V přípravě vypadal super a nakonec snad nemá skoro žádný minuty za áčko, mohl bys mi to trochu přiblížit?

Reagovat
iamek

Není moc co psát. Letos se hodnotí špatně, protože za U23 odehrál asi 700-800 minut? Měl jit hostovat stejne jako Savage a na jeho místo by se posunul Mainoo, který stejne už teď dostává více prostoru na lavičce.

Po povedené přípravě jsem čekal, že dostane trosku víc minut ( zvládne CM i DM ), ale neodehrál nic no :/.

Reagovat
ManUnited

Ok díky za info. Právě tomu taky moc nerozumím, protože nenastupuje moc ani za tu juniorku. Možná nějaké interní problémy, nevím.

Reagovat
O.Giroud

To je hrozné odôvodnenie toho Fernandesa, to niečo ako Souček a Šilhavý, kde sa robila sranda, že nakoniec tomu šéfuje Souček. Ako keby ostatní hráči hrať nechceli

Reagovat
kolouch

Moyes musí chtít hrát fotbal i proti silnějším soupeřům. Je jasné, že s ManU se nemůžeme pustit do otevřené přestřelky, ale pokud naordinuje odkopávání míče z vlastní půle, bez jakékoliv snahy o útočení, jako proti Tottenhamu, tak ani nemusíme nastupovat.

Reagovat
Coutinho10

k Fabimu, tak jak nevim, ale ten Felipe jako klidně asi měl dostat kartu, sice nohu zastavil, ale mohl se zastavit a nejít úplně do něj, protože ta drobná srážka hrozila a bohužel tim kolenem ho dost nepříjmně trefil a zlomená lícní kost a oční důlek mluví za vše , bylo to hned vidět, jak Fabi odcházel, že to není ok a když Felipe nedostal trest na hřišti, tak jako nějaký dodatečný by si za to, co způsobil rozhodně zasloužil, ale i chyba obránců WHU, že se mu nepostavili a nechránili Fabiho

Reagovat
Coutinho10

u Cufa, tak tam jsem si původně myslel, že ho střídal za ty drobný ztráty a hlavně tu, která byla někdy ke konci 1. poločasu přímo před Moyesem, když vyvážel míč, pak se zastavil, nechal ho pod sebou a soupeř ho jednoduše obral....tak teda otázka, co by bylo lepší, ale snad to zranění ho nevyřadí na dlouho, když si po MS vybojoval opět základ a mám radost i u Suka, že opět hraje a řekl bych, že o dost lépe, když může víc podporovat ofenzivu, hlavně na Spurs se tam dobře dostával

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele