Cuellar má namířeno do Aston Villy

12.08.2008, 11:04
Aktuality
Carlose Cuellara do svých řad v létě lákal Newcastle a obránce Rangers dlouho odolával, nakonec do Anglie přece jenom zamíří. Jenomže neposílí Straky, již brzy by se totiž měl stát hráčem konkurenční Aston Villy...

"Mým snem vždy bylo hrát za španělskou reprezentaci a věřím, že nejlepší liga na světě mě k realizaci tohoto snu přiblíží," prohlásil bývalý hráč Osasuny.

Cuellar přišel do Skotska před rokem z Pamplony a adaptaci na nové prostředí zvládl skvěle. Byl důležitou součástí týmu, který se prokousal až do finále Poháru UEFA a patřil k tomu nejlepšímu, co skotská Premier League nabízela.

Aston Villa se s Rangers již dohodla na odstupném 7,8 milionu liber, nyní jí čekají jednání s hráčem. Cuellar by v obraně Villans měl nahradit Olofa Mellberga, který v létě zamířil do Juventusu.

"Je to pro mě překvapení a jsem zklamán. Carlos Cuellar byl pro tento klub velice důležitým hráčem a o jeho odchodu do Premier League se spekulovalo. Klub dostane velké odstupné a budeme investovat do týmu," řekl manažer Rangers Walter Smith.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

kvalitní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to ne...Jsem pořád doufal, že zůstane u Gers. Jejich silná obrana se dost rozpadává. Ale pro AV by to byl dobrý kup. Jeden z mála Jižanů, který dal britskému fotbalu jen pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

neee bez neho si obranu Rangers ani neviem predstavit,ale ide do lepsej ligy good Luck ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevypadá jako Španěl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pro Villans to bude velkej přínos s Boydem hráli možná vůbec nejlépe ve Skotsku

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe? Asi jen trefuješ, protože Kris Boyd byl více na lavičce než na hřišti. Ve Skotsku hrálo plno fotbalistů lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

nj jelikož mu trenér moc nevěřil ,aleviděl si vubec jejich zápasy ? jak nastoupil ,tak to byl jak tank

Reagovat
smazaný uživatel

Gers dost sleduju a Kris Boyd rozhodně zažil lepší sezóny a i přesto, že to Smith dostat točil, tak byl Boyd až 3-4. útočník a po právu...A vůbec to enbylo tím, že ho trenér nechtěl. Dost šancí dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

neni sa coho bat,walter zas kupi nekoho kto ho plnohodnotne nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa letos bude hodně silná......řekl bych, že bude těsně pod první 5.....jsou stabilizovaní, mají kvalitního managera, jediné co jim chybí je širší kádr..........navíc budou mít i hodně silnou rezervu.......Judas Barry to tam bude mít pod palcem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, rezerva AV chce obhájit titul :)

Reagovat
Kapřík

Barry si to asi vyžere, pravda. Jinak, moje zbožné přání je, aby Aston Villa spolu s Tottenhamem konečně ohrozila big four...byla by to pocta anglickému fotbalu . Porthsmouth to mimo jiné s Mendesem na CM asi nemá šanci dotáhnout do první čtyřky(leda kdyby na poslední chvíli přivedli někoho za Muntariho), Everton i Newcastle neposilovali tak, aby se dalo mluvit o ohrožení nejvyšších příček(i když Coloccini bude asi skvělej kauf) a ManCity je pro mě velkou neznámou...spíš tipuju, že Hughes s nimi nebude lepší než s Blackburnem(navíc je to děsně nesympatický mužstvo).

Reagovat
smazaný uživatel

vstup do Big Four je běh na dlouhou trať.......jednou se ti to může náhodně podařit - když někdo z big 4 je v nějaké krizi, ale z dlouhodobějšího hlediska je to nesmírně obtížné - bo ty rozdíly mezi big4 a zbytkem ligy jsou ohromné......jediný klub, který má teoretickoíu naději je momentálně pouze Tottenham.......Aston Villa musí ještě ujít velký kus cesty, nicméně nějaká naděje tam je.....prvním a zásadním předpokladem je ekonomcká stabilita a správní lidé ve vedení - což Villa splňuje...

Reagovat
Kapřík

To je fakt, na nějaký rozbití Big four bych si v tip sportu nevsadil, ale zbožné přání na vyšoupnutí minimálně Arsenalu podpořené skutečou silou tam je. Samozřejmě, že podle papírových předpokladů i výsledků v přípravě má momentálně Tottenham největší šanci, taky mu držím šance aby tu první čtyřku trochu provětral. Ovšem Aston Villa letos posiluje tak skvěle(Cuellara některá světová média daly dokonce do sestavy roku za minulou sezónu...což je sice přehnané, ale o něčem to přeci jen vypovídá) že jí nějaký ten větší úspěch přeju všemi deseti...ať konečně všichni vidí, že i s týmem plným anglánů to jde nejen když je v týmu C. Ronaldo .

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý hráč , škoda že ho nelapíme my .... AV klobouk dolu v defenzivě bude hodně silná ...Cuellar , Shorey , L. Young , Sidwell , Bouma , Laursen , Knight , Davies ... řekl bych že oproti záloze a utoku , je to opravdu spicka ..

Reagovat
smazaný uživatel

utok nemaju spickovi? ved mali 3. najlepsi utok v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Aston Villa ale posiluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa v nové sezoně skonči plus minus na pátem místě.Nějak sympatický celek to ale není.Teda aspon ne pro mě.

Reagovat
matZz

Shorey-Davies-Laursen-L.Young

obrana z 3/4 angličani (vlastně to je celej tým) paráda.

Z adeptů na rozbití big4 má nyní největší šance Tottenham maj mladý talenty (Bale, Morrič..) i zkušený hráče. AV má ale větší potenciál, narozdíl od nich, Toffes a Citizens kde ti mladí hráčí moc nehrají. Chvíle AV přídou až za pár let až se naplno prosadí A. Young, Agbonlahor Osborne a další.

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem ja si myslim ze Bale, Modric, Giovanni, Bentley, Gunter, Huddlestone, Bent, Hutton, Pekhart popripade este Corluka ak pride su vsetko hraci do 23 rokov (Bentley uz bude mat 24 aj Bent) a stale su mladi, maju potencial a mozu futbalovo este dlhy cas rast. Takze nemyslim si ze co sa tyka potencialu je na tom Villa lepsie, momentalna kvalita je na nasej strane, Villa by musela este posilnit, hlavne rozsirit kader a potom bude mat potencial Kazdopadne je to sympaticky tym, dufam ze sa pobiju o pohare

Reagovat
honziss

Marty O'Neill to s útokem na pohárové příšky myslí vážně. Ačkoliv jsem Villu nikdy moc nemusel, tak teď se mi začíná líbit, O'Neill má skvělý cit pro sestavování mužstva. Navíc sází na Angličany, což je jen pozitivní. Teď k tomu Cuellar, to je šikovný stoper. Škoda, že jim nedopad ten Carson, ikdyž Friedel je samozřejmě taky kvalita, ale v horizontu 3 let asi skončí. Carson by byl dlouhodobější volba. Hodně štěstí Villans.

Reagovat
smazaný uživatel

kupili aj Guzana,tiez americky brankar,ten sa bude od friedela ucit a potom ho nahradi

Reagovat
honziss

Ano to vím, ale vůbec ho neznám. Máš nějaké bližší informace o něm?

Reagovat
smazaný uživatel

jeho krtsne meno je Brad,rovnako ako friedelovo

Reagovat
honziss

Tak díky no, ale tuto informaci vím taky. Opravdu vyčerpávající.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Rangers logicke vyusteni, toho ze vypadli z LM.Su zvedavej zdali este nekdo opusti modrou cast Glasgow.Rozhodne pro Villu neuveritelne dobrej kauf.Koupit nejlepsiho hrace skotske ligy za minulou sezonu pouze za 8mil liber je urcite vyhodne.

Reagovat
Asics.x

Ó boze, to je jedna radost za druhou posledni dobou. Jeste nejakyho opravdu kvalitniho ofenzivniho zaloznika by to chtelo a budu uplne spokojen. Ani me uz nemrzi odchod OM. Tenhle klub proste miluju.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá zpráva pro nás fanoušky Celtiku, i když Rangers někoho určitě do obrany nakoupí, těžko se z nich někdo bude rovnat Cuellarovi. No ještě aby oděšel Boyd a titul se může rovnou dát Celtiku. Až se uzdraví Shunsuke Nakamura tak Celtic horko těžko někdo ve skotské lize porazí. Let´s go the Hoops.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě momentálně není Kris Boyd největší útočná hrozba Rangers a myslím, že letos dostane ještě méně prostoru než letos.

Mě hlavně zamrzelo nezískání Celticu Kyla Laffertyho. I když nevím jak bude hrát Ben Hutchinona a jsem zvědavý na Kokiho Mizunu.

Oh Hampden in the sun, Celtic 7 Rangers 1,

That was the score when it came time up, The Timalloys had won the cup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele