Další druhé místo by bylo velkým úspěchem, říká Subašić

09.09.2014, 16:55
Aktuality
AS Monako poněkud ustoupilo od masivních investic a v letošním hlavním přestupovém období hvězdné hráče naopak prodávalo. Oslabení týmu si je vědom i brankář Danijel Subašić, podle nějž by bylo obrovským úspěchem, pokud by knížecí klub znovu v tabulce Ligue 1 skončil druhý...

Ruský miliardář Dmitrij Rybolovlev v posledních měsících utáhl kohoutky a monacké mužstvo tak opustili kolumbijští střelci Radamel Falcao s Jamesem Rodríguezem, dále Éric Abidal a začátkem léta byla také provedena změna na lavičce, kde Claudia Ranieriho nahradil Leonardo Jardim.

A Subašić si váhu těchto odchodů plně uvědomuje. "Je mi líto, že Falcao odešel. Poté, co nás opustili také trenér Ranieri, James a Abidal, jsme slabší než minulou sezónu. Je tady nový trenér a spousta nových hráčů, takže bude chvíli trvat, než se vše srovná," prohlásil chorvatský reprezentant.

"Francouzská liga je fyzicky velmi složitá, přesto doufám, že budeme stejně dobří jako minulou sezónu. I tentokrát je ale favoritem znovu PSG. Pokud skončíme druzí, bude to velký úspěch," uvedla devětadvacetiletý jednička Monaka.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bylo by, ale zapomeňte

Reagovat
9augi9

Malaga 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Malaze jsem fandil, po tom, co se na ní vyprdl majitel. Tam bylo docela dost sympaťáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná píčovina tohle napsat, Malaga tam už nemá žádný jména skoro. Monaco je pořád silné. Stekelenburg, Subasic, Carvalho, Kondogbia, Moutinho, Toulalan, Berbatov nebo Traore.. to je pořád velká síla na L1.

Reagovat
smazaný uživatel

No z Malagy taky hned neodešli...takže jakápak píčovina. Prakticky dvě sezony tam byli hráči lepšího průměru a hráli fakt hezkej fotbal. Takže za dvě sezony uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel James a Falcao, který byl stejně minulou sezonu zraněný a hned se z toho dělá Malaga, která prodala všechny nadprůměrné hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to jestli je to paralela s Malagou nebo jestli to má nějakou podobnost. Mě se líbilo jak posiluje Malaga a na druhou stranu, že ty hráče umí taky prodat 12/13 léto před touto sezonou. Ale o rok později už to byl solidní exodus no. Gamez byl asi poslední hráč, co tam dával smysl a zažil tuhle dobu. Možná ještě Duda a Antunes no...ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Duda je starej a byl tam ještě dlouho před tím, než Malagu koupil ten šejk, takže ten tam asi zůstane. No a s tím Antunesem je to jen otázka času podle mě.

Reagovat
Phillipinho

Malaga ma letos nahodou vybornej mladej mancaft. Vyborni beci; Camacho s Darderem na pivotu; pod hrotem sikovni Alberto; Ambrabat; Horta a na hrotu Santa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych teda napsal jiná jména.. díky kterým nemám strach o jejich budoucnost. a jinak Moutinho, Berbatov, Carvalho se tam asi moc nezdrží..

Kurzawa, Fabinho, Kondogbia, Carrasco, Ocampos a Martial!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

S tebou v sestavě leda ve snu.

Reagovat
Woods

na druhe miesto pojde OM ... prial bych im to

Reagovat
Murtago

Bordeaux, jen ne Lille

Reagovat
smazaný uživatel

je to ale zvláštní slyšet od fanouška PSG

Reagovat
vlastik

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý místo neklapne, vidím to na 6. když se zadaří. Věřím PSG na titul a dál Marseille, Bordeaux, Lille, Štěpáni a potom možná Monako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

sice odvazny, ale urcite ne nemozny tip...Monaco do 3. mista nebude ani za nic

Reagovat
Zaschrona

Nevidel bych to vubec nerealne, ten tym ma porad tolik talentu, ze minimalne cokoliv mensiho, nez boj o LM, by byl velkym zklamani. Na Jamesovi i Falcaaovi vydelali/vydelaji a ta cesta vybudovat si tym z mladych hracu, mi prijde o dost sympatictejsi.

Reagovat
Godwinson

Nemaji na to. Nevejdou se ani do prvni trojky.

Tedy jsem zvedavy na Marseille. Tam atmosfera pekne zhoustla. Snad poprve lituju vedeni nejakeho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědavej, co udělá Bielsa, to bude hodně zajímavý. Když vezmu jeho povahu, nenechá to jentak. Jestliže mu něco slíbili a nedodrželi to, plus Bielsovi se první dva zápasy vůbec nepovedli (po celkem solidní přípravě), tak je určitě hodně podrážděnej. Podle mě bude záležet na budoucích 3-5 zápasech, jestli to budou výsledky aka první dvě kola a hra hrozná, tak Bielsa od toho dá ruce pryč.

Reagovat
Godwinson

Bielsa by mel udelat to, ze se prestane ztrapnovat na tiskovkach a delat ukrivdene hovado. Lepsi prestupove okno v Marseille ani mit nemohli. Herne jsou vyborni, lepsi se zapas od zapasu. S tim kadrem je proste druhe misto povinnost. Otazka je, jestli se Labrune pro vyssi dobro kousne do jazyka a tu eskapadu necha byt nebo se zacnpu spickovat ve velkem. Dle par fr. webu uz Marseille hleda kouce

Reagovat
Langi

Jsou v prdeli po tom vyprodeji...nemaji na TOP 3 uz ani papirove

Reagovat
smazaný uživatel

Čas na OL ..nejlepší je, že podle koeficientu bude asi TOP 2 a ne 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele