Další posila pro Liberec, tentokráte do brány. Na roční hostování s opcí získal Krajčírika

07.08., 18:56
Aktuality
Jan Nezmar a Ivan Krajčírik (© FC Slovan Liberec)

Slovan Liberec získal slovenského brankáře Ivana Krajčírika. Čtyřiadvacetiletý fotbalista přišel na roční hostování s opcí z Widzewu Lodž. Klub to uvedl na svém webu. Bývalý mládežnický reprezentant chytal slovenskou ligu za Ružomberok. V lednu přestoupil do Polska, ale kvůli svalovému zranění za Widzew Lodž na jaře ani jednou nenastoupil.

"Ivan si poslední půlrok prošel složitějším obdobím, kdy se ihned po přestupu do Polska zranil. Přesto, když byla možnost ho v tomto přestupovém období získat, neváhali jsme, jelikož jsme věděli, jaké výkony předváděl v Ružomberku, kde ve své době byl i jedničkou ve slovenské jednadvacítce," řekl generální manažer Slovanu Jan Nezmar. "Má dobré fyzické parametry, velmi dobrou rozehrávku, navíc specificky levou nohou, a dobré reflexy na lajně," dodal.

Na konci minulého měsíce z Liberce odešel belgický brankář Olivier Vliegen, který přestoupil do Genku. Na soupisce Slovanu jsou týmová jednička Hugo Jan Bačkovský, Lukáš Hasalík a Jindřich Musil.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Gryphonheart

No, aspoň je taky od K..

Reagovat
kasparko

Nezmic zacal posilovat? tady z nej jde docela strach

Reagovat
meno

Malý triko = opticky větší svaly, to jsem dělal na gymplu, abych balil spolužačky taky

Reagovat
Lemond Laws

slušný ruce

Reagovat
Witcher

Ta prdel tam

Reagovat
lampas

No jako konkurence pro Bačkovskýho dobrý. Post brankáře není ten, kam musíme nutně shánět jedničku za každou cenu.

Reagovat
lukass111

Snad sa nastartuje, lebo to bol velky talent. Start v RK mal vyborny, bol oporou timu, dokonca kapitanom, no po zraneni a prichode Smetanu sa uz nevedel dostat do brany, ktory zacal verit teraz vybornemu Fruhwaldovi. Verim, ze sa moze presadit.

Reagovat
vestinustarychdubu

alespon nejaky info o nem, protoze jsem o nem v zivote neslysel, takze zadna predstava, co od nej (krome toho, byt dvojka za Hugem) cekat.

Reagovat
Imos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele