Daněk zpátky v Pardubicích, dorazil rovněž testovaný Kissiedou

10.01., 14:06
Aktuality

Sparťanský záložník Kryštof Daněk se zapojil do zimní přípravy Pardubic, kde už hostoval v podzimní části sezony. Východočeský klub o tom informoval na svých webových stránkách.

Jednadvacetiletý Daněk si v Pardubicích vybojoval místo v základní sestavě, odehrál deset ligových zápasů s bilancí čtyř gólů a jedné asistence. Po formálním skončení hostování se vrátil do Sparty. S pražskými obhájci titulu absolvoval kondiční testy, ale na jaře by měl pokračovat na východě Čech, což ani jeden z klubů oficiálně nepotvrdil.

Pardubický trenér Radoslav Kováč na dnešním tréninku vedle Daňka přivítal i kolumbijského obránce Pabla Ortize, jenž se vrátil později z dovolené. Na zkoušku ke třináctému celku ligové tabulky přišel ofenzivní záložník Laurent Kissiedou. Pětadvacetiletý hráč z Pobřeží slonoviny naposledy působil v Memphisu.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
kilobyte

Jen ať se pořádně vyhraje. U nás by dostal maximálně pár minut.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ohledně Daňka to je pro všechny strany win, ne?

Reagovat
kilobyte

Jo. Jak už jsem psal, tak u nás by prostě nehrál. Pro hráče je dobře, že bude hrát a pro Pardubice je super, že u nich zůstane a ještě ho dostanou na přípravu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak tak

Reagovat
Kily

a jestli nám dáte slevu, tak bude v autobuse povinně sedět vedle Pikula a ten ho naučí kličku na pravou nohu

Reagovat
kilobyte

Slevu? Půjde asi o hostování. Pochybuji, že za to něco platíte.

Reagovat
Kily

minimálně část platu budeme hradit určitě

Reagovat
kilobyte

Tak ale to by vám musel slevit hráč. Sparta může maximálně zaplatit větší část, ale nemůže slevit.

Reagovat
r.mrazik

do vas bude mit tak maximalne na zmrzlinu

Reagovat
Kily

točená už tady stojí asi 60 korun, někde možná i víc, to se bude muset pěkně uskromnit já bral za automatickou věc, že jsme poslali nějakou sumu za hostování a převzali procentuálně větší část platu, než loni za Florina

Reagovat
kilobyte

Podle mě maximálně část platu. I když je pravda, že tam už nemusí být klauzule o nenastoupení proti nám, takže bychom vás mohli trochu podojit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja si taky neumim uplne predstavit, ze by Pardubice jeste neco platily navic. Uz tak je to pro kluby jako prazska S nebo Plzen vyhra, ze muzou poslat nekam hrace do prvni ligy, kde vi, ze budou hrat hodne a jeste se rozvijet pod Kovacem, coz se jim uz ostatne i v minulosti vyplatilo (Vlcek, Hranac).

Reagovat
Kily

začínám trochu měnit názor s tím, že jste nás podojili už před rokem, když jste chtěli uhradit deset procent z Nitova platu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele