Danjuma se vrací do Premier League, bude hostovat v Tottenhamu

25.01.2023, 15:58
Aktuality

Tottenham se dohodl s Villarrealem na hostování Arnauta Danjumy, jenž měl původně namířeno do Evertonu. Součástí půlroční půjčky je rovněž předkupní právo...

Danjuma se měl stát posilou Evertonu, kde již minulý víkend absolvoval zdravotní prohlídku, nakonec se však vydává do ambicióznějšího klubu, rozhodl se kývnout Tottenhamu.

Pětadvacetiletý útočník, jenž i vinou zranění neprožívá vydařenou sezonu, se do Anglie vrací po roce a půl, mezi lety 2019 až 2021 oblékal dres Bournemouthu. Zatímco v Premier League se Danjumovi nedařilo, ve druhé nejvyšší soutěži byl rozdílovým hráčem.

Dobrými výkony v League Championship si šestinásobný nizozemský reprezentant řekl o přestup do Villarrealu, který z něho za 23,5 milionu eur udělal historicky nejdražší posilu. Danjuma za "Žlutou ponorku" odehrál 51 soutěžních zápasů s bilancí 22 vstřelených gólů.

Odchovanec mládežnické akademie PSV Eindhoven na sebe upozornil během působení v Nijmegenu, odkud se stěhoval do Anglie přes roční zastávku v Clubu Bruggy.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, twitter.com/SpursOfficial

Komentáře (120)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Co se s ním letos stalo že se ho Villa zbavuje takhle? Loni naprosto klíčový hráč, šikanoval všechny obrany. V PL sračka, v Champu top, loni ve Ville top a letos hostování

Reagovat
houdic

O šikanování všech obran bych úplně nemluvil, jakmile proti němu byl tým, který to trochu uměl tak tak dobrej nebyl - viz náš zápas na Bayernu, kdy nepředvedl vůbec nic. Ale samozřejmě platný hráč to byl (je to historicky náš nejlepší střelec v LM :))

Ale asi mu trochu jeblo v hlavě, problémy v kabině - o čemž svědčí třeba to, že Albiol po 5 letech postnul tweet, kde sdílel video jak Danjuma nedal nájezd do prázdný proti Realu https://twitter.com/R_Albiol/status/1615001017195679745

Doufám, že dá nějakejch 5 gólů, obejde 3 hráče a nějaký mašťáci z marketingový ligy ho koupí za 40M. U nás už mu asi pšenka úplně nepokvete...

Reagovat
houdic

A taky dost těžil z práce Gerarda (jako ostatně celej tým) a ten byl letos skoro celou dobu zraněný, ale to Danjuma celkem taky.

Reagovat
Seydou Doumbia

díky za info, myslel jsem že nehrál a spíš seděl, historii zranění jsem nesledoval tolik

Reagovat
Manchestersky Krocan

Chlapec je vysmiaty, že neskončil v Evertone, ale ten úsmev mu asi moc dlho nevydrží

Reagovat
Felitel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pharrell

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
jk

Sissoko vibes…

Reagovat
jk

btw. Conte

I've just been told, and considering where it's come from I very much believe it to be true, that Conte has been offered a new contract and it's been sat on his desk for a while. Make of that what you will but Levy has made the offer, and it hasn't as yet been accepted or rejected!!!

Reagovat
matZz

doufám, že zůstane, nikdo jinej nás nahoru nevytáhne

Reagovat
Busby babes

tak on ani Conte nevypada, ze by to mel udelat...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď na ten futbal sa nedá pozerať. Nie sú trofeje ani futbal.

Reagovat
sejber

Tak na absenciu trofeji ste snad uz mohli byt zvyknuty

Reagovat
matZz

a je to jen Conteho vina? dokázal by s tímhle kádrem udělat někdo něco víc?

Reagovat
Jesfey

A koho jiného by to byla vina? Že by toho, kdo vymyslel takovou "taktiku" a hraje neustále ve stejném rozestavení, které nefunguje?

Reagovat
matZz

takže by stačilo, kdyby přišel nějaký "progresivní" trenér typu Potter a začali bychom hrát super fotbal a ooooh wait!

Reagovat
Jesfey

Progres by byl, kdybychom měli trenéra, který alespoň trošičku rozumí fotbalu. Takže u nás by byl posunem kdokoliv.

Reagovat
jk

Jo dopiče! Kdyby hrál 433 nebo co si kdo usmyslí tak mají Spurs dávno titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem vidiet aktivny futbal, nie pasivny bez vysledkov. Sorry.

Reagovat
Eichel

Reagovat
J0EL

Nie su trofeje dpc a nebo je modre, trava zelena...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt vtipny, ty dpc. Ked nechapes moje poznamke, radsej sa nevyjadruj. Jeho futbal by sa dal ospravedlnit uspechom na ihrisku. Lenze ten sa nedostavil ani nedostavi, navyse futbal je to pasivny a nepozeratelny.

Reagovat
J0EL

Nebud podrazdeny, ved len podpichujem ja si tiez nemyslim, ze Conte vas s tym svojim "futbalom" spasi. Na to proste nema hracov.

Reagovat
Busby babes

a vy chcete aby zustal?

Reagovat
Thelvin

Já třeba ne. Ale fanklub je dost rozdělený

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
matZz

já jo. podle mě je naivní si myslet, že jinej trenér by s tímto kádrem hrál lepší fotbal, protože ta obrana je fakt jedna obrovská tragédie. věřím, že pokud dostane dobrý hráče, tak může uspět. Conte je aspoň záruka toho, že budou chodit dobří hráči.

Reagovat
Cobra

Jenomže on nedostane dobrý hráče, Levy mu je nepřivede. Takže se budeme dál plácat v tomto začarovaném kruhu, kdy výsledky budou taková šeď, na hru se nebude dát díky Contemu dívat a je jen otázka, kdy to praskne a on odejde.

Zbytečně se jen oddaluje nevyhnutelný konec a fanoušci trpí. A teda hráče, které jsme koupili bychom dle mě koupili i bez Conteho.

Reagovat
matZz

ale on dostává dobrý hráče! to je na tom to nejlepší. bez Conteho to opět bude návrat k podpisům typu Sarr, Spence - prospekty u kterých doufáš, že z nich snad jednou budou hvězdy a nebo taky ne (Gil) a jiný přizdisráčský podpisy u kterých si Levy bude mnout ruce jak zase ušetřil. Samozřejmě neříkám, že Tottenham nemá podepisovat mladý hráče, ale pokud chceme být ambiciozní, tak prostě musíme kupovat i kvalitu, která ti pomůže teď hned.

Reagovat
Jesfey

Nevím, jak jsi dokázal přijít k něčemu takovému. Nekupovali jsme hráče, protože jsme stavěli stadion a jakmile jsme ho dostavěli, tak jsme koupili Ndombeleho, Lo Celsa a Dybala se akorát nepovedl dotáhnout do konce.

Někteří mladíci se nepovedli, ale to už tak je. Takové měli Chelsea i Liverpool.

Náš aktuální problém je, že s takovým herním projevem k nám nikdo chtít nebude, především ti, kdo by dokázali změnit výsledek zápasu.

Reagovat
matZz

zkus mi vyjmenovat nějaký fakt povedený přestupy za posledních třeba pět let před příchodem Paraticiho/Conteho. Ndombele, Lo Celso, Bergwijn, Reguilon všechno v podstatě drahý přešlapy. Fakt jedině Højbjerg se dá z téhle éry považovat za dobrý přestup. Ten tým se roky nijak neproměnil, žádnej refresh, je to stagnace, naopak kvalita PL jde pořád nahoru. Davies byl možná v roce 2018 slušný backup, dneska by mohl být slušný backup možná tak ve Swansea. Kolik let už ta obrana stojí na triu Dier, Sanchez, Davies? Kolik let tihle borci ukazují, že na to nemají? Skutečná kvalita těch hráčů se ukáže, až si budou hledat nějaký nový angažmá. Kde je dneska Winks? Na cestě do Serie B. To je jeho level. A vy pořád chcete aby Conte s tímhle materiálem hrál super fotbal?

Reagovat
Jesfey

Lo Celso byl dobrý za covidu (viz zápasy proti Lipsku, kdy byl on celý tým), pak přišlo zranění a různí trenéři ho házeli na pozice, kde předtím nehrál. Za Villarreal jeden z nejlepších hráčů. Contem vyhnán, protože nesmíme mít kreativního záložníka.

NDombele prostě přešlap, ale stejně bych si ho držel radši než Bissoumu, defenzivních záložníků máme mnoho.

U Bergwijna je to těžké, nikdo neměl moc koule sundávat Sona, který hrál vždycky jako teď, akorát ten tým měl nějakou kreativitu a z náběhu za obranu ten gól vstřelil. Teď jim akorát stačí hlídat Kanea a je to.

U té obrany netuším, na co narážíš. Vždyť to Conte hraje s 3 obránci, tudíž on může za to, že někdo z téhle trojice hraje.

Winks nedávno hrál svůj první zápas, protože byl do téhle chvíle zraněný...

Reagovat
Kucka

Zmíněné posily za desítky mega byly fakt provar. Jenom nevím, proč jste odstřelili Regiho, ten mi přišel fajn.

Reagovat
matZz

Reguilon je z těch zmíněných fakt největší omyl. Ti ostatní hráči mají aspoň nějakej talent, Reguilon umí dobře jenom běhat.

Reagovat
Kucka

Tak to my bad. U vás mi ale ti wingbaci přijdou prokletí, když se tam nechytil ani Perišić.

Reagovat
Jesfey

On je problém ten, že wingbaci nemají na koho centrovat. Kane si chodí neustále pro balóny, protože pořádně nerozehrajeme, a potom chybí vepředu. Oni vlastně nemají ani moc komu přihrát, takže to nakonec skončí u beků...

Reagovat
jk

Stadion je financovaný úplně jinak než nákupy hráčů. Tyhle dvě věci spolu vůbec nesouvisí. Navíc mi přijde komické si myslet, že před stavbou stadionu se musí šetřit a jak se to dostaví tak se ty investice jako napíšou do nějaký jiný kolonky a rozbije se prasátko nebo jak si to představuješ?

Navíc to, že se nikdo nekupoval je zas mylná představa. 18/19 nikdo nepřišel, protože hráči které chtěl MP byli nedostupní, podobné to bylo i 16/17 kdy ale stejně byl record signing Sissoko.

Reagovat
Jesfey

Souvisí, nesouvisí... Nějaký vliv to určitě mělo a ty posily přišly tak jako tak až po dostavbě, jestli se nepletu.

Reagovat
jk

Tak ten vliv zkus nějak rozvést, protože zatím to od tebe jsou zase jen ufňukaný bludy.

Stadion se financuje úplně jinak než přestupový rozpočet. Představa, že jsme v přestupovém období neutratili 60m protože si Spurs hodlali půjčit 1200m je fakt kouzelná.

Reagovat
Jesfey

První věcí je, že se vždycky může něco pokazit. Nějaké ty miliony je dobré mít v zásobě a počkat.

Další, že Levy čekal na dostavbu stadionu s posilami, aby je mohl představit v plné parádě. Dal fanouškům důvod, aby si za lístky připlatili, protože ti očekávali s posilami také světlejší zítřky. Těch se ale kvůli Contemu ještě dlouho nedočkáme.

Reagovat
kissak

Sissoko

Reagovat
jk

Půl sezóny byl úplně skvělej

Reagovat
kissak

k vám se přesouval ve své top formě, ale stejně těch 30 m bylo přemrštěnejch

Reagovat
jk

On si to u nás vlastně celkem posral. Pochettino chtěl někoho jiného ale prostě to Levy klasicky natahoval do posledního, dne kdy se mu to všechno zhroutilo tak přivedli aspoň Sissoka.

S ním se různě lepidla sestava na RW nebo nějaký divný pozici. Ale pak ho přesunuli na CM a půl roku tam byl vážně skvělej.

Ale jinak sympaťák a na hřišti to odmakal i když to stálo za prd.

Reagovat
Ahoso Widaho

Jeho highlightem však bohužel zůstává penalta ve finále LM

Reagovat
jk

To je tak možná Skominův highlight.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk
Reagovat
kissak

Reagovat
Herry31

Reagovat
mr.Silver

Lol, vždyť máte na papíře snad nejlepší útok v lize, a i tak hrajete hroznou stačku. Hráče máte velmi kvalitní a v létě jste na papíře skvělé posílili. Problém je v systému a v tom, že nemáte v záloze nikoho tvořivého, kdo by byl schopný hráče v útoku využít.

Reagovat
Nizzie

V létě po příchodu Perišiče si šli přeci pro titul.

Reagovat
lofin9

tento výstrelok ma vtedy neskutočne pobavil ale bol to tušim owny tak tam človek s príčetnosťou počítať nemôže nikdy

Reagovat
Nizzie

No mám pocit, že tehdy nebyl sám, ale je pravda, že už si to dobře nepamatuju a hledat se mi to nechce.

Reagovat
matZz

Skvělej útok, lehce nadprůměrná záloha a úplně tragická obrana. Nemůžeš hrát nějakej aktivní super fotbal, když tvy obránci nemůžou hrát nějakou vysokou lajnu, nejsou schopní rozehrát a posunout míč výš. I kdybys postavil doprostřed KdB, tak to herně o moc lepší nebude.

Reagovat
Herry31

Pro naši obranu by bylo nejlepší, kdyby nebyli pod neustálým tlakem, vždy jen čekám, kdy někdo udělá kiks. Začínáme hrát až po prohrané první půlce, což mi není po chuti a věřím, že ani ti hráči bez balonu hrát nechtějí. Za mě osobně vzít všechny prachy co máme a koupit Gvardiolu, ten tým potřebuje někoho, kdo tu obranu začne řídit.

Reagovat
matZz

Začínáme hrát až soupeř přestane presovat. To prostě není Conteho chyba, že ti hráči se nejsou schopní v osmi lidech dostat z první třetiny hřiště.

Reagovat
Jesfey

Jednoznačně ne. Jeden z nejlépe placených trenérů jen za to, že blbě kouká a občas zařve do kamery. Je poprvé v týmu, který mu nekoupí nejdražší hráče a teď, když konečně má šanci ukázat, jaký je trenér, tak se ukazuje ve své pravé podobě. Být v týmu, který se pohybuje okolo 10. místa, tak už by měli zaručený sestup.

Reagovat
jk

Conte in, Levy out.

Reagovat
matZz

Reagovat
Eichel

nie

Reagovat
Ahoso Widaho

Jde sbírat minuty na koncích zápasů, jo?

Reagovat
tuny

Ví se, jaká je tam opce? Třeba se chytí a po sezoně si ho necháme kus za kus za Lo Celsa.

Reagovat
matZz

€24M, já hlavně doufá, že mu nedělá problém hrát zprava

Reagovat
jk

Je to levý křídlo no…

Reagovat
matZz

No tak v ponorce hrál spis na hrotu, ne? Ale někde na twitteru jsem četl že je univerzál a může hrát na obou stranách, góly dává levou i pravou. Ideálně tu levou stranu nechat Richarlisonovi.

Reagovat
jk

Jo hrál tam hlavně v útoku v tom jejich 442. Já jsem to možná napsal blbě. Ale po té pozici na hrotu je jeho nejjasnější pozicí LW.

Jinak to vezmu trochu statisticky. Gólů dal celkem 12 (od 3.12.2019), 2573 minut odehráno. Z toho bylo pravou 7 a levou 5. Ale všechny góly levou nohou byly z open play, z těch sedmi pravou dal 4 góly z penalt. Všech pět gólu levou nohou bylo z levé strany pok. území většinou ve velkém vápně. Jako definitivně je to pro mě doteď hráč na levou stranu hřiště.

Já si furt trochu myslím, že se nevzdáváme Zaniola, který by měl jít napravo jako levák tak uvidíme no.

Reagovat
RadekVonCZE

Furt lepší než do Evertonu, zahraje si aspoň poháry. Tohle fakt není hráč pro spodek BPL

Reagovat
Seydou Doumbia

to tarkowski, pikford a koudy taky nejsou hráči na spodek ligy...ale za větší herní minutáži by everton dával větší smysl, pokud chce ale z villarealu odejít a ve spurs se chytí i při menším počtu minut tak je to lepší než potom přestoupit do evertonu, druhý nejzbytečnější tým aktuálně po šalke

Reagovat
Jesfey

Nulová kreativita (hlavně v záloze) směrem dopředu a my přivedeme do útoku hráče, který měl nejhorší hodnocení ve většině zápasů Villarrealu...

A jinak to vypadá, že by mohl přijít i ten Porro, což je vlastně taky další nesmyslný nákup. Čtyři praví obránci, jednoho Conte nepustil na hřiště, druhý je jeho oblíbenec Emerson, který vypadá, jako by hrál fotbal poprvé, Doherty a teď Porro.

A náhrada za Huga či kreativní záložník nikde...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zatím vypadá, byly nějaké šance?

Reagovat
Rattlesnake

more, co to bylo zase za sáně

vyper ho

Reagovat
smazaný uživatel

Mendes hovado, už měl být venku. Dohrává souboje jak naprostý čurák.

Reagovat
smazaný uživatel

a je venku sudí překvapil

Reagovat
Rattlesnake

už měl být venku za toho lewu (bez karty tyve), ale alespoň tady manzano nepředvedl manzana.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Pedri, ale pod Xavim se dostává do zakončení čím dál častěji, což je moc dobře

Reagovat
LAM

Prvních 20 minut jeden z nejlepších výkonů sezony,Dembele skvělej, ale bohužel to vypadá na zápas kde zase budeme mít milion šancí a góly nikde. Tohle nás stálo v pohárech už hodně, tak snad to ve druhým poločase vylepšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa tam něco nakouří

Reagovat
Lemiux66

Kunde je oproti Lengletovi vylozene genius. Prijemna zmena k lepsimu. I ten Christensen vypada dobre. Obrana, zaloha poresena.

Reagovat
smazaný uživatel

DEMBA IS ON FIREEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

2 doteky s míčem za 50 metrů, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaa, Gavi je posledních 15 minut geniální

Reagovat
jk

Stejný zdroj (Portugalska televize) která onehdá propálila přestup Viniciuse z Benficy oznámila, že Pedro Porro přestoupí do Tottenhamu.

Zatím bych to bral furt trochu s rezervou ale asi ty jednání fakt někam postupujou.

Reagovat
jk

+ Spence do CP pokud vše klapne jak má.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé má doslova životní formu. Jestli ho chce někdo pořád prodávat, tak asi není při smyslech.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle Stegen je blázen

Reagovat
Rattlesnake

mats je démon tyve

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, poctivě odedřená a zasloužená výhra. Demba a Gavi vynikající

Reagovat
LAM

Klasika né? Místo toho aby jsme z těch asi 8-9 gólovek dali 3-4 góly, tak na konci nám skoro vyrovnají

Jinak Dembele měl dneska zase zápas, kdy hrál nadpozemsky.

Reagovat
Lemiux66

Dembo dneska zamessil. Mats je buh, ale taky si mohl ten kiks ke konci odpustit.

Reagovat
misinho7

Courtois; Nacho, Militão, Rüdiger, Mendy; Modrić, Camavinga, Kroos; Valverde, Benzema, Viní Jr; snad nadviazeme na posledny zapas.

Kazdopadne to co spravili fans Atletov..ten obeseny Vini...to je uz moc.

Reagovat
zasranej malíř

Dnes 2:0 a Vini dva fíky

Reagovat
zasranej malíř

Atletico XI: Oblak; Molina; Savič; Hermoso; Reinildo; De Paul; Koke; Lemar; Griezmann; Morata; Correa

Reagovat
Ed_Hazard

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Moratič

Reagovat
Mateo16

To je tak ked im odide kondicka Valverde je nepouzitelny.

Reagovat
misinho7

Uvod fajn, potom sme zacali pomalu uspavacku..atleti dali pekny gol a teraz uz budu branit jak blazni. Zatial to vyzera biedne...

Hlavne Valverde je zatial z formy, dnes vela zlych nahravok. A Vini tam nalavo proti trom, styrom nema sancu. Do druheho polcasu to chce hlavne rychlost.

Reagovat
Israha

Tři dobré poločasy a jsme zpátky, kde jsme byli, fotbal tam opět hrají akorát Militao a Camavinga. Valverde tam dneska vypadá jak Danilo po obrně, to je něco příšerného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos druhá žlutá nic?

Reagovat
misinho7

Ti musi jebat, Rodrygo jake solicko.

Reagovat
vilp

Slušný sólo.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Raul=Real

Rodrygo paráda... naopak u Vinca bud konci kazda akcia alebo totalne odjebe zakoncenie mal by uz par zapasov byt mimo zaklad...a Carlo konecne prestať stavat Fedeho na kridlo

Reagovat
vilp

I Militao je dopředu nebezpečnější než Asensio, ten se fakt může chytit za ruce s Hazardem a jít do prdele.

Reagovat
misinho7

Camavinga za mna MOTM. Prve hral zas super na DM a potom vyborne aj na LB vlastne lepsie nez Mendy

Reagovat
Jackmaker1989

Tupy Savic. Totalny vymetenec

Reagovat
misinho7

Kariiiiiiiiiim

Reagovat
Messiáš

Tady to na zázrak nevidím. Realu se nemůže upřít bojovnost a nezdolnost. S ponorkou to bylo to samé a teď tak nějak člověk čekal, že ta otočka nastane. Ta nejednotnost při udílení karet mě ale sere.

Savič dostane druhou žlutou za následující zákrok poté, co dostane první..

Škoda, že tentýž metr neplatil pro Ceballose.

Tak třeba další El Clasico no

Reagovat
CHONG

Tak a debílci si můžou jít zase hrát s figurínou

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Otocka na pohodu

Reagovat
misinho7

Camavinga zas na paradu, masaker ako hraje. To iste Ceballos. Nevypusti nic, ide na doraz. Za mna kandidat na zakladnu zostavu do dalsich zapasov.

Reagovat
Xavivax1

OT: čekal jsem, že to Roncek bude drtit v SA a docela bída. Včera vypadli z pohárů.

https://twitter.com/TrollFootball/status/1618700530381119491

Reagovat
smazaný uživatel

I na MS ukázal, že už na to nemá. Možná vyskočit na hlavičku, to mu jde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele