Danny potvrdil odchod z Marítima, nebyl spokojen se svými výkony

28.12.2018, 15:06
Aktuality
Marítimo se pohybuje těsně nad sestupovými pozicemi portugalské nejvyšší soutěže a na cestě za záchranou mu už nebude pomáhat Danny. Zkušený ofenzivní záložník potvrdil včerejší informace tisku o odchodu z klubu, důvodem byly špatné výkony samotného fotbalisty...

Danny letos v Primeira Lize nastoupil ke třinácti utkáním a nedal ani jednu branku. Podzim se nepovedl jemu ani jeho nyní už bývalému zaměstnavateli, Marítimo ve čtrnácti utkáních uhrálo jen jedenáct bodů a je až na patnácté příčce tabulky.

"Cítím smutek, nebyl jsem schopen pomoci klubu a svým spoluhráčům tak, jak jsem si představoval. Chtěl jsem tým posunout výše na úroveň, na níž jsem v průběhu celé své kariéry byl zvyklý. Nebyl jsem spokojen, po každém zápase jsem cítil, že jsem nepodal dobrý výkon, přestože jsem nastupoval pravidelně," nechal se slyšet Danny.

"Vždycky jsem chtěl být součástí řešení problému, nikdy jeho příčinou. A když jsem tohle všechno zvážil, došel jsem k závěru, že je ideální čas klub opustit a strávit několik dní s rodinou, která mě potřebuje," dodal další důvody ke svému rozhodnutí.

Danny bude v úvodu nového roku zvažovat, jak naloží s další částí kariéry. V jejím průběhu hrával za lisabonský Sporting, moskevské Dinamo, petrohradský Zenit a pražskou Slavii. Hodně reálná je nyní varianta, podle níž pověsí kopačky na hřebík.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (75)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sebereflexe

Reagovat
oli9

Reagovat
LidoOP

Aspoň že má soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od Jágra, sice proti Jardovi nic nemám, ale už rakový 3 sezóny na vrcholový hokej nemá. Čím si to také dost zkazil byly ty 4 vteřinový nástupy na led, aby případně mohl nastoupit v baráži. Je to jeho věc, ale kdyby skončil cca před 2-3 rokama, skončil by jako bůh, takhle to už jen natahuje.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
oli9

my ale zas nemůžeme pochopit ho, on prostě nic jiného od mala nezná než hokej, trening, dřinu a také proto je jedním z nejlepších hokejistů všech dob... prostě mu ten led a hokej chybí a nedokáže bez něj být, navíc kde je Jarda tam jsou i lidi a media ... mě ten jeho konec v NHL dost mrzel... kolik let mi delal radost po ránu na teletextu pak livesportu sen by byl kdyby odehrál jeste jedno rozluckove utkani v NHL za tucnaky

Reagovat
smazaný uživatel

Zas neprehanej. Tri sezony zpatky jako suvernne nejstarsi hrac nahral v nejlepsi hokejovy soutezi sveta 66 bodu. Dve sezony zpatky 46, coz je na jeho vek furt kurevsky solidni vykon. Jako vek ho dohnal, ale ten propad nastal pred pomerne kratkou dobou, rozhodne to neni tak ze presluhuje uz nekolik let.

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jen můj názor a to co jsi mi napsal je jen tvůj názor. Ale vem si, ty body co nastrádal za ty poslední sezóny byly v základní části, kde to nasazení není takové jako potom v PO, kde se vždy ukázalo, že na PO skoro vůbec nestačil.

Reagovat
Dr. Admess

Taky proto hrál v týmech, pro které byl cíl PO a nikoliv Stanley Cup?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, vždy když se do PO poslední roky dostal, tak to žádná sláva už nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

2014/2015

Východní konference

10. Florida 206:223 91 bodů (S Jágrem v sestavě po jeho příchodu 20 12 1 7 58:48 25)

2015/2016

Východní konference

2. Florida 239:203 103 bodů

+ dramaticky vzestupná tendence výkonů Huberdeaua a Barkova

Tu už nešlo ani tak o to, co představoval samotný Jágr jako spíš ve výsledku o to jaký vliv měl po svém příchodu na celou Floridu - Huberdeau má dnes sezónní potenciál při plném zdraví někde kolem 70-90 bodů, Barkov je dost možná nejkomplexnějším útočníkem současnosti a při troše štěstí může navázat na takové hráče jakými byli Fedorov nebo Dacjuk.

Reagovat
k0udy

Nestačil, když tam ani nepostoupili no, pises tady uplne hovna

Reagovat
smazaný uživatel

2015/2016, kreténe.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvedom si, ze je to typek, kterej souperil s minimalne o 10-15 let mladsima hracema a dejme tomu 90 % sezony s nima dokazal drzet krok. Jestli mu po 80 zapasech, v nadstavbovy casti kde je intenzita jeste mnohem vetsi nez bezne, dosel dech, tak ja mu to za zly mit nebudu. Je to furt jen clovek. Mne k presvedceni, ze na to v ty dobe jeste mel, bohate staci jeho vykony v zakladni casti.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, ale to nemění nic na tom, že pořád je to profesionální sportovec a měl by stačit i do posledního zápasu, ne jenom těch 80 zápasů, to je potom takový spoluhráč v týmu k ničemu. Mám ho rád, ale jeho poslední turnaj nebo sezóna bylo MS v Praze 2015.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mám stejný názor. On těch bodů měl potom ještě dost, ale taky hrál v první a potom druhé lajně na Floridě. S takovými spoluhráči to až takový zázrak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, mel tech 66 bodu nahrat ve ctvrty lajne s 9 minutama na zapas.

Reagovat
Greny

v brance a bez spoluhracu

Reagovat
ratusek

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva to máte hovno nasledované.

První sezóna s Jágrem.

Huberdeau před Jágrem

58 z / 33 b

Huberdeau po Jágrovi

21 z / 21 b

Barkov před Jágrem

50 z / 21 b

Barkov po Jágrovi

21 z / 15 b

A taky by možná bylo fajn, kdybyste si o produktivním mentorském vlivu Jágra na ty dva přečetli z jejich vlastních rozhovorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf the fuck?

NHL se neuvěřitelně zrychlila a tamní média o hráčích, kteří mají 30+ píší jako o veteránech. Já nikdy nebyl žádný fanatický fanoušek Jágra, ale před tím, co po čtyřicítce v NHL dokázal, se dá pouze a jedině smeknout klobouk. Když udělal 66 bodů jako 44 letý, tak v NHL nikdo jiný 40+ nehrál. Ve 45 letech udělat téměř padesát bodů, vždyť to je úctyhodné jako svině!

A teď můj názor.... můj názor je, že ty bys co se hokeje týče neměl mít názory žádné.

Reagovat
smazaný uživatel

Však OK, měj si názor jaký chceš. Když mi tu tak moralizuješ, tak se podívej na rozdíl mezi základní částí a PO, kde v té sezóně co tam postoupili už neudělal nic. To je vše co bych k tomu chtěl říct. Jak říkám, už to přetahuje dlouho a dost fanoušků ztratil poslední rok, něco na tom bude.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Cože, 45 letý hráč ve svém 83-89 zápase sezony nemá v šesti zápasech 12 bodů? Tak to ať se jde zabít.

V tom jediném play off, co tu tolik omíláš, měli Barkov a Huberdeau o jediný bod více než Jágr a Hudler měl třeba jen jednu asistenci. Hrozný propadák ten Jágr.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Josifek

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
kattos

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jste napsali své názory. Ale velkej rozdíl je v tom, že impův názor je podložen fakty, kdežto tvůj domněnkami. Z toho je jasný, čí názor je relevantnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký domněnky? Tak se podívej na jeho úspěchy či statistiky cca posledních 4 až 5 sezón. Zvlášť to co předvedl minulou sezónu po návratu na Kladno a jeho 4 sekundové "zápasy".

Reagovat
Kuba408

no v NHL ho už nikdo nikde nepodepíše a těžko se vrátí i do extraligy a i na tu první ligu mít nebude věk nezastavíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icefish

Jeho poslední sezóny byly dobré... a až do toho zákroku na nej a toho zranění byla dobra i ta, kterou zakoncoval těmi 4sekundovymi zápasy. Dělal to jen pro Kladno. Nikoho tím nepoškodil, možná jen sebe... takže Te vážně nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sousta hráčů by do toho v takovým věku už nešla. Ovce nedávno říkal, když se ho ptali jestli je raálný aby překonal Gretzkyho, že si nechce zničit kompletně tělo, že má rodinu a nejspíš nebude nijak moc dlouho přesluhovat. Já jsem naopak nadšenej že je Jágr takovej blázen. Si vem jak stoupnul okamžitě zájem o zápasy Kladna a celkově o hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

4 sekundový zápasy aby mohl případně být ready na PO no. Nevím co je na tom špatnýho. A tady tu rybník ligu si ještě klidně dá chvíli i po zranění a v jeho letech. Musíš to brát tak že je to hroznej srdcař a je pro něj hokej vším a je to jeho věc kdy bude a nebude končit. Myslím si že v Kladnu fakt nikdo na něj nenadává že přesluhuje.

Je to legenda a jsem rád že to případně ještě zkusí, ikdyž mu musí bejt jasný že si tim i dost zhuntuje zdraví. Navíc to samozřejmě i zvýší návštěvnost okamžitě a zájem o hokej v Kladnu, pořád je to neuvěřitelnej tahák pro diváky.

Reagovat
Josifek

Ty jsi napsal jen svůj názor, podložený jen dojmy. Imp ti napsal svůj názor, podložený fakty a argumenty, je jasný, co je směrodatný...

Jinak až ta minulá sezona v NHL byla tou, kdy už se dalo říct, že na to přestával mít..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký fakta? Viděl jsi ho hrát?

Reagovat
Coutinho10

vazme si ho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kucka

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Beči

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Dody10

Reagovat
Josifek

Reagovat
Keboto

Reagovat
kattos

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
kattos

Nesouhlasím. Snad jen v Calgary to bylo špatné, to měl skončit už předtím, ale do té doby to bylo fajne. MS 2015 náš nejlepší hráč a rozhodl čtvrtfinále.

Reagovat
stas87

To jeho zaradenie do All-stars bola neuveritelna fraska. Pre neho skoda, ze sa s NHL rozlucil zadnymi dverami a nikto si uz nespomenie na jeho posledny zapas. Gretzky alebo Sedinovci mali krasne rozlucky, vypredanu halu a ovacie fanusikov. V tomto mi ho je nesmierne luto, mal by to mat tiez a rozlucit sa ako legenda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kylo ren

Parite nekdo fm19 mobile? Jsou tam realny soupisky?

Reagovat
k0udy

Vzdycky byly, doporucuji i SM19, tam je treba i ceska liga, je to zdarma a taky vsude realny soupisky

Reagovat
kylo ren

Diky

Reagovat
Cipinho

Jo, všechno je reálné (dokonce už mají i práva na Bundesligu), jednoznačně nejlepší a nejkomplexnější manager na mobil. SM19 je určitě horší, hlavně mi tam vadí jakási měna ve hře, díky které můžeš uměle vylepšovat různé věci. Ale tak záleží jestli chceš investovat 200kč a nebo hrát zadarmo.

Reagovat
Coutinho10

je to smutny, ale neboji se to priznat ...kazdopadne to, co se psalo, ze ukoncil karieru zrejme neni pravda, ikdyz je to pravdepodobny

Reagovat
oli9

Brankář Tomáš Kuča a jeho včerejší UFC

https://www.youtube.com/watch?v=OtlJcbUFaQY

Reagovat
iamek

Jak ho tam lehta tím predloktim .

Reagovat
Azazelo RD

To je kampáááň antikučis. Pravda je tady https://www.youtube.com/watch?v=FoYP6guHM-Q&feature=youtu.be

Reagovat
Kuba408

on ještě žije :D :D

Reagovat
TheMally11

Kučis ... teď si na tobě smlsne Blesk a je po hvězdné v kariéře v Anglii ...

Reagovat
Josifek

ten kuča je hroznej zoufalec, tam je dobře vidět, že je fyzicky uplně mimo, pomalej jak svina, slabej jak moucha....to už na velkou kariéru nevypadá

Reagovat
Kuba408

ten na tom zapracuje v zimní přestávce

Reagovat
Mrvinho

IZP

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Kareš jednejte....Kuča vs Vémola...do 51 kg

Reagovat
iamek

Módy Hašek zpět ve Sparte

Reagovat
iamek

Mladý

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Slavie

Reagovat
Irek

To je přístup !!! Plus to, jak se vzdal několika milionů od Slávie !!! To je borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele