Daňové podvody? Italská policie prohledala sídlo Hellasu Verona

06.12.2023, 15:06
Aktuality
Stadion Hellasu Verona (© AFP)

Italská policie dnes prohledala sídlo Hellasu Verona. Razie v kancelářích prvoligového klubu byla součástí vyšetřování možného falšování faktur, které se údajně týká 26 lidí včetně předsedy Maurizia Settiho, informovala Gazzetta dello Sport. Podle italských médií je Verona podezřelá z rozsáhlých daňových podvodů.

Zatím není jasné, zda současná aféra ovlivní případný prodej klubu. Setti vedl v poslední době jednání s americkým investičním fondem, který za většinový podíl nabídl 120 milionů eur.

Kvůli falšování účetnictví a daňovým podvodům byla v uplynulých letech vyšetřována řada italských fotbalových klubů včetně Juventusu.

Verona figuruje po 14 odehraných kolech v tabulce italské ligy na 18. místě a hrozí jí sestup.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Juventus 14

Tak kolik nám za to odečtou bodů?

Reagovat
Savi

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Alons0

S italskou ligou je to jak s cyklistikou. Jedou v tom všichni, a jednou za čas si to někdo nepohlídá a chytnou ho.

Reagovat
Juventus 14

Jenom s italskou??

Reagovat
Igli

Obávám se, že ten klub nedopadne do budoucna dobře...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele