David Pech se vrací do Slavie

18.07., 15:08
Aktuality
David Pech (© SK Slavia Praha)

Záložník David Pech skončil záhy v Pardubicích, kam přišel teprve na začátku minulého týdne. Ve východočeském týmu měl dvaadvacetiletý fotbalista hostovat z pražské Slavie, kam se nyní vrací. Pardubice o tom informovaly na sociální síti X.

"Přišel po zranění kolena, to se mu úspěšně hojí. Přesto se zatím necítí na to, aby převzal v týmu důležitou úlohu, kterou pro něj trenéři připravovali. Dohodli jsme se na jeho návratu do mateřského klubu," uvedl sportovní manažer Pardubic Martin Shejbal.

Pech zamířil do Slavie z Mladé Boleslavi loni v lednu, za první mužstvo ale odehrál jen šest ligových utkání. Před rokem si v přípravě vážně poranil koleno a na konci minulé sezony se po více než osmiměsíční pauze vrátil v dresu tehdy třetiligového "béčka".

Mladoboleslavský odchovanec odehrál v lize na pozici záložníka či pravého obránce 43 zápasů, v nichž dal dva góly.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Axelrose

No tvl, jediný solidní hostování/přestup a oni ho pošlou zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že je zpátky

Reagovat
PBLead

Tak jestli není fit a Pardubice by za něj něco museli Slavii platit, tak chápu, že ještě na začátku ligy zkusí poskládat tým jinak. Samozřejmě pro všechny 3 strany pech

Reagovat
Simas92

Pravdepodobne by kryti i poloviny smlouvy tohohle borca z becka Slavie byl pro Pardubice nejvyssi vydaj na hracskou mzdu.

Takze kdyz zjistili ze nebude rozdilovy, poslali ho zpet a zkusi za ty penize podepsat nekoho starsiho bez angazma. Vypada to ze Pardubice jsou na tom ekonomicky opravdu hrozne kdyz si nemuzou dovolit nechat ani Pecha nez se rozjede.

Reagovat
Axelrose

Tvl, fotbal moc nesleduješ, co

Z béčka Slavie.

Tenhle kluk hrál za béčko, protože se rozehrával po zranění. Než se zranil, začínal se naopak dostávat do solidní formy, řekl bych že když hrál patřil k tomu lepšímu na hřišti.

Logicky se asi ještě necítil na to, aby hnedka táhl tým za záchranou, kor když viděl ty hvězdy, co se tam pohybují Ale to neznamená, že by pořád nepatřil k tomu lepšímu, co by v FK běhalo po trávníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice hrajou hnusně tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Cože cože

Reagovat
Coutinho10

to není dobrý no

Reagovat
JackBlack

Jestli to neni náhrada za někoho o kom mluvil JT, že se před tiskovkou vážně zranil na tréninku (neupřesnil o koho jde)

Reagovat
Coutinho10

to by mohlo sedět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele