DE ROSSI: DOSTANEME SE Z TOHO

15.04.2007, 09:57
Aktuality
Už je to sice pět dní, přesto to ještě stále bolí. AS Řím se v úterý na Old Trafford rozloučil s letošním ročníkem Ligy mistrů, když domácímu Manchesteru United podlehl vysoko 1:7...

Římané šli do odvety s jednobrankovým náskokem v zádech a velkým sebevědomím, zpět na zem je však posadila už úvodní dvacetiminutovka. Po té prohrávali již 0:3 a když pak poločasovou přestávku dvěma góly orámoval Ronaldo, nebylo o postupujícím pochyb. Nakonec z toho byla krutá porážka 1:7.

"Byli jsme prostě horší. V minulosti jsme se už dostali z horších situací. Nakonec jsme neprohráli v play-off o sestup do Serie B, bylo to čtvrtfinále Ligy mistrů," nedělá z vyřazení žádnou tragédii autor jediné branky v odvetě proti United Daniele De Rossi. "Tento výsledek hodně bolí, mnohem více, než řeči všech okolo. Nyní doufáme, že nám naši fanoušci podají pomocnou ruku," říká dále italský reprezentant.

Příznivci AS již na Old Trafford ukázali, že se s prohrou dokázali vyrovnat. I přes nepříznivý vývoj totiž zpívali klubové chorály a z výsledku si pranic nedělali.

"Letos jsme prohráli jenom šest zápasů, tenhle tým už několikrát ukázal, že je jednotný a umí táhnout za jeden provaz. Jsme rádi, že máme fanoušky po celém světě," prohlásil zkušený obránce Christian Panucci, který se na hřišti často potkával s Cristianem Ronaldem. "Pokud bychom ho faulovali, měli bychom šest nebo sedm vyloučených hráčů. Dostali jsme gól z každého protiútoku a svěsili hlavy. Akceptujeme kritiku a jdeme dál," dodal Panucci.

Šanci na reparát mají Římané již dnes, kdy doma přivítají Sampdorii Janov. I přes onen neslavný debakl zažívá AS skvělou sezónu. V Lize mistrů došlo až mezi nejlepších osm, v Serii A mu patří a až do konce sezóny zřejmě bude patřit druhá příčka a stále může získat Italský pohár. Snové finále s Interem Milán se blíží.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Manu

Ještě před vyřazením tu byl jeden fanda AS,který horoucně věřil, že AS smete MU,škoda no,ale kluci bylí dobří,nechť se jim daří

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele