Denise sleduje řada klubů, prozradil agent útočníka Atalanty

11.04.2013, 13:59
Aktuality
V Neapoli a Udinese Germán Denis nepatřil k obávaným střelcům, daleko lépe mu vychází jeho třetí angažmá v Itálii. Argentinský útočník už druhou sezonou hájí barvy Atalanty, znovu je jejím nejlepším střelcem a říká si o pozornost dalších nápadníků...

Denis loni hostoval z Udinese v Atalantě a zaznamenal šestnáct ligových branek, po sezoně za něho pak klub z Bergama zaplatil pět milionů eur a jihoamerický fotbalista se mu zatím odvděčil dalšími patnácti zásahy.

"Germán od svého příchodu do Itálie ukázal, že je skvělým hráčem. Má báječný vztah s fanoušky Atalanty a vůbec se všemi v klubu. Do konce sezony by se chtěl dostat na metu dvaceti branek, fyzicky je na tom dobře, což ukazuje," řekl agent Leo Rodríguez v rozhovoru pro Il Sussidiario.

"V Atalantě se mu líbí, brzy si ale sedneme k jednomu stolu a promluvíme si s vedením. Sleduje ho řada klubů," prozradil dále s tím, že mezi zájemci je například milánský Inter.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Deki

Škoda, že není mladší. Radši ať zustane v Atalantě než aby šel k nám...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Čo by u teba robil?

Reagovat
aurelio

Je to hráč skôr pre menšie kluby. V Neapole a ani v Udine sa poriadne nepresadil a ktovie, či si trúfa v zrelom veku na ďalšie výzvy. Inter dnes kupuje všetko čo má dve nohy, ešte by mohli skúsiť Stana Šestáka, odtiaľ by to mal do reprezentácie bližšie ako z Bursasporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by za něj právě teď Inter dal

Reagovat
Recoba Inter

Teď ano, ale po sezóně si myslím, že bychom se měli porozhlédnout po někom jiném.Podle mě zas takovou kvalitu nemá aby mohl gólama táhnout velkoklub.Ale fyzicky je velmi silný a v tom je jeho hlavní zbraň.

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho mladého by to tam chtělo..ten Icardi by byl dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi nema na Inter.

Reagovat
Recoba Inter

Taky se mi moc nepozdává když hrála Samp v té dohrávce proti nám tak vůbec nic neukázal takže se bojím, že vandertom má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by překvapil za rozumnou cenu..když nic jiného tak by aspoň trochu snížil ten šílený věkový průměr v útoku. Ale necpu ho tam jde jenom o hypotézu

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající můj oblíbenec super střelec, věřím že kdyby hrál za Juve tak těch golu má ještě víc.Já bych ho bral.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele