Depay na přestup nemyslí, chce si zasloužit minuty na hřišti

14.11.2016, 18:51
Aktuality
Na novou roli si letos musí zvykat Memphis Depay. Nizozemský křídelník býval jednou z klíčových postav PSV Eindhoven a pravidelně se na hřišti objevoval i v loňské sezoně, před níž přestoupil do Manchesteru United. Aktuálně je ovšem pouze náhradníkem a spekuluje se o jeho odchodu z Old Trafford...

Dvaadvacetiletý Depay loni v létě podepsal kontrakt na čtyři roky a letos naskočil pouze ke čtyřem ligovým zápasům, ve všech případech se přitom jednalo pouze o krátkodobé role a mladý fotbalista v rámci Premier League všehovšudy pobíral pouze 24 odehraných minut.

"Nevím, teprve uvidíme. Soustředím se na United. Vydávám ze sebe to nejlepší, abych si zasloužil minuty na hřišti," říká Depay, jehož jméno je spojováno se zájmem Evertonu.

Depay si náladu alespoň částečně spravil v uplynulých dnech během reprezentačního srazu. Nejprve naskočil k přátelskému duelu s Belgií a včera odehrál poločas z kvalifikačního souboje o postup na MS 2018 v Lucembursku. A byl vidět, po remízovém poločase (1:1) po změně stran dvěma trefami zařídil výhru Oranjes 3:1.

"Do United se vracím s dobrým pocitem, protože jsem hrál a vyhráli jsme. To je ta nejdůležitější věc," hodnotí uplynulý reprezentační sraz.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (513)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele